zondag 4 april 2021

Heerlijke strandatmosfeer in Cabo San Lucas, Mexico

William Taudien is aangekomen in Cabo San Lucas, Baja Californaia Sur. Mexico gaat doorrrrrr. Kijk tot het einde voor een spannende finale. Kijk ook William's andere video's vanuit het prachtige en vrije Mexico.


Ondertussen, is Op1 een sterfhuisconstructie. Waar we eerder deze week Tijs van den Brink betrapten op wangedrag in zijn show tegen van Haga, verlaten nu de presentatoren het zinkende NPO staatsTV-schip.

Terwijl het Rutte-stemmende klootjesvolk zich op laat hokken en avondklokken, vliegen elite en politici de hele wereld over in hun privé-jets, en dineren riant vanaf een slordige 200 Euro per couvert in Parijs. Gelieve wel je schaamlap af te doen. Want die is enkel bedoeld voor de besmettelijke onderklasse.

8 opmerkingen:

 1. Off topic:

  Op de anti-joodse site van Lasha Darkmoon wordt een Israëlische rabbi aan het woord gelaten die 31 argumenten heeft om de Pfizer vaccinatie NIET te nemen:

  https://www.darkmoon.me/2021/31-reasons-why-i-dont-take-the-vaccine/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pasen verboden – Ramadan toegestaan. Zo worden Duitsers voor de gek gehouden
  https://dissident.one/2021/04/04/pasen-verboden-ramadan-toegestaan-zo-worden-we-voor-de-gek-gehouden/

  Heers en verdeel + proces waarbij onze historische christelijk joodse cultuur kapot gemaakt wordt. Of je het leuk cq erg vind of niet maakt niet uit. Het is een feit.
  Het demoniseren van het sinterklaas feest is daar ook een onderdeel van

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We waren eerst de link vergeten, aangaande het dineren in Parijs; hier nogmaals:
  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1378805903152005125

  Voor alle duidelijkheid: Blik is voor luxueus dineren zonder schaamlap. zouden meer mensen en restaurateurs moeten doen en aanbieden, ook in andere prijsklassen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De elite is vrijgesteld. Dat wordt maar weer eens bevestigt.
   Die Machiavellist van een D Gommers heeft toch gezegd dat als je maar belangrijk genoeg bent, je gewoon naar je werk kunt komen als je positief getest bent.
   Regeringsleiders en topdiplomaten hoeve ook niet getest te worden als ze naar Nederland vliegen.

   Zucht.....zo jammer dat maar zo weinig schapen dit door hebben

   Verwijderen
  2. Grote woede over illegale luxerestaurants voor de elite in Parijs tijdens de lockdown
   https://dissident.one/2021/04/05/grote-woede-over-illegale-luxerestaurants-in-parijs-tijdens-de-corona/

   Verwijderen

 4. Tweede geschiedenis van Gezag.

  Voltaire heeft gezegd: Si Dieu n'existatt pas, ilfaudrait l'lnventer! Zekerlijk. Alle magt is uit God. Wie magt wil, wil God. Wie magt, gezag, noodig heeft, maakt zich een god. Dat deed Mozes, Confucius, Zoroaster, Numa, Columbus, Cortez. Dat deden alle volksleiders, wigchelaars, toovenaars, priesters. Dat doet nog heden ten dage ieder die heersen wil. Het getal goden is zoo groot als het getal begeerten. Bij iedere nieuwe begeerte een nieuwe god.

  Holloway maakt goden uit onbekende geneesheren, die u gelasten zijn pillen te kopen. „Alzoo spreekt de Heer," zegt Mozes, en „alzoo Dr. die," zegt Holloway. Gehoorzaamt en koopt, en beiden zeggen er bij: „opdat uwe ziel niet verderve."

  Een dienstmeisje ging uit met de kinderen van haren meester. Zij ontving den last die goed te bewaken. Maar zie, de kinderen waren ongehoorzaam, en liepen vér, zoodat haar opzigt te kort schoot, en hare zorg ijdel was.

  Daarop schiep zij uit „niets" een zwarten hond, die elk kind bijten zou, dat niet in 'hare nabijheid bleef. En de kinderen waren bevreesd voor dien hond, en werden zeer gehoorzaam, en bleven bij haar. In de overlegging van haar hart beschouwde zij den god dien zij gemaakt had, en zij zag dat het goed was.
  Maar die kinderen werden waanzinnig, uit vreeze voor dien hond.

  En dat zijn ze gebleven tot op dezen dag.

  Schreef Multatuli (over ‘alwetende’ experts aan wie men niet mag twijfelen ) in 1861

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In Amerika gaan ze nog spijt krijgen dat ze Biden als redder des vaderland 'gekozen' hebben.
  Tot 2030 permanente lock downs. Daarna maakt het niks meer uit.

  BeantwoordenVerwijderen