woensdag 1 april 2015

Oekraïense troepen schieten op burger-auto: 1 dode

Oekraïense troepen schieten op een burger-auto bij Shirokino (omgeving Marioepol): 1 dode burger is het resultaat.Zina staat voor DonbassDe door BERT KOENDERS gesteunde Oekraïense troepen vuren voor de verstooïng een granaat af op een vredig dorp.

309 opmerkingen:

 1. Bij dat filmpje met die vrouwelijke schutter zegt die man op het laatste. Niet te scherp, maar dat is ok. Nee scherpschieten is ook niet belangrijk. Als je maar een bevolkingsdoel treft. PUUR TERRORISME. (gesteund en mede gefaciliteerd door onze bewindsvoerders)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Artikel maakt helemaal geen melding van grondslag crisis UA.

   Enige conclusie die je kan trekken is, is dat Rusland aan grondslag van crisis in de UA ligt.

   Artikel meldt dat als een land te sterk wordt, te onafhankelijk de VS ingrijpt

   Het was ook UA dat te onafhankelijk werd en een eigen koers wilde kiezen.
   Echter de VS stak hier geen stokje voor maar Putin deed dat.

   Dus Putin ligt volgens strekking van artikel aan de grondslag van crisis in UA

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. De strekking van artikel is dat als een land niet doet wat VS wilt dan starten ze een oorlog.

   Een land, nu Oekraïne, iets niet doet wat een ander land graag zou willen, nu Rusland, wordt er een oorlog gestart.

   En idd Putin is een oorlog gestart

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Ik wil dit wel even melden. Poetin is een boebaas, poetin bestrijdt de corruptie niet. Malloot rijke oligarchen die niks beter te doen hebben dan jachten en voetbal clubjes opkopen. Daar wil ik toch iets tegenover zetten.
  In Rusland leven nu relatief minder mensen onder de armoede grens dan in Amerika. Namelijk (volgens de CIA) 13,1% in Rusland en 15,1% in America

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blik

  De 'spokesman' van DPR hoopt dat OSVE melding maakt in hun rapportage.
  dat heeft OSVE idd gedaan
  "SMM observed a small Toyota pick-up truck, painted in camouflage scheme without registration plates and estimated that the vehicle was hit at the front from a westerly direction, by a wire-guided anti-tank missile"

  Dat was dus geen burger auto
  UA leger zien een legervoertuig naderen en schieten het kapot
  Dat ze een legervoertuig zien is goed te begrijpen, alles uit Rusland rijdt zonder kenteken rond in de Donbas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor een ieder die denkt dat Rand Paul een libertariër is (geen geld voor overheid, geen geld voor buitenlandse politiek, US mag geen empire zijn etc.)
  Rand Paul Proposes Boosting Defense Spending
  LOL er zal niks veranderen onder Rand Paul

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, ben je hier LGK. Gister stelde je:

  Tijdens de pers conf werd de kolonel gevraagd om welk type straaljager het ging. Je ziet duidelijk dat hij overvallen werd door de vraag. Dit stond niet in scenario. Hij antwoordt snel;"su25".
  Hij had beter mig 29 kunnen zeggen.'

  Doe eens een linkje. Ik wil die 'duidelijk overvallen' kolonel ook wel eens met eigen ogen kunnen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb het nog even bekeken
  Het was geen vraag, maar statement van de kolonel (had ik verkeerd)
  Rond 12min

  Wat wel weer grappig is dat op het eind de kolonel zegt dat ze alles aan NL zullen overdragen.
  Vreemd dat JIT dan volgende week naar Moskou reist
  hebben ze dan nog niet alle bewijs overgedragen?

  https://www.youtube.com/watch?v=4bNPInuSqfs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @LGK

  Juist, en dus zijn we terug bij de vraag waarom de Russen op de persco verklaren 'probably' een SU25 te hebben gezien op de radar, wetende dat ze daarmee hun eigen geloofwaardigheid flink onder druk zetten en wetende dat Ukraine veel betere kisten heeft onderscheppingsjagers heeft. Wat denk jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En waarom zei Kremlin dan niet MIG29
  Dat is een gevechtsjager, die alles in huis heeft om een vliegtuig op 10km neer te halen?

  Waarom noemt het Kremlin een grondaanvals vliegtuig, die een ander vliegtuig op 10km neer zou schieten?
  Een vliegtuig dat niet op die hoogte kan opereren

  En idd 'probably'
  dan zou het toch eerder probably een MIG29 zijn ipv een su25

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   "En waarom zei Kremlin dan niet MIG29"

   Omdat het "probably" om een SU-25 kon gaan. En ik heb het met mijn eigen ogen gezien hoe de gegevens op Wikipedia over de SU-25 worden aangepast. En waarom zouden die aanpassingen vanuit Rusland worden doorgevoerd? De enige die belang heeft bij een lagere service ceiling van de SU-25 is Oekraïne en hoe zit het dan met de Nederlandse Wikipedia? Dan is het niet alleen Oekraïne die er belang bij heeft maar ook Nederland en haar baas de VS.

   Daarnaast blijft de vraag open waarom het JIT team niet naar Washington afreist om daar gegevens los te krijgen? Volgens bronnen in het Pentagon (intelligence community) houdt de VS zich vast aan de gegevens die zij hadden op 22 juli 2014 maar dat het zeker is dat er informatie wordt achtergehouden.

   Dit is precies hetzelfde spelletje wat er met de gifgasaanval in Syrië, in 2013, is gebeurd en zij gebruiken dezelfde scenario's over and over again.

   Verwijderen
  2. @they knew

   Dat zou je zeggen: omdat het waarschijnlijk domweg om een SU25 gaat. Maar aan het SU25 verhaal, in feite ieder scenario met gevechtsvliegtuigen, zitten ook haken en ogen. De SU25 kwam pas (op een hoogte van 5.000 m) op de radar tegen de tijd dat MH17 getroffen was. Dat betekent dat er van een afstand van tenminste 5.000 m op MH17 moet zijn geschoten. Eerst een air to air in één van motoren en daarna afmaken met boordwapen? Dan moet er dus geknoeid zijn met de uitlezing van de flight recorders en dan zit je meteen heel dik in de conspiracy. Zit je sowieso heel snel met gevechtsvliegtuigen.

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Ik weet niet wat de toestand van de gegevens op Wikipedia van de SU-25 was vóór of vlak ná het neerhalen van MH-17. Ik weet wel dat toen er sprake was dat het een SU-25 zou kunnen zijn geweest, ik regelmatig dezelfde Wikipediapagina heb bezocht en daar stond de service ceiling op 7000 meter. Nu, heeft Wikipedia alle technische gegevens verwijderd. Als ik nu de enige was die dat was opgevallen dan had ik er verder geen aandacht aan besteed maar mijn nieuwsgierigheid werd gewekt toen Peter Haisenko schreef dat hij absoluut zeker was van het feit dat de gegevens op Wikipedia omtrent de service ceiling van de SU-25 waren aangepast. Dat was niet alleen op de Duitse Wikipediapagina zo maar ook op de Nederlandse en de Engelse.

   "Dat betekent dat er van een afstand van tenminste 5.000 m op MH17 moet zijn geschoten. Eerst een air to air in één van motoren en daarna afmaken met boordwapen?"

   Precies en dat klopt ook wel, want een R-60 AAM is tot 12 km. zeer accuraat.

   "Dan moet er dus geknoeid zijn met de uitlezing van de flight recorders en dan zit je meteen heel dik in de conspiracy. Zit je sowieso heel snel met gevechtsvliegtuigen."

   Ja, zo kan je het wel stellen. Er hoeft niet geknoeid te zijn met de gegevens zelf, maar wel wat er in het voorlopig rapport en aan de media/burgers werd vermeld/verteld.

   Het feit, want dat is het gewoon, dat alleen de gegevens van de SU-25 zijn 'bijgewerkt' nadat de Russen met de radarbeelden naar buiten kwamen waarop, volgens de Russen, "probably" een SU-25 waarneembaar was, kan in dit geval geen toeval zijn. Peter Haisenko had ook nog een andere site geraadpleegd, "fliegerweb" en ook daar waar de gegevens over de service ceiling aangepast.

   Ik heb de gegevens van de SU-27 en MIG29 gecheckt en de service ceiling van die toestellen staan wel vermeldt.

   Verwijderen
  4. @Dawg,

   Nog even dit. Ik zou je reactie, waar je het over de geheimzinnigheid van het kabinet had en het "landsbelang" (relatie met bevriende naties), met mijn bovenstaande reactie in je achterhoofd houden. It stinks to high heaven.

   Verwijderen
  5. @they knew

   Het SU25-scenario, zo is mijn lekenoordeel, ga je bewijzen of verwerpen met hard forensich onderzoek op met name het wrak van MH17 en de stoffelijke resten van passagiers en bemanning. Eventueel aangevuld met gegevens van flight recorders, communicatie tussen verkeersleiding en MH17 en militaire observatieposten. 'k Vind dat de Nederlandse autoriteiten tot nu toe op een zeer suspecte manier met dat harde bewijs zijn omgegaan en dat de media daar hoegenaamd geen aanstoot aan nemen.

   Bij berging van de lichamen zaten de Nederlandse autoriteiten, in tegenstelling tot de officiele berichtgeving hoofdzakelijk op hun handen in de eerste uren en dagen na de ramp. Zo zeer dat de Oekrainers er maar zelf maar mee zijn begonnen. De overdracht van de vluchtrecorders is te danken aan de Maleisiers en de berging van het wrak van MH17 werd voortdurend uitgesteld en is uiteindelijk onvolledig geweest. Over wat men tot nu toe heeft afgeleid uit het beschikbare bewijsmateriaal hangt een waas van geheimzinnigheid die wordt gerechtvaardigd met de mantra 'in het belang van het onderzoek'.

   Hoe anders de gang van zaken rond het BUK scenario. Zo'n beetje iedere maand wordt met veel bombarie een nieuw 'definitief bewijs' naar voren geschoven door de media en nu worden er door het OM zelf m.i. overduidelijke fotoshops gebruikt en verschijnen er, lopende het onderzoek, namen van vermoedelijke daders in de media. Hoe zot wil je het hebben.

   Verwijderen
  6. @Dawg,

   Ik denk niet dat het zo zeer te maken moet hebben of je leek of expert ben m.b.t. de SU-25, maar meer de verschijnselen eromheen, die maken het juist verdacht. Eigenlijk kan je wel zeggen, uiterst verdacht.

   Wat jij hierboven schetst is trouwens een heel eng scenario wat een beetje richting voorkennis gaat c.q. een vooringenomen uitkomst. Daarom is het zaak goed je ogen en oren open te houden, want ook die discussie over de herinvoering van de dienstplicht en het oproepen van reservisten zint mij voor geen meter. Als het de VS menens is om ten strijde te trekken tegen Rusland (zij zijn er gek genoeg voor en gezien de troepen opbouw) dan huppelt de Nederlandse staat er als een schoothondje achteraan. Het is dus oppassen geblazen!

   Verwijderen
  7. @Dawg,

   Ik kom trouwens nog iets opmerkelijks tegen over de vliegroute van MH-17.
   Moet je dit comment is lezen. De linken werken niet meer trouwens, wat mij ook al niet verbaasd.

   sent
   August 11, 2014 at 8:40 pm

   The considerations are correct, but MH17 is a flight route, not an aircraft.

   And the direct flight route MH17 apparently not passes through the airspace of Ukraine:

   http://www.airfleets.net/flightlog/logmap_303201_Malaysia%20Airlines_17.htm

   It could be quite relevant, I think.

   The name of the crashed aircraft is “B777 MSN 28411″ it was previously used on other MH flight routes:

   http://www.airfleets.net/flightlog/index.php?file=result&app=b777&msn=28411

   Different aircrafts were used to fly MH17. On April 19th 2014 it was “B777 MSN 28408″ for example:

   http://www.airfleets.net/flightlog/logmap_295523_Malaysia%20Airlines_17.htm

   MH17 is the name of a Malaysia Airlines flight route from Amsterdam to Kuala Lumpur.

   KLM also flies this route, called KL809 there:

   http://www.airfleets.net/flightlog/result.htm

   The same as MH17, no Ukrainian airspace on the way.

   What does this mean?

   Het comment komt van deze site overigens.

   https://consortiumnews.com/2014/07/29/obama-should-release-ukraine-evidence/

   Verwijderen
  8. @Dawg,

   Waarom bovenstaande post? Wel....hierom!

   "Perhaps the best visualization of what the issue is, comes from Vagelis Karmiros who has collated all the recent MH-17 flight paths as tracked by Flightaware and shows that while all ten most recent paths pass safely well south of the Donetsk region, and cross the zone above the Sea of Azov, it was only today's tragic flight that passed straight overhead Donetsk."

   http://www.zerohedge.com/news/2014-07-17/was-flight-mh-17-diverted-over-restricted-airspace?page=2

   Hetzelfde verhaal als met de SU-25 dus. Flightaware heeft de data aangepast van de originele vluchtroute naar de vluchtroute op 17 juli 2014 en deze als vaste route aan het publiek voorgesteld. Wederom een leugen dus.

   Verwijderen
  9. they

   U bedoelt deze aanpassingen, dat Kremlin de hoogte naar 10km veranderde

   http://gawker.com/did-russian-officials-edit-wikipedia-to-back-up-a-bogus-1609071757

   De NL wiki maakt geen enkele melding over technische specificaties. Bezoek de Engelse

   VS had al info op 17 juli

   En de toestand van wiki kunt u in de geschiedenis van wijzigingen terug vinden in de wiki pagina, niets geheims aan.
   Dan kunt uzien dat er niets is gewijzigd.

   Verwijderen
  10. dawg

   In theori kan een su25 best een R60 afschieten, maar dit komt dan weer nier overeen met de zogenaamde getuigen.
   Die zagen immers een gevechtsvliegtuig naast en achter de 777 vliegen.

   5km onder de 777 is nou niet gebruik maken van dekking
   Dat kan helemaal niet

   En over die vluchtrecorders, die wilde Borobai eerst aan Moskou geven

   Verwijderen
  11. they

   Wat wilt u nu zeggen over de vluchtroutes
   Tot 17 juli vlogen ze over UA, daarna werd luchtruim gesloten en nu vliegen ze om over Belarus en Rusland.

   En uw laatste link
   "satellite imagery showing that the separatists had such weaponry,"
   Ten eerste zijn er geen sat beelden, tweede sepa's hadden geen buk, die kwam uit Rusland

   Dan opmerking
   "amateurish manner in which fuzzy and flimsy evidence has been served up – some of it via “social media.”"
   Als 'former intelligence officers' zouden juist moeten weten dat daar de meeste info te halen is.

   Verder een zooi geschiedenis die niets met MH17 te maken heeft

   Verwijderen
  12. they

   En weer het kaartje wat rechte lijnen over een kromming wilt trekken, wat niet juist is

   ZIe BBC artikel, halverwege een filmpje, dat laat zien dat voortgaande vluchten over de Donbas vliegen

   http://www.bbc.com/news/world-europe-28357880

   Verwijderen
  13. @LGK,

   "U bedoelt deze aanpassingen, dat Kremlin de hoogte naar 10km veranderde"

   Russen die op de Nederlandse Wikipedia wijzigingen aanbrengen aan de specificaties van de SU-25? Ik hoop dat alles goed met je is? Ik heb op Wikipedia nooit gezien dat de service ceiling van de SU-25 op 10 km. heeft gestaan, wel op 7 km. Dus, wie probeer jij nu eigenlijk te belazeren?

   "De NL wiki maakt geen enkele melding over technische specificaties."

   Dat zeg ik toch ook, maar die hebben er wel gestaan daar ben ik 100% zeker van. Dus, als jij zegt dat er aan de Nederlandse Wikipediapagina m.b.t. de SU-25 geen wijzigingen zijn aangebracht, dan zit jij mij hier in wezen voor leugenaar uit te maken. Maar dat is het niet, jij zit de boel te besodemieteren.

   "En de toestand van wiki kunt u in de geschiedenis van wijzigingen terug vinden in de wiki pagina, niets geheims aan.
   Dan kunt uzien dat er niets is gewijzigd."

   Jij durft dus te beweren dat er iets aan mijn ogen mankeert? De Wikipediapagina betreffende SU-25 is op 16 januari 2015 voor het laatst gewijzigd en wat die wijziging heeft ingehouden is inderdaad niet terug te vinden maar als oplettende lezer kan ik je vertellen dat zij alle technische specificaties betreffende de SU-25 hebben verwijderd.

   Verwijderen
  14. they

   De NL link
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Soechoj_Soe-25
   Geen enkele specificatie te zien

   Link naar versie van 21 juli 2014
   http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Soechoj_Soe-25&diff=41740975&oldid=39975194

   Link naar de eerdere wijziging, 30 dec 2013

   http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Soechoj_Soe-25&diff=39975194&oldid=35731698

   Op NL wiki heeft geen specificatie gestaan

   De eerste wijziging op NL site is van 2007

   Ook geen specificaties.

   U zegt 100% zeker te zijn, zoek in geschiedenis van de wiki site
   U zult nergens specificaties van su25 aantreffen.

   De pagina van 16 jan
   Hierop staat idd hoogte 11880
   De link om dit te onderbouwen komt van RT

   En hier komt de Kremlin propaganda

   U ziet de piloot en hoogte meter
   Kort voor inzomen op hoogte 11880 ziet u de piloot in zijn ogen wrijven.
   Dat kan helemaal niet, want piloot heeft masker op, voor zuurstof.
   En hij veegde niet zijn bril af, want handschoenen zijn vuil en zo hij strepen op glas zetten.

   Dan zien we de hoogte meter 11.880

   Dat is geen meter maar voet
   De su25 vloog op 3,6 km

   In de luchtvaart wordt niet gewerkt met meters maar met voet

   Triest dat u in deze Russische propaganda trapt

   Terecht dat op dezelfde dag de zin en tekst is verwijderd.

   Verwijderen
  15. @LGK,

   "Wat wilt u nu zeggen over de vluchtroutes
   Tot 17 juli vlogen ze over UA, daarna werd luchtruim gesloten en nu vliegen ze om over Belarus en Rusland."

   Nee, tot 17 juli lag de MH-17 vluchtroute over de Zee van Azov en niet over het oorlogsgebied. Twee bronnen die dat bevestigen. Flightaware die de data heeft gewijzigd en Airfleets die de gegevens maar helemaal van haar website heeft gehaald.

   "En uw laatste link
   "satellite imagery showing that the separatists had such weaponry,"
   Ten eerste zijn er geen sat beelden, tweede sepa's hadden geen buk, die kwam uit Rusland"

   Wees is een keertje wat duidelijker joh, over welke link heb je het?
   Ten tweede; die prachtige foto's waarover het JIT beschikt zijn van een Oekraïense BUK op een Volvo truck die door Krasnoarmeysk rijdt, wat sinds 11 mei 2014 in Oekraïense handen was.

   "Dan opmerking
   "amateurish manner in which fuzzy and flimsy evidence has been served up – some of it via “social media.”"
   Als 'former intelligence officers' zouden juist moeten weten dat daar de meeste info te halen is."

   Zo, wil jij in de huid kruipen van een voormalig CIA analist? Dan moet je ook weten dat er op social media de grootste rotzooi staat. Maar oké, als jij vindt dat de VS, die jaarlijks $40 miljard uitgeeft aan het inwinnen van informatie en alleen bewijzen kan overleggen die zij via social media binnenkrijgen, dan ben je volgens mij een beetje zielig bezig of je hebt iets te verbergen.

   "Verder een zooi geschiedenis die niets met MH17 te maken heeft"

   Je maakt vorderingen met je observatievermogen, chapeau!

   Verwijderen
  16. they

   In BBC duidelijk te zien dat MH17 over de Donbas vloog in eerdere vluchten
   Hierbij nog een link met 'live' beelden met 10 voorgaande vluchten van MH17 over de Donbas

   https://www.metabunk.org/threads/debunked-mh17-10-previous-flightpaths-different-from-17-7.4378/

   U komt met 2 bronnen, die niet meer bestaan, hoe geloofwaardig

   Uw link van consortiumnews, die maakt melding dat veteranen zeggen dat VS sat beelden heeft dat sepa's buk hebben.

   Dat die vrachtwagen door Krasnoarmeysk reeds is een leugen van Kremlin
   Is uitgebreid debunkt, oa
   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/07/russian-transport-of-buk-that-shot-down.html
   In Krasnoarmeysk rijdt geen trolley bus en in video zie je duidelijk lijnen voor trolley bus.
   Video was in sepa gebied.

   Dit is nu het tweede feit dat u de Kremlin propaganda volgt die ik bewezen onderbouwt heb als leugen.

   Verwijderen
  17. @LGK,

   "De NL link
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Soechoj_Soe-25
   Geen enkele specificatie te zien"

   Ik begin mij nu serieus af te vragen of jij mij boos wilt hebben? Heb jij STRONT in je ogen, heb je moeite met BEGRIJPEND Nederlands lezen, ben je DYSLECTISCH of enig ander oog of mentale ziekte?

   Ik ga er nog 1 beantwoorden en wel deze;

   "Dat is geen meter maar voet
   De su25 vloog op 3,6 km"

   Als jij een beetje opgelet had, dan had je kunnen weten dat jou bewerinkje allang gedebunked was. Een Russische hoogtemeter geeft geen voet aan maar meters. In Rusland is men niet zo Amerikaans georiënteerd en zijn trots nog een eigen taal te bezitten.

   Ik zou jou eigenlijk om excuses moeten vragen voor het pogen mij te misleiden. Ik kan alleen maar medelijden voor je zielige pogingen voelen.

   Verwijderen
  18. @LGK

   "In theori kan een su25 best een R60 afschieten, maar dit komt dan weer nier overeen met de zogenaamde getuigen.
   Die zagen immers een gevechtsvliegtuig naast en achter de 777 vliegen."

   Op welk moment zagen die getuigen dat vliegtuig precies? Waar precies en op welke hoogte? Voor of nadat de Boeing eventueel geraakt was door een air to air of door vuur van het boordgeschut? 'k Denk dat er nog heel wat vragen kunnen zijn die je die getuigen graag zou willen stellen.

   "5km onder de 777 is nou niet gebruik maken van dekking
   Dat kan helemaal niet''

   Het neerschieten nog minder, dus vanwaar deze opmerking?

   "En over die vluchtrecorders, die wilde Borobai eerst aan Moskou geven"

   En daar kan ik die Boradai wel in volgen, want de seperatisten werden van weet af aan aan 't kruisgenageld door Westerse bewindslieden en mainstream nieuwskanalen. Nederland ging zo ver in het zich vervreemden van de seperatisten dat onze minister van buitenlandse zaken ze in de Vn voor het front van de wereld ze voor plunderende thugs uitmaakte. Feit is dat het verzet de vluchtrecorders ongeschonden heeft afgedragen, maar dat is eerder ondanks dan dankzij de opstelling van Nederland. En daar hadden we het over, niet over Borodai.

   Verwijderen
  19. they

   Nu valt u echt door de mand

   "In Rusland is men niet zo Amerikaans georiënteerd en zijn trots nog een eigen taal te bezitten."

   Ten eerste is meter metrisch stelsel, wat Europees is (ooit door Napoleon geïntroduceerd).
   VS hanteert mijlen.

   In de luchtvaart wordt wereldwijd in voet gewerkt.
   Ook in Rusland
   Rusland verkoopt ook vliegtuigen, militair, en dan wordt het onhandig als je zelf meters op je instrumenten zet.

   Uit eigen ervaring weet ik ook dat Rusland met voet werkt, heb zelf regelmatig met Russische binnenlandse vluchten gevlogen in Toepolev, was alle in voet.

   U volgt blindlings de Russische propaganda
   - de hoogte op NL wiki. Die stond er 1 dag op, het bewijs was een RT docu, waarin de leugen werd verteld dat men 11880 meter ziet, wat werkelijk voet is

   Ik heb de video nogmaals bekeken, op het instrument staat "ноги" wat vertaalt voet is.

   Wat u post is dus volledig onzin

   Verwijderen
  20. @LGK

   "En weer het kaartje wat rechte lijnen over een kromming wilt trekken, wat niet juist is."

   Zie het nut niet van dit soort opmerkingen. 't Internet vergeet niets (als er niks wordt weggehaald tenminste).

   Zie jij hieronder een kaartje met een gebogen of een rechte lijn?

   http://2.bp.blogspot.com/-XM-3EUbnLL8/U9ir1bqOVZI/AAAAAAAAALQ/9HgTGuAqsXw/s1600/16thNewChanged.jpeg

   Linkje werd, met andere, al eerder geplaatst door mij op 12 maart om 23.42 u om precies te zijn:

   http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2015/03/dutch-professor-united-states-are.html?showComment=1426200124308#c8821535827593192938

   Verwijderen
  21. @They knew.

   Dat issue van de gebruikelijke routes is ook zoiets. Als je daar wat meer van wil weten kom je terecht in een doolhof van claims en controclaims. Vergelijkbaar met de discussie over de Bellingcat Buk. Wat ik me kan herinneren in de eerste dagen na de aanslag gesproken werd over een door MH17 gevlogen traject dat meer dan 100 mijl noordelijk lag dan de route over de Zee van Azov en dat voor die route werd gekozen vanwege het weer boven de Zee van Azov. Later hoorde je niet zo veel meer over die weersomstandigheden boven de Zee van Azov.

   Verwijderen
  22. dawg

   "Op welk moment zagen die getuigen dat vliegtuig precies?"
   Gezien hun getuigenis, voordat de 777 werd geraakt, beide vlogen gewoon.

   Echter de su25 werd pas gezien door Russische radar nadat het boven 5 km kwam, maar dat was ook 1.32 min na uitvallen van vluchtrecorders.
   En een R60 kan geen vliegtuig uitschakelen.
   R60 heeft warhead van 3kg, hittezoekend, en schakelt alleen motor uit.
   Hierna is een 777 in staat om door te kunnen vliegen.

   "Het neerschieten nog minder, dus vanwaar deze opmerking?"

   Omdat dit een discrepantie is tussen wat getuigen zagen en wat Kremlin zei.
   Getuigen zeggen; "vloog achter/naast de 777"
   Kremlin zei; we zagen pas (toen de 777 al geraakt was) want we zien niets onder 5km

   Dus vloog de su25 nu achter/naast de 777 of 5 km lager?

   "kruisgenageld door Westerse bewindslieden en mainstream nieuwskanalen."
   Als je juist wilt voorkomen dat je gekruisnageld wordt, dan geef je de zwarte dozen aan westen, om de verdachtmaking niet nog groter te maken.

   Verder is er niet bewezen dat er niet geplunderd was.

   Dat Maleisie de recorders in ontvangst nam was een goede oplossing, Maleisie is een neutraal land.
   Tijdens die 'ceremonie' showde DPR wel met trots dat Malesie een DPR document had ondertekent (vreemd want DPR is door niemand erkent, dus waarom document) en Borobai eiste ook dat hij als 'excelentie' werd aangesproken.
   Hoogmoed?
   Het was wel Borobai die de leiding had
   Of bedoelt u met uw zin "niet over Borodai." dat het eigenlijk Putin is?

   Verwijderen
  23. dawg

   Kaartje laat een gebogen lijn zien
   En ook de vlucht van een dag eerder
   Waarvan they zegt dat die over zee van Azov vloog
   Wederom bewijs dat they ongelijk heeft

   Daarnaast heeft u in OVV rapport kunnen lezen dat MH17 maar ongeveer 4mijl noordelijker vloog dan mediaan in corridor.

   Tevens kunt u ook zien in mijn eerder geposte link de 10 vluchten voor 17juli
   Alle boven de Donbas

   Live beelden van flightradar

   Verwijderen
  24. they

   Bent u 81.242.69.239, die de wijziging heeft aangebracht op `nl su25 wiki?
   De wijziging die de RT docu heeft toegevoegd met hoogte van 11.880?

   Wat dus volledig fake is, want er staat 'voet' op het instrument als men 11880 ziet

   Verwijderen
  25. Rusland weet ook wel dat het Su-25 van links verhaal niet klopt, maar omdat de pro-russische conspiracy gekkies het zo goed op pakten zijn ze er grwoon mee door gegaan.
   Maar er was ook een keer een Mig-29 van rechts ideetje, dat was alleen nog nepper dus dat sloeg helemaal niet aan.
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2835088/Is-moment-MH17-shot-flew-Ukraine-Russian-state-broadcaster-produces-satellite-images-showing-fighter-jet-attack.html

   Verwijderen
 11. Juist ja, dat is het soort vragen dat zich opdringt. Ben benieuwd wie met een antwoord komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Ben benieuwd wie met een antwoord komt"
  IK
  het antwoord

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @lgk
  Dat die burgerauto geen kenteken (meer) heeft is vrij logisch als je ziet dat er van de hele "voorgevel" van de auto weinig meer over is.

  Die camouflagekleur valt ook wel mee. Wat wel verwarrend is: er komen 2 auto's in de film voor. Om welke het nou precies gaat of dat het er twee zijn die geraakt zijn, is niet duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En de achterkant van de auto dan?
   OSVE constateerde geen kenteken

   Camou viel idd wel mee, maar als UA leger een voertuig in camou kleuren op je af komt zonder kenteken (alle militaire voertuigen hebben geen kenteken) kan ik wel begrijpen dat UA leger dit als bedrijging zag, en dit wilde uitschakelen

   Klopt, op einde zien we nog een auto die 'ongeluk' heeft gehad.
   Echter hier wordt door de spokesman en OSVE niet over gesproken
   Ook is niet duidelijk of er een verband is

   Verwijderen
 15. @LGK

  dawg

  "Kaartje laat een gebogen lijn zien
  En ook de vlucht van een dag eerder
  Waarvan they zegt dat die over zee van Azov vloog
  Wederom bewijs dat they ongelijk heeft

  Daarnaast heeft u in OVV rapport kunnen lezen dat MH17 maar ongeveer 4mijl noordelijker vloog dan mediaan in corridor.

  Tevens kunt u ook zien in mijn eerder geposte link de 10 vluchten voor 17juli
  Alle boven de Donbas

  Live beelden van flightradar"

  't Is dan ook het kaartje dat gemaakt na de aanslag op MH17. (New Change)Dit is, als de bron het bij het juiste eind heeft, de originele route (Óriginal'):

  http://2.bp.blogspot.com/-v8lJRaPiuIc/U9isNVKhvaI/AAAAAAAAALY/NDvVaoKW3Fk/s1600/16thOriginal.jpeg'

  -Een gebogen lijn
  -Over de Zee van Azov.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Of de getuigenverklaringen in strijd zijn met de verklaringen van het Russische Ministerie zou moeten blijken uit nader onderzoek met gerichte vragen aan die getuigen.


  Uitspraken als "verder is er niet bewezen dat er niet geplunderd was" zijn te armoedig om verder aandacht aan te besteden. Ze doen bovendien niet ter zake en zijn net als die opmerkingen over wat Borodai al dan niet gedaan of gelaten zou hebben niet meer dan de inmiddels bekende schijnbewegingen waarmee het eigenlijk discussieonderwerp, de bedenkelijke manier waarmee Nederlandse autoriteiten omgaan met de aanslag op 200 van haar burgers, wordt vermeden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ""verder is er niet bewezen dat er niet geplunderd was" zijn te armoedig om verder aandacht aan te besteden"

   Dit is wel van belang
   Putin lovers zeggen dat het niet is gebeurd, echter niemand weet dat
   Is die ring al terecht?

   Verwijderen
  2. Wat Timmermans (en Rutte) flikten was zeer verwerpelijk en voor die opvatting hoef je geen 'Poetinlover' (kots) te zijn. Ik hoop voor jou dat je al bewezen heb dat je geen kinderporno op je PC-tje download, geen bejaarde vrouwtjes berooft en niet dagelijks winkeldiefstallen pleegt.

   Verwijderen
  3. Kijk eens dawg, koning van de jij-bakken en scheldpartijen. Bij gebrek aan argumentatie kan je alleen dit uitpoepen?? Kom nou eens met antwoorden op vragen die we stellen, die wil je maar niet geven. Maar ja, als je ECHT antwoord moet geven weet je ook dat je liegt en dat je al je keutels die je tot hier gedropt hebt moet intrekken, dus ga je maar schelden en denigrerende opmerkingen maken. Lijkt makkelijker maar je verraadt er je alleen eigen agenda en onvermogen mee...

   Verwijderen
  4. @----vriend

   Antwoorden? Waarop dan? Ik zie alleen maar hele foute uitspraken.

   Niemand is ergens aan schuldig voordat dat bewezen is. Niemand hoeft z'n onschuld te bewijzen. Als dat beginsel wordt losgelaten is iedereen bij voorbaat schuldig aan ieder denkbare beschulding die niet onmiddelijk weerlegd kan worden. En dan moeten LGK, en jij en ik trouwens ook, ten alle tijde kunnen bewijzen dat we geen kinderporno downloaden, bejaarde vrouwtjes beroven of winkeldiefstallen beroven. Door alleen al het noemen van zo'n konskwentie te bestempelen als een scheldpartij laat je eigenlijk alleen maar weer zien dat je door Dr Blik verwijderde posten nog je meest waardevolle zijn.

   Verwijderen
  5. Weer een totaal kul-argument....heerlijk hoe jij kronkelt om toch voor jezelf goed te praten waarvan je weet dat het fout is. Je doet maar Dawg, door me al aan te spreken met die titel steeds zit jij fout, niet ik. Door steeds met een beschuldigende vinger naar anderen te wijzen en zelf weg te duiken voor eigen verantwoordelijkheid zit jij fout, niet ik. Ik geef toe waar ik fout ben geweest, waar ik te ver ben gegaan...jou niet 1 keer zien doen, nee, sterker nog, je gaat lekker door met schelden, dreigen, kleineren, enz...alles om je zwakte maar te verbergen. Daarmee gewoon nog zwakker als zwak staand maar je hebt het zelf niet eens in de gaten, je wil het niet eens zien, zo erg vertroebeld zijn je ogen, je geest, je verstand...maar ga door, het laat zien wat voor "mensen" jullie zijn...alleen maar kunnen wijzen naar anderen, maar zelf geen antwoord kunnen geven voor eigen falen en fouten, want jullie wanen je übermenschen, gelijk jullie leider Putin. Hoe misselijkmakend ook....jij mag het denken, want hier is totale vrijheid!!

   Verwijderen
  6. Je vervuilt dit blog met je oorlogspropaganda gejammer en dan wil je daar nog applaus voor ook. Da's echt te veel gevraagd.

   Verwijderen
  7. Laat mij 1, ja slechts 1 voorbeeld zien van oorlogspropaganda van mijn kant. Probeer het eens...en als je enig fatsoen in je donder hebt ook even zonder gescheld of getreiter...ben bang dat het je niet gaat lukken. En applaus?? Nee hoor, waar zeg ik dat?? Wil het niet eens....enige wat ik hier probeer te bereiken is dat mensen die hier nieuw zijn door jullie gelieg en bedrieg doorprikken...maar das niet zo heel moeilijk, want jullie hebben onvervalste oorlogspropaganda....zoals jullie bijvoorbeeld MH17 proberen te ontkrachten. het gebrek aan respect en medeleven bij de nabestaanden...allemaal gericht om zoveel mogelijk doden te creëren en de moordenaar, of hij het nou echt doet of opdracht geeft, namelijk Putin, uit het beschuldigden bankje te krijgen, ondanks dat het bewijs zich maar opstapelt en opstapelt...

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @----vriend

   'Laat mij 1, ja slechts 1 voorbeeld zien van oorlogspropaganda van mijn kant. Probeer het eens...en als je enig fatsoen in je donder hebt ook even zonder gescheld of getreiter...ben bang dat het je niet gaat lukken. '


   ....en de moordenaar, of hij het nou echt doet of opdracht geeft, namelijk Putin, uit het beschuldigden bankje te krijgen, ondanks dat het bewijs zich maar opstapelt en opstapelt...

   *hoofdschuddend koffie gaat maken*

   Verwijderen
  10. Het lukt je dus niet, waarvan akte....

   Verwijderen
 18. NEWFIP. NATO Electronic Warfare Flight Integration Period, daar staat die
  afkorting voor. Iets wat al een tijdje bestaat als je er op googled. Maar veel
  is er niet over te vinden.
  In juni was er een NEWFIP oefening in en boven Hongarije. http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=hu&u=http://www.raketaezred.hu/index.php/hirek/friss-hirek/730-newfip-2014&prev=/search%3Fq%3Dnewfip.com%26start%3D50%26client%3Dopera%26sa%3DN%26biw%3D1920%26bih%3D972
  Wat NEWFIP in het kort inhoudt is simpelweg elektronische oorlogsvoering door
  middel van radarsignalen te blokkeren, en vervolgens te spoofen (vermommen). De
  oefeningen houden het volgende in: Men nemen een passagiersvliegtuig of wat voor
  vliegend object dan ook. Men nemen een gevechtsvliegtuig. Dit gevechtsvliegtuig
  gaat binnen een straal van 4 kilometer achter het doel aanvliegen, schaduwen
  noemt men dat. Dit gevechtsvliegtuig kan vervolgens het transponder signaal van
  het doelwit blokkeren en deze spoofen naar wat dan ook. De radars beneden op de
  grond zien dan niet bijvoorbeeld een boeing 777 van Malaysian Airlines, maar ik
  noem maar wat, bijvoorbeeld een Oekraïnse Topolev-26 op de radar.
  Zoals Dickie Berlijn al vertelde zijn het zeer geavanceerde systemen die
  luchtafweer systemen zoals de BUK en de SA11jes van deze Wereld. Dus ik zal vast
  en zeker wat details vergeten. Het gaat namelijk ook nog om meerdere
  radarsystemen. Ik ben niet zo technisch en thuis in dat wereldje om dat hier in
  detail te beschrijven. Waar het simpel gezegd op neer komt is dat radar 1 een
  vliegend object ziet op de radar en radar 2 een signaal stuurt naar het vliegend
  object. Om deze, zoals ook Dick het noemde, te verlichten. Er komt dan een
  transponder signaal terug van het vliegend object. En dat geeft aan om wat voor
  vliegend object het gaat en van welke luchtmacht of vliegtuigmaatschappij het
  afkomstig is. Dit wordt aan het luchtafweer systeem doorgegeven en die stuurt
  als het nodig is een luchtdoel raket naar het doel. En boem. Dat zou verklaren
  waarom dat Oekraïnse (of van welke organisatie dan ook) gevechtsvliegtuig de
  boeing 777 schaduwde.
  .

  Saillant detail: Luchtvaartmaatschappijen uit onder andere Groot-Brittannië
  Frankrijk en Rusland meden sinds de NEWFIP oefeningen dit jaar het luchtruim
  boven het oorlogsgebied in Oost Oekraïne Waren zij al wel ingelicht door hun
  inlichtingendiensten? Een beetje inlichtingendienst weet namelijk dat als ‘men’
  zulk soort ‘oefeningen’ doet, dat dit waarschijnlijk ook gebruikt gaat worden in
  de toekomst. En waar beter dan boven Oost Oekraïne?
  Als je op google zoekt dan zie je dat er op 6 juni en 10 juni van dit jaar
  ‘problemen’ waren met transponder signalen van passagiersvliegtuigen.
  http://news-groningen.blogspot.nl/2014/06/vliegtuigen-mysterieus-tijdelijk-van-de.html
  In die periode vonden deze NAVO NEWFIP oefeningen plaats. Toeval?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En?

   Een buk heeft alleen TELAR en niet de mogelijkheid voor IFF onderscheid

   Het heeft dus totaal geen zin dat een straaljager de transponder stoort omdat de buk met TELAR dit signaal niet kan ontvangen

   Verwijderen
  2. Een TELAR beschikt wel degelijk over IFF capaciteit, alleen is die capaciteit beperkter.

   http://www.whathappenedtoflightmh17.com/a-detailed-description-of-the-buk-sa-11-which-could-have-shot-down-mh17/

   Verwijderen
 19. @andzela remenuka,

  Hartstikke goed van jou en bedankt voor de info!

  Ik weet van berichten uit Duitsland dat er transponders van passagiersvliegtuigen uitvielen en dat daar vragen over zijn gesteld in de Bondsdag.De schaduwoefeningen gevechtsvliegtuig ---> passagiersvliegtuig waren dacht ik onderdeel van "Breeze 2014".

  Prima werk, @andzela!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je dat geleuter gelooft dan ben je echt helemaal van het padje af...niet dat het mij nog interesseert, ik kom hier alleen nog om nuchtere constateringen te doen, waarvan dit er 1 is. In discussie ga ik niet meer met jullie aangezien jullie oogkleppen ophebben die jullie zelf doelbewust met secondenlijm op hebben gedaan om nooit meer af te doen. En met elk antwoord bevestigen jullie complotters te zijn, in plaats je best te doen wat meer onafhankelijk dingen te bekijken. Anderen beschimpen en schelden dat ze dom zijn terwijl ze zelf de meeste domme dingen doen, zeggen en geloven. Iets met een pot en zwarte ketel en verwijten of zoiets???

   Verwijderen
  2. Heeft u al gelezen dat er 'voet' op de hoogtemeter staat?

   Verwijderen
 20. OPROEP !!!!!

  Wie van jullie heeft er interesse een lezing bij te wonen van Richard Gage, oprichter van Architects & Engineers for 9/11 Truth?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja joh, laat zien dat je een complotterd bent en ga erheen!!!

   Verwijderen
 21. @Dawg 2 april 2015 23:47,

  Als je kijkt naar de datum van het Zerohedge artikel (17-07-2014) is de datawijziging op Flightaware op dezelfde dag nog doorgevoerd.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zerohedge, en dan nog zeggen dat je geen complotter bent....zoiets als de donald duck lezen, suske en wiske lezen en andere strips en dan zeggen dat je geen stripfanaat bent....

   Verwijderen
  2. op een niet rokers-forum zal jij zeggen dat roken gezond is

   Verwijderen
  3. Nee hoor, roken is en blijft ongezond. Maar ik ga niet iemand bekeren, kan alleen waarschuwen, wat ik hier dus ook doe voor nieuwe lezers...

   Verwijderen
  4. Welke data wijziging?
   BBC heeft 10 vluchten voor 17 juli laten zien
   Alle over de Donbas

   Verwijderen
 22. @theyknew

  Het volgende:
  Ondanks dat de inlichtingendiensten van Amerika Obama en zijn oorlogszuchtige
  gevolg tegenspreken en verklaren dat er geen enkel bewijs is om de zwarte piet
  aan Rusland door te spelen wat betreft het neerhalen van MH­17 blijft Washington
  Rusland beschuldigen en zweept via de massamedia de gemoederen op. Wees
  gewaarschuwd. Alles is manipulatie. Amerika is de grootste leugenaar in de
  wereld als het gaat om oorlogje te kunnen gaan spelen.

  Nu hebben 22 senatoren een wet geïntroduceerd in het congres met de naam S.2277.
  ‘Om Oekraïne te beschermen tegen verdere agressie vanuit Rusland en verder om
  Europa en Eurazië te beschermen tegen Rusland. Link hier:https://www.congress.gov/bill/113th-congress/senate-bill/2277?q
  Oftewel: RAPA

  Feiten

  Deze wet is geïntroduceerd voor goedkeuring op 1 mei 2014. Toen al was het voor
  iedereen duidelijk dat de meerderheid in de regering van Oekraïne geen
  toestemming zou geven voor de verdere bezuinigingsmaatregelen opgelegd door het
  IMF. Zonder verdere lening van het IMF zal de Oekraïense regering het leger
  vanaf 1 augustus niet langer kunnen betalen. Einde oefening, einde fascistische
  oorlog tegen eigen bevolking. Er was dus wel één en ander nodig om alle Europese
  landen op één lijn te krijgen.

  Maar Amerika heeft een verleden wat stoken betreft en landen uitdagen om hen in
  een of andere vieze oorlog te betrekken dus daarvoor zijn scenario’s genoeg
  opgesteld. Zoals bijvoorbeeld het plan voor de ultra geheime ‘Operation
  Northwood’ stammend uit 1962. Het memorandum is gedateerd 13 maart, 1962 en is
  een justificatie om Cuba binnen te vallen met Amerikaanse troepen. Goedgekeurd
  door de toenmalige minister van defensie, Robert McNamara. Het gaat hier over
  een zogenaamde ‘Fals Flag attack’ waarbij sprake was om bootvluchtelingen aan te
  vallen of zelfs een burgervliegtuig uit de lucht te schieten en de schuld aan
  Cuba te geven.

  http://www.images/northwood.jpg

  Laat ons eerlijk zijn. Het lijkt erop dat MH­17 slachtoffer is geworden van deze
  aanpak. Er zijn al teveel directe bewijzen die naar deze optie wijzen.
  De Amerikanen hebben wat dat betreft aardig kunnen oefenen. Link:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Iran_Air-vlucht_655

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Obama en zijn oorlogszuchtige
   gevolg tegenspreken en verklaren dat er geen enkel bewijs is om de zwarte piet
   aan Rusland door te spelen wat betreft het neerhalen van MH­17"

   Dat heeft Obama niet gedaan
   melding van Obama was dat raket uit sepa gebied kwam.
   Later heft Putin akties ondernomen die Rusland de zwarte piet zouden toespelen, zie de leugens op de pers cong op 21 juli

   Verwijderen
 23. Tot nu toe heeft KIEV geen antwoord gegeven op de vraag waarom MH­17 van positie
  en hoogte moest veranderen. En ze moeten ervan op de hoogte zijn want er waren
  geheimagenten van de SBU http://en.wikipedia.org/wiki/SBU in de buurt die per
  direct de geluidsbanden hebben veiliggesteld en meegenomen. Verder hebben we ook
  nog steeds geen antwoord op de vraag wat de SU­-25 deed die MH­17 volgde op 4 km
  afstand, en op dezelfde hoogte en route over oost Oekraïne.

  Russische satellietdata

  We hebben wel Russische satellietdata welke al openbaar is voor elk
  nieuwsagentschap gekregen maar Amerikaanse en Europese data blijft ‘geheim’. Ze
  geven geen openheid van zaken. Raar toch allemaal. Als het om ‘bewijzen’ gaat
  dan wil je dat toch zo snel mogelijk in orde krijgen en tonen, niet? Of willen
  ze alleen maar oorlog? Een oorlog die Amerika en Europa nooit zullen kunnen
  winnen.

  Enfin, we gaan de analyse maken van de data. Alle tijden zijn in Moskou tijd.

  Boeing 772 koers zuidoost van Kopenhagen naar Singapore, tijd: 5:17
  Boeing 778 koers zuidoost van Parijs naar Taipei, tijd: 5:24
  Boeing 778 koers noordwest van Delhi naar Berlijn, tijd: 5:20
  Boeing 777 MH­17, tijd 5:17
  SU­-25 gevechtsvliegtuig van Oekraïense Luchtmacht, achtervolgt MH­17 op
  dezelfde hoogte en op een afstand van ongeveer 4 km, tijd: 5:21

  NOTITIE: Piloten EN passagiers van vlucht SIA351, Singapore Airlines, moeten
  getuige zijn geweest van het neerschieten van MH­17. Waarom zijn ze nog niet
  gehoord. Waarom is de massamedia niet op de kar gesprongen om hen te
  interviewen? Zijn er door passagiers foto’s of films gemaakt en zo ja, in wiens
  bezit zijn deze nu? Rood=SIA351: Geel=MH17

  http://www.images/radar.png

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke Su-25, waar heb je het over? Ales wat daar vloog is bekend, er is geen Su-25 4km achter MH17. De ATC transcripties staan gewoon in het officiele rapport, er staat niets over in beslag name.

   Verwijderen
  2. Uw eerste stelling is al een leugen
   "Tot nu toe heeft KIEV geen antwoord gegeven op de vraag waarom MH­17 van positie en hoogte moest veranderen. "

   Positie wijziging was boven Polen, en daar kan UA geen 'directive' voor geven.
   UA verkeersleiding wilde dat de MH17 hoger ging vliegen.
   MH17 gaf aan op 33 wilde blijven

   En weer een leugen

   "SU­-25 gevechtsvliegtuig van Oekraïense Luchtmacht, achtervolgt MH­17 op
   dezelfde hoogte"

   Want Kremlin zei pas de su25 te zien als die boven de 5km kwam
   En u zegt erachter.
   Dan had Kremlin de su25 al eerder moeten zien

   Hoeveel leugens gaan nog komen?

   Verwijderen
 24. @they knew

  De kwestie van wat de gebruikelijke route was lijkt me tamelijk makkelijk toetsbaar. Bijvoorbeeld door navraag te doen bij vliegend personeel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Ik denk dat je gelijk hebt, van Eurocontrol wordt je ook niet wijzer, eigenlijk zijn zij een onderdeel van het probleem.

   Was het niet Mr. Pieter van Vollenhoven die als voorzitter van het OVV heeft gezegd dat er géén onafhankelijke commissies bestaan en daarna aftrad als voorzitter, vrijwillig danwel gedwongen?

   https://stickyleaks.wordpress.com/onderzoeksraad-voor-veiligheid/

   Verwijderen
  2. De enige die onderdeel van het probleem zijn, eigenlijk gewoon het probleem zelf, zijn speurkneuzen zoals jullie zonder ook maar enige kennis van zaken die jan en alleman met van alles beschuldigen maar zelf van toeten noch blazen weten. En dan meteen kwaad worden als ze terecht gewezen worden. Beetje narcisten met een geval van heel lange teentjes...

   Verwijderen
  3. they

   Eurocontrol controleert alleen gebied in Benelux en stuk van Duitsland

   Dus Eurocontrol heeft hier niets mee te maken

   Verwijderen
 25. SU-­25

  Om 17:20 begint MH­17 plotseling veel snelheid te verliezen en valt terug tot
  200 km/u. Enige ogenblikken later verschijnt de Oekraïense SU­-25 op de radar.
  De SU­-25 volgt MH­17 op een kleine afstand en op dezelfde hoogte. De SU­-25 zou
  nooit zichtbaar zijn geweest indien hij hoger had blijven vliegen dan 5 km. Maar
  ja, mensen maken fouten. En, fouten leggen leugens bloot! Een SU­-25 is bewapend
  met luchtdoelraketten die een reikwijdte hebben van 5 – 12 km. Nog 4 minuten
  lang bleef het gevechtsvliegtuig rondjes draaien, dan was hij weer verdwenen.

  NOTITIE: Regeringswoordvoerders hebben op 17 juli gezegd en volgehouden tot op
  de dag van vandaag dat er geen enkel Oekraïens gevechtsvliegtuig in de omgeving
  van oost Oekraïne is geweest. Gebaseerd op deze data is dit een GROVE LEUGEN!

  De eerste keer dat MH­17 werd geraakt is ongeveer 17:23. Hierbij was het
  passagiersvliegtuig binnen het bereik van zowel de SU­-25 als ook verschillende
  BUK batterijen, geplaatst in de omgeving van Donetsk en een BUK batterij
  geplaatst 8 km ten zuiden van Shakherskoye, slechts enkele kilometers verwijderd
  van de plaats waar het wrak van MH­17 is neergekomen, vlakbij Grabovo.

  De mysterieuze linkse bocht

  Volgens de Spaanse verkeersleider is opdracht gegeven aan MH­17 om van richting
  EN hoogte te veranderen door KIEV CONTROL. Op de radarbeelden echter is te zien
  dat er nogmaals sprake is van een linkse bocht nadat het vliegtuig is geraakt.
  Dat is de meest mysterieuze bocht tot nu toe. Bijna zeker is, dat MH­17 eerst in
  de rechtervleugel is geraakt waardoor het vliegtuig een geforceerde linkse bocht
  maakt van 180° over een lengte van 14 km waarna het volledig van de radar
  verdwijnt.

  Indien de MH­17 deze bocht van 180° niet had gemaakt was volgens onze
  berekeningen: aangeschoten op 11 KM hoogte, vliegend met een snelheid van 900
  km/u terugvallend tot de snelheid dat het vliegtuig in kopduik naar beneden gaat
  als het rondom de 200 km/u vliegt, het vliegtuig nog een afstand had af kunnen
  leggen tot 200 km in rechte lijn. Stel u voor waar het dan was neergekomen. Over
  de grens in Rusland.

  Dan waren de rapen pas echt gaar geweest voor Rusland.

  Was dit het originele theoretische strategische plan van Oekraïne en Amerika om
  alle NAVO landen terstond over te halen een directe oorlog tegen Rusland te
  beginnen?
  Maar, door het maken van die linkse bocht van 180° en het in eerste instantie
  niet al teveel hoogteverlies gaf het naar alle waarschijnlijkheid KIEV de indruk
  dat het vliegtuig nog gedeeltelijk bestuurbaar was. Zouden het Amerikaanse
  Oekraïense hoofdkwartier DAAROP het bevel gegeven hebben aan één van de bij
  Donetsk opgesteld BUK raketinstallaties om het vliegtuig uit de lucht te halen
  met het nu gekende resultaat? Alles om te voorkomen dat MH­17 een crashlanding
  zou maken in Oekraïne of in een aangrenzend land met alle gevolgen van dien voor
  Oekraïne en Amerika als details van de aanval op het vliegtuig duidelijk zouden
  worden?

  http://www.images/radar2.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Om 17:20 begint MH­17 plotseling veel snelheid te verliezen en valt terug tot
   200 km/u. Enige ogenblikken later verschijnt de Oekraïense SU­-25 op de radar. "
   Wat een onzin! Dat wat de Russische MoD op radar als nieuwe objecten ziet zijn stukjes MH17, heeft helemaal niks met een Su-25 te maken.

   Verwijderen
  2. Wat een hoop Kremlin propaganda

   Feit dat dit onzin is is de RT docu
   Die wilde aantonen dat de su25 op 11880 meter kan vliegen

   Wat men ziet is 11880 voet wat 3,6 km hoogte is

   dat Kremlin RT inzet om hun leugen te ondersteunen is stuitend.

   Verwijderen
 26. http://nikolay-istomin.livejournal.com/3057934.html

  Trouwens we hebben altijd CARLOS nog, een Spaanse verkeersleider die als
  contractor werkte voor KIEV CONTROL. Hij heeft zijn verhaal niet alleen op
  televisie gebracht maar ook ETN heeft het gepubliceerd.

  Enfin, er is genoeg bewijs dat Kiev en de NAVO bezig zijn om de werkelijke
  feiten diep te begraven. En onze politici? Dat soort volk zou geen publieke
  functie mogen hebben. Alleen kontenkruipers zijn het. Ja, meneer Obama, goed
  meneer Obama, we doen mee met uw oorlogje omdat anders alle westerse banken
  failliet gaan. En tenslotte, we wonen met veel teveel mensen in Europa. Er mogen
  er best wel honderd miljoen worden vermoord. En onze rechtse regering zal wel
  meedoen! Dat fascistisch nazi gedoe komt net op tijd. Allemaal wel HEEL
  toevallig.

  Nog een feit: De VS­-NAVO oefening (Sea Breeze) in de Zwarte Zee eindigde op 17
  juli.

  Hierbij testte Amerika zijn nieuwe spionagesatelliet uit boven Oost Europa
  gepositioneerd op, DONETSK. De satelliet was actief tussen 17:06 en 17:21. Is
  dat niet een beetje opvallend?

  Maar er is nog meer. Sea Breeze is gestopt en Amerikanen en Engelsen zijn direct
  erna met Operatie Rapid Trident 2014 gestart. Een gezamenlijke oefening in en
  rond Oekraïne om ‘stabiliteit en veiligheid’ te promoten in de omgeving. Sinds
  maart zijn er dus al Amerikaanse militairen actief in Oekraïne om het leger daar
  ‘op te leiden’ en dat zal natuurlijk niet alleen met manschappen zijn. Wapens
  ook en andere zaken die niet worden genoemd zullen overgebracht zijn om het
  Oekraïense leger te voorzien van de nodige hardware!

  Er zijn echter DRIE opvallende zaken die ALLE schuld in Kiev leggen.

  De troepen hadden hun moraal verloren. Ze deserteerden met tientallen en het
  leger had zeker niet de sympathie van het volk. Verder had Kiev de PR oorlog al
  lang verloren. Nadat MH17 uit de lucht is geschoten krijgen ze van over heel de
  wereld weer sympathie, zij het niet van de eigen bevolking. Nauwelijks 16 uur
  nadat MH17 uit de lucht is gehaald, op 18 juli vlak na dageraad, begint het
  Oekraïens leger aan een ongezien groot grondoffensief.
  Oekraïne was de oorlog aan het verliezen. Alles kan worden gelezen op de blog
  van Igor Strelkov. Vanuit de drie overblijvende windrichtingen, noord west en
  zuid, worden de vrijstaten Donetsk en Lugansk aangevallen. Een dergelijke aanval
  vanuit drie verschillende richtig, waarin ook tankbataljons zijn betrokken, is
  onmogelijk in nauwelijks 16 uur voor te bereiden. Daar heb je weken voor nodig.
  Alleen al voor de logistiek en dan hebben we het nog niet over de
  troepenverplaatsing. Zeker niet als je naar het uitgebluste leger van Oekraïne
  kijkt. Is het zeker dat geen enkele Amerikaanse of Engelse militair hierin is
  betrokken? Is RAPID TRIDENT 2014 de gezamenlijke, frontale aanval van Oekraïne,
  Amerika en Engeland op de separatisten in Donetsk en Lugansk?
  Kiev is bankroet nadat ze alle geld hebben opgemaakt aan het leger dat alle
  opstandelingen tegen de neonazistische regering wilden uitmoorden. De helft van
  het leger is nu overgelopen naar de separatisten met alle wapens die ze konden
  bemachtigen van het Oekraïense leger. Verder kan de rest van het leger vanaf 1
  augustus niet langer worden betaald. Dus, waar komt het geld vandaan voor zulk
  een groots opgezette operatie? En juist nadat MH17 is neergehaald doet Amerika
  weer een beroep op de NAVO landen om meer militaire hulp te bieden aan Oekraïne.
  Eerst om de ‘crashsite’ te beschermen. Nederland overweegt politiehulp, in de
  hoedanigheid van ongewapende marechaussees, te sturen. Hebben die stoeme
  Hollanders dan NIETS geleerd van het hoofdstuk Srebrenica? Wat kun je nu doen
  met een paar klapperpistooltjes tegen tanks? Of je trekt ten strijde OF je
  blijft thuis. Je gaat niet een beetje … op oorlog met een half bewapend leger!
  Of wel?
  Als klap op de vuurpijl dient de regering van Oekraïne op 24 juli haar ontslag
  in. PUPPET van Victoria Nuland, Yatsenyuk; ‘Yatz’ voor zijn vrienden, geeft het
  op als premier en ook Washington ligt uit de coalitie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet nodig om uw post te lezen

   Carlos was een hoax, die man sprak niet eens Engels, dan kan je niet als verkeerleider werken

   Hoax, omdat

   http://www.twitlonger.com/show/n_1s2soth

   Verwijderen
  2. "Als klap op de vuurpijl dient de regering van Oekraïne op 24 juli haar ontslag
   in"

   En?
   Dit was onderdeel van proces dat er verkiezingen moesten worden uitgeschreven

   Hiermee toont u aan dat u weinig kennis heeft wat er aan de hand is

   Verwijderen
 27. Als laatste:

  Amerikaans ‘bewijs’

  Het NAVO ensemble, met als aanvoerder Amerika, duwen nu twee theorieën als
  bewijs naar voor. 1) Rebellen schoten MH17 per ongeluk neer. 2) Rusland is hier
  voor verantwoordelijk omdat het land verantwoordelijk is voor de geschapen
  condities.

  Onbeantwoorde vragen

  Huh? Punt 1, en waar blijft de uitleg voor die SU­-25? Wat doet u met de
  verklaring van uw Spaanse verkeersleider CARLOS? Waarom werd Kiev Control
  overgenomen door militairen? Waarom stonden ineens die Buk lanceerplatforms in
  en rondom Donetsk opgesteld? Wat met SEA BREEZE en waarom een voortgezette NAVO
  oefening met alleen Amerikaanse en Britse militairen? Wat staat er op de door
  Kiev geconfisqueerde geluidsbanden van MH17?

  Conclusie

  Laat ons eerlijk zijn. Amerika, EU en NAVO liegen behoorlijk als het gaat om het
  bewijsmateriaal. Ze gebruiken de situatie om werkelijk haat te stoken tegen de
  opstandelingen en Rusland. Tot nu toe hebben ze nog GEEN FLUIT bewezen terwijl
  deze krant TONNEN aan materiaal heeft met tegenbewijzen. We hebben een oorlog
  tegen terreur gehad. Dat heeft de wereld totaal verscheurd en niemand is er
  beter van geworden, behalve dan de banken. Is een oorlog tegen Rusland alleen om
  de banken uit de shit te helpen? Is het om een totaal faillissement te
  voorkomen?

  Het is in ieder geval duidelijk dat we beter af zijn ZONDER POLITICI.

  Want zonder die idioten zou oorlog niet eens bestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier heb je volledig gelijk in, Andzela, voor zover ik weet is nog nooit een oorlog begonnen door de bevolking. Het zijn altijd regeringen geweest die oorlogen gestart zijn, met voornamelijk grootbanken op de achtergrond die beide partijen financieren en er dus als enige echt baat bij hebben en na de oorlog zitten zij op de troon en bepalen hoe de nieuwe regering er uit moet zien, die natuurlijk precies doet wat er van hun verlangd word. Vandaar dat heden ten dage er geen enkele grootbank om kan vallen. Zij staan boven de wet, zo hebben ze dat voor hun netjes geregeld. Om van de enorme schulden die met rente moet worden terug betaald maar te zwijgen. 2x kassa.

   Verwijderen
  2. @andzela remenuka,

   Zo, jij bent prima op de hoogte! Uitstekend werk waar ik helemaal achter sta.

   Verwijderen
  3. kroel, je bent de energie die ik gebruik met mijn vingertoppen om dit te typen nog niet eens waard met je kletspraat.
   Dit was echt de laatste keer dat ik op jou reageer en ik hoop echt dat ik niet de enige ben.

   Verwijderen
  4. @Matt,

   Count me in!

   Verwijderen
  5. Laat maar Matt, met kroel erbij hoef ik niet meer naar het theater voor een avondje vermaak.

   Verwijderen
  6. Ik met jullie complotvoer ook niet...heerlijk hoe jullie steeds dommere opmerkingen maken en compleet verkeerde regimes de hand boven het hoofd houden....

   Verwijderen
  7. Bedankt voor die opmerking, andzela, het heeft me meteen weer inspiratie voor een cartoon bezorgd.
   trollen theater

   Verwijderen
  8. @Matt,

   Kan je voor deze ook een tekening verzinnen?

   https://www.psychologytoday.com/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

   Verwijderen
  9. @they knew, ik ken dat artikel, maar het is heel moeilijk om 'nacisme' uit te beelden. Als ik iets gevonden heb maak ik het meteen.
   het is niet mijn bedoeling om alleen nog een trollen pagina te maken, ik wil ze niet al te veel aandacht geven want het zijn net dracula's, ze leven van ons bloed.
   Evengoed bedankt voor de link, ik hoop dat meer mensen hem lezen.

   Verwijderen
  10. http://www.interpretermag.com/mh17-and-moscows-magical-mystery-jets/

   Verwijderen
  11. Een Oekraïens propaganda blog. Moet er nog zand zijn?

   Verwijderen
  12. Weer een leugen

   "Het NAVO ensemble, met als aanvoerder Amerika, duwen nu twee theorieën als bewijs naar voor. 1) Rebellen schoten MH17 per ongeluk neer. 2) Rusland is hier voor verantwoordelijk"

   VS heeft alleen gezegd; "SAM uit sepa gebied"

   and
   Wat wilt u bereiken?
   U post leugen na leugen

   Verwijderen
  13. @ Matt, compliment weer voor je nieuwste creatie...misschien is dit inspirerend voor 'n tampon cartoontje:

   Weer zo'n ongesteld antwoord en weer 'n maand het verband kwijt met haar raketje: ojee, ojee, wat zit er in die snee, wellicht 'n ob-tje of twee. Zal wel 'n bloedige ophoping zijn...als dat naar buiten komt: bukken!

   De 3 huis-trollen LKG, Cruelman & juffrouw Memnie zijn bewezen narcisten, psychopaten en sadisten

   Verwijderen
  14. Gran

   Kunt u ingaan op de, volgens mij, bewezen leugens dieu verspreid?

   Verwijderen
 28. Komt er iemand aan hoor met 95% debunked complotmateriaal....maar het wordt hier juichend begroet als "nieuwe en goeie" informatie. Hoezo goedgelovige complotters??? Maar goed gedaan hoor andzela....dat je Carlos nog durft te brengen...tjonge jonge....

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Tja, enige feiten die kloppen is dat er in Oekraïne een oorlog woedt, dat er een vliegtuig uit de lucht geschoten is, dat er enorm veel slachtoffers bij zijn gevallen en dat het MH17 is....kom je al gauw op de 5% uit die klopt bij jullie en bij iedereen...de rest is bagger en nonsens bij jullie...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan heb je het onderzoek totaal niet goed gelezen. Dat is totaal debunked....maar ach, jullie blijven toch stronteigenwijs precies iets anders zeggen...dat maakt jullie dus weer dom...Heb het onderzoek ook gelezen, het werd sarcastisch bedoeld. Maar aangezien humor en sarcasme niet besteed zijn aan complotters lezen dus weer zeer selectief wat in hun plaatje past. Dat wilden ze aantonen, en zie daar, u voldoet aan de norm "domme complotter"!!

   Verwijderen
  2. Alleen al het feit dat jij die vraag stelt zegt genoeg....

   Verwijderen
  3. zonder de vraag te beantwoorden

   Verwijderen
  4. @andzela remenuka,

   http://www.voltairenet.org/local/cache-vignettes/L120xH163/arton187144-839eb.jpg

   LOL

   Verwijderen
  5. Complotters zijn, geloof ik wel, inteligenter dan gem
   Is alleen jammer dat die in tunnel blijven hangen

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 31. VS vangen aan met de training van legereenheden Ukraine. Geheel in ....eh stijl kunnen ze beginnen met een toepasselijk verjaardagsfeestje:

  http://russia-insider.com/en/hitlers-birthday-us-will-begin-training-ukraines-far-right-national-guard/5265

  Toeval natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En?

   UA is een soeverein land
   En mogen hulp inschakelen van wie ze willen

   Zoals afganistan hulp van NL vraagt voor politie training

   Verwijderen
  2. Tuurlijk en het is allemaal keurig helemaal in lijn met waar de oorlogspartij op uit is.

   Verwijderen
  3. De oorlogs partij is Putin

   Diezijn al bijna een jaar actief in UA

   UA wilt zich alleen kunen verdedigen

   Verwijderen
 32. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. voor kroel laat maar eens zien dat het bagger en nonsens zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op deze site is er ook iets op te lezen. Zijn natuurlijk wel (beroeps)plotters.

   http://www.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=128413

   Verwijderen
  2. En?

   NL traint ook Afgaanse politie

   Verwijderen
  3. Nederland doet altijd erg z'n best om een betrouwbare vazal van de oorlogspartij te zijn.

   Verwijderen
  4. Dacht dat dontknow de domste van het stel was maar volgens mij wil jij een poging doen de nieuwe nummer 1 te worden van domste personen op een complotblog Dawg?? Bij deze, met superstip!!

   Verwijderen
 34. Wat een lariekoek natuurlijk weer...ben ook benieuwd naar goeie sites en nieuwszenders die het willen brengen...niemand natuurlijk omdat het alleen in de hoofdjes van de Russische plotters zit....en wat mentaal gestoorde mislukte plotters in Nederland...noem jullie ook geen Nederlanders want dat zijn jullie niet als jullie Poetin aanbidden...

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Is Heintje Davids nou alweer terug? Hoe vaak gaan we dat nog meemaken: Afscheid van Cruelman1974 op 1 april 2015 22:41
  Wat jij doet moet jij weten LGK maar ik geef het hier op, ben de scheldbeurten en misselijkmakende denigrerende teksten zat van die arrogante psychopaten hier!!!...

  Waren we op het vorige topic voor de zoveelste keer druk bezig met die 3 betaalde huis-trollen, maar die gaan dan na hun verlies weer laf verder op het nieuwe topic met weer dezelfde herhaling van leugens en nog niet 1 keer 'n wedstrijdje armpje drukken kunnen winnen, jullie zijn wel hele zielige en slechte verliezers: 0% feiten en 100% leugens!

  Lees terug: Grandalf van Tast op 1 april 2015 06:19: FEITEN OVER MH017: Waar zijn de vluchtgegevens?

  Bedankt voor je uitgebreide en heldere verslag Andzela:
  Ik kan mij voor 99,999999999999% vinden in jouw opsomming van de werkelijke feiten en conclusie.

  Nog even aanvullend: ik heb op 27 juli 2014 het volgende bericht op de facebook pagina van Timmermans geplaatst, wat al verdwenen was voor ik 'n schermopname kon maken en mijn account was 5 minuten later ook ineens verdwenen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Open letter to the minister of foreign affairs from the netherlands:

   I heared you have a facebook account, so i decided to use your favorit social media to ask you these questions.

   A few hours after the terrible crash from the MH17 I found information from different official sources, like Malasyan Airlines, telling that the pilot was ordered to change it's flight path. He was ordered to fly at a lower attitude over a warzone!

   Who gave that order? Shouldn't that have been your first question?

   My second question is about the fact, that on the same moment the big Nato operation Sea Breeze 2014 was on his last day.
   This operation was about Electronic Warfare. Whichs means, you have all the prove what really happened there! Where's the prove?
   Btw. the guy you & your friends pointing your finger to, mr. Putin, showed the world radar & satellite images, with prove, that a SU-25 fighter was on the tail from the MH17.
   On Russian 1TV they show you in full HD how it happened.

   These 16 issues can't be ignored about the MH17 crash

   My thirth question is: how's it possible, that the press, OCSE, locals & relatives from the victims can safely go there for 10 days & none of you or any other dutch official showed up?
   Now your friends from the Ukraine forces are killing innocent human beings, payed by our tax-money.

   I have a lot more questions, but for now i only need some answers on these 3.

   Verwijderen
  2. Now we're coming to the reason why i write you, because it's starting to get to personal for me, for a few reasons.
   First main reason:
   I know your plan to guide us into a war, you sold your soul to the corporate dc & they are bankrupt.
   No, i don't have family or friends lost in that tragedy, but i have a lot of international friends & I feel ashamed for you & your illegal government.
   I get a lot of questions why you are such a coward & don't show up on the crash site. One of them asked if you are the son from the us-embassador in Kiev, refering to the 15 year old daughter from the embassador in Koeweit, with her crying in front of the UN. Btw. i know you're a narcist, so did you check all the comments on youtube, on your beautiful (Bouqet serie) speech, with proven lies? Don't you think it's very sick to use that honeymoon couple wedding ring story? I know you didn't wrote it yourself, but wasn't it better, that your spin doctors checked the facts? The fact was that the image were stills from youtube videos & what do you see if you look what really happened: Timmermans lies to the world
   The looter is you mr. Timmerfrans! In reality we have to thank & give a big compliment to the locals, who in that circumstances did a very good job, ask the OSCE people!

   Don't you think it's time for some truth, after 10 days war language & pointing fingers to people, who for sure have nothing to do with this: Not the russians & also not the freedom fighters in the east, you like to name the separists! So who was it? Need some help?
   If you like it that way, why don't you name the UA-forces by there real names: nazi's, polish, rumanians, swedish & us soldiers
   Which brings me to the second reason i'm writing you. Maybe it was your friend Igor Kolomoisky, who is also responsible for the Odessa massacre? All the victims in this real holocaust deserve the truth!

   To end with the real history, from my beautiful homeland:

   As of May 13th, 1940 the people of The Netherlands is lawfully represented by the last lawfully elected government, which is that of The Bataafse Republiek and the rule of law of the Staatsregeling of May 1st, 1798. This is the only lawful Constitution in this country to date. ALL laws, rules, regulations, treaties and covenants after May 13th, 1940 are established WITHOUT the consent of the Dutch people. Every law without the consent of the people, who want to be ruled by it, is simply determined null and void.

   Verwijderen
  3. Pittige vragen en stellingen, Grandalf, maar je had toch niet verwacht dat je van die leugenaar antwoord zou krijgen?

   Verwijderen
  4. Het antwoord was zelfs sneller dan verwacht Matt: de waarheid mag niet verteld worden!

   Verwijderen
  5. Het account van Timmerfranz wordt waarschijnlijk goed in de gaten gehouden door NSA front facebook.
   Heb je je account alweer terug Grandalf ?
   Mooie brief trouwens. Laat ons het antwoord weten indien je het krijgt.

   Verwijderen
  6. Degene die leugens verspreid in grandalf zelf

   Refereren aan Andzela: die zegt su25 vloog achter de 777 en Kremlin zegt we konden de su25 niet zien omdat die lager dan 5km vloog

   Wat is het nu?


   Koers correctie was boven Polen, hier kan UA nooit opdracht toe hebben gegeven (2de leugen van gran)

   Uit uw link
   "Rate of aircraft cannon - about 4 thousand rounds per minute, ie, a second goes about 80-100 rounds," - says a military pilot-sniper Sergei Ekimov

   Смотрите оригинал материала на http://www.1tv.ru/news/world/263938"

   In de aanval kan de Gsh30-2 maar 19 schoten lossen

   U heeft totaal geen verstand van zaken
   En loopt alleen maar Kremlin propaganda te verspreiden

   Verwijderen
  7. @ Oli, bedankt, maar ik wist, dat zijn account constant bewaakt wordt en had voor de zekerheid 'n apart accountje aangemaakt ;) Voordeel van mijn internet ervaring sinds 1976, volgens de LKG trol als amerikaans soldaat, waarmee hij dus direct toegeeft dat de NATO het uitvoerend leger van Corporate DC is.

   Referend aan Ben, 2 april 2015 10:18

   LGK: hoeveel is 1 + 1?

   De 3 huis-trollen LKG, Cruelman & juffrouw Memnie zijn bewezen narcisten, psychopaten en sadisten

   Verwijderen
  8. gran

   Wat wilt u nu?
   Onzin wordt verwijderd en u post onzin

   Dus logisch dat het wordt weggehaald

   Onzin is oa dat de MH17 lager moest vliegen, dat wilde de MH17 zelf.
   En wat maakt het uit of de 777 op 33 of 35 vloog?

   Wederom een Kremlin hoax die u probeert te verspreiden

   Verwijderen
  9. Joh LGK, hoe vaak heb ik je niet laten zien dat er SU25 vliegtuigen zijn die boven de 1000 km per uur vliegen. De jager kan lekker ongeveer even hard vliegen als de 777 en zijn boordkanon voor langere tijd aan het werk zetten.

   Verwijderen
  10. gran

   Lees even na wat NATO is
   Voordat u weer een leugen post

   Verwijderen
  11. @LGK,

   "Lees even na wat NATO is
   Voordat u weer een leugen post"

   Dat je achterloopt in de tijd is al bekend, maar dat je je ook nog als een onnozelaar gaat gedragen spant de kroon. De NAVO heeft zich na de ineenstorting van de USSR omgevormd van een verdedigende organisatie naar een aanvallende organisatie, zoals afgesproken bij de NAVO-top in Lissabon met optie voor preemptive strike op landen die tegenstribbelen, zoals daar zijn: Irak, Libië, Syrië, Iran, Noord-Korea, Rusland, China, Venezuela en nog een paar landen in Zuid-Amerika en Afrika. Dit, overeenkomstig naar de wensen van de Amerikaanse neo-nazi's, ondertekend in het PNAC-rapport Project for the New American Century. Het doel daarvan is een Amerikaanse wereldhegemonie te scheppen a la Roman Empire en de daarbij behorende controle op grondstoffen, mineralen, bodemschatten en jou en mij. Dat je dom geboren bent daar kan jij niets aan doen, maar je had in een later stadium van je leven wel de moeite kunnen nemen om je daar iets meer in te verdiepen. Nu zit je een neo-nazi staat te verdedigen terwijl je op 4 mei de slachtoffers daarvan staat te herdenken en je hebt zelfs niet in de gaten hoe belachelijk jij jezelf daarmee maakt. Van mij mag je en je doet ook ontzettend je best om dat hier te verdedigen, maar het maakt je een nazi en of je daar zo gelukkig mee moet zijn?

   Verwijderen
  12. Heb je ook nog keihard bewijs of wil je jezelf nog dommer maken dan dat je al met deze post doet?? Want je kan het nergens hard maken, het zijn alleen maar aannames, wat meestal met de complottertjes aan de hand is. Wel hard roepen, maar vraag je om ondersteunend bewijs kunnen ze het niet of stotteren ze heel hard ja maar...ja maar...toen in Syrië en zo...je weet wel...maar ja, dan kennen ze de geschiedenis en zo weer niet en zien ze weer van alles wat er totaal niet is. Maar ach, dontknow ziet ze vliegen en had, door effe 4 mei belachelijk te maken, liever onder nazi's geleefd schijnbaar dan wat anders...nou zou zeggen verhuis naar Rusland, weet je precies hoe dat voelt!!

   Verwijderen
  13. @Kroelie,

   Ben jij LGK of nog dommer dan LGK?

   Verwijderen
  14. Kan je ook nog inhoudelijk reageren dontknow of kom je qua intelligentie niet verder als schelden?? Maakt je een echte trol uiteraard!! Ergens geleerd bij de lessen hoe word ik bloedirritant en hoe kan ik nog dommer als een PVV stemmer worden?? Je slaagt al in beide doelen hoor, dus bravo!! Bijna je trol diploma binnen!! Mag je dan op schoolreisje naar Moskou en Putins voeten kussen??

   Verwijderen
  15. @Kroelie,

   Ben jij LGK of nog dommer dan LGK?

   Verwijderen
  16. Ahhh koppie krauw lorre dontknow?? En nou weer braaf je kooitje in ja?? Mag je morgen misschien weer even naar buiten vliegen...

   Verwijderen
 36. Achteraf gezien had Rusland het maidan protest tegen Yanukovisch gewoon kunnen bombarderen. Saoedi Arabië en de VS mogen de Houthi's en andere fracties, die deel uitmaken van een spontane volksopstand welke heeft geleid tot het afzetten van Hadi, wel bombarderen. Rusland mag niet, Amerika mag wel. Waar is de ontzetting over de bombardementen door Saoedi Arabië in Yemen in de pers ?. Soevereiniteit is nu geen issue ?. Nee, de msm begrijpt KSA wel. Houthi's worden gesteund door Iran en Saoedi arabië kan Iraans invloed niet dulden zo dicht bij z'n grenzen.
  Rusland kan dat wel dulden met amerikaanse invloed zo dicht bij z'n grenzen ????

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Bombarderen deed Rusland niet ,ze stuurde sluipschutters, en vermoorde 60 burgers op Maidan.

  Die sluipschutters zijn later gezien op de Krim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Roeptoeter maar lekker. Je hebt geen enkel bewijs

   Verwijderen
  2. Trouwens het gaat mij met name om de opstelling van de MSM pers die wederom100% subjectief blijkt

   Verwijderen
  3. Oeps, dus wel

   http://www.boomantribune.com/story/2014/3/7/19224/42766

   Verwijderen
  4. welke MSM

   Eerder op dit draadje heeft u kunnen zien dat RT leugens verspreid
   In een docu zeggen da een su25 op 11880 meter vloog, maar we zagen werkelijk 11880 voet, wat 3,6 km is.

   Dit soort leugens heb ik in westen niet gezien

   Waarom verspreid Kremlin, door RT leugens?

   Verwijderen
  5. Haha oli jullie zijn objectief wil je zeggen??? Dat is pas een goeie grap!! Vertel m nu nog eens aan een leugendetector....

   Verwijderen
  6. wat wilt u met dat linkje naar boomtribune. Is dat westerse msm ?

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Ben altijd objectief, in elk geval objectiever als jou...maar ja, bij narcisten zoals jou draait de wereld om jou en niemand anders, en doet het er niet eens toe voor wie je staat of wie je verdedigt, zolang jij maar gelijk krijgt is alles goed, krijg je het niet , ga je schelden en kleineren want anders kan je ego het niet aan....zo doorzichtig oli!!

   Verwijderen
  10. Kroelie,
   De leugendetector gaf aan dat ik de waarheid sprak toen ik zei dat de msm 100% subjectief. dus........

   Verwijderen
  11. U haalt nu wederom een telco aan

   Heeft niets te makendat RT leugens verspreid

   Waarom verspreid RT leugens?

   Verwijderen
  12. Tuurlijk jochie...jij weer lekker de ballenbak in en kom er pas uit als de volwassenen klaar zijn met praten ja?? En geen kattenkwaad uithalen ondertussen!! Trouwens al de cartoon gezien die ik aangeleverd heb?? Niet zelf getekend maar zeer tekenend...jij bent volgens mij nog steeds in fase 1...

   Verwijderen
  13. @LGK

   Uit een afgeluisterd en daarna uitgelekt telfoongesprek tussen de Estse
   minister van BUza Paet en EU-gansje Ashton v valt iets heel anders te beluisteren. Sterke vermoedens dat de snipers bij de oppositie van Yano hoorden:

   http://www.sott.net/article/275047-BREAKING-Kiev-snipers-hired-by-new-coalition-not-Yanukovych-Estonian-FM-to-EU-chief-Ashton

   Verwijderen
  14. Kroelie,
   Dat is het probleem bij jou. Als je tegen anglo amerikaanse corporatistisch imperialisme bent, dan ben je gelijk een Rusland fan.....Het is allemaal zwart wit bij jou. Er zit niks tussen.

   Verwijderen
  15. @LGK,

   "Oeps, dus wel"

   Sorry, BBC geldt niet als betrouwbaar bewijs, het is Anglo-Amerikaanse propaganda. De rest van de video's op je linkje bestaan niet. Je bent en je blijft een vaag persoon, met nog vagere bronnen.

   Verwijderen
  16. Bij mij zit er genoeg kleuren tussen, bij jullie niet...maar ja, jullie zien alleen maar westen is slecht maar ondertussen er wel van profiteren. Stelletje slecht verliezende profiteurs zijn jullie, en alles wat er in jullie miezerige leventje gebeurt is altijd de schuld van anderen, nooit van jezelf. Terwijl je zelf alleen maar de speurkneus loopt uit te hangen die niks uitvind, maar alleen maar andere complotsites napapegaait en je lekker stoer vind door anderen de huid vol te schelden en te kleineren om je eigen tekortkomingen te verbloemen....

   Verwijderen
  17. Ach die cartoon.......zou flauw. Kan ik ook van de msm maken...Ga jij je maar verdiepen hoe het kan dat een enorm kantoor gebouw in vrijeval snelheid naar beneden kwam op 9/11 zonder dat er een vliegtuig in gevlogen is. Nl WTC gebouw 7. Hoe kwam het dat we dat gebouw nooit hebben zien neerkomen op het NOS journaal ??. MSM is subjectief. pro anglo amerikaans bankers maffia nieuwsgeving.

   Verwijderen
  18. Er gaat een wereld voor je open oli als je iets anders bekijkt als complotsites. ER zijn ook wetenschappelijke en onafhankelijke sites die het instorten van gebouw 7 heel rationeel verklaren, alleen de complotidioten zoeken er veel te veel achter, vaak met zeer slechte redeneringen, totaal geen kunde van architectuur, hoe een brand zich ontwikkelt, sterkte van gebouwen nadat andere bouwwerken zoals 1&2 instorten enz....allemaal uitgezocht op goeie degelijke websites die jij niet wil lezen omdat het volgens jou "msm" is of "anglo corporatistische propaganda", terwijl dat totaal niet zo is. Maar jij denkt maar lekker zwart wit...geloof je ook in reptilians en dat soort idioterie?? Of dat er geen vliegtuigen waren??

   Verwijderen
  19. they

   LOL

   Maar vele vonden de gedelteb docu met getuigen wel als bewijs

   Dus eerst was de docu van BBC wel gelofwaardig als bewijs
   Maar nuniet meer?

   Verwijderen
  20. dawg,

   telco van Nuland is 'true" volgens u

   dan is ook de telco van Rusisch officier waar die de buk UA binnen bracht

   Verwijderen
  21. Elke msm is geoorloofd bewijs en enorm geloofwaardig als het in hun straatje past, zo gauw ze andere docu's brengen of ander nieuws, is het ineens de satanische leugenachtige msm....zo kan ik ook redeneren. En dan nog zeggen ze dat ze onafhankelijk zijn....*PROEST*

   Verwijderen
  22. @LGK,

   "Maar vele vonden de gedelteb docu met getuigen wel als bewijs"

   Kun je deze reactie even herschrijven want ik kan er geen chocola van maken. Het lijkt een beetje op stotteren van iemand die de weg een beetje kwijt is!

   Verwijderen
  23. @LGK,

   "telco van Nuland is 'true" volgens u"

   Ja, die is true.

   "dan is ook de telco van Rusisch officier waar die de buk UA binnen bracht"

   Nee, dat was geen telco maar de Oekraïense SBU. Jij verzint ze waar je bijstaat maar het doet geen goed aan je geloofwaardigheid.

   Verwijderen
  24. dawg,

   telco van Nuland is 'true" volgens u

   dan is ook de telco van Rusisch officier waar die de buk UA binnen bracht
   ..............

   Waarom? Er zijn authentiek afgeluisterde gesprekken en er zij fake's.

   Verwijderen
  25. Ach dontknow...je bent zo doorzichtig jochie. Altijd alles wat in de msm en andere media verschijnt wat in jullie verhaaltje past klopt en alles wat niet in jullie straatje past klopt niet...wie de media ook zijn en wat het ook is...en dan moet jij geloofwaardig overkomen?? Man man....kansloos figuur ben je ook!! Die tweets van je vriendje Strelkov die meteen aan het juichen was toen MH17 uit de lucht werd geknald...hartstikke nep zeker?? Nee hoor, was wel degelijk waar, maar toen hij er achter kwam dat zijn mannen een passagiersvliegtuig uit de lucht haalde wiste hij maar gauw alles...zoals het een echte lafaard betaamt uiteraard. Eerst het neerhalen opeisen en dan ineens als een laffe hond met de staart tussen de benen wegrennen...zo'n beetje de standaard normen en waarden van de volksrepublieken Donetsk en Luhansk en andere Russische bendes daar...

   Verwijderen
  26. @Kroelie,

   Ben jij LGK of nog dommer dan LGK?

   Verwijderen
  27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  28. Ja dontknow, nou weten we wel dat je net iets meer hersentjes hebt als een papagaai, alleen blijf je net als dat beestje dezelfde woorden herhalen. Vlieg eens op man!! En kom pas terug als je als volwassen kerel een discussie durft aan te gaan, in dit gehele blog nog geen enkele keer gelukt. Steeds moet je je weer wenden tot schelden en kleineren...doen alleen domme lafaards, die komen niet verder qua intelligentie en communicatief vermogen....

   Verwijderen
  29. @n--ivriend

   "de standaard normen en waarden van de volksrepublieken Donetsk en Luhansk en andere Russische bendes daar."

   Man, man wat ben je toch een bekrompen provinciaals lulletje. Precies het type waar al die oorlogspropaganda op afgestemd wordt.

   Verwijderen
  30. Enige oorlogspropaganda op dit blog is afkomstig van jullie, dus tja, je noemt jezelf nu een provinciaals lulletje. Wie ben ik om dat tegen te spreken, je kent jezelf het best toch??

   Verwijderen
  31. Nee hoor, jij begon alweer met n--i vriend. Maar geeft niet, jij kunt er niks aan doen dat je verstandelijk beperkt bent en niet normaal kunt discussiëren. Zal je wat meer moeten ontzien, ik help graag de verstandelijke beperkte medemens. Kan ik je weer naar je kamertje brengen met de mooie zusters?

   Verwijderen
  32. Ow sorry, ik moet me verontschuldigen bij de verstandelijk beperkten. Die heb ik per ongeluk op jouw hoogte gezet qua intelligentie en empathie vermogen. Totaal ten onrechte natuurlijk, jij staat er echt heeeeel ver onder!! Bij deze mijn welgemeende excuses aan de verstandelijke beperkten, wou jullie niet vergelijken met een Dawg....die is erger!!

   Verwijderen
  33. @ -az-vriend

   Tof van je dat je me die mooie zusters dan weer wel gunt.

   Verwijderen
  34. @--zivriend

   Maak je geen zorgen om mijn verstandelijke vermogens. Ik red me wel.

   Verwijderen
  35. Nee die gun ik de echte verstandelijk beperkten, jij bent die zusters niet eens waard. Maar welterusten Dawg, en droom lekker van je teddybeer Putin!!

   Verwijderen
 38. Pieter Waterdrinker

  Doema wil buitenlanders die op sociale media kritiek hebben op Rusland toegang tot land verbieden http://lenta.ru/news/2015/04/02/seti/ …


  10:34 - 3 april 2015  В Думе предложили запрещать въезд иностранцам за критику России в...

  Иностранцам, негативно отзывающимся о России в соцсетях, могут запретить въезд в страну. Соответствующие поправки в законодательство готовит депутат Госдумы от «Единой России» Алексей Журавлев. Он...
  Lenta.ru @lentaruofficial

  7 retweets 1 favoriet
  Beantwoorden
  Retweeten
  Toevoegen aan favorieten

  Goh, Rusland kan ook niet tegen kritiek...wat een mafkezen, maar goed, Putin's ratten hier konden ook al niet tegen kritiek dus kan het geen verrassing noemen. Wou al toch niet naar een land waar geen vrije meningsuiting wordt toegestaan, mensen worden vermoord omdat ze tegen de president zijn, een regering dat constant andere landen binnenvalt, onschuldige mensen op het Maidan plein vermoord en in MH17 vermoord....lekker landje met lekkere regering aan het hoofd dus....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd

   Putin probeert uit alle macht de 'leider' te zijn van RU volk
   Wie inde weg loopt, verdwijnt
   Een land, waar we tot voor kort invloed op hadden. daar starten we een oorlog mee

   triest

   Gelukkig ziet de rest van de wereld dit
   En krijgt Putin geen steun hierin

   Verwijderen
  2. Kroelie,
   Als die wet wordt aangenomen zou dat triest zijn. Echter in dat geliefde Saoedi Arabië van jou is het allang praktijk dat iemand die kritiek heeft op de koning of op de politiek onthoofd wordt of minimaal 1000 zweepslagen krijgt.

   Verwijderen
  3. Ondertussen krijg jij, zoals gewoonlijk, weer geen antwoord op je zeer netjes gestelde en geformuleerde vragen, maar dat is niet aan hun besteed blijkbaar. Daar kunnen ze hun pro Russische propaganda niet in kwijt, of andere complotideetjes...het gaat te ver buiten hun denkwereld om, daarom blijven ze zo vaak stil op onze vragen. Ze kunnen het niet spinnen of draaien in hun richting, dus blijven ze uit armoede maar stil...eigenlijk ook maar beter ook, dan dat ze NOG meer afgaan.

   Verwijderen
  4. daar hoor ik jou niet over..over de politiek van jou bevriende regering in saoedi arabië

   Verwijderen
  5. Dus ga ik uit principe niet naar Saoedi Arabië oli....zoals het een democraat betaamt. Ik ga niet naar landen die door een dictator geleid worden, dus ook niet naar Rusland....

   Verwijderen
  6. Wel altijd handig he, oli, om het maar weer gauw over andere landen te hebben en de aandacht af te leiden van dezelfde of ergere dictatuur in Rusland....wat een kansloze acties en antwoorden heb je steeds. Enorm doorzichtig, maar je doet zoals een goede complotter betaamt...leid de aandacht af, dwaal af en ontwijk de vragen zo veel als mogelijk...

   Verwijderen
 39. https://i2.wp.com/i.imgur.com/ka4Gmd0.png

  Bekijk hem eens goed Rusland fans en kijk eens of je jezelf herkent....

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Het Wakker-blijvertje

  De 3 van ONS belastinggeld betaalde huis-trollen LKG, Cruelman & juffrouw Menmie zijn bewezen narcisten, psychopaten en sadisten
  Ze plaatsen hier al meer dan 'n half jaar alleen desinfo en leugens. Wat begon als halfzachte rattenkeutels is inmiddels verworden tot ongecontroleerde slingerschijt: ze zijn volkomen de weg kwijt en zitten gevangen in het Corporate DC Complot.
  Het zijn dus de meest simpelste complotdenkers cq -gelovers, die er bestaan: blinde prinsesjes...

  Er was eens een prinsesje
  Onschuldig, lief, een kind
  Ze had twee blauwe ogen, zo mooi
  En ze was blind
  Er kwam een prins uit het Westen
  Zij was toen zeventien
  Hij toonde haar zijn toverstaf
  En zij kon zien

  Ga maar slapen kleine
  Je wereld is nog klein
  Je mag nog even dat prinsesje
  Lief en onschuldig zijn
  Soms, als ik je moet troosten
  In je redeloos verdriet
  Heb ik het gevoel van binnen
  Dat je al ziet

  Ze kon haar ogen niet geloven
  Toen zij voor het eerst de wereld zag
  Ze vroeg de prins: "Was het altijd zo"
  Hij zei: "Sinds jaar en dag"
  Ze zei: "Ik zie geen liefde
  Alleen verdriet en pijn
  Jij moet dus kiezen tussen
  Zien of een blind prinsesje zijn"

  Ga maar slapen kleine
  Je wereld is nog klein
  Je hoeft nog niet te kijken
  Naar het verdriet, de pijn
  Ik kan je nu nog troosten
  Ik zie wat jij niet ziet
  Ga maar lekker slapen
  Je hoeft nog niet...

  Neerlands Hoop - Slaapliedje


  Blijf maar slapen trollen
  Jullie wereld bestaat alleen uit mollen
  Jullie kunnen niet eens kijken
  Naar de vreugde van trollendollen
  Wij zien wat jullie niet zien
  Blijf maar lekker slapen
  Jullie kunnen, mogen en zullen nooit wakker en levend zijn!

  Laatste nieuws uit ons Haagje, zoals altijd volledig ondersteund met bewijsmateriaal:
  Evaluatie tCEA:
  Toegang tot de Commissie Evaluatie Afgesloten Strafzaken krijg je niet zomaar. Wil je een onherroepelijke veroordeling aanvechten dan moet je wel (nieuw) bewijs hebben. En als dat bewijs echt bestaat dan start bij de overheid het doofpot complot. Een inkijkje bij de Hoge School voor Corruptie.

  Lees het artikel verder bij Het Haagse Complot: Evaluatie tCEA

  Interessant artikel over het sprookje van de grondwet:
  Bij de Gratie Gods
  'Ik zweer trouw aan de Grondwet' en zal het volk dienen. Zo waarlijk helpe mij God Almachtig, van wiens onbevlekte ontvangenis ik afstam. Tweehonderd jaar geleden (24.08.1815) werd dit vastgesteld. In ruil daarvoor werd de adel niet onthoofd. Wat is van deze belofte anno 2015 terecht gekomen?

  Lees het artikel verder bij Het Haagse Complot: Bij de Gratie Gods

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HHC, en je blijft volhouden geen complotter te zijn?? Fan Tast, de enige die hier in roebel betaalde huistrol speelt ben jij...je gooit er steeds lappen tekst op waar niemand een touw aan vast kan knopen...hebt het alleen maar druk met ons terwijl je je toch eens druk moet maken om wat er in de wereld gebeurt en dat wat je schrijft is genoeg om iemand een lange tijd op "geestesvakantie" te sturen in huize avondblauw of zo....

   Verwijderen
 41. Een tijdje geleden verwachtte ik dat Nederland zou toetreden tot de aziatische investeringsbank. Ja dat is inmiddels gebeurd, we doen mee. China werkt aan zijn zijde route van china naar europa. Europa wordt verbonden met Azië en dat kost amerika zijn hegemony. SUCCES ERMEE ANGLO AMERIKAANSE MONEY MASTERS met hun eugenics programma.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij snapt ook niks van de wereldeconomie, maar was mij bij regel 1 van jouw economiegeleuter al duidelijk. Maar blijf vooral je vasthouden aan je wanen dat er zoiets bestaat als een Amerikaanse wereldheerschappij....geloof dat jij dan een jaar of 50 onder een steen hebt geleefd en niet in de wereld hebt rondgekeken, maar ook dat was me al duidelijk.

   Verwijderen
 42. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik schaam me dood voor de onwetendheid bij mensen zoals jij Ben. Leer eens racisme te kennen, de betekenis ervan. De enigen die zich er schuldig aan maken zijn juist mensen zoals jij en Fan Tast en een Jan Verheul die zeggen dat het allemaal 1 groot Joods Amerikaans complot is, zonder ook maar aan te geven waarom. Er wordt van de hak op de tak gesprongen, nergens feiten, alleen aannames, en steeds dat beschuldigende vingertje richting de Joden en het Westen...terwijl zij alleen maar democratie brengen en vrijheid...iets wat Putin nu probeert af te pakken. Gewone normale vrijheden die we nu hebben die je voor lief neemt, neemt Putin beetje bij beetje af bij de Russische mensen en de buurlanden...vrij verkeer van personen, vrije gedachten, vrij internet...het mag allemaal niet meer in het Rusland onder Putin...dus je maakt jezelf enorm belachelijk Ben, maar ga vooral door, het laat steeds meer zien waar jij staat..aan de kant TEGEN de vrijheid in plaats van VOOR de vrijheid te vechten...Enige met een herseninhoud van nog niet 1 hersencel ben jij dus...

   Verwijderen
 44. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Deze wil jullie niet onthouden. Zo geliefd is de VS in Kiev. Woehahahahha........

  Protesters pelted the US embassy in Kiev with manure

  ‘Around two and a half thousand Ukrainians surrounded the US embassy in Kiev on the first of April. They were protesting the appointment of foreigners to the Ukrainian government, as well as the intervention of the Americans and Europeans in the public administration of the country. The protesters held up banners saying “We are not cattle!” and made sounds imitating animals.

  Besides the protesters braying and bleating, they also displayed two-meter carrots with the symbols of the European Union. At the end of the demonstration of dissent Kiev residents pelted the US embassy with manure.

  It is worth noting that video from the protest has been removed from all the Ukrainian sites and users who posted it were blocked. Local journalists barely covered the event.’

  http://lifenews.ru/news/152183

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch een videootje gevonden van het protest in Kiev. Jammer dat de beelden van het besmeuren van de VS ambassade met KOEIENSTRONT er niet op staan.

   https://www.youtube.com/watch?v=ElrEaSx652U

   Verwijderen
  2. Dat krijg je ervan met cowboys in je regering. Goed om te zien dat de Ukrainers hun ogen op de bal houden en hun gevoel voor humor niet verliezen.

   Verwijderen