zondag 12 april 2015

Forensische experts uit Maleisie op rampplek MH17

Forensische experts uit Maleisie waren deze dagen aanwezig op de rampplek van de MH17 om de zaak verder te onderzoeken. Deze informatie kwam vrij van bronnen rond diplomatieke kringen van de Volksrepubliek Donetsk. DNR-man Dennis Pushilin bevestigt kennis te hebben ontvangen van het voornemen van de Maleisiërs om de zaak verder te onderzoeken op de plek van de catastrofe.

Dennis Pushilin: "Wij doen er alles aan om de puistige omstandigheden, met name veiligheid, te bieden, zodat de experts normaal hun werk kunnen doen." BRON.

72 opmerkingen:

 1. Dat is knap dat ze er al zijn

  Volgens Maleisie zijn ze pas zaterdag om 12.30 vertrokken uit Maleisie
  Ook meldt maleisie dat ze vergezeld worden door Nederlandse veiligheidsmensen

  http://www.bernama.com/bernama/v8/ge/newsgeneral.php?id=1125292

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vond ik ook al LGK, maar zo zie je maar, in Rusland of bij pro-Russische media buigt men alles om, zelfs tijd!! Men liegt dat ze er zijn nog voordat ze er überhaupt kunnen zijn....en dan nog beweren ze hier met droge ogen dat ze "keiharde ongelogen onafhankelijke waarheidsgetrouwe info" krijgen van die complotsites...gaan ze hier effe enorm de mist in!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom hoor je deze imam niet op het NOS Journaal ?

  Saudi TV: We Will Enjoy Torturing Yemeni Women and Children

  Het zou ook wel op het NOS journaal verteld mogen worden dat Saoedi Arabië meer mensen onthoofd per jaar dan IS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verder alles goed xenofobische oligarch die er ook nog racistische en fascistische denkbeelden op nahoudt?? IS bestaat nog niet zolang en onthoofd geen mensen...jezus man....echt, je slaat door!! Kom of met bronnen en keiharde video's of hou dit geroeptoeter voor je want je komt er niet echt beter op te staan zo...

   Verwijderen
  2. Een paar foutjes herstellen in mijn antwoord; ik herstel namelijk WEL mijn fouten, in tegenstelling tot jullie die ze niet eens willen toegeven!! IS bestaat nog niet zolang en onthoofd en vermoord meer mensen bedoelde ik te zeggen...en dat is ook waar. Al vind inderdaad volgens een aantal artikelen o.a. HRW en andere mensenrechtenorganisaties het aantal executies in S-A zeer zorgwekkend. Men trok daar echter een vergelijking dat er schande werd gesproken over onthoofdingen door IS maar niet voor die door S-A, zonder daar precieze nummers bij te noemen. Simpelweg omdat men die van IS niet weet....maar jij doet het wel gelijk, zonder kennis van zaken...misselijkmakende xenofobie, racisme e.d. meneer oligarch...Ja de mensenrechten in S-A zijn idd zeer twijfelachtig en zeer schokkend te noemen op sommige fronten...dat ben ik met je eens. Maar jij doet weer zulke rare aannames zonder cijfers en feiten dat ik betwijfel wat jij hier nou komt doen....xenofobie promoten, PVV campagne voeren of gewoon liegen of alle drie....denk het laatste...

   Verwijderen
 4. Hoe leugens hun werk doen...

  Een aardig artikel van BBC hoe Kremlin phychologie gebruikt om propaganda te verspreiden, en wat hiermee bereikt wordt.
  Mensen in Rusland zijn nu zelfs bang om te praten over UA of de Krim

  http://www.bbc.co.uk/monitoring/how-russian-tv-uses-psychology-over-ukraine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zelfde BBC die de reportage met getuigen over de aanvallende jet meteen verwijderde?

   Verwijderen
  2. @LGK

   De enige die hier propaganda bedrijft ben je zelf. Op dagelijkse basis.
   Artikel waar je naar linkt heeft nauwelijks tot geen inhoud dat de titel ondersteunt.

   "Mensen in Rusland zijn nu zelfs bang om te praten over UA of de Krim"

   Is een zeer manipulatieve weergave van wat in het artikel valt te lezen:>


   "In the last six months or so, people have found it harder to talk to one another. As soon as the conversation turns to Crimea or the downed [Malaysian] airliner, the speakers instantly reach a level of incomprehension and aggression such that is better not to speak about anything at all," Saprykin said.

   Meaning: Russen zijn helemaal niet bang om zich over deze zaken uit te spreken, maar klaarblijkelijk lopen de emoties dan hoog op.

   Als die Russische propaganda werkelijk zo sluw en doortrapt is dan moeten er toch wel betere voorbeelden te vinden zijn dan dit flutartikel met dit soort 'bewijs':

   An example of how this is playing out in individual families can be seen from a Facebook post by Novaya Gazeta journalist Yevgeniy Titov in which he describes how his father set upon him when he tried to question Russian TV's version of the tragic blaze in Odessa. "My beloved papa, my soulmate, wants to fight with me! I have never seen his eyes like this, red with blood, inhuman, thirsting for revenge," he wrote.

   Titov fled his father's house in his stocking feet and hailed a taxi to take him home. After a while, his phone went. It was his father asking for forgiveness and imploring him to come back. "I went back, of course. I looked around and saw the TV was switched off."


   Ha, ha, ha, wat een bullshit laat de BBC weer lopen,

   Verwijderen
  3. Het BBC artikel haalt 2 items aan die vertoont zijn op TV1
   1) schreeuwende vrouwen richting POW (wat trouwens een oorlogsmisdaad was, dat optreden). Blijkt dat men 'gedwongen' wordt om stenis te schoppen.
   2) het verhaal van de 'gekruisigde jongen' wat dus niet waar bleek.

   Echter dit wordt door vele wel gelooft, en hiermee kweekt Putin de haat tegen het westen.

   U gaat volledig voorbij aan het feit dat Kremlin opzettelijk leugens verspreid.

   Heeft u van NOS al een item zien dat bv een getuige uit de Donbas vertelt dat de sepa's meisjes aan de hoogste boom opknopen?
   Dat soort leugens brengt het Kremlin wel

   Verwijderen
  4. 1) Die bus is door de Russen zelf beschoten
   2) En kom dan eens met een 'verhaal' van de andere kant?

   Alle feiten die ik post die u eenvoudig kunt natrekken

   Verwijderen
  5. @LGK

   1) Dat gaat dan niet over Russische propaganda, maar over de wijze waarop de autoriteiten van NovoR. met krijgsgevangen omgaan. Opvallend overigens dat jij en de BBC vallen over vrouwen die krijgsgevangen uitjouwen gruwelijk), maar weinig aanstoot nemen aan de reden ervan: dat beschietingen door het leger van Kiev van burgerdoelen waardoor zij en hun familie granaten op hun kop krijgen.
   2) Ja, en er zullen nog wel vaker indianenverhalen rondgebazuind worden (en echte oorlogsmisdaden worden verzwegen of gebagatelliseerd). Door beide kampen wel te verstaan. Zo gaat dat altijd met oorlogen.

   Ik heb helemaal niets met die schijnheilige, doorzichtige en eenzijdige Russofobe anti-Putin propaganda die je hier dagelijks als een jehova getuige aan de man probeert te brengen. Bespaar je de moeite, daar hebben we bladen als NRC, Volkskrant, Trouw, Telegraaf, New York Times, Newsweek, The Economist, Foxnews, etc etc etc,. Geen dag laten ze onbenut om ene of ander talking head aan't woord te laten die ons waarschuwt voor het Russische gevaar. En dan is er natuurlijk nog de de NOS :

