dinsdag 1 juni 2021

Je kunt nog naar Minsk via Istanbul

Zo ver is het dus nu gekomen met het alooi dat ons rtegeert. Reizen wordt voor EU ingezetenen steeds onmogelijker gemaakt. Ben je Israëliet of Turk? Dan vlieg je probleemloos van en naar Minsk vanuit je land. Maar woon je in Amsterdam en zit je onder het juk van het EU-NATO-regime dan moet je bij terugkomst sowieso 2 sadistische stokken door je neus laten prikken, maar rechtstreeks vliegen naar Minsk is er niet meer bij. Via Istanbul is waarschijnlijk de beste optie. Het EU-NATO wanbeleid en schrikbewind, maar vooral ook de dubbel-standards, worden steeds in het oog springender.

7 opmerkingen:

 1. Effect vaccinaties steeds duidelijker: minder besmettingen en opnames

  "Vandaag was het aantal nieuwe gemelde IC-opnames uitzonderlijk laag, namelijk 6. Dat is het laagste aantal sinds de start van de tweede golf in het najaar van 2020."

  https://nos.nl/artikel/2383171-effect-vaccinaties-steeds-duidelijker-minder-besmettingen-en-opnames

  Heeft natuurlijk niets maar dan ook niets met de oplopende temperaturen van de afgelopen twee weken te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog effe en Piet Paulusma kan de IC bezetting "voorspellen".:-)
  Het kan dooien,het kan vriezen.
  Noem het maar de corona malle molen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In Nederland zijn ze compleet gek geworden, juist nu door het begin van de zomer het gewone griepseizoen is afgelopen en er amper nog ziekenhuisopnames zijn (behalve dan ongevallen en zware ziektes die niets met griep te maken hebben), krijgen jullie dit:

  Coronawet opnieuw verlengd en nieuwe versie komt met celstraf

  Boete om iemand de hand te schudden? What's next?
  Ik ben al meer dan 1 jaar niet meer in Nederland geweest, en vermoedelijk zal ik er nooit meer komen. Wat een belachelijk land.
  In Belgie zijn ze bezig om dusdanig te versoepelen dat er geen sprake meer is van verplichting, zoals 1,5 m, en de muilkorf, maar mensen erop wil wijzen hun 'gezond verstand' te gebruiken en zich op 'vrijwillige basis' toch aan die maatregels te houden.
  Ander zou je wel eens deze situatie kunnen krijgen deze zomer.
  Eerst moet de nieuwe ziekte genaamd "smetvrees" overwonnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat 'onze' eerste minister reeds 2 rechtszaken verloren heeft omdat ze de grondwet overtreed zal hier ongetwijfeld ook een rol in spelen.

   Verwijderen
  2. Hier de link naar het VRT journaal waarin Verlinden, de eerste minister, aankondigt dat ze die verplichting afschaft per 9 juni:

   VRT journaal 29.05.2021: geen mondmaskers meer vanaf 9 juni 2021

   Verwijderen
 4. Fauci zakt steeds dieper weg i het moeras.

  "Tucker Carlson segment on Dr. Fauci's emails, which show his implication in the gain-of-function research that may have led to covid-19:

  "From the beginning, Tony Fauci was worried that the public might conclude covid had originated at the Wuhan Institute of Virology."

  https://twitter.com/DailyCaller/status/1400245325697257474

  BeantwoordenVerwijderen