woensdag 23 juni 2021

Rapport Sinterklaas bevestigt: Geloof in Sinterklaas gegroeid.

 Rapport Sinterklaas bevestigt: Geloof in Sinterklaas is gegroeid.  :-)22 opmerkingen:

 1. Wel niet vergeten door te spoelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Craig Murray: Black Ops in the Black Sea
  June 23, 2021

  "Russia said Wednesday it had fired warning shots at a British warship that had entered its territorial waters. The British Ministry of Defense has denied the incident took place, saying, “No warning shots have been fired at HMS Defender. The Royal Navy ship is conducting innocent passage through Ukrainian territorial waters in accordance with international law.”

  Verder lezen op:

  https://www.rt.com/russia/527353-british-destroyer-violates-russian-border/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het Britse MoD ziet het allemaal anders

  No warning shots have been fired at HMS Defender.

  The Royal Navy ship is conducting innocent passage through Ukrainian territorial waters in accordance with international law.

  https://twitter.com/DefenceHQPress/status/1407670812262518785

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "We believe the Russians were undertaking a gunnery exercise in the Black Sea and provided the maritime community with prior-warning of their activity.

  No shots were directed at HMS Defender and we do not recognise the claim that bombs were dropped in her path."

  https://twitter.com/DefenceHQPress/status/1407670812262518785

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "The majority of people believe the most frequently washed body part in 2021 was the hands. But in fact, it was the brain."

  1:20 p.m. · 23 jun. 2021

  https://twitter.com/goddeketal/status/1407659853208825856

  Ik vrees dat die Nederlandse Propaganda Organisatie misschien nog gelijk heeft ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is mijn leven fijn zonder vaccinatie, zonder pcr test, zonder muilkorf.
  Ik heb het gevoel dat ik wel 100 jaar word.
  Ik zal zelfs overwegen om met vervroegd pensioen te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bijwerkingen na een prikje van Astra Zenica tegen corona. Reportage van Blackbox van Flavio Pasquino. (video 38 min.)

  'Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven...

  13 april ging Lisette Verhoeven voor de prik. Het AstraZeneca vaccin viel haar ten deel en dat terwijl en toch al de nodige ophef was in naburige landen rondom trombose bij jonge vrouwen. Lisette studeert Archeologie maar werkt ook parttime in een verzorgingstehuis met ouderen. Ze nam het vaccin voor hen maar besefte niet dat het haar eigen leven zou verwoesten. Ruim een week later kreeg ze een hersenbloeding waardoor ze op de IC belandde en lange tijd niet meer kon lopen. Dat gaat inmiddels weer redelijk maar haar mobiliteit aan de linkerzijde van haar lijf is miniem. Zo kan ze haar linkerhand niet meer gebruiken en vreest ze voor haar toekomst.'
  ......
  Volgende week volgt deel 2 waarin we de juridische implicaties gaan bespreken met twee advocaten, een voormalige GGD directeur en een huisarts. De vraag is namelijk…wie is aansprakelijk voor de schade die Lisette nu heeft opgelopen? Volgens de landsadvocaat - die 24 februari - een uitspraak deed - is dat de arts onder wiens BIG nummer er die dag geprikt wordt en daarmee zullen vragen rondom “imformed consent”, de “eed van hippocrates” oftewel de artse-eed en de “Code van Neurenberg” zeker ter tafel komen."

  https://www.youtube.com/watch?v=6m4UT8j2Bns

  'Je doet het (zogenaamd, Dawg)) voor een ander' en dan ben je opeens verlamd.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.carineknapen.info/post/de-pandemiewet

   In België is in de nieuwe pandemie wet stiekem opgenomen dat NIEMAND, niet de verpleegster, dokter of arts die het "vaccin" inspuit of de fabrikanten en leveranciers verantwoordelijk gesteld kunnen worden van eventuele gevolgen en schades opgelopen door hun gifspuit.De fabrikanten hebben die totale immuniteit al van de EU gekregen.
   Vandaar dat ze het 'vaccin' niet verplichten maar opdringen via chantage zoals; film? eerst test, betalend, of injectie, gratis. Vakantie, popfestival enz. allemaal dezelfde chantage: niet gevaccineerden, de weigeraars dus moeten altijd betalen voor de test, maar voor diegenen die tussen 2 spuiten inzitten is de test gratis. Snap je?
   En eenmaal binnen moet de 1,5m.aangehouden EN de muilkorf gedragen worden.

   Verwijderen
 8. 'Minder vlees eten en vliegen door eigen CO2-budget, zo werkt dat

  Stel: elke Nederlander krijgt een eigen CO2-budget. Voor reizen, vlees eten en energie geldt een maximum aan CO2-uitstoot. Wie eroverheen gaat moet bijbetalen. Maar wie duurzaam leeft, kan juist geld 'verdienen'. Veel Nederlanders zien het onder voorwaarden wel zitten, maar hoe zou dat in zijn werk gaan?

  Even geen hamburger, maar een pastaatje. En niet vliegen naar Barcelona, maar met de trein. Dat is het idee achter een persoonlijk CO2-budget. Door te werken met een eigen CO2-potje word je bewuster van je eigen voetafdruk en gestimuleerd groener te gaan leven, zo is de gedachte.

  Bovendien is er een financiële prikkel: wie 'te veel' uitstoot moet bijbetalen en CO2-budget bijkopen. Wie enorm duurzaam door het leven gaat kan juist CO2-rechten verkopen.
  .......
  In de tussentijd gaat het CO2-plafond naar beneden: gezamenlijk mogen die bedrijven steeds minder uitstoten. Dat is ook het idee bij zo'n CO2-budget voor burgers. Naarmate de jaren verstrijken wordt jouw budget kleiner, en gaat de gezamenlijke uitstoot naar beneden.
  ........
  Maar hoeveel zou je dan nog kunnen uitstoten? In het voorstel van TNO heeft elk huishouden in 2030 5,5 ton CO2-uitstoot te besteden; aan vliegen, autorijden, energie en vlees eten. Dat getal is gebaseerd op het Klimaatakkoord en de verwachtte CO2-uitstoot per huishouden in 2030, die lager ligt dan nu.
  ......
  Die 5,5 ton zit wel in 1 potje: wie niet vliegt, kan weer meer vlees eten. En wie elektrisch rijdt zou weer wat langer kunnen douchen.

  Maar om toch een beeld te geven: er wordt bijvoorbeeld uitgegaan van 0,7 ton CO2 voor vliegreizen. Daarvan kun je nog net niet met 2 personen op en neer vliegen naar Bordeaux. Wie elk jaar naar Azië wil moet dus CO2-punten bijkopen of gewoonweg kiezen voor een duurzamer (trein)tripje binnen Europa.
  ......
  Verder is er rekening gehouden met een 'budget' voor 41 kilo aan steaks per huishouden. Wie CO2-punten wil besparen kan ook voor een duurzamer alternatief gaan: kip. Daarvan kun je, voor dezelfde CO2-uitstoot, 205 kilo kopen per jaar voor een huishouden. Ter vergelijking: de vleesconsumptie is op dit moment 78 kilo per jaar per, let op, persoon.

  Wie in 2030 nog een benzineauto heeft kan binnen de geschatte uitstoot 7500 kilometer afleggen. En qua energieverbruik is er ruimte voor 1,5 ton CO2 uitstoot. Dat is nu nog 3,8 ton.
  .......
  Onderzoeker Joost Gerdes geeft toe dat het een flinke operatie zou zijn om zo'n CO2-systeem op te zetten. Ga maar na, alleen al bij het vlees: elk restaurant, elke slager en elke supermarkt zou per vleesproduct moeten toevoegen voor hoeveel CO2-uitstoot het zorgt en dat om moeten rekenen naar CO2-punten.

  Hoeveel punten je (nog) hebt, kan worden vastgelegd in je bankapp, zo stelt Gerdes voor. Er zou dus geen megalomaan monitoringssysteem hoeven komen vanuit de overheid. "Die angst zagen we ook terug in de antwoorden van respondenten." In de bankapp zou je kunnen zien hoeveel CO2-punten je nog hebt. "Naast euro's moet je dan dus ook CO2-punten betalen."

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/life/artikel/5237985/co2-budget-duurzaam-vliegen-vlees-emissiehandelssysteem-tno

  De technocraten hebben alles al uitgerekend voor ons en iedere (ecologische) voetstap wordt keurig netjes bijgehouden op dat handige appje (waarop ongetwijfeld ook je vaccinatiestatus te vinden is).

  Gecontroleerde verarming via een CO2-budget. Er is draagvlak voor. Nee echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OT: De Brits-Amerikaanse antivirussoftwarepionier John McAfee is dood aangetroffen in zijn cel in Barcelona. Vermoedelijk heeft de oud-zakenman zelfmoord gepleegd.
  Software-zakenman en crypto-bekendheid John McAfee is dood aangetroffen in zijn cel. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd. De Spaanse rechter had vanmiddag bepaald dat hij door Spanje mag worden uitgeleverd aan thuisland Amerika.

  Uit: https://twitter.com/search?q=%22John%20McAfee%22&src=trend_click&vertical=trends

  https://twitter.com/wierdduk/status/1407791363261878275

  Alweer een icoon uit de softwarewereld geverzelfmoordt. Vermoedelijk is dit de oorzaak van zijn vervolging.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De inhoud van deze tweet kan er ook mee te maken hebben. In ieder geval voelde hij iets aankomen.

   RIP John McAfee.

   Verwijderen
  2. Ik las op BN de Stem ook nog dit:

   Volgens McAfee waren de beschuldigingen politiek gemotiveerd, omdat ze te maken zouden hebben met zijn politieke ambities. McAfee stelde dat de belastingdienst een zaak tegen hem begon omdat hij twee maanden eerder aankondigde voor de tweede keer mee te willen doen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Hij zei toen ook de fiscus te gaan aanpakken.

