donderdag 15 april 2021

Ab Osterhous grapt over gevaccineerde katten die sneller sterven

Het is ook niet meer te pijlen. De man die niet alleen de Whisky fles laat aanrukken als er nieuws is over zieken. 

Deze man vindt het ook erg grappig als levende wezens eerder sterven als ze geinjecteerd zijn. Het gaat hier om het onderwerp van zijn promoveren, om katten. Die stierven eerder nadat ze gevaccineerd waren. Ja, zo gaat dat met experimentele injecties.

Kijk de beelden rond minuut 2:00, HIER. "Dan weet u waar u aan toe bent", zegt meneer ook nog. En de zaal ligt dubbel. Hij heeft dat "vaccin" voor die katten, die gifbeker dus, zelf ook nog eens gemaakt. Deze man, die dat dus lollig vindt, is dagelijks onze voorlichter op de staats-tv. Dat u weet waar u naar kijkt!

5 opmerkingen:

 1. uit de oude doos 2009....koefnoen

  Toen kon er nog gespot worden op tv als het om verwarde "geleerde" van het kaliber Ab OsterWaus ging.
  Tranen van het lachen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 14 april 2021 11:22

  'CoronaCheck-app werkt vanaf juni ook als toegangsbewijs na vaccinatie

  Mensen die gevaccineerd zijn tegen COVID-19 kunnen vanaf juni toegang krijgen tot een activiteit of locatie. De vaccinstatus in de CoronaCheck-app kan getoond worden als bewijs. Op dit moment wordt toegang nog enkel verleend met een negatief testbewijs.

  De CoronaCheck-app moet het mogelijk maken dat mensen toegang krijgen tot bijvoorbeeld een voetbalstadion of festival. De app werd tot nu toe getest bij Fieldlab-evenementen.

  De app kan nu aantonen dat iemand maximaal 48 uur eerder een coronatest heeft gedaan die negatief bleek. De kans dat een besmette persoon binnenkomt, en daar weer anderen besmet, is kleiner.

  Mensen die een coronavaccin hebben ontvangen, kunnen die gegevens ook vrijwillig delen in een database. Wie toestemming geeft, kan CoronaCheck daarna gebruiken om het vaccinatiebewijs te tonen.

  Aan de deur wordt geen onderscheid gemaakt tussen een negatieve test of een vaccin. Op die manier moet een indirecte vaccinatieplicht worden voorkomen, schrijft demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) in een brief aan de Tweede Kamer.

  Mensen zonder smartphone of internettoegang krijgen een papieren vaccinatiebewijs. Wie zijn gegevens niet in de vaccindatabase wil hebben, krijgt mogelijk een alternatief om toch ergens binnen te komen, maar daarover is nu nog niets bekend.

  Het demissionaire kabinet wil een wet invoeren voordat Nederland definitief gebruik gaat maken van testbewijzen. Als de Tweede en Eerste Kamer akkoord gaan, kunnen mensen vanaf mei met een negatieve test ergens binnenkomen.

  https://www.nu.nl/tech/6127639/coronacheck-app-werkt-vanaf-juni-ook-als-toegangsbewijs-na-vaccinatie.html

  Je toekomst: Of elke dag een stok in je neus of je genetisch laten modificeren en een appje op je mobiel omdat te bewijzen. De keus is aan jou, dus ga niet zeggen dat de regering een indirecte vaccinatieplicht heeft opgelegd.

  Het gebeurt allemaal met de leugenachtige gluiperigheid waaraan je de de volbloed cluster B persoonlijkheid herkent.

  De testsamenleving is alleen maar een tussenstation naar de vaccinatieplicht en het digital prikpaspoort. Tot het zover is wordt het leven je zo moeilijk gemaakt. Totdat je je arre moede maar laat inenten en dat kuttappje er op de koop toe bij neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wordt tijd om al die gevaccineerde juist te vermijden.
  Dus daar waar in de toekomst de gevaccineerden in binnenruimtes als haringen in een ton opeen zitten gepropt zoek ik de buitenruimte op.
  Strategisch nuchter nadenken en tevens ook nog eens geld uitsparen.
  Als de boel opengaat zal zowiezo overal de entrees en consumpties duurder worden, want de MKB heeft schade in te halen.
  Niet over mijn rug dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schopenhauer schreef er dit over:

  Medelijden met dieren hangt met de goedheid van het karakter zó nauw samen, dat men gerust beweren kan: wie wreed is tegenover dieren, kan geen goed mens zijn.
  Duidelijk?

  BeantwoordenVerwijderen