woensdag 12 augustus 2020

The Human League - The LebanonOmerta op woord "Aanslag" in combinatie met Beiroet

In het door de Amerikanen bezette Duitsland komen ze tot "Explosions-Unfall" en in het niet minder bezette Nederland zojuist Floortje Dessing, eenvoudig tot "Explosie".

Er heerst een keiharde omerta om te praten over Beiroet over een keiharde aanslag. Israël mijmerde, fantaseerde, en dreigde er voor "de explosie" al openlijk over, maar daar hoor je niemand meer over. Libanon stond en staat op de lijst van het consortium VS-Israël, van landen die gepakt dienden te worden. Maar dit is voor de gereguleerde media helemaal geen aanleiding om hier in te duiken. In tegendeel! weet je ook gelijk welke groepen de media controleren.

Lees HIER het Twitter-draadje, geretweet door Vanessa Beeley.

De terreurstaat Israel - powered by US-terror-regime - heeft een lange traditie van het zaaien van terreur en verdoemenis in het prachtige Libanon. The Human League stelde dat, uiteraard stuitend op een lading kritiek, aan de kaak in hun nummer, "The Lebanon".

2 opmerkingen:

 1. En hoe zat dat ook alweer met die PLO en die schurk Arafat? Israël aanvallen vanuit Libanon en christenen opjagen. Moslims vermoorden immers graag christenen.
  Zelfs Syrie kon en kan nog steeds die moslim barbaren niet stoppen.
  Daar rept blik zich niet over.
  Bewust?????
  Lijkt wel perceptie management van Blik om Israël en de joden weer overal voor op te laten draaien.
  Perceptie management was hij toch tegenstander van?
  Blik stelt mij teleur in deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. https://isgeschiedenis.nl/nieuws/libanese-burgeroorlog-in-beeld

  BeantwoordenVerwijderen