zondag 11 september 2016

Rob Trip (NOS) moffelt het groggy afvoeren Hillary weg

Rob Trip heeft vandaag bij het NOS-journaal nieuwe hoogtes bereikt in gecontroleerd perceptie-management. Ook wel propaganda genoemd. De favoriete Presidentskandidaat van de Nederlandse staats tv gaat out en wordt op onthutsende wijze afgevoerd en Rob Trip doet het af alsof ze een beetje door de hitte bevangen zou zijn. Dat zou dan de officiële lezing zijn uit de VS, en de slaafse kritische perceptiemanager journalist Rob gaat daar natuurlijk kritiekloos in mee.

Rob Trip, sluwe wegmoffelaar...

Sterker, hij gooit het gelijk op Trump. Die zou dit soort gebeurtenissen gebruiken om te stellen dat Clinton niet fit is voor de job. Volgens Trip. Een meer bizarre insteek van de arme Trip is niet te bedenken. Maar de zielige Trip leest alles voor wat hem door zijn bazen van het perceptiemanagement onder zijn snufferd duwen. Voor geld doet de heer Rob Trip veel.


Waarom krijgen we bij NOS van Marcel Gelauff deze schokkende Hillary beelden niet te zien?Steun uit Wit Rusland voor Russische Paralympiërs

Tijdens de opening van de Paralympics in Rio heeft de Wit Russische delegatie zijn solidariteit betuigd met de allemaal uitgesloten Russische Paralympiërs. De Russische Paralympiërs zijn niet enkel voor deze Spelen geband, maar ook alvast voor de volgende. Het Wit Russische delegatie lid is trouwens direct geschorst voor zijn solidariteitsactie.Russische tv windt er geen doekjes meer om: Officiële lezing 9/11 klopt van geen kant

Vergelijkbaar met de documentaire van WeareChange.nl, heeft de Russische tv vanavond een documentaire getoond die vlijmscherp de officiële VS-staatslezing van 9/11 fileert. In Washington bij de aanslag op het Pentagon zijn zoveel delen van een vliegtuig gevonden die makkelijk in de palm van 1 hand passen. Beelden van een invliegend vliegtuig duurden 5 jaar om naar boven te komen, en wat er toen kwam was weinig overtuigend. Gebouw nummer 7 in New York? Is gecontroleerd neergehaald. De VS hebben altijd een vijand nodig om hun zogenaamde status als de goede te behouden. Ze hebben 9/11 gebruikt om niet welgevallige regeringen aan te vallen (Irak, Libië, Syrië, etc.). De NOS met de slaafse Rob Trip en perceptie-baas Marcel Gelauff slikt de officiële CIA lezing voor zoete koek. De Russiche tv niet. Bepaal zelf uw voorkeur.

NOS-journaal wellicht zelf ook bevangen door de hitte?

Het wegmoffelen en downplayen van de exit van Clinton, als zijnde, "beetje bevangen door de warmte" is des te opmerkelijker en onlogischer met de wetenschap dat ze een paar dagen geleden ook al een onthutsend kuch-optreden had. Dat werd door de malle Trip en de zijnen voor het gemak maar helemaal genegeerd. Dat kon toen nog. Het zou zo maar kunnen dat 9/11, de dag die Clinton aangreep om haar gewelddadige agenda na te jagen, uiteindelijk haar eigen Waterloo wordt. En wellicht sleept ze de NOS mee in haar aftocht. Ze zijn in Hilversum zelf al een aardig eind op weg naar hun endgültige ongeloofwaardigheid.Interessant interview Bloomberg - Putin.

Weekje geleden vond er een interessant interview plaats tussen een Bloomberg journalist en Putin. Putin is dus helemaal niet bang om met kritische journalisten in gesprek te gaan. Hij gaf de /Amerikaanse journalist regelmatig een lesje in logica en geo-politiek waar de arme journalist geen antwoord op had. Lees verder bij Marketupdate.

238 opmerkingen:

 1. oligarch11 september 2016 23:30

  NOS in de verdediging van Clinton.

  Trump kamp wil gelijk twijfel zaaien. Het is voer voor alleen het trump kamp.
  Hillary is weer helemaal ok, ze was oververhit geraakt.
  Ze grapte dat ze aan Trump moest denken toen ze de hele middag aan het kuchen was.
  De rechtse zender FOX.....

  Twijfel zaaien

  Correspondent Arjen van der Horst denkt dat het voorval voer is voor de Trump-aanhangers. "Zij proberen al maanden twijfel te zaaien over Clintons gezondheid. Eind augustus heeft ze een medische verklaring laten zien waarin staat dat ze gezond is, maar het Trump-kamp zal nu concluderen dat ze dat aantoonbaar niet is."

  De verklaring dat Clinton oververhit is geraakt, is op zich wel aannemelijk. "Het was hier vanochtend om 08.00 uur al 28 graden Celsius en heel vochtig. En vannacht was het ook heel warm", zegt Van der Horst.
  http://nos.nl/artikel/2131441-wankelende-clinton-voer-voor-trump-kamp.html

  Het was vanmorgen al 28 graden celsius en vochtig. Net of Hitler daar last van heeft. Die zit de hele dag in de airco, in huis en in de auto. 1 uurtje in 28 graden en ze zou al oververhit zijn.

  Mensen, hoe moet dat tijdens de inauguratie van het presidentschap ?. Hoe moet dat als ze in slaap valt tijdens een bespreking met Poetin ?.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Hoe moet dat als ze in slaap valt tijdens een bespreking met Poetin ?."

   Hetzelfde wat ze met Jeltsin geflikt hebben, giet haar vol met wodka, laat haar dansend en billenknijpend een overeenkomst tekenen dat de VS Alaska aan Rusland terugverkoopt!

   Verwijderen
  2. Blik,
   Bedankt voor dit artikel. Het legt wederom genadeloos het propagandistische karakter van de staatszender bloot.

   Trip is door de NOS aangenomen als autocue lezer omdat hij de propaganda waarheidsgetrouw kan verkopen aan het Nederlandse volk.

   Verwijderen
  3. "Hetzelfde wat ze met Jeltsin geflikt hebben, giet haar vol met wodka, laat haar dansend en billenknijpend een overeenkomst tekenen dat de VS Alaska aan Rusland terugverkoopt!"

   Poetin zou er gebruik van kunnen maken. Hij zou het alleen niet doen. Denk maar dat Poetin vandaag nog plezier heeft gehad bij de inzinking van Hillary. Ze hebben daar onderling al de meest cynische grappen over haar gemaakt. :-)

   Verwijderen
  4. De inzinking van Hillary is ook de schuld van Poetin. Poetin heeft het gedaan. Hij heeft iets in haar drankje gedaan ofzo. Hahahahaha

   Verwijderen
  5. Ik weet tegen wie ik het zeg, Knelissen maar dat is een schrale troost voor jou!

   Verwijderen
  6. Ja inderdaad een kuurtje antibiotica en alles is weer voor elkaar niets aan de hand , kleine longontsteking op haar 69 ste ! ( dat is een aardige aanslag op je gezondheid op die leeftijd dan ga je meestal even naar het ziekenhuis en niet naar het appartement van je dochter )
   En wat betreft het Russich nieuws : Sputnik , Russia insider , fort Russ , oké RT ( is waardeloos ) en southfront , ondanks dat je dat gedeeltelijk met een korreltje zout moet nemen , verklaart het wel een hoop zaken die op dit moment plaats vinden ! Met de NOS ga je van de ene verrassing naar de andere ( daar wordt op dit moment meer aan damage control gedaan ! de voormalige communistische Pravda valt daarbij in het niets , maar men moet eerlijk zijn het einige communistisch land die functioneerd in deze wereld is Nederland )

   @ blikopNOS doorgaan !

   Verwijderen
  7. Trip en Co. hebben in hun jeugd geïnternaliseerd dat ze een Walter Cronkite wilden worden: de meest beroemde Amerikaanse nieuwslezer uit de jaren 60-70, en die (als je MSM mag geloven) via een Walter Cronkite moment, de oorlog in Vietnam heeft doen stoppen. In een woord een held.

   Diezelfde Walter Cronkite was zo eerlijk om op zijn doodsbed te zeggen, dat hij volgens hemzelf zo populair was geworden doordat hij het beste het nieuws kon voorliegen. Te hopen valt voor Trip en Co dat die cognitieve dissonantie eerder voor hen komt.

   Voor de lezers en kijkers van Blik's journaal is het in ieder geval overduidelijk dat het niet meer om de inhoud gaat, maar om de vorm bij de NOS. De tijd dat we 3 netten hadden en voor ons nieuws afhankelijk waren van de staatszender is al jarenlang voorbij.

   Verwijderen
 2. Russia Insider schreef: "Hillary is toast".

  Bij nader inzien wel een aardige beeldspraak voor iemand die door 'oververhitting' flink in moeilijkheden is gekomen.
  Letterlijk betekent deze uitdrukking (volgens mij) : Ze is er geweest. Einde. Uit. Afgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt. Het is over en sluiten met Hillary.

   Verwijderen
  2. Yep, net zoals WTC 1, 2 en 7 op 9-11-2001, dondert HRC met donderend geraas in elkaar!

   Verwijderen
  3. Mooie beeldspraak Joop. Prachtig dat ik hier getuige van mag zijn.
   Hillary stort met donderend geraas in elkaar! 15 jaar na dato.

   In groter verband is het te hopen dat de hele synthetische "war on terror" zal ook tot een einde komt.
   Ik heb echt een positief gevoel nu. Heerlijk dit.

   Verwijderen
  4. "Yep, net zoals WTC 1, 2 en 7 op 9-11-2001, dondert HRC met donderend geraas in elkaar!"

   Evenals Knelissen, maar die heeft het, net zoals HRC, nog niet in de gaten! Tja, Sociale Werkplaatshersentjes werken traag!

   Verwijderen
  5. "Hilary heeft een longontsteking"

   Yep, net zoals LGK, die loopt hier ook al maanden kuchend, hijgend, piepend en ondersteund door Knelissen rond!

   Verwijderen
  6. Longontsteking. Is dat de nieuwe officiële draai die er aan gegeven wordt ?.

   Verwijderen
  7. Maar....Maar....Maar....als je longontsteking hebt, hoe kun je dan naar een paar uur weer zeggen dat je weer ok bent ?

   Verwijderen
  8. Exceptional people!

   Verwijderen
  9. Longontsteking treedt vaak op bij post stroke-, alzheimer- en parkinsonpatienten.

   De oorzaak zijn slikproblemen (aspiratiepneumonia) en te ondiepe ademhaling. Een algehele vezwakking van het immuunsysteem door bv chemo, HIV, prednison of multiple medicatie kan de kans vergroten. Long- of andere soorten kanker geven ook deze symptomen. Het is een typisch geriatrisch probleem en dat betekent dat mrs Clintons biologische leeftijd zeker 10 jaar op haar werkelijke leeftijd vooruit is. Haar rimpels lijken op die van een zware roker.

   Verwijderen
  10. Bloedstollingsproblemen op 65 jarige leeftijd zonder een duidelijke oorzaak kunnen ook op kanker duiden, zelfs als deze klinisch verder nog niet aantoonbaar is.

   Verwijderen
  11. NOS is wel zo eerlijk (hiervoor hulde) om toe te geven dat ze een propje in haar hersenen heeft gehad.

   Wat beweegt zo'n vrouw dan om op te gaan voor het presidentschap.?
   Wat beweegt de democratische partij (alhoewel ik begrijp dat de Clintons de democratische partij zijn) om mw Clinton voor te dragen als presidentskandidaat.?

   Verwijderen
  12. "De oorzaak van een longontsteking is een bacterie of een virus"

   Net als LGK dus!

   Verwijderen
  13. @oligarch,

   De staat waarin de VS verkeerd?

   Verwijderen
  14. Of het propje is gekomen door slechte aderen.

   Verwijderen
  15. Ik denk dat Hillary is getroffen door het virus van de arabische lente.

   The Arab Spring: 'A Virus That Will Attack Moscow and Beijing'
   http://www.theatlantic.com/international/archive/2011/11/the-arab-spring-a-virus-that-will-attack-moscow-and-beijing/248762/

   Verwijderen
  16. Ai...een propje in de slechte aderen van de VS!

   Verwijderen
  17. De staat waarin de VS verkeerd?

   @Joop,

   Corrupt, elitaire bovenlaag, gedegenereerd, ziek.

   Verwijderen
  18. Joop,
   Is de ineenstorting van Hitler symbolisch voor het instorten van de corporatistische wereld orde ?

   Verwijderen
  19. @oligarch,

   Dat is niet meer te genezen of er moet grote schoonmaak gehouden worden!

   Verwijderen
  20. @oligarch,

   Yep, en die van de Zionazi's van Israël!

   Verwijderen
  21. In het Kremlin is nog nooit een raket ingevlogen wat zonodig "geheim moest blijven, in het Pentagon wel!"

   Joop weet je nog.

   Voor het Pentagon hadden ze een vliegtuig motortje (van een geheel ander vliegtuig dan de boeing van het officiële verhaal) in het gras gelegd.
   Dit was bewijs dat er een vliegtuig in het Pentagon was gevlogen. LOL

   Verwijderen
  22. @oligarch,

   "Joop weet je nog."

   Nou en of! Zou het een Cessna met 198 personen aan boord zijn geweest die Hani Hanjour in het Pentagon heeft laten vliegen?

   Verwijderen
  23. Er kunnen geen 198 personen in een Cessna!

   Verwijderen
 3. Het incident met commentaar van Paul J Watson. Hij laat geen spaan heel van de MSM.

  SHOCK FOOTAGE: Hillary Faints, Media Covers it Up
  https://www.youtube.com/watch?v=zXX6XZuV4zI

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De msm is volgens mij gevraagd om weg te gaan. Het zijn amateur beelden. Je ziet in de nabijheid van Hillary helemaal geen officiële pers. De wereld had dit nooit mogen zien.

   Verwijderen
  2. De beelden zijn niet door de MSM gemaakt Kroel. MSM heeft wel uitgezonden met een draai eraan.

   Verwijderen
  3. Kijk Laag Gekwalificeerd Karakter moet ook opdraven om in damage control te gaan.

   Verwijderen
  4. Tuurlijk, ook Knelissen en LGK moeten verbergen dat zij doodziek zijn!

   Verwijderen
  5. "Ik post opnieuw"

   Yep, oftewel het failliet van LGK!

   Verwijderen
  6. Breaking!.
   You tube heeft de video van pj watson uit de lucht gehaald. Toen ik laatst keek had de video al een kleine 11.000 likes. Ongekend aantal.

   "SHOCK FOOTAGE: Hillary F..." Deze video is niet langer beschikbaar vanwege een auteursrechtclaim door Storyful Managed.
   https://www.youtube.com/watch?v=zXX6XZuV4zI

   Verwijderen
 4. Deze is ook geweldig:

  http://russia-insider.com/en/politics/hillarys-health-one-picture/ri16386

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The Truth About Hillary's Bizarre Behavior
  https://www.youtube.com/watch?v=OqbDBRWb63s&feature=youtu.be

  Hillary Has Pneumonia Her Doctor Finally Admits
  https://www.youtube.com/watch?v=uq7yHddozqg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo!!. Ik zal niet zeggen dat ze op dit moment geen longontsteking heeft. Die longontsteking is wel het gevolg van de onderliggende ziekte Parkinson./ stroke.

   Je voelt je trouwens niet "Great" als je longontsteking hebt.

   Verwijderen
  2. Hillaru blijft maar liegen dat ze zich "great" voelt. Liegen, liegen, liegen.
   Ja, na een paar grammetjes van dit en van dat voelt ze zich weer even great.

   Verwijderen
  3. [De oorzaak van een longontsteking is een bacterie of een virus]

   Waarom heeft dan niet iedereen longontsteking?

   Verwijderen
 6. Jesse Ventura on Trump, Hillary, and the Broken System (Part 2)
  https://www.youtube.com/watch?v=bMpcBZhFJig

  System of bribery. Two party dictatorship

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe zal het met de debatten gaan? Ze heeft nu een excuus om geen pers te woord te staan, maar ze zal toch echt op het debat moeten verschijnen. Anders moet ze terugtreden.

  Hoe zou Biden of die vice -president het doen tegen Trump? Want Sanders zullen ze tegenhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daar heb je het al: Campagne tijdelijk onderbroken.

  Hillary heeft twee-daags bezoek aan California afgezegd.

  Maar ze zei toch "Ik voel me prima! Het is mooi weer !" ?

  Longontsteking is trouwens wel een geniale uitvlucht: niet echt ernstig. Kan iedereen overkomen.
  Hoewel: word je dan struikelend afgevoerd ? Door een longontsteking? Dat is toch wel een nieuw symptoom van longontsteking.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier nog een prentje:

  http://grrrgraphics.com/uploads/7/4/7/3/74734153/hillary-sick-ben-garrison_2.jpg

  Meestal is er bij longontsteking een verhoogde ademhalingsfrequentie. Dat heb ik niet waargenomen de laatste tijd tijdens speeches.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Weekend at Hillary's" is een allusie op een speelfilm waarin een dode man zodanig wordt getoond dat hij nog levend lijkt: https://nl.wikipedia.org/wiki/Weekend_at_Bernie%27s

   Verwijderen
 10. Als je ziet dat ze totaal geen controle meer heeft over haar spieren / haar coördinatie!.

  De symptomen van longontsteking komen niet overeen met wat ik bij Hillary zag

  "Symptomen
  Het is niet altijd even makkelijk om een longontsteking te herkennen. Hieronder staat een overzicht van veel voorkomende klachten die kunnen wijzen op een (beginnende) longontsteking. Raadpleeg bij twijfel altijd je eigen huisarts!

  pijn bij ademhalen
  benauwd zijn
  ophoesten van geel of groen slijm, soms met wat bloed
  vermoeidheid
  een hogere of juist een lagere lichaamstemperatuur
  spierpijn en pijn bij de longen
  rillen en klappertanden
  minder eetlust
  in ernstige gevallen, verwardheid
  Je voelt je vaak erg ziek en beroerd bij een longontsteking. Gelukkig is een ontsteking vaak goed te behandelen. De ontsteking zelf doet geen pijn. De spieren rond je borst en rug kunnen pijn doen door het vele hoesten. Herken je deze klachten? Ga dan zo snel mogelijk naar een arts. Hij stelt vast of er sprake is van longontsteking."

  Dus.....Longontsteking kan alleen een extra ziekte zijn naast de andere die ze al heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kan me werkelijk niet voorstellen waarom Hillary Clinton, gegeven haar conditie, nog de ambitie zou hebben om president van de USA te worden. Waarom doe ze dit zichzelf aan? Is dat misschien om greep op de gebeurtenissen te houden? Om een machtsfactor te blijven die kan voorkomen dat de Clintons ingehaald worden door schimmen uit het verleden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Puntje om over na te denken (schaamteloos gecopy-paste van een commenter op zerohedge)

   "It isn't pneumonia.

   Who in the world with infectious pneumonia goes to the house of their two small grandchildren?

   Nobody."

   Verwijderen
  2. Ik blijf de Parkinson diagnose het waarschijnlijkst vinden. HRC stond stijf van de Parkinson (zie dat filmpje), en wat doe je dan: dan geef je anti-Parkinson middelen als Levodopa. Uurtje of wat inwerken, en je kan weer lachend naar buiten.

   Nare is wel dat hoe meer je van die middelen gebruikt maakt hoe eerder (dankzij gewenning van de hersenen) je door je behandelmogelijkheden heen bent.

   Verwijderen
  3. Hoofdprobleem bij Parkinson is rigiditeit (onveranderlijkheid). Geen mogelijkheid om tot beweging te komen. En als Parkinson patiënten eenmaal tot beweging komen, kunnen ze niet meer stoppen. De levensduur is ook verkort. Wat dat betreft past de diagnose Parkinson goed bij de 'status quo'.

