woensdag 15 april 2015

Donetsk verzetsman uit Siberie terug wegens bosbranden

15-4-2015 Video van bloggers

"Siberië en het Verre Oosten staan in brand. Verzetsleden uit Siberië die actief waren in Donbass zijn teruggekeerd naar hun kleine dorpen om hun streekgenoten te helpen bij het blussen van de vuren. Er branden duizende hectaren bos, honderde mensen hebben bloed verloren. Een veteraan uit de strijd in Ilowaisk die op de plek aankwam om het vuur te blussen, vertelde dat, toen hij aankwam bij de asresten, hij uit gewoonte dacht dat de Oekraiense strafexpeditie langsgeweest was, zo erg was de schade."

De natuurbranden bedreigen strategisch belangrijke objecten, het oliecomplex "Oost-Siberië - Stille Oceaan" en ook het in aanbouw zijnde ruimtevaartcomplex "Oostelijk" ("Wostotshni"). In Prijamoer staat nu circa 20 duizend hectaren bos in brand. Op de video zijn angstaanjagende beelden te zien met onder andere plaatselijke bewoners die met hun auto een weg proberen te banen door de vuur- en rookzee. BRON.In Onderstaande video komt aan het begin een tekst in beeld die zegt: De branden in Xakasi (Chakasi) 12.4.15. In Xakasi woedde een storm met snelheden van 30 meter per seconde. In het vuur kwamen 38 woonkernen terecht. Meer dan 1200 huizen zijn afgebrand.

181 opmerkingen:

 1. Waarom je een president kiest maakt allemaal niet meer uit (in amerika). Zelfs vanwege symbolische redenen. Chelsea Clinton.:
  Mijn moeder moet gekozen worden voor symbolische redenen
  En het kan allemaal gezegd worden!! en het wordt waarschijnlijk ook nog serieus genomen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee jullie doen goeie uitspraken wil je zeggen...man man...dat je jezelf nog serieus neemt...ik in elk geval niet meer. Daarom reageer ik hier bijna niet meer. Jullie propaganda en fascisme en racisme is gewoon niet meer serieus te nemen, zo stuitend is het. Jullie vinden jullie eigen fantastisch, maar jullie zijn juist het grote addergebroed waar Gunter Grass vlak voor hij stierf nog van zei, pas op, met mensen zoals hun rol je ongemerkt WO3 in...en hij heeft gelijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij trouwens dat je met dit stuk meteen toegeeft dat er Russen meevechten....heel goed. Eindelijk begin je nu een beetje door te zien dat wij eigenlijk gewoon gelijk hebben en jullie enorm fout zitten en zijn.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. BREAKING!!!
   LKG, Menie of hoe ze zich nu weer noemt onze Iwan Cruelman van de sociale werkplaats heeft 'n Rus ontdekt in Siberië!!!
   FUCK

   En weer weglopen bij de vorige topics de laffe huistrol...

   Er was eens een prinsesje
   Onschuldig, lief, een kind
   Ze had twee blauwe ogen, zo mooi
   En ze was blind
   Er kwam een prins uit het Westen
   Zij was toen zeventien
   Hij toonde haar zijn toverstaf
   En zij kon zien

   Ga maar slapen kleine
   Je wereld is nog klein
   Je mag nog even dat prinsesje
   Lief en onschuldig zijn
   Soms, als ik je moet troosten
   In je redeloos verdriet
   Heb ik het gevoel van binnen
   Dat je al ziet

   Ze kon haar ogen niet geloven
   Toen zij voor het eerst de wereld zag
   Ze vroeg de prins: "Was het altijd zo"
   Hij zei: "Sinds jaar en dag"
   Ze zei: "Ik zie geen liefde
   Alleen verdriet en pijn
   Jij moet dus kiezen tussen
   Zien of een blind prinsesje zijn"

   Ga maar slapen kleine
   Je wereld is nog klein
   Je hoeft nog niet te kijken
   Naar het verdriet, de pijn
   Ik kan je nu nog troosten
   Ik zie wat jij niet ziet
   Ga maar lekker slapen
   Je hoeft nog niet...

   Neerlands Hoop - Slaapliedje


   Blijf maar slapen trollen
   Jullie wereld bestaat alleen uit mollen
   Jullie kunnen niet eens kijken
   Naar de vreugde van trollendollen
   Wij zien wat jullie niet zien
   Blijf maar lekker slapen
   Jullie kunnen, mogen en zullen nooit wakker en levend zijn!

   Verwijderen
  2. Het was blik die met de Russische verzetsman die in de Donbas vocht nu terug is in Siberië.

   Wel vreemd, waar heeft een Russische verzetsman uit Siberie zich tegen te verzetten?

   Verwijderen
  3. En als een Nederlandse burger gaat vechten in Syrie dan heeft die burger een probleem met de Nederlandse overheid bij terugkeer.
   Russen kunnen in enorme getalen de grens met Oekraine oversteken naar rebellengebied en daar heeft de Russische overheid dan zogenaamd geen hand in?

   Verwijderen
  4. Zeg Fan Tast, ga je ook nog eens wat zinnigs melden of blijft het bij deze marihuana-gedachten???

   Verwijderen
  5. Dank voor deze bevestiging:

   100% PROOF EN WETENSCHAPPELIJK ONDERZOCHT: LGK, CRUELMAN EN MENNIE SAMEN IS IWAN DE VERSCHROMPELDE NPO-TROL! en ze hebben 'n Rus ontdekt in Siberië!!!
   FUCK

   Zal het je ooit lukken 'n normaal antwoord te geven op 'n simpele vraag. Je hebt nu toch al 2 weken de tijd gehad om het antwoord op te zoeken of aan je begeleider te vragen, in de gesloten inrichting waar je veilig opgeborgen zit.

   Hoeveel is 1 + 1 ?

   Eerst die simpele vraag beantwoorden, zodat je de mensen laat zien, dat je normaal aan 'n discussie deel kan deelnemen...je was weer weggelopen op het vorige topic:

   ...het heeft niet meer geantwoord en is weer eens afgedropen, overigens 'n bekend verschijnsel van die 3-koppige huistrol

   Lees verder terug: Hoeveel is nou toch 1+1 lantaarnpaal! Zal het licht ooit aangaan...bukken!

   Verwijderen
  6. Wel vreemd, waar heeft een Russische verzetsman uit Siberie zich tegen te verzetten?

   Waarschijnlijk omdat hij weet dat als hij niks doet dat het virus van de gekleurde revolutie over niet al te lange tijd moskou aanvalt zoals John mcinsane gezegd heeft.
   http://www.theatlantic.com/international/archive/2011/11/the-arab-spring-a-virus-that-will-attack-moscow-and-beijing/248762/

   Verwijderen
 4. https://decorrespondent.nl/2488/Waarom-Russische-burgers-vrijwillig-meevechten-in-Oost-Oekraine/114781392-d6ac380d

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amerika en de EU willen de spanning op de spits drijven door hun propagandaoorlog uit te buiten via alle massamedia, omdat deze niet meer zijn dan politieke spreekbuizen die gebruikt worden om leugens in de wereld te brengen.

  Eerder is gemeld dat het Oekraïense leger serieus aan het verliezen is. Rusland heeft het helemaal niet nodig om tussenbeide te komen omdat de separatisten mans genoeg zijn om het 'officiële' leger (mede bestaande uit buitenlandse huurlingen) het hoofd te bieden. Maar, de manier van 'oorlog' voeren is terdege veranderd. We zien nu in oost Oekraïne hetzelfde gebeuren als in Gaza. Burgers, steden, ziekenhuizen en huizen zijn het doelwit geworden. De gedachte hierachter is, als alle burgers dood zijn of gevlucht waarom zouden de separatisten dan nog verder vechten?

  Veschillende mensen in de Donbass militie hebben andere verhalen te vertellen dan de leugens die Kiev, EU en Amerika dagelijks spuien via de massamedia! De Donbass militie heeft de hulp van Russische tanks NIET nodig. De afgelopen twee maanden hebben ze een compleet arsenaal tanks en gevechtsvoertuigen op het leger buitgemaakt. Wat vertellen onze onnozele politici nu eigenlijk. Waarom gaan ze zelf niet een keer kijken om zich te overtuigen van hun 'waarheid' die ze gezamenlijk uiten!

  Trouwens de Oekraïense regering heeft toegegeven dat de separatisten tanks en gevechtsvoertuigen buit hebben gemaakt en het materiaal nu gebruiken tegen het leger. Dat hebben ze in juli 2014 al wereldkundig gemaakt. Worden we geregeerd door een stelletje onnozelen die niet kunnen lezen noch schrijven of hoe zit dat? Dat ze een granieten plaat voor hun kop hebben staat als een paal boven water!

  Een officiële brief, getekend door Arsen Akov, minister van buitenlandse zaken en V. Gritsak, hoofd van het antiterrorisme team, zijn de ondertekenaars. Hierin wordt vermeld dat de separatisten 35 tanks, 96 gevechtsvoertuigen, 38 stuks artillerie, 7 vliegtuigen, 2 helikopters en 104 militaire voertuigen hebben buitgemaakt.

  Volgens andere mensen is het zelfs meer. 65 T-64 tanks, 69 infanterievoertuigen, 39 bewapende personeelsvoertuigen, 2 verkenningsvoertuigen, 9 commandovoertuigen, 2 artillerie raketinstallaties BM-27, 33 verschillende gespecialiseerde wapens, 10 howitzers, 32 82mm. Mortiers, 18 anti aircraft geschut en 124 militaire voertuigen. Alles is buitgemaakt in de periode tussen 20 juni en 5 augustus.

  Dus, het hele arsenaal waar de 'rebellen' gebruik van maken was eens Oekraïens bezit en komt helemaal niet uit Rusland. Deze informatie is van cruciaal belang omdat de beschuldigingen vanuit Amerika en de NAVO hoofdkwartieren berichten dat alle tanks, manschappen en voertuigen uit Rusland afkomstig zijn.

  Uit Eerdere berichten is te lezen dat de 72 e brigade zich heeft overgegeven omdat ze geen munitie, eten of drinken meer hadden. Eerst waren het kleine groepjes die naar de Russische grens ontsnapten, alles achterlatend maar die groepen werden steeds groter tot het moment dat de COMPLETE brigade nu asiel heeft aangevraagd in Rusland. Dat is heel veel uitrusting dat is achtergelaten door het Oekraïense leger, niet? Om niet te zeggen ALLES!
  Dit is wat er overblijft van Brigade 72! Alle onbeschadigde materialen zijn meegenomen door de separatisten!
  https://www.youtube.com/watch?v=kIj0G15NK0g

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En terwijl de humanitaire crisis in Donetsk en Lugansk nooit zijn genoemd in de westerse media maken ze zich wel druk om een Russische invasie die dan ook nog een leugen is?

   Onderzoeksjournalistiek mijne heren en dames journalisten bestaat uit ALLES onder de aandacht te brengen, ook dat wat politici 'vergeten' te vermelden. En, als het niet anders kan, er zelf naar toe gaan ipv iedereen naar Irak en Syrië te sturen om de berichtgeving vanuit Oekraïne tot een minimum beperkt te houden. Zo komen de leugens tot leven, niet? En, onderzoeksjournalistiek dat kan nu tegenwoordig gemakkelijk vanuit de luie stoel, terwijl men nog wel de stoel af moet om de bewijzen te vergaren natuurlijk. Voor de rest geen centje pijn. Of staan jullie onder curatele van het rijk en jullie hoofdredacteur?

   Oekraïense en opstandelingen hun verliezen tussen 9 juli 2014 en 15 juli 2014.
   http://images/rusland4.jpg

   Vertaling van het officiële schrijven

   Totale Oekraïense verliezen:

   Doden: 1600
   Gewonden: 4723
   Tanks: 35
   Oorlogsvoertuigen: 96
   Artillerie: 38
   Vliegtuigen: 7
   Helikopters: 2
   Auto's: 104
   Totale verliezen separatisten:

   Doden: 48
   Gewonden: 64
   Tanks: 2
   Oorlogsvoertuigen: 0
   Artillerie: 5
   Auto's: 8
   Totale verliezen burgers:

   Doden: 496
   Gewonden: 762
   Gesigneerd door: Arsen Avakov en V. Gritsak.

   Op deze manier krijgen rebellen artillerie, tanks en voertuigen bij elkaar. Ze zijn de oorlog aan het winnen. En zonder hulp van RUSLAND!
   Russian tanks and Personnel my ass, stupid and lying BASTARDS that's what politcians are!


   Verwijderen
  2. Ik adviseer u de social media te volgen
   Zeer veel te vinden over Russisch oorlogs materieel wat uit Rusland komt en in de Donbas bevind.

   Het simpelste bewijs is wel het verwijderen van kentekens en herkenningstekens.
   Als de sepa's willen voorkomen dat Kiev en rest van de wereld zou denken dat dat spul uit Rusland komt, laat die tekens van UA er dan gewoon op staan (scheelt ook nog verf)

   Verwijderen
 6. De sepa's geven zelf toe dat er Russische reguliere troepen met Russische tanks in de Donbas zijn

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/11506774/Separatist-fighter-admits-Russian-tanks-troops-decisive-in-eastern-Ukraine-battles.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   Nee hoor, de sepa's geven helemaal niets toe, de Telegraph schrijft dat de sepa's dat toegeven. De Telegraph kan wel een foto plaatsen van de sepa die het gezegd zou hebben maar geen video? Weinig overtuigend.

   Verwijderen
  2. Klopt, het is een Russische vrijwilliger die verteld dat er reguliere Russische troepen en tanks zijn.
   "“all operations, especially large-scale ones, are led by Russian officers, by Russian generals,”"
   " regular army units sent from Russia and commanded by Russian officers were key in seizing the strategic town of Debaltseve in February."

   Excuus, sepa's en Russische vrijwilligers zijn ook moeilijk uit elkaar te houden

   Verwijderen
  3. @they knew

   Vroeg ik me ook af. Is dit een authentiek getuigenverslag of een fake? Ga je als je 'Mr Sapozhnikov, a Russian from St Petersburg' ben onbekommerd dit soort militaire geheimen aan de BBC rondbazuinen. Zoiets moet toch, juist voor degenen die het liefst de meest apocalytische verhalen over Rusland ophangen of geloven, een reden zijn om de wenkbrauwen op te trekken.

   Anderzijds, 't zou mij helemaal niks verbazen als de Russen, militaire steun aan het verzet geven die verder gaat dan bijvoorbeeld bevoorrading. Ik heb ergens op de Saker als eens gelezen dat er een soort parallele commandostructuur is van de NAF, waarbij Russische opperofficieren de belangrijke posities dubbelen.

   Face it, er is in Ukraine sprake van een soort low intensity oorlog tussen de VS en de Russen. Dat maakt het allemaal ook zo gevaarlijk. Wel opvallend dat de NAVO maar niet lukt om met een overduidelijk 'smoking gun' op de proppen te komen.

   Verwijderen
  4. Russen zat gevonden, wil jij aub op die ene vage Amerikaan in een joetjoeb filmpje graag meer bewijs leveren dat er zowaar een strijd is tussen de VS en Rusland?? Van de Russen is bewijs genoeg, dat hoef je niet meer te leveren....

   Verwijderen
  5. En als het niet waar zou zijn, waarom zou die vrijwilliger het dan verzinnen?

   Verwijderen
  6. @ LGK

   Tsja, waarom liegen journalisten, politici, kranten, TVstations, persbureaus en overspelige echtgenoten?

   Verwijderen
  7. Liegen is iets ander dan verzinnen

   Dus waarom zou die Russische vrijwilliger verzinnen dat Kremlin militair actief is in de Donbas?

   Verwijderen
  8. @LGK

   De waarheid verzinnen lijkt me een typisch gevalletje van liegen.

   Verwijderen
  9. Nop

   Het is een leugen verzinnen in uw ogen
   Dus waarom zou een Rus, die vrijwillig naar de Donbas ging de leugen verzinnen " dat Kremlin militair actief is in de Donbas"

   Geef me 1 reden waarom een Rus gaat liegen wat zijn land in discrediet brengt

   Verwijderen
  10. Geef me één reden hoe de BBC zo iemand dan net weet te vinden.

   Verwijderen
  11. Wie weet zijn het er honderden, en BBC heeft er 1 geselecteerd

   Verwijderen
  12. Zinloze discussie.

   't Is onlogisch, zoals je zelf ook stelt, dat een vrijwilliger z'n land in discrediet gaat brengen door met naam en toenaam militaire geheimen in de openbaarheid te brengen. 't Lijkt me dus voor de hand liggen om de betrouwbaarheid van dit soort getuigenissen met de nodige scepsis aan te horen.

   Verwijderen
 7. Waarom zijn er dan cargo200 transporten naar Rusland?
  Door OSVE zelf geconstateerd

  "oorlog tussen de VS en de Russen"
  Oja, die Obama toch, foei.......
  Heb nog geen bemoeienis van VS gezien, alleen steun

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   "Heb nog geen bemoeienis van VS gezien, alleen steun"

   Jij noemt de aanwezigheid van de CIA en militaire instructeurs in Oekraïne geen bemoeienis? Dan moet jij jezelf de volgende vraag stellen; "Waarom steken de neo-cons $5 miljard in Oekraïne als het een zuiver Europese aangelegenheid zou zijn, tenslotte wil Oekraïne zich aansluiten bij de EU en niet bij de VS? Of de VS wil Oekraïne héél graag als NAVO lid om Rusland nog verder in te snoeren?

   Dat je dom geboren bent daar kan jij niets aan doen, maar dat je niets geleerd heb wel. Jij wordt nog eens gek van blijdschap als je wijs wordt.

   Verwijderen
  2. Ach....
   CIA, waar?
   Die 50 man op kantoor in Kiev?
   Die instructeurs? Wouw
   Tjongejonge........VS is echt uit op oorlog en voert oorlog tegen Rusland.

   Kul argument wat u aanvoert, en staat in geen verhouding wat Putin doet. Het sturen van troepen en materieel naar UA.

   Wie zegt dat EU er geen geld ingestoeken heeft?

   UA wilt een handelsakkoord met EU, en ooit ook lid worden. Maar hiervoor moeten ze nog veel doen

   Het is aan UA of ze lid willen worden van NATO, is niet aan VS of Rusland.

   En weer gaat u inzien dat u aan argumenten verliest, en begint weer te schelden

   Verwijderen
  3. @LGK,

   "En weer gaat u inzien dat u aan argumenten verliest, en begint weer te schelden"

   Ja, tegen domme mensen scheld ik altijd en zeker als zij dom willen blijven. Maar ja, dat is ook het enige argument die je kan verzinnen, ik scheld en voor de rest komt er geen zinnig woord uit je toetsenbord.

   Verwijderen
  4. Bent u er al achter dat er 'voet' op de hoogtemeter van de su25 staat die volgens RT op 11880 meter vloog?

   Vreemd dat u mij van domheid beticht, inmaak een objectieve en feitelijke opmerking

   Echter uw enige antwoord is schelden

   Verwijderen
  5. @ LGK

   Zoek eens op wat de service en maximale ceiling van (bijvoorbeeld) de volgende vliegtuigen waren:

   North American P51 D Mustang, Supermarine Spitfire, Focke Wulff 190

   Drie kisten uit WOII

   Of voor mij part het plafond van de F84 Thunderjet uit de Koreaanse oorlog,. Een kist met vleugels zo recht als een skateboard. Al de genoemde toestellen haalden met gemak de 10 km en schoten elkaar daar met evenveel gemak uit de lucht, met mitrailleurs of boordkanonnen. Toen al.

   Verwijderen
  6. dawg

   En die vlogen max 0,5 mag
   Die hadden ook meerdere guns aan boord, 6x
   Die gelijktijdig schieten (maakt de kans om te raken groter)

   De su25 heeft GSh 30-2
   Vuurt maar 1 kogel per keer
   Op doel wat min 900km/uur vloog
   Wat betekent dat de su25 maar 19 kogels in 1 aanval kan afvuren
   (lengte van aanval, snelheid van vuren)
   Als de su25 zijn neus niet bijdraait is het doel al 30 meter opgeschoven
   (tijdinterval tussen 2 kogels en snelheid object)

   En we weten dat 'alle kogel' op 1 plekterecht zijn gekomen, bij cockpit
   Op romp is er verder geen inslag te zien

   Dan is het erg knap dat de piloot de aanval begint op 1,8km afstand en al die 19 kogels op 1 plek laat inslaan?

   Technisch is het niet eens mogelijk voor een su25 om zo'n aanval uit te voeren.

   Terug naar uw P51 en Spitfire, dat was juist ook de reden dat die 6 guns hadden, bij aanval was de trefkans veel groter (ipv 1 gun wat een su25 heeft)

   Verwijderen
  7. @ LGK

   Ik had het alleen over het plafond.

   Maar als je toch over dat schieten begint: volslagen onzinnige pseudo-wetenschappelijke lulkoek. Als je gelijk had was het een godswonder dat gevechtsvliegtuigen er ooit in zouden slagen elkaar meer te schieten.

   Natuurlijk schiet een boordkanon maar 1 kogel per keer, maar een Gsh 30-2 doet dat wel zo'n 3000 keer per minuut, of wel 50 projectielen per seconde. En (dat is niet de eerste keer dat ik je daar op wijs) bewegen ze de tegenstanders zich niet met 900 km/u ten opzichte van elkaar; het snelheidsverschil is veel kleiner

   Daarnaast is goed schieten, kan iedere jager je vertellen, een kwestie van voorhouden, d.w.z. voor het doel richten. Het doel vliegt dan in de baan van het schot. Op YT sterft het van de dogfight filmpje waar je kan zien hoe het werkt.

   De SU 25 is een vliegtuig bedoeld voor grondaanvallen. Tanks en pantservoertuigen bijvoorbeeld. Betrekkelijk kleine doelwitten die met een groot snelheidsverschil worden benaderd. En die de SU25 weet te raken.

   Dat de schade aan de cockpit van MH17 sterk gelocaliseerd is spreekt daarom helemaal niet tgen een aanslag maet een gevechtsvliegtuig, eerder omgekeerd. Als MH 17 door een BUK was getroffen was er veel meer schade aan de rest van het vliegtuig te zien geweest om dat het spreidingspatroon van de shrapell er van veel groter is,.

   Verwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @LGK

  @LGK

  Dat jij geen bemoeienis van de VS ziet verbaast me niks. Kwestie van cognitieve dissonantie en selectieve perceptie om er maar eens wat psychologentaal tegen aan te gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. U haalt 2 zaken door elkaar
   Westen ziet graag dat volk van UA kiest voor westerse koers. Daar heeft VS in 20 jaar 45mld aan uitgegeven

   Uiteendelijk maakt UA die keuze dmv afzetting president door rada

   Rusland is hier niet blij mee en annexeert de Krim en voert oorlog in de Donbas.

   De enige die oorlog voert is Rusland

   Verwijderen
  2. @LGK,

   "U haalt 2 zaken door elkaar"

   Nee hoor, jij haalt zaken door elkaar. Je geeft nu toe dat het niets met Oekraïense burgers te maken heeft, maar met de VS en de EU. Er komt geen Oekraïense burger aan te pas of wil jij mij wijs maken dat Oekraïense burgers vrijwillig instemmen met deze maatregelen:

   - verhoging van de pensioenleeftijd met twee jaar voor mannen en met drie jaar voor vrouwen;

   - afschaffing dubbele anciënniteit van gewerkte jaren voor zware beroepen (zoals staalarbeiders en mijnwerkers);

   - afschaffing van alle brugpensioenen;

   - beperking van de pensioenen voor gepensioneerden die nog gedeeltelijk werken;

   - verdubbeling van de gasprijs voor de gezinnen;

   - verhoging van de aankoopprijs van gas met 50 procent en van elektriciteit met 40 procent voor de gemeentelijke energiebedrijven;

   - afschaffing van de btw-voordelen voor consumptieproducten in rurale gebieden (waar die producten duurder zijn wegens de grotere vervoersafstanden en de kleinere afzet);

   - afschaffing van de voedselsubsidies voor kip en varkensvlees;

   - afschaffing van het moratorium op de verkoop van landbouwgrond (in rurale gebieden zetten grote bedrijven kleine boeren onder druk om hun grond te verkopen om hun schulden af te betalen, het moratorium was bedoeld om een leegloop van het platteland te voorkomen);

   - afschaffing van de subsidies voor schoolreizen;

   - verhoging van de elektriciteitsprijzen voor de gezinnen met 40 procent;

   - afschaffing van de regeringsresolutie die de toestemming van de vakbonden eist om de gasprijzen voor de consument te verhogen;

   - afschaffing van de wettelijke schikking die de gemeentelijke energieleveranciers verbiedt om de toelevering te stoppen van gebruikers die de gemeentediensten niet betalen en boetes als zij dat niet doen;

   - privatisering van alle kolenmijnen;

   - verhoging van de kostprijs van het openbaar vervoer en afschaffing van alle voordelen voor ambtenaren, gepensioneerden, schoolgaande kinderen, studenten;

   - afschaffing van geboortepremies, gratis schoolmaaltijden en gratis schoolboeken;

   - afschaffing van de btw-vrijstelling op geneesmiddelen;

   - verhoging van de belastingen op benzine en 50 procent belastingverhoging op de aankoop en het gebruik van auto’s;

   - werkloosheidsuitkering pas na zes maanden bewezen werkloosheid;

   - uitbetaling van het ziekteverlof niet meer vanaf de eerste dag maar vanaf de derde en een uitkering van ziekteverlof die nooit hoger is dan 70 procent van het laatste loon.

   Als de Oekraïense burgers dit op voorhand hadden geweten dan was het nooit tot een revolutie gekomen.

   Wordt tijd dat jij je huiswerk eens gaat maken.

   Verwijderen
  3. @LGK

   Nog maar eens: 'Het westen' is een abstractie. Er zijn de VS, Europa, Rusland en China. De oorlogspartij binnen de VS wil Rusland en Europa uit elkaar drijven / tegen elkaar opzetten zodat ze hun handen vrij hebben voor de 'China-Pivot'. Zijn hun eigen woorden, niet de mijne. Ukraine is slechts een pion in dat cynische spelletje geopolitiek. In Rusland weten ze inmiddels hoe de hazen lopen en in Europa beginnen we het langzaam door te krijgen.

   Verwijderen
  4. Vele maatregelen/subsidies dienog stammen uit de USSR tijd.
   Van enkele weet ik dat die in Rusland zelfs zijn afgeschaft.

   De oorlogspartij is al 7 jaar niet meer aan de macht in VS, dus die hebben weinig invloed op beleid regering, dus hoe kunnen die invloed hebben.

   En ja in Europa weten we inmiddels dat als Putin zijn zin niet krijgt, hij een oorlog start. Die man heeft alle krediet verspeeld in westen

   Verwijderen
  5. Weer mis, er is maar één partij in de VS. Het vier jaarlijkse verkiezingscircus moet het plebs de illusie van een keuze geven. Eén van de meest agressieve vertegenwoordigers van de oorlogspartij is een Democrate die zich onlangs kandidaat stelde voor de komende presidentsverkiezingen.

   Verwijderen
  6. Helemaal mee eens Dawg. Dat hele circus van politici is een rookgordijn zodat de mensen niet naar de echte machthebbers kijken.

   Verwijderen
  7. In europa weten de politici gelukkig al lang hoe de hazen lopen. Merkel en Holande hebben echt geen zin om een oorlog met Rusland te beginnen, waarbij Soros lekker vanuit (Zuid) Amerika toekijkt hoe de europa en rusland elkaar kapot maken.

   Verwijderen
  8. @oligarch

   Van onze nationale huisfilosoof:

   "Je gaat het pas zien als je het door heb."

   Johan Cruiff

   Verwijderen
  9. dawg
   Omdatu de verschillen niet kan zien gaat u maar bagataliseren.
   lekker makkelijk, het is altijd het kwade VS, nuance is er daar niet.
   Maakt uw discussie lekker makkelijk
   Ps er zijn meer dan 2 partijen daar

   Verwijderen
  10. oli
   En waar heeft u vandaan dat andere landen dan Duitsland en Frankrijk weloorlog willen?

   Er is er maar 1 die oorlog voert en dat is Putin
   Zelfs dawg erkent dat Rusland actief betrokken is
   Wordt ook met de dag lastiger om dat te ontkennen

   Verwijderen
  11. @LGK,

   "De oorlogspartij is al 7 jaar niet meer aan de macht in VS, dus die hebben weinig invloed op beleid regering, dus hoe kunnen die invloed hebben."

   Jij hebt echt stront in hersenen! Ongelooflijk en daar moet je een discussie mee voeren. Een nitwit die niet weet hoeveel invloed neo-cons hebben ook al zit er een "democratische" president die een neo-con beleid voert.

   Verwijderen
  12. Sorry, was vergeten dat Apple eigenlijk de baas van de wereld is.
   Dat kon je zien toen er een dipje was in VS buitenlandse politiek toen Steve Job overleed.

   Of heeft u een ander argument dan alleen maar schelden?

   Verwijderen
  13. @LGK

   Wie zijn de VS? Vertegenwoordigt de politieke kaste die het daar voor het vertellen heeft de belangen van de bevolking? Hoe zit het wat dat betreft trouwens in Europa? In Nederland?

   Verwijderen
  14. @LGK,

   Ik zal je nog een geheimpje verklappen. Hillary Clinton is een neo-con democraat. Heb jij enig idee, met je ongelooflijke sterke herseninhoud, wat dat betekent? Of is een democraat bij jou gewoon een democraat?

   Verwijderen
  15. @LGK,

   "Of heeft u een ander argument dan alleen maar schelden?"

   Nee, ik zie alleen dat je van onderwerp gaat veranderen, wat mijn schelden nog meer als waarheid onderstreept.

   Verwijderen
  16. dawg

   U bent vrij om te kiezen

   Verwijderen
  17. @ they knew.

   Beeldvorming is alles. Onder Democraat Bill Clinton, die joviale charmeur en man van het volk, werd op sociaal-economisch gebied een scala aan maatregelen genomen waar een stijl rechtse conservatief zich niet voor had hoeven te schamen.

   Verwijderen
  18. they

   Ach ja, een neo-con

   En dat zegt iemand die alles geloofd wat RT zegt
   Dat vliegtuigen op 11880 meter vliegen, terwijl de hoogtemeter 11880 VOET aangeeft, wat zo'n 3600 meter is.

   U haalt zelf uw geloofwaardigheid onderuit
   En dadelijk zal het schelden weer beginnen, omdat u geen antwoordt heeft op de '11880 meter/voet'

   Verwijderen
  19. @ LGK

   Vrij om te kiezen, binnen hele smalle marges.

   Verwijderen
  20. dawg

   Waar VS denkt dat democraat toch meer links is, is het in ogen van Europa vrij rechts (en rep nog rechtser)

   In onderzoek van paar jaar geleden zou in Europa 85% voor Obama stemmen (was tijdens herverkiezing, 3 jaar geleden)
   In VS is het bijna 50/50

   Verwijderen
  21. Wat u smalle marges vindt, is in VS niet zo
   Zie ook mijn vorige post
   In VS is men zowiezo rechtser

   Verwijderen
  22. Aanvulling
   Gaat terug tot oorlog tegen Engelsen/onafhankelijkheid, burgeroorlog
   En na 45, anti communistisch (links)

   Verwijderen
  23. @LGK,

   "En dat zegt iemand die alles geloofd wat RT zegt"

   Nee, dat zegt iemand die de moeite heeft genomen zich te verdiepen in de Amerikaanse politiek. En als ik zeg dat jij je huiswerk moet doen dan kan jij dat rustig van mij aannemen en niet als een doldwaze nitwit je hier proberen te bewijzen. Je weet gewoon niets en met nitwits is het moeilijk discussiëren.

   Verwijderen
  24. @LGK

   Politiek is hoofdzakelijk beeldvorming.

   Verwijderen
  25. @LGK,

   "In onderzoek van paar jaar geleden zou in Europa 85% voor Obama stemmen (was tijdens herverkiezing, 3 jaar geleden)
   In VS is het bijna 50/50"

   Geeft precies de kennis weer van de Europeaan met de Amerikaanse politiek. Mooi, een eerste zwarte Amerikaanse president en maar vol blijven houden dat dat niet is gebaseerd op onderbuikgevoelens maar op kennis.

   Verwijderen
  26. @LGK

   Hier nog een mooie illustratie van het verschil tussen (sociaal-economische) werkelijkheid, perceptie van de werkelijkheid en gewenste werkelijkheid in een clip van +/- 6 min.

   https://www.youtube.com/watch?v=vttbhl_kDoo

   Verwijderen
  27. they

   Heeft u nu al uitgezocht wat er op de hoogte meter staat?

   En dat onderzoek laat zien dat in Europa men rep als zeer rechts ziet en dem als minder rechts.

   Het is niet zo dat men in europa zeer links is

   Verwijderen
  28. dawg
   Beeldvorming, ja
   Maar de beslissingen die daar genomen worden zijn wel werkelijkheid

   Verwijderen
  29. dawg

   Uw laatste link
   Hoe denkt u dat de werkelijkheid in Rusland is?
   Doe maar maal 2

   Verwijderen
  30. @ LGK

   Op die dooddoener kon je wachten: "maar Rusland dan?

   Hoe meer Rusland geisoleerd, verarmd, gedemoniseerd en bedreigd wordt des te sterker de nationalistische en militaristische krachten daar zullen worden. Ook daar kun je op wachten. Dat is nu precies het misdadige en cynische van het spel dat gespeeld wordt.

   Verwijderen
  31. @LGK,

   "Heeft u nu al uitgezocht wat er op de hoogte meter staat?"

   Is voor mij niet belangrijk omdat ik weet dat een SU-25 boven de 7000 meter kan vliegen. Belangrijk is voor mij dat ik ook weet dat er in Wikipedia gerommeld is met de service ceiling van de SU-25.

   "Wir wissen, dass zum Beispiel Wikipedia bereits vor dem Abschuss der MH 17 manipuliert worden ist, was die Dienstgipfelhöhe der SU 25 angeht. Selbst die Seite "http://www.fliegerweb.com/aktuell/" hat ihre Angaben zu den Leistungen der SU 25 vom August zum September 2014 „angepasst“. Original: Dienstgipfelhöhe 14.600 Meter, ohne Einschränkungen. Ab September 2014: Dienstgipfelhöhe 7.500 Meter, maximal erreichte Höhe (flight test) 14.600 Meter. Ganz nebenbei bemerkt: Schon die ME 262 konnte auf 14 Kilometer Höhe aufsteigen und schießen."

   http://www.anderweltonline.com/fileadmin/_processed_/csm_Technische_Daten_Suchoi_Su-25__1.8.2014__fd598c290d.jpg

   Ja? Dus jij kan jezelf stronteigenwijs op blijven stellen en doen alsof jij het allemaal beter weet, de feiten weerleggen je leugens.

   Verwijderen
  32. @LGK,

   Hieronder kan je het duidelijker zien. Op 1-8-2014 kon de SU-25 nog een hoogte bereiken van 14.600 meter

   http://www.anderweltonline.com/index.php?eID=tx_cms_showpic&file=fileadmin%2Fuser_upload%2FBilder_2014%2FTechnische_Daten_Suchoi_Su-25__1.8.2014_.jpg&md5=89a2382d38114a645644fd8474e99040d6f29fc5&parameters[0]=YTo0OntzOjU6IndpZHRoIjtzOjQ6IjgwMG0iO3M6NjoiaGVpZ2h0IjtzOjQ6IjYw&parameters[1]=MG0iO3M6NzoiYm9keVRhZyI7czo0MToiPGJvZHkgc3R5bGU9Im1hcmdpbjowOyBi&parameters[2]=YWNrZ3JvdW5kOiNmZmY7Ij4iO3M6NDoid3JhcCI7czozNzoiPGEgaHJlZj0iamF2&parameters[3]=YXNjcmlwdDpjbG9zZSgpOyI%2BIHwgPC9hPiI7fQ%3D%3D

   en op 1-9-2014 nog maar een hoogte van 7.500 meter en dat de maximale bereikte hoogte van 14.600 meter alleen bereikt is via een testvlucht.

   http://www.anderweltonline.com/index.php?eID=tx_cms_showpic&file=fileadmin%2Fuser_upload%2FBilder_2014%2FTechnische_Daten_Suchoi_Su-25__1.9.2014_.jpg&md5=4a772caa45e8e4fe6528019f38eaf3a90e9e97a9&parameters[0]=YTo0OntzOjU6IndpZHRoIjtzOjQ6IjgwMG0iO3M6NjoiaGVpZ2h0IjtzOjQ6IjYw&parameters[1]=MG0iO3M6NzoiYm9keVRhZyI7czo0MToiPGJvZHkgc3R5bGU9Im1hcmdpbjowOyBi&parameters[2]=YWNrZ3JvdW5kOiNmZmY7Ij4iO3M6NDoid3JhcCI7czozNzoiPGEgaHJlZj0iamF2&parameters[3]=YXNjcmlwdDpjbG9zZSgpOyI%2BIHwgPC9hPiI7fQ%3D%3D

   En nu moet je stoppen met het verspreiden van leugens.

   Verwijderen
  33. Feit is dat de hoogte meter in voet is en dat RT zegt dat het meters is

   Een leugen van RT

   Daarnaast is er op de NLwiki niet gerommeld.
   Op 16 jan is er tekst en link van RT toegevoegd en binnen een uur weer verwijderd.
   Enkele Russische bedrijven hebben de hoogte op diverse wiki pagina's naar boven 'bijgesteld'
   Dit alle om de leugen van Kremlin te onderbouwen.

   Ik ontken niet dat de su25 in een testvlucht ooit 14600m heeft gevlogen.

   Echter u zegt zelf al, in testvlucht, dit is iets anders dan opereren om 10km hoogte.

   Ten eerste heeft de su25 geen druk cabine, dus piloot moet pak aan hebben.
   Het inbouwen van drukvcabine is zeer lastig, voor een testvlucht zou piloot een masker dragen.
   Probleem is dat ogen op die hoogte te weinig zuurstof krijgen.
   In docu van RT ziet u de piloot vlak voor beeld hoogte meter nog in zijn ogen wrijven, wederom bewijs van leugen van RT

   De hoogte
   Om 14km te kunnen bereiken moet een vliegtuig blijven klimmen, anders raakt het in een stall.
   Dus de testvlucht was opstijgen en doorklimmen tot 14km
   Omdat stall dreigt kan su25 niet opereren op 10km, en dus zeker niet stabiel blijven vliegen om de 777 te kunnen beschieten.

   Uw link met testvlucht bewijst dus helemaal niets

   Verwijderen
  34. @LGK,

   "Feit is dat de hoogte meter in voet is en dat RT zegt dat het meters is"

   Het gaat hier niet om RT, is je dat niet duidelijk nitwit? Het gaat om jouw leugen.

   "Daarnaast is er op de NLwiki niet gerommeld."

   Ja, er is wel in de NL Wikipedia gerommeld en ik kan jou zonder schromen een leugenaar noemen.

   "Ik ontken niet dat de su25 in een testvlucht ooit 14600m heeft gevlogen."

   Nee, daarvoor moet je in staat zijn goed te kunnen lezen en goed lezen is niet je sterkste eigenschap.

   "Echter u zegt zelf al, in testvlucht, dit is iets anders dan opereren om 10km hoogte."

   Ik zeg niks en ik moet mij inhouden om geen sterkere uitdrukkingen tegen jou te gebruiken. Is begrijpend lezen nou zo moeilijk voor jou? Zitten jou hersens zo vol met stront dat jij niet kan begrijpen dat de testvlucht op 1-9-2014 op fliegweb is ingevoerd om de service ceiling te verdoezelen? Ben jij echt zo dom? Ja, jij bent echt zo dom! Weet jij niet eens wat je schrijft? Ja, jij weet niet eens wat je schrijft! Geef jij links waarvan jij de inhoud niet eens kent? Ja, jij geeft links waarvan jij de inhoud niet eens kent! Moet ik nog even doorgaan, nitwit?   Verwijderen
  35. U onderbouwt nog steeds niet 'mijn leugen'

   U onderschrijft de RT docu, dat de su25 in de docu op 11880meter vloog
   Echter wat u werkelijk ziet is vliegen op 11880 voet
   Wat op de hoogtemeter staat

   Nee, dan snapt u niets van hoe wiki werkt
   Tekst en link geplaatst, binnen 1 uur verwijderd omdat het een leugen is.

   Ik post dat ik iets niet ontken
   En uw antwoord is dat dat ik niet kan lezen

   Vreemde conclusie, wederom geen onderbouwing.

   In uw laatste alinea laat u zien geen verstand te hebben van vliegen en de techniek.

   Elk vliegtuig kan een grote hoogte bereiken
   Hiervoor is nodig:
   - voldoende zuurstof (voor ademhaling en ogen)
   - een continue stijging (om niet in stall te raken)

   Eerste ontbreekt in su25
   De tweede eis maakt het onmogelijk om te opereren op 10km, laat staan 19 kogels op dezelfde plek te laten inslaan

   De enige waarheid in uw post is, "Ik zeg niks"

   Verwijderen
  36. @LGK,

   "U onderbouwt nog steeds niet 'mijn leugen"

   Het feit dat jij het in het vorige topic totaal laat afweten is tekenend. Jij wordt daar geconfronteerd met je eigen leugen!

   Verwijderen
 10. Tja raar he, als je alleen officiële en officieuze Russen ziet meevechten maar zowaar 1 (!!!!) Amerikaan hoort praten in een joetjoeb filmpje moet het volgens jullie wel stikken van de Amerikanen, terwijl de Russen het zelf toegeven en zoals al eerder gezegd ze hun Russische herkenningstekens van tanks en vrachtwagens af halen...goh hoe toevallig...maar dat mag je hier niet zeggen want dan ben je meteen een mol/trol en dat terwijl notabene Putin zelf er al geen geheim van maakt dat er Russen en Russische soldaten rondwaren in Oost Oekraïne!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook al gelezen dat Rusland van gejatte MH17 onderdelen een museum wil starten zonder toestemming van de nabestaanden of andere belanghebbenden?? Tot zover het respect wat ze hebben voor de doden en/of nabestaanden....wat is jullie reactie daarop??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als dat zo is dan is dat wel heel vreemd, want dan kunnen de nabestaanden in dat museum zien wat er allemaal buiten het onderzoek gehouden is. Voor wie moet je hier respect hebben? Voor de in dit geval nalatige onderzoekers? Zij tonen juist geen respect te hebben door maar half onderzoek te doen, en dan ook nog eens in een van te voren gedrukte mening.
   Een museum is altijd vrij toegankelijk voor publiek, dus ook voor nabestaanden.
   Jouw stelling toont juist een totaal gebrek aan respect voor nabestaanden want dan zou volgens jou ieder museum, dus ook welke de 2e wereldoorlog tentoon stellen, geen respect tonen voor nabestaanden

   Verwijderen
  2. De primaire entree is welk vraagstuk dan ook is verantwoordelijkheid. Die ligt in deze bij de NL regering. Dus welk woord je verder ook pakt: kijk eerst naar NL. En dan inderdaad daar is er een totaal gebrek aan respect voor de slachtoffers en nabestaanden. En dan anderen beschuldigen is precies het omgekeerde van verantwoordelijkheid.
   Je begrijpt dit soort van zaken of niet. Als je het niet begrijpt kom je nergens in welke redenering dan ook.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  3. Wat zijn jullie dombo's toch ook vreselijk naïef en goedgelovig....er zit geen goede bedoelingen achter die Russische motieven. Het is weer olie op het vuur gooien, in de hoop dat er echt oorlog komt...dat is het enige motief van Rusland, maar jullie vergoeilijken het weer. Jullie maken de oorlog mogelijk, met jullie domme opmerkingen en Rusland constant de hand boven het hoofd houden. Precies wat een NSB ook deed met nazi-Duitsland. Succes daarmee, maar jullie slaan keer op keer de plank mis.

   Verwijderen
  4. Je begrijpt dit soort van zaken of niet. Als je het niet begrijpt kom je nergens in welke redenering dan ook.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  5. De enige die die de problematiek niet begrijpen zijn jullie, dat kan je opmaken uit alle antwoorden die jullie hier geven. Jullie kunnen alleen de pro-Russische kant benoemen, de andere kanten lukt jullie niet vanwege jullie eigen gemaakte oogkleppen. Geeft niet, maar wees dan ook zo eerlijk om te zeggen dat je er geen snars van snapt in plaats van met domme linkjes te komen....

   Verwijderen
  6. Wat is er niet te begrijpen aan feit dat een Russisch museum onderdelen van MH17 wilt tentoon stellen?

   Verwijderen
 12. Anissa Naouai is weer geweldig:
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zj-FYK6zTt4

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer een mooie analyse van de Saker: "But in the short term we should have no illusions about the immediate future: the junta forces will attack again and even though their next offensive will probably be much more effective than their previous ones, they will be defeated again, either by the Novorussians or by the Russian military.": http://thesaker.is/ukraine-analysis-for-the-week-of-april-13th-18th-2015-by-the-saker-a-croatian-scenario/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi interview met de vrijheidsstrijders in de Donbas:
  https://www.youtube.com/watch?v=j2DXl_nR4Ic&feature=player_embedded

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja, ja, de fascisten in Kiev zijn druk bezig: http://www.sott.net/article/295277-Glory-to-Ukraine-Ethnic-Russian-untermensch-former-MP-assassinated-in-Kiev

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Beste mensen, Ik ben nieuw hier, en heb zo,n beetje alles doorgenomen wat er staat, en ook de reacties. maar wat een ego strijd hier zeg, of je nu wel of geen gelijk hebt, het is de ego die de boventoon voert. En dan de ene zekere Gruelman1974 die hier ook heftig reageert, die gelooft zeker wat de regeringen en instanties hem vertellen en de msm, maar beste toch bent U nu zo naïef om te geloven wat de msm verteld. U weet toch ook wel de uitspraak... waar rook is vuur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom Arnoud, blijft u zich maar met de oogkleppen op begeven, ik kijk liever rond me heen. U gelooft zeker ook alleen pro-Russische sites....ik lees die ook, en nog tientallen andere sites. Dat u zich beknopt in uw ontwikkeling moet u zelf weten maar dat u zich daardoor "aangevallen" voelt zegt meer over u als over mij.

   Verwijderen
  2. Arnoud,

   Het schijnt dat hij ook nog in Sinterklaas gelooft. Zelf denk ik dat niet.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  3. Je kan nog beter in Sinterklaas geloven zeg ik dan als in Putin....beetje alsof je in de duivel gelooft, en dat doe je volop....

   Verwijderen
 17. Dollar = 50 Roebel
  Euro = 53 Roebel

  Nagenoeg weer terug waar de Roebel vandaan kwam (op nog een paar roebel na), dus Roebelcrisis verklaren we bij deze beeindigd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tov Amerika heeft Rusland een kerngezonde economie. Hebben we het hier wel eens eerder over gehad.
   Ik voorspel dat je binnen afzienbare tijd- zeg tussen nu en 2 jaar- voor minder dan 30 roebel 1 dollar hebt. Ben ik aan de voorzichtige kant. Maar het kan makkelijk zijn dat de dollar in de tussentijd nog een stuk duurder wordt in een tijd van sterke wereldwijde kredietinkrimping en dat is het geval als er een implosie is van de internationale handel. Het aantal dollars in omloop daalt dan sterk omdat de internationale handel in dollar wordt afgerekend. Dollars worden dan relatief schaars tov andere munten, wat leidt tot een een stijging van de koers.

   Ik hoop het niet omdat dit een enorme onrust in de wereld zal veroorzaken en daardoor een enorme val van de welvaart. Maar ik verwacht problemen voor KSA. Het regime van Saud krijgt last van 3 krachten.
   1 Interne ruzies tussen familie leden.
   2 ISIS gangers die terug komen en die gewapend in opstand komen
   3 shia minderheid en ontevreden bevolking die gewapend in opstand komen.

   SA is na de VS zelf het allerbelangrijkste land voor de dollar. Als dit land geen dollars meer wil hebben gaat de dollar zeer snel bergafwaarts, omdat andere (olie/grondstoffen) landen dan ook geen dollars meer vragen voor hun grondstoffen.

   Verwijderen
  2. Neem jou en je voorspellingen totaal niet serieus....je was ook al aan het waarschuwen en voorspellen over wo3...en nog steeds niks....misschien ben je beter in het weer voorspellen!

   Verwijderen
  3. Ja, maar Kremlin heeft stuk minder inkomsten, omdat olie niet meestijgt met ruble

   Verwijderen
 18. Blik op Nosjournaal ‏@BlikopNOS · 4 sec.5 seconden geleden
  #Kiev kritische journalist Olesya Boezin vermoord. Zaterdag kritisch #politicus Oleh #Kalasjnikov reeds doodgeschoten voor huis @nos @rtlln

  http://www.nu.nl/algemeen/4032013/pro-russische-journalist-doodgeschoten-in-kiev.html?utm_source=twitter&utm_medium=socialmedia&utm_campaign=nunl_twitter

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Woehahahaha....vrije nieuwsgaring in Nederland !!! Zwarte lijst voor kritische journalisten. Natuurlijk wordt het weer ontkent door Hennis-Plasschaert;

  ,,Journalistieke vrijheid is een groot goed, het aanleggen van een zwarte lijst verhoudt zich ook niet met de vrijheid van pers en staat haaks op het beleid van het ministerie van Defensie waarin transparantie een belangrijk vertrekpunt is."

  'Defensie heeft zwarte lijst voor journalisten'

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3959938/2015/04/16/-Defensie-heeft-zwarte-lijst-voor-journalisten-.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier word die lijst tenminste benoemd en krijgen die journalisten moeilijker interviews losgepeuterd als anderen. In Rusland wordt je vermoord als je kritiek hebt...dan zit ik veel liever als kritische journalist in Nederland.

   Verwijderen
  2. "...dan zit ik veel liever als kritische journalist in Nederland......waar je geen kritische vragen mag stellen"

   Ik heb de zin even voor je afgemaakt. Woehahahahaha !!!

   Verwijderen
  3. Boeken worden hier zelfs verboden:

   Artikel op Het Haagse Complot (altijd alles met bewijzen ondersteunend), over het verbod op het boek De Verpanding van Paulien Derwort:

   Vorige maand werd bekend dat de Rabobank bovengenoemd boek uit de handel wilde laten halen 1. Ordinaire censuur, ter verbloeming van hun onbehoorlijk handelen. Met een boemerang terugslag. De bobo-sukkels overschatten hun macht en worden onderuit gehaald door de (wel) eerlijke burger. De publiciteit nam alleen maar toe. Radio-1 "Dit is de Dag" besteedde er een uitzending aan 2. We are Change besteedde er een uitzending aan 3. En nu ook het HHC.

   Lees verder: De verpanding

   Verwijderen
  4. Ook op Het Haagse Complot over journalistiek:

   In goed Nederlands: De 'taskforce' van de (Nederlandse) overheid heeft er weer een 'target' bij: 'reinventing journalism'. De Staat is de strijd om hun verantwoording niet te hoeven af te leggen aan het verliezen. Ze zijn het monopolie kwijt om te indoctrineren door informatie achter te houden of te misleiden. De moderne media hebben het overgenomen.

   Lees verder: The Gibs-rules or the challenge? Reinventing Journalism

   Verwijderen
  5. Ach dontknow, jij zit hier ook kritisch te brabbelen als een maffe idioot, en word je tegengehouden?? Nee!!! Dus?? Je mag hier veel meer als in Rusland, daar was je inmiddels al door de FSB opgesloten of erger....

   Verwijderen
  6. Inderdaad They. Je mag wel een kritische vraag stellen, maar dat is dan gelijk je laatste geweest. Iedereen die veel betaald krijgt om het "juiste" verhaal te vertellen, zal dat niet nalaten. Want niet de "juiste" verhaallijn vertellen, daarna je ww ophalen.

   Verwijderen
  7. Kan je niks beters verzinnen oli?? En Fan Tast, aangezien je met complotsites komt als bron neem ik je niet eens serieus...eigenlijk neemt niemand je hier serieus, want zelfs de complotters zoeken achter elkaar een complot....

   Verwijderen
  8. @Mental Midget 1974,

   "...en word je tegengehouden?? Nee!!!"

   JA !!! Bij diverse ministers & kamerleden heb ik al een email ban door mijn lastige vragen en ik ben niet eens een journalist maar een lastige burger, die ze alleen maar nodig hebben wanneer er gestemd moet worden.

   Verwijderen
  9. Tja als je meteen complotten begint uit te braken dan krijg je een e-mailban, zou ik ook doen. Graag wel met feiten komen, geen vermoedens of sprookjes. Dat is nou net het probleem. En je moet ook niet blijven spammen maar gewoon een paar keer netjes mailen. Maar als je hetzelfde taalgebruik hanteert als hier en politici ook de huid volscheld krijg je niks gedaan, dont know!! Door jouw domme opmerkingen, taalgebruik en scheldpartijen krijg je nergens voet aan de grond, word je (terecht) totaal niet serieus genomen en zal je nooit antwoord krijgen. Heb zelf namelijk op gemeentelijk en provinciaal niveau met politici gemaild en altijd netjes antwoord gekregen, zelfs op kritische vragen. Dus doe je toch iets fout....

   Verwijderen
  10. @Mental Midget 1974,

   Ik ben je niet voor niets Mental Midget gaan noemen dat had een reden en die reden onderstreep je nog eens met deze reactie.

   Verwijderen
  11. @ oligarch

   'Inderdaad They. Je mag wel een kritische vraag stellen, maar dat is dan gelijk je laatste geweest. Iedereen die veel betaald krijgt om het "juiste" verhaal te vertellen, zal dat niet nalaten. Want niet de "juiste" verhaallijn vertellen, daarna je ww ophalen."

   Dat noemen ze 'inbedded journalisn'.

   Verwijderen
  12. Het geeft ook meteen aan met jouw antwoorden waarom ik je consequent met dontknow aanduid...je weet namelijk niks nada nothing! Je kan alleen maar schelden, tieren en kleineren, maar feiten en onderbouwingen blijf je ons schuldig. Dat je vriendjes je hier steunen in je haatcampagne zegt genoeg over jou en je vrienden. Moeten zich behelpen met lompigheden in plaats van eens met feiten te komen....liegen en bedriegen en elkaar daarbij steunen...goh, waar heb ik dat eerder gezien?? Wacht effe...begin jaren 30 vorige eeuw, bij een partij genaamd NSDAP in Duitsland....

   Verwijderen
  13. @Mental Midget 1974,

   Het is duidelijk dat jij altijd even de tijd neemt om je antwoorden te formuleren en dat je dan komt met het kopiëren van antwoorden.
   Maar ik zal even heel duidelijk naar jou toe zijn, toen jij hier mensen begon te beledigen met complotters te noemen, had je met mij al oorlog en die oorlog komt niet meer goed. Ik heb ergere figuren meegemaakt als jij die jankend zijn weggerend, dus als jij de confrontatie met mij aan wil gaan, graag. Voor mij ben je een ongeïnformeerde idioot die zonder enige vorm van onderbouwing op dit blog is afgestuurd en ik behandel je als zodanig. Wat jij verder van mij vindt dat interesseert mij niet zoveel, ik zie het nu als mijn taak jou te bestrijden, met alle mogelijke opties. Je baas mag je er ook bij halen, want dat jij gestuurd wordt is 100% duidelijk.

   Verwijderen
  14. "een ongeïnformeerde idioot"

   Die bent u

   U post hier dat de su25 op 11880meter vloog, met als bewijs de RT docu

   Echter dit is een leugen, want u ziet voet op de hoogte meer

   De enige die ongeïnformeerd is bent u

   Verwijderen
  15. 'inbedded journalism'. is een ander woord voor propaganda journalisme

   Verwijderen
  16. @LGK,

   "Die bent u"

   Ik durf zelfs te beweren dat jij dat bent, nitwit!

   "U post hier dat de su25 op 11880meter vloog, met als bewijs de RT docu"

   Ik durf zelfs te beweren dat de SU-25 een hoogte van 14.600 meter kan halen, zonder bewijs van een RT docu!

   "Echter dit is een leugen, want u ziet voet op de hoogte meer"

   Niet bij mijn bron, daar kon de SU-25 op 1-8-2014 nog een service ceiling bereiken van 14.600 meter maar op 1-9-2014 nog maar 7.500 meter. Wat dus inhoudt dat de service ceiling in één maand tijd met 50% is gereduceerd. Dat jij zo'n goedgelovige nitwit bent is geheel aan jou.

   "De enige die ongeïnformeerd is bent u"

   Nee hoor, ik ben zeer goed geïnformeerd, zelfs zo goed dat ik jou met een gerust hart een nitwit kan noemen.


   Verwijderen
  17. En weer komt u met een test vlucht, wat iets anders is dan opereren op 10km
   Waarop ik antwoord, dat een testvlucht best zou kunnen

   Maar dat RT leugens verspreid, daar heeft u geen probleem mee.

   Uw bron laat zien dat su25 op 14km kan vliegen, in testvlucht
   En als RT laat zien dat su25 op 11880 vliegt, maar werkelijk op zo'n 3600 meter, dat hiermee RT een leugen verspreid, daar heeft u geen probleem mee.

   U heeft dus geen probleem met leugens van anderen, als die uw eigen beeld steunen?

   Verwijderen
  18. @LGK,

   Nee, ik kom met het feit dat jij kennelijk niet in staat bent begrijpelijk te lezen, dat het niets te maken heeft met RT, maar alles over de gegevens van fliegweb. Als dat niet in je domme kop doordringt dan is elke discussie met jou zinloze energie.

   "Uw bron laat zien dat su25 op 14km kan vliegen, in testvlucht"

   Nee, mijn bron laat zien dat een SU-25 op 1-8-2014 een service ceiling van 14.600 meter kan bereiken en op 1-9-2014, na het neerhalen van MH-17, een service ceiling van 7.500 meter. Dat laat mijn bron zien en dat jij er iets anders van maakt is geheel aan jou. Het verstevigd alleen het feit dat jij een leugenaar bent.

   Verwijderen
  19. Ach ja dontknow, jij liegt niet. Klopt, je naam, dontknow, zegt het al...je weet gewoon niks en weet het niet beter. Eigenlijk moeten we gewoon medelijden met je hebben omdat je niks weet maar hier heel hard doet alsof je wel wat weet...ik laat je maar zo wijs dat je denkt dat je iets weet, maar je weet van toeten noch blazen...

   Verwijderen
 20. Kijktip voor vanavond vanaf 20u: The 9/11 Building Collapse: “It’s time to talk about it”

  Jullie massale opkomst geeft tevens extra betekenis aan het evenement. Het geeft aan dat we hier willen dat het gesprek over 9/11 nu eens écht moet beginnen en misschien ook maar eens afgerond moet worden. Niet alleen in Nederland, niet alleen in Europa, misschien zelfs wereldwijd
  Lees verder bij Irma Schiffers: UPDATE: TU Delft 16 april, 20.00 uur!

  Of ga direct naar de live-stream op Dutchamazingnewsblog: Collegerama TU Delft - The 9/11 Building Collapse: “It’s time to talk about it”

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, beetje slordig, maar hier is de directe link naar de livestream van de TU Delft: Live braodcast

   Verwijderen
  2. Ik heb hem nu aanstaan!

   Verwijderen
  3. We zitten hier nu met 4 man te kijken en de Chinees is onderweg met het eten :)

   Verwijderen
  4. Stelletje complotters!!! Anders ga je zo'n fantast niet volgen....TU maakt een grove fout, en weet dit ook...maar ja, ze hadden hem al uitgenodigd en dan terugtrekken brengt ook weer een rel met zich mee....daarbij elke aandacht die die gek krijgt is aandacht te veel.

   Verwijderen
  5. @Grandalf,

   Maak er een gezellige boel van en eet smakelijk!

   Verwijderen
  6. Heel veel plezier met de Fabeltjeskrant...zou daarna nog even de toespraak van Putin opzetten...nog meer fabeltjes!!

   Verwijderen
  7. Thanks @theyknew
   Het was 'n geslaagde avond: in Delft 'n duidelijke bevestiging wat wij (1 Amerikaan, 1 Noor, 2 NL) allang wisten & de Chinees smaakte heerlijk.
   Zie dat jij ondertussen de huistrol weer lekker laat zweten in zijn eigen mest en hij heeft het maar niet door, dat hij constant in zijn eigen leugens verstrikt raakt...vroegtijdige dementie!
   Ondertussen blijven de bezoekersaantallen maar stijgen bij Blik...

   Verwijderen
  8. Jullie kijken en luisteren al naar heel lang gedebunkte leugens maar ja, die dementie van jullie is zo heftig dat je die gast morgen weer voor jullie kan zetten met dezelfde fantasieverhaaltjes en jullie klappen weer als gedwee trolvee voor die man met zijn grote leugens!!!

   Verwijderen

 21. Wat is Poetin toch geïsoleerd LOL. Nu weer een hoge snelheids spoorlijn in Lybië

  Je zou toch verwachten dat die opdracht naar de "bevrijders" van de NATO Frankijk en of Engeland zou gaan. Sukkels hier in Europa.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nato heeft toch Libië "bevrijd" van de verschrikkelijke dictator Ghadaffi.

   Verwijderen
  2. Ja, Ghadaffi bezocht oa universitieten om jonge meisjes uit te zoeken om 'mee te spelen'

   Dat is oa opgehouden

   Verwijderen
  3. Nu worden de meisjes daar uitgehuwelijkt als jihad bruid. Dat is goed wou je zeggen

   Verwijderen
  4. Uithuwlijken keur ik niet goed

   Maar misbruiken is erger, maar daar heeft u geen probleem mee

   Verwijderen
  5. @LGK,

   "Maar misbruiken is erger, maar daar heeft u geen probleem mee"

   Jij kennelijk ook niet want het gebeurt in je eigen land, maar dat kan een goed geïnformeerde nitwit niet weten of hij behoort tot het korps van hypocrieten.

   Verwijderen
 22. Center for Media Rights wordt gesteund door Soros, NED en USAID. Natuurlijk wil deze NGO Rusland "helpen" met zijn democratie.
  http://www.infowars.com/russia-fines-soros-funded-usaid-connected-ngo/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ex-RT anchor tells Congress how Putin’s media works
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zj-FYK6zTt4

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En RT is daarvoor al op zijn vingers getikt

   http://mashable.com/2014/11/10/rt-bias-ofcom-sanctions/

   Verwijderen
  2. Ja L. Het gaat niet goed met de anglo amerikaanse federal reserve oligarchen propaganda. Eat your hart out zou ik zo zeggen

   Verwijderen
  3. UK tikt RT op hun vingers

   Waar is die "anglo amerikaanse federal reserve oligarchen propaganda"?

   Verwijderen
 24. En nu het allerbelangrijkste, het inkomen van Putin:
  http://rbth.co.uk/multimedia/2015/04/15/number-of-the-week-how-much-does-vladimir-putin-earn_94575

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is het huis naast dat van koning Willem in Griekenland maar 77 vierkante meter?

   Verwijderen
 25. Oles Buzina- journalist, bekend om zijn kritiek op Poroshenko en zijn overheid, is vandaag vermoord in Kiev.
  Waar is de internationale verontwaardiging ?. ow wacht, die is er niet want Poroshenko is lief want hij is anti Rusland, en natuurlijk holmaatje van Rutte. u weet wel, geheimhouding verdrag inzake MH17.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet toegeven dat de NOS het meldde. Maar zonder veel emotie. Internationale verontwaardiging is er niet.

   Verwijderen
  2. NOS is een organisatie die feiten brengt

   Voor emotie moet u een soap kijken

   Verwijderen
  3. NOS is een organisatie die propaganda brengt.

   Voor emotie moet u een soap kijken

   Verwijderen
  4. Welke propaganda?

   Of blijft u roeptoeteren?
   Vanavond nog item over 'vragen uurtje Putin'
   wat is daar propaganda aan

   Verwijderen
 26. Vanavond is een eerder hooggeplaatst lid van de Partij van de Regio's Anton Geraschenko vermoord in zijn eigen huis in Kiev. Dit is gebeurd tussen 7 en 8 uur. De nachtmerrie van de EU/NATO-regime in Kiev duurt voort.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 27. 3 politieke moorden in 3 dagen in Kiev. Zou het de msm opvallen? Of is het alleen interessant als het in Moskou gebeurt?

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 3?? Bronnen graag?? 1 is zeker, en dat vind ik ook verschrikkelijk. Elke moord is er 1 te veel!! Maar ja, jullie zijn ook verdomde stil over de vele moorden door "het verzet" in Donbass, hoor je jullie ook niet over. Dus beetje een emmer boter op je hoofd.....

   Verwijderen
  2. Een moord op een oud politicus hoeft niet politiek te zijn.

   Dan zou de moord op Els Borst ook politiek zijn

   Weer Kremlin propaganda

   Verwijderen
 28. VRT 19u journaal: Putin heeft vragen beantwoord in zijn jaarlijks vragenuurtje en hij zei dat hij geen enkele intensie heeft welk land dan ook binnen te vallen, er geen Russische troepen in Oekraïne aanwezig zijn, hij de sancties puur economisch vind en niets met Oekraïne te maken hebben en hij wijst met een beschuldigende vinger naar het westen, die hij nu nog zijn partners noemt.
  Voor zover ik weet is er niemand gearresteerd omdat er vragen werden gesteld, dus diegene die dat hier steeds roepen: kom nu maar eens met bewijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Putin is verdomde goed in liegen, dat zag ik al....maar dat is gelukkig de rest van de wereld ook al duidelijk....De grote leugen regeert, vooral in Rusland!!

   Verwijderen
  2. Nee hoor, ik spreek tenminste nog de waarheid. Wat jij hier doet met je maatjes heet liegen....of heulen met de vijand, a la de NSB. Niks geleerd van 75 jaar geleden, dat zie ik al....

   Verwijderen
  3. Je zou stilte betrachten in een vorige post van jou, maar nu sta je WEER voor de spiegel te lullen.

   Verwijderen
  4. De sancties zijn er omdat:
   - putin niet zorgt voor de-escalatie in UA
   - putin zijn grenzen niet sluit voor militairen en voertuigen die an RU naar UA trekken
   - putin doelen in UA beschiet vanaf RU grondgebied
   - putin de sepa's militair ondersteunt
   - putin RU militairen met materieel naar UA stuurt

   Dit alle is bewezen

   En dan nog maakt putin zijn volk wijs dat ze economisch zijn

   Verwijderen
  5. Beste L,
   U dacht dat nog dat Putin de krim terug zou geven vanwege de sancties...........LOL u bent wereldvreemd en heeft geen realiteits besef

   Verwijderen
  6. De bal ligt bij Putin
   Dan blijven de sancties intact

   Verwijderen
 29. Voor de afwisseling ook even naar het NPO journaal gekeken en daar kon je weer zien hoe gekleurd dit journaal is. Geen enkel woord over Putin, wel over het onderzoeksteam op de plaats van de MH17 ramp en wat op viel was de berg aan onderdelen die daar nog blijkt te liggen. Wat hebben die onderzoekers dan meegenomen om al de conclusie te kunnen trekken dat Rusland de dader is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach ik zat hier laatst echt daaaaaagen te wachten op nieuws, en zag bij het NPO journaal meer berichten over Oekraïne, zowel pro als anti Kiev dan hier. Zegt ook genoeg dat ik meer afhankelijk moet zijn van het nieuws uit Oekraïne van het NPO journaal dan een speciaal er voor in het leven geroepen blog. Dan maak je je als blog toch behoorlijk belachelijk. Vandaar dat ik ook niet meer zoveel reageer hier...Blikopnosjournaal zakte toen als nieuwsblog echt door het ijs!!

   Verwijderen
  2. Heb Putin wel om 22.00 gezien

   Daar zei hij dat er geen Russische troepen in Oekraine zijn of waren.

   De rest van de wereld weet wel beter

   Leugenaar

   Verwijderen
  3. Geen REGULIER russische troepen. Goed luisteren L. Als het russische leger had gevochten was nu Kiev bezet.

   Verwijderen
  4. dat klopt

   Insigne en herkenningstekens zijn verwijderd

   Is een proxy leger

   Verwijderen
  5. oli herkent zijn eigen leugens en propaganda niet meer...toch eens een geriator bellen voor een dementie afspraak

   Verwijderen
 30. Inmiddels valt Bellingcat door de ene mand na de andere:
  http://thetruthspeaker.co/2015/04/15/bellingcat-caught-up-and-out-in-yet-another-mh17-falsification/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een artikel van de grootste westerse Kremlin propagandist, Graham
   Zeer veel journalisten becritiseren hem om zijn Kremlin propaganda

   Verwijderen
  2. @LGK,

   Wij zullen het maar niet hebben over jou gecontroleerde brein.

   Verwijderen
  3. Graham
   Loopt in UA rond in RU leger uniform
   Is ook gezien met ak47 in UA

   Heb ik nog geen andere journalist zien doen

   Verwijderen
  4. L is in de mindcontrol van de anglo amerikaanse federal reserve elite

   Verwijderen
  5. Nop

   In mijn vorige post post ik feiten
   Die u niet kunt weerspreken

   Verwijderen
 31. "Yanukovych Ally and Anti-Maidan Activist Found Dead. Media Shrugs
  A Ukrainian opposition politician, Oleg Kalashnikov, has been found dead with gunshot wounds in Kiev - the latest ally of the former government to have died in suspicious circumstances."

  http://russia-insider.com/en/yanukovych-ally-and-anti-maidan-activist-found-dead-media-shrugs/5711

  Niet bekend of Oleg Kalashnikov (!?) is vermoord of gezelfmoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Well-Known Anti-Maidan Journalist Shot Dead in Kiev
  Well-known Ukrainian journalist and writer Oles Buzina was killed near his home in Kiev

  http://russia-insider.com/en/well-known-anti-maidan-journalist-shot-dead-kiev/5736

  BeantwoordenVerwijderen
 33. interview in Bloomberg met Zakharchenko:

  http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-04-15/gunfire-in-donetsk-republic-as-leader-refuses-unity-with-ukraine

  opvallende uitspraak:

  Zakharchenko said Mariupol will eventually be part of his people’s republic.

  “We will liberate all our compatriots,” he said, adding that he had about 23,000 troops under his control and 30,000 reserves. “It’s easy to outflank it and they will surrender. Don’t forget, our mothers and our sisters live there, so don’t make us out to be bloodthirsty beasts.”

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezien de acties van de bewoners van Mariupol, zitten zij helemaal niet te wachten op Zakharchenko.

   Waar haalt die man die wijsheid vandaan?

   Verwijderen
 34. "Can you imagine what would happened if, in Russia, three opposition figures, a well-known writer and two politicians, were killed in the span of two days? We have a vague of idea of what that would look like, after the Western hysteria about Nemtsov.

  Oles' assassination was the third in a row of political killings in the last four days: Sergey Sukhobok (April 13); Oleg Kalashnikov (April 15); and Oles Buzina (April 16).

  Why are the Western media silent about these political assassinations? And all of this happened after 9 "mysterious suicides" in Ukraine in the last 2 months."

  http://russia-insider.com/en/listen-very-interesting-short-history-ukraine-assasinated-oles-buzina/5751

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hebben de russische NGO's al de mensen in Kiev gemobiliseerd en een massale protest mars georganiseerd.....................of is dit soort werk meer toevertrouwd aan de anglo amerikaanse corporatistische federal reserve oligarchen.

   Verwijderen
  2. Ja, we gaan de verklaringen van afkeer vanuit de EU over deze laffe serie politieke executies turnen. Vooralsnog staat de teller op 0....

   Verwijderen
  3. " political assassinations"

   Het waren oud politicus.
   Dan zou de moord op Els Borst ook politiek zijn

   Dus weer Kremlin propaganda

   Verwijderen
  4. Yo L, wat heeft Els Borst met een politieke moord te maken ?.

   Deze mensen waren criticasters van het Oekraïense regime.!!!!!

   Zie je nu echt geen verschil ??? Vergelijk jij altijd appels met peren ???. Was Els Borst een criticaster van het regime ???. Was zij bv een vijand van de gevestigde orde ???

   Verwijderen
  5. Het zal mij beniewen of er in de msm vragen gesteld gaan worden aan de veiligheid van journalisten in oekraïene. Ben bang dat de msm dit geen issue vindt

   Verwijderen
  6. "Deze mensen waren criticasters van het Oekraïense regime"

   Dat waren ze niet, ze waren politiek actief ten tijde van regering van Victor.

   Net zoals Els Borst vroeger politiek actief was, waren deze UA oud politicussen dat ook.
   Dus zonder bewijs ze politieke moorden te noemen slaat nergens op

   Verwijderen
  7. "Deze mensen waren criticasters van het Oekraïense regime"

   Dat waren ze niet, ze waren politiek actief ten tijde van regering van Victor.

   Blatante leugenaar.

   Verwijderen
  8. Bewijs?
   Argumenten?

   Nee, die heeft u niet
   Dan is het weer roeptoeteren

   Was te verwachten
   U volgt Kremlin propaganda dat su25 op 11880 kan vliegen, met als onderbouwing de RT docu

   Echter deze liet zien een hoogte op 11880 voet en niet meter

   Verwijderen
  9. @LGK,

   "U volgt Kremlin propaganda dat su25 op 11880 kan vliegen, met als onderbouwing de RT docu"

   Sorry joh maar je begint te dementeren. Inmiddels zijn er andere bronnen dan RT. Het laat je statische mentale kracht zien.

   Verwijderen
 35. Scotland: NATO War Games With 13,000 Troops, 54 Warships, 70 Planes, Submarines
  https://rickrozoff.wordpress.com/2015/04/12/scotland-nato-war-games-with-13000-troops-54-warships-70-planes-submarines/

  BeantwoordenVerwijderen