zondag 9 september 2018

Roger Waters: Slecht onderwijs bedoeld om Electoraat dom te houdenMooi kort interview van Sophie met Roger Waters (Pink Floyd), zoals je het bij beroepsmisleiders Twan Huys of Eelco Bosch van Rosenthal, nooit zult zien. Aan bod komen het verschil tussen hem en Paul McCartney, de bedreigingen die hij ontvangt, dat als hij de VS wordt uitgezet hij wellicht naar Portugal wil, zijn inzet voor de Palestijnse zaak en zijn wantrouwen jegens de door de Britten gerunde White Helmets. En het failliet van CNN en de rest van de Amerikaanse gelijkgeschakelde media.

49 opmerkingen:

 1. Fotograaf: ik heb foto's inauguratie Trump bewerkt na telefoontjes SpicerMaar op 24 January liet Jones de wereld al weten dat de MSM loog over de foto.
  https://nos.nl/artikel/2249603-fotograaf-ik-heb-foto-s-inauguratie-trump-bewerkt-na-telefoontjes-spicer.html

  Hehe, weer een leugen van de MSM ontmaskerd. Niemand van de gelijkgeschakelde media die destijds de gemanipuleerde foto in twijfel trok.
  Alex Jones was één van de weinige die wel de goede foto van de inauguratie plaatstte en de werkelijke aantallen liet zien. Deze man is nu gecensureerd. Infowars is nu bijna niet meer te vinden op de web. Maar dit heb ik gevonden
  https://www.infowars.com/cnn-debunks-its-own-claim-that-trump-inauguration-was-small/
  Dus ja, de gehele gelijkgeschakelde media komt nu met die foto, maar het blijkt dus dat ze het in Januari 2017 al wisten! Wat een propaganda!. Waar waren de overbetaalde hoernalisten van de NOS om dit in januari 2017 te rectificeren

  Nadat Jones van de week de CNN reporter Oliver Darcy (een rat dat zie je gelijk) recht toe recht aan de waarheid vertelde tijdens de congressionele verhoren over de vrijheid van meningstuiting met facebook en twitter besloot twitter hem ook te censureren. Alle opname van die dag gingen viral!. Daarom nu ook het censureren door twitter is mijn mening.
  https://www.youtube.com/watch?v=0dcSvuyZm-U

  Ik hoop niet dat Trump nu door de MSM geliefd is/word omdat hij een 180 heeft gemaakt met betrekking tot Syrië. Om Trump te pleasen zeg maar voor zijn oorlogszuchtige retoriek en wellicht daden in de toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En? @Oligarch,

   Heeft U het appje van A.Jones al op Uw device geïnstalleerd?

   Verwijderen

 2. Oligarch, dit is wat ik zie als ik jouw link in toets:

  Deze video is niet meer beschikbaar. Het YouTube-account dat aan deze video is gekoppeld, is beëindigd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. klopt, mag je niet meer zien van big tech.

   Verwijderen
  2. Of CNN heeft de foto verwijderd. Maakt niet uit. Jones had gelijk over de vraag hoeveel mensen aanwezig waren bij de inauguratie van Trump. De msm loog erover. Zoals ze alles van Trump in een slecht daglicht stellen.

   P.s. Ik ben zeker GEEN fan van Trump, omdat ik tegen de handelsoorlogen ben en tegen zijn massale uitgaven aan wapentuig, zijn steun aan Israel en KSA, zijn tekort aan investeringen in de infrastruktuur em zijn politiek om Wallstreet te verrijken en de burgers te verarmen.

   Misschien heeft hij geen keus

   Verwijderen
  3. Misschien heeft hij geen keus, maar het zijn wel de feiten!

   Verwijderen
  4. @Oligarch
   Gelijk heb je om geen Trump dan te zijn.
   Alleen al het feit dat hij enkele jaren gekeden bij een dreigend faillissement hulp kreeg (geld dus) van de Rothschilds doet mij het ergste van deze man vrezen...
   Hoewel ik toch liever hem daar zie zitten dan die Clinton bitch....

