zondag 18 april 2021

BREAK: Pluijm aangehouden en weer vrij

Rene Pluijm heeft gisteren een dwangsluiting van zijn zaak aan de Halkade 17 in IJmuiden moeten ondergaan.

Boa's en Politie waren groots uitgerukt. Bekijk de ontluisterende beelden HIER.

Inmiddels meldt Pluijm dat het (natuurlijk naar omstandigheden) "goed gaat" met hem.

Kijk de beelden HIER hoe het bezoek van de Boa's er vorige week uitzag. Dat leidde toen dus niet direct tot maatregelen, maar uteindelijk dit weekeinde wel.


Wij tellen op de foto alleen al 10 "wetshandhavers". Om een ondernemers die frietjes serveert te dwingen zijn zaak te sluiten en hem aan te houden.

Om een ondernemers die frietjes serveert te dwingen zijn zaak te sluiten en hem aan te houden.

Bekijk ook onze fotoreportage uit IJmuiden van zondag 18-4-2021, HIER. Zie ook het gesprek van Pluijm met de BPOC (Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie), en ons commentaar, HIER.

2 opmerkingen:

  1. De truc is natuurlijk, om de opening NIET groots aan te kondigen middels de leugenfabrieken (krant e.d.) maar zonder poespas de tent open gooien. Hier in de Achterhoek draaien alle friet-tenten gewoon door, zonder een centje pijn.

    Sneu voor Rene, dat wel. Het tekent de 2-deling in de maatschappij op diverse fronten: de (kuch) handhavers hebben wel tijd om dit soort ondernemingen te sluiten met -vooral- groot machtsvertoon, alsmede Viruswappies in elkaar te slaan, maar voor het overige wordt geen stro-breed in de weg gelegd. Iets met prioriteiten stellen.

    BeantwoordenVerwijderen