vrijdag 21 augustus 2020

Paniek! Spaanse dokter speelt het Covid-script niet helemaal mee...

Paniek in de Spaanse tv-studio's. Ze hebben spijt dat ze dokter Benito gebeld hebben, die de mensen juist geruststelt, en dat is niet de bedoeling!!! Eso no era la idea de la llamada!




Of de doktoren al weer allemaal terug zijn van vakantie? Hoezo, zijn de politici (en daar zijn er veel van in Spanje!) al terug van zomervakantie?

Benito laat de propagandisten alle hoeken van hun eigen propagandastudio zien!

5 opmerkingen:

  1. Juist! Dus dan komen wij tot de conclusie dat immunologen, zoals Pierrë Capel, ons 40 jaar lang voor het lapje hebben gehouden en dat onze geprezen kenniseconomie helemaal niet bestaat.

    Of, er wordt niet naar geluisterd omdat Pierrë Capel tot de 'oude school' behoort, zoals een 6-minnetje het hier op dit blog zo bloemrijk omschrijft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toevallig heb ik die "Questions For Corbett" aan het begin van de avond al bekeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maar het blijft vreemd, hoe wetenschappers in ruste, tegenwoordig worden weggezet als seniele oude mannetjes waar je niet meer naar moet luisteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Dawg,

    Zeer juist. Waar deze wetenschappers eigenlijk de leermeesters voor toekomstige generaties zouden moeten zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leermeesters die met emiritaat zijn hebben 40 jaar hun bek niet opengetrokken, wat over zo’n’ lange tijd wschl alleen mogelijk is als ze dat wat gedefinieerd wordt als ‘wetenschap’ zij als wetenschap beschouwen.

    En ook zijn er een aantal wezels die wel beter zouden kunnen weten, maar te druk zijn met het veiligstellen van hun legacy: vb Pasteur, Chomsky, etc

    BeantwoordenVerwijderen