zondag 11 september 2016

Wat is er (niet) gebeurd op 9/11?

De staatsmedia in Nederland volgen nog immer het eenzijdige discourse over 9/11; er vlogen allemaal vliegtuigen in de rondte, en die kwamen in de twin towers en in het pentagon terecht. Het feit dat er geen beeld beschikbaar is van een vliegtuig dat het Pentagon invliegt doet niet ter zaken; dat er geen vliegtuigonderdeel op de "rampplek" vinden is, is voor NOS ook geen thema. Dat Gebouw 7 in de namiddag spontaan instort? Ook geen thema.

En dat 9/11 door sommigen wel heel welwillend gebruikt werd om bepaalde geo-politieke doelen na te streven? Dat zou iedere journalist huiverig moeten maken. Maar de staatsjournalisten zijn te druk met Feyenoord - ADO en Bert Koenders bij Nieuwsuur leugens over Assad laten verkondigen. En als een leugen dan uitkomt, zoals de leugens rond de zogenaamde Weapons of Mass destruction van Saddam Houssein, dan doen de staatsmedia grotendeels of hun neus bloedt. Als de VS dan zeggen dat ook Assad moet vertrekken, na de desastreuse politiek rond Irak en Libië, volgen de Hollandse staatsmedia met bijvoorbeeld Sander van Horn het discourse van dit agressieve en leugenachtige land nog steeds gedwee. WeareChange.nl is gelukkig uit ander hout gesneden en hebben wat vreemde zaken rond 9/11 op een rijtje gezet:


39 opmerkingen:

 1. Op 3.30 gebruikt ene Zen Gardner woorden die ik interessant vind: Trauma based mind control.
  Dat wil ik even uitleggen.
  (Zoals ik die woorden begrijp. Ik weet nu niet of Gardner ze op dezelfde manier gebruikt als ik)

  Als je iemand heel angstig kan maken- bang voor zijn leven- of hem heel veel pijn veroorzaakt, en er dan meteen een 'Dader' of 'Gevaar' of 'Oorzaak' aan kan koppelen, dan brandt dit zich in ons geheugen.

  Voorbeeld:
  Ooit schoof ik twee zware schuurdeuren langs elkaar heen en kwam met mijn hand er tussen. vreselijke pijn. Nooit meer gebeurd. Het is 30 jaar geleden, en nog altijd ben ik alert dat ik die deur niet vast blijf houden en weer met de hand er tussen kom.

  Als je dus 'de moslims' zwart wil maken ( 911), of als je 'Putin' zwart wil maken ( MH17) , dan moet je voor een trauma zorgen, en er direct 'de oorzaak' aan koppelen.
  Mensen zullen die associatie nooit meer vergeten. Je kan daarna met tientallen ontlastende argumenten komen: de moslims en Putin blijven schuldig.
  Je hebt de moslims en Putin voor altijd zwart gemaakt.

  De publieke opinie stuur je niet met rationele argumenten, maar met 'Trauma based mind control."
  http://xevolutie.blogspot.nl/2014/07/371-how-false-flag-is-effective-in.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even tussendoor, Margreet Spijker verdient volgens mij een bos bloemen, gaat niet zomaar mee met propaganda. Op Radio 1 gisteren (zaterdag 10 september) om 16:36u gehoord op Radio 1 (WNL op Zaterdag).

  Margreet vraagt "diplomatie-deskundige"[?] Robert van der Roer wat hij van de onderhandelingen over Syrie tussen Rusland en VS in Geneve vindt.
  Robert vindt: Obama is bijna geen president meer, zodoende zou hij minder druk op de Russen kunnen uitoefenen; om af te dwingen dat Assad weg moet. Daar zou een overeenkomst dus op kunnen afketsen
  [en dan mag het Syrische volk nog langer oorlogsgeweld meemaken omdat de VS hun zin niet krijgen...]
  [...]
  Margreet: "Anderzijds, ja Trump heeft nu al gezegd dat 'ie het waarschijnlijk prima gaat vinden met Poetin. Dus misschien voor dit vredes-proces is het helemaal niet zo'n gek idee dat Trump hier zou zitten."
  [oei !!]
  Robert: "Nee! Poetin zit al op schoot bij Trump en Trump zit al op schoot bij Poetin. Kijk dit is verkiezings-retoriek"
  "Mocht Trump gekozen worden dan zal hij na een paar maanden er snel achter zou komen dat hij bij de neus genomen wordt door Poetin. Omdat Poetin maar één ding voor ogen heeft, de Amerikanen naar zijn pijpen laten dansen en de Amerikanen naar zijn belangen laten werken. En dat schijnt Trump nog niet helemaal door te hebben."

  Margreet: "Ja, of wij denken dat, en misschien ligt 't toch anders!"
  [bloemetje!!!!]
  Robert: "Nou ik denk 't niet!" "Ik denk dat Trump een ernstige vorm van naïviteit aan de dag legt." etc...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanaf minuut 50 vertellen de mensen wat hun toekomst verwachting is.
  Wel interessant.
  NB: De oude man met de 'wijze teksten'is niemand minder dan OSHO, ofwel Bhagwan ! https://nl.wikipedia.org/wiki/Bhagwan_Sri_Rajneesh
  God, wat heb ik lang niet meer aan die kerel gedacht.
  Hij is ook al 26 jaar dood.
  Zo zie je maar: We are Change doet zeer goed werk, met een zeer praktische doeners-mentaliteit. Daar gaat het om. Dat ze door Bhagwan geinspireerd zijn vind ik dan verder prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meer info over Zen Gardner: https://wikispooks.com/wiki/Document:A_21-Truth_Salute

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als dit bericht handen en voeten krijgt is het afgelopen voor de oorlogsheks. Clinton gleed de afgelopen 2 weken al 10 % weg in de peilingen, maar met dit erbij, en de komende onthullingen van Assange gaat ze de officiële LOSER worden.

   En als er een ding is waar Amerikanen een hekel aan hebben is losers, zeker als ze ook nog de verschijning hebben van de ´schoonmoeder from hell´!

   Matt: alleen al voor dit bericht heb je 5 biertjes van je keuze vedient: wanneer we ooit oog in oog staan kun je me er aan houden!

   (ik heb ook een hele leuke weddenschap uitstaan wie president wordt: dat gaat niet om geld maar om sex!).

   Dus laat Trump maar winnen!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Goed Nieuws !
   ( Geen leedvermaak, maar empathie met de miljoenen mensenlevens die nu minder gevaar lopen! )

   Het staat bij De Standaard, Rootman, dat is dus al MSM. Nog wel op de website, maar dit lijkt me niet langer te verdoezelen.

   NB: Kijk niet naar de foto die er boven staat. Kijk naar het filmpje dat onderaan staat!

   Verwijderen
  4. PS: bevangen door de hitte... het was 28 graden.

   Verwijderen
  5. Dat gaat wel goewd komen met die 5 pilsjes Matt.
   Het filmpje is gemaakt door enen Zdenek Gazda, en op zijn twitter vraagt de enbe journalist na de andere of hij het mag gebruiken. Ook iemand van CBS.
   https://twitter.com/zgazda66
   Ik heb dit weer van de Volkskrant site.

   Verwijderen
  6. http://blog.dilbert.com/post/150264994381/the-race-for-president-is-probably-over

   Verwijderen
  7. Er is een hele reeks tweets over de zaak. Zeker aardig om te zien. CNN, ABC, Fox, CBS, allemaal vragen ze om het filmpje. ( Ik kan niet beoordelen of dit echte werknemers van de Media zijn.)
   Iemand tweet de temperatuur op dat moment in New York: 79F , ofwel 26,1 graaf Celcius ! https://pbs.twimg.com/media/CsFc053WEAAtVD1.jpg

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Hitler moest door 2 mannen omhoog gehouden worden voordat ze de auto in werd gedragen. Ze viel voorover de auto in.
   Het is zeker mogelijk dat ze parkinson heeft.!

   Het wordt tijd dat Hitler haar medische dossier zo spoedig mogelijk openbaart. Dit is niet normaal. USA lijkt echt op de USSA in die zin dat het land dadelijk een leider heeft (volgens de opiniemakers kan Trump geen president worden) waar ze niet alles over weten.

   Het ideale scenario is inderdaad dat Hitler uit de race gehaald wordt en dat Bernie de kandidaat wordt.

   En die gaat Trump verslaan!!

   Verwijderen
  11. Inmiddels gaat het weer fantastisch met Hillary Clinton, aldus VK, met lachende foto van Clinton en een getinte zonnebril waardoor je haar pupillen niet kunt zien. Waarbij ik mij afvraag: waarom mogen wij Clinton haar pupillen niet zien?

   Verwijderen
  12. Hier de link: http://www.volkskrant.nl/buitenland/clinton-onwel-tijdens-herdenking-9-11-in-new-york~a4374598/

   Verwijderen
  13. Ongelofelijk. Amerika heeft 300 + miljoen inwoners. Waaronder de knapste koppen ter wereld.

   Nou moet een, weliswaar machtig, oud wijf die geestelijk en lichamelijk in nood is president worden. Ongelofelijk. USSA.

   Verwijderen
  14. Maar ja, een oude vrouw die geestelijke en lichamelijk in nood is of een charismatische zwarte man. Het blijven corporatistische centrale bankier puppets.

   Verwijderen
  15. Goed opgemerkt Matt. We mogen haar pupillen niet zien. Ze zit nl. zwaar onder de dope.

   Verwijderen
  16. Oh dus je geeft toe dat er in de VS niet ECHT iets te kiezen valt. Beetje USSA dus.

   Verwijderen
  17. Google levodopa. Dit is een anti-Parkinson middel die bij het publiek bekendheid heeft gekregen door de film 'awakenings'.

   Levodopa veroorzaakt onder andere wijde pupillen. Wijde pupillen zijn a) zichtbaar, b) hinderlijk bij sterk zonlicht.

   Dus zonnebril: check

   Verder veroorzaakt levodopa in het begin van gebruik een lage bloeddruk (dus verhoogde kans om een flauwte te krijgen): check

   Ook veroorzaakt levodopa bij te hoge dosering onwillekeurige bewegingen (de bizarre beweegfilmpjes van HRC zijn naar ik aanneem hier bekend): check

   Andere bijwerkingen zijn:
   Slaperigheid overdag: check
   Psychische stoornissen: check
   Afwijkingen in het lopen: check
   Stijfheid (als je kijkt naar dat filmpje: voordat HRC in de auto wordt gehesen staat ze stijf als een standbeeld): check

   Hier de hele lijst aan werkingen en bijwerkingen van levodopa:

   https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/bladeren-volgens-boek/preparaatteksten/l/levodopa_carbidopa

   Parkinson werd hier eerder genoemd als mogelijke ziekte waar HRC aan lijdt. Als je kijkt naar het bijwerkingenprofiel van levodopa zou ik niet verbaasd als Clinton inderdaad aan dit ziektebeeld lijdt.

   Verwijderen
  18. Complot denken wordt hoe langer hoe populairder. Politici/MSM verliezen hun geloofwaardigheid met de dag!.

   Verwijderen
  19. "Complot denken wordt hoe langer hoe populairder."

   Zelfs als het overduidelijk zichtbaar is!

   LOL

   Verwijderen
  20. NOS in de verdediging van Clinton.

   Trump kamp wil gelijk twijfel zaaien. Het is voer voor alleen het trump kamp.
   Hillary is weer helemaal ok, ze was oververhit geraakt.
   Ze grapte dat ze aan Trump moest denken toen ze de hele middag aan het kuchen was.
   De rechtse zender FOX.....

   Twijfel zaaien

   Correspondent Arjen van der Horst denkt dat het voorval voer is voor de Trump-aanhangers. "Zij proberen al maanden twijfel te zaaien over Clintons gezondheid. Eind augustus heeft ze een medische verklaring laten zien waarin staat dat ze gezond is, maar het Trump-kamp zal nu concluderen dat ze dat aantoonbaar niet is."

   De verklaring dat Clinton oververhit is geraakt, is op zich wel aannemelijk. "Het was hier vanochtend om 08.00 uur al 28 graden Celsius en heel vochtig. En vannacht was het ook heel warm", zegt Van der Horst.
   http://nos.nl/artikel/2131441-wankelende-clinton-voer-voor-trump-kamp.html

   Het was vanmorgen al 28 graden celsius en vochtig. Net of Hitler daar last van heeft. Die zit de hele dag in de airco, in huis en in de auto. 1 uurtje in 28 graden en ze zou al oververhit zijn.

   Mensen, hoe moet dat tijdens de inauguratie van het presidentschap ?. Hoe moet dat als ze in slaap valt tijdens een bespreking met Poetin ?.

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. we gooien hem er nog een keer in. Nu ga ik met Hillary meelachen. Ik heb het nu zo naar mijn zin.

   Hillary Clinton is Evil! (REMIX)
   https://www.youtube.com/watch?v=vqYJRc0TJkQ

   Verwijderen
 8. Een slimme politicologe, ze zijn er dus wél!

  "Amerika stond met lege handen, er was behoefte aan een vijand. Maar eigenlijk was de vijand niet zo groot als gedacht."

  http://nos.nl/artikel/2131330-het-is-11-september-15-jaar-na-de-aanslagen-in-new-york.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vijandje nodig om het machtige militaire industriële complex (waar eisenhouwer ons voor heeft gewaarschuwd) te voeden.?
   Bankiers die wilde dat het land dieper de schulden in moest.?
   Meer dollars in omloop ?
   CIA en Wallstreet hebben de drugsgelden uit Afghanistan nodig ?
   Balkaniseren van het midden oosten was wenselijk voor Pisrahel ?

   Verwijderen
  2. Nos en slimme politicologe vertellen niet dat de Talibaan in 2001 de Poppy teelt zowat hadden uitgeroeid omdat zij er niks van moeten hebben. De talibaan rukt op lees ik in het artikel en is dus een gevaar voor de poppy teelt. En dus gaat het volgens de NOS Bilderberg nieuws de verkeerde kant op.

   Verwijderen
  3. "Vijandje nodig om het machtige militaire industriële complex (waar eisenhouwer ons voor heeft gewaarschuwd) te voeden.?"

   Yep!

   "Bankiers die wilde dat het land dieper de schulden in moest.?"

   Yep. Bush, Karzai, Unocal!

   "Meer dollars in omloop ?"

   Yep!

   "CIA en Wallstreet hebben de drugsgelden uit Afghanistan nodig ?"

   Yep, scheelt zo'n $1 miljard per jaar!

   "Balkaniseren van het midden oosten was wenselijk voor Pisrahel ?"

   Yep, voor Zio-Israël, want het heeft niets meer met het Jodendom te maken!

   Verwijderen
  4. O, dus ik heb de maand december en het jaartal 1997 niet genoemd? Wordt het niet eens tijd dat jij de toiletpot inspringt en de trekker naar beneden trekt?

   Verwijderen
 9. RUSSIAN JETS RAIN HELL ON THE JIHADIST REBELS IN SOUTHERN ALEPPO
  https://southfront.org/russian-jets-rain-hell-on-the-jihadist-rebels-in-southern-aleppo/

  Het is te hopen dat ze ook na Maandagavond nog door gaan met het vernietigen van terroristen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook de Washington Post is nu om , wat Hillary's gezondheid betreft.
  Ik citeer de eerste allinea van Russia Today:

  "Reasonable people can — and will — have real questions about [Hillary Clinton's] health," writes the Washington Post's Chris Cillizza, who just last week dismissed any and all speculations regarding Hillary's health as nutty conspiracy theories. What has changed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aan de vloer vastgeplakt (awakenings, Parkinson). Zie filmpje bij Michael Krieger die het verder ook allemaal uitstekend verwoord: http://libertyblitzkrieg.com/2016/09/11/heres-the-video-of-hillary-stumbling-after-leaving-911-ceremony/#more-37502

   Het idee heb ik hier opgepikt van Oli. Maar anders zou ik er graag ook 5 biertje om willen wedden: Clinton heeft de ziekte van Parkinson.

   Verwijderen
 11. Duister verhaal over de dood van Marten Fortuyn!

  http://nos.nl/artikel/2131303-marten-fortuyn-broer-van-pim-overleden.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja....triest verhaal hoe zo'n man is afgegleden.

   Verwijderen
  2. Ontsnappingspoging, dodelijk gewond geraakt?

   Verwijderen