dinsdag 14 april 2015

Eenzijdigheid NOS-journaal mbt Oekraïne houdt niet op

In het NOS-journaal van 22.00 uur was het weer raak. Het ging over het "oplaaiende geweld" in Oost-Oekraine. Zelfs tijdens het dit weekeinde gevierde Orthodoxe Paasfeest, de belangrijkste Christelijke feestdag voor de Russisch Orthodoxe Christenen. Walter Steinmeier werd vanuit Berlijn aan het woord gelaten om deze -min of meer neutrale- mededeling te doen. De NOS zorgde in het vervolg van het item zelf voor de kleuring:

1. Een gedode Oekraïense militair, in woord en beeld

2. "Het verzet gebruikt het staakt het vuren om te hergroeperen"

3. "Het verzet is bezig met de Russen nieuwe aanvallen voor te bereiden."

Geen enkel woord bij de NOS over slachtoffers aan verzetszijde. Daar vallen dagelijks in ieder geval gewonden en helaas vaak ook doden. Geen woord over de continue bestokingen van Oekraïense zijde van verzet-posities. Pure eenzijdigheid van de NOS door hergroeperingen en mogelijke nieuwe aanvallen van Oekraïense zijde in dit verhaal COMPLEET te negeren. NOS maakt zich weer een stukje ongeloofwaardiger als nieuwsbron. Want bij het Oekraïne conflict weten we toevallig hoe de vork een beetje in de steel zit. Bij conflicten die minder dicht bij ons staan weten we nu, met onze Oekraïne ervaring bij de hand, dat we de NOS info in principe het best het ene oor in, en het andere uit kunnen laten gaan. Dit journaal kan het best opgeheven worden.

Een greep uit de nieuwsberichten mbt Oost-Oekraine van vandaag, zoals u ze bij de NOS niet zult horen

13.4.2015 Officieel bericht Ministerie van Defensie Donetsk

"Oekraïense troepen voeren een intensieve beschieting uit vanuit het het bewoonde gebied van "Opitni" op posities van het leger van Donetsk. Volgens onze gegevens vervolgen de Oekraïners de intensieve beschieting van onze posities met alle soorten wapens, waaronder zware artillerie. De kanonnade is wijd hoorbaar tot zelfs in het centrum van de stad Donetsk."

13.04.2015 Bericht van een plaatselijke bewoner

"Om 23:20 weer een kanonnade, maar nu verder 5-6 km en minder frequent. Op het door Novorossiya gecontroleerde deel in Pesok woedt al een uur een felle strijd; ook vinden er tankduels plaats. De Oekraïners trekken fel van leer in die richting. Juist nu is de kanonnade hoorbaar van zowel daar als uit meer oostelijke richting (Spartak, Opitni). Ik ben nu niet op mijn werk, maar ik heb gebeld met de afdeling, in het tweede deel van de dag zijn bij ons 11 man 300x binnengebracht (300 staat voor gewond), de helft, zwaar. Betreffende 200 (200 staat voor omgekomen) beschik ik niet over informatie."

13.04.2015 Bericht van oorlogscorrespondent Step

Bij Spartak (vliegveld Donetsk gebied). Wijken van Donetsk weer beschoten. Verse eenheden van het Oekraïense leger met ondersteuning van mobiele en zelfgaande artillerie-installaties vielen posities van het leger van Donetsk aan. Het dorp Spartak lag in het epicentrum van de tegenstand. Ook het mijnwerkersgehucht Oktoberskaya kwam onder vuur. En ook de Petrovski wijk van Donetsk ontkwam niet aan de beschietingen van het Oekraïense leger. BRON.

Namen bekend van Nederlandse collaborateurs van het Oekraïense regime

Cyberberkoet heet de namen boven water gekregen van buitenlandse instructeurs in Oekraïne. Vanuit Nederland zijn het GIJSBERTUS VAN DER MOLEN en JAN WILLEM BEL, die het Oekraïense leger van adviezen voorzien (positie 36 en 37 op de lijst).13.4.2015 Bericht van verzetslid Alexander Zhoetsjkovskovo

"Slecht nieuws aan het eind van de dag. Vanaf de vroege ochtend met ondersteuning van artillerie en tanks zijn de Oekraïners zeer krachtig ten strijde getrokken in de buitenwijken van Donetsk, met name Pesok en Spartak. Op dit moment heeft het Oekraïense leger de onzen verdreven uit Pesok en hebben ze het dorp onder volledige controle gekregen. De gevechten in Spartak gaan maar door. De eenheid van Givi houdt de opponent bezig maar als het zo doorgaat met hij zich ook terugtrekken. We lijden zware verliezen. De waarschijnlijkheid van een doorbraak richting buitenwijken van Donetsk is behoorlijk groot."

Zo gaan de berichten nog wel even door, elke dag een tiental van dit soort berichten. De ziekenhuizen in Novorossiya merken het ook, dagelijks komen er meer en meer gewonden binnen. De strijd is aan het oplaaien.

128 opmerkingen:

 1. Blik

  U haalt een aantal bronnen aan alsof sepa's worden aangevallen

  Echter hier is niets van te vinden op Russische media
  Wel melding over de Normandic meeting, en hier zou Sputnik of RT toch wel een berichtje aan kunnen plakken dat sepa's worden aangevallen, en dus Kiev akkoord niet nakomt.

  Echter hier is niets over te vinden

  Wat ik wel zie; 2 kinderen gewond door Russische mortieren

  https://twitter.com/Conflict_Report/status/587728875427385345

  Ook dat Rusland weer gebied veroverd heeft

  https://twitter.com/Conflict_Report/status/587738770071539715/photo/1

  Of enkele Russen die zeggen nog steeds naar Kiev te gaan

  https://www.youtube.com/watch?v=KHblmBIiuWc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rusland?? Weet u het niet meer? Al meer dan een jaar geleden was er een pro-EU staatsgreep in Kiev. De oostelijke provincies wilden daarin niet in meegaan. Sindsdien wordt er net zo lang op ze geschoten tot ze ook pro-EU worden. Nou niet meer vergeten, hoor. ☺

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Weet je dan niet dat het plan van de opstand van Dugin kwam, dat daarna Strelkov werd gestuurd om het geweld te starten?

   Verwijderen
  4. Opstand?? Zoals ik zei, en later zo ook in de geschiedschrijving komt, wilden de oost provincies niet mee in de staatsgreep. Met hulp vanRussische intelligence en -wapens kon mem zich verdedigen tegen troepen uit Kiev.

   Verwijderen
  5. Die opstand was al 2 maanden voordat Victor vluchte gepland.

   Door Zakharchenko zelf erkent en bevestigd

   https://www.youtube.com/watch?v=mzaHg4SQJpw&feature=youtu.be

   Verwijderen
 2. Maar enig respect laat u ook niet blijken

  Door publiceren van volledige naam

  Net zoals IS, die dat ook doet

  U kunt niet nagaan of de bron de waarheid publiseert, dus overnemen is respectloos

  Gelukkig leest AIVD mee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. AIVD zijn loopjongens voor de NSA. De medewerkers van de aivd beseffen dat ze voor de anglo amerikaanse elite (die een eugenics programma hebben, waar de familieleden van de AIVD'ers ook onder lijden) werken en niet voor de veiligheid van de nederlandse bevolking. Goed werk Blik dat je de namen noemt. Nederland steunt een fascistisch bewind met militaire adviezen. Deze heren moeten zich voor een krijgsraad verantwoorden waarom ze collaboreren met een fascistisch regime.

   Verwijderen
  2. Dat het bewind fascistisch is heeft u nog nooit kunnen onderbouwen
   Wederom een godwin

   Verwijderen
  3. AIVD verzameld info voor OM mbt MH17 onderzoek

   En nu ik hier MH17 heb genoemd, zal AIVD dit zien

   Ze hebben al 5,5mld pagina's

   Heeft NSA niets mee te maken

   Verwijderen
  4. Feiten in verband met vlucht MH017:

   - Frau Merkel werd op 17-7-2014 60 jaar en kreeg 'n 17 jaar oud vliegtuig MH17 ingepakt met Gaza-strookjes!
   - 1*66 = 07-03-2014 = MH370; 3*66 = 17-07-2014 = MH017

   Grandalf van Tast op 31 maart 2015 06:00
   Eigenlijk is MH17 'n heel simpele zaak: Het gaat om de vluchtgegevens!

   Zolang de vluchtgegevens verzwegen worden is alle verdere discussie afleiding en/of complotdenken, dat geldt dus zeker voor die betaalde huis-trollen LKG, Cruelman en Menie, die over milimetertjes, typenummertjes, naamplaatjes, radartje zus, radartje zo, etc. blijvend herhalen en aanhoudend liegen.

   Verwijderen
  5. Een simpele zaak waar voodoo voor nodig is om uit te leggen klinkt mij toch niet zo simpel.

   Gelukkig is er een ander simpel en voor de hand liggend verhaal dat nooit is gewijzigd. Een verhaal over een BUK raket inrichting.

   Verwijderen
  6. Vluchtgegevens kunt u vinden in OVV rapport
   En controleren via oa flightradar

   Niks geheimzinnigs aan

   Verwijderen
  7. Ook geen koerswijzizging boven Oekraine op te zien.

   Verwijderen
  8. ...weer een bevestiging van het zeer lage iq van de trollen: niet begrijpend kunnen lezen, maar ook cijfers en letters zijn te in-gewikkeld voor de gruwel mummies en zijn nu zelfs al voodoo. Vraag aan de roeptoeterende trol(len): hoeveel is 1 + 1?
   Gevolg is oa. het niet kunnen begrijpen van vaststaande feiten en berekeningen, vervolgens alleen angstvallig kunnen vastklampen aan het Grote IMF Complot, oftewel complot-denken in de meest simpele vorm: jezelf overgeven aan 1 kom-plot: do(o)m-denken.

   Compleet-denkers daarentegen zien dat er meerdere complotten spelen en proberen daarin de weg-wijzers te vinden naar vaststaande en weerlegbare feiten. Ik geef toe, daar heb je 'n gezond stel werkende hersens voor nodig en daar gaat het dus mis bij de 3 huis-trollen LKG, Cruelman en juffrouw Menie: extreem laag IQ en EQ~0.
   Of zijn die 3 gewoon 1 gruwelbrij, daar lijkt het verdacht veel op...

   Verwijderen
  9. uhhh, 2

   Wederom geen enkele onderbouwing

   In uw vorige post bewijst u juist dat u complotjes verspreid
   Echter die zijn eenvoudig te debunken

   En u geeft hem zelf al "MH370; 3*66 = 17-07-2014 = MH017" = 666 = Putin

   Dank

   Verwijderen
  10. LGK: hoeveel is 1 + 1? Voodoo? AIVD? 666? Moeilijke vraag als je geen hersens heb...

   oligarch, 15 april 2015 01:02
   LGK wordt hoe langer hoe gekker.

   Verwijderen
  11. Heb ik al geantwoord = 2

   Echter uw vergelijking "MH370; 3*66 = 17-07-2014 = MH017" = 666" maakt Putin

   Verwijderen
  12. ??? Nog maar een keer dan, want Mennie of Cruelman of LGK, ze weet nu inmiddels zelf ook niet meer wie ze nu weer is...het gaat allemaal 'n beetje mis in die ene cel.
   LGK: hoeveel is 1 + 1? Voodoo? AIVD? 666? Moeilijke vraag als je geen hersens heb...

   oligarch, 15 april 2015 01:02
   LGK wordt hoe langer hoe gekker.

   Verwijderen
  13. ...het heeft niet meer geantwoord en is weer eens afgedropen, overigens 'n bekend verschijnsel van die 3-koppige huistrol

   Ik benoem feiten en krijg 'n compleet complot-verhaal als antwoord, waarin overigens elke vorm van logica ontbreekt: roeptoeteren dus, zoals te zien en te horen is in Keek op de Week met KVK of 'LGK Cruelman Menie' als Sjon, de Alléénstaande Vandaal - 8.31 min
   En 'n simpele vraag, die Ben op 2 april als eerste aan LGK stelde, daarna nog meerder malen aan het gevraagd werd, heeft het nog steeds geen normaal antwoord op kunnen geven. Nu moet ik dus maar opmaken uit al het complot geroeptoeter, dat het antwoord AIVD is, of Putin, of werd die klinker met de herhalende medeklinker bedoeld, dus 1+1=uhhh=AIVD...u 6 plaat 6 pintjes 6 lam.
   Overigens is het benoemen van feiten op zich geen vergelijking, maar dat jullie graag appels met peren vergelijken was de gemiddelde lezer allang opgevallen.

   Hoeveel is nou toch 1+1 lantaarnpaal! Zal het licht ooit aangaan...bukken!

   Verwijderen
 3. Bedankt voor de berichtgeving Blik. De oorlog gaat de komende tijd weer beginnen en dan moeten de geesten in Nederland toch weer meer anti Poetin anti Rusland anti seperatisten zijn. Met betrekking tot oekraïne is de NOS de PR afdeling van de NATO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gerenommeerde tijger trainers Askold en Edgard Zapashny maakte de droom van een gewonde kind waar toen ze een tijger presenteerden aan 10-jarige Vanya in een ziekenhuis in Moskou, (artikel is met video)
  Edgard Zapashny zei dat de ervaring zou helpen "om het kind kracht te laten vinden om niet alleen te vechten voor herstel maar ook nieuwe levensvreugde?
  Vanya werd levensgevaarlijk gewond door een artillerie aanval door Kiev
  http://rt.com/news/249293-donetsk-disabled-boy-tiger/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar heb je die verschrikkelijke Russen weer:
  http://sputniknews.com/europe/20150413/1020808264.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gaat hard

   Op 8 feb reed pas het 13de hulpgoederen konvooi UA binnen (sinds aug)
   We zijn nu 60 dagen verder en 10 konvooien verder.

   Dan heb ik er 10 gemist
   Kan alleen op www terugvinden dat er rond 19 maart nog een konvooi was

   Maar we wisten al dat de waarheid op sputnik ver te zoeken was

   Verwijderen
  2. Sputnik melde vrijdag al dat er flink gevochten werd in verschillende steden in de donbass. They knew poste het hier. Nu komt de msm ermee. Global research wist het te melden. Conspiracy site zeggen jullie. Nee.....een geïnformeerde site en snel met het nieuws.

   Verwijderen
  3. Idd

   rusland gaat in de aanval

   Verwijderen
 6. Blik, dank voor de berichten. Een nuttige aanvulling op het gemnipuleerde NOS journaal etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank, Weg, Oli, en dank Ben voor de link naar de video van Vanya met de tijger. Wij volgen Vanya, en hadden hier de aankondiging al; ik wist niet dat zijn wens zo snel vervuld was. Dus dat is nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Blik, dank voor de berichten. Een nuttige aanvulling op het gemnipuleerde NOS journaal etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. The Nuland-Kagan plan to sink Minsk-2

  http://offguardian.org/2015/04/12/the-nuland-kagan-plan-to-sink-minsk-2/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ LGK Goed om te weten dat de AIVD meeleest. Ze zijn van harte welkom, en we nemen aan dat ze wat opsteken van de info hier.
  ps: Hoe weet u trouwens dat ze meelezen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Blik,

   Meelezen is zo achterbaks. Kunnen ze niet gewoon permanent een mannetje hier planten om ons van de nodige misinformatie te voorzien?

   Trek even 85 minuten uit om naar de onderstaande film over de moord op Theo van Goch te kijken. Gebaseerd op fictie en waargebeurde feiten. Hierin zal je de dubieuze rol van de AIVD en de CIA kunnen ontdekken. En of het nu feit of fictie is, uitspraken zoals; "The murder of Theo van Goch was 'collateral damage'." of "It's your job to freighten politicians." geeft je genoeg voer tot nadenken.

   http://www.npo.nl/2-11-het-spel-van-de-wolf/02-11-2014/VPWON_1227735

   Verwijderen
  2. Als OM zelf aangeeft 5,5mld pagina's mbt mh17 heeft verzameld, dan zult u wellicht teleurgesteld zijn als u daar niet tussen zit

   Verwijderen
  3. Dan hoop ik echt dat ze mijn cartoon over hoe MH17 is neergeschoten ook gezien hebben. Hoeven ze niet verder te zoeken.

   Verwijderen
  4. Dan hebben ze die gemist
   OM heeft audio tapes uitgebracht met verzoek tot getuigen zich te melden.
   Er waren 130 getuigen

   Of hebben die iets gezien waarvoor u uw hoofd in zand steekt\?

   Verwijderen
  5. Waarom komen ze nu pas aan met dat verzoek zoveel maanden later, of is er iets wat verborgen moest worden gehouden?

   Verwijderen
  6. Maar als OM na 1 maand met dit verzoek kwam had u geschreven dat NL OM de propaganda van VS achterna loopt
   Zij zeiden immers na 1 dag; SAM uit sepa gebied

   Het is ook nooit goed

   Nu doet OM eerst onderzoek naar tapes die onderzocht zijn op echtheid.
   En nu komt OM ermee naar buiten

   Vreemd is dat Kremlin er niet op inging, geen woord van oa Lavrov
   Wat het is toch een leugen van westen dat het een buk is?
   Kremlin zei op 21 juli al dat het een su25 was

   Verwijderen
  7. Ik ben ook blij dat de AIVD mee leest. Worden ze tenminste geïnformeerd.

   LGK. Jij en ook jouw kinderen worden besproeid met barium zout en aluminium en weet ik wat nog meer. Dat heet geoengineering. Dat gebeurt bijna iedere dag. Dat witte spul achter de vliegtuigen is geen gekristaliseerde waterdamp, dat zijn andere spulletjes. Want die kristallen kunnen niet uitwaaieren tot een witte nevel zoals dat nu wel gebeurd. dus...........Jij en jouw kinderen hebben ook geen toekomst onder anglo amerikaanse corporatistische federal reserve money masters.

   Verwijderen
  8. Ohhh

   Maar dat gebeurt alleen in westen zeker?

   Verwijderen
  9. alhoewel ik het in zuid amerika bijna niet gezien heb. Een enkele keer in Chili, maar bijna verwaarloosbaar

   Verwijderen
 11. Nieuws uit de Donbas: https://www.youtube.com/watch?v=M58JJyqgTV8
  Je kunt je abonneren.
  Het blijkt dat die gasten uit Kiev ook niet kunnen lezen.

  Veel kijkplezier, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met plezier gekeken naar personen die oorlog voeren?

   ik weet genoeg

   Verwijderen
  2. Nee, dat het slecht ging met Rusland toen de roebel zakte en dat het slecht gaat met Rusland als de roebel weer sterker wordt. Onzin van onze MSM

   Verwijderen
  3. "dat het slecht ging met Rusland toen de roebel zakte"
   Ja, import word duurder, is dus slecht voor Rusland

   "het slecht gaat met Rusland als de roebel weer sterker wordt."
   Dat klopt ook want, de olie prijs stijgt niet, wat inhoud dat de inkomsten voor Kremlin teruglopen.

   Eind vorig jaar riepen de Putin lovers nog dat daling van ruble niet erg was want olie daalde ook en inkomsten blijven dan gelijk voor Kremlin.
   Als die koppeling er niet is, zoals als nu, is dat slecht voor Kremlin

   Verwijderen
 12. Een mooie illustratie van de ziel van het Russische volk:
  http://thesaker.is/letter-from-russia-from-the-sakers-mailbox/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Altijd mooi zo'n vergelijking: https://volksbetrugpunktnet.wordpress.com/2014/03/24/wer-ist-der-wirkliche-verbrecher/
  Dus als je zeurt over Putin ben je gewoon van de pot gerukt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat eigen vermogen ontbreekt
   Bush $200mln
   Obama $10mln
   Putin $200mld
   Bush heeft maar 0,1% van wat Putin heeft

   Verwijderen
  2. @LGK,

   Ik mis nog een familie in dat mooie lijstje van jou! Er is een familie die een vermogen heeft van $490.000.000.000.000.000,- (vierhonderdnegentigduizend triljoen dollar).
   Zoals Ben al schreef, je bent niet gewoon maar totaal van de pot gerukt. Een losgeslagen idioot.

   Verwijderen
  3. Met het grote verschil dat u waarschijnlijk een bankiers fam bedoeld en dat in eeuwen bij elkaar heeft vergaard.

   En Putin dat in 20 jaar heeft gedaan door zijn macht te misbruiken en van zijn eigen volk te stelen.

   Het Russische volk had veel welvarender kunnen zijn.
   Zie midden oosten Noorwegen, Canada, VS

   Rusland is notabene het land dat wereldwijd de meeste olie oppompt en nog steeds leeft een groot deel in armoede of van een zeer laag inkomen.
   Daarnaast is medische zorg slecht, infra structuur in slechte staat enz

   Putin heeft echt het beste voor zijn eigen volk

   Verwijderen
  4. @LGK,

   Leg even het Jeltsin tijdperk en die van Poetin naast elkaar en je zal zien dat jij jezelf belachelijk maakt. Als je ergens over mee wilt praten dan moet je eerst alle artikelen lezen van onderstaande site, weet je ook hoe de families Bush en Clinton aan hun vermogen zijn gekomen. Weleens van drughandel gehoord, nitwit?

   http://www.chiptatum.com/

   Verwijderen
  5. U bedoelt dat Jeltsin geen invloed vroeg maar Putin wel in bedrijven?
   Of dat Putin dreigde;"als je niet voor me bent, maak ik je kapot", wat Jeltsin niet deed?
   Drugshandel?
   Een kwart van de opium die in Afganistan wordt geproduceert gaat via Rusland

   Verwijderen
  6. Over uw link
   Artikel is 6 jaar oud
   Na val ruble is Rusland maar een kleine speler, die niets meer kan afdwingen

   Verwijderen
  7. @LGK

   "Of dat Putin dreigde;"als je niet voor me bent, maak ik je kapot"

   O, die uitspraak komt mij bekent voor, zei Bush ook niet zoiets?

   "Drugshandel?"

   Drugshandel, ja! Heb je alle artikelen al gelezen uit die link? Knap!

   "Een kwart van de opium die in Afganistan wordt geproduceert gaat via Rusland"

   Oké, bewaakt door Amerikaanse GI's?

   http://www.washingtonsblog.com/2012/10/14066.html

   Maar foto's zijn niet genoeg bewijs voor jou, hé?

   http://www.globalresearch.ca/wall-street-and-the-global-laundering-of-drug-money/5380153

   Verwijderen
  8. "zei Bush ook niet zoiets?"

   Nee, verschil is dat degene die tegen Putin waren naar buitenland 'vluchtte'
   En in VS daar iedereen nog woont

   Bewaken nu de Amerikaanse GI de drugsroutes in Rusland?

   U haalt er weer van alles bij en u doorziet niet eens de propaganda van Kremlin, het verschil niet weten tussen ноги en метр....

   Triest

   Verwijderen
  9. @LGK,

   Oké, Washingtonsblog is Russische propaganda. Dus op die foto's staan Russische militairen verkleed in Amerikaans tenue, probeer je dat te zeggen? En hoe zit het dan met de handel van drugsgelden via Wall Street? Gaat dat eerst via de Russische beurs?

   Je hebt nog een hoop te leren voordat je op enig niveau mee kan praten, Mental Midget!

   Verwijderen
  10. @LGK,

   O wacht even, ben jij toevallig die mislukte AIVD-er die hier meekijkt en toen weer niet, omdat het OM 5,5 miljard artikelen heeft over MH-17? Geef is antwoord joh, wat is jouw drive om je hier belachelijk te maken door niet te weten hoe de westerse economie werkt?

   Verwijderen
  11. LGK wordt hoe langer hoe gekker.

   Verwijderen
  12. they

   U geeft zelf aan dat VS GI de drugs routes in Rsland beschermen.
   Dus niet omdraaien.

   En weer personlijk proberen te spelen

   Heeft u al door wat u ziet op de hoogte meter van de su25 in de RT docu?

   Verwijderen
 14. Wat wacht Oekraïners na akkoord EU?

  - verhoging van de pensioenleeftijd met twee jaar voor mannen en met drie jaar voor vrouwen;

  - afschaffing dubbele anciënniteit van gewerkte jaren voor zware beroepen (zoals staalarbeiders en mijnwerkers);

  - afschaffing van alle brugpensioenen;

  - beperking van de pensioenen voor gepensioneerden die nog gedeeltelijk werken;

  - verdubbeling van de gasprijs voor de gezinnen;

  - verhoging van de aankoopprijs van gas met 50 procent en van elektriciteit met 40 procent voor de gemeentelijke energiebedrijven;

  - afschaffing van de btw-voordelen voor consumptieproducten in rurale gebieden (waar die producten duurder zijn wegens de grotere vervoersafstanden en de kleinere afzet);

  - afschaffing van de voedselsubsidies voor kip en varkensvlees;

  - afschaffing van het moratorium op de verkoop van landbouwgrond (in rurale gebieden zetten grote bedrijven kleine boeren onder druk om hun grond te verkopen om hun schulden af te betalen, het moratorium was bedoeld om een leegloop van het platteland te voorkomen);

  - afschaffing van de subsidies voor schoolreizen;

  - verhoging van de elektriciteitsprijzen voor de gezinnen met 40 procent;

  - afschaffing van de regeringsresolutie die de toestemming van de vakbonden eist om de gasprijzen voor de consument te verhogen;

  - afschaffing van de wettelijke schikking die de gemeentelijke energieleveranciers verbiedt om de toelevering te stoppen van gebruikers die de gemeentediensten niet betalen en boetes als zij dat niet doen;

  - privatisering van alle kolenmijnen;

  - verhoging van de kostprijs van het openbaar vervoer en afschaffing van alle voordelen voor ambtenaren, gepensioneerden, schoolgaande kinderen, studenten;

  - afschaffing van geboortepremies, gratis schoolmaaltijden en gratis schoolboeken;

  - afschaffing van de btw-vrijstelling op geneesmiddelen;

  - verhoging van de belastingen op benzine en 50 procent belastingverhoging op de aankoop en het gebruik van auto’s;

  - werkloosheidsuitkering pas na zes maanden bewezen werkloosheid;

  - uitbetaling van het ziekteverlof niet meer vanaf de eerste dag maar vanaf de derde en een uitkering van ziekteverlof die nooit hoger is dan 70 procent van het laatste loon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. B.t.w. voor zulk soort maatregelen wil je als burger zijnde wel een revolutie starten of niet dan?

   Verwijderen
  2. Hoewel, waren het wel burgers?

   http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2014/03/06/scherpschutters-in-kiev-waren-ingehuurd-door-leiders-van-het-maidan-protest

   En die $5 miljard van Victoria "Fuck the EU" Nuland dan?

   http://www.dewereldmorgen.be/blog/changsanfeng/2014/07/05/washington-vermoordt-landen-en-grondwet-verkochte-media-maken-bevolking-medeschuldig

   Het "Vierde Rijk" startte in de VS met de komst van Leo Strauss en bruikbare "Operation Paperclip" Nazi's. De Europese burger is nu geconditioneerd genoeg om het fascisme terug in Europa te verwelkomen.

   http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/03/08/dit-gaat-over-de-terugkeer-van-het-fascisme-in-europa   Verwijderen
  3. Ach, en laat ik deze er nog maar even onder plakken, want er is één ding wat de neo-con fascisten uit de VS niet willen.

   The Nuland-Kagan plan to sink Minsk-2

   http://offguardian.org/2015/04/12/the-nuland-kagan-plan-to-sink-minsk-2/

   Verwijderen
  4. Het is niet de vraag of hij komt maar wanneer? Zbigniew Brzezinski is de boel aardig aan het opfokken.

   http://journal-neo.org/2015/04/13/great-war-is-coming-in-ukraine/

   Verwijderen
  5. U zou iedereen subsidie willen geven in de wereld

   Verwijderen
  6. @LGK,

   Welnee joh, alleen jij! Heb jij een koopwoning? In één keer betaalt zonder hypotheek? Dan moet je niet zeuren.

   Verwijderen
  7. Mijn persoonlijke situatie heeft hier niets mee te maken

   U geeft aan naar een communistisch systeem te willen
   Echter daar heeftRusland 25 jaar geleden al afscheid van genomen.
   U zou Noord korea nog kunnen proberen, daar is ook alles gesubsidieerd

   Verwijderen
  8. @LGK,

   "Mijn persoonlijke situatie heeft hier niets mee te maken"

   Ja hoor, die heeft er alles mee te maken.

   "U geeft aan naar een communistisch systeem te willen"

   Zozo, dus subsidie is volgens jou een communistische uitvinding en geen overwaardering van onroerend goed in een kapitalistische markt?

   Verwijderen
  9. Die heeft niets te maken met discussie
   Het is juist het failliet van discusie dat men het persoonlijk maakt
   Hiermee geeft de persoon aan geen argumenten meer te hebben

   Precies wat u doet

   In NL geeft men 'subsidie' voor aankoop
   Dit zorgt voor opdrijving van prijzen

   U wilt subidie zodat prijzen laag blijven

   Groot verschil

   De subsidie in NL waar u op doelt drijft juist prijs op

   U wilt juist voorkomen dat prijs omhoog gaat door subsidie

   U drait oorzaak en gevolg om

   Verwijderen
  10. @LGK,

   "Die heeft niets te maken met discussie"

   Heeft alles te maken met de discussie. Jij wilt een hypotheek maar niet zonder belastingvoordeel, dan ben je volgens mij een subsidietrekker.

   "Het is juist het failliet van discusie dat men het persoonlijk maakt
   Hiermee geeft de persoon aan geen argumenten meer te hebben"

   Jouw persoonlijke situatie is juist het argument. Het waren toch jouw woorden; "U zou iedereen subsidie willen geven in de wereld"? Tja, jij bent zelfs instaat om te schrijven dat ik het geschreven heb.

   "De subsidie in NL waar u op doelt drijft juist prijs op

   U wilt juist voorkomen dat prijs omhoog gaat door subsidie"

   Ik hoop dat je je eigen domme contradictie in bovenstaande quote ontdekt maar ik vrees het ergste.

   Ongelooflijk wat een oen.

   Verwijderen
  11. LGK wil het criminele kapitalisme van de oligarchy bankiers. Een schuld creeren waar we nooit uitkomen. Theoretisch onmogelijk doordat we hun monopoly briefjes in omloop moeten lenen. Ik ben blij dat de AIVD mee leest. Voor de zekerheid
   MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17 MH17

   Verwijderen
  12. Ach, voor iemand die niet eens het verschil weet tussen ноги en метр
   Dan acht ik me toch tot de hogere intelegentie klasse

   Verwijderen
  13. "Dan acht ik me toch tot de hogere intelegentie klasse"

   Je weet helemaal niks.

   Verwijderen
  14. @LGK,

   "Dan acht ik me toch tot de hogere intelegentie klasse"

   Pardon, als je niet eens weet hoe je intelligentie moet schrijven? Tja, Charlotte Iserbyt heeft gelijk, de dumbing down of America is overgeslagen naar Nederland.

   Verwijderen
  15. Ben beter in rekenen dan in taal

   Verwijderen
 15. Er zijn gelukkig ook nog goede Amerikanen:
  http://rusvesna.su/english/1428723814

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus een goede Amerikaan is iimand die met terroristen meevecht?
   En ja, ik gebruik het woord terrorist, zo ook benoemd door UNHCR

   Verwijderen
  2. @LGK,

   Grappenmaker. Jouw "goede" Amerikanen steunen Al-Qaida, LIFG, I.S., Boko Haram en een neonazi regime in Kiev. Hypocriet dat je er bent.

   Verwijderen
  3. @LGK,

   Deze nazi's! Je blijkt slecht geïnformeerd.

   Vicepremier
   Oleksandr Sytsj - Svoboda

   Minister van defensie a.i.
   Ihor Tenjoech - Svoboda

   Minister van landbouw
   Ihor Sjvajka - Svoboda

   Minister van milieubescherming
   Andrij Mochnyk - Svoboda

   Onder leiding van:

   http://2.bp.blogspot.com/-Xu3ldNC1DLw/UxQrlwT9ToI/AAAAAAAAFm8/TjjNXyQIZqk/s1600/Oleh-tyahnybok-1.jpg

   Verwijderen
  4. Oleh-tyahnybok
   Zijn partij is niet in rada gekomen na verkiezingen

   Andrij Mochnyk
   Afgetreden op 12 nov 2014

   Evenals de andere Svoboda ministers

   U leeft in het verleden
   Deze mensen hebben geen machtspositie meer

   Daarom schreef Poroshenko snel verkeizingen uit nadat hij president was geworden.
   Svoboda kwam niet in rada en regering moet afspiegeling zijn van rada.
   Dus die ministers zijn vertrokken.

   Dus beetje moe om van te worden dat u feiten uit verleden aanhaalt
   De werkelijkheid is anders, u verspreid leugens

   Dus geen 'neonazi's' in Kiev

   Verwijderen
  5. @LGK,

   "De werkelijkheid is anders, u verspreid leugens"

   Helaas, die gegevens komen van Wikipedia en er zijn geen gegevens bekend van het huidige neonazi regime in Kiev. Misschien ben jij in de gelegenheid om de ministersposten van het huidige neonazi Kiev regime hier even te posten.

   Verwijderen
  6. Ohhh, dus het is voor de gehele wereld totaal onbekend wie nu de ministers zijn in Kiev??

   Zonet aangetoont dat Svoboda geen ministersposten meer bekleed.
   Dat was tijdens interim regering in Kiev wel zo, omdat Svoboda toen nog wel in rada zat, echter nu niet meer.
   Dus de volgens u 'neonazi's' zijn niet meer aanwezig.

   Ik probeer u uit uw natte droom te helpen waar u al een jaar inzit.
   Svoboda heeft geen macht meer in Kiev.

   Het opzoeken van feiten is lastig voor u

   Dat was al bekend toen u de hoogtemeter in de su25 voor meter aanzag, omdat de Russische voice over (de kremlin propaganda verspreider) dat zei, ipv goed te kijken en dat de hoogtemeter werkelijk 'voet' aangaf.
   wat betekend dat de su25 maar op zo'n 3600 meter vloog.

   Ik heb voor u zojuist weer feiten gepost
   De huidige ministers mag u zelf opzoeken
   Maar kijk uit, 2 hadden eerder een buitenlands paspoort

   Verwijderen
  7. @LGK,

   "Ohhh, dus het is voor de gehele wereld totaal onbekend wie nu de ministers zijn in Kiev??"

   Tja, kennelijk wel en gezien je reactie is deze bij jou ook onbekend.

   "Ik heb voor u zojuist weer feiten gepost"

   Sorry joh, geen link geen feiten!

   "Maar kijk uit, 2 hadden eerder een buitenlands paspoort"

   Ja, o.a. de nieuwe minister van financiën maar wie zijn de anderen? Heb je daar ook gegevens van, anders is het roeptoeteren, weet je wel?

   Verwijderen
  8. Nop, bekend voor mij, en ook voor gehele wereld
   alleen u denkt nog steeds dat Svoboda daar zit

   Feit is dat de personen die u aanhaalt/post niet meer actief zijn in UA

   Zoek zelf eens wat op
   Anders blijft u maar geschiedenis posten

   Verwijderen
  9. @LGK,

   By the way, Poetin wint Time Magazine poll ! Kennelijk wed je op het verkeerde paard maar dat hebben wij jou hier al vele malen uitgelegd.

   http://www.veteranstoday.com/2015/04/14/russia-bashers-eat-crow-as-putin-wins-time-magazine-poll/

   Verwijderen
  10. @LGK,

   "Nop, bekend voor mij, en ook voor gehele wereld"

   Ja, dat "Nop" dat klopt want je laat niets zien, dus jij weet het ook niet. Je bent dus aan het roeptoeteren.

   Verwijderen
  11. NOP

   Heeft u nu al gelezen wat op de hoogte meter staat van de RT docu?

   Verwijderen
  12. Beste LGK u roeptoetert de hele tijd. Geen enkel bewijs. niks. Veel kabaal, weinig lol

   Verwijderen
  13. oli

   Heb u al gelezen wat op de hoogtemeter van de su25 staat in de RT docu?
   Waar RT beweerd dar de su25 op 11880 meter vloog

   Echter te zien is ноги ipv метр

   Waarom verspred Kremlin die leugen?

   Verwijderen
  14. @LGK,

   Nee, daar gaat deze discussie niet over, maar je hebt je onkunde vanavond breed tentoongesteld voor een breed publiek.

   Verwijderen
  15. Nee, ik heb het over dat sommige personen klakkeloos de Kremlin propaganda geloven

   En als ik men daar op wijs met een simpel niet, ik daarop geen reatie krijg
   (ноги ipv метр)

   Hiermee bewijst men hun eigen ongelijk
   Anders was er discussie

   Verwijderen
  16. (ноги ipv метр)
   Wat moet ik daar mee ?
   Moet ik het even door de vertaal machine halen ?

   Spoor jij wel ?

   Verwijderen
  17. @LGK,

   "Nee, ik heb het over dat sommige personen klakkeloos de Kremlin propaganda geloven"

   En jij vindt het niet erg dat jij klakkeloos westerse propaganda geloofd? Stuur jij straks je zoon/dochter naar het oostfront om voor een leugen te vechten of was je je handen in onschuld dat het voor een goede zaak is geweest als zij niet meer terugkomen?

   "Hiermee bewijst men hun eigen ongelijk"

   Ja en jij hebt vanavond al meerdere keren je ongelijk bewezen, anders was er inderdaad discussie maar die ga jij uit de weg.

   Verwijderen
  18. @oligarch,

   "Spoor jij wel ?"

   Kort antwoord want het is bedtijd.

   Nee!

   Verwijderen
  19. oli

   Wel handig als je wat Russisch kunt
   Maakt het eenvoudiger de Russiche propaganda te doorzien

   ноги ipv метр
   Dat is vertaald 'voet' ipv 'meter'

   De hoogte in de RT docu met de su25 die volgens voice over van RT op 11880 meter vloog

   En op de hoogtemeter staat ноги
   Dit is vertaald voet

   De su25 vloog dus op 11880 voet, wat zo'n 3600 meter is.

   Dus RT liegt

   Waarom liegt de staatsomroep RT?

   Verwijderen
  20. @LGK,

   "Waarom liegt de staatsomroep RT?"

   Waarom lieg jij dat Wikipedia de service ceiling van de SU-25 niet heeft aangepast? Wikipedia heeft dat wel degelijk gedaan nadat er sprake was dat er een SU-25 bij betrokken kon zijn. En als jij zegt dat wijzigingen in de service ceiling van de SU-25 in Wikipedia worden bijgehouden in de geschiedenis, dan lieg je ook daarover. Dát, kan ik met 100% zekerheid zeggen omdat ik het met eigen ogen gezien heb.

   Daarnaast zijn er andere sites die de service ceiling van de SU-25 hebben aangepast of helemaal verwijderd.

   Dus, je kan door blijven zeiken over RT en over voet en meter, maar wat Wikipedia heeft geflikt is vele malen erger en jij gaat in die leugen mee.

   Verwijderen
  21. Er heeft 1 dag de RT docu als bron op de NL wiki gestaan.

   Echter die is dezelfde dag verwijderd omdat het een leugen van RT was.

   In de docu wordt gezegd dat de su25 op 11880 meter vloog
   Echter de hoogtemeter is in voet, wat ook te lezen is op de hoogtemeter.

   En op de hoogtemeter staat ноги
   Dit is vertaald voet

   En dit is niet wiki gedaan, maar door mensen zoals u en ik

   Daarnaast was het Rusland die wiki aanpaste naar hogere vlieg hoogte

   Hier kunt u nalezen, met natrekken van IP adressen, dat enkele Russische bedrijven de su25 hoogte naar boven wijzigde

   https://pressimus.com/Interpreter_Mag/press/3486

   Wat die Russische bedrijven en RT doen is de leugen van het Kremlin 'proberen' te steunen; "su25 vloog op 10km"

   Triest dat u Kremlin propaganda en leugens blijft ontkennen

   Verwijderen
  22. @LGK,

   Ik heb het over de Nederlandse Wikipedia eikel, niet over de Russische. En dan kom je met een Oekraïense link die dat zou moeten bevestigen. Ik heb gezien dat de Nederlandse Wikipedia de service ceiling van de SU-25 heeft aangepast en of jij dat gelooft of niet zal mij een biet zijn. Je bent een leugenaar en je blijft een leugenaar.

   Verwijderen
  23. En daar heb ik het ook over, de NL wiki
   Op 16 jan om 13.15 is dit geplaatst
   Om 14.11 is die info, met als bron de RT docu weer verwijderd

   Dit is verwijderd omdat het een leugen is
   En wiki is vrij van leugens omdat vele de inhoud kunnen aanpassen en vele zagen dat het een leugen van RT is.

   En de link die ik poste verteld dat enkele bedrijven uit Rusland de wiki inhoud heeft gewijzigd van 7km naar 10km 8 maanden geleden.

   Dit alle kunt u natrekken.

   Het feit dat u begint te schelden laat zien dat u eigenlijk ook weet dat u ongelijk heeft en dat u de leugens van Kremlin blijft steunen

   Verwijderen
  24. @LGK,

   "En daar heb ik het ook over, de NL wiki"

   Je geeft als bron een Oekraïense site die verwijst naar de Russische Wikipedia.

   "Het feit dat u begint te schelden laat zien dat u eigenlijk ook weet dat u ongelijk heeft en dat u de leugens van Kremlin blijft steunen"

   Nee, het feit dat ik ga schelden heeft te maken dat jij zo oerdom bent en je domheid op alle mogelijke manieren probeert vast te houden. Van mij mag jij in je domheid blijven steken, maar probeer dat niet op mij te projecteren want dan ben je op het verkeerde adres.

   Verwijderen
  25. Nop

   Hier kunt u de wijzigingen zien op de NLwiki

   http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Soechoj_Soe-25&action=history

   Verder gaat u niet inhoudelijk in op de inhoud van mijn post.
   Wat uw failliet is, geen argumenten meer.
   Wat u indirect zegt;" ik kan mijnmening niet meer met feiten onderbouwen, dan begin ik over uw domheid"

   Dit zegt meer over u dan over mij

   Verwijderen
  26. @LGK,

   Wat Nop? Waar staat dan wat er in de tekst gewijzigd is? Waarom geef je eerst een Russische Wikipedia? Je geeft geen antwoord op mijn vragen.

   "Verder gaat u niet inhoudelijk in op de inhoud van mijn post."

   Ja, wel degelijk! Ik heb ze bestempeld als dom en je antwoorden blijven dom.

   Verwijderen
  27. Dat heb ik wel gedaan
   U refereert naar NL wiki

   Ik geef u de link, klik op de 2 wijzigingen op 16 jan

   Dan ziet u dat de leugen van RT eerst geplaatst is en even later weer verwijderd.

   U komt met verweer dat er wel op wiki 10km staat
   Dat klopt, op de NL website voor 1 uur
   En 8 maanden geleden hebben een aantal Russische IP op meerdere wiki's de hoogte opgehoogd naar 10km (die later ook weer verwijderd zijn)
   En die wijzigingen kwamen van Russische bedrijven in Moskou.

   Zo klaar als een klontje dat Kremlin bedrijven inzet om de vlieghoogte van su25 te verhogen op de leugen van Kremlin van 21 juli te 'steunen'

   Heeft u al door dat de hoogtemeter in de RT docu voet aangeeft?
   En dat de voice over 11880 meter zegt, wat dus een leugen is.

   Waarom verspreid RT, de staatsomroep, leugens?

   Verwijderen
  28. @LGK,

   "Dat heb ik wel gedaan"

   Nee, dat heb je niet gedaan. Jij geeft een verwijzing naar een Russische Wikipedia. Daarna geef je een link van de NL Wikipedia waaruit niet valt op te maken wat er in de tekst gewijzigd is.

   "Waarom verspreid RT, de staatsomroep, leugens?"

   Waarom verspreid jij leugens?

   Verwijderen
  29. Lees u eigenlijk wel???

   Ik heb geen verwijzing gegeven naar RU wiki

   Ik heb u gewezen op NL wiki, met link, waar u uw info vandaan haalde op 16 jan (knap dat u toen net keek, want het heeft maar 1 uur op NLwiki gestaan)

   Daarnaast haal ik een artikel aan dat Russische bedrjven de vlieghoogte op wiki wijzigen.
   Nergens heb ik beweerd dat dit RU wiki was, dat maakt u ervan

   U loopt vast in uw eigen leugens

   En nog steeds geen antwoordt dat u achter het RT commentaar staat dat de su25 op 11880meter vloog, terwijl we werkelijk zien dat die op 11880 voet vloog.

   Nog steeds geen leugen van mijn kant
   U post ook niet waarover ik lieg

   Verwijderen
  30. @LGK,

   "Ik heb geen verwijzing gegeven naar RU wiki"

   Dan zal ik als ik jou was je eigen posts nog maar eens nalezen.

   "U post ook niet waarover ik lieg"

   Jawel, alles wat je post is een leugen.

   Verwijderen
  31. Uw begrijpen lezen gaat achteruit

   Waar is de RU wiki?

   En dan gaan we generaliseren, " alles wat je post is een leugen."
   omdat u niet kan duiden waarover ik lieg

   LOL

   Een post zonder maar 1 argument

   Bla bla

   Verwijderen
  32. @LGK,

   "Waar is de RU wiki?"

   Goh, jij plaatst een link in je post van;

   LGK15 april 2015 22:28
   https://pressimus.com/Interpreter_Mag/press/3486

   en je weet niet eens wat de inhoud is van het artikel !!!

   LOL !!!

   Verwijderen
 16. Misschien leuk uitstapje voor mijnheer Blik: http://tvtickets.bnnvara.nl/varagids-ruslandavond

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hassan Nasrallah: The war in Yemen announces the end of the House of Saud (ENG SUB)
  Hassan Nasrallah: The war in Yemen announces the end of the House of Saud (ENG SUB)

  Ik heb dit ook zo gevoeld. Die bavianen van dat koningshuis zijn aan een oorlog begonnen, daar komen ze niet meer van af en dat wordt het einde van het apen regime van saud.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Interessant artikel over hoe het snel bergafwaarts gaat met de oligarchen in Kiev:
  http://thesaker.is/the-ukrainian-oligarchs-have-lived-a-year-without-a-state-but-what-future-awaits-them/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed artikel Ben. De conclusie is duidelijk. Oekraïense oligarchen zijn allee speelballen voor de anglo amerikaanse moneymasters in het geopolitieke spel. De oligarchen zullen elkaar de tent uit boxen en het land zal desintegreren.

   Verwijderen
  2. Ohhh
   En in Rusland zijn die speelbal voor Putin.
   Als je hetniet met hem eens bent, kan je 2 dingen doen
   Of vertrekken naar buitenland, of naar gevangenis

   Verwijderen
 19. De spijker op de kop:
  "Onmiskenbaar is er verantwoordelijkheid. Dat het kabinet er nog zit in plaats van dat strafrechtelijk onderzoek wordt gedaan naar dit opzichtig lankmoedige gemanoeuvreer met de levens van Nederlandse burgers, is zelfs opmerkelijk voor een land dat een naam hoog heeft te houden als het gaat om doofpotten en gezagsgetrouwheid.":
  http://www.ravage-webzine.nl/2015/04/14/speurneuzen-maken-rampscenario-mh17-kloppend/
  Tijd voor de Nederlandse generaals om in actie te komen?

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Einde Minsk II: http://russia-insider.com/en/confirmed-kiev-right-sector-launches-offensive-against-dpr/5563

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De vraag die natuurlijk steeds naar boven komt is: hoe hebben ze LPG en Brabbelman nou zo gek gekregen. Hier is wellicht een belangrijk deel voor een verklaring:
  https://seeker401.wordpress.com/2015/04/06/cia-secret-experiments-documentary/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De Russen zijn barbaren. Dat begint al met de kinderen:
  https://www.youtube.com/watch?v=99kjy2qXEUE

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Het moet niet gekker worden. Staat Putin ook nog nr. 1 in de Time lezers poll:
  http://rt.com/news/249513-putin-time-poll-russia/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En de meeste stemmers komen ook nog uit de vs.

   Verwijderen
  2. Putin, de meest invloedrijke persoon
   Dat klopt ook wel
   Invloed in Oekraine, in Georgie

   Sommige posters hier zeggen dat VS veel invloed heeft met al zijn legerbasissen wereldwijd, dat wordt door Time dus ook ontkracht

   Verwijderen
 24. Hier nog een linkje voor de mensen die wel de waarheid willen weten http://russia-insider.com/en/bellingcats-buk-312-caught-video-ukrainian-armed-forces/5570 en deze site is ook wel handig om te weten wat er speelt http://ria.ru/trend/dnr_lnr_april_01042015/ en zo is er nog wel genoeg te vinden op het internet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus UA heeft dik 60km in sept gebied kunnen rijden zonder te worden gestopt
   Tuuuurlijk

   Verwijderen
 25. Even wat reclame voor Russia Insider:
  https://www.kickstarter.com/projects/russia-insider/russia-insider-challenge-the-media-lets-push-back?ref=nav_search

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Ben, we weten nou wel dat je een Putin fan bent en al het andere wat Putin kritisch is belachelijk maakt, ook al zijn het keiharde feiten. Ga lekker in Rusland wonen als je Putin zo'n held vind.....

   Verwijderen
 26. Waarom gebruikt bijna iedereen hier een schuilnaam? Toch niet uit angst dat de emoties zo hoog zullen oplopen dat je beducht moet zijn voor wraakacties van opponenten? Waar verschuilen ze zich voor? Kruipen ze weg voor werkgevers, familieleden, buren of nog voor anderen? Begrijpen ze dan niet dat angst voor ontmaskering uit een soort lafheid voortkomt die erom vraagt overwonnen te worden? Een goed gesprek voer je niet door je te verstoppen maar door in vrijheid te berde te brengen wat je te zeggen hebt. Je kunt dat bijvoorbeeld ook zien op sites waar mensen onder eigen naam met elkaar in gesprek zijn. De kwaliteit van de communicatie op dergelijke sites is in het algemeen aanmerkelijk beter dan op sites waar schuilnamen worden gebruikt. Dat komt waarschijnlijk omdat mensen die onder eigen naam publiceren zich sterker geroepen voelen om de volle verantwoording voor wat ze te berde brengen op zich te nemen. Ik doe hier dus een oproep: "Schrijf onder eigen naam, bewaak de kwaliteit van wat je schrijft en draag zodoende bij aan een menswaardiger en zinvoller verloop van de discussie." En als je om een of andere reden toch echt niet onder eigen naam kunt schrijven, bewaak dan in ieder geval de kwaliteit!

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen