vrijdag 5 februari 2021

Gewone winkel versus Supermarktwinkel

Supermarkt mag heerlijk zaken doen (prima!). Winkel mag niemand binnenlaten. Enkel werken met een click en collect systeem. Aan de deur. En met een dwang 4 uur verschil tussen de click en het collect. "Om drukte te vermijden". Matt beeldt dit niet* uit te leggen contrast uit:


* Alleen de goochelende Rutte kan dit nog "uitleggen"...

7 opmerkingen:

 1. Even een post bij de buurman in het kader van poster-actie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dan G.B. die buurman bezoek ik niet.
   Waarom niet hier?

   Verwijderen
  2. Voor jou plaats ik 'm hier, al is het verband een beetje zoek:

   @JV: [Als ik je goed begrijp (en verder):]
   Klopt. Daar baalde ik wel van, dat ik niet mee kon doen.

   [Maar ik moet wel zeggen dat ik eigenlijk weinig hoop meer heb voor 'het volk'.]
   Ik zie dat eigenlijk ook somber in, maar een andere mogelijkheid zie ik niet, behoudens geweld, maar dat doe ik duidelijk NIET. Ook niet bij Blik.

   [Als je gaat plakken, kan je voor de kosten opdraaien van een officieel bedrijf die alles schoon gaat maken.]
   Daarom doe ik dat 's nachts (met de hond) en laat geen sporen na.

   [Als je bij een school gaat staan met pamfletten, heb je veel meer effect en geen kosten.]
   De ervaring leert, dat dat juist minder is. Na een enkele blik op het pamflet, geven ze het vaak terug. Virus-wappie hoor ik dan. Ook bij supermarkten.

   [Je kent mijn stokpaardje: Preventie: vitamine D, Ivermectine , en wat quercetine en Zinc.]
   Je bent hier al bediend.

   Ik denk, dat als je posters via een bureau plaatst, dat dit wordt gezien als officieel, dus dezelfde impact als de msmm. En het is nog legaal ook. Kost wel geld, maar dat heb ik er voor over. Ontwerp sturen naar het bureau, laten drukken en zij regelen de verspreiding. Terugkoppelen waar het spul hangt, dan kunnen we het zelf controleren. Alleen: welk reclamebureau wil het doen? Kranten weigeren advertenties.

   De overheid heeft het voordeel van de corrupte msmm, dat moeten we terugpakken. Als we in de grote steden alle bushokjes vol krijgen, is dat een mooi begin, als voorbeeld.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Ik heb zojuist -tijdens het koken- een lumineus idee gekregen, al zeg ik het zelf. :)

  We maken een YT-film, waarin een kind de tekst voorleest betreffende de vragen, zoals gesteld in een van de vorige blogs.
  Achtergrond gedachte is, dat zij het ergst de pineut zijn.
  Het liefst een knap, leuk ogend kind. Mag ook een jonge vrouw zijn, met diep decolleté, zwaar opgemaakt en vuurrode lippen.
  Ik zat te denken aan mijn kleinkind, maar die is pas 5,5 en kan nog niet zo goed voorlezen. Heeft wel een zeer aanstekelijke schaterlach. Alles om de kijker maar aan de buis gekluisterd te houden.

  Bij het OPN JOURNAAL VAN 8 JANUARI had de nieuwslezeres zoiets en daar kwamen de nodige -negatieve- reacties op, voornamelijk van vrouwen. Jaloezie?
  De volgende keer was zij zedig gekleed met een coltrui!

  Dus het kind stelt de vraag en zegt: Hier ziet U het antwoord, waarna de betreffende pagina volledig in beeld komt, met link.
  Bedoeling is, dat de (toekomstige) slachtoffers de overheid met haar eigen gegevens om de oren moet slaan.
  En dan eindigen met een fijntjes gestelde vraag: "En wat heeft de pers hiermee gedaan? Zij kunnen dit ook zien, alles is openbaar."

  De link bekend maken bij alle fora, niet alleen bij de wappies, want die weten dat allemaal al. Juist bij de -kuch- neutrale blogs en onder zoveel mogelijk YT's als commentaar. We moeten dan helemaal losgaan.

  Ook een link uitprinten,vergezeld met QR-code, met daarboven de vraag: Is de overheid betrouwbaar? en overal in de brievenbus. Alle fora verzoeken de link te plaatsen. Ook influenzers, FB, TW en al die andere rotzooi.

  Ondertiteling in F, D, E en Sp.
  Bij de omschrijving nogmaals alle linken vermelden.

  Het supergrote voordeel is, dat, als het viraal gaat, het een ontzaglijk groot bereik heeft en het kost -bijna- niks. Ook kunnen we het aantal 'hits' tellen en eventuele likes. Er mag geen commentaar worden gegeven, dat moet zijn afgesloten.
  Dat doet Biden, the most populair president ever tenslotte ook. (Let op like-dislike!!!) Hier de bron van de afgang.

  Wat vinden jullie ervan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. [Ik zat gister ook te denken aan een vorm van samenwerking met andere initiatieven.]

   Ik ook. Dit soort dingen moet je niet alleen doen. Maar wel heeeel kieskeurig zijn, met wie je in zee gaat. Ik zat te denken aan 'De Andere Krant' en 'Gezond Verstand', aangevuld met https://commonsensetv.nl/. Eventueel andere erbij halen, pol. partij?. Qua bereik scoort dit al goed.

   Verwijderen