vrijdag 18 juni 2021

Putin antwoordt CBS (Biden praat enkel met eigen journalisten)

Wat we in ons vorige artikel al duidelijk maakten, en dat is belangrijk om te weten:

De Amerikanen laten hun "President" dus geen vragen krijgen die ze niet controleren. Dus enkel goedgekeurde vragen, van eigen, goedgekeurde, Amerikaanse "journalisten". Die dus in feite verworden zijn tot communicatiemedewerkers van het Witte Huis.

Bij Putin is de situatie geheel anders. Een oase van vrijheid, in vergelijking met de Amerikanen. Allereerst heeft hij voorafgaand dus al een uitgebreid interview gegeven aan een Amerikaans news-outlet. En in de persconferentie in Geneve mogen Jan en Alleman hem vragen wat ze willen. En dat zie je in het onderstaande fragment, waar de Amerikaanse CBS dame hem in het nauw tracht te brengen met verwijten van vergiftiging, moord en oppositie monddood maken. Putin countert fijntjes en zegt medelijden te hebben met de Amerikanen. Met de zwarte vrouw die in het Capitool in koelen bloede doodgeschoten werd, zonder dat ze een bedreiging vormt, en de tientallen die nog gevangen zitten met de dreiging van 20-30 jaar gevangenisstraf boven het hoofd.

En dan nog dit...

Zojuist in het Mediaform bij Spraakmakers op 1 op NPO radio 1, met de steeds bekakter pratende Ghislaine Plag, kwam Bodegraven voorbij, en pleitten ze daar bij de staatsomroep voor het monddood maken van alternatieve geluiden. Een enorme paniek sprak er uit dat fragment. Op twitter en bij Revolutionaironline (die leidend is in de zaak Bodegraven) kwam ook al voorbij dat Janet Ossebaard en Cyntha Koeter verdwenen zijn. Wouter Raatgever zit ook nog in de gevangenis. Voor het uiten van een onwelgevallige mening? Wij hebben de zaak slechts zijdelings gevolgd. Is er iemand van de volgers die er meer over kan zeggen?

104 opmerkingen:

 1. Poetin is ook nog ene J. Assange en E. Snowden vergeten te melden als politieke gevangenen. Gemiste kans, Vladimir.

  En die paniek bij de msm is er al veel langer, ze zijn de informatie-oorlog dik aan het verliezen en het aantal abonnees keldert dagelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Hier een bericht daarover van een duitse correspondent, Boris Reitschuster, die wel meer boven water haalt, wat de msm hier niet melden.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien heeft "de tolk" van de Amerikanen het overgenomen?
   Kan toch bijna niet anders?? :-)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. 1 vraag heb ik die Amerikaanse journaliste niet horen stellen.
  Gemiste kans om Putin een veeg uit de pan te geven.

  Alleen al de naam Anna Politkovskaya noemen zou Putin al zenuwachtig hebben gekregen.
  Putin heeft namelijk alles eraan gedaan om maar vooral niet de contractmoord op kremlin critici Anna Politkovskaya te linken naar het kremlin.
  Zij is notabene vermoord in Moskou op Putin's verjaardag.(7 october) Allemaal toeval natuurlijk,niet waar?


  https://pen.org/justice-anna-politkovskaya-end-impunity-crimes-journalists-russia/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://xevolutie.blogspot.com/2015/03/454-putin-canon-putin-critici-die.html

   4. Oktober 2006. Anna Politkovskaja.
   Schreef een zeer kritisch boek over Putin en schreef over de oorlog in Chechenië.
   Vonnis: Er zijn vijf Chechenen veroordeeld, maar het is onduidelijk wie de opdrachtgever voor de moord was.

   Weerwoord: Eerst werden drie mensen vrijgesproken. Maar de Russische Hoge Raad vond dat het proces opnieuw moest worden gedaan. Later zijn dan 5 Chechenen veroordeeld.
   Waarom zou Putin Politkovskaya laten vermoorden?

   In haar boek 'Putin's Russia' uit 2004 is ze heel negatief over het land en de corruptie. Begrijpelijk, maar Putin erfde die ellende van Yeltsin, de grote vriend van Amerika. Putin gooide 'Amerika' er uit. Dat was al gevaarlijk genoeg voor Putin. Als je àlle vijanden van het volk tegelijk wil aanpakken, dan loopt het met je af als met Kennedy. Na 15 jaar Putin is 80% van de Russen tevreden over hem. Dat lijkt me voldoende om Politkovskaya's boek als kwaadsprekerij ( ongetwijfeld door de VS 'ingestoken') af te doen.
   Waarom zou Putin deze mevrouw 2 jaar na dat boek laten vermoorden? Ze had met een ander boek ook veel vijanden in Chechenië gemaakt. Er is geen reden om te denken dat de moordenaar niet uit die hoek kan komen.
   Update: Zelfs collega's van Novaya Gazeta ( Anna's werkgever) verdenken de Chechenen, en niet Putin. Alleen de westerse pers geeft steeds weer de suggestie dat Anna door Putin's toedoen vermoord zou zijn.

   Verwijderen
  2. Lul maar tot je een ons weegt Jan Verheul.
   Ramzan Kadyrov en Putin.
   2 criminele handen op één buik.
   Mooi weer spelen zal ze niet helpen.

   Verwijderen
  3. [Lul maar tot je een ons weegt Jan Verheul]

   Ik ga het proberen. Maar bij 76 kilo vind ik het wel genoeg.

   Verwijderen
  4. Mooi, hiermee laat je kenbaar maken dat je inderdaad maar wat lult.
   In betere Nederlandse taal dat je inderdaad alleen maar onzin uitkraamt.
   Een ons onzin is zelfs niet goed genoeg om jouw eigen narcistische ego te strelen. Je gaat door tot 76 kilo.
   Je verzuipt inmiddels al in jouw eigen onzin. Dieper en dieper.

   Verwijderen
  5. Onzin: schelden en niet-verifieerbare uitspraken doen.

   Geen onzin: Man en paard noemen. Verifieerbare uitspraken doen.

   Zeker geen onzin: Als je uitspraken citeert die vanuit het andere kamp komen, maar jòu gelijk geven. Bij voorbeeld: Zelfs collega's van Novaya Gazeta ( Anna's werkgever) verdenken de Chechenen, en niet Putin.

   Verwijderen
 4. Big tech platform als YT, Twitter en FB censureren bij het leven, maar in Nederland kun je ook in opdracht van de staat off line gehaald worden, dat overkwam bijvoorbeeld de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie.

  https://www.blckbx.tv/videos/overheid-censureert-zelf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. https://nypost.com/2021/06/14/north-korean-defector-slams-woke-us-schools/

  Ik kende haar niet, maar Yeonmi Park zegt:
  Dat de censuur in de VS op de universiuteiten erger is dan in Noord Korea !

  Opmerkelijk uit haar mond:

  Park Yeon-mi (Korean: 박연미; born 4 October 1993) is a North Korean defector, human rights activist and political commentator whose family fled the economic policies of North Korea to China in 2007 and settled in South Korea in 2009, before moving to the United States in 2014. She came from an educated, politically connected family that turned to black-market trading during North Korea's economic collapse in the 1990s.[1] Her father was sent to a labor camp for smuggling.[2] They fled to China, where Park and her mother fell into the hands of human traffickers and she was sold into slavery before escaping to Mongolia.[3] She is now an advocate for victims of human trafficking in China and works to promote human rights in North Korea and around the globe.

  Park rose to global prominence after she delivered a speech at the One Young World 2014 Summit in Dublin, Ireland—an annual summit that gathers young people from around the world to develop solutions to global problems.[4] Her speech, about her experience escaping from North Korea, received 50 million views in two days on YouTube and social media, with a current total of more than 80 million.[5] Her memoir In Order to Live: A North Korean Girl's Journey to Freedom was published in September 2015.[6]

  ( In het bijzonder interessante interview van Jordan Peterson met Bari Weiss werd de opmerking van Park ook al besproken. )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tom Zwitser interviewt een arts die Matthias Rath heet.

  Hij verkoopt supplementen. Werkte ooit samen met Linus Pauling ( een held, die tegen Big Pharma in ging) .

  Rath legt duidelijk uit dat Big Pharma eigenlijk moordenaars zijn. Dat ze alle goedkope middelen uit de natuur patenteren, en als dat niet lukt blokkeren.

  Maar hij probeert de schuld op de Nazi's te schuiven, terwijl ik denk dat al die Big Pharma bedrijven in de 19e eeuw ook al joods waren, net als nu.

  Daar gaat de koshere Tommie Zwitser weer !

  https://www.youtube.com/watch?v=_7N-48SBaHQ&t=2627s

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We zijn weer getuigen van Jan Verheul die het herhaaldelijk maar vergeefs probeerde alles op joden af te schuiven.
  In zijn eigen ondergang probeert hij zielen mee te trekken in zijn internet gevangenis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ron Unz: De drie grote TV zenders in de VS zijn joods eigendom (ABC, CBS en NBC). En zes van de zeven of 8 grootste Media bedrijven zijn joods:
   AT&T.
   Facebook.
   The Walt Disney Company.
   Comcast Corporation.
   WarnerMedia.
   FOX Corporation.
   ViacomCBS.
   Netflix.

   Als wij in het westen méér aan zelf-censuur doen dan de Noord
   Koreanen, dan is het heel belangrijk om te begrijpen waarom de Media zo'n sfeer konden creeren.

   Omdat ik een boer ben en per definitie dus over een boerenverstand beschik, denk ik dan meteen: Wie zouden daar dan uiteindelijk de lakens uitdelen, in die Media?

   Verwijderen
 8. E. schrijft:
  [ die het herhaaldelijk maar vergeefs probeerde alles op joden af te schuiven.]

  Ja, het is mijn hypothese dat 'ze' bijna overal achter zitten.
  En dus probeer ik twee zaken: ik zoek naar de bewijzen dat 'ze' ergens NIET achter zitten, want dat verzwakt mijn hypothese.(Falsificatie)

  Èn ik toon te gevallen waar ze volgens mij wèl achter zitten, omdat dit nauwelijks besproken wordt, wat logisch is als je ziet wie de 'Masters of Discourse' zijn.

  Op mijn blog staat al jaren lang dit in de 'About me':

  'Mission statement'. I am convinced that jewish individuals and groups have an enormous influence on the world. The MSM are, for almost all people, the only source of information, and these are largely controlled by jewish people. So there is a huge under-reporting on jewish influence in the world. I see it as my mission to try to close this gap.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Meest verontrustend bericht in de krant:

  Dat er in de jaren 50 in de VS plannen waren om een snelweg aan te leggen met behulp van kleine atoombommen. Veel goedkoper dat normale spingstoffen!

  Waarom komt dit NU in de krant? ( na 70 jaar)
  Men wil het gebruik van atoombommen minder 'extreem' maken.
  Meer iets dat 'je wel kan gebruiken'

  Eventueel tegen een levensgevaarlijke vijand als China?

  "Ach, vroeger gebruikten we het ( bijna) om onze eigen snelwegen aan te leggen."

  https://www.ad.nl/auto/vs-wilde-atoombommen-gebruiken-om-wegen-aan-te-leggen~a21575b5/

  ==---
  Mercouris zegt ook dat er vreemde artikelen vewrschijnen, en weet nioet goed waarom die nu verschijnen.
  Er zit iets te komen.
  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heeft de FBI de 'opstand', de bestorming van het Capitool, van 6 januari mede mogelijk gemaakt?

  The Duran bespreekt het.
  https://www.youtube.com/watch?v=26qqKktUYNs&t=28s

  Er zijn betrokkenen ( bestormers) die niet worden aangeklaagd.
  Mogelijk zijn het FBI mensen die de bestorming stiumuleerden.

  Voor mij is het vrij zeker dat 'men' er alles aan deed om die 'bestorming' uit te lokken: deuren open, bewaking weg, smalle trottoirs etc.
  Blijkbaar is zijn er nu veel meer aanwijzingen.

  Tucker Carslson sprak er ook al over.
  https://youtu.be/f3a2vFoPEWM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kan zijn dat het Fox news bericht over Revolver is verwijderd.

   Deze man spreekt er over: https://youtu.be/CEdCY5Z3krI

   Verwijderen
 11. Zoveel quatch weer van Jan Verheul met zijn “ er zit wat aan te komen”
  Het enige wat ik iedere dag zie aankomen is nog meer quatch van Jan Verheul.
  Zoals zijn quatch van vorig jaar over al die corona lijken volgens zijn prognose.
  Dat was geen boerenverstand wat hij claimt te hebben.
  Dat zijn hersenspinsels en angsten wat ontstaan bij hem als hij psyop verhaaltjes leest.
  En dan is hij automatisch zelf verwikkeld in de psyop wat hij voor serieus aanneemt en gelooft.
  Niet beseffend dat alle psyops gebaseerd zijn op leugens.
  Covid, corona of hoe je het ook noemen wilt bestaat niet.
  Het is een lekker biertje Jan.
  Ook heerlijk op het terras met dit mooi weer.
  Gekke boer dagge zijt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schelden. Geen informatie.
   Vergeten.

   Verwijderen
  2. De informatie, corona is een psyop en in werkelijkheid bestaat het niet.
   Het is en blijft een heerlijk biertje.
   Vergeten.

   Verwijderen
 12. OT. Vraag: Heeft iemand al iets vernomen van de moordzuchtige militair, die een Belgische viroloog wilde vermoorden, die daarop prompt onderdook?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is nog steeds niet gepakt.

   Ik denk dat hij wel uit het nieuws is nu.

   Ik denk dat dit geen opzetje is van de Staat, maar dat deze Conings oprecht is: https://nl.wikipedia.org/wiki/J%C3%BCrgen_Conings

   Verwijderen
  2. Psyop.
   Er komen nog wel meer om nog meer zinloze discussies daarover te voeren.
   Hoe voer je domme mensen?
   Bedenk psyops.
   Hoe herken ik een psyop?
   Men komt nooit met 100% glasharde bewijzen.
   Peppie en kokkie circus krijgt men dan te zien waarvan Hugo en Mark ook telkens aan mee doen.

   Verwijderen
  3. Natuurlijk bekijk je zo'n geval kritisch: zou het in scene kunnen zijn gezet?
   Daarom geef ik ook de wikipedia info, Dat overtuigt me redelijk dat de man gfel anti Van Ranst was.
   Wat niet klopt is dat hij toch toegang kreeg tot de wapenkamer.

   Maar wapens zijn overal te koop.

   Wat ook een probleem is: het privé leven van ddeze Conings wordt nooit meer zoals het was. Als hij aan een psy op mee werkte, wist hij dit tevoren. Wie wil dat?
   Als hij gepakt wordt weet ie niet hoe lang hij de bak in gaat.

   In de VS zitten ze nu met dat probleem: De ergste raddraaiers van de 'Overval op het Capitool' worden niet vervolgd. Dat valt dan wel op. Nu blijkt dat die voor de FBI werken.

   De kans is dus zeer groot dat die 'Overval' een val was waar de Trumpers in zijn getrapt.

   Je kunt dus niet een psy op organiseren en de man die het uitvoert vreijuit laten gaanm, want dan wort het ontmaskert als een psy op.
   ( Nu is de pers in de VS zo blind dat die weigert om de realiteit te zien. Maar iedere gebeurtenis als deze maakt het vertrouwen in de media wel weer eeen aantal p[rocenten lager. Tot er helemaal niks meer over is.)

   Verwijderen
  4. Die man heeft een nieuwe identiteit gekregen met een privérekening waar de bedenkers van deze psyop hem een vast bedrag per maand op storten.
   Op 1 voorwaarde: hij mag nooit in de westerse publiciteit treden en daarom zit hij nu ergens in toeboektoe aan de andere kant van de wereld waar hij zich kostelijk amuseert bij het zien van de klopjacht die ze op hem voeren in Nederland en België.
   Je denkt toch niet dat ze in toeboektoe pamfletten "Conings wanted" plakken op straat? Hahahahahahahaha

   Verwijderen
  5. Dat zou een mogelijkheid zijn, maar veel te duur en te riskant voor het nuttig saldo in dit geval, naar mijn mening.

   Maar hier zijn we beland in de 'meningen', en dat heeft niet zo veel zin.

   Toeboektoe ? Ligt zeker vlak bij Timboektoe?

   Verwijderen
  6. Dat ligt ernaast. Iets verderop ligt verwegistan.
   Voor een psyop is niets te duur.
   Helaas is dat te hoog gegrepen en te ver kijken voor jou als spruitenboer.

   Verwijderen
  7. Onbegonnen werk. Goede reis naar Toeboektoe!

   Verwijderen
  8. Nee,ik hoef daar niet te zijn.
   Ik doe ook niet aan psyops mee.

   Verwijderen
 13. Kan het vaccin later tot onvruchtbaarheid bij vrouwen leiden?

  Ik hoor het tussen de regels doro in deze video.

  Robert Malone, de uitvinder van het mRNA, zegt het zelf:

  https://www.youtube.com/watch?v=XMxuNvVgxlU

  (Ja, Dawg heeft gelijk, Steve Kirsch is tè enthousiast. Maar Dat komt omdat hij zo enorm zijn best deed, en zo enorm is teleurgesteld in zijn medemensen. Zijn opwinding is volkomen normaal.

  Maar OK: Robert Malone is heel wat prettiger om aan te horen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is de 17 min video:
   https://www.youtube.com/watch?v=XMxuNvVgxlU

   3:15 : "We have concentration in the ovarian tissue of a novel lipid reagent that is previously untested and has some very nove characteristics. It is an ionisable cationic lip[id. We just don't know what that means.."
   ( Dan geeft hij als voorbeeld: Softenon. Dààr deed de FDA zijn werk uitstekend: in de VS was Softenonm nooit toegelaten. ( Thalidomide is hun benaming voor softenon.)

   Malone wil zeggen: Nu nemen we dat risico wèl, en het kan verkeerd aflopen.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 14. Tsja, dat krijg je als mensen in een psyop trappen en propaganda opvolgen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Psyop psyop psyop. Je mag het hier best 100 keer achter elkaar schrijven. Eddy, als je dat een plezeir doet.

   Verwijderen
  2. Corona is een nazi psyop.
   De psyop werkt als goebels propaganda om mensen aan het nazi bigfarma infuus te krijgen.
   Bigfarma laat massa mensen geloven dat hun wondermiddeltjes hun beschermt of zelfs geneest.
   Maar de harde werkelijkheid is het tegenovergestelde.
   Dus ja, hoe werp je in eerste instantie de bigfarma om?
   Door hun psyop van begin af aan te exposen.
   Daar worden de nazi doktoren gek van.

   Verwijderen
  3. Of het nu chemische medicijnen zijn, vaccinaties of genetisch gemanipuleerde ingrediëntjes wat men in jouw bloedbaan wil spuiten.
   Bij allen ligt het fundament bij de nazi's.
   Ze zijn achter de coulissen na de 2 wereldoorlog gewoon hun snode plannetjes blijven door ontwikkelen.
   Genocide op klaar lichte dag maar de mens trapt er evengoed weer in.

   Verwijderen
  4. De Usualk Suspects voelen donders goed aan dat het weer allemaal joodse Big Pharma bedrijven zijn die het op hun geweten hebben, en daarom deze campagne om alles aan de Nazi's te plakken.

   Maar als iemand het wiel heeft uitgevonden , is hij daarmee niet verantwoordelijk voor dodelijke machines die later met wielen worden uitgerust.

   Verwijderen
  5. Nazi’s zijn jodenhaters en wat nog niet meer.
   Jan Verheul treed hier altijd op als jodenvervolger ipv nazi’s.
   Het is de slager die zijn eigen vlees keurt.
   Jan Verheul steunt dus gewoon de medische nazi terreur zelfs al is het aantoonbaar dat de nazi’s juist joden als uitschot hebben gezien en nog steeds zo zien.

   Verwijderen
 15. Ruzie tussen schrijvers !

  Was vroeger heeel leuk ! (Rubinstein - Hermans; Brandt-Corstius - de rest van de wereld)

  Nu:
  de verfoeilijke Tommy Wieringa tegenover Abdelkader B.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/06/19/turks-fruit-a4047981

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ach kijk........Rusland wil ook een wereldorde.
  Er is namelijk geen enkele wereldorde nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy reageert op de eerste versie. Ik heb die weg gehaald en hioeronder geplaatst: 11.53 uur.
   ===
   'Er is geen enkele wereldorde nodig'.
   Eddy is een volgeling van BLM geworden.
   Weg met alle agenten. We doen het zelf!
   ===
   'Er is geen enkele wereldorde nodig'.

   Er is natuurlijk wèl een gemeenschappelijk idee nodig over hoe we met elkaar om gaan. Waar de grenzen liggen. Wat betamelijk is en wat niet.

   Alleen als je 'in je eentjke' de wereld aan kunt omdat je erg veel overmacht hebt, dan ben je zelf de 'wereldorde'. Dan leg jij de normen op aan de anderen. Dat is wat de VS deed. Dat is wat volgens hen 'aanvaardbaar is' omdat zij 'heilig zijn'.
   Het is 100% de joodse religie. Als 2 druppels water.
   'Wij mogen landen kapot maken, want 'dat is het Goede'.
   Manifest Destiny = Tikkun Olam.
   Etc. etc.


   Rusland wil dat we samen bepalen wat OK is en wat niet OK is.
   Discussie, wrijving, dat hoort daar bij. Maar dat is normaal.

   Verwijderen
  2. Eddy is een volgeling van BLM geworden.
   Dat heeft Jan Verheul maar weer mooi uit zijn duim weten te zuigen,
   Ach, duimzuigerij zijn we wel gewend van jou Jan Verheul.
   Jij zou zo per direct in het OMT kunnen bijgevoegd worden.
   Je voldoet wel aan die kwalificatie.

   Verwijderen
  3. Ik heb geen enkele orde nodig wat wel OK en wat niet OK is.
   Maar dat zou iedere orde wel wensen.
   Zo kan iedere vorm van orde bepalen hoe jij als mens door het leven dient te gaan om die orde te pleasen.
   En laat ik nou zelf bepalen hoe ik leef.
   En dat geeft blijkbaar ook wrijving.
   Maar hey, ik zeg dan gewoon...…..dat is normaal.

   Verwijderen
  4. Voor mij niet, ik leef nog altijd precies naar mijn eigen wensen en invulling.
   Komt dat niet uit voor wie dan ook.
   Pech dan voor diegene.
   I am.

   Verwijderen
 17. De Saker typeert de manier waarop de Amerikanen naar de wereld kijken:

  Het VS/Anglo-Zionistische wereldbeeld: wij zijn de "stad op een heuvel", het baken van licht en hoop voor de mensheid. Onze "manifeste bestemming" is om "de ruimte van vrijheid uit te breiden “ wereldwijd. Wij hebben de beste strijdkrachten in de geschiedenis, de sterkste economie, de beste alles. Wij zijn de "leiders van de vrije wereld" wiens "verantwoordelijkheid" het is om de wereld te leiden. Dit is geen imperialisme, dit is de "plicht" en "verantwoordelijkheid" die de geschiedenis ons heeft opgelegd. Onze waarden zijn universele waarden en moeten universeel door iedereen kunnen bestaan. Degenen die zich bij ons model aan te sluiten zijn autoritaire "schurkenstaten". Rusland moet dat omdat het de Koude Oorlog heeft verloren en omdat de westerse waarden de bovenhand hebben gekregen. Degenen die voortschrijden dit te aangekondigd zijn "revanchisten" die de uitkomst van de Koude Oorlog ongedaan willen maken en de Sovjet-Unie plannen opbouwen. De VS Russische agressie naar het Oosten uitbreiden om Europa te beschermen tegen "aanvallen". Nu is "Amerika en en vrienden internationale wij een regels gebaseerde orde tot op stand brengen die wij welwillend terug geproduceerd, tot grote dankbaarheid van de hele mensheid.

  En de manier waarop de Russen de wereld zien:

  Russisch wereldbeeld: Rusland verwerpt elke vorm van imperialisme, voor zichzelf en voor anderen. Rusland wil een multilaterale wereldorde, gebaseerd op het internationale recht en de volledige soevereiniteit van de naties. Elke natie moet het recht hebben haar eigen culturele, economische, spiritualiteit en beschavingsmodel na te streven zonder te worden bedreigd, gesanctioneerd, gebombardeerd, ondermijnd of binnengevallen. Rusland verwerpt de zogenaamde "westerse waarden" (turbokapitalisme, imperialisme, wereldvreemdheid ( wokeness), multiculturalisme, militant atheïsme, rassentheorie, genderfluïditeit, enzovoort). De VS mogen gerust homovlaggen uithangen op hun ambassades, maar het is niet aan de VS om anderen te vertellen hoe ze moeten leven. In feite moeten de VS twee nauw met elkaar verbonden realiteiten accepteren: ten eerste hebben de VS niet de middelen om hun ideologie aan de rest van de planeet op te leggen en ten tweede ziet de rest van de planeet de totale hypocrisie van een land dat samengesteld voor veel waarden te staan die het zelf zo mag schenden als het wil. Elke vergelijking wordt onmiddellijk van de hand gewezen met de woorden "maar dit is totaal anders!!!".

  Nogmaals, Rusland is het ermee eens dat de VS in een post-waarheid, post-realiteit - waan mogen leven als zij dat willen, maar zij vindt ook, en zegt dat ook, dat het Westen niet het recht heeft om te proberen zijn pretentieuze waarden aan anderen op te leggen, vooral als het die voortdurend schendt wanneer hen dat goed uitkomt.


  Bron: http://thesaker.is/the-geneva-summit-nothingburger-or-watershed/

  BeantwoordenVerwijderen

 18. ROOTMAN schrijft:

  'Er zit iets aan te komen'.


  Dat doet me een beetje denken aan MIB:


  https://www.youtube.com/watch?v=xHVE7L00v-E  In dit geval is er de inflatie, de toenemende tekorten en opstanden, zoals in Colombia. En het oorlogshitsen jegens China. Daarnaast het besef van de generaals in het Pentagon dat hun militaire overwicht onomkeerbaar verdwenen is. Dat leidt tot het oplaten van proefballonnetjes. Vanwege alle geheimhouderij en gebrek aan leiderschap gaan vliegen die ballonnetjes soms door een open raam en worden in komkommertijd opgepikt.


  [ Ik kan weer niet posten]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Rootman,
   Aan Putin werd een keer een vraag gesteld in de trant van 'Het zijn nu heel moeilijke en gevaarlijke tijden', en Putin begon zijn antwoord met: "Alle tijden zijn moeilijk en gevaarlijk."

   Ik weet het.

   Maar als WO1 vaneen andere categorie was ( 60 miljoen doden?) dan de Koreaanse oorlog ( alleen in Korea verschrikkelijk), dan is er soms tòch iets meer dreiging dan op andere momenten.

   Nu staat de Thucydides Val wagenwijd open: De oude Heerser zakt pijlsnel naar beneden, de nieuwe heerser ( China ) komt pijlsnel op, en voor de oude heerwser is er slechts één oplossing om het vege lijf te redden: NU een atoombom inzetten.

   WO1 was idem dito: Duitsland groeide zeer snel en ging zijn eigen weg. De oude wereld-Heerser, Engeland , zakte weg.
   Er was voor Engeland maar één oplossing: een oorlog tegen Duitsland veroorzaken.
   En zo geschiede.
   Vermoedelijk waren het de bankiers die het deden, en die nog veel gedetailleerder plannen hadden klaarliggen, die volgens mij óók grotendeeels uit kwamen: hun oude huis was de City, hun nieuwe huis was Wall Street. WO1 was deel 1 van de verhuizing.

   Waarom is ons nooit verteld dat de Amerikanen atoombommen wilden inzetten om wegen aan te leggen? Waarom wprdt dat NU ineens wel nieuws. Leg het me uit, geef een geloofwaardige verklaring, zoals ik ook heb gedaan. Dan kijken we welke het meest geloofwaardig is.

   Verwijderen
 19. Wat moeten we nou met die discussie tussen Jan Verheul en Rootman op dit blog?
  Krijgen die 2 jodenhaters clowns soms geen aandacht op dat zieke blog van Jan Verheul!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben zijn lijk gevonden.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. LIVE. Parket bevestigt: “Lichaam teruggevonden, eerste vaststellingen wijzen op vermiste militair Jürgen Conings”

   https://www.hln.be/binnenland/live-parket-bevestigt-lichaam-teruggevonden-eerste-vaststellingen-wijzen-op-vermiste-militair-jurgen-conings~a68c08ea/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https://t.co/

   Speurhonden hadden allemaal last van covid.

   Verwijderen
  5. We kunnen nu wel een wedstrijdje uitschrijven: Wat wordt de verklaring?

   Ik denk: Zelfmoord gepleegd door tweemaal in zijn eigen achterhoofd te schieten. Ongeveer een week of 3 geleden.

   Verwijderen
  6. De link van Dawg:

   Er is een lichaam gevonden in de zoektocht naar Jürgen Conings. Volgens het federaal parket wijst alles erop dat het gaat om het lichaam van de gezochte militair, al moet verder onderzoek en een autopsie de vondst officieel bevestigen. Conings zou zichzelf van het leven hebben benomen. De burgemeester van Maaseik, Johan Tollenaere (Open Vld), bevestigt aan onze redactie dat hij zelf een lijk heeft ontdekt in buurgemeente Dilsen.

   Tollenaere maakte vanmorgen samen met een aantal vrienden een mountainbiketocht door het afgelegen en moeilijk bereikbare gebied in het Dilserbos. De groep nam op een bepaald moment een penetrante lijkgeur waar. Daarop verwittigden ze meteen de hulpdiensten en militairen die nog altijd ter plekke zijn voor de zoektocht naar Conings.

   Tollenaere zelf zag het lijk niet, maar de eerste vaststellingen wijzen erop dat het om Conings gaat, zegt het federaal parket. Een autopsie en verder onderzoek zal officieel moeten bevestigen dat het om Conings gaat. In het gebied wordt al wekenlang gezocht.

   ===========================

   Mountainbikers ruiken een penetrante lijkgeur.

   Komen daar veel mountainbikers langs?
   Is de geur toegenomen door de grote regenbuien?
   Weten we of dit lijk een week geleden ook al zo'n geur af gaf?

   Is er een specifieke windrichting en windkracht nodig om de geur in voldoende concentratie tot bij het Mountainbike pad te brengen? Waren die condities al eerder aanwezig?
   ========
   Is het toeval dat de burgemeester dit ontdekte?
   - Hoe vaak gaat hij mountaibiken?
   - Heeft hij een vast repertoire van ritten?
   - Behoort deze rit ook tot dat repertoire?

   Wie doet de autopsie?
   ( In de VS was er één arts die zowel JFK als Epstein heeft onderzocht. De man is blijkbaar goud waard voor de Powers That Be)
   Kunnen niet-ingeweiden het lijk ook bekijken, of onderzoeken?
   Wordt crematie tijdig verboden ?

   En zo zijn er nog veel vragen te bedenken die ons meer kunnen vertellen over hoe en wanneer het gebeurde. En of het lijk daar is neergelegd in een later stadium, om de sporen van moord te laten verrotten. Of om de 'situatie van crisis' langer te laten voortduren. Of om van Ranst extra slachtofferschap te geven. Etc.

   Verwijderen
  7. [Conings zou zichzelf van het leven hebben benomen.]

   In de haast had ik deze zin niet gezien.
   Ze hebben het dus nu al vastgesteld!

   [Tollenaere zelf zag het lijk niet,]

   Er had dus ook gewoon een dode ree kunnen liggen, en dan had de burgemeester voor schut gestaan en voo rniks een uur gewacht op die militairen....
   Dit klinkt niet geloofwaardig.

   Hij 'heeft het niet gezien' omdat hij geen enkele verklaring wil afleggen over wat er te zien was.
   Bijv. de manier van zelfmoord.

   Nu is het veel moeilijker voor de media om daar antwoord op te krijgen: agenten zeggen wat ze willen: "Willen we nog niet vertellen. Of: Nog onzeker . Of: "het was zelfmoord, maar de kogel kwam duidelijk van heel dichtbij en het pistool lag nog in zijn recherhand." ( Terwijl dat een grove leugen kan zijn. Een burgemeester mag over dit soort zaken niet liegen, maar een recherche komt er natuurlijk mee weg: wie zou hen moeten corrigeren? )


   Verwijderen
 21. Een co-productie van RTL en haar partner (WTF) de Rijksoverheid

  Natascha (31) is al vijf maanden lang aan het herstellen van long covid: 'Dit gun je niemand' 11 juni 2021 19:43

  https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/gezondheid/artikel/5235644/natascha-31-al-vijf-maanden-aan-het-herstellen-van-long-covid

  Citaat uit het artikel:

  "Gelukkig is het einde nu in zicht: Nievaart heeft de afgelopen maanden met zijn team heel wat coronavaccins mogen zetten. Hij krijgt vaak de vraag wat de bijwerkingen nou zijn van de vaccins en of je daar iets tegen kunt doen. De bijwerkingen na vaccinatie verdeelt hij onder in een plaatselijke reactie op de plek waar de prik gezet is en een reactie in de rest van je lichaam. Nievaart: "Zo’n plaatselijke bijwerking kan bestaan uit een blauwe plek of stijve of gezwollen arm en komt na alle soorten vaccinaties wel voor."

  Bij bijwerkingen in de rest van het lichaam moet je denken aan koorts, hoofdpijn, vermoeidheid of misselijkheid. Verschijnselen dus die best wel lijken op griep- of zelfs coronaverschijnselen.

  "Inderdaad" zegt Nievaart, "Die verschijnselen ontstaan doordat je lichaam afweercellen aanmaakt tegen het vaccin wat eigenlijk een klein, bewerkt en afgezwakt deel van het virus is. En dat is natuurlijk het hele idee van vaccineren: je lichaam maakt als reactie op het vaccin afweercellen aan, zodat die sneller en feller kunnen reageren wanneer je later in aanraking zou komen met het echte virus." Nievaart: “Voor al deze bijwerkingen geldt dat ze meestal mild zijn en binnen een paar dagen verdwijnen. Indien nodig kun je natuurlijk altijd paracetamol nemen om de klachten te verlichten."

  Huisarts Job van Nievaart Licht ons voor. Namens de overheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. TikTok

   https://153news.net/watch_video.php?v=HKGYR6U4HAG2

   Verwijderen
  2. Dawg: [Huisarts Job van Nievaart Licht ons voor. Namens de overheid.]

   Ik denk dat Nievaart de waarheid vertelt. Wat is er zo bijzonder aan?

   =====

   @ knip.
   Ja, nobel winnaar Luc Montagnier zegt dat we over 2 jaar allemala dood zijn.
   Dat komt bij mij niet sterk over.

   De lijken van àlle betrokkenen zullen weken lang aan masten hangen te rotten.

   Die gok nemen ze niet.

   Maar het vaccin zou natuurlijk over een aantal jaren ( of bij de volgende generatie) steriliteit kunnen veroorzaken. Als je de helft van de vrouwen hebt gevaccineerd, dan neemt de bevolking op de wereld al met de helft af.
   En ze kunnen altijd beweren dat ze niet wisten dat dit zou gebeuren.

   NB: Met Softenon is het min of meer zo gegaan.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. https://odysee.com/@DrCarrieMadej:9/1350-04-Human-2.0-A-Wake-Up-Call-To-The-World-(V02):f

   Verwijderen
  5. @ Jan

   [Ik denk dat Nievaart de waarheid vertelt. Wat is er zo bijzonder aan?]

   Wat SDR zegt. De huisarts weet niet of doet alsof hij niet weet.

   Daarnaast ademt de hele coproductie een 'niets aan de hand' sfeertje uit. De huisarts zal toch wel weten dat de experimentele substantie waarmee de bevolking wordt ingespoten slechts met een tijdelijke noodverordening tot de markt is toegelaten? Dat de massale vaccinatie een groot medisch experiment is waarbij de proefkonijntjes niet eens systematisch worden gemonitored op bijwerkingen.

   Verwijderen
  6. @ SDR, @ Dawg.
   Ja, dat klopt, dat had ik over het hoofd gezien.
   Ik volg niet àlles zo precies, en vaak gaat het me boven dew pet. Ik ga dus meer af op wat menden die ik vertrouw zeggen: Dr Been, Seheult (Medcram), Martenson. Van hen hoorde ik nog geen alarm. Maar wel van Robert Malone en zeker van Steve Kirsch.

   Ik ben blij daty ik het niet heb genomen.
   Ik moet wel zeggen dat ROOTMAN zich nu prima voelt.
   Dat lijkt dus goed af te lopen.

   De hele Corona kwestie heeft me getoond dat je de mensen àlles wijs kan maken, het is nòg erger dan ik dacht.

   Ik ben nu al zo ver dat ik denk: waaròm zouden we deze mensen moeten redden? Waar hebben ze dat aan verdiend?

   Ik zag zojuist een prima video van dr Sten Ekberg: https://youtu.be/drI3kX6_Gu4

   Naarmate de beloftes idioter worden, hebben de video's meer views.
   Voorbeeld:
   "Word slank in 2 uur tijd ! " 32 miljoen views !

   Vroeger had een samenleving een elite die van de 99% profiteerde en hen uitbuitte, maar ze vermoordden ze niet. Die tijden zijn voorbij, heb ik de indruk...
   Voor geld willen ze wel enkele honderduizenden doden veroorzaken. ( Denk aan Vioxx en aan dat Oxycontin van Sackler)

   Verwijderen
  7. @ Jan

   Ik vind het vreemd dat RTL spreekt over een co-productie met haar partner de overheid. Hebben we hier te maken met een advertorial die niet zo genoemd mag worden; een als nieuws vermomde advertentie waarvoor de overheid RTL betaalt?

   [Ik volg niet àlles zo precies, en vaak gaat het me boven dew pet. Ik ga dus meer af op wat mensen die ik vertrouw zeggen...]

   Je moet wel. Van teveel nieuws wordt je gestoord.

   [Vroeger had een samenleving een elite die van de 99% profiteerde en hen uitbuitte, maar ze vermoordden ze niet.Die tijden zijn voorbij, heb ik de indruk...]

   Ontvolking als endgame?

   Verwijderen
  8. Dawg vraagt zich af: [Ontvolking als endgame?]

   Een deel van de Elite heeft dat wel tot doel, denk ik.

   (PS: Ik moet zeggen: het lijkt mij ook beter als we op natuurlijke wijze (dus zonder te doden) wat minderen. )

   Maar of bijv. Bill Gates daar bij hoort, weet ik niet. Ik denk dat zijn medicamenten en bemoeienis qua bevolkings-aantal een positief saldo hebben: dus bevolkingstoename.

   Dus als hij wil ontvolken, had ie beter niks kunnen doen.

   Hij zegt: ik laat alle kinderen overleven, waardoor mensen minder kinderen gaan maken. Ja, bij de meeste volken werkt het zo, maar in Afrika niet, denk ik. Daar groeit het aantal als kool, terwijl het overal elders afneemt.

   Àls het vaccin zich ophoopt in de eileiders van vrouwen (en in beenmerg), zoals nu uit onderzoek lijkt of blijkt, dan zou het misschien heel veel onvruchtbare vrouwen kunnen opleveren, en daalt de wereldbevolking enorm.
   En omdat ze de Media volledig inm handen hebben, kunnen ze het als 'de grootste medische catastrofe die ons ooit overkwam' verkopen, en komen ze er mee weg.

   Als je ziet met welke gruwelijke moord ze nu ook al weg komen ( ik noemde Vioxx en Oxycoton al) dan weet je dat dit een mogelijk scenario is.

   Verwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. En zo is de psyop zaak Conings tot een goed einde gekomen.
  De viroloog van Ranst hebben ze in een slachtofferrol kunnen plaatsen daar waar de psyop ook voor bedoeld was.
  En Conings zelf?
  Hij wordt bedankt voor zijn medewerking en ruil voor een andere identiteit, nieuw paspoort,luxe inkomentje en toevlucht tot een ander land ver weg van dit Conings media circus.
  Hij zal zichzelf wel te barste lachen mocht hij het westerse nieuws lezen via internet.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die Johan Tollenaere is ook voorstander van de grote vaccinatie maffiaclub.

  Vaccineren vanaf 15 februari. Burgemeester Johan Tollenaere van Maaseik volgde webinar over vaccinatiestrategie.

  De keuze voor de locatie van het zuidelijk deel zal eerstdaags nog gemaakt worden. Voor het noordelijke deel is gisteren reeds beslist dat Sporthal de Borg in Neeroeteren bij Maaseik zal fungeren als vaccinatiecentrum voor Dilsen-Stokkem, Maaseik en Kinrooi. “Ieder lokaal bestuur kreeg richtlijnen hoe dit georganiseerd moet worden. We gaan nu alles in het werk stellen dat dat conform de richtlijnen snel en veilig kan gebeuren in Neeroeteren”, aldus Johan Tollenaere (Open VLD), burgemeester van Maaseik.

  https://www.tvl.be/nieuws/sporthal-de-borg-in-neeroeteren-wordt-vaccinatiecentrum-voor-dilsen-stokkem-maaseik-en-kinrooi

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Vaccineren is belangrijk

  Burgemeester Johan Tollenaere roept iedereen op om zich te laten vaccineren. “Je laten vaccineren is op de eerste plaats positief. Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en kan levens redden. Heel belangrijk dus om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, maar ook om anderen te beschermen. Het is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie te overwinnen. Om terug gewoon met vrienden je verjaardag te vieren, je grootouders en ouders te knuffelen, op café of restaurant te gaan, of naar een concert of het voetbalstadion. We kijken er allemaal naar uit om beetje bij beetje weer ons oude leven op te pikken.”
  https://www.maaseik.be/vaccinatiecentrum-de-borg-is-klaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is een trol?
   Een trol is iemand die de efficientie van een blog naar beneden haalt, door onbelangrijke zaken aan te dragen, door niks aan te dragen, door mensen uit te schelden.
   Het is zijn bedoeling om het blog onaantrekkelijk te maken voor de andere bloggers.
   De Trol wordt gemotiveerd door een ideologie waarin hij heilig gelooft.
   Israel heeft trol-opleidingen. Ze noemen het 'Talk-back courses'.

   Ik heb ergens nog een dikke handleiding.

   Hier een artikel er over: https://www.theguardian.com/commentisfree/2009/jan/09/israel-foreign-ministry-media

   Verwijderen
  2. IK heb de handleiding voor pro-Israel trollen gevonden:

   https://www.transcend.org/tms/wp-content/uploads/2014/07/sf-israel-projects-2009-global-language-dictionary.pdf

   Verwijderen
  3. Lijkt verdomd veel op jouzelf Jan, wat je daar zo allemaal in de brievenbus van blik hebt gepost.
   Maar terug van Tollenaere waar het over gaat heb je niet hè?
   Welkom bij de antivaxxers hier Jan.
   Je mag nu weer verder trollen en jezelf belachelijk maken.

   Verwijderen
  4. Tollenaere is een burgemeester en die moet het beleid uitvoeren.

   Verwijderen
  5. Niks moet. Vaccineren moet ook niet.
   Quatschkop Jan Verheul.
   Trouwens, een burgemeester heeft zich niet bemoeien met medische gegevens van inwoners.
   Dat is zowiezo tegen de AVG.
   Ook zijn er artsen die “ moeten” het vaccinatiebeleid uitvoeren. Toch zijn er artsen bekend die weigeren het debiele beleid van Hugo de Jong uit te voeren.
   Tollenaere is gewoon een zak met oren. Meer niet. Net zoals jij dat ook bent.

   Verwijderen
  6. Het feit dat Tollenaere het beleid uit voert kun je niet gebruiken als een soort bewijs dat er dus een psyop aan de gang is.

   99% van de burgemeesters doet precies wat Tolleaner doet.

   Verwijderen
  7. Dat klopt helaas.
   Burgemeesters zijn meestal domme slaafse ambtenaren.
   Ideaal om zo iemand te belonen om mee te werken aan een psyop.
   De psyop is bedacht om anti vaxxers te framen
   Het hele verhaal is lachwekkend en rammelt aan alle kanten.
   Van de gevaccineerde hoef je ook geen nadenken meer te verwachten. Het gen materiaal heeft hun hersenen namelijk al aangetast.

   Verwijderen
 26. Eens wachten wat Matt nog verder ervan vindt.
  Hij woont immers in België.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy, zolang die demente boer die hierboven een perfecte uitleg geeft over een trol, wat zuiver op hemzelf slaat, hier weer de scepter zwaait moet je van mij geen reacties verwachten.
   Sorry.

   Verwijderen
  2. Schelden. Lange tenen. Juffertjes-gedrag. Zeker zo'n man met een paardestaartje.

   Verwijderen
  3. Of is dit Haagse Grandalf ?

   https://youtu.be/9eTYvhdNkS8

   Verwijderen
 27. De Griep en het Bier hebben lelijk toegeslagen in Brazilië.

  Mensen gaan massaal de straat op: https://youtu.be/Bnwh1L2nX1w

  Het is mij niet duidelijk waarom ze zo'n hekel aan het bier hebben.

  Maar dat van die griep, dat begrijp ik wel. Maar dat was toch niet erger dan in andere jaren? Wie legt het me uit.

  Of zou die verdraaide Osterhaus dààr ook al de zaak voor de gek hebben gehouden?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nu beweert deze man dat hij Jurgen Conings heeft 'ontdekt':

  https://www.nu.nl/287744/video/jager-zegt-jurgen-c-te-hebben-gevonden-jammer-dat-ik-hem-zo-moet-vinden.html?redirect=1

  Het ìs mogelijk, maar hoe kan dit op vrijwel hetzelfde monent geweest zijn als toen die burgemeester daar langs fietste en iet rook ?

  De toevalligheden zijn alweer te groot om geloofwaardig te zijn.

  Kan natuurlijk altijd dat die man met zijn kop op de TV wil.
  Hij weet wel veel van militaire zaken.
  Heeft zelfs in zijn vrije tijd militaire kleding aan.

  Hij zoekt het lijk en vindt het pas als ie tegen zijn voet aan stoot ??? Dat is wel heel vreemd. Had Conings zich onder wat gras versstopt ??

  Uw verhaal rammelt, heren! Ik zeg: Een Psyop ! ;-)


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De 'Jager' maakt een intelliogente indruk op mij.

   Hij is eigenaar van een bedrijf in vloeren, in Dilsen.

   Houben Leonard Industriele Vloeren (BE 0838.946.862) uit Dilsen (3650).

   De camouflage-klediong is wel militaire kleding, maar past ook wel bij het jager zijn.

   Wel wist hij vrij goed welk geweer Conings had. Maar ook dat kan voor een intelligente jager.

   Wel vreemd is dat je ergens iets ruikt, dan naar een vriend gaat koffiedrinken, en dan later weer terug gaat om te kijken waar de reuk vandaan kwam.

   Ook vreemd: Àls hij in het complot zou zitten, dan ondergraaft hij nu het verhaal van de burgemeester, die als 'ontdekker' gold.

   Heeft Houben de politie gebeld? Wanneer , hoe laat?

   Het zou toch wel heel erg toevallig zijn als beide ontdekkers een al weken door lijk ontdekken in 'dezelfde minuut', als het ware.


   Verwijderen
  2. Tekst heb ik van het telegram kanaal van Carrera Neefs.

   Beste Jürgen,

   Wat wij al lang intuïtief wisten is thans een feit .
   Je bent al meer dan 3 weken dood...
   400 militairen , hierin bijgestaan door het Duits leger, het Nederlands leger en zelfs een delegatie US militairen en een CIA afvaardiging hebben een ware klopjacht op jou georganiseerd in oa het Dilserbos , dat tot 3 x toe heel professioneel uitgekamd is geworden, maar... ze hebben jou toen niet gevonden en ook niets geroken , hoewel het ontbindingsproces van een lijk meteen na het intreden van de dood begint en de sterke lijkgeur al na een paar dagen zeer pertinent is , zeker als iemand open en bloot in de natuur ligt te rotten .

   Nu blijkt dat je niet ver van de plaats waar jij je auto geparkeerd had , in het struikgewas ligt , in volledige staat van ontbinding, zo verre heen dat ze je zelfs niet meer herkennen en onderzoek nog moet uitwijzen of jij het bent of niet . Ja. Vandaag is Open VLD-er en burgemeester van Maaseik , Johan Tollenaere toevallig met een paar maten gaan fietsen in het Dilserbos en kijk , al fietsend heeft hij een penetrante lijkgeur geroken die zijn maten, die voor hem reden, niet geroken hebben , maar HIJ wel .
   Wat een ongelooflijke opmerkzaamheid heeft die man toch he !
   En hoewel je lichaam al zodanig ontbonden is dat je niet meer herkenbaar bent , weten ze toch al meteen , zonder enig verder onderzoek , dat het een wanhoopsdaad is geweest , dat jij in het struikgewas bent gaan zitten om jezelf van het leven te beroven en in de struikenvan het Dilserbos naar het hiernamaals bent vertrokken .

   Hoe? Dat blijft een open vraag want er wordt niet gesproken over een wapen dat op locatie zou aangetroffen zijn noch over lege kogelhulzen.
   En blijkbaar ben je voor die wanhoopsdaad een grote zwarte rugzak vol met jacht munitie , voedselvoorraden voor ettelijke weken en medicatie , een eind verder gaan neerzetten in het gras en heb je voordien ook nog op een veldweg , een handdoek en een t-shirt over een hekken gelegd, zonder dat iemand je heeft opgemerkt .
   Over de 6 kogelschoten die de 2de dag van de zoektocht in het Park Hoge Venen gehoord zijn en die naar verluid afkomstig zouden zijn van jagers terwijl het geen jachtseizoen is maar broedseizoen , wordt met geen woord meer gerept .

   Woensdag 19 mei 2021, 2 dagen na je verdwijning - wat toevallig samen valt met de dag dat de schoten gehoord zijn , circuleerden er berichten van je collega's op social media, dat jij volgens je commandant al dood was .
   Dat is door oa FB afgedaan als " fake news ", tal van profielen zijn hiervoor geblokkeerd geworden maar kijk , het bericht blijkt toch waar te zijn .
   Je bent al meer dan 3 weken dood .
   En zo ga jij de geschiedenis is met het officiële narratief dat je een extreem gevaarlijke terreurverdachte met extreem rechts gedachtengoed bent , die bedreigingen geuit heeft tegen personen en die zichzelf uit wanhoop kort nadien van het leven heeft beroofd .
   Je stoffelijk omhulsel is nu overgebracht naar UZ Leuven voor verder onderzoek.
   Het autopsieverslag zullen we nooit te zien krijgen .
   Velen zijn vergeten wat jij voor ons land hebt gedaan .
   11 buitenlandse missies in oorlogsgebied waar je altijd klaar gestaan hebt voor je brothers in arms .
   De lockdowns hebben je een finale knak gegeven .
   Je kon er niet meer tegen .
   Je was woedend . Terecht overigens .
   Je bent een slachtoffer van een corrupt systeem dat volledig rot is .
   ZO zullen wij jou onthouden.
   Het ga je goed , waar je nu bent .
   WIJ zullen je niet vergeten .

   #supportveterans #onedaythetruthwillbeknow #JLM

   Carrera Neefs

   Verwijderen
 29. Vandaag 11.22 uur :

  https://nos.nl/artikel/2385998-toeval-en-weersomstandigheden-leidden-waarschijnlijk-tot-vondst-jurgen-conings

  Een stukje tekst:

  Uiteindelijk bleek het lichaam 150 meter van het dichtstbijzijnde doorzochte gebied te liggen. "150 meter in een dergelijk bos, dat is veel, dat kan ik u garanderen. Het gaat om erg complex, wild terrein, met varens van bijna 2 meter hoog", aldus Van Leeuw.

  "Je moet het zoekterrein ergens afbakenen. Je kunt niet heel België als zoekterrein nemen",

  [................]

  Het feit dat het enkele weken duurde voordat Conings werd gevonden en dat op dezelfde dag opeens twee mensen de politie naar zijn lichaam leidden, was voer voor complotdenkers. Maar de gang van zaken is allerminst vreemd, zeggen deskundigen.

  Het weer speelde een rol, citeert de VRT forensisch deskundige Christl Verbiest. De afgelopen weken was het eerst vrij koud, waardoor de ontbinding van het lichaam traag verliep, en daarna werd het zeer warm: "Bij zulke uitzonderlijk hoge temperaturen als de laatste dagen gaat de ontbinding natuurlijk veel sneller. Dat kan een verklaring zijn." Ook stond de wind nu in de juiste richting om de geur te kunnen ruiken.

  Tijdens de zoektocht werden speurhonden ingezet, zonder resultaat. Ook dat is niet ongewoon, aldus Alain Remue, hoofd van de afdeling van de Belgische politie die zoekt naar vermiste personen: "Het woord toeval is ook van belang in zulke zaken. In x aantal dossiers hebben we hectaren afgezocht en niks gevonden."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoewel het verhaal van de politie af en toe geloofwaardig is (je kan niet heel Belgie doorzoeken, ontbinding bij warm weer, de juiste windrichting etc) vind ik het toch vreemd dat het juist de burgemeester was, en dat een 'jager' op hetzelfde uur ook wat rook.

   Voorlopig denk ik dat hij (zoals in het verhaal van Dwarsliger wordt gemeld) al op dag 2 is neergeschoten, maar dat men geen gezeik wil over 'Mocht dit wel?' (Want dat mocht NIET, denk ik. Men wil niet jarenlang verhalen over de argumenten van Conings, in de rechtszaal.)
   Dus moest men hem enkele weken laten verrotten en hem daarna ZELF ontdekken.

   In dit soort gevallen is het altijd de overheid ZELF die de ontddekking doet, zodat men de zaak geheel in handen kan houden. Ik meen dat de Skripals ook door een agent werden aangetroffen op een bankje.
   Men laat het lijk niet door een toevallige voorbijganger ontdekken, want die kan precies omschrijven wat hij zag, en dat verhaal kun je niet controleren.

   Ik denk dat het lijk heel kort tevoren is neergelegd, en dat de jager misschien wel de waarheid vertelt. Dus dat het niet de bedoeling was dat hij het ook ontdekte. Wel is het heel vreemd dat ie eerst koffie ging drinken.)

   Verwijderen
 30. Verheul snapt het nog niet.
  Eerst moet hij nog leren wat een psyop is.
  Hij leest verhaaltjes maar begrijpt nog steeds niet dat juist die verhaaltjes onderdeel van het script zijn.
  De werkelijkheid dat Conings aan de andere kant van de wereld verder leeft met een nieuw paspoort krijgen de domme mediagelovers nooit te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een tante van Jurgen en de dochter van die tante zeggen: 'Jurgen zou nooit zelfmoord plegen. Maar hij zat wel in de problemen. Hij had hulp nodig." Jurgen was heel boos over het beeleid in Belgie. Boos op de Overheid.

   ===

   Zo iemand is niet geschikt om met die overheid mee te werken en aan de andere kant van de wereld weer een bestaan op te bouwen. Hij haat die overheid.

   Maar als je zo iemand aan het zoeken bent, geef je wel eerder het bevel: "Hij is schietgevaarlijk. Zodra je hem ziet: schieten."

   Maar als dat dan gebeurt, moet je aan het volk gaan uitleggen dat je hem hebt neergeschoten.
   Dat kan een enorme opstand veroorzaken.
   Dus is deze oplossing gekozen.

   ( Het is ook maar een speculatie, die ik doe)


   Verwijderen
  2. Zit je weer te framen Verheul dat zij die het niet eens zijn met de overheid een probleem hebben en zelfs potentiële vuurgevaarlijken zijn?
   Je lijkt de MSM wel.

   Verwijderen
  3. 'Vuurgevaarlijk' is wel een mogelijkheid bij oud soldaten die in 5 verschillende oorlogen hebben gevochten en dan thuiskomend hun draai niet meer kunnen vinden en dan door een viroloog worden opgesloten.
   Daar is geen opzet tot 'framen' voor nodig.

   Verwijderen
  4. Quatch man. Tis overduidelijk framen.
   Het mooie ervan is, Conings heeft er zelf aan meegedaan door eerst op social media al een agressief frame te creëren van hemzelf.
   Jij bent dom Verheul en daarom zie jij zoiets niet.
   Is niet erg, daarom ben ik er om te denken en het wel te zien.

   Verwijderen
 31. "Belgische politie en legertop: "Het was een groot eng bos. Met varens van 2 meter hoog. En het was heel moeilijk. En lastig. De wind stond verkeerd voor de honden. En was moeilijk ruiken met mondkap. Jürgen is waarschijnlijk overleden aan Covid-19"

  https://twitter.com/georgevanhouts/status/1406954689275514880

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Het was inderdaad Covid. Met twee kogels in het achterhoofd als onderliggend lijden."

   https://twitter.com/patricksavalle/status/1406989383945932801

   Verwijderen
 32. Interessant gesprek van Thierry met Pepijn van Houwelingen:

  Waarom zijn de elites tegen GRENZEN? HET FORUM met Thierry Baudet & Pepijn van Houwelingen

  https://youtu.be/CLrBlGbzryA


  Mijn idee:
  Als je iets wil bereiken , kan dat niet in je eentje. Je moet het met een groep doen.

  Leon de Winter en zijn Neefjes moeten de wereld onderwerpen.
  Dus hùn groep moet sterk zijn, en all eandere groepen moeten zwak gemaakt worden.

  Dàt is de reden van de TRANS filosofie.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. common it problems Each profession has some challenges.
  However, the problem with most IT help desks is that they let many issues pile up to the extent that sorting them out becomes difficult. In this piece, you will get to learn about some common help desk problems and solutions.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. I am working as a SEO Analyst.My blog gives information about latest technologies and IT Courses.

  write for us technology blog

  BeantwoordenVerwijderen