zaterdag 20 februari 2021

Wanneer rectificeren Telegraaf en Youtube Corona-fake-nieuws?

Wij hebben deze beelden besproken met mensen die daar in Moskou in de buurt wonen. Wat je zelf ook al aan je klompen aan kunt voelen, is al lang bevestigd. Ja, de ambulances stonden er. Nee, er zaten geen wachtende doodzieke patiënten in. Er zaten helemaal geen zieken in. En dus al helemaal geen Covid-patiënten. Broodje aap verhaal van het oud NSB Blatt. Waarom waart deze bewezen en schadelijk onzin dan nog rond op het internet? Dat moet je Telegraaf en Youtube vragen.

En dan nog dit....

Zat die rechter nou met een oortje in?


Wij maakten zelf deze foto van de livestream; we dachten dat ze zat te friemelen met haar gezichtsluier; maar nadat we die foto erboven op twitter via 
@Talk2Myra te zien kregen, kwam er een nieuw perspectief. Oortje in? Waarom? Mag dat wel?

17 opmerkingen:

 1. Rectificeren komt hun reputatie niet ten goede. Ze weten dat mensen een geheugen hebben als een goudvis en dat ze dus achteraf nooit last krijgen van misleidende info.

  Had niet iemand een pcr test kunnen doen bij deze dames. Dan hadden we ze als corona doden kunnen tellen.

  FORGOTTEN VICTIMS Women, 31 & 27, die of cancer after missing out on treatment during Covid pandemic as MPs warn of ‘cancer disaster’
  https://www.thesun.co.uk/news/uknews/14107484/women-die-cancer-treatment-covid-pandemic/?utm_medium=browser_notifications&utm_source=pushly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'Ambtenaren moeten geen wetenschappertje spelen': berekening met te hoog aantal besmettingen in Catshuisdocument blijkt niet te kloppen'
  17-02-2021 16:41

  '170.000 besmettingen per dag. Daar zouden we nu mee te maken hebben als de Britse variant in ons land zonder rem om zich heen zou slaan. Een duister scenario, dat is berekend met de verkeerde getallen en niet klopt, blijkt uit onderzoek van de Volkskrant.

  Vorige maand schreef het AD dat we met die 170.000 besmettingen per dag te maken zouden krijgen, als we het Britse coronavirus geen halt zouden toeroepen. "Maar het aantal besmettingen waar de som mee begon, was te hoog en dan wordt ook nog eens de verkeerde groeifactor gebruikt", zegt Maarten Keulemans, wetenschapsredacteur bij de Volkskrant. Hij ontdekte dat de berekening die in het Catshuis gepresenteerd werd, niet klopte.
  ......
  Deze cijfers van besmettingen zijn niet aan het publiek gepresenteerd. Maar sinds het kabinet demissionair is, worden de documenten van het Catshuis openbaar gemaakt en kan je er dus wel bij." Wat blijkt: het document was niet afkomstig van het RIVM of het LCPS, maar door ambtenaren zelf gemaakt.

  Hoewel het voorspelde getal in geen van de speeches van Rutte of De Jonge terug kwam, weet je natuurlijk nooit zeker of zo'n document van invloed is geweest op de besluitvorming van de maatregelen, zoals bijvoorbeeld het invoeren van de avondklok, legt Keulemans uit. "Ik vraag me echt af waarom die ambtenaren die som hebben gemaakt. Dat puzzelstukje zou ik graag nog wel op de juiste plek willen leggen."

  https://eenvandaag.avrotros.nl/amp/ambtenaren-moeten-geen-wetenschappertje-spelen-berekening-met-te-hoog-aantal-besmettingen-in-catshuisdocument-blijkt-niet-te-kloppen/

  Tsja, Maarten. Lastige vraag, he. Waarom zouden die ambtenaren toch van die paniekscenario's schetsen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "De Jonge: vanaf april toegangstesten voor evenementen, niet voor bedrijven

  Demissionair minister Hugo de Jonge verwacht dat het vanaf april mogelijk is om toegangstesten in te voeren voor evenementen. In de Volkskrant zei hij dat het mogelijk moet zijn om dagelijks enkele honderdduizenden mensen een testbewijs te geven.

  Met deze negatieve testuitslag kunnen ze dan naar evenementen of sportwedstrijden. De testbewijzen kunnen mogelijk aangevraagd worden via een app.

  Komende maand worden er proeven gedraaid met sneltests en toegangsbewijzen. Ook gaat er dan een wet naar de Tweede Kamer waarin het werken met toegangstests wordt vastgelegd.

  In De Telegraaf zegt De Jonge dat er bewust voor is gekozen de toegangstests in eerste instantie niet in te zetten voor het heropenen van winkels en de horeca. "Cultuur, evenementen en sport zijn nu eenmaal kleiner en veiliger te organiseren", zegt de minister."

  https://nos.nl/liveblog/2369466-de-jonge-toegangstesten-waarschijnlijk-vanaf-april-demonstraties-in-australie-tegen-vaccinatie.html

  "IN EERSTE INSTANTIE",

  want "Cultuur, evenementen en sport zijn nu eenmaal kleiner en veiliger te organiseren", zegt de minister.

  Voetbalwedstrijden, popconcenterten en andere massa evenementen, allemaal verboden, maar opeens kleiner en veiliger te organiseren nu ze als breekijzer gebruikt moeten worden voor ausweiss-achtige toestanden.

  WAAR IS DE KOFFIE?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De koffie is op het museumplein en in Leeuwarden.

   Verwijderen
  2. Wat een hoop onzin van oligarch. Iemand met een kluitje het riet in sturen.

   Verwijderen
  3. De koffie smaakte goed op het museumplein. Was lekker druk ook. Relaxed. Jeroen Pols, Willem Engel, Ab Gietelink en andere bekenden.

   Verwijderen
  4. Wat sta je nou alweer te liegen oligarch?
   Er was helemaal geen koffie op het museumplein.
   Maar waar ik ben smaakt de koffie wel uitstekend.
   De hele dag al hahahahahahahaha
   Maar euhhhh amuseer je nog wat met die Engel clown en dat oud cocaïne baasje Pols.
   Mafkees!

   Verwijderen
 4. Het regime is niet onder de indruk van de weerstand in de samenleving zoals ik al eerder melde. Dat komt omdat de 3% zich te weinig laat horen. Zij komen niet in het gezicht van het regime.

  Avondklok in spoedwet zoals ik al had gedacht. Maar erger, hij kan op ieder moment van de dag wanneer dan ook worden ingezet.

  Grapperhaus bevestigt: avondklok-wet kan ook worden ingezet om Nederlanders overdag op te sluiten
  https://www.ninefornews.nl/grapperhaus-bevestigt-avondklok-wet-kan-ook-worden-ingezet-om-nederlanders-overdag-op-te-sluiten/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. DIT MOET STOPPEN:

  Kabinet houdt rekening met verlenging avondklok voor 'kleine' versoepelingen.

  Het ziet ernaar uit dat de avondklok nog enkele weken langer van kracht blijft. Dat lijkt een voorwaarde voor een aantal versoepelingen die het kabinet overweegt, zeggen bronnen tegen de NOS. De versoepelingen betreffen niet alleen middelbare scholieren maar ook studenten en kappers. Het gaat dan wel om "hele kleine" versoepelingen.

  En ondertussen wordt steeds meer knevel wet- en regelgeving ingevoerd waar we nooit meer van af komen.


  https://nos.nl/artikel/2369433-kabinet-houdt-rekening-met-verlenging-avondklok-voor-kleine-versoepelingen.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De chantage wodt niet eens meer verhuld. Het psychologische spel ook niet. Regime stuit op weinig weerstand, dus zet het in hoog tempo tandjes bij.

   Verwijderen
 6. 'Het Outbreak Management Team (OMT) is nog druk met berekeningen om te kijken wat de gevolgen zijn als middelbare scholieren weer fysiek les krijgen. Ook wordt er gestudeerd op de gevolgen van versoepelingen voor studenten in het mbo, hbo en de universiteiten. Het belangrijkste is dat de leerlingen en studenten op 1,5 meter van elkaar les kunnen krijgen en dat betekent dat niet iedereen tegelijk in het gebouw aanwezig kan zijn.'

  Rosemuller van de VO-raad gaf het regime deze week al het voorzetje met z'n oproep de scholen tenminste een dag in de week te heropenen. Het regime toverde als beloning 8,5 miljard (!!!!) euro uit de hoed voor het 'wegwerken van achterstanden'. Ruim 6 miljard hiervan gaat neerslaan in het PO en VO. Zo gaat dat in onze bananendemocratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De testsamenleving voor 'meer vrijgeid',

  https://www.nu.nl/coronavirus/6117502/de-jonge-wil-mensen-meer-vrijheid-bieden-door-middel-van-testbewijs.html

  Compleet met orwelliaanse newsoeak.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The lockdown « a global scientific fraud of unprecedented proportions »:
  https://www.globalresearch.ca/international-alert-message-about-covid-19-united-health-professionals/5737680

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Latest Viral Threat: Bubonic Plague Emerges In Congo
  https://www.zerohedge.com/covid-19/latest-viral-threat-bubonic-plague-emerges-congo

  Zoals hier wel bekend, maar nog even herhalen.

  Cruella bevestigde dat in het tienjaren plan van de WHO stond. Bereid je voor er gaat de komende 10 jaar een grote infectieziekte crises komen. Nouee dit is jaar 1 duseh...(geniepige grijns op gezicht)
  https://twitter.com/jinek_rtl/status/1352377476744359938

  BeantwoordenVerwijderen
 10. SPECS APPEAL People who wear glasses are three times LESS likely to catch Covid as they don’t rub their eyes as often, study reveals

  https://www.thesun.co.uk/news/14114769/glasses-wearers-less-likely-catch-covid/?utm_medium=browser_notifications&utm_source=pushly

  Snel naar Hans Anders om een bril te kopen Hans!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. In Australië zijn ze er wel klaar mee

  https://www.theage.com.au/national/fans-boo-tennis-australia-chairperson-after-mentioning-of-vaccine-and-andrews-government-20210221-p574i2.html

  BeantwoordenVerwijderen