   Verwijderen
 3. Zo zien de oefeningen er uit voor de kust van Syrië. Daar moet dat roeibootje van Nederland niet te dicht bij in de buurt komen.
  Interessante commentaren onder het artikel. Mensen die nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zie ik toch anders, Dawg.

  Je kan ook zeggen: NOS geeft een excuus aan Jawed S.

  In het algemeen zien we werkloosheid en depressie als iets waar je zelf niet zo veel aan kan doen, maar ook als iets dat je tot wanhoopsdaden kan aanzetten.

  Jij draait het nu om: dat werkelozen en depressieven schuldig zijn aan hun situatie en dan gevaarlijke zaken gaan doen.

  Ik denk dat het toch als excuus is gebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat van die sporters die niet voor het Amerikaanse volkslied respect willen betonen, heb ik totaal niet gevolgd.
  Maar een van hen, Kaepernick, is nu door Nike prominent in een reklame spot gezet. En op een kolossale foto op het dak van hun hoofdkantoor.

  Ik weet niet hoe ik dit moet interpreteren.
  Prominente zwarten willen niet langer mee werken aan het doden van gekleurde mensen all over the world.
  En nu dan een Multi National ( Nike) die daar toch openlijk steun aan geeft.
  Toch een soort van 'opstand' ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog een goed interview met Roger Waters op RT:

  https://www.youtube.com/watch?v=57-NO7JpQhw ( vanaf min. 7)

  De title van de video is: if only Roger Waters was a Flat Earther US Education around the world

  Maar in het interview wordt niks gezdesgd over de Flat Earth theorie.

  Er is één reactie, en die denkt dat Waters een 'fstiekem e flat earther ' is.
  Maar àls Waters iets denkt, dan zegt hij het ook.
  Ik vermoed dat een songtekst zodaniog kan worden geinterpreteerd dat Waters verdacht kan worden gemaakt als een 'Flat Earther'/
  Niks aan de hand dus. Gewoon zwartmakerij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waters zou gelijk kunnen krijgen wat betreft het wonen in de VS.

  Portugal lijkt me een prettige bestemming voor hem; Rusland is vermoedelijk te koud.

  Maar als Toktok gelijk krijgt kunnen we ook naar Cuba of Venezuela. Voor een intellectueel muzikant ook een prima bestemming!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed onderwijs in de VS? Mijn dochter heeft zojuist afgezien van een 4 jarige studie, omdat het haar $ 200 000 aan study-loans zou kosten!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zag recentelijk een staatje met collegeleden:
   Scandinavie: 0 euro
   Engeland en VS: ca 10.000 euro
   Nederland: 2000 euro
   Verder in europa: meestal rond de 1000 euro.

   NB: dit is alleen college geld, Dan heb je ook nog kosten wonen en levensonderhoud.

   De strategie die de Elite nu volgt is volgens mij de volgende:
   'Als we straks de zaak verder gaan afknijpen en opstand/weerstan kunnen verwachten, dan moeten we de slimmere lieden ( studenten, academici) in de houdgreep hebben: doordat ze flinke schulden hebben.

   Maar ik kan ook een non conspiracy argument bedenken: Er zijn op deze manier ook voldoende academici, en door hen zelf te laten betalen krijg je de meer gemotiveerde mensen.

   NB: Op dit moment werkt bij mij een Poolse juffrouw: net afgestudeerd, vorige maand. Maar geen werk. Heel moeilijk te krijgen in Polen. Ze denkt er over om nog een studie te gaan doen. Ik heb het niet gevraagd, maar ik vermoed dat studeren in Polen nog grotendeels door de overheid wordt betaald.

