maandag 17 september 2018

Ministerie van defensie van Rusland briefing MH-17Blik is er niet aan toegekomen deze Russische produktie, MET Nederlandse ondertitels, geheel te bekijken.

Maar kern van de zaak zou zijn dat de Buk-deeltjes die het Oekraiens-Nederlandse JIT-team heeft gepresenteerd, zouden komen van een BUK-instalatie die destijds aan Oekraïene is geleverd. 

Als dit overtuigend wordt bewezen, hebben we een smoking gun van jewelste. Iemand?


6 opmerkingen:

 1. Eric vd Beek Tweet:

  Na MH17-persconferentie Rusland: Eliot Higgins van Bellingcat maakt terugtrekkende beweging. Bellingcat heeft opeens niks te maken met beelden die door Bellingcat zijn opgevoerd om Rusland de Zwarte Piet toe te spelen.

  https://twitter.com/beek38/status/1041823331475968000

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. RT is calling footage uploaded by someone to YouTube "Bellingcat footage", as if we have some sort of ownership of it.

   https://twitter.com/EliotHiggins/status/1041808113836404742

   Verwijderen
 2. Dubbel geplaatst.

  De MH17 briefing van de Russen vind ik geweldig.
  Ik ga er van uit dat de echtheid van die oude logboeken is te verifieren door nederlandse wetenschappers.
  Ik ga er van uit dat de analyse van de video van Bellingcat ook door deskundigen op dit gebied wordt onderschreven. ( Aan de reactiue van Bellingcat te zien is hij wel degelijk betrapt en door de mand gevallen)

  Ik heb maar één probleem met die briefing: Waarom zóóó laat ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Russen beginnen het te leren.

  Hun miniosterie heeft de persconferentie met NL ondertitesl op Youtube gezet.
  Ik was benieuwd naar de Russische reacties en heb de eerste reacties met google vertaald. ( Niet erg wereldeschokkend)

  Hier zijn ze:

  We wachten op de verklaring van Oekraïne over de saboteurs die zijn binnengedrongen op de locatie van de AFU-eenheden en die lanceringen op vreedzame vliegtuigen hebben gelanceerd.

  Als er iets gebeurt, altijd na te denken: wie in de eerste plaats gunstig is Persoonlijk ben ik nog steeds in de 2014 begrepen dat de Boeing naar beneden voor een unaniem besluit werd neergeschoten in het voordeel van de sancties tegen Rusland ...!

  Nu "krijsende katten" ontkenden al snel foto's van het instagram, de gastheer zal de posten versterken met een potlood en de fijne birtans zullen een dikke hulilayk uitdrukken

  Wees niet lui, zet een husky, laat commentaar achter. Overklok de video!

  Shoigu, ik diende onder DF Ustinov en met jou had ik met plezier gediend. Bedankt voor de service !!!!!

  Chokhly-schuim ... Ik twijfelde geen seconde eraan dat zij het waren die de Boeing neerschoten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze hebben een waterpistooltje, met fake news….niet het vermelden waard, en ze hebben gaten gelaten zo groot als Antonov toestellen in de verhaallijn. Maar ach, hadden we anders verwacht van Russen die altijd hun misdaden willen toedekken met incomplete verhalen????

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Wreedmens, het is krijsende Kat's fake news waar de Rus waarschuwend de vinger op legt. Kun je zelf navlooien - gedokterde beelden. Er is niks compleet aan het verhaal van het JIT. Belgie en Maleisie distantieerden zich wijselijk van JIT's conclusies. Hier wordt het JIT door de welwillende beklaagde een hele papierwinkel aangereikt die van de fabriek naar de ontvanger van de Buk leidt. Dit hoort ook in het rapport.

   Verwijderen