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html

   Verwijderen
  6. Laat ik u het zoeken makkelijkermaken

   Bus door sepa's/Russen zelf beschoten

   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2015/01/graphic-leninsky-bus-attack.html

   Verwijderen
  7. Dus we hebben de wereldmedia die twijfelt aan de "goede" bedoelingen van Rusland en helemaal alleen aan de andere kant de Russische media, en uiteraard de pro-Russische media in fantasiestaatje Novorussya...en wie gelooft u?? Alleen de Russische media...goh wie heeft er nu oogkleppen op?? En och ja, er zijn nogal wat internetblogjes die u aanvoert als "serieuze alternatieve media" die pro Russisch zijn...en ook in ufo's, chemtrails en kaboutertjes geloven....ja hoor, heel serieus....

   Verwijderen
  8. @LGK

   De Westerse propaganda is anders van aard, maar oneindig veel meer geraffineerd. Een mooi voorbeeldje is het artikel waarmee de NY Times de gay heisa in de zomer van 2013 aftrapte. In het artikel wordt gesuggereerd dat holebi athleten tijdens de Spelen in Sochi het risico lopen opgepakt te worden wegens hun geaardheid. Rusland bashen gecamoufleerd door gevijnsde bezorgheid om human rights.

   http://www.nytimes.com/2013/07/22/opinion/russias-anti-gay-crackdown.html?_r=0

   Verwijderen
  9. Tja, dat was de waarheid. Maar uit uw woorden kan ik ook al begrijpen dat u anti-homo was?? Had ook niet anders verwacht...u bent als fascist vast tegen alles en iedereen wat "anders" is...

   Verwijderen
  10. dawg

   En?
   Rusland heeft toen duidelijk gemaakt dat de wet ook in Olympisch dorp geldt.
   Dus dat risico was er zeker

   Verwijderen
  11. @IQ19:74

   Brian Heiss,een veteraan op het gebied van homo emancipatie, heeft zelf onderzoek gedaan en daar verslag van gedaan. Dat verslag zou je beter eens kunnen lezen dan alle propagandapraatjes na te blaten. In de Appendix staan alle wetsartikelen. Opmerkelijk daarbij:

   The law never mentions or uses the word gay, lesbian, homosexual or any other LGBT identifier. [Chapter 2 & Appendix]

   En, omdat je toch zo geobsedeerd ben door Putin, de man zelf aan het woord over het thema holebi:

   https://www.youtube.com/watch?v=m8xSZ9Fr4c0

   Verwijderen
  12. linkje naar rapportage BrianHeiss

   http://static.prisonplanet.com/p/images/february2014/white_paper.pdf

   Verwijderen
  13. Nee, ze omschrijven het als 'niet traditioneel'
   En wat is dat dan volgens u?

   Verwijderen
  14. Dat wordt niet nader omschreven in de wet. Moet door de rechter bepaald worden.

   Verwijderen
  15. Waarvan we weten dat die niet altijd objectief is.
   Trias politica kent men niet in Rusland

   Ooit een meeting gezien tussen Rutte en Maarten Feteris

   Dat is in Rusland heel normaal

   Verder kent de Russische taal maar 1 woord voor homofilie en pedofilie.
   Zit diep in RU cultuur

   Dan is de uitspraak van de rechter (vaak 50+) wel te raden

   Verwijderen
  16. @LGK

   Heb je de het rapport van Brian Heiss wel gelezen? Hfst 4 bijvoorbeeld, genaamd:

   Chapter 4: Comparing LGBT Rights in the Russian Federation and the United States

   Wat uitspraken:

   In the Russian Federation homosexuality was decriminalized in 1993.

   In the United States sodomy laws were overturned by the US Supreme Court decision in Lawrence v. Texas in 2003. In their decision
   the justices determined that homosexuality wasn't a crime. However 12 States still havelaws which criminalize gay sex.

   The uncomfortable truth is that an LGBT individual is far more likely to be
   the victim of an anti-LGBT hate crime in the United States than in the
   Russian Federation.

   Op de punten waar Heiss de VS met Rusland vergelijkt op het gebied van gayrights komen de VS er zelden beter van af.

   In hoofdstuk 3 ' Examining Judicial Rulings from 7 Years of Regional Versions of the Law and 6 Months of theFederal Law de praktijk van het vevolgingsbeleid in Rusland:

   Tussen 2006 en 2013 werden 6 personen vervolgd waarvan er 2 werden veroordeeld, waarbij het bij als ik het me goed herinner ging om activisten die een proefproces wilden uitlokken.

   Wat je op z'n minst moet constateren bij een vergelijking van de praktijk van gayrights in de VS en Rusland is dat de stampij die recentelijk werd gemaakt tegen Rusland zwaar over de top is en uiterst hypocriet wanneer je het wegkijken van de VS meeneemt als het om gayrights/mensenrechten bij een aantal van haar trouwe bondgenoten

   Verwijderen
  17. Waarom haalt u er de VS bij?

   Het ging over Rusland
   Mijn referentie is NL
   Dan kan je er ook nog wel wat M oosten landen bij halen waar het slecht gesteld is (en zeker die dan ook nog steun genieten van VS)

   Punt is dat Rusland zo graag voor vol door Europa wilt worden aangezien, is ook een land dat voor deel in Europa ligt, maar nietde waarden en normen die nu gemeengoed in Europa zijn wilt overnemen.

   Daar heeft VS niks mee te maken, zijn normen en waarden van Europa.
   In Europa kennen we geen wetten die 'niet traditionele relaties' 'tegenwerken'

   Verwijderen
  18. @LGK

   Onvermijdelijk dat de VS in het vizier komen als de gay rights in Rusland ter sprake komen. Van daaruit is nl. de campagne gestart om de Russen te discrediteren. Een lastercampagne blijkt als je de praktijk in beide landen vergelijkt, maar niettemin een geslaagd staaltje propaganda via de MSM. En daar hadden we het over: propaganda.

   Krijg ernstige jeuk van tekst als 'normen en waarden die gemeengoed zijn in Europa.' Abstracte illusies. Door het bevorderen van economische relaties die voor zowel Europa als Rusland landen grote voordelen met zich meebrengen ontstaat een onderlinge afhankelijkheid die een veel betere basis vormt voor vrede, democratie en mensenrechten dan schijnheilige zedenpreken met wapengekletter op de achtergrond. Dat laatste is de richting waarin de angloamerikaanse oorlogspartij Europa wil duwen. 't Is mooi geweest. Gaan we hier niet nog een keer doen.

   Verwijderen
  19. "Door het bevorderen van economische relaties die voor zowel Europa als Rusland landen grote voordelen met zich meebrengen "

   Die Putin zelf aardig verpest heeft

   Verwijderen
 5. Asjemenou. Blijkt Putin ook nog lid te zijn van de Hell's Angels:
  https://www.youtube.com/watch?v=94e8-3S-HoY

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor alle fans van de NAVO:
  Tien jaar na de ondergang van Hitlers Derde Rijk en zes jaar na de oprichting van de NAVO vond men bij die organisatie dat in 1955 de tijd was aangebroken om voormalige Duitse NAZI-officieren in dienst te nemen.
  Zo kreeg de ridderkruisdrager en jodenvervolger Hans Speidel in 1957 het NAVO-bevel over de geallieerde landstrijdkrachten in Midden-Europa. Dit ondanks dat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog in Frankrijk onder meer verantwoordelijk was voor het uitroeien van Franse joden en verzetsstrijders en in Rusland voor het in brand steken van hele dorpen. Vaak nog met de bewoners in hun huizen, die levend verbrandden. Toen na de benoeming van Speidel een storm van kritiek losbarstte, werd iedereen door de westerse propaganda wijsgemaakt dat Speidel een "good guy" was geweest. Ja, dat hij zelfs tegen het einde van de oorlog (toen Duitsland al bijna verslagen was!) in het verzet ging........... Verzwegen werden Speidels vele oorlogsmisdaden en diens kwalijke rol bij het verraden aan de Gestapo van veldmaarschalk Rommel, die dus wel betrokken was bij de samenzwering tegen Hitler.
  En op dinsdag 13 december 1960 werd Adolf Heusinger, de voormalige stafchef van Hitler, benoemd tot voorzitter van het Militair Comité van de NAVO. Dit tot groot enthousiasme van de toenmalige Nederlandse regering die deze oorlogsmisdadiger blijkbaar had vergeven dat hij de man was geweest die in 1940 als chef van de afdeling operaties van de Duits generale staf het gehele aanvalsplan op Nederland had uitgewerkt.
  Dat Heusinger een oorlogsmisdadiger was, bewijzen de circa 145 getuigenverklaringen tegen hem. Op de Krim heeft hij namelijk een gruwelijke terreur uitgeoefend en was verantwoordelijk voor de dood van duizenden mannen, vrouwen en kinderen. Op Heusingers bevel zijn in de plaats Stary Krym circa 600 inwoners vermoord, waaronder de hele Severnajastraat. En in Kertsj zijn honderden partizanen en burgers in een steengroeve met gas om het leven gebracht. Voor al deze gruwelijke oorlogsmisdaden heeft Heusinger nooit terecht gestaan. De reden: Heusinger had als stafchef van Hitler een groot aandeel gehad in de praktische voorbereiding van de aanval op de Sovjet-Unie op 22 juni 1941. En dat is ook de reden geweest dat de NAVO-regeringen, waaronder Nederland, hem later zo graag op zo'n vooraanstaande plaats in de NAVO-structuur wilden hebben. Overigens heeft Moskou eind 1961 aan de VS nog om zijn uitlevering gevraagd, maar daar werd niet op ingegaan.
  Na deze twee kregen we medio jaren '60 bij de NAVO weer te maken met een Nazi-oorlogsmisdadiger, namelijk de notoire antisemiet Johann Adolf Graf von Kielmansegg. De in de oorlog nog kolonel zijnde Von Kielmansegg zou als officier bij de generale staf der Wehrmacht bevelen hebben gegeven aan "Einsatzgruppen" van de SS. Deze "Einsatzgruppen" waren verantwoordelijk voor de moord op 1.4 miljoen joden in Rusland en op miljoenen Slaven en andere burgers. Von Kielmansegg's houding ten opzichte van het antisemitisme blijkt duidelijk uit diens boek "Tanks van Warschau tot de Atlantische Oceaan", dat in 1941 in Berlijn werd uitgegeven.
  http://gerard45.bloggertje.nl/note/57659/over-het-werven-van-nazi's-bij.html?hc_location=ufi
  Vele dingen veranderen niet in 70 jaar.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, ja, angst is een slechte raadgever:
  http://rt.com/news/249109-sweden-submarine-hunt-workboat/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De grote vraag op dit moment is: Wie is hier oorlogszuchtig?
  frietkot
  Nieuw cartoon, door scrollen naar beneden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach leuk, je kan tekenen...nou nog leren de waarheid schrijven in plaats van leugens en begrijpend lezen en je wordt zowaar echt een talent....maar ik heb er een enorm hard hoofd in. Daarbij zijn jullie de oorlogszuchtigen,dus ik zou toch eens proberen jullie zelf te tekenen....

   Verwijderen
  2. je voelt je aangesproken? Heerlijk....

   Verwijderen
 9. En ondertussen veel droefenis troef in kiev:
  https://www.youtube.com/watch?v=jtZuVN5IJho&feature=player_embedded

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja Ben en Matt
  Obama is er happy om:
  https://www.youtube.com/watch?v=HRqw0VE5SUY

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat obomba de geschiedenis in gaat als een van de meest tragische figuren aller tijden. Als neger in de voetsporen van MLK en Malcolm X ....................... en dan dit als resultaat.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  2. Eerder steunt u al het ultieme kapitalisme
   En nu blijkt u ook een racist.
   dat blijkt doordat u het woord 'neger' gebruikt.
   U had ook een ander woord kunnen kiezen

   Verwijderen
  3. Dat wordt ook rasistisch beschouwd

   Verwijderen
 11. Het blijkt dat er Amerikanen zijn die door hebben dat er nazi's rondlopen in oekraine. Het moet toch niet gekker worden:
  https://www.youtube.com/watch?v=yiHapHFueBY

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat was natuurlijk niet de bedoeling:
  http://beurs.com/2015/04/10/sancties-zijn-zegen-voor-rusland/60782

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus men bestrijd corruptie in Rusland door het afschaffen van bedrijfsinspecties?????

   Hoe zou men in NL reageren als bv de VWA of brandinspectie, milieu controles enz zou afschaffen?

   Hoe ver kan een land afglijden.

   Verwijderen
  2. Nou @LGK, een duidelijker antwoord kan je niet krijgen, dacht ik zo.

   Verwijderen
  3. Ben

   U bent zelf degene die de link post, dan staat u ook achter de inhoud van de link.

   En in de link staat letterlijk

   "Om ervoor te zorgen dat bedrijven niet zouden verplicht worden steekpenningen te betalen, heeft Putin beslist om bedrijfsinspecties op te schorten voor drie jaar."

   Dus alle controles die ervoor zorgen dat de regels worden nageleefd die de consument moeten beschermen of zorgen voor eerlijke concurrentie worden afgeschaft in Rusland.

   Je zou kunnen zeggen dat dit de ultieme kapitalistisch maatschappij wordt geïntroduceerd door Putin, geen controle vanuit de staat.

   Wie had dat gedacht van een oude communist

   Verwijderen
  4. Maakt allemaal niet uit. Mijn constatering blijft dat jij wel kunt schrijven maar niet lezen. En dat is echt heel bijzonder.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  5. Ben

   Volgende alinea:
   "Drie jaar niet geambeteerd worden door allerlei ambtenaren. Rustig, zonder zorgen aan je zaak kunnen bouwen. Wat voor ons een verre droom is, is in Rusland werkelijkheid."

   Geen controles, zodat ik als directeur niet hoeft te letten op oa gezondheid van consument die mijn product koopt.

   Daar bent u voorstander van, Ben de ultieme kapitalist

   Verwijderen
 13. Is hier iets bekend over de onafhankelijkheidsverklaring van Odessa?

  http://rinf.com/alt-news/featured/new-breakaway-republic-tries-to-form-in-ukraine-to-join-donetsk-and-luhansk-republics/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben het in verschillende berichten tegengekomen. Lijkt me tricky in het huidige krachtenveld.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  2. Blijkt dat de 'afscheiding' van de Donbas helemaal niets met de afzetting van Victor te maken had.

   In deze video zegt Zakharchenko dat het plan voor afscheiding al 2 maanden voor 23 feb klaar lag

   https://youtu.be/mzaHg4SQJpw

   Blijkt dat het hele coup geleuter dus niets te maken heeft met de afscheiding van de Donbas

   Verwijderen
  3. Idd, lekker belangrijk dat Odessa zich wilt afscheiden omdat 'fascisten' aan de macht zijn gekomen in Kiev.

   Voor de Donbas bleek dat dus helemaal niet de reden te zijn om zich af te scheiden.
   Zakharchenko geeft zelf toe dat die plannen er al lang waren

   Verwijderen
  4. Ik probeer het eens 2 keer. Misschien dat ie het dan wel kan lezen.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  5. @LGK,

   "Voor de Donbas bleek dat dus helemaal niet de reden te zijn om zich af te scheiden."

