woensdag 30 juni 2021

Vrije doorgang voor Bazen van Multinationals

De leidinggevenden van grote multinationals hoeven zich niet zo strict aan de Corona-regeltjes te houden als het klootjesvolk. De 99% moet gewoon stok door de neus en dubbel geïnjecteerd, en de gevangenis in voor 2 weken ("quarantainehotel" op eigen kosten) als je wilt reizen. Voor de grote jongens geldt dat allemaal niet.

Ik sprak laatst met iemand uit Nieuw Zeeland. Als die van het eiland af wil, en weer terugkeren, moet je daar 2 weken het "quarantainehotel" in. Op eigen kosten. Of je je eten onder de deur door krijgt of via het luikje, vertelde de persoon er niet bij. Ook niet hoe vaak er gelucht wordt.

Zijn er echt nog mensen die denken dat Corona iets anders is dan een lekker Mexicaans bierte of een gigantische Hoax? Met Patricia Bruyning in de hoofdrol gaan ze nu op jacht naar onze kinderen vanaf 10 jaar.
6 opmerkingen:

 1. Hugo de Jonge: ’Vanaf begin juli coronaprik voor gezonde tieners’

  "DEN HAAG - Gezonde tieners die dat willen, kunnen vanaf begin juli een prik krijgen tegen het coronavirus. Dat besluit heeft minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) genomen. De GGD gaat de ruim een miljoen kinderen vaccineren.

  Uitbreiding van de vaccinatiecampagne naar 12- tot en met 17-jarigen zonder medische voorgeschiedenis zal bijdragen aan de ’beschermingswal’ tegen de vierde golf in het najaar, stelt de minister. ,,Door vaccinatie besmetten zij elkaar minder en het vermindert de kans dat jongeren komend schooljaar in quarantaine moeten.”

  Het vaccineren van tieners drukt volgens de modellen van het RIVM immers de mate waarin het virus wordt doorgegeven met 20 tot 35 procent, uitgaande van een vaccinatiegraad tussen de 65 en 85 procent. Daarmee zal het vaccineren van oudere kinderen ic-opnames en sterfte onder volwassenen voorkomen.
  ........
  Volgens de Gezondheidsraad zijn er in Nederland bijna 280.000 kinderen en adolescenten besmet geraakt en zijn 101 adolescenten in het ziekenhuis beland. Ongeveer de helft had geen medische voorgeschiedenis. Twee ervan zijn overleden; zij hadden een onderliggende aandoening. Het advies van de Gezondheidsraad is volgens De Jonge ’zeer overtuigend’.
  ........
  „We weten vrij goed wat de langetermijneffecten zijn van de vaccins, namelijk geen” , zegt de CDA-bewindsman.(!!!!, Dawg) „Niemand wil meer een lockdown. Als je dat kunt voorkomen door iets dat sowieso goed is voor de volksgezondheid (!!!!!, Dawg), waarom zou je het dan niet doen?”
  ......
  In de campagne zal de boodschap naar de jongeren zijn ’bescherm je gezondheid, bescherm je vrijheid, voor jezelf en voor elkaar’."

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1510360400/hugo-de-jonge-vanaf-begin-juli-coronaprik-voor-gezonde-tieners

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "De vaccinbehoefte voor de jaren 2022 en 2023 kan dan als volgt worden ingevuld:

  kwartaal 1 2022: 7.500.000
  kwartaal 2 2022: 7.500.000
  kwartaal 3 2022: 7.500.000
  kwartaal 4 2022: 7.500.000
  kwartaal 1 2023: 7.500.000
  kwartaal 2 2023: 7.500.000

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/06/28/met-extra-aankoop-van-6-miljoen-moderna-vaccins-zijn-we-klaar-voor-2022

  Hugo vult het voor ons in. Het liefts had hij meteen tot voor 2050 ingevuld, maar die frikadellen blijven maar 1,5 jaar goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een medeplichtige van 9/11 heeft een ticket naar de hel ontvangen...

  Oud-Defensieminister VS Donald Rumsfeld (88) overleden

  https://nos.nl/artikel/2387411-oud-defensieminister-vs-donald-rumsfeld-88-overleden

  ...en een eerbetoon aan Donald Rumsfeld

  F-16 boort zich in gebouw op vliegbasis Leeuwarden

  https://nos.nl/artikel/2387459-f-16-boort-zich-in-gebouw-op-vliegbasis-leeuwarden-piloot-gebruikt-schietstoel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Weapon Of Mass Destruction Foubd Dead At 88'

   https://twitter.com/dilanpcook/status/1410367952889786369

   Verwijderen
 4. Blckbx met deel 2 van de casus Lisette Verhoeven. Dit keer over de juridische implicaties van bijwerkingen door het corona 'vaccin'.

  “Artsen moeten rekenen op vervolging!” zegt procesadvocaat en docent aansprakelijkheidsrecht...

  We besloten de eerste uitzending met de belofte een tweede deel te maken over de juridische implicaties.

  Want afgezien van vraagstukken als zorgplicht, de artseneed en “informed consent” rijst natuurlijk de vraag "Wie is nou eigenlijk aansprakelijk voor de schade?"

  Volgens de landsadvocaat (de Raadsvrouw van de Staat der Nederlanden) - die hier 24 feb jl een uitspraak over deed in een andere zaak - is dat zorgverlener, oftewel de medisch eindverantwoordelijke arts. En dat biedt voer voor juristen, Simon van Zijll en Maria-Louise Genet die zich hard maken voor Lisette Verhoeven en vandaag met programmamaker Flavio Pasquino, huisarts Frank Roodenburg en een oud GGD directeur Zuid Oost Brabant Jan Vosters de cases bespreken."

  https://www.youtube.com/watch?v=cqJOxlKC5B8

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blue Tiger Studio (video 75 min.)

  Kees van der Pijl lanceert fundamenteel boek: 'pandemie van de angst'

  'Pandemie van de angst' van Kees van der Pijl is een baanbrekend werk over de opkomende totalitaire maatschappij. Aan tafel bespreken Karel van Wolferen, Tom Zwitser met Kees van der Pijl de slagingskansen van de opgetuigde totalitaire samenleving.'

  https://bluetube.studio/video/9dcdb7a86/kees-van-der-pijl-lanceert-fundamenteel-boek-pa

  In de uitzending komt van alles voorbij. Karel van Wolferen is opvallend pessimistisch over de gezondheidsrisico's die reeds gevaccineerden het komende griepseizoen gaan lopen.

  BeantwoordenVerwijderen