maandag 12 april 2021

Verslaat William Taudien in zijn eentje geheel 3 Op reis?

William Taudien is hard op weg een fenomeen op Youtube te worden. Hij vertrok anderhalf jaar geleden uit Zweden om lekker een jaar in Mexico te verblijven. Hij filmde alles vanaf het begin, tot aan zijn -gedwongen- vertrek naar Costa Rica, waar hij nu verblijft en waar zijn laatste video (onderstaand) vandaan komt. Hij doet met zijn video's niet onder voor de duurbetaalde staats- en concernreisprogramma's. 

In zijn eentje zet hij een productie neer waar alles in zit en waar het staatsbetaalde 3 Op Reis met zijn hele duurbetaalde crew nog een puntje aan kan zuigen. Alles zit erin bij William: avontuur, reisinfo, lol, liefde, spanning, aerials, culinaire info, ontmoetingen, filosofie, muziek, Humor, super-editting, en vooral veel poooooool-tricks! En ze zijn vrij van: politiek correct gewauwel, gender gewauwel en andere niet nodige zaken. Geniet van deze creatieve Zweed! (Altijd weer die Zweden!)

9 opmerkingen:

 1. Infographic: How much do basic necessities cost in Lebanon
  https://www.aljazeera.com/news/2021/4/12/infographic-how-much-do-everyday-items-costs-in-lebanon

  Zie hoe snel je valuta in waarde kan dalen. Denk niet dat dit bij ons niet zal gebeuren. De koopkracht daling begint vanaf de periferie. Tot het bij ons is. Dan great reset en je bezittingen inleveren bij de bankiers om het vertrouwen van de nieuwe digitale munt te waarborgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Expect A MASSIVE Spike In Inflation To Hit At The Worst Possible Time. Mannarino
   https://www.youtube.com/watch?v=hFfOeZN7jdE

   Verwijderen
 2. @Blik,
  Inderdaad. Wie heeft die duffe 3 op reis nodig als je William hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Exact! William in zijn eentje is interessanter dan de hele staatsbetaalde 3 Op Reis bij elkaar. Hij heeft een universitaire studie graphic design in Texas achter de rug; dat is er ook wel aan af te zien.

   Verwijderen
 3. Over Volcanic Hotsprings gesproken: GeleHesjes gaan een mega-demonstratie organiseren. Houdt dit kanaal in de gaten. Datum en tijd volgen nog.
  Daar heb ik wel trek in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Forum zou zich kunnen aansluiten bij deze groep:

  Verenigd Europa tegen de maatregels

  Mijn medewerking heb ik al geleverd door hun vlag te ontwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooie vlag Matt. We gaan doorrrrr. We kunnen niet toestaan dat club van K. Schwanz gaat winnen

   Verwijderen
 5. Op 9:20 van de video zie je trouwens ook hoe je nog iets positiefs kunt doen met de mondluier. Pollo was er blij mee. Die Vikingen hebben wel lef met hun rots-sprongen.... William blijkt een atleet van top niveau geweest te zijn met de 800m in iets van 1:50 met het wereldrecord rond 1:43; dan ben je wel snel geweest...

  BeantwoordenVerwijderen