   Nee, Donetsk en Luhansk wilden dus geen aansluiting bij de EU en met de installatie van een fascistisch regime in Kiev was dat snel beklonken. Regeren is vooruitkijken en dat hebben zij in de Donbas uitstekend gedaan. Chapeau!

   Verwijderen
  6. they
   Geschiedenis is u vreemd

   In nov 2013 wees Victor de EU af en ging in zee met Putin.
   Er waren wat protesten in verschillende steden, maar die stelden nog niet veel voor.

   Dus Victor koos voor Putin en de Donbas wilde zich toen al afscheiden.
   Knap hoe u uw eigen draai aan geschiedenis geeft

   Verwijderen
  7. Inderdaad. En wie maakt er nou geen plannen? Mag dat ook weer niet. Maar goed een azijnpisser moet ook wat te zeiken hebben anders ontploft ie.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  8. Plannen maken als de president heeft gekozen voor Putin

   Alsof Limburg zich nog steeds wilt afscheiden als Wilders MP is die geleifd is in Limburg beloofd op te komen voor Limburg.

   ook u probeert recht te praten wat krom is

   Verwijderen
 14. Ben

  Blijkt nu dus dat de 'coup' in Kiev niet de werkelijke reden is
  Alleen een excuus om de terrorist uit te hangen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En in washington hangen ze de fascist uit en daarmee zetten ze daar het leven van allen op het spel en dat interesseert je geen reet. Hoe heet dat ook al weer? O, ja: selectieve verontwaardiging. He, he, het duurde even voor dat eruit was.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  2. Gelukkig heeft u enorme goeie onderbouwing Ben...oppertrol 1e klas, waarschijnlijk met een ziekelijke adoratie voor het Kremlin, Poetin of allebei!!

   Verwijderen
  3. Selectieve verontwaardiging is toch te veel eer, want dat impliceert dat je een beetje kunt nadenken. Ik hou het toch maar bij debiel.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  4. Ben
   Uw kennis van Nederlands is laag zoals u laat blijken
   Zoek eerst de definitie op van fascisme voordat u post
   Anders is het een godwin

   Verwijderen
  5. En spuit 11 brabbelman zit weer mee te gluren: viespeuk!

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  6. Ben
   Alleen youtube filmpjes posten, maar niet inhoudelijk reageren.
   Het enige is schelden wat u doet.

   Hiermee verlaagd u alleen uzelf

   Verwijderen
 15. In Frankrijk beginnen er ook een paar wakker te worden:
  http://fortruss.blogspot.nl/2015/04/french-party-cries-shame-on-supporting.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goed artikel van een goede vriend. En lees ook de commentaren en wordt dan even heel stil:
  http://russia-insider.com/en/its-waiting-game-what-next-donbass/5586

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het artikel staat vol met leugens

   - voldoende bewijs van Russische militaire aanwezigheid

   "Russia does not participate in building Donetsk statehood"
   Kremlin heeft notabene de referendum biljetten verzorgd

   "recognizing customs documents issued by Donetsk authorities."
   Het is door niemand erkent, sorry zuid Ossetie, dus douane papieren kan niet

   Nog veel meer onzin, dan maar laatste zin
   "I do not see how Russia could let Donbass fail."
   dat doen ze dus niet door wapens en militairen te leveren

   Verwijderen
 17. Uit artikel
  "Obviously there are no signs of Russian military hardware or personnel"

  Hoe blind ben je dan?
  YT staat vol met filmpjes met T72b3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, hij is er geweest en jij kan niet lezen. Wie moet ik dan geloven?

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  2. Dus als ik zou schrijven dat ik er ook geweest ben, zou u mij geloven.

   dat is geen argument

   Verwijderen
 18. Toch nog even iets over het schandelijke optreden van de Russische politie:
  http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-policewomen-to-be-disciplined-for-wearing-short-skirts/502379.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen