dinsdag 18 september 2018

Russische vliegtuig verdwijnt van radar tijdens Israëlische aanval

Een Russisch militair vliegtuig met 14 Russen aan boord verdwijnt bij Latakia van de radar tijdens Israelische (en Franse) luchtaanvallen op Latakia.

Het wordt door Sputnik zo omvloerst gemeld, maar "connect zelf de dots"...

Het is sowieso al een vreemde zaak dat Israël, te pas en te onpas op Syrie aanvallen uitvoert en mensen dood maakt.

Als er iemand van Pussy Riot zwak, ziek of misselijk is, wordt het breed uitgemeten. Als Israel in een ander land mensen dood maakt dan lijkt het voor de Zionistisch-Atlantisch gecontroleerde media geen thema te zijn.

Ps: Israel als buurland van Syrie, en altijd zo begaan met de medemens, hoeveel Syrische vluchtelingen, los van de ISIS terroristen die ze medisch verzorgen, heeft het land al opgenomen?

5 opmerkingen:

 1. Een extreem gevaarlijke escalatie: Net na het akkoord tot uitstel van het Idlib offensief (een twijfelachtige beslissing voor wie het mij vraagt) een gecombineerde oorlogsdaad van Israel en frankrijk.

  Niet als ongelukje of vergissing af te doen: een gecombineerde aanval op een AWAC vliegtuig met 14 experts, een van de 2 in Syrië, daarnaast uitgebreide schade aan een power plant en wat andere infrastructuur.

  Moeilijk voor te stellen dat hier geen vergelding voor komt, het Russische volk zal verwachten dat er daden gesteld worden. Het lijkt er op dat deze gecoördineerde aanval onverwacht was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dubbel geplaatst.

  Dat verdwenen vliegtuig ( een peperdure Awac ?) met 14 Russen aan boord, dat vind ik levensgevaarlijk.
  Mijn eerste reactie: De Mossad weet precies hoe ze een vliegtuig spoorloos kunnen laten verdwijnen, zonder dat je de dader kan aanwijzen. En in een machtsspel met Putin wordt dit nu gebruikt.

  Putin weet dat dit wordt gedaan.
  Nu is het aan hem om een volgende stap te zetten, of na te laten, of in te binden.
  Kijk, die simpele Turken schoten heel eerlijk een Russische straaljager neer. Maar als een vliegtuig 'verdwijnt' en niemand weet hoe of wat, dan kun je geen represailles nemen. Dan ben je gewoon de verliezer.Lulletje rozewater.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ( Ook op de volgende draad geplaatst)

  De toedracht mbt het verdwenen Russiscghe vliegtuig is bekend:

  De Israeli's vielen Lattakia aan en gebruikten de Rus als 'cover': ze vlogen er heel dicht bij om zodoende niet door het Syrische luchtafweer te worden aangevallen.
  De Syriers hebben geschoten en de Rus geraakt en die is neer gestort.

  Rusland is heel boos op Israel, en zegt dat ze in de toekomst de rekening zullen presenteren. Hier werd door Israel bewust de levens van de Russen in de waagschaal gesteld.

  Info is op RT te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. CNN weet het direct: "die domme Syriers schieten "hun eigen" Russische Awacs uit de lucht."

  Hoe weet fake-nieuws CNN, die zelfs weerbericht niet eerlijk kunnen doen dat zo snel? Klinkt als: "Seperatisten Oost Oekraiene schieten zelf expres op burgerbevolking."

  Volgens stemmen op twitter kan het de Syrische luchtafweer niet geweest zijn omdat het vliegtuig, op zo'n 35 kilometer, buiten bereik zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fake nieuws link:
   https://twitter.com/cnni/status/1041879928831139840

   Verwijderen