   Google anders Parkinson of kijk naar de film awakenings.


   Verwijderen
  4. Maw: status quo is een ziekte, waarvan de behandelmogelijkheden beperkt zijn.

   Die hele economie en de manier waarop bankiers haar er weer bovenop willen krijgen lijkt wel op Parkinson. Slechts tijdelijk beweegbaar met het rondpompen en infunderen van geld. En hoe meer geld je er in stopt, hoe eerder het geneesmiddel (geld) is uitgewerkt. Daarna beginnen de economische problemen pas echt...

   Oplossing: een ander politiek en economisch model zoeken wat niet de status quo volgt.

   Verwijderen
  5. DNC HOLDING EMERGENCY MEETING TO DISCUSS REPLACING CLINTON AS PRESIDENTIAL NOMINEE

   http://www.govtslaves.info/dnc-holding-emergency-meeting-to-discuss-replacing-clinton-as-presidential-nominee/

   Verwijderen
  6. Knijp is in mijn vinger! Prima, het gaat alweer een stuk beter met je longontsteking!

   http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/hillaryneurotest.jpg

   Verwijderen
  7. Ik twijfel nogal aan Parkinson als diagnose, die mensen worden meestal nogal ingekeerd en gaan beven; teveel meds gaat dit tegen, maar geeft hallucinaties. Ik denk eerder aan Parkinonisme, een side effect van oa. antipsychotica.

   Verwijderen
  8. @Root,
   Kunnen de huidige fysieke en geestelijke problemen van Hillary nog een gevolg zijn van de bloedprop die zij in haar hersenen cq tussen haar hersenen en hersenpan heeft gehad ?.

   Wat het ook moge zijn. Ze is iig ongeschikt om de volgende president van de VS te worden. Lijkt me geen goed plan.
   Ze heeft als minister van buitenlandse zaken ook een zenuwinzinking gehad. Ze kan niet tegen stress.

   -Dat de "internationale gemeenschap" geen sancties tegen Rusland en China wilde instellen nadat Rusland en China weigerde om mee te werken aan een no fly zone boven Syrië heeft haar nogal gestressed gemaakt.-

   Verwijderen
 12. The most horrific insider trading ever!

  http://thesaker.is/911-terror-trading-15-years-later-lars-schall-interviews-professor-marc-chesney/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bij de Duran is ene Adam Garry artikeltjes aan het schrijven, en Russia Insider is van Charles Bausman.

  @ Jan Verheul: Ondanks af en toe rake puntjes: Is dit geen 5e colonne???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp niet wat je bedoelt, Rootman.
   The Duran lees ik ( nog ) niet.

   Toen Russia Insider begon schreef Buzz Feed:
   -=-=-
   Russia Insider, which went live at the beginning of September but only started attracting notice this past week with a video featuring a Russian grandma cajoling Obama to leave Russia alone, is an “effort by a group of expats here in Moscow,” said Charles Bausman, an expatriate who has been living in Russia since the early 1990s. Before founding Russia Insider, Bausman worked in private equity at a firm called AVG Capital Partners, which invests in large agribusiness projects.
   “We felt that there was a demand among the reading public for a view of news about Russia that wasn’t so critical of Russia,” Bausman said. “Since that coincides with what we believe, we started this website.”
   Bausman, whose last experience in journalism was as a junior producer in NBC’s Moscow bureau after college, says that the website has no relation to and is not funded by the Russian government.
   “I know that that they might be very interested in doing that but we’re not interested in that,” Bausman said. The site, he said, is “a very amateur operation supported by a bunch of people doing this in their free time.” Bausman is seeking to crowdfund the operation or attract investors.

   https://www.buzzfeed.com/rosiegray/expats-launch-new-site-to-defend-russia?utm_term=.fvrdEpGlK#.jvM0BDPya
   ---

   Ik denk dat Bausman oprecht is. Hij is wel een beetje als geldwolf ontmaskerd, en Peter Lavell en Mercouris ( The Duran) zijn daarom bij hem weg gegaan.

   Ik ben heel blij met het nieuws van Russia Insider.
   Het begrip 5e Colonne kan ik niet plaatsen.
   Definitie ( Wikipedia) : De vijfde colonne is een term, die gebruikt wordt om aan te geven dat er in een land of een andere eenheid bepaalde krachten aanwezig zijn, die voor de vijand werken. De term suggereert een georganiseerde samenzwering, die op instigatie van de vijand van binnenuit de weerstand probeert uit te hollen.

   Bedoel je nu dat Bausmann in feite probeert Rusland te beschadigen?
   Of vind je dat Bausmann ( als in het Westen geboren persoon) zijn eigen geboorteland benadeelt?

   Persoonlijk ken ik iemand die zaken doet in Rusland en heel erg boos is op de leugens die hier verteld worden.
   Hij vertelde me dat er bijvoorbeeld heel veel uitgaansgelegenheden zijn in Moskou voor homo's en dat er ook mannen hand in hand door de straat lopen soms. Ik was wel verbaasd, maar ik heb geen enkele reden om hem niet te geloven.

   Zijn drijfveer mag best tweeledeig zijn: hij ziet zijn 'bussiness' in problemen komen, maar ook: hij is boos omdat er zoveel leugens worden verteld.
   Ik denk dat een land dat slecht is en andere landen benadeelt, al gauw een 5e Colonne heeft van mensen die eerlijk willen zijn en humaan.

   Toch heeft het woord 5e Colonne een negatieve connotatie. Dat komt omdat leden van een minderheid ( 5e colonne) soms het eigen belang verdedigen ten koste van het landsbelang. Dan is dat niet goed te keuren.
   Lange post van mij. Mogelijk wat verwarrend. Hoop dat Rootman zijn vraag strakker formuleert.


   Verwijderen
  2. @ LGK,
   Natuurlijk had ik deze google result ook gezien. De vierde suggestie als je googled op Charles Bausman Russia.

   Het maakt mij eigenlijk niet zo veel uit waar Bausman ( of welke nieuwsbron dan ook) zijn geld vandaan haalt. Dat valt toch niet te controleren. De site 'stopfake.org' die U vertrouwt verdient haar geld met reklame? Bestaat van giften ? We weten het niet. Maakt ook niet uit.

   Waar het om gaat is dit: Nieuws-bias door omissie ( het verzwijgen van zaken) wordt moeilijker als àlle partijen een goed lopende nieuws-site hebben.
   De interviews met Putin zie ik niet bij de NOS, maar wel bij Russia Inside. Peter Lavelle en zijn gesprekspartners ( waaronder heel veel Westerse deskundigen als Stephen Cohen, Mearsheimer, Van Wolferen, Doctorow, etc. ) zie ik niet op onze MSM. Dus is Russia Insider nuttig. Wie hen dan ook maar financiert.

   Ik heb zojuist een geweldig artiukel over de Frankfurter Schule van Russia Insider gehaald. Dat artikel is 24 jaar oud. Maakt me niet uit wie het financieel mogelijk maakte om dat nu te her-publiceren. Daar verandert het artikel niet door.
   Het wordt anders als er met het geld eigen fake producties worden gemaakt. Maar dat doet de BBC ook, en die leeft van belasting geld. http://www.globalresearch.ca/bbc-media-fabrications-on-alleged-incendiary-bomb-attack-in-aleppo-syria/5353099


   Verwijderen
  3. Gezien de namen van deze 2; zou er geen zionistische invalshoek zijn? (Adam, Bausman). Maar misschien zoek er teveel achter. Voor de rest lees ik RI ook graag.

   Verwijderen
  4. Dawg,
   Marine heeft alle Franse banken gevraag om een lening. Geen enkele wilde lenen. De bankiers willen geen nationalist. Tsja, dan moet je het zelf maar weten dat russen mogelijk invloed krijgen in het politieke proces in een belangrijk europees land.
   FRANCE'S FRONT NATIONAL ACCEPTS €9M LOAN FROM RUSSIAN BANK
   http://europe.newsweek.com/frances-front-national-accepts-eu9m-loan-russian-bank-286999?rm=eu

   Trouwens buitenlandse donoren mag. Waarom vinden we amerikaanse donoren niet net zo griezelig als russische ?. Dankzij de amerikanen worden we bv beperkt in de handel met rusland.

   Verwijderen
  5. Marine is niet fascistisch, ze is nationalistisch.

   Verwijderen
 14. Over 911.
  Ik studeer nog nauwelijks op 911, omdat ik het als een werkhypothese gebruik dat dit zeker met hulp van de Neocons is gepleegd. ( En zonder hun hulp nooit had kunnen gebeuren).

  Nu heb ik voor het eerst eens naar dr. Judy Wood geleuisterd, en verdomd, ze brengt toch wel een gezonde kijk op de zaak in de discussie.
  Ze zegt: er vliegen hele grote balken en andere ( beton?) delen uit het gebouw, maar die bereiken nooit de grond. Hoe kan dat? Je vind ze niet terug. WTC4 en 5 zijn zelfs helemaal verdwenen. Tot stof geworden. Dustification. Dat is wat er met de gebouwen is gebeurd.
  Ze zegt: je kan iets met stootkracht kapot maken ( dat doet een bom). En je kan iets met hitte kapot maken: dan kook je het. Maar dat is hier niet gebeurd. Een bom verpulvert; je kan stukjes ijzer vinden, en stukjes mensenvlees etc. Dat is hier nauwelijks te vinden.
  Bij verbranding voelt het heet aan. Maar het stof leek koeler dan de omgevingstemperatuur.
  Ze zegt dat er dus op een andere manier is gewerkt: met straling of krachtenvelden of negatieve energie.
  Ze denkt ook dat de mensen die uit de torens sprongen daardoor getroffen werden, en het niet uit hielden. Een vrouw belde met een kennis en zei dat ze naar beneden zou lopen. Drie verdiepingen lager sprong ze al uit het raam.
  Dr. Judy Wood; voor mij een nieuwe kijk op de zaak. Als je haar beluistert is ze erg down to earth: probeer eerst te zien wat er gebeurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hillary Clinton's Health Scare: 9 Unanswered Questions
  http://www.nbcnews.com/politics/2016-election/hillary-clinton-s-health-scare-9-unanswered-questions-n646551

  Vooral de eerste 4 vragen vind ik goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hillary overleden?

   Verwijderen
  2. The bitch zelf niet voor zover ik weet.

   Wel 46 andere innercircles die op mysterieuze wijze de dood zijn ingegaan.
   http://www.thepoliticalinsider.com/top-official-set-testify-hillary-found-dead-breaking-news/

   Voor haar is het één grote grap.
   https://www.youtube.com/watch?v=vqYJRc0TJkQ

   Verwijderen
  3. Er is trouwens een speciale plaats in de hel voor haar en.......voor iedere vrouw die op haar stemt.

   Verwijderen
  4. Ik kom niet in de hel. Ik ben geen Laag Gekwalificeerd Karakter.

   Verwijderen
 16. Even een Zika update:

  http://www.volkskrant.nl/wetenschap/onderzoek-met-zwangere-aap-toont-desastreus-effect-zika-op-hersenontwikkeling-foetus~a4375126/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Als Hillary uit de race stapt, dan wordt Joe Biden waarschijnlijk naar voren geschoven met Keane als running mate.

  Waarom niet Bernie Sanders ?

  Antwoord: Bernie was er alleen maar om de anti establishment stemmen aan Hillary te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als Sanders niet binnen een paar dagen een zinvolle reaktie geeft heeft hij voor iedereen afgedaan.

   Wat wel een belangrijke en interessante discussie voor iedereen is:

   Het debat van Trump met:

   - een opgewerkt lijk (Clinton)

   - Biden, political hack, maar ook enforcer van Kolomoiski en al qaida

   - Kaine: ????????

   - Sanders, de 2de met kleine verschillen.

   Mijn vraag is: Hoe gaat Trump het doen in de debatten met:

   - Clinton

   - Biden

   - Kaine

   En veel belangrijker: wie gaat op hen stemmen?

   Wedden dat? Trump for president! For better or worse. Ik wed niet met geld doch met sex! ( I don´t like blondes)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @ Matt: Kunnen we het svp bij biertjes houden??? Volgens mij worden dat er VEEL!


   http://www.udbexport.com/en/brands/11-phoenix.html

   Nee, serieus: ik heb met een (door mij zeer gerespecteerde) Sexwerkster uit Ghana gewed wie president gaat worden.

   Als het lijk toch zou winnen moet ik haar voor een uur boeken (dat is nu niet bepaald een straf!).

   Anders is het gratis!!!

   Trump rules!

   Verwijderen
 18. Breaking:

  Het syrische leger heeft een Israëlische F16 neergehaald aldus Syrische nieuwsbronnen.
  Israel ontkent.

  Syrian Army Command Confirms Shooting Down Israeli Aircraft Over Quneitra Region

  Read more: https://sputniknews.com/middleeast/20160913/1045249097/syria-israel-warplane-downed.html

  Ik neig ernaar de syrische berichtgeving te geloven. Ik heb hun nog nooit kunnen betrappen op dat zij valse info de ether inzenden voor zover ik weet.
  Het ontkennen betekent dat Israel er verder geen zaak van wil maken. Dit is een signaal aan Syrië dat ze de volgende keer weer een Israëlisch vliegtuig neer mogen halen als het boven hun gebied vliegt. Eindelijk voelt de Assad regering zich zo vertrouwd dat ze de moed hebben om het oorlogstuig van Israel uit te schakelen. Een vernedering voor de corporatistische wereld orde.

  Naast Clinton komt ook Netanyahu in big shit. LOL. 1. Op heterdaad betrapt met het helpen van de terroristen. 2. Waarom geen tegen aanval tegen Assad als vergelding?.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Sputnik heeft het bericht van de neergeschoten f16 weggehaald zo te zien.

   Verwijderen
  3. President al-Assad in Daraya: We will retake all areas from the terrorists
   http://sana.sy/en/?p=87935

   De terroristen gaan al het terrein terug geven aan de legitieme syrische regering

   Verwijderen
  4. Waarom doet Poetin dit nu iedere keer. Je weet hoe onbetrouwbaar de centrale bankiers oligarchen en hun puppets zijn.

   RUSSIAN SOLDIERS COME UNDER FIRE DURING PRESS BRIEFING FROM ALEPPO (VIDEO)
   https://southfront.org/russian-soldiers-come-under-fire-during-press-briefing-from-aleppo/

   Toen de aanvoerroutes naar aleppo weer waren afgesloten zei ik nog. Ze komen weer met een voorstel voor humanitaire corridors en een staakt het vuren en bla bla bla. Dit alles om hun proxy leger weer te laten herstellen en om verloren terrein weer te veroveren. LOL. Ik heb het spelletje al te vaak gezien en ik denk Poetin ook. Maar ja, die zal wel weten wat hij doet.

   Verwijderen
 19. Hillary kan een longontsteking hebben, maar dat was niet de reden dat ze wegviel en werd afgevoerd. Ze heeft of een hartprobleem of een neurologisch probleem.
  PNEUMONIA? HILLARY RECEIVED NEUROLOGICAL TEST BEFORE SHE COLLAPSED
  Image shows Clinton grasping fingers of nurse
  http://www.infowars.com/pneumonia-hillary-received-neurological-test-before-she-collapsed/

  Ik snap eerlijk gezegd niet waarom de democratische partij of Hillary zelf niet van het begin af aan eerlijk is geweest over haar wat zij mankeert. Speel open kaart en ga lekker in een rolstoel zitten en zeg dat je maar 8 uur kan werken ipv 16 uur. Had als partij zijnde een stuk of 5 kandidaten gekozen en als je vanwege je ziekte niet gekozen wordt, dan wordt je niet gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Clinton too big to fail

   Hillary Is Being Thrown Under The Bus! "Death By A Thousand Cuts" Wikileaks, FBI, Health Issues!
   https://www.youtube.com/watch?v=yPj07aZ2nv4

   Hillary could walk in to the arena & shoot someone & she wouldn't be prosecuted - Donald Trump
   https://www.youtube.com/watch?v=lph2PkxozyI

   Verwijderen
  2. @ Oli
   vind het onbegrijpelijk dat mrs Clinton zichzelf nog de beproeving van een presidentschap aandoet. Even onbegrijpelijk dat de Democraten zichzelf ophangen aan deze politieke brekebeen met een bedenkelijke reputatie.

   Verwijderen
  3. @Dawg,
   Ik denk een te groot ego en te bezeten om de nieuwe wereld orde te willen realiseren (voor kinderen/kleinkinderen) en niet willen beseffen dat dat al een lang gepasseerd station is.
   Democratische partij durft de bitch geen tegenwicht te geven aangezien de clintons de relaties hebben met de geheime diensten en zo de anderen/opponenten te kunnen blackmailen of om te laten leggen. Er zijn al 46 opponenten in de innercircle van de clintons omgelegd.

   Verwijderen
 20. Typisch wat er mis is met onze huidige maatschappij.

  Enorme fraude bij Wells Fargo, edoch mw Tolstedt wie verantwoordelijkheid moet dragen voor de fraude, verdiende ieder jaar ruim 9 miljoen dollar plus ongeveer ieder jaar 7 miljoen aandelenbonus en loopt nu het bedrijf uit met een bonus van 125 miljoen dollar. Ipv dat ze berecht wordt en achter slot en grendel gaat Grrrrr......

  Supervisor Of "Massive Fraud" At Wells Fargo Leaves Bank With $125 Million Bonus
  http://www.zerohedge.com/news/2016-09-12/supervisor-massive-fraud-wells-fargo-leaves-bank-125-million-bonus

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het is warm vandaag...

  Is er ook een Nederlandse versie van Jeremy Corbyn? Ik vind dat hij goede ideeen heeft: http://www.counterpunch.org/2016/09/13/toward-a-green-industrial-revolution/

  BeantwoordenVerwijderen

 22. Rootman heeft al reklame gemaakt voor Scott Adams.

  Die man vertelt waarom Trump zoveel succes heeft
  bij de kiezers.
  ( Ik moet het nog 1 keer zien om het goed te begrijpen, vrees ik)

  Adams voorspelde trouwens ook vorig jaar dat Hillary ziek zou worden !
  Zie het filmpje ( interview ) in het artikel:
  http://russia-insider.com/en/politics/top-us-blogger-said-2015-hillary-would-have-health-crisis-read-his-uncanny-predictions

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is allemaal zo voorspelbaar Matt dat ik het al heb gezegd

   "oligarch11 september 2016 23:56
   De inzinking van Hillary is ook de schuld van Poetin. Poetin heeft het gedaan. Hij heeft iets in haar drankje gedaan ofzo. Hahahahaha"

   Verwijderen
  2. Waarom voorspelbaar ?. Iedere tegenslag voor de centrale bankiers/politieke establishment gang is de schuld van Poetin. Altijd!.

   Verwijderen
 24. Debka zegt er niets over dus kan het best kloppen, wat ze wel openlijk toegeven is de samenwerking met de arabische dictators en het helpen van de terroristen, let ook even op het hollandse vlaggetje.
  http://app.debka.com/p/article/25658/Russia-Dissolve-US-Arab-Israeli-Syria-war-room

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Nu zeggen ze weer dat Hillary uitgedroogd was. 1 uurtje in de zon en dan uitgedroogd. Sorry hoor, maar die onzin is niet aan mij besteed. Dat is net zo onwaarschijnlijk als dat gebouw 7 in vrije valsnelheid naar beneden komt door wat brandjes en wat puin.

  BILL: THIS ISN’T HILLARY’S FIRST COLLAPSE
  "Rarely, on more than one occasion, over the last many, many years, the same sort of thing's happened..."
  http://www.infowars.com/bill-this-isnt-hillarys-first-collapse/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Oli

   Misschien ben ik een soft ei, maar ik vind die beelden van Hillary Clinton op 9/11 (bij die zwarte van) afschuwelijk om te zien. Echt gruwelijk. Als de alternatieve pers het bij het juiste eind heeft is Hillary in de eindfase van Parkinson aangekomen en dan is ze weinig meer dan een patient. Is er dan niemand binnen haar kring van familie en intimi die haar tegen zichzelf beschermt? Niemand binnen de Democratische partij die de VS tegen deze waanzin beschermt?

   Verwijderen
  2. Ik hoor wel geluiden dat de democratische partij nood vergaderingen houdt na het ineenstorten van Hillary op 11 september. Tsja, ze zoeken het maar uit. Mij lijkt het me inderdaad niet goed om door te gaan met Hillary. Temeer omdat ze geen schijn van kans maakt tegen Trump.

   Verwijderen
  3. Mee eens. En dan om te weten dat ze, als ze Parkinson heeft, op de been wordt gehouden met levodopa, waar ze niet veel van kan gebruiken (omdat anders gewenning optreedt) en HRC met die diagnose en stadiering binnen niet al te lange tijd de permanente staat van verstijfdheid rest, dan vraag ik me ook af waar de dokters van Hillary en haar omgeving mee bezig zijn. Wanneer gaat iemand haar tegen haarzelf beschermen?

   Kijk ook in de filmpjes naar haar handen, zijn uitgemergeld. Hele Hillary Clinton lijkt wel uitgemergeld, wat gemaskeerd moet worden met steeds dikker wordende broekpakken. Einde oefening.

   Misschien iemand te porren voor een wedje: op welke datum Hillary Clinton uit de verkiezingsrace valt? - Van welke zijde ik dat ook bekijk, hoe eerder hoe beter...

   Mijn voorspelling: twee dagen voor het eerste debat met Trump.

   Ik zet in: vijf bier, op een nader moment te verdelen.

   Verwijderen
  4. Dat is dus: 24 september aanstaande

   Verwijderen
  5. Dat is op mijn verjaardag! Mooi cadeautje!

   Verwijderen
  6. Nou nou....Wat een enorm probleem bij de democratische partij.

   Verwijderen
  7. Het wordt nog gekker...

   Misschien hier eerder gemeld?

   Is Hillary misschien niet meer en zag ik de vreemde uitgemergelde handen van een dubbelganger voor die van Hillary aan?

   Zie: http://frontpage.fok.nl/nieuws/746544/1/1/50/hillary-clinton-overleden-dubbelgangster-ingezet.html

   Excuus voor het evt dubbel plaatsen

   Verwijderen
 26. Dit is denk ik wel breaking news: WADA gehackt waarbij Amerikaanse sporters (waaronder de zusjes Williams) betrapt zijn op doping door WADA, oa bij de OS in Rio, maar toch mochten spelen.

  WADA spreekt schande van de hack, maar spreekt het bericht niet tegen.

  Zie: https://www.rt.com/sport/359215-wada-substances-williams-biles/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop had dacht ik een foto laten zien met het verschil tussen Sharapova en S. Williams. Williams snoept veel meer uit de pot van stimulerende middelen.

   Verwijderen
 27. QUNAYTRA: Southwest of the provincial capital of Qunaytra, between the villages of Al-Burayq and Bi`r Al-‘Ajam, just west of Sa’sa’, the Syrian Air Defense network was finally permitted to open fire on attacking Zionist rodent bombers. This time, the bomber was an American-manufactured-and-supplied F-16, the pride of the Zionist Settler State. The man who gave the order and fixed the coordinates to fire the S-300 missile at the invading vulture was Captain Rayyaan Dhaaher, my wife’s nephew. He confirmed his role in the event by calling Leith and giving him general information about the strike.
  http://syrianperspective.com/2016/09/zionist-f-16-downed-by-syrian-air-defenses-over-golan-zionist-pilot-fried-in-his-seat-as-he-was-helping-alqaeda-syrian-s-300-operator-is-ziads-relative-heroes-of-syria-slaughtered-like-sheep.html

  Tsja, als de F16 daadwerkelijk is neergehaald dan is het duidelijk dat het verhaal de doofpot in moet. Sputnik en RT hebben directe lijntjes naar het kremlin. (overigens evenzo de MSM in amerika met washington)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enkele uren nadat- gezegd wordt dat - er een zionistische F16 door een S300 uit de lucht is gehaald, waarschuwt Syrië Turkije. Ze zijn niet te spreken over het gebrek aan communicatie van de turken
   [Breaking] Syrian Army threatens to retaliate against any unauthorized Turkish aircraft
   https://www.almasdarnews.com/article/breaking-syrian-army-threatens-retaliate-unauthorized-turkish-aircraft/

   Verwijderen
 28. Former Obama Campaign Manager Stephanie Cutter: Far More Than Half of Trump Supporters Are 'Deplorables'
  http://www.newsbusters.org/blogs/nb/tom-blumer/2016/09/11/former-obama-campaign-manager-stephanie-cutter-far-more-half-trump

  De minachting van de politici voor de harde werkers...

  Het leuke is dat Hillary zelf een deplorable is.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Volgens AJ heeft dr Pieczenik gezegd dat Hillary kanker in haar hersenen heeft. Ze zou een ook een tumor in haar longen hebben. Ze zal niet lang meer te leven hebben. Organen gaan uitvallen.
  Ik denk dat ze daarom zo nodig gekozen wil worden tot president. Een maal gekozen, eenmaal in de geschiedenisboeken kan ze aftreden/sterven.

  De toekomst gaat het uitwijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hillary, Has Either Dementia, Or A Brain Tumor, Re Dr. Pieczenik!
   https://www.youtube.com/watch?v=v1pqIo0AVsI

   Verwijderen
 30. Het Clinton PR bureau geeft er weer een mooie draai aan hoor.

  De problemen van Hillary zijn terug te voeren op haar geheimzinnigheid. Haar gevoel voor privacy brengt haar al haar hele carriere in moeilijkheden. Ach god.
  Nee leugenachtige NOS. De vrouw moet alle registers uit de kast halen om haar corrupte duistere praktijken in de duisternis te houden. Zijn we nou helemaal mal geworden NOS. Het staatsmedia bedrijf wordt hoe langer hoe gekker.

  'Clintons geheimzinnigheid is kern van al haar problemen'
  http://nos.nl/artikel/2131920-clintons-geheimzinnigheid-is-kern-van-al-haar-problemen.html

  Wie heeft er nu meer vertrouwen mbt berichtgeving. De conspiracy nut alex jones die al maanden roept dat de gezondheid van Hillary niet goed is of de MSM die zei dat Hillary zo gezond was als een vis.

  Tim Kaine: Trump Campaign Is Incorporating Conspiracy Theorists Like Alex Jones
  https://mediamatters.org/video/2016/09/12/tim-kaine-trump-campaign-incorporating-conspiracy-theorists-alex-jones/213015

  BeantwoordenVerwijderen
 31. The Only Conspiracy Theory About Hillary Clinton's Health Is That There's Nothing Wrong With It
  http://www.zerohedge.com/news/2016-09-12/hillary-clintons-campaign-needs-hire-better-liars
  Dat is een goede.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. The Economy Is Tanking
  http://investmentresearchdynamics.com/the-economy-is-tanking/

  En de FED zou de rente gaan verhogen ?. Je ziet vandaag ook weer dat de rente oploopt terwijl ook de aandelen en de grondstoffen naar beneden gaan. Dit is al de tweede dag, na vrijdag, dat we dit ongebruikelijke plaatje zien. Verontrustend. De dollar lijkt de enige safe haven. We zien de stijgende rentes in japan, europa en de vs. Het begon met Japan
  http://www.scmp.com/business/article/2017590/japans-bond-market-sell-no-blip

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ZELFS al zou het een BUK zijn, dan kan die niet van Rusland afkomstig zijn geweest aldus Almaz-Antey

   https://sputniknews.com/russia/20160915/1045318656/russian-newspaper-draft-bellingcat-report.html

   Met de info en onderzoeksresultaten van almaz-antey is niets gedaan door het nederlandse onderzoeksteam of ze hebben de info verdraaid zodat de info in hun versie van het verhaal te pas kwam

   Verwijderen
 33. Roger Stone verwacht / heeft gehoord van top democraten dat Hillary vervangen zal worden door Michelle Obama.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Sarah Silverman -- Don't Bash Hillary Clinton's Health ... She's Fine!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=Th88ueoxFTE

  Deze lachwekkende figuur die eerst de anti wallstreet Bernie supporters opzweepte om op wallstreet Hillary te stemmen.
  Zij vindt dat iedereen die zich zorgen maakt om de gezondheid van Hillary een "asshole". Wat een gladjanus. Ook haar populariteit is een vrijeval.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Rusland wil meer onafhankelijkheid van dollarsysteem

  "Na meer dan twee jaar economische crisis in Rusland probeert president Poetin de impasse te doorbreken. Vanaf nu zal het land een meer onafhankelijk monetair beleid voeren, dat bestaat uit een ruimere kredietverlening aan bedrijven, het uitbreiden van de economische samenwerking in de Euraziatische regio en het versterken van de ‘gouddekking’ van de roebel."

  verder lezen op:

  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/valutacrisis/rusland-wil-meer-onafhankelijkheid-dollarsysteem/

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Top EU Bureaucrat Calls for New Military HQ and More Active Role in Syria

  Read more: https://sputniknews.com/europe/20160914/1045309507/juncker-eu-new-military.html

  De man die niet voor de europese bevolking werkt, maar voor speciale belangen en voor zichzelf wil dat europa zijn eigen militaire hoofdkantoor in Syrië heeft en dat europa aktiever meedoet in het conflict. Natuurlijk schept dat ook de mogelijkheid om een europees leger te formeren.
  Op dit moment is Syrië wel het belangrijkste vlakje op het meer dimensionale schaakbord in de wereld lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. De Democratische presidentskandidate Hillary Clinton had vorige week zo’n moment. Ze noemde ‘de helft van de Trumpstemmers verwerpelijke, beklagenswaardige types, racisten, seksisten, homofoben, xenofoben, islamofoben, noem maar op.’

  24 uur later zag ze haar vergissing in en zei ze spijt te hebben van die ‘veralgemening’: ‘Veel van hen zijn hardwerkende Amerikanen,’ probeerde ze de schade alsnog te beperken.

  Maar in De Telegraaf (betaalde toegang) schrijft de Nederlandse auteur Leon de Winter dat de voormalige First Lady gewoon even liet zien wie ze echt is en wiens belangen ze verdedigt:

  “Er bestaat wel degelijk zoiets als het cultureel-politieke complex, een informeel netwerk van politieke en culturele en journalistieke organisaties die, met alle varianten, een en dezelfde agenda nastreven: de progressieve. […] De leden daarvan delen een wereldbeeld, modes, grillen, normen en waarden, en zij beoordelen wat hun ideeën bevestigt of verwerpt. […] Hillary Clinton vertegenwoordigt de culturele snobs. Ze hebben de macht in de arena’s van de media en de kunsten. […] Toen Ronald Reagan zich aandiende als presidentskandidaat, werd hij door het cultureel-politieke complex uitgemaakt voor alles wat smerig was. Hij was dom, achterlijk, een clown, gevaarlijk, vrouwvijandig, homofoob, goedkoop – o ja, hij was ook een racist. […]

  Het is moeilijk in deze orkaan de niet-linkse stemmen te horen, of te beseffen waarom Trump door de helft van alle Amerikanen wordt gewaardeerd. Hillary noemde die potentiële Trump-stemmers ’beklagenswaardig’ – ze nam het daarna terug, maar ze liet even zien wie zij was: een arrogant lid van het cultureel-politieke complex.”

  https://nl.express.live/2016/09/14/hillary-clinton-trump-stemmers/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 11 september is maar weer eens gebleken wat een "deplorable" ze is.
   De arme stakker en beklagenswaardige figuur moest door 2 man overeind gehouden worden.

   Verwijderen
  2. Ik gun niemand de ziekte van Parkinson, dus ook Hillary Clinton niet. Ik vind het bovenstaande artikel de moeite waard omdat het tracht de aantrekkingskracht van de Clintons op, bijvoorbeeld de Nederlandse politiek-culturele elite tracht te verklaren. De snob appeal op, wat Fortuyn noemde, 'ons soort mensen'.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Hillary Clinton's Weekend at Bernie's
   https://www.youtube.com/watch?v=Do9qGrmowds&feature=youtu.be

   Hillary is ok.

   Verwijderen
 38. http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2871558/2016/09/14/quot-Bezuinigingen-in-Nederland-hebben-onnodig-veel-banen-gekost-quot.dhtml?utm_medium=rss&utm_content=geldophlnbedesnelsteineconomischnieuwsgeldzakenenconsumenteninformatie

  Volgend jaar mag de kiezer afrekenen met het ideologisch geinspireerde economisch vandalisme van Rutte's VVD en bijwagen PvdA. Eindelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @ Matt

   Wat Bas Jacobs in FTM naar voren brengt is onder economen een abc-tje: een individu kan zich uit de schulden sparen, een hele samenleving kan dat niet. Wanneer en de particuliere sector en de overheid op het zelfde moment hun bestedingen gaan beperken en dat ook nog eens internationaal synchroon gebeurt is het enige resultaat een vicieuze cirkel van krimpende bestedingen, productie en inkomens. De schulden worden dan steeds moeilijker te dragen.

   Het is bovendien vreemd dat zo nadrukkelijk gesproken wordt over bezuinigen op de overheid omdat het in de aanloop van de schuldencrisis vooral de particuliere schulden waren die explodeerden. In Nederland steeg de hypotheekschuld tussen 1995 en 2005 bijvoorbeeld met 400 (!!!) miljard euro. Op dit plaatsje wordt het allemaal mooi zichtbaar:

   http://www.geenstijl.nl/archives/images/schuldtoename534.jpg

   Klaas Knot weer dit soort zaken natuurlijk best. Daarom noem ik hem ook een ideologisch geinspireerde vandaal.

   Verwijderen
  3. @ LGK

   Als dat (inflatie)al de bedoeling zou zijn dan zijn de maatregelen die de EC afdwingt daar in idee geval niet mee in overeenstemming. Er is algehele overcapaciteit en (een teveel schuld). Een algehele bestedingsbeperking (en dat is wat generieke "loonmatiging". belastingverhoging, en beperking van overheidsbestedingen) teweegbrengen gaat dan zeker geen inflatie veroorzaken eerder het omgekeerde: deflatie dus. Je lult maar wat in de ruimte.

   Verwijderen
  4. "Ook het verplaatsen van productie naar lage lonenlanden verlaagd schuld"

   Dit is een opmerking zo dom. Ongelofelijk. Het omgekeerde is waar.
   Of zou LaagGK dit in een publicatie gelezen hebben (om de offshore van de industrie naar Azië te verkopen) en dit klakkeloos hebben aangenomen zoals het een goede orwelliaanse slaaf betaamt.

   Verwijderen
  5. "Het stimuleren van toename inflatie zal schulden verlagen"

   Ook hier is het omgekeerde waar. Maar goed LaagGK weet niet beter

   Verwijderen
 39. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is de vraag of die 28 pagina's de waarheid zijn. Ik denk persoonlijk dat de mossad er meer achter zat.

   Verwijderen
  2. Ik weet het wel zeker!

   Verwijderen
  3. http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fiveisraelis.html

   Verwijderen
  4. The Israeli Spy Ring

   http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/spyring.php#axzz4KFx6BTSQ

   Verwijderen
  5. http://12160.info/profiles/blogs/flashback-the-official-2001-fbi-docs-on-urban-moving-systems-and-

   Verwijderen
  6. De proxy KSA mag de schuld krijgen. Ze zullen best wel hier en daar han en span diensten geleverd hebben.

   Verwijderen
  7. Ongetwijfeld, Prins Bandar was een graag geziene gast in het Witte Huis tijdens G.W. Bush's presidentschap.

   Verwijderen
  8. http://www.historycommons.org/timeline.jsp?timeline=complete_911_timeline&day_of_9/11=bush

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. KSA stapt dan onmiddellijk van de dollar af. Geef maar yuans, yens, roebels en euro's voor de olie

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 40. Reacties
  1. Die innercircles die dat naar buiten gebracht hebben, moeten ook vrezen voor hun leven.

   Verwijderen
 41. Oh no.... Nu ook in Nederland. Misschien maar eens onderzoeken of Wekker geen geld van Soros krijgt.

  http://www.folia.nl/actueel/103697/commissie-diversiteit-wil-quota-voor-studenten-en-medewerkers

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wekker past geheel in het plaatje van Soros

   Het rancuneuze antiracisme van Gloria Wekker
   https://opiniez.com/2016/06/12/18940/

   Bij haar wiki pagina vind ik iets wat ik verdacht vind

   Wekker has been named as part of an international committee which was appointed at the University of Amsterdam in 2015 to increase diversity at the university.[13]
   https://en.wikipedia.org/wiki/Gloria_Wekker

   Wie is die internationale committee en wie is de initiator achter dat committee.?

   Verwijderen
  2. Dat international committee is mogelijk die commissie diversiteit.

   Verwijderen
  3. @LGK

   Met ieder commentaar laat je alleen maar zien wat een ranzige trol je ben.

   In een samenleving zonder raciale vooroordelen bepalen de kwaliteiten en talenten waar iemand terecht komt, niet zijn of haar etnische oorsprong. Toch is dat laatste nu net wat Wekker met haar quoteringsvoorstellen bepleit. Heel ziek en heel racistisch.

   Verwijderen
 42. Gallup poll, een kwart van de jongeren (tot 50 jaar) to een derde (de ouderen) van de Amerikanen vertrouwen de massamedia nog. En deze percentages zijn al jarenlang alleen maar aan het dalen. Zie: http://libertyblitzkrieg.com/2016/09/14/americans-trust-in-mass-media-plunges-to-record-low-in-gallup-poll/#more-37593

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed te zien dat het vertrouwen van de jeugd in de msm zo hard daalt.

   Verwijderen
  2. "En het vertrouwen in social media dus stijgt"

   Yep!

   YouTube Has Quietly Begun “Censoring” Journalists Who Criticize Government

   http://theantimedia.org/youtube-censoring-journalists/

   Verwijderen
 43. De bondmarkt waarschuwt de fed om niet de rente te verhogen in september. Ik heb al eerder gezegd dat we geen rente verhoging krijgen.

  Brainard Comments Push Likelihood of Rate Hike to December
  http://schiffgold.com/key-gold-news/brainard-comments-push-likelihood-of-rate-hike-to-december/

  Ze gaan het feest doorvoeren in december. Lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Great Graphic: Net Mexican Migration to the US--Not What You Might Think
  http://www.marctomarket.com/2016/09/great-graphic-net-mexican-migration-to.html
  Als die muur met mexico al nodig is, dan is die nodig voor migranten uit andere landen van midden/zuid amerika. Niet mexico.
  En die migranten uit andere landen zijn gekomen op voor spraak van Obama. Die werden met bussen bij de grens opgehaald om bij familie te worden afgezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. FIT TO SERVE!

  Hillary's Doctor Releases Her Latest "Medical Records"
  http://www.zerohedge.com/news/2016-09-14/hillarys-doctor-releases-new-medical-record

  Mevrouw Clinton is in een uitstekende mentale conditie en fysiek in een normale conditie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HRC door haar eigen dokter fit verklaart voor de functie van president van de US of A. Jij verklaart mij fit, anders kom je op mijn lijstje!

   Geen onafhankelijke arts, niets!

   Verwijderen
 46. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. - Over doping en WADA en de heer Ram.
  Hackers ( naar verluid Russisch) hebben ontdekt dat allerlei Amerikaanse sporters middelen gebruiken die als doping zijn aangemerkt. O.a. de zussen Venus en Serena Williams.
  Ram ontkent dat niet. (!!)
  Hij zegt: Ja, we weten dat ze zaken gebruiken, want ze hebben medische problemen en hun verzoek om medicijnen te gebruiken is door WADA toegestaan.
  Dan rest er maar één vraag: Ook in allerlei andere landen zijn er atleten met medische ongemakken. Vragen en krijgen die ook toestemming van WADA voor het gebruik van middelen?
  Of weten die niet dat dit mogelijk is?
  Waarom moet dit in het geheim gebeuren?

