dinsdag 13 april 2021

Er blijft NIETS over van Twitter; Mannarino vertrekt ook.

Wat is er nog over van Twitter? Na het bannen van Trump, Phillips, en nu dan ook Gregory Mannarino? Die laatste heeft een tijdelijke ban, maar neemt nu -getuige zijn onderstaande youtube-video- zelf afscheid van het teloorgaande medium.


Het is jammmer dat Twitter er zo'n puinzooi van maakt, want wij hebben er veel geleerd. Maar het moment dat ook Blik daar zijn biezen gaat of moet pakken zou er ook zo maar eens aan kunnen komen. Bij te veel waarheid, gooit twitter je van hun platform. Een losing strategy. Rusland bereidt zich ondertussen voor om afgesloten te worden van het Visa/Mastercard betaalsysteem. Geen probleem! De Russen zijn al bezig met een Russische variant die wereldwijd uitgerold wordt.

Ondertussen wordt de discrepantie tussen betaalde media, zoals onze staatszenders, alsook BNR en RTL enerzijds, en anderzijds het vrije geluid op internet, steeds groter. Ook vanavond zullen de staats- en concern "journalisten" aan Hugo en Rutte weer enkel regime-vriendelijke vragen stellen. "Is het niet beter de avondklok gewoon tot 31 december in stand te laten?", "Wat gaat het kabinet doen tegen de groeiende groep non-believers?", "Kunnen er niet nog meer (fascistische) field lab evenementen gestart worden?" "Is het een idee om al het reizen te verbieden?", etcetera. Een vraag als, "Is het Wit-Russische model geen idee? Alles open en geen probleem.". "Of het Mexiacaanse model?" "Wordt u zelf niet moe van deze freak-show?"

11 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja hoor, zat alternatieven. https://www.lnnmedia.nl/media/beste-whatsapp-alternatieven-die-uw-privacy-respecteren/
   Ik had dat zelf ook een paar dagen geleden gevraagd, maar als ik iets vraag, krijg ik nooit antwoord.

   Verwijderen
 2. 11 jaar geleden hoor de ik het interview tussen Alex Jones en Aaron Russo waarin Aaron zei dat ze ons allemaal gingen chippen zoals bij een dier en als je dan niet braaf was kreeg je geen geld op je chip en kon je niks kopen en dat vond Nick Rockefeller erg leuk. Ik vertelde dat aan anderen en toen was ik een complot denker.

  Pentagon scientists reveal a microchip that senses COVID-19 in your body BEFORE you show symptoms and a filter that extracts the virus from blood
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9460389/Pentagon-scientists-invent-microchip-senses-COVID-19-body-symptoms.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier 2 links van de enemy himself:
   https://edition.cnn.com/world/live-news/coronavirus-pandemic-vaccine-updates-04-06-21/h_ef1d68e4329b585a0a4a15767365abfb
   https://edition.cnn.com/2021/04/11/opinions/voting-for-vaccine-opinion-column-galant/index.html

   Verwijderen
 3. Gommers geeft toe dat covid een verkoudheidsvirus is

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.ninefornews.nl/say-what-diederik-gommers-corona-is-een-verkoudheidsvirus/

   Verwijderen
 4. Nog maar een waarschuwing eraan toevoegen.
  Inhoudelijk: Men had een proefopstelling met kippen. De helft gevaccineerd, de andere helft niet. Toen die bij elkaar kwamen, hebben de gevaccineerde kippen de andere besmet en die gingen allemaal deaud.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed punt voor de non-vaxxers:

  Wat is het gevaar voor de ongevaccineerde als hij in de buurt komt van een (recent) geinjecteerde?

  Zit daar een risico aan? Iemand?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. [Zit daar een risico aan?]
  Ik denk het wel, gezien die studie. Maar even 1,5 meter afstand houden gedurende 2 weken lijkt mij op zijn plaats.😎

  BeantwoordenVerwijderen