woensdag 21 september 2016

Resultaat EU sanctiebeleid: 200 Miljoen Euro in Perenpromotie!

Om de desastreuse EU sanctiepolitiek met betrekking tot Rusland nog enigszins recht te breien gaat de EU van uw belastingcentjes het promotiebudget voor PEREN (dus niet met appels vergelijken!) ophogen van 61 miljoen Euro naar een slordige 200 miljoen Euro. Om u te proberen te verleiden een peertje extra te eten! 200 Miljoen Euro!

De EU volgt een heilloze Russofobe buitenlandpolitiek, met een desasreuse sanctiepolitiek, geheel onderworpen aan de nukken van Washington. De meest onderworpene is mogelijk Bert Koenders die bij het minste of geringste voor Washington door het vuur gaat of op zijn rug gaat liggen. Nu moet dan een slordige 200 miljoen euro zuurverdiende belastingcenten geinjecteerd worden in een "promotiecampagne" om de EU-burger meer Peren te laten eten...

Dit weggegooide geld komt bovenop alle andere verliezen die door het rampzalige EU-sanctiebeleid zijn ontstaan. De geheel naar de pijpen van Washington dansende EU staat met zijn rug naar Europa. De "ambitie" een jaar of 10 geleden uitgesproken om de meest dynamische economie te worden, daarvan is in de praktijk niets te zien. Agressie in Europa, troepen naar de Russische grens sturen, willen associeren met een land dat zijn eigen burgers bombardeert (Oekraine), rechtsextremisten omarmt (Kiev), en hen toestaat onschuldige burgers af te slachten (Odessa). Dat is de EU in een nutshell. En dan nu 200 miljoen voor de Perenpromotie. Welk reclamebureau krijgt die opdracht? BINGO! Bekijk het verhaal bij de buren van de VRT, journaal van 21-9-2016. Vanaf minuut 17.

NATO wijst Russisch luchtveiligheidsplan Baltics af

Ondertussen weigeren de NATO-landen afspraken met Rusland te maken om standaard de transponder aan te zetten boven de Baltics. Waar Nieuwsuur en andere NATO onderworpen nieuwsoutlets altijd hoog opgeven over Russen die onveilig zouden vliegen, blijken het dus weer de aan de VS onderworpenen die aan veiligheid boven de Baltics weinig of niets willen doen.

19 opmerkingen:

 1. Resultaat EU sanctiebeleid: kut met peren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handboek van een Trol:

  https://scontent-syd1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14369868_669528916545658_653016956252516063_n.jpg?oh=ca8692488e52b6443639e74a54df53e5&oe=583BE287

  De conclusie is echter bemoedigend voor dit blog, lijkt me

  En hier nog wat meer 'Trol-spray' van de site waar ik bovenvermeld document gevonden heb

  http://www.inquisitr.com/3525029/an-inside-look-at-a-shill-playbook/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Peren zijn heerlijk! 4 jaar geleden heb ik 2 bomen geplant, en dit jaar heb ik er zo´n 10. Vanaf volgend jaar wordt dat een kist of meer.

  Wat geld om de boeren te compenseren voor sancties is een weggegooid ding, maar meer geld wordt weggegooid om de EU bevolkingen een gevoel van ´EU-burgerschap´ bij te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil die van Baalen wel een muilpeer verkopen. De druiven zijn zuur, nu Hij ons een peer gestoven heeft met Oekraïne en de sancties.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Over de aanval op het convooi: De beelden van de brand tonen meerdere trucks in brand, en de witte helmen brandweerauto is ook gelijk paraat. Ook bij de uitgebrande trucks zijn slechts weinig sporen van explosies te zien, misschien een paar mortierdetonaties. Het doet wat denken aan die tentenbrand van een paar maanden geleden, waar zelfs slecht opgezette tentjes nog overeind stonden.

  Die white helmets (Soros gesponsorde al Zinki) zijn een bijzonder naar clubje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij het verder bekijken van fotos valt nog wat op: Afgezien van oude schade is er nog geen brandplekje op de vlakbijgelegen huizen te zien, terwijl de vrachtwagens van voor tot achteren gelijkmatig verbrand zijn: zijn voedselpakketten echt zo brandbaar?

   Het resultaat van een luchtaanval zou altijd een cirkelvormige brandhaard opleveren, en vrijwel altijd een periferie met brandplekken vanwege opspattend materiaal. Het feit dat de brandhaard een langgerekte rechthoek is is zeker een aanwijzing dat het aangestoken is.

   Verwijderen
 6. Ik weet niet meer zeker of ik me vergist heb in tijd (volgens mij had ik een weddenschap lopen die afliep op donderdag 24 september, een datum die dit jaar niet bestaat). En volgens mij was op de dag van het aflopen van de weddenschap Rootman jarig.

  Dus excuus als ik voorbarig ben om mijn verlies te erkennen, en dus tzt 5 bier heb om uit te delen. En om Rootman een fijne verjaardag toe te wensen.

  Maak je niet druk over mijn 'koopkracht'. Ook ik heb een perenboom in de achtertuin staan, die elk jaar wel een krat aan peren oplevert. Dus dat komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zaterdag wordt ik inderdaad 63, maar ik ben vergeten waarover we gewed hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, dat komt met de leeftijd...

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Dat is een beetje ver van Alkmaar...

   Maar als ik misschien volgend jaar in het zuiden ben voor enkele dagen kamperen is het zeker een paar pintjes waard. En nee we drinken geen bier met degenen die ons uitschelden voor laf of racist, tenzij ze zelf een pint azijn nemen.

   Verwijderen
  4. Ja ik had hier 5 bier beloofd als Hillary niet 2 dagen voor het eerste debat met Trump uit de verkiezingen was gestapt. Maar me in datum vergist... Maakt niet uit: de 5 bier staat sowieso vast.

   Verwijderen
  5. @ Cruelman: Ondanks vele verschillen (niet slechts mening) slaan we gratis bier nooit af: zolang het maar niet ´morgen´ is!

   @ Willem Willem: een redelijke stelling. Maar het Democrat establishment heeft een schurfthekel aan de enige kandidaat die Trump zou kunnen verslaan. Biden of Kaine zijn kanslozer dan mrs Clinton, daarom blijft zij vooralsnog favoriet.

   Over een maandje of zo, na het 2e debat weten we meer.

   Het lijk wordt zowiezo geen presidente. Gratis sex en gratis bier voor mij! En daarna 5 rondjes voor mijn rekening! En dat gaan we doen, laat die ambulance maar komen!

   Verwijderen
 8. EU is heden een uit elkaar gevallen club waarvan de penningmeester het nog weet of de opheffingsbrief vandaag of morgen verstuurd moet worden.
  Afgelopen 2 maanden zijn 16 van de 27 regeringsleiders afzonderlijk in Moskou bij Putin op bezoek geweest.
  De rede dat de EU uit elkaar valt is TTIP en CETA het merendeel der EU leden weigeren dat te ondertekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch heeft er een bericht over geplaatst en ik heb er een bericht over gezien bij Mike Rivero, echter niets hierover bij de MSM.

   Verwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen