zondag 12 april 2015

Nieuwsanalyse: Vaccinatiedruk Australie gaat in overdrive

Premier Abott van Australie voert de druk om kinderen te vaccineren verder op. Er wordt nu gesproken ouders die hun kinderen niet vaccineren te sanctioneren met het onthouden van kinderbijslag. Dit kan volgens DIT artikel oplopen tot een schadepost van 2100 $ per kind. Of dit op jaarbasis is of een totaal betreft, wordt uit het artikel niet duidelijk. Volgens radio 1 zojuist kan het oplopen tot E 10.000 per kind. Met gemiddeld twee kinderen kan iedereen uitrekenen wat voor een straf Abott in petto heeft voor niet vaccinerende ouders. Iedereen met gezond verstand begrijpt ook dat als Abott de druk zo hoog opvoert, je nog meer op je hoede moet zijn voor vaccinaties. 1 Van de argumenten die we op RTL teletekst tegenkwamen was dat de niet gevaccineerden een gevaar zouden vormen voor andere kinderen. Als er iemand ons kan uitleggen hoe dat werkt, graag. Want stel de vaccinatieleeftijd van een bepaalde ziekte is 3 jaar. Als er dan een kind van 3,5 in de klas zit dat niet gevaccineerd is de ziekte zou krijgen, is het gevaccineerde kind van 3 volgens de Abott logica gewoon beschermd.

Als Abott dan toch wat zou willen doen, zou het volgende veel beter zijn, want niet vaccineerders besparen door het afzien van (dure) prikken ook het systeem: Iedereen beslist zelf of hij vaccineert of niet. Betaalt ook gewoon zelf de kosten van de injecties. De eventuele behandeling van de ziektes uit het vaccinatieprogramma betaalt ook iedereen zelf. Bijwerkingen die voortvloeien uit het injecteren betaalt natuurlijk ook iedereen zelf. Natuurlijk staat het iedereen vrij een aanvullende verzekering af te sluiten voor deze risico's. De besparing van de overheid geeft Abott terug aan het volk door middel van een belastingverlaging voor iedereen.

16 opmerkingen:

 1. Wat heeft dit in hemelsnaam met Oekraïne te maken?? Compleet off topic en een angstartikel wat rechtstreeks uit een complotkoker komt!! Als je van jezelf zegt een blog te voeren met onafhankelijk nieuws over de Oekraïne crisis maak je je nu wel compleet belachelijk!! Meteen maar een stukje over Demmink erachteraan of zo??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kroelie,
   Ga jij nu bepalen wat Blik op zijn website mag plaatsten ?. Ga aub naar communistisch China, dan kan je daar de mensen vertellen wat ze wel niet mogen zeggen en schrijven.
   Verlaat dit podium aub snel en kom nooit meer terug. Moet niet gekker worden met die gast hier.

   Verwijderen
  2. Hoe hypocriet, zo gauw LGK, mennie of ik iets plaatsen ren je al jankend en wel naar Blik om daar te bedelen onze reacties weg te laten halen. Dus ik mag niks vragen of opmerken maar jij wel?? Wat geeft jou in hemelsnaam dat recht?? Voel je je God of zo?? Schijnbaar wel, want je zegt dat je de waarheid spreekt, niemand dat mag tegenspreken maar iedereen kan zien dat het keiharde leugens zijn!!

   Verwijderen
 2. Brabbelman: weer eens, jij kunt wel schrijven maar niet lezen. Deze BLOG heet Blik op nos journaal en niet Blik op Oekraine.

  Blijft bijzonder, maar veel dommer kunnen we ze echt niet hebben in deze wereld.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij kan ook niet BEGRIJPEND lezen, zoveel is ook duidelijk. Makkelijker kunnen we het niet maken, dommer wel....doei Ben!!

   Verwijderen
  2. Ook nog nabrabbelen?

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  3. Exact Ben. We laten ons niet tot Oekraine beperken.

   Verwijderen
  4. Dat hoeft ook niet Blik, maar van Oekraïne naar vaccinaties in Australië is wel een heel grote stap vind je niet?? Als 99,99 % van je blog gevuld is met complotmeuk dat anti-Oekraïens en anti-Westers is vanwege Oekraïne is het enorm raar dat je ineens over dit begint...dat je fans het als zoete complotkoek slikken verbaast me dan weer niet overigens....

   Verwijderen
  5. @Mental Midget 1974,

   Zo joh, heb jij nog nooit van het Simian Virus 40 gehoord? Dan zal ik, als ik jou was, er maar eens snel onderzoek naar gaan doen. Als je bent ingeënt voor polio heb je grote kans dat het in je lichaam zit. Mocht je op een dag een keer geconfronteerd worden met kanker in je lichaam, dan moet je aan je oncoloog maar eens vragen of ook op SV40 wil testen. Wees gerust, de eerste symptomen openbaren zich pas op latere leeftijd. Mijn zus is er 59 jaar mee geworden. Leuk hé zo'n complotje.

   http://www.sv40foundation.org/Types.html

   Verwijderen
  6. Je kan het ook krijgen van alcohol, roken, benzeen (zit zowat overal in), gewoon voedsel, melk, eigenlijk uit alles....dus u gaat onder een steen leven?? Ja, er zullen vast vaccinaties zijn met neveneffecten...maar u stopt toch ook niet met eten en drinken omdat je ook daarvan kanker en andere enge ziektes kan krijgen??? Misschien krijg ik wel een rare ziekte door u steeds te lezen...

   Verwijderen
 3. En verder is dit natuurlijk chantage van de idioot Abott.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tony Abbott - Idiot of the Year:
  https://www.youtube.com/watch?v=m_hdJYugFT4

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor een familie met 2 kinderen een strafboete van 20k euro voor degenen die hun twijfels hebben over het vaccinatie-programma... Made possible by Tony Abott.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja joh. Zeg maar dag tegen de vrijheid. Vadertje staat gaat alles bepalen als de mensen over zich heen laten lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan zien hoe dat gaat in Rusland....ga maar kijken dan!!!

   Verwijderen
  2. Ik ga binnenkort. Waar moet ik zijn?

   Groeten, Ben

   Verwijderen