vrijdag 23 september 2016

Vuistgevecht na Televisiedebat. Ukraine-style.

Een Oekraiens parlamentslid (Parasyuk, 29 jaar), die al langer bekend staat vanwege zijn losse handen, valt voor de camera zijn opponent uit het tv debat, fysiek aan. Als hij daarbij niet het gewenste resultaat bereikt, gaat hij over op het vernielen van het voertuig van Alexandr Vilkul. Het bevalt Parasyuk onder andere niet dat Vilkul Russisch praat. Lees het hele verhaal bij RT.

30 Israelische agenten gedood bij Russische raketaanval

Volgens bronnen zijn bij een Russische raketaanval vanaf een schip in de Syrische wateren bij elkaar 30 buitenlandse agenten gedood in een commando centrum bij Aleppo. De buitenlandse agenten zouden hand en spandiensten verlenen voor terroristen en hun aanvallen in Aleppo en Idlib.Commentaar Blik

Terwijl de staats tv en media in Nederland niet veel verder komen dan compleet oninteressante "debatten" over "pleur op", of een paar tientjes meer of minder hier of daar, wordt het buitenland "beleid" waar het gaat om leven en dood, oorlog en vrede, in Nederland genegeerd. Vier miljoen Euro zuurverdiende belangcenten naar de White Helmets (Met dank aan Rootman)? Bij de Hollandse staatsmedia, niet bij het NOS-journaal, niets bij Pauw, nergens iets over gehoord. Terwijl meerdere mensen deze organisatie als een terreurondersteunende organisatie beschouwen. Het willen aanpappen met "het democratische rolmodel Oekraine" en het anderzijds juist agressie tegen Rusland? Het is in Den haag en Hilversum geen onderwerp van debat.

Waar een Russische taxi-chauffeur zich juist veel meer door buitenlands beleid laat sturen dan een paar tientjes persoonlijk gewin meer of minder, daar wordt het Nederlandse volk zoet gehouden met opgeblazen debatten over juist wel die paar tientjes, en dom gehouden over wat het Nederlands buitenlands beleid veroorzaakt. Iemand in Nederland ooit verantwoording afgelegd voor het fiasco in Irak? Het fiasco in Libie? Weten wij wat de Nederlandse F16's in Syrie gedaan en gebombardeerd hebben? Isis geholpen? Al Nusra geholpen? Iemand in de media of het parlament gehoord die ageert tegen het falende sanctiebeleid tegen Rusland? De hopeloze 200 miljoen in de EU Perencampagne? Odessa? NOS, Pauw en NPO radio 1 zijn te druk met pleur op, de Rolex van Geert en of Emiel het wel of niet goed doet... De moraal in de polder... Lees ook Paul Craig Roberts.

57 opmerkingen:

 1. Oekraïne:
  Het gidsland voor Europa. ahumm dan begrijp je wel waar de corporatistische elite naar toe wil met Europa.

  De gekkies al sinds een hele tijd gezegd dat de gezondheid van Hillary niet goed is. Hoe komen ze daar nu bij.? Hersenoperatie in 2012, foto's waarbij Hillary de auto in geholpen werd etc etc. (kortom allemaal beelden die je niet bij de NOS van Marcel Gelauff ziet)

  Eerst kuchte ze wat, dat kwam door de pollen gekkie.
  Toen stortte ze in elkaar, dat kwam door uitdroging gekkie, daarna kwam het door longontsteking gekkie.

  Een paar dagen geleden zegde ze haar campagne af nadat in de speech in Philledelphia haar ogen raar draaide.
  Hillary Clinton's Bizarre Eye Movement Before Canceling Event
  https://www.youtube.com/watch?v=eiR1QR0E-JA

  Het maakt mij niet uit wie het wordt, het gaat erom dat de corporate (staats) media ons maar blijft voorliegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoernalisten naar de HEL
  Media die bepaalde groepen stereotyperen, en daarnaast angst, roddels of zelfs leugens verspreiden, zijn volgens Paus Franciscus even erg als terroristen. Dat zei hij in een toespraak aan de Italiaanse journalistengilde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heeft ie van mij, Gabriel.
   Ik ken die Paus verder niet, maar als ie dat heeft gezegd, is ie op[ de goede weg.

   Verwijderen
 3. Over journalisten gesproken; ik ben inmiddels aardig gevorderd met de Nederlandse uitgave van Udo Ulfkotte's "Gekochte Journalisten" en er zijn toch redelijk wat Duitse journalisten die lid zijn van de Atlantic Brücke, Trilaterale Commissie, Bilderberg en het Europese equivalent van de CFR, de ECFR. Al deze organisaties hebben min of meer een band met de CIA. Verder kom ik daar natuurlijk namen tegen als George Soros, David Rockefeller en de NAVO, waarover deze Duitse journalisten positief, onafhankelijk en objectief over moeten berichten.

  In Nederland weet ik dat Stan van Houcke zich met dit soort zaken bezighoud en waar Hubert Smeets (NRC) boven kwam drijven.

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/02/hoe-journalistiek-corrupt-is-hubert.html

  Daarnaast was ik jaren geleden hooglijk verbaasd om de naam van Lodewijk de Waal (vakbondsvoorzitter) op de deelnemerslijst van Bilderberg waar te nemen.

  Die eliteclubjes hebben werkelijk alle facetten van het leven onder controle.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lodewijk- duivels dilemma -de Waal. Net als Wim Kok. Gecontroleerde oppositie.

   Verwijderen
  2. Nog een duivels dilemma.

   John Kerry urges Russia and Syria to stop attacking Al-Qaeda

   http://theduran.com/john-kerry-urges-russia-syria-stop-attacking-al-qaeda-video/

   Verwijderen
  3. Woede en machteloosheid om nieuwe doden in Aleppo
   http://nos.nl/artikel/2134073-woede-en-machteloosheid-om-nieuwe-doden-in-aleppo.html

   Woede en machteloosheid bij de wallstreet too big to fail oligarchen.

   Verwijderen
  4. In het akkoord stond dat Assad/rusland niet al Qaeda/Musra/al sham mocht bombarderen.

   Verwijderen
  5. Was dat de reden waarom Kerry het akkoord niet openbaar wilde maken? Ik weet dat de VS al sinds 1979 vriendjes met Al-Qaida is, dus, waarom die geheimzinnigheid?

   Verwijderen
  6. Voor 2001 was Al Qaeda de goeie. Tegen de russen en de serven. Na 2001 was Al Qaeda de slechte. WTC 1,2,7, terreur wereldwijd. Nu moeten Al Qaeda weer de goeie worden. Maar het valt niet mee om dat aan het publiek te verkopen.

   Verwijderen
  7. Noordelijke Alliantie ---> Mujahedeen ---> Al-Qaida ---> ISIS ---> Islamitische Staat.

   Verwijderen
  8. @Joop, volgens mij kwam de noordelijke alliantie later.

   Northern Alliance
   https://en.wikipedia.org/wiki/Northern_Alliance

   Islamic State of Afghanistan
   https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_State_of_Afghanistan

   In 2001 heeft de CIA samen met de noordelijke alliantie de Talibaan verdreven zodat de elite weer controle kreeg over de opium velden. Het kan zijn dat de northern alliance later Al Qaeda werd of strijders leverde aan al qaeda, maar de club is pas in 1996 opgericht om de talibaan af te stoppen.

   p.s. De oude anlgo amerikaanse elite zal en moet de uiterst lucratieve opium handel in handen hebben. Dat was al in de 19e eeuw.

   Verwijderen
 4. Witte helmen en zuiver en alleen propaganda. De mensen in Syrië kunnen ze niet eens bellen als ze hulp nodig hebben.
  Ze hebben geen openbaar nummer!. LOL. Eigenlijk geen LOL, Het is in en in triest. De nederlandse bevolking betaald voor de Nusra, al Sham propaganda. Soros en Gelauff maar lachen hoe goed zij de mensen kunnen voorliegen.


  EXCLUSIVE: The REAL Syria Civil Defence Expose Nato’s ‘White Helmets’ as Terrorist-Linked Imposters
  http://21stcenturywire.com/2016/09/23/exclusive-the-real-syria-civil-defence-expose-natos-white-helmets-as-terrorist-linked-imposters/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, en Vanessa Beeley is voor ons ook in Syrië!

   Journey To Aleppo: Exposing The Truth Buried Under NATO Propaganda

   http://www.globalresearch.ca/journey-to-aleppo-exposing-the-truth-buried-under-nato-propaganda/5547333

   Verwijderen
  2. Geloven mensen de Nederlandse MSM nog? Ik zou wel eens een enquete willen zien waarin die vraag aan een vooraf goed gedefinieerde representatieve groep Nederlanders wordt gesteld. Dergelijk uitgevoerd onderzoek in Nederland ken ik niet (maar misschien heb ik iets gemist?).

   In de VS (ik geloof dat ik dat bericht hier eerder gedeeld heb) laat een Gallup poll zien dat het vertrouwen in de MSM bij de Amerikanen tot ongeveer 30% is gezakt. Hoe zit dat bij de Nederlanders?

   En wat ik me verder afvraag: hoeveel mensen lezen er nog serieus een krant? Ik bedoel, niet een krant lezen ter verstrooiing (de ditjes en datjes rubriek), maar werkelijk om er iets uit te leren?

   Ik kan vertellen dat laatst genoemd punt een van de redenen voor mij was om die vermaledijde alternatieve media eens te raadplegen. Die kranten vertelden me helemaal niks kwam ik achter toen ik werkelijk ging opletten. Of maakten me altijd iets (onnodig!) angstiger en eenzamer (idem!) dan voordat ik de krant had gelezen. Wilders die in het kabinet zegt... Terreurdreiging... Succesverhalen van celebrities... Enz. Daar was ik op een gegeven moment zo klaar mee.

   Ik kan me zelfs nog de druppel (die de emmer deed overlopen) herinneren: Bas Heijne, in zijn NRC column, over de Kouachi broers. Voor wie wil: die column is vast te googlen.

   Maar het gaat niet om de druppel, wel om de ervaring iha waarom ik de MSM als geloofwaardige nieuwsbron heb opgegeven, en waarvan ik me niet kan voorstellen dat vele anderen met mij een soortgelijke ervaring delen. Het nietszeggende, angstigmakende, eenzaam makende MSM nieuws waar helemaal niets uit te leren valt, tenzij je je specialiseert om tussen de regels door te lezen... Ik kan me niet voorstellen dat die ervaring zeldzaam is. - Wat wel de reden zal zijn dat die enquete er niet komt.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. IK vraag altijd wat nrc'tjes op van mijn broer. Dan weet ik hoe de bevolking dient te denken. En ja, als je tussen de regels door leest kom je veel te weten. Bas Heijne is een verschrikking. Wat heeft die man zijn ziel verloren, als hij al een ziel heeft.

   Verwijderen
  5. @ Oli

   Precies, 'wat wordt ik geacht te denken'? De enige reden om het Staatsjournaal aan te zetten of in de rij voor de kassa snel even door NRC of Trouw te bladeren. Types als Bas Heijne of Arnon Grunberg zijn regelrechte braakmiddelen.

   Verwijderen
 5. Je wilt toch niet dat de talibaan weer de macht overneemt in Afghanistan en de opium productie stop zet. Je wilt toch dat de wallstreet oligarchen rijk worden en CIA gefinancierd kan worden

  Parents Found Overdosed on Heroin in Car with Son in Ohio [GRAPHIC PHOTOS]
  http://heavy.com/news/2016/09/parents-overdose-heroin-in-car-with-son-ohio-graphic-photos-rhonda-pasek-james-lee-acord-child-engangerment/

  'Heroin epidemic': US users at 20yr high - UN
  https://www.rt.com/usa/347935-us-heroin-use-un/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Reagan, Bush, en Clinton drugshandelaren? Welnee, hoe kom je erbij?

   http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/MENA/crimes_of_mena.html

   Ja kan het ook aan deze man vragen, hij heeft tenslotte voor ze gevlogen.

   http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/MENA/TATUM/tatum.html

   Verwijderen
 6. Als je dit leest dan ben je meer dan overtuigd dat die terroristen zo snel mogelijk vermoord moeten worden
  Syrian Army Discovers Turkish Manual Instructing Terrorists in Use of Nukes

  Read more: https://sputniknews.com/middleeast/20160923/1045637762/turkish-terrorist-manual-syria.html

  Afschuwelijk. Hoe de mensheid terug moest naar de middeleeuwen. Alles wat niet radicaal islam is moet dood.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vraag die dan rijst is;

   Hoe staat Turkije dan tegenover Rusland?

   Verwijderen
  2. Hoe staat Turkije dan tegenover Rusland?

   Die manuals zijn al zo oud als de arab spring schat ik. Sinds de mislukte revolutie is de verhouding goed. Amerika probeert Turkije wel te paaien, maar zonder resultaat verwacht ik.

   Verwijderen
  3. Eigenlijk moet de Turkse regering dit haat boek uit de schappen halen. Juncker zou dit aan Erdogan moeten verzoeken.

   Titel 'Zad al-Mujahed'

   http://www.guraba.com.tr/vitrin/

   Verwijderen
  4. Je kon het boek niet op de website bestellen. Geen resultaten. Ik heb dat geprobeerd te zoeken op de titel. Het boek zal wel onder de toonbank verkocht worden c.q met truck ladingen bij de opleiding centra in Turkije worden afgeleverd.

   Verwijderen
 7. Blik,
  vertel me nu eens:
  Waarom kijk jij neer op vechtende parlementariers in de OekraIene, en laat die Joop en Cruel hier elke dag weer als straatvechters deze blog bevuilen?
  Wat is het verschil dan tussen jouwe blog en dat parlement?

  Ik heb er hierboven iets over gezegd, en dan haal je mijn opmerking weg.
  Dus als het in de Oekraïene gebeurt, dan vind je het beneden peil, en dan ga je het bekritiseren.
  En als het hier gebeurt, op jouw eigen blog, dan haal je de critici weg, en laat je de straatvechters hun gang gaan.

  Wat een doffe ellende.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jan, ik snap net als jij de bekvechtende hier niet; Cruel snap ik nog, die heeft er zijn redenen voor; dat anderen daarop reageren, snap ik net als jou, niet. Het verzoek aan diegenen: reageer op het topic, of kom met links, analyses, je mening, over actuele zaken; ga niet in op comments die het reageren niet waard zijn.

  Kom liever met een verhaal over StPetersburg. Ben je er al geweest? Wat vind je van die stad. Ben je er nog niet geweest? Wanneer ben je dan van plan te gaan? Heb je nog tips nodig? Laat maar weten.

  Jan, als ik jouw commentaar op de ellenlange discussies heb weggehaald, zal dat geweest zijn wanneer ik die discussie ook weggehaald heb; jouw commentaar daarop is dan waarschijnlijk al gelezen en dan is het klaar.

  Nogmaals: bij blogspot, weet jij zelf ook Jan, is het niet mogelijk te blokken. Maakt verder ook niet uit. Alle trollenbijdragen worden, vroeg of laat, allemaal gedelete. Daarom nogmaals verzoek aan iedereen:

  1. Dont feed the trolls (Joop en Matt). Besteed je tijd liever aan een inhoudelijk goede post of teken een goede cartoon.
  2. Mocht er toch wat trollendiscussie zijn, erger je daar dan niet aan (Jan); wordt spoedig toch gedelete, maar Blik is soms ook met iets anders bezig dan zijn computer en site.
  3. Het feit dat wij hier (semi-)professionele trollen hebben is uiteindelijk wel een kwaliteitskeurmerk
  4. Laat alle ouwe getrouwen ook weer terugkomen, Gerrit H, SDR, Kramatorsk, en alle anderen.
  5. Het gaat prima met de site; zodra Blik weer regelmatig post, komen er dagelijks duizenden bezoekers. Je comments doen er dus toe! Er wordt hier veel "meegelezen".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop

   Overbodig gezeik:

   "Nogmaals: bij blogspot, weet jij zelf ook Jan, is het niet mogelijk te blokken."

   Verwijderen
  2. OK, Blik,
   goed antwoord. Ik had de indruk dat Joop en Cruel's discussie wel was blijven staan, en mijn kritiek daarop weg was.

   Ik weet ook niet hoe het op te lossen is. Cruel en LGK kan je niks kwalijk nemen: wat hier gebeurt is precies hun doel.
   Maar Joop en Matt geven toe aan hun plezier in het bekvechten, en verknoeien op die manier de blog.
   Ik vind dat ze zich daar voor moeten schamen.

   Verwijderen
  3. Het is duidelijk. Joop is hier de baas. De rest is bijzaak. Als een beroeps-trol Joop in zijn eer aan tast, dan trapt Joop daar graag in en zal hij in zijn domheid graag mee werken om het blog naar de ballen te helpen. Joop's zelfrespect is te beinvloeden door een trol. Hoe zwak sta je dan in je schoenen??
   En als de blogbaas het daar niet vrolijk van wordt, dan is dat zijn probleem, want Joop doet wat hij wil.
   Zo liggen de kaarten.
   Ik ben er inmiddels erg trots op dat ik na twee dagen modereren al door had dat ik juist Joop aan banden moest leggen om dit blog leesbaar en succesvol te maken.

   Maar Blik denkt dat hij op de goede weg is: want er kijken best veel mensen, en die trollen worden door Rutte betaald, dus Blik's blog is belangrijk !

   Fout Blik. Je hebt goud in handen ( goed blog. Goed onderwerp. Goede vaste reageerders), maar je laat het besmeuren. De echte lezers met verstand haken af, wat dacht je ?
   Kun je mij een blog noemen dat net als dit blog jarenlang geteisterd wordt door dezelfde twee trollen en dezelfde zieke man?
   Nee. Zo'n blog bestaat helemaal nergens.

   Verwijderen
  4. Nogmaal Jan: Ik KAN niet blokken!

   Ik kan dus enkel ACHTERAF rotzooi verwijderen.

   Het maakt dus niet uit wat ik van LGK, Cruel of Jopie vindt. Ik kan nutteloze bijdragen enkel achteraf verwijderen en doe dat ook.

   Waarom begrijpen Oli en Dawg dit wel en jij en Jopie blijkbaar niet? Dawg en oli begrijpen dat je in deze vlek niet de hele tijd moet blijven wrijven en gewoon je ding moet doen. Jopie niet. Die gaat reageren. En jij Jan, die ik zeer waardeer ook, goede bijdragen, nieuw en gewaagd licht op zaken, jij gaat dan weer op Jopie heilloos lopen reageren.

   Nogmaals, dawg en oli begrijpen het wel; waarom jij niet???

   Verwijderen
  5. Blik,
   het probleem is niet Cruel en LGK. Het probleem is Joop ( en in mindere mate Matt) .
   Zij houden de trollen aan de praat.

   Toen ik van je de trollen mocht verwijderen, ging het goed. Ze waren steeds binnen no time weg. Dat moest wel effectief zijn ( worden): geen trol houdt het vol om voor niks te schrijven.

   Toen Joop onze vaste en goede reageerders ( ik meen Rootman) ook voor rotte vis begon uit te maken, heb ik zijn post ook verwijderd.

   TOEN BEGON JIJ JOOP TE VERDEDIGEN.

   OK, het is jouw blog. Jij mag dat doen. Maar dan stop ik met mijn hulp.

   En de rest is bekend.


   Verwijderen
 9. F. William Engdahl/Russia Trumps USA Energy War in Mideast

  In a fundamental sense the entirety of the five-year-long war over Syria, as well as the entire Arab Spring from Libya to Egypt to Iraq has been about control of hydrocarbon resources—oil and natural gas– and of potential hydrocarbon pipelines to the promising markets of the European Union. Dick Cheney’s 2001 War on Terror was primarily about providing the excuse for a direct US military takeover of the vast oil fields of Iraq and other key Middle East countries. Washington’s War on Syria has been less a war for control of oil. Rather, it’s about who controls whose natural gas flows via which pipelines through which borders to the vast EU gas market. At this point it looks more and more as if Russia’s geopolitical and geo-economic strategy is trumping (no Donald pun intended) Washington’s very troubled game in the region. Turkey is apparently deciding to become a key ally in this Russian energy trump.

  verder lezen op:

  http://journal-neo.org/2016/09/17/russia-trumps-usa-energy-war-in-mideast/

  Zeker niet nieuw wat Engdahl naar voren brengt in dit artikel, waar daarom niet minder van belang om rekening mee te houden bij het overdenken van de situatie in het MO: het gaat om gas en pijpleidingen, democratie en mensenrechten zijn slechts voorwendsels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg,

   Als het dan om olie gaat, waarom lacht Israel dan zo vreselijk in zijn vuistje nu al die buurlanden vernietigd zijn?
   Waarom hebben die moslim-terroristen nooit iets tegen Israel gedaan?
   Waarom profiteerden bij 911 alleen joodse bedrijven ( Goldman Sachs speculeerde op de waardedaling van de vliegmaatschappijen, Nina Vleeschdrager had ook al een onderbuikgevoel daags voor 911, Silverstein verzekerde WTCzich zeer zwaar en verdiende 3 miljard.)
   Waarom profiteert Israel van die 'Arabische Lente."
   Waar is het profijt van de oliebedrijven?
   Waarom waren de oliebedrijven helemaal niet blij met 911?
   Waarom was Daniel Pipes zeer blij met 911 ( net als Netanyahu).

   De moeder van William Engdahl heet Ruth Rishoff. Dat maakt Engdahl volgens mij tot een joodse man.
   Begrijp me goed: Ik ben een fan van hem. Heb hem nu tweemaal zelf ontmoet en gesproken. Maar hier verzwijgt hij een essentieel deel van de waarheid, zo is mijn mening.

   Verwijderen
  2. Toevoeging:
   De mensen die in 1997 in het geheim 'A Clean Break' schreven 9 over hoe Israel de harde lijn moest kiezen, en geen vrede met de Palestijnen moest nastreven ) waren precies de mensen die in 1999 ook het PNAC Report schreven, waarin de ambitie staat beschreven om de wereld met geweld en list en bedrog te controleren, en dat dit lastig te realiseren is, omdat de mensen geen oorlog willen, en dat het alleen kan lukken als er een Nieuw Pearl Harbor zal komen.
   Denk je dat die lieden aan olie dachten?
   Welnee. Ze dachten aan Israel.

   Hiermee is Engdahl dus in feite een man die ons op een dwaalspoor zet. Een asset van Israel.

   Verwijderen
  3. @ Jan V.

   Ik weet dat jouw invalshoek het Yinonplan en het Israelische/Joodse belang is. Er zijn andere invalshoeken denkbaar ter verklaring van geopolitieke ontwikkelingen uit heden en verleden; de 'Heartland' theorie van Mackinder bijvoorbeeld. Controle over de energiestromen uit het MO speelt in bijna elke geopolitieke theorievorming een rol. Niet alleen vanwege de energie per se, maar ook vanwege de wijze waarop onder de huidige omstandigheden de waarde van de US dollar verbonden is met de controle over de enetgiestromen.

   De Joden? Wie zijn dat eigenlijk? Hoe identificeren ze zichzelf? Hoe doen wij dat? Wat verbind ze? Volgens mij is het geen ras, geen religieuze stroming, zelfs niet eens een etnisch homogene groep. Dus over wie hebben we het eigenlijk?

   Verwijderen
  4. Dawg schrijft:
   De Joden? Wie zijn dat eigenlijk? Hoe identificeren ze zichzelf? Hoe doen wij dat? Wat verbind ze? Volgens mij is het geen ras, geen religieuze stroming, zelfs niet eens een etnisch homogene groep. Dus over wie hebben we het eigenlijk?

   Dit is wel een heel groot onderwerp, Dawg.
   In de praktijk is het volgende van belang:
   Er is een groep mensen die genetisch deels of geheel joods (definitie: mensen wiens voorouders het joodse geloof hadden) zijn , en die op basis daarvan een verbondenheid voelen met elkaar en een vijandschap/vrees/haat voor de goyim ( definite: iemand die niet joods is).
   Ze zien de goyim stiekem als niet-menselijk, en vinden het dus niet erg om die goyim en masse te doden.
   Dat is waar je op moet letten. Dat is het meest acute en relevante.
   Verder is er heel erg veel over te zeggen, en er is zeker ook heel erg veel goeds over joden te zeggen. Absoluut.
   Maar een konijntje en een leeuw zijn beiden prima dieren en hebben goede eigenschappen. Toch zul je jouw kind voor de leeuw waarschuwen, en niet voor het konijntje.

   De motivatie om de goyim en hun leefwereld te vernietigen kan velerlei zijn: de Torah, de opdracht van god, het eigen financiele voordeel, de opgebouwde haat tegen de goyim, etc etc.

   Het maakt voor mij niet uit wat het motief (of excuus) is van de man die mij vermoordt. Het blijft klote. Ik verdedig me dus.

   Ik denk dat het genetisch is. In Rusland hadden ze hun geloof min of meer afgelegd, en werden er ook 60 miljoen mensen door hen vermoord, waaronder ook joden. Het zit dus in het overgeërfde gedrags-repertoire:" blind gaan moorden omdat het nodig is".

   Verwijderen
  5. @ Jan V

   "Dit is wel een heel groot onderwerp, Dawg."

   Dacht ik al. Mijn vragen waren dan ook niet bedoeld om te trollen, maar dringen zich onmiddelijk aan je op zodra je over 'joden' spreekt.

   Verwijderen
  6. Zomaar twee artikelen die bevestigen wat ik hierboven schreef:
   Philip Weiss ( Mondoweiss, zelf zionist soft) legt nog maar eens bloot hoe enorm de Israelische macht over de VS is: http://www.informationclearinghouse.info/article45553.htm

   Een: een passage uit de laatste blog van de Saker:
   "If Hillary and her Neocons make it into the White House then some kind of war between Russia and the USA will become almost impossible to prevent."

   Verwijderen
 10. Moon of Alabama is er van overtuigd dat Hillary niet meer kan winnen.

  Hij schrijft dat de Democraten nog één kans hebben om toch te winnen:

  Immediately retire Clinton for medical reasons. Draft Sanders and offer Tulsi Gabbard the vice-presidency. Otherwise, I predict, Trump will win.

  To what outcome?

  Nobody knows. Electing Trump is a blind dart throw with unpredictable results. But that still feels better than to again see a Clinton in the White House.

  En dan maar hopen dat Bernie óók verkouden wordt: Tulsi Gabbard for president! Dat hoop ik nog eens mee te maken. Ze zal JFK in de schaduw stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sanders zullen ze nooit kiezen. De machten in Washington hebben nog veel liever Trump. Maar inderdaad, Sanders is de enige die Trump kan verslaan cq gaat verslaan.

   Verwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Georgië is toch ook een vazal staat van de VS. Loopt lekker daar.

   Verwijderen
  2. @ LGK

   Alleen al voor dit soort aan de lopende band gemaakte goedkope insinuaties verdien je een permabam.

   Als je denkt dat je forumbezoekers om niks en stelselmatig kan uitmaken voor fascist, nazi, racist o.i.d. maar dan wel gewoon een antwoord verwacht op je trollenvraagjes dan zit er een steekje bij je los is een permaban eveneens op z'n plaats.

   Verwijderen
  3. Hoe meer kan ik het eens zijn met @Dawg!

   Verwijderen
 12. JOOP: "Yep, een privilege, Blik! De andere mogelijkheid is om te bannen en die heb jij niet. Dus mijn bijdrages hier zijn vrijwillig en ik bepaal zelf wanneer ik daar een einde aan maak, omdat jij daar onmachtig toe bent!"

  Dus omdat we je niet kan bannen (zouden we niet eens willen, maar goed, jij begint ermee), moeten we het als een privilege beschouwen dat je hier bent. En zeker ook dat je hier ellenlange heilloze discussie voert...

  De logica en het verband tussen het een (niet kunnen bannen) en het ander (Jou als privilege zien) ontgaat me, maar het zal de Joop-doctrine wel zijn.

  Nogmaals, een fijne nacht gewenst met je vrinden. En morgen haal ik in minder dan een minuut alle trollendiscussies weer weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 'k Zit nog wat na te denken over wat Paul Craig Roberts schrijft in:

  http://katehon.com/article/will-russia-surrender

  'k Ben het met hem eens dat Samantha Power met haar krankzinnige optreden in de UNSC afgelopen weekend eigenlijk alle diplomatieke bruggen tussen Washington en Moskou verbrand heeft. Hoe nu verder? Washington lijkt de escalatie verder op te willen voeren door Rusland zonder enig bewijs aan de schandpaal te nagelen voor het in brand schieten van een hulpkonvooi.

  De Russen kwamen van de week met her bericht dat ze primaire radargegevens van de aanslag op MH17 zullen komen. Waarom en waarom nu? Is dit hun joker die de Europese leiders zal dwingen zich te distantieren van de VS?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is waarschijnlijk beide waar:

  http://theduran.com/evidence-mainstream-media-edited-un-convoy-blast-images-cover-up-predator-drone-hellfire-missile-strike/

  en zie de fotos van totaal uitgebrande trucks vlak naast een kapot huis zonder enige brandplek. Dat kan haast niet anders dan met behulp van benzine of zo op de lading zijn gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fort Russ volgt ook ongeveer mijn versie:

   http://www.fort-russ.com/2016/09/russias-counter-blow-info-war-victory.html

   Verwijderen
  2. Fort Russ volgt ook ongeveer mijn versie:

   http://www.fort-russ.com/2016/09/russias-counter-blow-info-war-victory.html

   Verwijderen
 15. Waar zijn de aangekondigde onthullingen die Assange zou doen voor het 1e debat Clinton-Trump?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Joop schrijft: "ik wil mij graag tegen geestelijk gestoorde trollen verdedigen!"

  Dan neem je dus de trollen serieus.
  Of erger nog: je neemt geestelijk gestoorde mensen serieus.

  Nou vind ik dat niet erg. Als jij jouw tijd in een afvalemmer wil gooien, ga je gang.

  Maar je verknoeit het werk van serieuze mensen.
  Hou daar mee op, idioot !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Joop

  Je hart zit op de goeie plek. Laat het niet op de loop gaan met je verstand. Vriendschappelijke groet, Dawg.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wil me nergens mee bemoeien (maar doe het toch)...

  Het hebben van een trol beschouw ik als een kwaliteitskenmerk van dit blog. En dit blog heeft er zelfs twee als vast koppel, dus dat zegt wat.

  Kennelijk dienen voor de gedachten die men hier bij tijd en wijle kan teruglezen, mensen betaald te worden om die gedachtevorming en overdracht tegen te gaan. Een dure en niet werkende business als je het mij vraagt. Irritant is het wel.

  En om die irritatie te voorkomen, doe ik extra mijn best in het vormgeven van mijn gedachten alvorens ik ze hier plaats. Hoewel je weinig tegen ad hominem kunt beginnen, maar dat is dan ook maar direct duidelijk voor iedereen die meeleest.

  Wat overigens niet wil zeggen dat mijn gedachten altijd even goed geordend zijn.

  En wat ook niet wil zeggen, dat die gedachten nooit aan discussie onderhevig zijn, ter verbetering vatbaar zijn, of mogelijk zelfs onjuist (geïnterpreteerd) zijn. Of de moeite van het lezen niet waard zijn.

  Want wat voor mij interessant is, is dat voor een ander misschien helemaal niet. Misschien is het ook wel niet voor mij interessant om te lezen (als ik het later teruglees), hoe zeer ik dat laatste hier nog het meest van alles probeer te voorkomen... Tijd en energie zijn kostbare begrippen, maar onfeilbaar ben ik niet in mijn gedachtevorming en plaatsing van mijn gedachten.

  En wat ook niet wil zeggen dat trol-argumenten nooit een felle repliek verdienen. Maar het geduld hebben met, niet uit je slof schieten om, of ronduit boos worden op de argumentatie van een trol is een stijl waar je ook veel van kunt leren en een goede oefening in de 'kunst van het gelijk hebben'.

  En zo probeer ik om te gaan met de trollen van dit blog. De ene keer gaat me dat beter af dan een andere keer..

  Voor wie meer wil weten over Trol argumenten, leze 'de kunst van het gelijk krijgen' bv te https://en.m.wikisource.org/wiki/The_Art_of_Being_Right

  En ja, Blik ik zou graag iets moois willen zeggen over St. Petersburg, maar ben er nog nooit geweest!

  Dichtste bij komt het liedje Leningrad van Billy Joel, wat ik vroeger (nog steeds wel) een mooi liedje vond. Maar waar ging het ook al weer over (https://m.youtube.com/watch?v=LgD_-dRZPgs)

  Tot de volgende draad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wILLEM wILLEM,

   Het probleem met Cruel is dat hij nooit iets te melden heeft. Tenzij zaken die erg MSM zijn en overbekend.
   Het probleem met LGK is dat hij wel iets te melden heeft: de leugens en 'vergissingen'van de MSM. Dat is nog geen probleem, want die kunnen we weerleggen en ontzenuwen.
   Maar dan komt het èchte probleem met LGK: hij zal een week later, en twee weken later, en een maand later , en een jaar later toch steeds weer diezelfde leugen of 'vcergissing' van de MSM hier herhalen. Alsof dat door ons nooit is weerlegd.
   En het ìsa door ons weerlegd, want hij zal onze weerlegging nooit aanfvallen. Dan zien we hem niet meer. Zijn argumenten zijn dan op.
   Dan weet je dat je met iemand te maken hebt duie niet op zoek is naar de waarheid, maar met een trol.

   Fijn dat jij nog de ambitie hebt om LGK van repliek te dienen. Wij weten dat het vergeefse moeite is. Blokken of snel en consequent verwijderen is de enige juiste remedie.

   Verwijderen