donderdag 6 september 2018

Eelco Bosch en Patrick Lodiers kwijlen om sabotage Trump

Een uiterst discutabel stuk in de zieltogende the New York Times. Een anonieme bron meldt allemaal vervelende zaken over Trump en dat een aantal mensen ervoor zorgen dat Trump zijn plannen niet kan uitvoeren. Deze saboteurs zorgen dat het goede gebeurt.

En de verbeten Eelco Bos en broodjournalist Patrick Lodiers vinden het fantatisch. Vanmiddag rond 13:20 op Radio 1 bij de Nieuws BV. "Het goede" doen, gaat bij hun al zelfs niet meer tussen aanhalingstekens. Als voorbeeld van waar de saboteurs "het goede" doen, en hun land en de wereld voor "het foute" behoeden, is de relatie met Rusland. Trump wil die het liefst normaliseren. Maar de saboteurs zorgen ervoor dat dat niet lukt, want de Amerikaanse treiter-politiek jegens de Russische beer met sancties, consulaten sluiten, diplomaten uitwijzen, partners van Rusland aanvallen, agressieve retoriek, Skripals, troepen naar Oekraïne, gaat allemaal gewoon door. En de kwijlende Lodiers en Bosch vinden het geweldig: De wereld wordt behoed voor goede relaties tussen de VS en Rusland!

De Nederlandse staatsradio is weer een stapje verder richting volledige irrelevantie.

Heerlijk kwijlen bij de NPO. De twee staatsjournalisten, Lodiers en Bosch doen het. Zij vinden het helemaal te gek dat er saboteurs zijn bij Trump die zorgen dat er met Rusland gespannen verhoudingen blijven. De Hollandse staatsmedia juichen dus bij extra spanningen, en zien detente als negatief.

7 opmerkingen:

 1. Het anti Trump sentiment is instinctief en sentimenteel, passend bij onze nationale kuddegeest.

  Dat neemt niet weg dat trump een dubieuze president is. Langzamerhand vind ik het enige goede aan hem dat hij er naar streeft minder allianties en verdragen over te houden.

  Maar om deze anonieme saboteurs toe te juichen is de complete afbraak van de nog nominale democratie aanmoedigen. Wat over blijft is de deep state, een mafiocratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twan Huis's nieuwe Late Night Show gezien? Hij had een "primeur" van jewelste: Saboteurs troef Stormy Daniels (aan wiens voeten, eeeeh borsten Twan wel drie kwartier lag) is going to take Trump down!

  Ongelooflijk dat we hier in Nederland opgescheept zitten met zo'n 100% totale zombie journalisten die niets anders doen dan hijgend achter de NYT, de WP en BBC aanrennen.

  Humberto kom er maar weer in. Jij was in elk geval eerlijk niet pretensieus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Net goed voor Twan Huijs. Om te verworden van serieus journalist naar journalist op de kermis die alleen mag zeggen 'komt dat zien'!

   Eerlijke Twan zou zeggen: 'Komt dat zien zeggen deed ik ook al in mijn serieuze tijd. Alleen viel het toen minder op.'

   Verwijderen
 3. Vanochtend een wel heel overduidelijk propagandaartikel over

  IDLIB

  Comment is free? no comments please!

  Het artikel komt van ´Islamic Relief´ dat zijn de moslim broeders.

  Deze salafisten krijgen altijd wel een podium, behalve als ze hamas heten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ze maar eens een zelfde soort foto's publiceren die eind vorig jaar in Raqqa, Irak zijn gemaakt toen het westen, onder aanvoering van Amerika meer burgers doodden dan terroristen, die zelfs een vrijgeleide kregen en nu ´toevallig´ allemaal in Idlib zitten.
   Van een bevrijding van een stad gesproken... Kijk nu maar eens hoe dat gebied er bij ligt.
   Ze hebben het nu allemaal erover dat Assad misdaden zou gaan plegen in Idlib, maar geen enkele zender maakt de vergelijking met Raqqa. En waarom niet, vraagt blijkbaar niemand zich af.

   Verwijderen
  2. "In 2015 the UKagreed to resettle 20,000 Syrians by 2020, but has so far resettled only half that number."

   In de MSM wordt al voorgesorteerd op een campagne de jihadisten ("Syrians") uit Idlib in Europa te dumpen.

   Verwijderen
  3. Dan maar hopen dat die allemaal naar het UK gaan en kunnen ze daar hun dankbaarheid tonen voor al de wapens en gifgassen die ze van Engeland gekregen hebben.
   Het risico zit er natuurlijk ook in dat diezelfde dankbare jihadisten niet zo dankbaar zijn en wraak nemen en aanslagen plegen omdat ze in Syrië in de steek zijn gelaten op cruciale momenten. (schuld van Rusland natuurlijk).
   Als de Belgische chauffeurs slim zijn bieden ze die transemigranten een lift aan naar Engeland in plaats van ze hier (proberen) op te vangen. Probleem voor ons opgelost: Engeland als veroorzaker van de problemen (samen met de USA) mag dan hun eigen 'rotzooi' opruimen.

   Verwijderen