   =========

   De dictatuur is nu echt begonnen.
   We hoeven niet meer te waarschuwen of te speculeren. Het is er al.

   De altijd schattige Kim Iversen zegt het volgende:

   De hele grote Media bedrijven hebben samen een organisatie opgericht: News Trust Initiative.

   Het betekent dat ze in achterkamertjes samen besluiten welke informatie 'niet betrouwbaar genoeg' is om in hun media te benoemen.
   Doodzwijgen wordt nu een openlijk aangenomen werkwijze.
   Ze doen alsof het normaal is...

   Dit ios dus geen democratie meer, maar een regering van een Elite die onderling bepaalt wat het Verhaal wordt dat wordt verteld.

   Ze zijn er al in 2019 mee begonnen, maar het is nu pas bekend gemaakt.

   Coordinated Global CENSORSHIP Campaign By Major Media EXPOSED!

   https://www.youtube.com/watch?v=vb5haA0yehI

   Het is een lange video, en dit is pakweg een kwart van de video. Ze spreekt ook nog over Putin die er geen doekjes om windt.

   Verwijderen
 10. Eh.... waarom staat COVID19 eigenlijk (nog steeds) op de A-lijst van besmettelijke ziekten?

  ”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren...
  Gideon van Meijeren; “Ik vind dit zo schokkend. De wet die de A status legitimeert wacht al meer dan een jaar op behandeling en dat is strikt genomen heeft minister Hugo de Jonge de wettelijke verplichting niet heeft uitgevoerd is zelfs sprak van een ambstmisdrijf en wordt straks ook de vraag gesteld of hij hier niet voor vervolgd moet worden”.

  Momenteel staat Covid-19 niet opgenomen in de Wet Publieke Gezondheid en daarmee ontloopt de minister maar eigenlijk de hele Tweede Kamer de confronterende realiteit van de feiten. Een belangrijk feit is dan...hoeveel geïnfecteerden sterven nou werkelijk aan de ziekte, de infection fatality rate oftewel de IFR."

  https://www.youtube.com/watch?v=9QDfSI2DWkU

  video 40 min.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Het ministerie van VWS geeft toe dat er een CT-waarde tussen de 40-45 gebruikt wordt bij PCR testen. Bij een CT-waarde boven de 30 is een positieve uitslag hoogst onbetrouwbaar.

  Ik blijf erbij: met deze hoge CT-waarden is een epidemie/pandemie gecreëerd vanaf september 2020."

  https://twitter.com/annstrikje/status/1407420588377968641

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Bijna negen maanden had het ministerie van VWS nodig om mijn WOB verzoek naar de Ct-waarden van de PCR testen af te wijzen omdat .......

   ze de informatie niet heeft!?

   Wel melden ze dat het optimale aantal cycli 40 - 45 is, terwijl de meeste onderzoeken anders aangeven."

   https://twitter.com/fritsander/status/1407307756588220419

   Verwijderen
  2. Hoe hoger de CT-waarde (zeg maar de vermenigvuldiginsfactor van het bij een test gevonden genetisch materiaal, des te meer positieve testuitslagen). In het algemeen wordt een CT-waarde van 35 als het maximum gezien waarbij nog enigszins betrouwbare PCR uitslagen verkregen kunnen worden.

   Volgens het CDC (het Amerikaanse RIVM) moet voor tegen corona ingeente personen een maximale waarde van 28 worden aangehouden.

   'Clinical specimens for sequencing should have an RT-PCR Ct value ≤28'

   https://www.cdc.gov/vaccines/Covid-19/downloads/information-for-laboratories-Covid-vaccine-breakthrough-case-investigation.pdf

   Verwijderen
 12. Zo'n 90% van de besmettingen in de UK zou inmiddels om de Delta- of Indische variant gaan. Ondertussen daalt het absolute aantal besmettingen aan de andere kant van de Noordzee als een baksteen:

  https://twitter.com/FatEmperor/status/1407030950085775362

  Delta virus is een scariant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "De deltavariant, die momenteel flink huishoudt in het Verenigd Koninkrijk, heeft daar volgens Koopmans de voorgaande varianten van het coronavirus zo goed als verdrongen. De eerder aangekondigde versoepelingen zijn zelfs teruggedraaid om het virus onder controle te krijgen."

   https://www.rijnmond.nl/nieuws/1280616/Viroloog-Koopmans-Deltavariant-neemt-toe-ook-in-regio-Rotterdam

   Maar Tokyo Rose weet niet van ophouden.

   Verwijderen
 13. Ohh, Hans, de Deltavariant komt eraan, houdt het nou nooit op?!@#!?$!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. McAffee gezelfmoord, Conings gezelfmoord... gaat lekker...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van Roosmalen, om te lachen!

  https://www.youtube.com/watch?v=_2JD8KqIuTE&t=56s

  BeantwoordenVerwijderen