dinsdag 22 juni 2021

Herdenkings- en treurdag: 22 juni 1941 Nazi Vernietigingsoorlog

21 Juni 1941, begonnen de Nazi's hun vernietigingsoorlog tegen de Sovjet Unie en de Slavische volken. De bevolking daar diende gereduceerd, en "Lebensraum" (wie werken daar ook regelematig aan??) gecreëerd te worden.

Dat is precies 80 jaar geleden. Operatie Barberossa. Van alle Slavische volken en regio's, is het Wit Rusland dat het meest geleden heeft onder deze Nazi-verwoestingsdrang.

Hé, da's ook toevallig... Het is juist Wit Rusland dat zojuist de duimschroeven weer is aangeschroefd door de EU, op basis van een "kaping". Wederom probeert West-Europa, Belarus op de knieën te dwingen.

Frauen suchen unter aus einem Panzergraben geborgenen Opfern eines Massakers, welches die deutschen Besatzer vor ihrem Rückzug aus der Stadt Kertsch verübt hatten, nach Angehörigen. Kertsch, Krim, 1944.

7 opmerkingen:

 1. Blik,

  Jij noemt het de Duitse Vernietigings-oorlog.

  Enkele opmerkingen:

  1)
  Uit vele getuigenissen blijkt dat Roosevelt er alles aan deed om WO2 te laten gebeuren. Hitler werd tot en met uitgedaagd. Kon uiteindelijk niet veel anders. Meest Schuldig: Roosevelt? Zou best kunnen.
  (Motief: Amerika in economische crisis in 1938)

  3) Een Russische 'overloper' (Suvorov) schreef een boek ( Icebreaker) waarin hij aantoonde dat Stalin van plan was om Europa binnen te vallen als dat op zijn zwakste zou zijn: in 1941.

  Hitler kreeg het tijdig door en zag dat hij snel een 'pre-emptive' aanval moest plegen, om niet te verliezen.

  Volgens Ron Unz en anderen is het vrij overtuigend dat Suvorov gelijk heeft en Stalin de originele agressor was.

  Ik weet dat Hitler hele verhalen hield over Lebensraum, voedsel, soldaten belonen door ze een boerderij te geven in Oekraïne, olie etc.
  Maar ik weet niet of hij die verhalen al vertelde vòòr de inval in Rusland. Als daarna: dan kun je het zien als middel om perspectief en motiief te geven aan zijn soldaten.

  Ik weet nu niet meer of WO 2 zijn oorzaak in Amerika had, of in Rusland, of in Duitsland.


  Ik weet wel dat al die oude vrienden van mij, die niet opletten, NIETS doen om WO3 te voorkomen. ( Ze zien het niet aankomen. Te lui)

  Ze zijn dus zelf schuld aan de ellende die hun kinderen te wachten staat.

  Als we allemaal hadden geweten wat de werkelijke toedracht was in Irak, Afghanistan, Libië , Syrië en Oekraïne, dan had GEEN van deze landen vernietigd geweest.

  WIJ hadden het moeten weten en KUNNEN weten.

  De moslims en de Oekraïense bevolking valt niks te verwijten.
  De plannen zijn HIER in het Westen bedacht en uitgevoerd.

  ALLEEN WIJ hadden het kunnen voorkomen.

  Dus alleen WIJ behoren de straf er voor te ondergaan. ( Ik hoorde daar in 2003 ook bij hoor, want ik wist toen ook van niks. Maar NU weet ik wat er gebeurt en doe ik mijn best oorlog te voorkomen. Is mon plicht. Is onze plicht.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Uit de tent gelokt?"

  https://www.bitchute.com/video/kBjr82jQffnz/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. knip,

   jouw video bevestigt wat ik schrijf: Dat Stalin begon.

   En het eerste deel van Duitslands agressie ( Sudetenland, Danzig etc) was ook de schuld van het Westen: Na WO 1 was dat Versailles totaal onrechtvaardiog t a v Duitsland.
   Plus: Men vermoordde de etnisch duitse mensen in de nieuw-Poolse gebieden , en wilde daar niet mee ophouden: dat was om Hitler zo ver te drijven dat hij wel een oorlog mòest beginnen.

   ( Vergelijk dat met de VS: Hun aanval op Afghaniostan werd goedgepraat met ... eh... O ja: dat Osama zich daar misschien verborgen hield.

   Osama, die 911 veroordeelde en sterng afkeurde. ( Ron Unz zegt daarover: Een terreur daad pleeg je om zelf mee te kunnen praten. Zodat ze rekening met je houden. Het is dus onmogelijk dat Osama wèl 911 zou plegen, maar die later niet zou claimen. Zoeiets is nog nooit gebeurd.)

   Verwijderen
 3. https://www.bndestem.nl/tech/google-stopt-steeds-op-android-telefoons-app-wissen-voor-sommigen-de-enige-optie~a2d21081/

  Ja, ook bij mij stopt google.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blik is het soms met Micha Kat eens.

  Ik denk dat Mischa nogal eens overdrijft. Wat hij zegt moet wel worden uitgezocht.
  =================
  Het AD, 17 uur:

  Complotdenker bedreigde advocaat met ‘doodstraf onder militair tribunaal’: 9 maanden celstraf

  De 53-jarige complotdenker Wouter R. is veroordeeld tot 9 maanden celstraf, waarvan 3 maanden voorwaardelijk. Hij bedreigde de advocaat die de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in de arm nam om het rondbazuinen van verhalen over een pedo-netwerk te stoppen. Met zijn bedreiging dat de jurist ‘rijp is voor de doodstraf’, ging R. volgens de rechter ‘alle perken te buiten’.

  R. is een van de makers van het zogenoemde ‘Red Pill Journal’. Daarin wijzen complotdenkers R., maar ook Joost Knevel en Micha Kat naar Bodegravers omdat zij ‘slachtoffer, dader of verhuller’ zouden zijn van een ‘satanische pedo-netwerk’.

  =========
  Mijn bedenkingen:

  Er zijn heel veel mensen die volgens mij de doodstraf zouden moeten krijgen. Bijv: Als meer dan 100 mensenlevens hadden kunnen redden maar het niet deden (en daar zèlf voordeel van hadden).
  Ik zeg dan altijd: Laat ons hopen dat deze mensen zich ooit een keer voor een rechtbank moeten verantwoorden.

  Ik dacht altijd dat dit volkomen correcte opstelling was.
  Maar in feite deed deze Wouter R hetzelfde, en toch moet hij 9 maanden de bak in.

  ==========

  Een efficiente dictatuur werkt met 'voorbeeld-executioes' :

  In het Arendar systeem in Polen was de rechtspraak in joodse handen. Wie een brood stal, werd ge-impaled: Er werd een 3 meter lange stok in de anus gestoken die er bij de schouders uit kwam. De man werd langs de weg gezet. Hoe langer hij daarna nog in leven bleef, hoe hoger het vakmanschap van de joodse Impaler.

  Er werden m,aar heel weinig broden gestolen in dat Pools-Lithouse Rijk.

  Nog een voorbeeld: Assange.
  Weet iemand nog waarom hij ligt wqeg te roitten in de gevangenis? Om alle andere journalisten af te schrikken om de misdaden van de Elite zo duidelijk wereldkundig te maken.

  Dictatuur door 'voorbeeld stellen.'

  Idem: de Nakbah. ( Zoek dat zelf maar na. Ilan Pallé, Benny Morris.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel interessant interview:

  'Kwaliteit van leven belangrijker dan lang leven.' Een gesprek met Martin Appelo
  https://www.youtube.com/watch?v=1wIAuQOidPA

  Prachtige kerel, die Martin Appelo.

  Veel opmerlkelijke info !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Over Jurgen Conings:
  Eerder las ik dat de fiets-maat van de burgemeester een foto van het lijk had verkocht aan Duitse media.
  Nu zegt een verslaggever dat het de jager was die dat vermoedelijk gedaan heeft.
  Maar Conings is niet herkenbaar, want geblurd.

  En geeft dus geen informatie over waar de schotwond zat.


  Twee meningen: DE tante van Conings gelooft niet dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Maar de vriendin denkt wel dat het mogelijk is.

  https://www.bndestem.nl/video/productie/om-belgie-onderzoekt-uitgelekte-beelden-van-lichaam-conings-234122  BeantwoordenVerwijderen