   Verwijderen
  2. En waarschijnlijk tussendoor ook nog eens een renteverhoging net als hier in Nederland (18% per maand). De bedoeling van de studieleningen in zowel Nederland als de VS is om:

   1. Geld te genereren. Zo werkt geldcreatie nu eenmaal hier in het westen;

   2. Zorgen dat de lener zolang mogelijk aan de lening vast blijft zitten.

   Uit onderstaand artikel van PCR blijkt al dat er nagenoeg geen banen in de hogere segmenten worden gecreëerd. Opvallend genoeg noemt PCR wel banen in de distributiesector waar je hier in Nederland miljonair kan worden.

   More Jobs Fictions

   https://www.paulcraigroberts.org/2018/09/07/more-jobs-fictions/

   Verwijderen
  3. De mensen (voor hun leven) met schulden opzadelen is het verdien model van de (centrale) bank.

   Zo is dat Joop. Om het systeem draaiende te houden is in toenemende mate meer schuld nodig. Dat we uiteindelijk in de hyperinflatie gaan staat vast. of voor die tijd moet we het laten imploderen

   Verwijderen
 9. Russisch Ministerie van Defensie, via hun commandant in Syrie, maakt melding van Amerikaanse luchtaanvallen op Deir ez Zor, vanuit F15, met het verboden middel: FOSFOR.

  Wanneer houden die Amerikanen nou een keer op? Ga naar huis, naar Texas, Arizona of Colorado, ga daar lekker koken, veel beter.

  https://news.mail.ru/politics/34681195/?frommail=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou het de bedoeling zijn dat men dit fosfor bombardement in de schoenen van Assad of Rusland schuift?
   M a w: een klassieke False Flag ?

   Eerste allineas met Google:

   "Twee F-15 vliegtuigen van Amerikaanse luchtvaart raakten de nederzetting Hadjin met het gebruik van fosfor brandende munitie. Als gevolg van de slagen werden sterke branden waargenomen. Gegevens over slachtoffers en slachtoffers worden gespecificeerd, "zei Savchenko.

   De afdeling merkte op dat het gebruik van wapens met witte fosfor verboden is door een aanvullend protocol bij de Geneefse Conventie van 1949.

   Verwijderen
  2. Ze doen dit zwaar illegaal!. Trump heeft geen toestemming van het congress. Ze hebben geen toestemming van de united nations en zeker geen toestemming van Assad!.

   Verwijderen
  3. Hmmm, wie zouden ze gebombardeerd hebben?. Zou het syrische leger plannen hebben gehad om deir ez zor te veroveren op de koerden?

   Verwijderen
 10. De NOS had eerder deze dag een artikel dat Pence zei dat er geen plan was om Trump af te zetten. Er wag gelogen over de foto van Trump's inauguratie. Trump is plotseling een fantastische en populaire president.

  Is dat toeval nu hij bezig is om Syrië aan te vallen?

  You tube heeft alle Syrische staatszenders gecensored.! Het is menes mijn inziens. Ik kan het fout hebben, maar dit geeft me toch geen goed gevoel. Alternatieve media wordt massaal gecensureerd.

  Two US F-15 Jets Strike Deir ez-Zor With Banned Phosphorus Bombs – Russian MoD
  https://sputniknews.com/middleeast/201809091067881861-us-strikes-deir-ez-zor-phosphorous-incendiary-weapons/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nederland stopt met steun aan Syrische oppositie

  https://nos.nl/artikel/2249708-nederland-stopt-met-steun-aan-syrische-oppositie.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En gezien het feit dat er in Syrië geen gematigde rebellen waren maar Al-Qaida terroristen (bevestigd door het Amerikaanse Defense Intelligence Agency) weet elke Nederlander nu hoe zijn €70 miljoen aan belastinggeld door plee is gespoeld.

   Verwijderen
 12. E. meldde dat de Russen in 2016 met een fosforbom hadden gegooid.
  'Uit bedtrouwbare bron' !
  Er staat ook een foto bij.
  ( E. heeft een Indonesische moslim-site als bron gegeven).
  En wat lezen we onderdie foto?
  Dit: Foto: Israëlische straalvliegtuig heeft in 2009 een VN-run school met een fosforbom aangevallen in Beit Lahiya.

  Ik denk dat E. niet de moeite doet om de artikelen die hij als 'bewijs' aan voert, zelf te lezen ! Nou toont ie ons waarempel dat zijn geliefde Israel met fosforbommen gooide in 2009 !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het ook gezien maar ik mag maffe E. geen domme lul noemen.

   Verwijderen
  2. Daar zien we weer hoe toxisch de radicale christenzionisten zijn! Ze zijn op niets anders uit dan de vernietiging van de wereld.

   En dan na hun sterven: oeps! wat is het hier donker en heet!

   Verwijderen
  3. "Rusland en Iran hebben ook atoombommen."

   En dan te bedenken dat Iran ergens in 2003 of zo is gestopt met haar kernwapenprogramma. Bevestigd door de IAEA en Amerikaanse veiligheidsdiensten!

   Verwijderen
  4. "Alles IAEA leugens."

   O, en de Amerikaanse veiligheidsdiensten dan?

   U.S. Finds Iran Halted Its Nuclear Arms Effort in 2003

   WASHINGTON, Dec. 3 — A new assessment by American intelligence agencies released Monday concludes that Iran halted its nuclear weapons program in 2003 and that the program remains frozen, contradicting a judgment two years ago that Tehran was working relentlessly toward building a nuclear bomb.

   https://www.nytimes.com/2007/12/04/world/middleeast/04intel.html

   Verwijderen
 13. Misschien moet je als linkse partij

  Anti-oorlog zijn, en het bespaarde aan wapentuig stoppen in sociale voorzieningen

  En als er geen oorlogen in Afrika en het MO zijn, er ook geen migranten die bv naar het donkere Zweden willen vluchten

  Doe je dat als linkse partij niet, dan krijg je dat de rechtse partijen het verhaaltje overnemen en daarmee een vacuüm vullen.

  Dat is mijn interpretatie van de verkiezingen in Zweden

  https://nos.nl/artikel/2249699-rechts-populisten-winnen-fors-bij-verkiezingen-zweden.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is er een politieke partij in de westerse wereld die Anti-oorlog is?

   En die de vluchtelingen'crisis' heeft verklaart doordat wij landen als Libië, Syrie, Afghanistan 'bevrijden'?

   Verwijderen
  2. Verklaard...

   En bevrijden met bommen

   Verwijderen
  3. Zweden is erger dan welk land ter wereld aangetast door identity politics, met name het radicaal ideologisch feminisme, maar ook tot uiting komend in het migratiebeleid en de cover-ups van statistics.

   De gewone man heeft hier geen boodschap aan, zeker niet als de sociale verzieningen achteruit gaan en oorlogen gesteund worden. Zeker als de migratievleugel en de feministenvleugel lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

   Volgens mij zijn er dus meerdere oorzaken.

   Verwijderen
 14. De Jerusalem Post heeft op 4 september 2018 een artikel gepubliceerd, waarin voor het eerst wordt toegegeven, dat Israel aan minstens 7 terroristengroepen geld, wapens en munitie geleverd heeft. Het artikel is om onbekende redenenen weer verwijderd, maar is gearchiveerd:

  The Israeli army has admitted, for the first time, that it provided large amounts of cash, weapons and ammunition to Syrian rebels in the Golan Heights.

  While the IDF maintains that it was not intervening in Syria’s civil war, on Monday it confirmed that as part of Operation Good Neighbor Israel had been regularly supplying Syrian rebels near its border with light weapons and ammunition in order to defend themselves from attacks and a substantial amount of cash to buy additional arms.

  Through Operation Good Neighbor, which was launched in 2016 the Israeli military had provided over 1524 tons of food, 250 tons of clothes, 947,520 liters of fuel, 21 generators, 24,900 palettes of medical equipment and medicine.

  Reports first surfaced of Israel providing arms and cash to rebel groups several years ago, with the regime of Bashar Assad claiming that Israel had been providing arms to terror groups and its forces had regularly seized arms and munitions with inscriptions in Hebrew.

  According to reports Israel had been arming at least seven different rebel groups in Syria’s Golan Heights, including the Fursan al-Joulan rebel group which had around 400 fighters and had been given an estimated $5,000 per month by Israel.

  Lees verder: IDF confirms: Israel provided light-weapons to Syrian rebels

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toktok kent de definitie van ´Islamiet´ niet.

   ´Islamist´ betekent: radicale politieke islam, dus de broederschap. AQ en IS, maar ook de theocratieën KSA, Qatar, Kuwait en de emiraten. Gaza ook.

   Allemaal Salafisten (taqfiri´s) dus, die volgens korangeleerden geen moslims maar afvalligen zijn.

   Hoewel Iran een ´Islamic´ republic/ democracy is vallen ze niet onder de definitie. Het is een theocratische democratie met veel socialistische elementen (´radencommunisme´, de Bashi). Dezelfde structuur bij Hezbollah. Syrië is wat we vroeger een ´verlichte autocratie´ zouden noemen.

   Het autocratisch element neemt altijd toe onder druk (zie de VS). Zonder de dreiging hadden de shia staten zich vrijer ontwikkeld.

   Israel zou zich moeten ontdoen van Netanyahu en Likud, en een realistischer koers moeten gaan varen. Netanyahu steunt AQ, wiens (toegeschreven?) daden morgen herdacht worden.

   Verwijderen
 15. Het heeft lang geduurd maar eindelijk zijn wij hier ook zover om onze kinderen te onderwijzen wat er nu precies is gebeurd op 9/11. De nadruk lijkt hier te liggen op die kinderen die na 9/11 zijn geboren en deze gebeurtenis niet hebben meegemaakt.

  Geschiedenisdocenten willen in lessen meer aandacht voor 9/11

  https://www.nu.nl/binnenland/5455088/geschiedenisdocenten-willen-in-lessen-meer-aandacht-911.html

  Een heleboel mensen weten dit niet maar nadat de 9/11 commissie haar rapport had gepresenteerd werd de voorzitter van de 9/11 commissie, Thomas Keane, het land ingestuurd om docenten te instrueren hoe 9/11 onderwezen moest worden.

  The deliberate dumbing down is nu dus ook in Nederland aangekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het schrift van valse profeten

  Iedereen heeft schuld aan de financiele crisis uit 2008, behalve

  Degenen die het veroorzaakt hebben en door hun 'onwetendheid' schatje rijk zijn geworden dankzij de crisis

  Zo ziet dat er uit

  https://www.nytimes.com/2018/09/07/opinion/sunday/bernanke-lehman-anniversary-oped.html

  BeantwoordenVerwijderen
 17. NOS.NL meldt:

  De Nederlandse regering heeft een gewapende groepering in Syrië gesteund die door het Openbaar Ministerie als terroristisch is bestempeld. Dat blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur en Trouw.

  Het gaat om de strijdgroep Jabhat al-Shamiya. Nederland voorzag de islamistische beweging in 2017 in het geheim van onder andere uniformen en pick-uptrucks. Volgende maand staat een Nederlandse Syriëganger terecht voor deelname aan Jabhat al-Shamiya.

  =============

  Kijken wìj niet van op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt net of de NOS eindelijk eens kritisch over de nederlandse steun voor terrorisme bericht. Toevallig wil Blok de steun stoppen nu Assad heeft gewonnen en hem komt dit bericht wel goed uit. Wat er precies is geleverd en vooral wie opdracht heeft gegeven blijft staatsgeheim maar de steun is opeens niet meer geheim. De rebellen hebben de vorige pvda minister misleid, de boefjes, dat wordt een dikke sorry, zand erover en op naar de volgende oorlog.

   Verwijderen
 18. 9-11 conspiracy theory van James Corbett

  Filmpje helpt met herinneren

  https://m.youtube.com/watch?v=yuC_4mGTs98

  Zo was het. Zo is het

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb begrepen dat het merendeel van die informatie 'staatsgeheim' is en dat zullen dan ook wel de antwoorden zijn die Pieter Omtzigt krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Pat Buchanan vertelt op YouTube over alle stommiteiten van vooral Churchill die ons WW2 brachten.
  Wandelende encyvl. Goedlachs. LEUK.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo, die zit: dit is hoe Amerika het Internationaal Strafhof in Den Haag ziet:Veiligheidsadviseur van Donald Trump noemt Internationaal Strafhof in Den Haag "gevaarlijk"
  .En dan wil Nederland nog steeds 'vriendjes' blijven met Amerika?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Logische reactie van de VS. Waarschijnlijk zijn ze toch een beetje bang voor de oorlogsmisdaden die ze gepleegd hebben en een logische oplossing is dan om het ICC te ontbinden.

   Ik las net dat de UK het ICC bedreigd heeft i.v.m. de illegale inval in Irak.

   Zal de link daarover wel even opzoeken.

   Verwijderen
  2. https://yourperceptionisnotreality.wordpress.com/2018/09/10/wikileaks-shows-how-us-britain-rigged-the-icc-to-avoid-justice-for-iraq/

   Verwijderen
  3. Nederland wil voornamelijk vriendjes blijven met de deep state.

   Verwijderen
  4. Joop, die groep van 5 zal dus nooit zelf voor het gerecht komen maar ze zijn er als de kippen bij als ze anderen wel kunnen veroordelen.
   Wat voor zin heeft dat hof dan?
   Dan kan ik in principe ook nooit veroordeeld worden als ik geen enkele rechtbank accepteer. Het gaat er dan om wie de grootste bek (en geld en macht) heeft.

   Verwijderen
 22. Ondertussen heeft de VS haar hand weer eens overspeeld in Iraq:

  Abadi en de opportunistische Muktada al Sadr waren de pro VS kandidaten. In het Shiistische Basra waren door wanbestuur tekorten van voedsel etc. ontstaan, en er ontstonden rellen. Die werden door een 5e colonne gehacked, en zo zijn een aantal oficiële gebouwen verbrand, waaronder het Iraanse consulaat. De bedoeling was een anti Iraanse beweging te creëeren. Maar dit is uitgekomen, en Muktada heeft de coalitie met Abadi verbroken. Die moet nu aftreden, dus is de VS marionet verdwenen.

  Hier de

  Bron

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Muktada is zowel anti-VS als anti-Iran. Is hij een patriot of heeft hij machtshonger??? Ik weet het niet

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Nu heb ik bij wijze van uitzondering wel eens naar Nieuwsuur gekeken.

  De Nederlandse regering heeft zich dus strafbaar gemaakt aan oorlogsmisdaden door rechtstreeks terroristische organisaties te steunen met financiële en praktische hulpmiddelen, op rechtstreekse wapens na. (nu weten we dus waar al die pick-up's vandaan komen)
  Diezelfde regering verstopt zich nu op een laffe manier achter het 'staatsgeheim' om zo hun eigen misdaden te verbergen oftewel te verdoezelen.
  Nu (pas) klinkt de roep tot Kamervragen en een parlementaire enquête waar de betrokken personen zich niet kunnen verstoppen achter dat staatsgeheim.


  Ga er dus maar gerust van uit dat het niet meer in de huidige regeringsperiode zal gebeuren en dat Rutte en zijn criminele hulpjes, pardon, ministers, dan al lang vette baantjes ergens bij, door hun financieel gesteunde, bedrijven zullen hebben.

  Nu weet men dus ook meteen waarom er nog geen grote aanslagen in Nederland gepleegd zijn. Vrienden vallen mekaar niet aan!

  Wanneer worden het pek en de veren boven gehaald?

  BeantwoordenVerwijderen