  Dan staat er: "In Nederland worden jaarlijks 80 tot 100 van zulke dispensaties verleend."
  Als dat zo is, en als het aantal toestemmingen in Rusland naar verhouding is en als in Rusland ook de toppers (als Sharapova) dit soort toestemming krijgt, dan hebben de hackers geen poot om op te staan.

  Ik vraag me af: Krijgt een Russische atlete met 'spierblessures' ook toestemming van het WADA om doping te gebruiken, net als Serena Williams?

  En heeft Williams die blessures jaar in jaar uit?
  Zijn er eigenlijk wel atleten die niet regelmatig spierblessures hebben? Krijgen die dan ook even gemakkelijk dispensatie?
  Waarom moet dit geheim zijn?
  Door het geheim te houden kun je de ene atleet steeds toestaan om doping te gebruiken,en de ander niet. Dan is willekeur aan de orde van de dag.

  http://www.volkskrant.nl/sport/dopingautoriteit-venus-williams-en-simone-biles-niet-schuldig-aan-doping~a4376413/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja... ehhh ... nee ... zij lijden allemaal al een tijd aan ADHD!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. "Al nieuws gelezen vandaag, zoals wat Froome zei?"

   Wij hebben het niet over Froome, LGK maar over de gezusters Williams! Kennelijk heeft LGK stront in zijn ogen!

   Serena Williams, Venus Williams and Simone Biles took banned substances, but all were allowed to compete in Rio.

   Maria Sharapova was given a two-year suspension for testing positive for taking Mildronate, a drug she took before it was banned, and for health reasons only, on the advice of her doctor over a 10-year period.

   "Ohh
   Heeft u dit al gemeldt aan OVV, dat ze het dus fout hebben?"

   Had geen zin omdat The policy was fixed around the intelligence! Daarom stond bij jou op dag één ook al vast dat het een BUK was, Marketing man!

   Verwijderen
  4. "The 36-year-old added she was “one of the strongest supporters of maintaining the highest level of integrity in competitive sport”."

   Yes, SHE WAS!

   "Echter dat is uw mening"

   Nope, dat is onze mening!

   "OVV heeft het onderbouwd"

   Yep, by The policy was fixed around the intelligence!

   Verwijderen
  5. "Ach, kijk eens aan hoe dit fascistisch blogje zich ontwikkelt
   Meningsuiting van een ander wordt niet gerespecteerd"

   Buiten de OvV, Bellingcat, Ukraine@war, WADA, HRC en dit blog fascistisch te noemen, vraag ik mij af in hoeveel zaken LGK nog meer de plank mis slaat?

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 48. Bayer neemt Monsanto over! Bayer heeft in Europa nog een degelijke klank, de maker van aspirientjes, die we slikten tegen kies- of koppijn toen paracetamol nog niet zo ingevoerd was, en nu tot hartmedicijn is gepromoveerd.

  Het produkt Monsanto is in Europa onverkoopbaar. Maar er is nu een wel zeer machtig cartel ontstaan, dat om. ook Blackwater bevat, hoe het nu ook heten mag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Het is allemaal de rockefeller cartel. Big agro, big pharma, big food.

   Establishments and research which were were not drug based were refused funding and soon dissolved in favor of the lucrative pharmaceutical industry. In 1939 a "Drug Trust" alliance was formed by the Rockefeller empire and the German chemical company IG Farben (Bayer). After World War Two, IG Farben was dismantled but later emerged as separate corporations within the alliance. Well known companies included General Mills, Kellogg, Nestle, Bristol-Myers Squibb, Procter and Gamble, Roche and Hoechst (Sanofi-Aventis). The Rockefeller empire, in tandem with Chase Manhattan Bank (now JP Morgan Chase), owns over half of the pharmaceutical interests in the United States. It is the largest drug manufacturing combine in the world. Since WWII, the pharmaceutical industry has steadily netted increasing profits to become the world's second largest manufacturing industry; [3], [4] after the arms industry.
   http://www.sourcewatch.org/index.php/Rockefeller_Foundation

   In 1941, an investigation exposed a "marriage" cartel between John D. Rockefeller's United States-based Standard Oil Co. and I.G. Farben.[13][14][15][16] It also brought new evidence concerning complex price and marketing agreements between DuPont,[citation needed] a major investor in and producer of leaded gasoline, United States Industrial Alcohol Company and its subsidiary, Cuba Distilling Co. The investigation was eventually dropped, like dozens of others in many different kinds of industries, due to the need to enlist industry support in the war effort.[citation needed] However, the top directors of many oil companies agreed to resign, and oil industry stocks in molasses companies were sold off as part of a compromise worked out.[17][18][19]
   https://en.wikipedia.org/wiki/IG_Farben

   Tsja, misschien is de hoop dat de combinatie gmo voedsel wel legitiem kan maken in de europese unie.

   Verwijderen
 49. Donald Trump: “WTC kan niet door vliegtuigen alleen zijn neergehaald”

  http://marketupdate.nl/nieuws/donald-trump-wtc-kan-niet-alleen-door-vliegtuigen-zijn-neergehaald/

  Ook dat nog. De Donald is ook nog eens een 9/11 ketter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Zo he, Donald is een truther...De "complotdenkers" zijn nu al zo massaal in aantal dat de volgende president van Amerika rustig het officiële verhaal over 9/11 ter discussie kan stellen.

   Verwijderen
 50. Poetin sloopt de dollar hegemonie

  Russian-Iranian Banking Partnership Aims to Ditch Dollars for Rials and Rubles
  https://sputniknews.com/middleeast/20160915/1045322991/russia-iran-bank-currency.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze kunnen er Chinese RMB's voor die Rials kopen. Kunnen de Chinezen bijvoorbeeld hun Iraanse olie mee betalen. Al dit soort deals maakt deel uit van een stelsel van bilaterale deals dat nodig is wanneer de dollar niet langer als settlement valuta wordt gebruikt.

   Verwijderen
  2. Zo is dat Dawg.
   Iran heeft een product wat de hele wereld nodig heeft om de economie draaiend te houden en dat is olie.
   Ik geloof dat Iran nu euro's wil hebben voor zijn olie, maar er komt een tijd dat de Europese landen Rials moeten kopen om het goedje te kunnen krijgen

   Verwijderen
 51. Welk anti tank wapen de terroristen ook gebruiken. De turkse (door israel geupgrade M60T tanks zijn er niet tegen beschermd.

  Russian missiles massacre American-Israeli tanks in Syria (VIDEO)
  http://www.fort-russ.com/2016/09/russian-missiles-massacre-american.html

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Breaking Breaking Breaking!!!

  Joe Biden kan het vergeten als VP en als toekomstige vervanger van Hillary. Joe de Pedo.

  Do you wanna know how horny i am having a 13 year old girl standing next to me ?
  http://www.debatepolitics.com/conspiracy-theories/264215-joe-biden-hits-up-13-year-old-girl.html

  Let even op hoe iedereen er omheen er om moet lachen. Kijk naar die vrouw/moeder van dat kind. Ze geeft Biden nog een schouder klopje. Oh Joe, je geilt op mijn 13 jarige dochter wat lief van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @ Jan Verheul: wat een moeilijke, doch waardevolle kluif op je blog!

  Ik kom er zelf niet uit, ben geen filosoof. Veel wat er staat, daar ben ik het mee eens, maar ik ben zelf meer geworteld in de cultuur van het zuiden en ben geen monotheïst. Het gezichtspunt komt me te reactionair over, het doet me nogal denken aan de denkwijze die anthroposofen (de ´sofen´) over de hedendaagse cultuur hadden.

  Er is nog lang niet alles over deze dingen gezegd....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman,
   ik ben nu uiterst druk met werk bezig. ( Brood op de plank is ook nodig natuurlijk). Maar ben wel benieuwd: doel je op een bepaalde blog, of op het hele blog?
   Ik denk de laatste post, over de FS. Die moet ik zelf nog lezen. Maar het onderwerp ken ik wel.
   Ken je Larouche ?
   Hij is nu overleden. Hij was een blogger en scepticus avant la lettre. William Engdahl heeft nog in zijn organisatie gewerkt.
   Zijn vrouw heeft inderdaad wel iets antroposofisch.

   Verwijderen
 54. @ Jan Verheul: wat een moeilijke, doch waardevolle kluif op je blog!

  Ik kom er zelf niet uit, ben geen filosoof. Veel wat er staat, daar ben ik het mee eens, maar ik ben zelf meer geworteld in de cultuur van het zuiden en ben geen monotheïst. Het gezichtspunt komt me te reactionair over, het doet me nogal denken aan de denkwijze die anthroposofen (de ´sofen´) over de hedendaagse cultuur hadden.

  Er is nog lang niet alles over deze dingen gezegd....

  BeantwoordenVerwijderen
 55. "Georges Soros: Europa moet vluchtelingen aanvaarden of Europa valt uit elkaar"

  Europa moet weer eens iets van Soros. Of anders.... Nog maar een paar maanden geleden had Soros het over een miljoen vluchtelingen/migranten per jaar, nu heeft hij de aantallen verlaagd naar 300.000.

  https://slimbeleggen.com/georges-soros-europa-moet-vluchtelingen-aanvaarden-zal-verdwijnen/131678/?c=4eaeeb29ce984

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Het ging me over de Frankfurt school. Heel veel namen in het artikel komen me bekend voor, maar zijnde een cultuurbarbaar ben ik niet ontwikkeld genoeg om hun werken te kennen: van de verzamelde werken van Freud tot de atonale muziek van Schönberg.

  Het doet me ook teveel aan de feodale guru van Dijsselbloem denken: de psycholoog/ amateurfilosoof Dalrymple, en inderdaad het Mees sofen-/bankierskliekje uit Zeist.

  Zelf kom ik niet veel verder dan de waarneming dat policorr de linkse bewegingen in west Europa en de VS verziekt heeft door humanitaire agendapunten als schijnlinks los te weken van het linkse sociaal- economische programma. Soros is een van de meest destructieve elementen in dit proces, maar hij heeft veel geleend van de Frankfurt school.

  Het blijft voor mij moeilijke materie, en zelf blijf ik een west Europeaan die zweert bij de verlichtingsidealen. Ik respecteer en waardeer de Russische cultuur, maar kan niet het orthodox christelijk element met zijn sociaal vaak ultraconservatieve agenda omarmen. Wat de 20e eeuw betreft omhels ik ook de zwarte en latijnse cultuur en het entertainment element ervan.

  Maar opnieuw: het laatste woord is er hopelijk niet over gezegd. Ik neem het mee naar dit blog vanwege het wat grotere bereik, al hoop ik dat deze discussie niet in gekibbel verzandt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman
   Ik lees heel weinig boeken, dus als dat de definitie van cultuurbarbaar is, dan hoor ik daar ook bij.
   Ik heb de handen al vol met te trachten de ware grote lijnen te vinden in de enorme brij van feiten en theorien.
   Daarbij ben ik geneigd om graag 'grote Lijnen' te zien die ik ook 'waarschijnlijk' en 'logisch' vind.

   Mijn 'grote lijn' over de Frankfurter Schule is deze:

   De Usual Suspects streven naar controle over de wereld: ze hebben het motief ( opdracht van God), en het middel ( hoog IQ, grote onderlinge loyaliteit ( wat in feite inhoud dat er sprake is van een gigantische samenzwering).
   Eerst gebruikten ze socialisme en communisme: door de macht van de arbeiders te gebruiken tegen de traditionle elite, wisten ze die traditionele elite te verdrijven.
   Maar na WO2 was duidelijk:de arbeider was tevreden en zag het nut niet van revolutie. Het socialisme had zijn werk gedaan. Wat nu? Hoe kon je nu die oude elite verder doen wankelen?
   Door de oude normen en waarden in twijfel te trekken: Dat was het werk van de FS.
   Door hun werk waren de 60's mogelijk. Was de ondergang van 'het geloof' in vele westerse landen mogelijk. Werden de Media de baas, en niet de president of de koning of de Paus. Zo kon men iedereen wijs maken dat je een fascist was als je jouw bedenkingen had bij massa-immigratie.

   Over Dalrymple: die komt pas heel laat op het toneel. Zij taak is om de vruchten van de bewuste massa-immigratie te plukken:
   Hij moet er v oor zorgen dat ook intellectuelen zich nu tegen de immigranten gaan keren.

   Zo zie ik het in grote lijnen, en ik ben benieuwd naar aanwijzingen waar deze theorie niet klopt.

   Verwijderen
 57. Wahabisme, extreem islamisme, KSA in de neergang. Verder geïsoleerd. feodalisme, nihilisme waar ik deze stroming onder voeg verliest terrein. Jammer voor de corporatistische wereld dictatuur die de mensheid in deze richting wil duwen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.rt.com/op-edge/359409-religion-politics-saudi-isolation/

   Verwijderen
  2. Ik salueer voor Poetin en Rusland die zich met hand en tand verzetten tegen de corporatistische wereld dictatuur.

   Verwijderen
  3. "Tja, Putin moet zijn eigen dictatuur verdedigen"

   Volgens mij is Poetin democratisch gekozen. En zijn er gewoon democratische instituten zoals een 1e en 2e kamer. Het land heeft een grondwet en is een rechtsstaat.

   p.s. Net of de president van Amerika niet het recht heeft om executive orders uit te schrijven.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Tja, zoiets zal het wel zijn. Wij halen tegenstanders van Saddam Hoessein, Mouamar Gadaffi, Bashar al-Assad, Ahmadinedjad en Poetin naar Nederland en laten ons vertellen wat voor een verschrikkelijke dictators zij zijn. In de tussentijd lezen wij van burgers uit Irak, Libië, Syrië, Iran en Rusland dat het allemaal niet zo verschrikkelijk is als het wordt voorgesteld en krijgen deze tegenstanders lucratieve baantjes in Nederland, zoals Iba Abdo.

   Verwijderen
  6. Ga eens een keer naar de VS, LGK!

   Verwijderen
 58. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Zweden hebben geen zin in stampende neo-con nazi laarzen in Europa!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. "Goh, NATO is een organisatie voor verdediging"

   LGK heeft een hoop gemist, o.a. de omvorming van de NAVO naar een aanvallende macht!

   Dat was bij een NAVO-top in Lissabon, LGK, hetzelfde Lissabon waar ons een oor aangenaaid is!

   Verwijderen
 59. Waar is de 13 miljard dollar voor Haïti gebleven die volgens mij alleen al door Amerika/amerikanen is gegeven en waar Bill Clinton en de premier van Haïti het beheer over hadden.

  BUSTED! New Clinton Scandal Rocks The Internet!
  https://www.youtube.com/watch?v=6unuLJbapDQ

  What Does Haiti Have to Show for $13 Billion in Earthquake Aid?
  http://www.nbcnews.com/news/investigations/what-does-haiti-have-show-13-billion-earthquake-aid-n281661

  5 Years After Haiti's Earthquake, Where Did The $13.5 Billion Go?
  http://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2015/01/12/376138864/5-years-after-haiti-s-earthquake-why-aren-t-things-better

  Volgens mij is er vanuit Nederland ook meer dan 200 miljoen vrij gekomen voor Haïti. Enorm veel iig.
  Ik heb op de radio (radio 1 meen ik) een paar jaar geleden mensen gehoord die spraken over Haïti en dat er niks gebeurde. Wat ik onthouden heb is dat ze zeiden dat de enige hulp die er was, kwam van de kleine hulporganisaties. De grote deden niks. Het kan niet anders dan dat er maar een fractie van al het geld voor Haiti daadwerkelijk besteed is aan Haiti.

  Ze hebben wel al 5 jaar last van Cholera en de de goudmijnen zijn geprivatiseerd waar de broer van Hillary in het bestuur zit. Dus waarschijnlijk zeer beperkte inkomsten voor het volk van het goud wat ze bezitten. (ik moet den ken aan de zoon van Biden die naar gas zou gaan boren in Oost Oekraïne)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Clinton en hun corporatistische vrienden pakken ook nog eens het goud van de Haïtianen als dank na alle ellende van de aardbeving en de cholera

   Hillary Clinton is Evil! (REMIX)
   https://www.youtube.com/watch?v=vqYJRc0TJkQ

   Verwijderen
  2. Gelukkig heeft de bitch Parkinson/kanker en is het in principe een "deplorable"geworden

   Verwijderen
  3. Nu zou het in elkaar storten van Hillary kunnen komen door het gebruik van Levaquin om haar longontsteking te behandelen.
   Zou kunnen. Het kan ook een rookgordijn zijn om haar ineenstorten te maskeren. Het is een middel dat je alleen neemt als alle andere middelen niet meer helpen.

   Hillary Clinton taking controversial antibiotic
   https://www.youtube.com/watch?v=ncQE2NPX8mQ

   Verwijderen
  4. @Laag, prima toch. Ze verliest de steun van de bevolking aan alle kanten en terecht.

   Er is namelijk een speciale plaats in de hel voor vrouwen die op HRC stemmen. Ze neemt grote sommen geld aan van dictatoriale regimes die de vrouwen onderdrukken.

   Verwijderen
 60. Op de Volkskrant las ik dat men nu de criminele leiders van Kosovo voor het tribunaal wil brengen.
  Dat zullen de criminele leiders in Oekraine niet leuk vinden.

  Die Kosovaren werden destijds ook door de VS gebruikt en als breekijzer gebruikt om Yougoslavie te vernietigen. Idem de fascisten die nu in Oekraiene aan de macht zijn.
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/nieuw-haags-tribunaal-voor-misdaden-kosovo-oorlog~a4377642/

  Een ander artikel dat volgens mij van belang is staat op Russia Insider, en is van Alastair Crooke.
  http://russia-insider.com/en/china-and-russia-press-ahead-together/ri16481

  Daar lezen we dat China zelfbewust een leidersrol in de wereld aan het opeisen is. En hoe Xi in werkelijkheid denkt over de oude wereld: “The world is on the brink of radical changes. We see how the E.U. is gradually crumbling, and the U.S. economy is collapsing. This will end in a new world order.”
  Xi zegt ook dat China de komende crisis wil tegengaan door in de fysieke wereld zaken te maken, zoals die nieuwe Zijde route. Terwijl het westen de crisis wil bestrijden door meer geld te drukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Harry van Bommel interviewt Hajo Smit op Café Weltschmerz

  "Hajo Smit (31-12-1966) studeert in 1991 cum laude af als meteoroloog en klimaatdeskundige aan de Wageningen Universiteit. Hij is mede-initiatiefnemer van de website Climategate.nl. Hajo heeft in het kader van de Amerikaanse verkiezingen onderzoek gedaan naar Donald Trump en Bernie Sanders en daar een boek over geschreven. Dit is een vervolg op een eerdere gesprek voor Café Weltschmerz met Esther van Fenema.

  Harry van Bommel is buitenlandwoordvoerder voor de SP. Hij reisde de afgelopen maanden door Amerika om de dynamische processen rond de verkiezingen 2016 te onderzoeken. Twee critici met liefde voor Amerika.

  Een verdiepend vraaggesprek over de Amerikaanse cultuur rond de presidentsverkiezingen, de strijd tussen Clinton en Trump in de context van de geopolitieke perspectieven voor Europa."

  http://www.cafeweltschmerz.nl/

  Interview/gesprek van +/- 49 min. Had nog nooit van Hajo Smit gehoord. Interview lijkt me de moeite waard doordat Smit tot op zekere hoogte model kan staan voor Nederlanders/Europeanen die hun kijk op de geschiedenis van de 20 ste eeuw zien kantelen in een andere richting dan het dominante transatlantische paradigma waarmee ze zijn grootgebracht.

  BeantwoordenVerwijderen