donderdag 1 juli 2021

Rutte Ruïneert Recreatie Business Regio Schiphol

20 Procentjes bezettingsgraad is er nog over voor de hotels rond Schiphol. Tsja, dat krijg je, als je als land eist dat mensen een stok door de neus penetreren voor ze je landje mogen bezoeken. Het Rutte destructiebeleid gaat door. Rutte ruïneert de Recreatie business rond regio Schiphol.

Het gekke: geen enkel protest van de sector over Rutte's destructieve beleid. Althans niet voor zover wij het kunnen waarnemen. Men lijkt het te slikken voor zoete koek.


Het chique Courtyard by Marriott ziet er geen heil meer in en gooit zijn luxe (5*?) kamers in de Ramsch voor 25 Eurietjes per nacht. Oook interesse om bijna gratis van 5 sterrenkwaliteit te genieten? Klik HIER!


6 opmerkingen:

  1. Het Marriott zingt het wel uit. De omliggende eenmansbedrijvjes die met elkaar een fors deel van de toeristen opslokten niet. Pas wanneer dat gebeurd is gaan de grote ketens klagen en willen ze terug naar ‘normaal’

    Dat een groot deel van die eenmansbedrijfjes geen vakantie meer kan betalen gaat niet in de vergelijking mee.

    Hoe heet dat? Zero Sum game?

    Stom spelletje…

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze Marriott Courtyard, was, en is denk ik nog steeds, van de gebroeders Claus. Ze zullen wel een fee betalen, maar het zijn ook lokale ondernemers die nu lijden, ook onder deze Marriott vlag. Die linker toten is trouwens redelijk recent bijgebouwd. Je zal die investering maar net gedaan hebben, met hypotheek en al, en dan probeer je die kamertjes nu voor 25 eurootjes per nacht te slijten... ipv 125....

      Verwijderen
  2. Wat een affront weer. Van de kartelpartijen. Wat laten ze zich weer kennen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Uiteraard ism de gecontrolleerde en gekochte kartelmedia.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen