woensdag 8 april 2015

Amerikaanse Ambassadeur overschrijdt Diplomatieke etiquette in Praag

English below. De Amerikaanse ambassadeur in Tsjechië heeft getracht druk uit te oefenen op de Tsjechische President Milos Zeman, om vooral niet de overwinningsparade in Moskou bij te wonen. "Hij zou wel eens de enige vertegenwoordiger uit de EU kunnen zijn die de feest- en herdenkingsdag bij gaat wonen.", aldus Shapiro, de Amerikaanse ambassadeur.

De Tsjechische President, laat zich dus in tegenstelling tot nagenoeg alle andere EU leiders, de les niet lezen door een Amerikaan. "Als het Sovjet leger er niet was geweest, dan hadden we nu wellicht "Heil Hitler" moeten roepen." Aldus een reactie van Zeman.

Zeeman onderstreept wat hij van het gedrag van de Amerikaanse ambassadeur vindt, met een voorbeeld: "Ik zou me geen Tsjechische Ambassadeur in Washington kunnen voorstellen die de Amerikaanse President gaat adviseren waar hij naartoe moet reizen. Ik sta geen enkele ambassadeur toe zich te bemoeien met mijn reisschema en buitenlandse bezoeken". BRON.



More info on RT in English.

English / American

American Ambassador in Europe crosses the line of decent Diplomacy behaviour

The American Ambassador to the Tsjech Republic, Andy Shapiro, has given a show of unappropriate diplomatic behaviour in Europe. He tried to pressure the Tsheck President Milos Zeman to not attend festivities in Moscow for the 70 year jubilee of Victoryday, upcoming 9 May. "He might be the only representative from the EU".

Zeman was certainly not ammused, nor impressed by the misconduct of the American Ambassador: "If the Sovjet army had not acted the way it has, then we might have been be shouting "Heil Hitler" now." Zeman: "I could not imagine a Tsjech Ambassador in Washington that starts advising the American President where to travel to. I do not allow any Ambassador to mess with my travel scheme and foreign visits."

Andy Shapiro, American Ambassador in Prague, Diplomatic misconduct.

138 opmerkingen:

  1. Nee de man is dom. Enorm dom. Lees in de anti-VS stukjes al dat de ambassadeur een heel stuk zou hebben afgestoken tegen de president, en er langdurig over de kwestie is gesproken. Niets is minder waar. Enigste wat de ambassadeur heeft gezegd was, desgevraagd, dat hij het "akward", oftewel raar zou vinden als de president naar Rusland zou gaan voor dat "Krim-overwinningsfeest". Dat mag hij zeggen, dat zeg ik namelijk ook. Maar deze gesjeesde president ziet dat meteen als "bemoeien" met staatsreizen, terwijl het gewoon een normaal antwoord op een normale vraag was. Maar ja, de VS haters maken er maar wat graag meer van dan dat er is, alles moet verdraaid en getwist worden om maar meer supporters te krijgen voor de onlogische haat jegens het westen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kroelie,
    Het is de overwinningsparade op NAZI duitsland op 9 Mei. Dombo!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niks dombo!! Putin wil dat ook aangrijpen om "de terugkeer van de Krim groots te vieren". Daarom zijn er ook zo veel anderen tegen. Weet anders wel zeker dat er meerdere leiders waren gekomen als het alleen maar een WO2 herdenking was...Zeker bij het 70 jarig jubileum!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bronnen Cruel, bronnen! Waar heb je dat gelezen dat Putin 9 mei wil "aangrijpen" om Krim groots te vieren"? Anders klinkt je gespeculeer wel heel erg hol.

    Het is gewoon onzin. 20 Miljoen Sovjet soldaten hebben zich kapot gevochten, om ook ons te bevrijden, en een Andy Shapiro probeert de enige juiste actie, die van Zeman om daar bij te zijn, te torpederen. Flagrant wangedrag, wederom in de Amerikaanse diplomatie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Blik

      Op 5 mei viert NL niet alleen de bevrijding van de nazi's maar ook de vrijheid.
      Op 9 mei viert Rusland niet alleen de bevrijding op nazi's maar ook dat men zijn volk bevrijdt heeft
      En daar valt de Krim volgens Putin nu ook onder

      Verwijderen
  5. Nou ja zeg, precies wat ik hier al zo vaak zeg....ik vraag jullie vaak genoeg om bronnen, krijg niks. Nu zeg ik wat en hoppa, ik moet gelijk de bron melden want anders klinkt "mijn gespeculeer wel erg hol'. Jullie doen niks anders mafkezen!!! Maar ik moet me wel gelijk melden met bron en al en jullie mogen schelden, kleineren, bedriegen, bedreigen en meer van dat soort onzin...ja Blik, jij staat dat toe. En onderstreept door het zelf ook maar even te doen...Beneden alle peil!!! Maar ja, ben niet anders van jullie gewend....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. "Ik ben voorstander voor ieders vrijheid van meningsuiting,"

      Ja, vooral die van jezelf want dat telt hé, die mening van jou. Ieder anders mening hier is complotgelul voor jou. Alleen jij weet het, je draagt de juiste bronnen aan, als je die al aandraagt. Meestal moeten wij het doen zonder bronnen en moeten wij jou zomaar even geloven. Dat is Kroeliemans ten voeten uit. Als wij Kroeliemans niet geloven dan zijn wij de complotters. Kroeliemans zegt respect te hebben voor ieders mening maar Kroeliemans is niet arrogant, is niet beledigend, nee het is Kroelimans natuur.

      Verwijderen
    2. Tja, wordt veel complotgelul gepost hier

      En als je ze daar op wijst, met onderbouwing waarom het niet klopt, krijg je geen antwoordt.
      Typisch gedrag van een complotertje

      Verwijderen
  6. En daarbij, zelfs zijn eigen parlementariërs vinden de reactie van Zeman nogal overtrokken. Zij vinden dat de kritiek terecht is en dat Zeman er beter aan had gedaan met dan wel de ambassadeur in gesprek te gaan dan wel beter te luisteren naar bondgenoten. De ambassadeur bood overigens gelijk zijn excuses aan als zijn woorden verkeerd begrepen waren. Natuurlijk kan en mag hij zich niet mengen in buitenlandse aangelegenheden en/of reizen, maar hij ventileerde een mening waarom het raar zou zijn dat Zeman als enigst EU-leider aanwezig zou zijn bij die herdenking. Maar ja, uiteraard moet er door plotters zoals jullie meteen weer iets achter gezocht worden, want jullie drijven op westenhaat en jullie moeten elk ding weer spinnen en draaien in een vorm van westenhaat.....hoe voorspelbaar en zielig tegelijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kijk, kijk, daar hebben wij de grote voorstander voor het hebben van een vrije meningsuiting. Behalve de Tsjechische president, die moet van Kroeliemans zijn mond houden en luisteren naar wat grote broer hem opdraagt. Maar goed, het was al duidelijk hoe Kroeliemans tegenover de vrije meningsuiting van anderen staat en dat durft zich ook nog consequent te noemen en respect voor andermans mening te hebben. Ja, die Kroeliemans is de tolerantie zelve, vooral voor zichzelf.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een arrogante kwal ben jij ook. Ik ben voorstander voor ieders vrijheid van meningsuiting, ik zeg alleen, samen met Zemans collega's, dat de reactie nogal overtrokken is/was. Ik ontzeg hem die mening niet, dat doe jij hier wel met je vriendjes. Zo gauw ik eens kritiek heb meteen bij Blik bedelen dat die weggehaald moet worden want jullie kunnen er niet tegen, kleutertjes als jullie zijn. Grow up en ga eens een volwassen discussie aan, al zo vaak gevraagd. Maar jullie stellen me steeds meer teleur....

      Verwijderen
  8. Kroelie,
    Wij hebben geen haat tegen het westen. (Ik hoop trouwens dat jij geen rusland haat hebt). Wij of althans ik willen/wil de agenda van de anglo amerikaanse elite naar een nieuwe wereld orde voorkomen. Het moet afgelopen met hun pogingen om overal waar ze maar willen regimes omver te werpen en de natie staat te vernietigen. Overal waar ze maar onrust willen hebben zetten ze groepen tegenover elkaar op.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste oli, heb ook totaal niks tegen Rusland. Sterker nog, Russische mensen zijn zeer vriendelijke mensen overigens. Velen hebben echter wel, net als ik, een gezonde "hekel" aan Putin en het Kremlin. Een verkapte dictatuur als je het nog enigszins positief bekijkt. Je lijkt alles te mogen en kunnen zeggen tot dat je kritiek uit, dan heb je gauw genoeg de FSB op je stoep, net als vroeger de KGB...En het grote gevaar is dat als Putin wegvalt er een idioot groot machtsvacuüm ontstaat, omdat er na Putin, op Medvedev na, niemand is die ook maar een beetje in zijn "te grote ego"- schoenen kan staan. En je begint over de NWO....dan neem ik al je niet meer serieus...enige die op dit moment actief regimes vernietigt en omver probeert te werpen is....Rusland!!! Hun oorlogje in Oekraïne is er niet voor niets....

      Verwijderen
    2. @oligarch,

      Leuke poging, maar als je het over uitspraken van George Bush The Elder hebt; "It's a great idea, a New World Order." dan wordt je door Kroeliemans niet serieus genomen. Tegen de tijd dat men in de VS klaar is met het herschrijven van de geschiedenis van WWII, dan hebben de Russen nooit deelgenomen aan WWII en waren de VS als eerste in Berlijn.

      Verwijderen
    3. @oligarch,

      Tja, en de enige oorlog na WWII die de VS zeggen gewonnen te hebben was de Koude Oorlog maar ja, zoals wij weten was dat geen echte oorlog.

      Verwijderen
    4. In 2 antwoorden weer zoveel onzin stoppen dat dontknow zich nog belachelijker maakt dan dat hij al was....weet je, ik ga op zoveel stompzinnigheid niet eens reageren, hij zal toch eens ECHT terug naar school moeten. Als hij al ooit naar school is geweest....

      Verwijderen
    5. @ They,
      Ik zit kroelie een beetje te pesten

      Verwijderen
    6. Ach oli, had het nog niet in de gaten hoor....maar dus wel...ben schijnbaar de enige die oplet hier en zelf onderzoek doet. De rest blaat maar complotsites na en dan moet ik jullie geen complotters noemen...in welk deel van fantasia zitten jullie???

      Verwijderen
    7. Oli
      "Het moet afgelopen met hun pogingen om overal waar ze maar willen regimes omver te werpen en de natie staat te vernietigen. Overal waar ze maar onrust willen hebben zetten ze groepen tegenover elkaar op."

      U begrijpt dus niet wat VS doet

      VS verdrijft een dictator
      En ja, dan duurt het even voor er stabiliteit is
      Heeft in NL ook 200 jaar geduurd

      De vraag is of bevolking beter afis met dictator of onstabiliteit?

      Het is simpel om te zeggen;" doe maar een dictator"

      Verwijderen
    8. Cruelman19748 april 2015 17:04

      je quote dat velen een hekel hebben aan Putin slaat nergens op . Al gezien hoeveel steun hij geniet binnen Rusland ? Meer dan 80% . Vergelijk dat maar eens met Obama en of dichter bij huis Rutte . Rot toch op met je propaganda gelul . Volgens mij ben jij gewoon LGK gezien het zelfde taalgebruik . En je opmerking over de " FSB op de stoep " , dat gebeurd overal waar je kritiek heb op het regiem . Kijk maar naar de VS waar je kalt wordt gesteld . Ook in de UK worden klokkenluiders kalt gesteld . Maar het westen kent vele manieren om klokkenluiders aan te pakken .

      Verwijderen
    9. LGK9 april 2015 01:04 Je moet geen leugens verspreiden , maar je blijft het doen . Je quote " U begrijpt dus niet wat VS doet

      VS verdrijft een dictator
      En ja, dan duurt het even voor er stabiliteit is
      Heeft in NL ook 200 jaar geduurd
      De vraag is of bevolking beter afis met dictator of onstabiliteit? "

      Hoezo verdrijft de VS een dictator . Je liegt dat je barst . Bij de laatste echte verkiezingen kozen 90% voor Viktor Fedorovytsj Janoekovytsj . Dus hoezo praat jij over een dictator . Je ben gewoon een misbaksel die alle middelen gebruikt om leugens te verspreiden . Hoeveel dictators heeft de VS in Zuid en Midden Amerika aan de macht geholpen ? En de Sjah in Iran en Irak . Je zuigt alles uit je duim zoals alleen een staatstrol dat kan . En de beelden met de SU25 die laatst verspreid werd op het net is door een Amerikaan bedacht en verspreidt met de bedoeling iedereen op een dwaalspoor te brengen . En wat dictators bertreft , Irak en Syrie en Lybie waren gedijen goed met een "dictator aan het bewind" . Er heerste altijd rust binnen Irak , Syrie en Lybie . In Syrie konden Christenen en andere gelovigen goed met elkaar overweg . Zeker nadat de jonge Assad aan het bewind kwam . Jij handelt zonder enige oog voor feiten , enkel met het doel andere meningen op een dwaalspoor te brengen . Maar ik blijf het zeggen , het gaat je niet lukken . Dat zie ik niet alleen hier maar ook op Nujij en verder op www . Verspilde energie van jou en kroel om de waarheid te bevechten . Rot toch lekker op man . Weet bijna zeker dat jij en kroel een en dezelfde persoon ben .

      Verwijderen
    10. jos

      Nop

      En u quote me verkeerd (zodat het in uw straatje past)
      Heb niet gezegd dat Victor een dictator was, die is gewoon verdreven door UA volk en niet door VS.

      LOL

      "En de beelden met de SU25 die laatst verspreid werd op het net is door een Amerikaan bedacht en verspreidt met de bedoeling iedereen op een dwaalspoor te brengen "

      En die beelden die door Rusland als authentiek werden beschouwd maar de rest van de wereld zag binnen 5 min dat die fake waren

      De rest van uw post is dan ook onzin als u dat geloofd

      Werkelijk hilarisch!!

      Verwijderen
  9. Ik was een paar weken geleden op het Russische 2e WO herdenkingsmonument in Treptov park in Berlijn. Erg indrukwekkend. Met dat op het netvlies is het schunnig dat de Am. ambassadeur zoiets flikt. En helemaal raar dat de intimidatie zo ver gaat dat er geen EU vertegenwoordigers heen gaan. Maar wel op 5 mei straks met strakke gezichten kransen leggen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wie toch het lef heeft om op de 70ste verjaardag van de Russische overwinning op Nazi-Duitsland te verschijnen komt op de bankroete zwarte lijst van Oekraïne te staan.

      http://www.globalresearch.ca/ukrainian-government-condemns-russias-celebration-of-victory-against-nazis/5441468

      Gaan wij op 9 mei de Russen feliciteren en met wij bedoel ik dus wij hier van dit blog? Dan kan dat.

      http://en.kremlin.ru/contacts

      Verwijderen
    2. Ik doe mee hoor, ben de Russen zeer dankbaar!! Maar qua huidige situatie kan ik me er wel iets bij voorstellen om effe te passen...zeker omdat Putin al meerdere keren heeft aangekondigd hier ook even te "vieren" dat de Krim terug is en hoort bij Rusland....landjepik doen we als niet meer sinds WO2, tenminste niet in Europa...waarom Rusland wel??

      Verwijderen
    3. Ach, ach, wat zijn de druiven toch zuur over de Krim. In plaats van in Sebastopol afgemeerde NAVO bootjes zomaar de hele Krim die aansluiting zoekt bij de Russen. Dat krijg je er nou van als je ruzie zoekt met een judoka: die laat de agressie van de aanvaller tegen zichzelf keren.

      Verwijderen
    4. De Krim zocht niks, geen aansluiting niks nada!! Putin heeft gewoon gewapende troepen op de Krim gezet, een fake referendum georganiseerd waar soldaten met Kalasjnikovs je vooral herinnerden het goeie vakje in te vullen en dat noem je dan "aansluiting". Zo deed Hitler hetzelfde met Oostenrijk....maar dat is snel vergeten toch?? Precies hetzelfde...maar tja, jullie zijn fascisten, dan maakt het niet uit, de ene voor de andere sterke leider toch??

      Verwijderen
    5. Hier, legt Vlad himself het je nog een keer uit., want dat lijkt toch wel hoognodig gezien al dat holle geblaat van je in deze draad:

      https://www.youtube.com/watch?v=BdlXqyZHB9k

      Verwijderen
    6. Ja Vladje liegt dat hij barst, maar dat zien jullie niet in. Zo geweldig praat die man....maar ja, deed Adolf ook al....en jullie slikken het als zoete koek. Prima, mag, we leven in een land van vrije keuzes...maar ga dan niet janken als een klein kind straks als idd blijkt dat het een idiote dictator is die uit is op een nieuw Rijk te stichten...

      Verwijderen
    7. Zo, ......vond je Adolf geweldig praten? Nough said

      Verwijderen
    8. Nee joh dat denken jullie aangezien jullie Vladje net zo geweldig vinden!! Ach ik moet jullie ook echt alles uitleggen, en dat zegt dan slimmer te zijn dan anderen. Wat een domme fascisten zijn jullie toch. Ow wacht, jullie zijn alleen maar goed in volgen en domme verhaaltjes te geloven. Nee sorry, daar ben ik te slim voor...Next!!

      Verwijderen
    9. Dwag

      Wat een onzin verkoopt u

      "In plaats van in Sebastopol afgemeerde NAVO bootjes"

      Er mogen alleen oorlogschepen van landen die aan zwarte zee grenzen 365 dagen per jaar daar aanwezig zijn

      Andere landen mogen maar 40 dagen in zwarte zee aanwezig zijn

      Daarom vaart VS elke 40 dagen met schepen door straat van Bosporus

      Dus een 'NATO basis" kan helemaal niet

      U loopt Putin na te praten, wat propaganda is zonder feitelijke onderbouwing

      Verwijderen
    10. @LGK

      Martelen is ook wettelijk verboden.

      Verwijderen
    11. Cruelman19748 april 2015 21:34 , niks landjepik . De Krim werd weggegeven zonder de inwoners te raadplegen . Pleur toch op .

      Verwijderen
    12. En Rusland deed al aan landje pik sinds 1500, gestart door Ivan

      Denk dat Krimtataren bljer waren met UA ipv RU
      Maar hen werd ook niets gevraagd

      En dacht u nu werkelijk dat USSR in tijd van koude oorlog een referendum ging houden??

      Hoe naief bent u

      Het was Kremlin dat besliste dat de Krim naar UA ging

      Verwijderen
  10. De ambassadeur heeft geen enkel fatsoen en komt ook uit een land zonder enig fatsoen. De vs is al lang en wetenschappelijk aantoonbaar een fascistische staat en dat zegt genoeg over alles en iedereen die dat niet als prio 1 op zijn agenda heeft staan. En al dat gezeur over Rusland en Putin is alleen maar bedoeld als afleiding. Hoe die fascistische vs staat eruit ziet is inmiddels uitbundig beschreven met name door Paul Craig Roberts, een voormalig gezagsdrager uit de regering Reagan. Een recent artikel van hem vindt je hier: http://www.paulcraigroberts.org/2015/04/03/can-evil-defeated/
    Laten we het daar maar eens over hebben en ophouden met het geleuter over Putin. Dat gaat helemaal nergens over.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Ben,

      Keurig omschreven, Ben. Blijven wij toch met het probleem zitten of evil can be defeated, of verslaat het kwaad zichzelf, als er nog enige rechtvaardigheid in de wereld bestaat?

      Verwijderen
    2. Tsjechische en Slowaakse reservisten weigeren in NAVO verband tegen Rusland te vechten.

      http://www.globalresearch.ca/czech-and-slovak-reservists-memorandum-against-nato-we-reject-fighting-in-nato-ranks-against-russia/5441588

      Verwijderen
    3. @theyknew,
      Je stelt een eenvoudige vraag, maar zo langzamerhand kan ik wel een boek schrijven over deze problematiek en ik niet alleen. En er zijn ook al heel wat boeken over geschreven: Pilger, Chossudovsky, Hedges, e.v.a. Aldus is een antwoord in deze altijd zeer beperkt. Ik denk zelf dat de vs zal imploderen. O.a. omdat de hebzuchtigen de belangrijkste les van Marx niet hebben begrepen en dat is dat waarde alleen maar kan worden gecreëerd via arbeid en natuur. Praktisch alle daadwerkelijke arbeid is uit dat land verdwenen. Het enige wat nog rest is de oorlogsindustrie en een beetje IT. En verder is de rest met name de financiële sector uiteindelijk alleen maar parasitair en niet alleen economisch maar ook spiritueel.

      Groeten, Ben

      Verwijderen
    4. @Ben,

      Met je eens, ook met de bronnen die je aandraagt.

      Verwijderen
    5. @they knew/@Ben

      Prachtige gestyleerde vertelling waarin 'The American Dream' neergezet wordt als dat wat het in werkelijkheid is: een mythologie die de belangen van de 1% dient.

      Aan het eind ervan een (een, niet het) antwoord op jouw vraag:

      "Let Your Life Be a Friction to Stop the Machine"

      https://www.youtube.com/watch?v=N2Xh5eN2fXY

      Verwijderen
    6. @Dawg,

      Nice, and exactly how it is. Is this Cruel's democracy where he's speaking of?

      Verwijderen
    7. In elk geval zit ik nog in een democratie, in welke fascistische droomwereld jullie leven wil ik niet zitten....maar ga vooral door met jullie anti-westerse en anti-democratische natte dromen...laat meteen zien wie de ware fascisten zijn!!

      Verwijderen
    8. Dontknow, sinds wanneer vechten wij tegen de Russen?? Jezus ga ergens anders oorlog lopen stoken maar niet hier!!! We vechten nergens tegen, Europa kent, anders als jouw fantasiewereldje, enkel vrede....en dat beschuldigt ons van oorlogstaal terwijl hij het zelf loopt te verzinnen en hersenloos nablaten van een complotsite....wat een droevenis hier...

      Verwijderen
    9. "In elk geval zit ik nog in een democratie"

      Precies, als egocentrisch klootzakje zit JIJ nog in een democratie.

      Verwijderen
    10. Kijk, zoals de (fascistische) waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Bedankt dat je zelf even aangeeft in welke wereld jij leeft, en dat is dus geen democratische. Enige egocentrische klootzak die ik ken ben jij, maar je kijkt zo graag in je spiegel dat je mij ergens leest en mij er ook maar van beschuldigt terwijl je het als egocentrische narcist alleen maar over jezelf kan hebben....

      Verwijderen
    11. "Dontknow, sinds wanneer vechten wij tegen de Russen??"

      Sinds Rusland haar buitenlands belang in de Krim heeft verdedigd en sancties op dat land heeft gelegd, wat in wezen een oorlogsverklaring betekend. Maar moet ik dat aan een mental midget uitleggen?

      Verwijderen
    12. O, kon je weer geen tekst van jezelf bedenken? Ik vermoed nu dat je zelfs autistisch bent.

      Verwijderen
    13. Jij moet weer terug naar school....wij als NAVO vechten zeker niet met soldaten tegen Rusland dus je bent daar gewoon vette poep aan het verkopen...oftewel complete onzin. Had niet anders verwacht van een fantast die elk complotblog wat hij tegenkomt gelooft en hier meteen aanprijst....en je bent ook nog eens oorlog aan het promoten, maar jouw mental awareness kan dat niet eens aan...je promoot waar je tegen vecht, oftewel een fascist die heel hard roept geen fascist te zijn maar ondertussen wel het fascistische gedachtegoed deelt hier in het openbaar met iedereen....schijnheilig figuur!!

      Verwijderen
    14. Ben

      " De vs is al lang en wetenschappelijk aantoonbaar een fascistische staat"
      Onderbouwing ontbreekt

      1 linkje is toch niet zo moelijk
      Of kijken in vandalen dat uw post onzin is

      Tweede post van u is nog lachwekkender

      "de hebzuchtigen de belangrijkste les van Marx niet hebben begrepen"

      Dit zei Lenin ook terug tegen Gerard Philips in de jaren 20
      Maar zie waar com is geneindigd in jaren 90

      Daarnaast had Marx best wel een paar goede punten, maar toen kon hij niet weten wat de waarde was van de dienstensector

      Verwijderen
    15. Cruelman19748 april 2015 21:40 Tief lekker op met democratie . In het westen is nooit sprake geweest van een democratie . Dat je mag " kiezen " is gewoon een middel om het gepeupel het gevoel te geven dat het mee mag praten over het te voeren beleid . Inmiddels is de misleiding bewaarheid . We leven in een gecontroleerde samenleving . In Brussel zitten niet door het volk gekozenen . Droom dus nog maar lekker verder .

      Verwijderen
  11. En Milos Zeman is natuurlijk een baas.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @ Ben

    "En al dat gezeur over Rusland en Putin is alleen maar bedoeld als afleiding. Hoe die fascistische vs staat eruit ziet is inmiddels uitbundig beschreven met name door Paul Craig Roberts, een voormalig gezagsdrager uit de regering Reagan"

    Right, en wat mij betreft geldt hetzelfde voor het framen van de discussie in termen van 'westers' / 'anti-westers' . Zinloos en niet meer dan een afleidingsmanoeuvre.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach
      De mening volgen van 1 blogger, die teluergesteld is
      En dan zeggen dat zijn mening er wel toe doet omdat hij ooit lid was van regering

      ooit aan gedacht dat die man eigen gedachten heeft die nu anders zijn dan toen hij in regering zat?

      En dat er dus niks mee te maken heeft

      Hij is nu gewoon 1 van de vele blogertjes

      Verwijderen
  13. Nee joh, jullie zijn de nieuwe fascisten; jullie beschrijven het zelf in jullie antwoorden al!! Maar ga vooral door, kijken in wie ik de nieuwe Führer kan ontdekken. Jullie doen namelijk allemaal enorm hard je best je eigen waarheid in de ander zijn strot te douwen zonder ook maar overleg, kritiek of wat dan ook toe te staan. Alleen maar in elkaars strot douwen....das verre van democratisch, das nou pure fascistische propagandavoering. En het wordt in elke strot gedouwd en als goeie volgers slikken jullie het ook zonder morren, niks onderzoek, niks kritiek, niks......gewoon brave ja knikkers die nog net niet hun arm omhoogzwaaien.....

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Interessante theorie van Anonymous over Germanwings Airbus A320.

    http://stateofthenation2012.com/?p=13680

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zoals ik al zei, echt een mislukte complotter die dontknow...heeft ze niet allemaal op een rijtje....

      Verwijderen
    2. Ja, dat heb je bij de meeste knappe koppen. Het is in ieder geval wel een feit dat jij daar niet bij behoord. Mental midget en nog autistisch ook, man, man, wat moet jij een zwaar leven hebben.

      Verwijderen
    3. Kijk aan, bashen, treiteren, schelden, nikszeggende filmpjes en teksten droppen...wat doe je eigenlijk hier behalve de complotterd uithangen en iedereen bang maken?? Want dat is het....iedereen bang maken voor de oorlog die je zelf het meeste wilt van allemaal want dan kan je zeggen voor je eigen ego, zie je wel, ik zei het toch....die waarheid moet en zal door onze strot, of je het nou met scheldpartijen doet, met domme filmpjes, foute citaten, leugens, bedrog...whatever...zolang jij maar je boodschap kan doen. Je bent niets meer en niets minder als een postbode met een verkeerde boodschap en je loopt van complotsite naar complotsite en overal waar ze jouw pakketje aannemen blijf je, en waar je het niet kwijt aan kan, zoals aan mij, zet je de voet tussen de deur en blijft het maar aanprijzen en door de strot duwen....doe je best jongen, maar deze jongen is vele malen slimmer als jou en trapt niet in de eerste de beste dictator met zijn propaganda...ik kan nog zelf nadenken, iets wat jij allang vergeten bent....

      Verwijderen
    4. De reactie van een mental midget en autisme disorder.

      Verwijderen
    5. Ah je kent jezelf al aan je eigen reactie te zien, mooi zo. Zijn we daar ook over uitgepraat!! Verder nog wat zinnigs?? Ow wacht, heb je nooit, je kan alleen maar schelden....verder kom je met niks...

      Verwijderen
    6. Nee hoor, ik verlaag mij tot hetzelfde niveau als jij. Dat wil je toch, op jouw niveau communiceren?

      Verwijderen
    7. Nee ik ben hoger gewend, het feit dat ik hier zit wil al zeggen dat ik enorm gedaald ben qua niveau. Maar jouw niveau slaat alles....en daar pas ik ook voor. Dus doei dontknow, ga jij maar lekker in je eentje ergens in een hoekje je bezatten met je door Putin gestuurde wodka....

      Verwijderen
    8. Tja joh, en je aanwezigheid hier heeft geen goed gedaan aan je intelligentie. Het is dan ook een wonder dat je het hier zo lang volhoudt. Maar ja, dat is je eigen keuze geweest en niet die van mijn medebloggers en mij.

      Verwijderen
    9. "Dus doei dontknow,"

      Doei, Kroelie, tot je volgende intelligente bijdrage.

      Verwijderen
    10. Dank je dat je me toch erkent. En slaap lekker dontknow!!

      Verwijderen
    11. Ik gedoog je, dat is iets anders dan erkennen. Jij ook een goede nachtrust, in de hoop dat je morgen wat slimmer opstaat.

      Verwijderen
    12. OMG
      Wie schrijft dit?
      Wat een hoop onzin

      Verwijderen
    13. Ik! En als je god erbij wilt halen dan heb ik een geruststellende mededeling voor je, die bestaat niet. Geloven doe je in de kerk en niet hier.

      Verwijderen
    14. OMG is een uitdrukking
      Uitdrukking van verbijstering dat sommige overal een complot inzien.

      Complot tenwat ik voorbij zag komen
      - duits vliegtuig neerhalen om Merkel een lesje te leren
      - vliegtuig neerhalen door Iran, we kunnen westen nog steeds bedreigen (omdat we dadelijk geen kernwapens meer hebben)
      - en nu wilde piloot dam opblazen

      Ja, hoop onzin bij elkaar, zonder onderbouwing

      Verwijderen
    15. 'OMG is een uitdrukking"

      Ja, je hoeft niet te doen alsof je het wiel opnieuw uitgevonden hebt.

      "Ja, hoop onzin bij elkaar, zonder onderbouwing"

      Ja, daarom is het ook een theorie, zoals ik schreef.

      Verwijderen
    16. Een theorie die elke onderbouwing ontbreekt

      Net het Kremlin die zegteen su25 te zien maar die onderbouwing daarvan was al na 1 dag debukt

      Move on.......
      Houdt u meer tijd over voor wat werkelijk in de wereld gaande is

      Verwijderen
  15. Ach

    Een Russische ambasadeur in Denemarken dreigt met kernraketten

    Ik vind dat veel schadelijker
    VS zegt alleen maar dat Tjechie de enige zou kunnen zijn
    Rusland zegt dat als Denemarken meegaat in defensie systeem ze een target worden voor Russische raketten

    Wat weegt nu zwaarder?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De veiligheid van Rusland, dat lijkt mij evident. Of dat moet je geen ene fuck interesseren natuurlijk. Maar ja, aangezien jij je op hetzelfde niveau begeeft als Kroeliemans heb ik er weinig fiducie in.

      Verwijderen
    2. Dus de veligheid van Rusland komt in gevaar als Denemarken meedoet aan raketschild

      U maakt 2 denkfouten
      1) is Denemarken een gevaar voor Rusland?
      2) is een defensief schild een gevaar voor Rusland?

      U verkondigd Kremlin propaganda;" morgen staan de NATO tanks voor de deur in Moskou"
      Slaap zacht!

      Verwijderen
    3. "U maakt 2 denkfouten"

      Zullen wij het over jouw denkfouten maar niet hebben? O nee, jij maakt geen denkfouten. Jij manifesteert jezelf hier als god op aarde die het goede voorheeft met het Russische volk, waarvan ruim 80% achter hun president staat. Maar je moet je vooral voordoen als een vredelievend mens (sic).

      Verwijderen
    4. als ik die maak,mag u me er op wijzen, graag met onderbouwing zodat discusie mogelijk is.

      Heeft Putin het wel werkelijk goed voor met Russisch volk?
      Of voert hij een grote propaganda campagne?

      Zoals vroeger mensen zeiden;"Wir haben es nicht gewusst."

      Verwijderen
    5. Een defensief schild is een gevaar voor iedereen. Het devalueert het nucleaire antwoord van een opponent op agressie en dat maakt deze opponent kwetsbaar voor nucleaire chantage of zelfs een first strike.Zo'n vooruitzicht zou voor de opponent een reden kunnen zijn voor de vlucht naar voren van een preemptive first strike. Zowel speltheoretici als militaire strategen kennen deze dodelijke en tot thermonucleaire oorlogen leidende logica maar al te goed. Het plaatsen van raketschilden is daarom een zeer agressieve daad en de Denen zouden beter moeten weten.

      Verwijderen
    6. @LGK,

      Ik zeg toch dat jij geen denkfouten maakt, dan kan jij daaraan je verhevenheid verbinden. Onbenul, ik heb er geen ander woord voor over.

      Verwijderen
    7. dawg

      Vaste lanceer plaatsen zijn niet meer zo belangrijk
      Voor beide landen zijn hun subs met kernwapens veel belangrijker

      Verwijderen
    8. Dus een raket schilt is symbool politiek

      Putin gebruikt dit in zijn propaganda

      Verwijderen
    9. Vreemd dan dat die Denen meewerken aan Poetin's propaganda door met het plaatsen van een ineffectief raketschild.

      Verwijderen
  16. Tsja, het laat weer overduidelijk zien waar de ware oorlogstaal vandaan komt. Maar dan nog ontkennen ze het hier of ze spinnen het zo dat het weer anders moet klinken of anders bedoelt wordt....zo werkt het hier nou eenmaal. De propaganda wordt dan weer verzacht zodat het geen oorlogstaal lijkt....maar het is natuurlijk keihard wel!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Democratie is een woord dat in het wilde westen vooral meestal te onpas gebruikt wordt. Het woord bestaat wel en het betekent: het volk regeert. Echter, het heeft geen inhoud, dwz het bestaat nergens daadwerkelijk, in geen enkel land. Wbt de vs is dat al ettelijke malen aangetoond. Volgens een recente studie van Princeton is het een plutocratie. Volgens mij is dat een net woord voor fascistische staat. In ons landje is het nauwelijks beter. Als het volk bijv de europese grondwet afwijst dan veegt de regering daar gewoon zijn kont mee af en dat is maar een van de vele voorbeelden. Kortom je kunt je nooit beroepen op het woord democratie in welke context dan ook. Je kunt wel proberen het te hebben over een democratisch gehalte van een land. Dat betekent dan bijv in hoeverre een regering of macht gedragen wordt door het volk. In China is dat 86% aldus wetenschappelijke gegevens, in Rusland is dat meer dan 80% volgens een recente peiling, in het wilde westen komt er geen enkel land boven de 50%. Daarmee wordt het beroep doen op democratie in het wilde westen al gauw een farce.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. OK, het is oligarchie en niet plutocratie: http://www.truth-out.org/news/item/30093-how-america-became-an-oligarchy

      Groeten, Ben

      Verwijderen
  18. Vrijheid is ook zo een woord waar menigeen mee schermt in het wilde westen. Als je in de vs op een vliegveld aankomt staat daar: land of the free, terwijl het in werkelijkheid een fascistische land is. En vooral mensen in andere landen zouden niet vrij zijn. Terwijl, ook hier het woord helemaal geen betekenis heeft. Er is hier al helemaal geen eenduidige definitie en iedereen gebruikt het zoals het hem of haar uitkomt. Zelf kwam ik uiteindelijk tot het inzicht: de waarheid leidt tot vrijheid. Maar ook zo kom je wel veel verder maar niet tot eenduidigheid. Immers: wat is waarheid? en zo kunnen we nog wel een tijd vooruit. In de politiek is natuurlijk de grootste grap dat we een partij hebben die zich noemt: volkspartij voor vrijheid en democratie. Dat betekent dus strikt genomen: partij voor niks. Want met het volk heeft het al helemaal niets te maken. Van Kooten en de Bie hadden het niet beter kunnen verzinnen.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  19. En dit is wat onze vrienden in Kiev bedoelen met vrijheid: "In Odessa — the same city where the Ukrainian civil war started on 2 May 2014 with a massacre of opponents that had been carefully planned by a team connected to the U.S. White House — there are reported to be two bloggers for the “Voice of Odessa” political site who were seized by the Security Bureau of Ukraine on April 7th, and whose “whereabouts are unknown.” This report appeared in the local Odessa News." http://rinf.com/alt-news/featured/ukraine-disappears-regime-opponents/
    Zo zie je maar wat je allemaal niet kunt met het woord vrijheid.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  20. En natuurlijk gebeuren er veel wereldverheffende zaken in een fascistische staat: http://www.addictinginfo.org/2014/09/24/this-judge-sold-children-to-private-prisons-for-cash-hes-going-down-for-28-years/

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Een van de 14 kenmerken van fascisme: Obsession with Crime and Punishment

    "Under fascist regimes, the police are given almost limitless power to enforce laws. The people are often willing to overlook police abuses and even forego civil liberties in the name of patriotism. There is often a national police force with virtually unlimited power in fascist nations."

    Een mooie illustratie in het filmpje:
    http://revolution-news.com/charges-for-florida-cop-caught-on-video-slapping-a-homeless-man/

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  22. En ach ja een paar doden meer of minder. Daar maken de fascisten zich helemaal niet druk om:
    http://www.informationclearinghouse.info/article41491.htm

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Fascisme staat weer op de agenda. Interview met John Pilger:

    http://www.informationclearinghouse.info/article41481.htm

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. http://johnpilger.com/articles/why-the-rise-of-fascism-is-again-the-issue

      Verwijderen
  24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Als het dagelijks pleepapier van NSB Handelsblatt, Trouw of Volkskrant daarvoor als maatstaf moet dienen dan is onze democratie doodziek. Voor journalisten die niet mee willen doen aan de dagelijkse anti-Russische oorlogspropaganda is geen plaats:

    http://www.volkskrant.nl/opinie/russische-propaganda-speelt-in-op-gevoel-van-miskenning~a3946256/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeer goed artikel vanEgbert Fortuin
      Duidelijk iemand die Rusland goed kent
      het herkennen van de 'miskening' is ook mijn ervaring.
      Russen hebben de 'calimero' gedachte

      Verwijderen
    2. Je moet de lat wel heel erg laag leggen om dit een goed artikel te vinden.

      Egbert Fortuin geeft z'n visitekaartje af als hij het opkomen voor traditionele waarden iets voor “rechts-extremistische groeperingen” vindt.
      In de laatste alenea besluit hij met de uitspraak dat de "huidige Russische politieke koers gevaarlijk is en vreemd aan de Russische cultuur, bijvoorbeeld waar het gaat om de associatie met neonazistische bewegingen". Dat het hem klaarblijkelijk ontgaan is dat juist de VS, EU en NAVO zo’n associatie zijn aangegaan in Oekraïne, en hun moordzuchtige Nazis, geeft zo ongeveer wel aan hoe serieus we deze drs Clavan moeten nemen.

      Verwijderen
    3. Hoe goed kent u Rusland?

      Uit u post blijkt van niet
      Ook kent u UA duidelijk niet

      Dat er extreem rechtse beweging is in UA ontken ik niet
      Maar die hebben de kiesdrempel niet gehaald

      Dus er is geen associatie

      Als u een keer naar Rusland zou kijken, ziet u meer facsisme dan in UA

      Verwijderen
    4. Zelf verklaarde Rusland-kenners dalen bij mij altijd standaard 100 punten in geloofwaardigheid.

      Verwijderen
  26. Voor wederhoor al helemaal niet:

    http://joostniemoller.nl/2015/04/in-opiniestuk-volkskrant-werd-ik-aangevallen-mijn-reactie-plaatsen-ze-niet-hier-staat-die/#more-5348

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach, die Joost
      Die blind is voor de leugens die Kremlin vertelde op de pers conf van 21 juli.
      Die geloofd dat Kremlin met bewijzen komt van su25

      Dream on

      Verwijderen
    2. @LGK,

      "Die geloofd dat Kremlin met bewijzen komt van su25"

      En toch is het zo. Laat mij maar westerse bewegende radarbeelden zien. Het enige waar jij mee op de proppen kan komen zijn screenshots waarop niets te zien is.

      Verwijderen
    3. En wat laat Kremlin zien?

      Opeens zijn er vele stipjes en 1 ervan is de su25
      Die kremlin pas 1.32 min na uitvallen zwarte dozen ziet

      Wat te zien is op radarbeelden is uiteenvallen van de MH17

      Meer leugens verspreid Kremlin dmv RT
      Beeld laten zien dat su25 op 11880 meter vliegt
      Wat we werkelijk zien is vliegen op hoogte van 3600 meter
      De hoogtemeter geeft voet aan, er staat ноги

      Wederom liegt Kremlin
      Waarom liegt Kremlin zo vaak?

      Verwijderen
    4. @LGK,

      Nee, kom jij maar met westerse bewegende radarbeelden.

      "Waarom liegt Kremlin zo vaak?"

      Waarom lieg jij zo vaak? Leg ons nu eens jouw doel uit, wat probeer jij nu eigenlijk te bewijzen?

      Verwijderen
    5. Welke beelden zou ik hebben?

      Welke leugen heb ik gepost.

      Zojuist heb ik aangetoont dat Kremlin leugen verspreid.
      De su25 vloog niet op 11880m maar op zo'n 3600m

      Het commentaar van RT ziet u als waarheid, wat het dus niet blijkt te zijn

      Waarom brengt Kremlin dmv RT weer een leugen de wereld in?

      Verwijderen
    6. @LGK,

      "Welke beelden zou ik hebben?"

      Wederom probeer je een mistgordijn op te trekken. Ik vraag of jij westerse bewegende radarbeelden hebt?

      "Welke leugen heb ik gepost."

      Alles wat jij post zijn leugens.

      "Zojuist heb ik aangetoont dat Kremlin leugen verspreid."

      Jij hebt niets aangetoond, behalve wat jezelf geloofd.

      "Het commentaar van RT ziet u als waarheid, wat het dus niet blijkt te zijn"

      Hoe kom je erbij dat mijn bron RT is?

      "Waarom brengt Kremlin dmv RT weer een leugen de wereld in?"

      Waarom breng jij via ik weet niet wie weer een leugen de wereld in?



      Verwijderen
    7. they
      Hoe zou ik aan westerse radarbeelden moeten komen?

      Heel goed dat u duidelijk maakt dat ik leugens post.
      Heb van uw kant nog niet gezien dat u een leugen van mij debunkt

      Dat Kremlin leugens verspreid heb ik al meerdere malen aangetoond.
      Oa de plaats van de video met buk op oplegger.
      Kremlin noemt een plaats waar geen trolleybussen rijden, maar de lijnen daarvoor zijn wel te zien op de video.

      dat RT voor u de waarheid toont hebt u eerder hier gepost

      Wederom, welke leugen breng ik de wereld in?
      U heeft nog steeds niets aangetoond

      Verwijderen
    8. @LGK,

      Waarom geef jij eigenlijk geen antwoord als ik jou een onbenul noem? Dat was een behoorlijke provocatie van mijn kant, waarom geef je daar geen antwoord op? Want een onbenul ben je, als je denkt dat een Deens raketschild bedoelt is tegen Russische agressie. Dat is precies wat de Amerikanen de Russen hebben geprobeerd wijs te maken dat het raketschild ook hen verdedigt tegen raketten vanuit Iran en Noord-Korea. Hoe dom ben jij eigenlijk?

      Verwijderen
    9. Omdat u geen enkele onderbouwing of feiten post
      Dus waarop moet ik dan reageren?

      In eerdere post heb ik aangetoont dat Kremlin leugens verspreid
      Dat u dat niet wilt inzien, is triest

      Verwijderen
    10. @LGK,

      "Hoe zou ik aan westerse radarbeelden moeten komen?"

      Precies! Dus, hoe durf jij te beweren dat de Russische radarbeelden niet kloppen?

      "Heel goed dat u duidelijk maakt dat ik leugens post.
      Heb van uw kant nog niet gezien dat u een leugen van mij debunkt"

      Dat is jouw perceptie, die van mij is anders.

      "Dat Kremlin leugens verspreid heb ik al meerdere malen aangetoond.
      Oa de plaats van de video met buk op oplegger."

      Je hebt helemaal geen bewijs aangetoond, hoe kom je daarbij? Je hebt een social media filmpje laten zien van een BUK op een dieplader, meer niet.

      "Kremlin noemt een plaats waar geen trolleybussen rijden, maar de lijnen daarvoor zijn wel te zien op de video."

      Dat social media filmpje kwam helemaal niet van het Kremlin maar uit het Pentagon.

      "dat RT voor u de waarheid toont hebt u eerder hier gepost"

      Nee, ik gebruik RT praktisch niet als bron.


      "Wederom, welke leugen breng ik de wereld in?
      U heeft nog steeds niets aangetoond"

      Wederom, alle leugens die jou welgevallig zijn en welke hoedanigheid dan ook. Daarbij heb ik aangetoond dat jij niets kan aantonen.

      Verwijderen
    11. Dat de Russische radarbeelden niet kloppen heb ik niet beweerd.
      Wat ik wel beweer is dat Kremlin de beelden verkeerd interpreteert.

      De vele stipjes die Kremlin ziet na tijdstip uitvallen van de zwarte dozen zijn alle onderdelen van de MH17, en niet dat 1 stipje een su25 is
      Kremlin laat ook niet zien wat het flightpath is van de su25

      Kremlin zit er volledig naast

      Uw perceptie is dat u wel een leugen van mij heeft debunkt
      Welke dan?

      Ja, en op dat fimpje ziet u lijnen voor trolleybus
      En die zijn er niet in de stad die Kremlin noemde, wederom een leugen van Kremlin.

      En het social media filmpje kwam uit UA, gepost door SBU
      Graag aantonen dat het uit VS komt, anders is het roeptoeteren.

      U gebruikt RT wel als bron
      U wilde eerder aantonen dat een su25 wel boven 10km kan vliegen en hiervoor gebruikte u RT als bron, wederom leugen van Kremlin.

      Maar nu wordt u hilarisch
      "Daarbij heb ik aangetoond dat jij niets kan aantonen"

      Deze avond heb ik al 2 leugens, bewezen, van Kremlin aangetoond

      Uw enige tegenargument is dat de video met dieplader uit Pentagon komt.

      Hiermee kunt u naar de Kleine Komedie

      Verwijderen
  27. En zo gaat dat in een fascistische staat: http://www.rawstory.com/rs/2015/04/black-americans-killed-by-police-in-2014-outnumbered-those-who-died-on-911/

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Zelfs westerse onderzoeken wijzen uit dat nog maar 2% van de bevolking van de Krim terug willen naar de Oekraine: http://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2015/03/20/one-year-after-russia-annexed-crimea-locals-prefer-moscow-to-kiev/

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ach, hadden wij maar een zo'n politica: http://fortruss.blogspot.nl/2015/04/wagenknecht-eu-policy-has-destroyed.html

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  30. En inderdaad het kwaadaardig imperium is een zinkend schip: http://fortruss.blogspot.nl/2015/04/the-final-45-years-of-anglo-saxon.html

    En inderdaad is een van de redenen dat de mensen steeds slimmer worden.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Dit blijft een leuk filmpje over een paar Russische fabrieksdirecteuren die er met het geld vandoor willen: https://www.youtube.com/watch?v=VjrlTMvirVo

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  32. En het is natuurlijk ook regelmatig lachen wbt de domheid van de westerlingen: https://www.youtube.com/watch?v=8ux3oiWELIQ

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  33. En mooi overzicht van de huidige gang van zaken in Rusland:
    http://russia-insider.com/en/one-pager-latest-developments-russia-rf-sitrep-20150409/5466

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Nog maar een over onze fascistische vrienden in washington: http://www.informationclearinghouse.info/article41506.htm

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  35. En zo gaat dat in een fascistische staat: http://www.informationclearinghouse.info/article41496.htm

    Jammer toch al die camera's tegenwoordig. Je kunt bijna niks meer.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een van de kenmerken van een fascistische staat:
      Obsession with Crime and Punishment

      Under fascist regimes, the police are given almost limitless power to enforce laws. The people are often willing to overlook police abuses and even forego civil liberties in the name of patriotism. There is often a national police force with virtually unlimited power in fascist nations.

      Verwijderen
    2. Goh

      Een accurate beschrijving van politie in Rusland

      Maar dat kan je alleen maar weten als je daar gewoond heb

      Verwijderen
    3. LGK: de vs is een fascistisch land en jij komt met flauwiteiten? Hoe is het zover met je kunnen komen?

      Verwijderen
    4. LGK stelt heel gewoon de feiten vast. Jij komt alleen hier om niet bewezen te roeptoeteren....dat mag, want wij leven hier tenminste in een vrij land. In Rusland, als model fascistisch land, kan je dat niet. Maar jij als fascistenfan ziet dat niet eens meer...ook precies de beschrijving, de aanhangers,volgers en bevolking onder zo'n bewind zien het niet als fascisme maar als hun soort van "vrijheid"....Dus als jij nu eens ophoudt met die flauwiteiten en eens gewoon toegeeft een fascist te zijn...al je antwoorden verraden het al namelijk!!

      Verwijderen
    5. Ik wacht met spanning op je onderbouwing brabbelman.

      Groeten, Ben

      Verwijderen
    6. LKG je kunt wel schrijven, maar niet lezen. Blijft bijzonder.

      Groeten, Ben

      Verwijderen
    7. Ach ja, jij kan alleen maar roeptoeteren Ben, dat maakt je gewoon een domme fascist die elke complotsite gelooft. Ik kijk tenminste naar talloze nieuwssites en zie dan alleen op complotsites pro Russische verhaaltjes, bij de rest nergens....hoe zou dat toch komen??? Zelfs oude bondgenoten van Putin laten hem steeds meer vallen...hoe zou dat toch komen?? Meneer is een beetje zijn hand aan het overspelen...maar jij huppelt er als vrolijk domme meeloper achteraan die niks zelf durft of kan onderzoeken....

      Verwijderen
    8. Ik kijk tenminste naar talloze nieuwssites.

      Zou je die hier kunnen plaatsen Cruelman?

      Zelfs oude bondgenoten van Putin laten hem steeds meer vallen.

      Waar kan ik dat vinden Cruelman?

      Verwijderen
    9. Je bent wel erg lui andzela?? Zoek zelf eens wat op, in plaats van hier te roeptoeteren....dat is het enige wat je hier doet...Kom jij anders eens met bronnen, en dan bedoel ik geloofwaardige bronnen???

      Verwijderen
    10. Het wangedrag van de Russische politie in beeld:
      https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3012848209&feature=iv&src_vid=ELlVGrRxU2Y&v=RxIpba2aqtY

      Groeten, Ben

      Verwijderen
    11. Brabbelman: jij kiest openlijk partij voor het westerse fascisme, niet ik. Niks geleerd van het verleden dus. Er verder blijf je doorgaan met je racistische opmerkingen. En zoals eerder: racisme is de opmaat naar het fascisme. Het staat je fraai.

      Groeten, Ben

      Verwijderen
    12. Nogmaals, zoek de termen fascisme en racisme op, en de ware betekenis. Dan zal je zien dat jij juist fascistisch en racistisch bezig bent, en nog te dom om te snappen ook nog dat je er mee bezig bent. Jij hebt niks geleerd van het verleden, en je snapt er ook nog niks van...ga fijn de racist en fascist uithangen maar beschuldig mij er niet van als je niet eens weet wat het zijn....en je het zelf wel overduidelijk bent!!!

      Verwijderen
    13. Cruelman

      Je bent wel erg lui andzela?? Zoek zelf eens wat op, in plaats van hier te roeptoeteren....dat is het enige wat je hier doet...Kom jij anders eens met bronnen, en dan bedoel ik geloofwaardige bronnen???

      Zou dat bij jou helpen dan????

      Verwijderen
    14. Jazeker, maar je probeert het niet eens.....

      Verwijderen
  36. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen