maandag 19 september 2016

Oprecht advies aan Mieke van der Weij: Schei ermee uit!

Beste Mieke van der Weij, het moment is aangebroken om het voorbeeld van Rick, Herman, Sacha en Eric Corton te volgen: stoppen met het voorlezen van propaganda of het fungeren als aangever voor perceptie-managers.

Mieke van der Weij stelt de "Diplomatiek deskundige" van der Roer, geen enkele kritisch vraag maar verzucht het slechts aan het eind van "het gesprek".

Gisteren maakte jij met Robert van der Roer (Who the ... is??) die jij bij het Oog aankondigde als "Diplomatiek deskundige" een dieptepunt in Russofobe Hollandse staatspropaganda mee. Daar laat je je toch niet voor lenen Mieke? Laat anderen die klusjes lekker opknappen, maar ga jij ajb wat zinnigers met je leven doen. Je verdient het. Je wilt toch niet dat dit jouw legacy wordt? Zullen we het "interview" nog eens even langslopen? Gaan we:

Robert van de Roer: "Aanvaring Amerika en Rusland"

Robert van der Roer: "Nu is er een fout gemaakt door de Amerikanen, die hebben regeringstroepen gebombardeerd"

Van de Roer noemt het net als de NATO "een fout"; de Russen zien het als bewijs dat de VS de luchtmacht van IS zijn. Maar van der Roer volgt enkel het NAVO-discourse.

Robert van de Roer: "Zware woorden van de Amerikanen, een ambassadeur die weg liep"

Robert van de Roer, in een tussenzin: "John Kerry heeft gezegd dat de Russen geen grote broek moeten aantrekken maar de hulpkonvooien op gang brengen"

Bovenstaande is reeds NAVO taal, maar dan zet Robbert van der Roer (nogmaals, van waar is die ineens opgevist???), nog een tandje bij en toont hij zijn ware aard:

"Voor de Russen komt dit als gelegen." Dus het kapot bombarderen en doden van Syrische soldaten komt de Russen goed uit. Dat is nogal een bewering, Robbert en Mieke!

"De Russen zijn er misschien wel niet op uit om met de Amerikanen op 1 lijn te komen"

Dus Mieke en Robert, de Amerikanen schenden zojuist alle conventies, een staakt het vuren, doden tientallen Syrische mensen en soldaten, faciliteren IS op te rukken, maar de Russen zijn misschien wel niet uit om met de Amerikanen op 1 lijn te komen??? Mieke, mocht je niet vragen van je baas: "Misschien zijn de Amerikanen er wel niet uit om op 1 lijn met de Russen te komen?"

Van de Roer dendert door met zwijgende instemming

Maar Robbert van de Roer met de zwijgende instemming van naieve Mieke geeft nog effe een Russofobe dot gas bij: "Voor Putin, vanuit machtspolitiek gezien is zowel Oekraïne als Syrië een toneel om zelf binnenlands zijn positie te versterken en dan betekent het als je een lange neus kan trekken naar Amerika of Amerika kan ondermijnen, dan komt dat je goed uit"

Als Robert van de Roer in de jaren '40 perceptiemanager was geweest had hij de blokkade van StPetersburg en de aanval op Stalingrad door de Nazi's waarschijnlijk ook omschreven als "komt qua machtpolitiek Stalin prima uit" om vervolgens de bloeddorst van Hitler en de Duitsers te bagetaliseren.

Robert van de Roer komt nu echt op gang en niet gehinderd door enig kritisch vermogen van malle Mieke dendert hij voort: "En als je ook ziet hoe hard de Russen reageren tegen het eigenlijk oorlogsvermoeide Amerika dat eigenlijk eerder te soft dan te hard heeft opgetreden, desondanks gooien de Russen de beuk erin, in elk geval in hun retoriek de afgelopen uren en dat is omdat ze weten, de Amerikanen kunnen ons niks meer aandoen omdat Obama op weg is naar de uitgang en dat is dat er 6-7 weken vrij spel is voor de Russen totdat er een nieuwe Amerikaanse regering is"

Hoe slaapt Mieke van der Weij?

Mieke van der Weij is helemaal groggy van zoveel gespeculeer en onzin bij elkaar en kan niet meer dan verzuchten. De NAVO heeft gesproken. Met dank aan en mede mogelijk gemaakt door: Mieke van der Weij. Mieke, hoe val je dan in slaap na weer zo'n propaganda werkstuk? Trek je conclusies, doe als Herman, Sacha, Rick, Eric ga wat anders doen. Leen je niet meer voor deze vuile zaak.

Terugluisteren? Kan HIER. Vanaf minuut 7.

9 opmerkingen:

 1. 'Robert van de Roer', ook iemand die ik weleens ín de haren zou willen vliegen. ( In de meer recente betekenis van die uitdrukking dan.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maak me geen enkele illusie over D.J. Trump, maar dit moet nu propaganda zijn voor Hillary. LOL. Zegt veel over Hillary trouwens.

  'George Bush sr. gaat op Hillary Clinton stemmen'
  http://nos.nl/artikel/2133339-george-bush-sr-gaat-op-hillary-clinton-stemmen.html

  Zie dat Bush sr zo'n zelfde satanische blik in zijn ogen heeft als de rest van de club zoals bv Cheney en Rockefeller

  https://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Fwww.theforbiddenknowledge.com%2Fhardtruth%2Fcheney.jpg&sp=7bf5a2afe40dcd7a5a5e885b47c9e58a

  https://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Fs2.quickmeme.com%2Fimg%2F5c%2F5cea1feaf14728e42961275935c547dc985693db7b5e1f106aff8896ca32f981.jpg&sp=e2a792312a0d40743a81db4ca55463cf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lees ook Stop de Bankiers:

  http://www.stopdebankiers.com/19/waarom-verdoezelen-msm-echte-nieuws-syrie/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een artikel van Vanessa Beeley dat ik kennelijk gemist heb op 21st Century Wire maar waar Stan van Houcke mij dan weer opmerkzaam op maakt.

  Dutch Government Finances Terrorists in Syria

  WHO ARE SYRIA’S WHITE HELMETS?

  Zij worden als NGO in ieder gesteund met €4 miljoen door de Nederlandse overheid. Net zoals het 'onafhankelijke' BBC Media Action en Hromadske TV!

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/09/dutch-government-finances-terrorists-in.html

  http://21stcenturywire.com/2016/06/21/who-are-the-syria-white-helmets/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ´Filantroop´ heeft op Joop.nl weer een 24 uurs- block gekregen. Volgens mij heb ik al zowat een week niets gepost aldaar, want de topics zijn daar gewoon veel te saai voor. tenzij ik heb geslaapwandeld (komt af en toe voor, eens heb ik s´nachts het toilet van zijn fundamenten bevrijd en een nieuwe lokatie gegeven...)-- Ja inderdaad, mijn leven is veel te interessant om te fantaseren, te overdrijven of te liegen.

  Denken ze daar dat ik gevaarlijke dingen gaan zeggen over de troonrede of zo? Ik heb het dit keer gevolgd, op mijn wekelijks klusjes bezoek bij mijn 90 jarige moeder. Een beetje verkiezingspropaganda en een best wel leuke traditie uit de tijd van Napoleon (het Oranjehuis was eigenlijk een regressie naar het monarchale, pré-nationalistische staatsrecht--pas in 1948, en na de eerste socialistische wetten kwam ons land weer mee.)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Georg Soros zou beter zo snel mogelijk dood gaan, maar beijvert zich in plaats daarvan voor zoveel mogelijk ellende in Europa:

  “Ons doel is om de private sector in te zetten voor de publieke zaak,” maakt Soros dinsdag bekend in een open brief in de in The Wall Street Journal. “Migranten leven in ijdele hoop, terwijl gastlanden er niet in slagen de vruchten te plukken die integratie kan brengen.”

  https://www.businessinsider.nl/george-soros-stelt-half-miljard-beschikbaar-voor-migranten-die-een-startup-willen-beginnen-vooral-europa/

  Wiens publieke zaak vraag ik me dan af, of is dat een ongepaste vraag.

  Ondertussen krijgen de Zweden begeleid door liftmuzak filmpjes te zien waar ze verteld wordt dat ze niet zo lullig moeten doen en zichzelf gewoon moeten opheffen voor het Nieuwe Land.

  https://www.youtube.com/watch?v=5LAwJDA_DB0&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er wordt gehakt van Bellingcat gemaakt!

  AntiBellingcat Publishes Part 2 of Report Debunking Lies About MH17 Crash

  Read more: https://sputniknews.com/russia/20160920/1045517397/mh17-lies-report.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yep, het gaat goed in de EU!

  Small EU States to Oppose EU Army as Unwilling to Serve French-German Interests

  Read more: https://sputniknews.com/politics/20160920/1045519504/eu-army-france-germany.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is de terroristen met hun hell cannons weer gelukt om via de white helmets en de SOHR het nieuws te halen.

  Alleen, of men gelooft het niet, of men interesseert het geen zak. Het bestand is waarschijnlijk voorbij, ikzelf vraag me wel af waar al die kostbare tijd van Lavrov, verloren gegaan bij eindeloze onderhandelingen voor heeft gediend, en waarom ambassadeur Churkin zo verontwaardigd was. Ik vond het een zeer voorspelbare gang van zaken, en hoop dat Rusland met vol gas de jihadisten nu vernietigt!

  BeantwoordenVerwijderen