maandag 22 februari 2021

Minsk hard op weg Evenementen Hoofdstad Europa te worden

Dit weekend 20-21 Februari 2021 vond in Minsk het Minsk IDSU Open danskampioenschap plaats. Onderstaand een kleine impressie. Als je meer beelden wilt, moet je maar even op youtube rondkijken.

Maar wij kozen het onderstaande minuutje uit omdat het mooi weergeeft, alles wat we hier, in onze Democratie niet meer hebben, en in Loekashenko's dictatuur (ironie-modus) wel gewoon. Een mooi event, zonder gedoe. En sensueel. Geen geëxperimenteer met dwangmondkappen, temperatuurmetingen, pennen door de neus of andere ongein. En iedereen leeft nog. En ook nog iedereen van de andere evenementen en kroegentochten uit januari (IJshockey!), december, november, etcetera! De KNVB hoeft dus ook helemaal geen testen te doen. De theaters ook niet. Doe gewoon zoals Wit Rusland en er is geen centje pijn. In Wit Rusland geen problemen met een eerste golf, een tweede golf, een derde golf of een Braziliaanse of Britse variant. Alles ok in Belarus. En dat is geen promo-praatje van de regering daar waar achter de coulissen de lijken opgestapeld zouden liggen. Dat is gewoon de realiteit. "Ja, maar Minsk kun je niet vergelijken met Nederland.." Waarom niet? Minsk is ook gewoon een grote stad met 2 miljoen inwoners op een kluitje. Met inkomend en uitreizend verkeer. En zonder lockdown. 0, Nakkes, nada.


Minsk NU DE Party-hoofdstad van Europa.

Anfisa is dit weekend weer op pad geweest en neemt ons mee. Ja, we moeten toch wat, als wij op zaterdagavond opgehokt gedwongen met de avondklok thuis zitten, komt in Minsk langzaam het nachtleven op gang. Om vanaf 23:00 uur tractie te krijgen, en rond 01:00 echt goed op stoom te komen. KIJK de beelden HIER. Wanneer zij op zondag dan hun roes uitslapen, ranselen de Rutte- en Femkeregimetroepen koffiedrinkers in het Amsterdamse gras af.

Wat nou lockdown? Wat nou anderhalve meter? Wat nou testen? Wat nou alcoholverbod? Wat nou hulplijnen voor eenzame jongeren en faillietgaande horeca-ondernemers? Minsk rocks!


16 opmerkingen:

 1. Zucht.... Het zal niet als 'essentiële reis' bekeken worden om daar een terrasje te gaan pakken. België zit op slot.
  Dus blijft het hier bij mijn biertje op de salontafel zonder kroegmaten.
  Blik is een beetje sadistisch bezig. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In het vorige draadje was sprake van #klaarmetrutte trending. Na een door mij -opvallende- opgemerkte wijziging, is dat tot heden toe nog steeds nummer 1 op twitter. De actie van die baardaap heeft niets uitgehaald, integendeel. Momenteel > 23.k !

  Ook probeert de vvd de schade beperkt te houden in de #wegmetrutte, die nu 2e staat.

  [Oud twittertrucje. Introduceer meerdere hashtags om de sterkste te verzwakken.
  Het is #KlaarmetRutte niet #WegmetRutte
  Verder aandoenlijk hoe ze de schade proberen te beperken. Het zal druk zijn in Propaganda Hauptquartier. Ik zie wat jullie doen.]

  Ook het ad wordt wakker. Ze hebben een artikel ijlings verwijdert, maar een wakkere twitteraar had daar snel een screenshot van gemaakt: screenshot.

  Nederland begint wakker te worden, samen met de winkeliers, die dreigen 'open te gaan'. vvd gaat de grootste klap ooit krijgen. En na opheffen diplomatieke onschendbaarheid al die gasten arresteren, desnoods een burger-arrest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En na verkiezingen de partij verbieden en aanmerken als criminele/terroristische organisatie. Hysterie is niet alleen voorbehouden voor joden.

   Verwijderen
  2. [Momenteel > 23.k]

   Inmiddels: 41.279 Tweets Twitter gaat uit z'n dak.

   Verwijderen
 3. Wat zei ik gisteren ook weer over verkiezingsfraude? Gezien op bij familie waargenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Burgemeester is van de pvda. Vroegâh een partei voor de kleine man, tegeswoordags een partei met een te grote broek.

   Verwijderen
 4. En de politie liegt er ook vrolijk op los, die nemen het over van de aartsleugenaars, de vvd. "Goed voorbeeld doet goed volgen".

  Nieuw? nee hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gert-Jan Seegers snapt het niet helemaal, waarom het cidi, ook zo'n jodenzooi, veel bombarie maakt over de opmerking van Baudet, dat de Neurenberg processen illegitiem waren.

  Ja, zo werkt dat in een rechtsstaat: je kunt een overtreding niet achteraf strafbaar stellen en de dader nadien tot verantwoording roepen. Maar in die joodse kronkels is natuurlijk alles mogelijk, als je maar de macht hebt. Die lui zijn onderhand als krankzinnig aan te merken.

  In dit geval zullen de nodige politici, waaronder de heer G-JZ, ter verantwoording worden geroepen met wetten, die nu reeds bestaan. Zij weten, welke wetten zij hebben overtreden en gaan de gevolgen hiervan dragen en dat zal een loodzware last worden voor hen. Het zij ze van harte gegund.

  #klaarmetrutte stand: 48.405 op 03:30 uur

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En houd deze partijen ook goed in de gaten. Aardig stemhulpje.

   Verwijderen
  2. Voor het geval iemand de context mist: Dit zei Thierry Baudet. Het komt erop neer, dat wetten met 'terugwerkende kracht' worden ingevoerd.

   Verwijderen
 6. Blik heeft al angst. Nu wordt het interessant, want Wolf wordt goed in de gaten gehouden.
  Een misstap en de bajes wordt de nieuwe verblijfplaats van Wolf.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja,heel mooi.
  Dat jouw postings zijn blijven staan is juist heel gunstig.
  Dat werkt juist in mijn voordeel maar ook de AIVD.
  Ze weten meteen waar ze iemand van zijn bed moeten lichten mocht de shf ergens in jouw omgeving.
  Was die laatste aanhouding van jou toch nog ergens goed voor hè wolfke. Nu weten ze wie wolfke op blik is.
  Doe er je voordeel mee malloot hahahahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Blik weet ook al niet meer hoe die het heeft.
  En maar poetsen poetsen poetsen en nog eens poetsen.
  En ineens sta ik weer voor z'n pc toetertje hahahahahahaha.
  Hij weet immers dat ik keurig ben en mij goed gedraag.
  Maar als ik constateer dat hij een regering wil omwerpen omdat hij het niet eens is met onze huidige democratie grijp ik in.
  Als blik het niet bevalt hier in Nederland moet hij maar z'n bakkes houden hier in het land en voorgoed optiefen naar zijn geliefde wit Rusland. Kan hij daar kunstschaatsen live kijken.
  Maar nee, blik zit gewoon wat te paraciteren hier in Nederland en de clown wat uit te hangen.
  Dan ben ik toch wel de enige hier die dat doorziet.
  En mocht blik mijn schrijven niet zinnen, pech voor hem.

  BeantwoordenVerwijderen