dinsdag 6 april 2021

Minsk, Wit-rusland 26.03.2021: volle BAK!

Waar blijft de Eredivisie nou?

Is het echt alleen de Kromme, en Dick Advocaat, die een vleugje regime kritiek geven, en de rest loopt gedwee, en onderdanig, Johan Derksen voorop, aan het leibandje van Rutte?

Wit Rusland bewijst toch elke dag dat alles gewoon open kan? Hoeveel films moeten we nog tonen van volle nachtclubs, volle stadions, volle concertzalen, volle dansvloeren, heerlijk genieten van het leven, in Wit rusland, voordat de slaafse meelopers hier wakker worden?

Waar blijft nou zo'n Johan Derksen met zijn grote snor en stoere praatjes? En zijn trawanten? Het voetbal is geen voetbal meer, maar ze hebben het overal over, behalve dat? Wie gaat er nou 90 minuten naar een wedstrijd op tv kijken met fake-geluid? Dat trekt een normaal persoon toch niet? Zelfs niet als AZ speelt.

4 opmerkingen:

 1. Tis ook niet om aan te zien dat voetbal met nepguiden. Daarom kijk ik al bijna 1 jaar geen voetbal meer op tv wat ik vroeger wel nog eens deed. En op stap gaan in steden is al lang kapot in Nederland. Al voor de lockdown was het uitgaansleven een grote teringbende.
  Veel te snel slaande ruzies om de stomste dingen. Niet bevorderend voor de gezelligheid terwijl dat in de jaren 80 en 90 wel nog allemaal mogelijk was om echte feestjes te bouwen in de stadskroegen zonder dat politie er aan te pas moest komen.
  Ik heb al verschillende thuisfeesten bij vrienden of familie meegemaakt tijdens deze belachelijke lockdowns. Moet zeggen, uitstekend bevallen, bere gezellig, volop eten,drinken en gouwe ouwe muziek..
  Heb er nog genoeg in de planning staan komende maanden.
  Soms laat ik ze lezen wat voor een onzin dat blik’s vaste gasten iedere dag hier neerplempen. Dan krijgen ze meelijd met die posters voor hun verkwiste tijd en hun brainwash.
  Hun advies aan mij is dan ook, niet teveel energie verkwisten bij blik. Zonde van mijn tijd die ik beter had kunnen besteden door mijn eigen glas weer bij te vullen hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt tijd om naar Wit Rusland te gaan. Nederlanders gaan all the way met Rutte/Kaag.

  BeantwoordenVerwijderen