donderdag 1 juli 2021

Rutte Ruïneert Recreatie Business Regio Schiphol

20 Procentjes bezettingsgraad is er nog over voor de hotels rond Schiphol. Tsja, dat krijg je, als je als land eist dat mensen een stok door de neus penetreren voor ze je landje mogen bezoeken. Het Rutte destructiebeleid gaat door. Rutte ruïneert de Recreatie business rond regio Schiphol.

Het gekke: geen enkel protest van de sector over Rutte's destructieve beleid. Althans niet voor zover wij het kunnen waarnemen. Men lijkt het te slikken voor zoete koek.


Het chique Courtyard by Marriott ziet er geen heil meer in en gooit zijn luxe (5*?) kamers in de Ramsch voor 25 Eurietjes per nacht. Oook interesse om bijna gratis van 5 sterrenkwaliteit te genieten? Klik HIER!


14 opmerkingen:

 1. Het Marriott zingt het wel uit. De omliggende eenmansbedrijvjes die met elkaar een fors deel van de toeristen opslokten niet. Pas wanneer dat gebeurd is gaan de grote ketens klagen en willen ze terug naar ‘normaal’

  Dat een groot deel van die eenmansbedrijfjes geen vakantie meer kan betalen gaat niet in de vergelijking mee.

  Hoe heet dat? Zero Sum game?

  Stom spelletje…

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze Marriott Courtyard, was, en is denk ik nog steeds, van de gebroeders Claus. Ze zullen wel een fee betalen, maar het zijn ook lokale ondernemers die nu lijden, ook onder deze Marriott vlag. Die linker toten is trouwens redelijk recent bijgebouwd. Je zal die investering maar net gedaan hebben, met hypotheek en al, en dan probeer je die kamertjes nu voor 25 eurootjes per nacht te slijten... ipv 125....

   Verwijderen
 2. https://pbs.twimg.com/media/E5OyMPgWQAIfz8T?format=jpg&name=small

  "Bizar. Ik zit met alleen @GideonvMeijeren en @FleurAgemaPVV in een debat over waarom #COVID19 is bestempeld tot een meldingsplichtige ziekte in de A-categorie. Geen enkele andere partij behalve wij drietjes"

  https://twitter.com/lientje1967/status/1410667038490697730

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meest fundamentele vraag...”is covid 19 een A ziekte en zijn ingrijpende en ontwrichtende maatregelen proportioneel en gerechtvaardigd” kan de minister van VWS, Hugo de Jonge niet onderbouwen, bleek tijdens sessie in de eerste kamer met Alexander van Hattum.

   Gideon van Meijeren; “Ik vind dit zo schokkend. De wet die de A status legitimeert wacht al meer dan een jaar op behandeling en dat is strikt genomen heeft minister Hugo de Jonge de wettelijke verplichting niet heeft uitgevoerd is zelfs sprak van een ambstmisdrijf en wordt straks ook de vraag gesteld of hij hier niet voor vervolgd moet worden”.

   https://www.blckbx.tv/videos/hier-is-sprake-van-een-ambtsmisdrijf

   Verwijderen
  2. "Vanavond vanaf 20:00 is het belangrijkste debat van het jaar gepland. De Kamer gaat eindelijk debatteren over de ernst van het SARS-CoV-2 virus en het officieel plaatsen op de A-lijst infectieziekten in de WPG, de grondslag voor alle maatregelen."


   https://twitter.com/annstrikje/status/1410608298609430552

   Zie de interesse hiervoor:

   https://pbs.twimg.com/media/E5N7X2sVEAkgohd?format=jpg&name=small

   Verwijderen
  3. Wat een affront weer. Van de kartelpartijen. Wat laten ze zich weer kennen.

   Verwijderen
  4. Uiteraard ism de gecontrolleerde en gekochte kartelmedia.

   Verwijderen
 3. Proefkonijntjes gezocht:

  https://www.umcutrecht.nl/en/over-ons/nieuws/centrum-voor-immuunziekten/12-mrt-12-miljoen-voor-europees-onderzoek-covid-vaccins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel of niet vaccineren? (video 40 min.)

  Het vaccindebat in 3 vragen:

  - wat zijn de risico's van Covid?
  - welke potentiele bijeffecten hebben de vaccins?
  - helpen de vaccins tegen de verspreiding van Covid?

  Ik ga erover in gesprek met microbioloog en voorstand van vaccins Hidde Boersma.

  https://www.youtube.com/watch?v=XbL_R9WDKMY

  KIJKTIP

  Erwin Taams (?) met precies de goede vragen en argumenten. De microbioloog blijkt een keizertje zonder kleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gisteravond het misschien belangrijkste debat in de Tweede Kamer sinds maart vorig jaar.....In een vrijwel lege TK. De kwestie was de zgn. A-status van corona op de lijst met besmettelijke ziekten. Formeel kan een ziekte die status alleen krijgen bij wet. Die wet is er echter nog steeds niet door het bijna een jaar lang uitblijven van antwoorden van De Jonge op kamervragen.

  Gideon van Meijeren: Waar is iedereen tijdens dit belangrijke debat?
  (video 32 min)

  Uitstekend betoog van Gideon van Meijeren (FvD) voor een TK waar verder alleen Caroline vd Plas (BBB) en Fleur Agema (PVV) namens de volksvertegenwoordiging en Hugo de Jonge namens de regering aanwezig waren.

  De A-status van COVID19 is de juridische basis waarop het coronabeleid van de regering berust. Het wetsontwerp dat deze status moet regelen is dus geen triviale formaliteit. En dan verstopt bijna de voltallige Tweede kamer zich. Retorische vraag: wat moet ze hier als inwoner van de Dutch Democratic Republic van denken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. linkje:

   https://www.youtube.com/watch?v=KlenTcm0Tm4&t=6s

   Verwijderen
 7. https://twitter.com/i/status/1410887893434998784

  "Everbody is going to have to take the oil if you wanna drive.."

  - geniaal

  https://twitter.com/dutchanddonts/status/1410887893434998784

  BeantwoordenVerwijderen