maandag 15 februari 2021

De Russische methode


Blik ging gisteren, zondagmiddag, bij het sluiten van de schaatsmarkt op natuurijs, hard onderuit. Bij het na de pauze hernieuwd de plas op gaan ging het direct mis. Evenwicht weg, schaatsen naar voren, lichaam naar achteren, en hard naar achteren. Verder enkel goed nieuws: hoofd bleef buiten schot, maar de rechterkant van de rug ving de klap op. Het kostte gisteren later op de avond wel minutenlang om van de bank te komen. De thuisanalyse was een flinke kneuzing, en daar hebben we vanuit Rusland behandeling met jodium in de vorm van het netje voor (zie foto's). Drie keer gedaan nu, en telkens begon het na het aanbrengen flink te jeuken, hetgeen een goed teken is. Het gaat inmidels een stuk beter, dus het herstel gaat zeer voorspoedig. 

Het drukt je wel weer met de neus op de feiten, dat gezondheid alles is. We hebben toevallig het contact met Simen (hersenchirurg) en Nadezhda (fondsbeheerster) weer opgefrist de afgelopen weken, en Simen heeft een jongetje (Bachromov) geopereerd terwijl de fondsen inclusief onze bijdrage op zo'n 1200 euro nog niet helemaal compleet waren, maar wachten was ook geen optie. De totale kosten van de operatie waren zo'n 3000 euro. Simen is een mensenhelper, geen geldjager, leeft uitermate modest. En bij het fonds van Nadezhda blijft volgens ons ook geen Roebel aan de strijkstok hangen. Veel efficienter wordt het niet. En als het fonds een klein beetje spek op de botten krijgt, kunnen er natuurlijk meer kinderen geholpen worden. Voor wie het interessant vindt, staan de gegevens, die up-to-date zijn  verder onderaan.


Eerder gepubliceerd 4-6-2018
Half Maart 2018 was Blik sowieso in StPetersburg. Hij was toen door Simen gevraagd ook eens langs te komen in het ziekenhuis waar hij werkt om kennis te maken met Nadezhda die een Hulpfonds beheert en Natalya en Varya, die via deze Nadezhda een financieel steuntje in de rug krijgen. Simen is een bekende van de familie die ons eerder ook geholpen heeft, dus we gingen graag op zijn verzoek in, en bovenstaand is een kort verslag van het bezoek.

Het is het verhaal van Natalya en haar dochter Varya, die onder zeer zware omstandigheden ter wereld is gekomen in het Noorden van Siberië. Natalya heeft vanaf de geboorte als een Siberische tijger gevochten voor de overleving en daarna de vooruitgang van Varya. Daarbij is ze zeer geholpen door de Gouverneur van Yamal en de artsen in StPetersburg en zijn al enorme stappen gezet, maar ze zijn er nog niet.
Begunstigde: Foundation Hope for Mercy
AdresUl. Vyazowaya d.10 liter A, 9H
Postcode: 197110
Plaats: Sint Petersburg
Land: Russische Federatie

Rekening: 
40701978701200100044
BIC: RUDLRUM1PET
Naam Bank: FK Otkritie
Adres Bank: Filiaal Petrovski
Plaats Bank Ontvanger: St.Petersburg
Land Bank Ontvanger: Russische Federatie

Van links naar rechts: In het blauw, Nadezhda die het fonds "Hope for Mercy" vrijwillig beheert in haar vrije tijd. Naast haar een vriendin van Natalya. Dan Blik. Natalya met in de buggy Varya, en geheel rechts arts/chirurg Simen.

We heben de bankgegevens er maar bij gedaan. Mocht je de club een steuntje in de rug willen geven, de gegevens zijn getest en werken. Er was ook een Duitse actie, die leverde circa EUR 1500 op. We weten niet of een Nederlandse actie daaraan kan tippen...

Varya en Natalya ook op de Russische tv te zien, HIER.

60 opmerkingen:

 1. Voor de moeder:

  https://m.youtube.com/watch?v=VSlBVoy_ZOg

  Niet dat het altijd zo goed uitpakt. Maar waar hoop is, is leven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier nog even op aanvullend: kindjes als Varya, daar werd in Nederland vroeger goed op gepast mbv staatssubsidie (PGB) waardoor moeder bv niet voor geld hoefde te werken, en vanwege de vrijgemaakte tijd haar eigen kind kon verzorgen, en met voldoende mogelijkheden (bijzondere scholing, gratis hulpmiddelen en speciale opvang).

   Maar met de komst van de participatiemaatschappij in 2013 door de PvdA, en goedgepraat door oa de Volkskrant (die zei en zegt dat subsidie werd en wordt 'gejat' door Bulgaren en andere criminelen, 'daarom' moet het PGB afgeschaft worden, dixit Anneke Stoffelen) is dat allemaal zo goed als wegbezuinigd.

   Nu zitten kindjes als Varya ook in Nederland hele dagen thuis omdat er geen 'normale' school voor hen is te vinden, en waarbij ouders gedwongen zijn minder te werken om vaker thuis te kunnen zijn, dus minder inkomsten hebben, dus al snel financiele problemen krijgen, met daarbij komende spanningen die een huwelijk kunnen opbreken, en waardoor kindjes als Varya nog meer geïsoleerd raken.

   Hulpmiddelen worden slechts deels betaald, en soms helemaal niet ('iedereen moet voor zijn schoenen en fiets betalen, een auto is een luxe, laat staan een bus (waar een rolstoel in past)'). Het financiele alternatief voor de ouders is dat ze kindjes als Varya 'uit huis plaatsen', wat nog meer ellende tot gevolg heeft voor zowel ouders en kind.

   En als de ouders zijn overleden of anderszins niet meer hun kind kunnen opvangen, is het kind afhankelijk van de Wajong en een bijstandsuitkering, waar de VVD hard op bezuinigt en die partij vol egotrippers het liefst helemaal ziet verdwijnen.

   Zo gaan 'wij' (lees de politiek) in Nederland met kindjes als Varya om.

   Het alternatief: geef dit soort kindjes minstens een ton aan geld waardoor zij en de ouders zelf de toekomst kunnen sturen (dat gaat je normaal gesproken met crowd funding niet lukken), of verander het politieke systeem in iets wat opkomt voor minderheden als kindjes als Varya.

   In Nederland hebben we van bovengenoemde 'slappe' mentaliteit (ook wel geheten: verzorgingsmaatschappij) afscheid genomen in 2013. Zorg is geen recht meer, zorg is een plicht (voor de ouders, familie, vrienden en omstanders, maar niet voor de staat)

   Het is te hopen voor Varya dat de regering van Rusland minder a-sociaal is dan de onze.

   En dat notabene de PvdA, de zogenaamde (met de nadruk op naam) 'sociale partij', en met Jetta Klijnsma als staatssecretaris aan het roer die de bezuinigingen op de jeugdzorg heeft doorgevoerd, terwijl zij ook ooit een kindje als Varya was en ALLES heeft te danken aan het sociaal gedachtegoed van de PvdA.. is de schande die wel als schaduw over die partij zal blijven hangen totdat... de kiezer ook dat weer vergeten is.

   Hoe Klijnsma en Samsom (die vader is van een kindje als Varya, en daar een paar jaar geleden nog openlijk reclame over maakte, in de hoop zieltjes voor de partij te winnen) dat voor zichzelf goedpraten? - Door tegen zichzelf te zeggen: 'het is allemaal maar spel'

   Dat is de keiharde werkelijkheid.

   Verwijderen
  2. Cijfers: sinds 2013 is het totaal van mensen die PGB ontvingen met 30-50% geslonken.

   http://mlzstatline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=40027NED&D1=a&D2=(l-4)-l&HD=130805-1427&HDR=G1&STB=T

   Verwijderen
  3. En hier is Diederik Samson die in 2012 zijn ziel verkoopt aan de duivel

   https://m.youtube.com/watch?v=Js-3Tyljx30

   Verwijderen
 2. Op diverse plekken duiken ineens geruchten op over een nieuwe bankencrisis: dit zou met de Deutsche Bank te maken hebben die te veel expositie aan slecht Italiaans papier zou hebben.

  https://www.zerohedge.com/news/2018-06-03/one-word-contagion

  https://failedevolution.blogspot.com/2018/06/italy-greece-deutsche-bank-heavy-clouds.html

  https://www.zerohedge.com/news/2018-06-03/one-word-contagion


  En de onderliggende situatie in de VS:

  http://www.williamengdahl.com/englishNEO1Jun2018.php

  Ik kan de ernst van deze artikelen niet beoordelen, mijn gevoel zegt dat de Italianen niet als eerste agendapunt de EUro gaan aanvallen, dus dat er nog voor een jaar of 2 momentum in zit. Brussel en Frankfurt zijn uitermate huiverig voor veranderingen, dus ze zullen zelfs schadelijke maatregelen nemen om de status quo te behouden. En de rest van de economie: na 8 jaar crisis is er nog steeds ´inhaalvraag´, en er is nog het wijdverspreide geloof dat de gasconversie en andere opgelegde CO2 maatregelen een economische boom gaan opleveren (dit wordt een zeepbel volgens mij).

  Maar ik ben een leek, en met name qua economie kan men een leek echt àlles wijsmaken.

  Gaarne wat intelligente visies hierover.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vanuit een ander perspectief kunnen bovenstaande artikelen ook een heel ander doel hebben: Project fear!

   De ooit zeer machtige pro- Brussel Merkel is zeer zwak geworden. Ze kon meeliften op de Europese antipathie voor Trump en de juichstemming voor papieren keizer Macron, maar haar vluchtelingenbeleid, de austerity en de steun voor Ukraine. Maar de tegenkrachten in de EU worden steeds groter, er zijn nu al 4 EU landen eurokritisch.

   Alles gaat nu richting zomer, over ruim een week worden er nauwelijks beslissingen meer genomen tot september (dat geldt helaas niet voor militaire zaken).

   Zijn deze berichten gelekt om angst voor een anti-Brussel stemming te veroorzaken?

   Verwijderen
  2. Een oud professor bedrijfskunde van Nijenrode ( Tissen) schreef op 18 mei op Novini ook al dat de banken in Italië wel eens een gevaar zouden kunnen vormen.

   Ik denk dat het meer is dan angst zaaien. In tegendeel: Banken doen er alles aan om zo lang mogelijk 'vertrouwen' te zaaien. Daarom wordt er zelden gewaarschuwd voor banken -crises.

   Verwijderen
 3. toktok, niemand leest de onzin die je elke keer copy-pastet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. America’s Barbaric Policies Against Migrants and Their Children
  https://www.globalresearch.ca/americas-barbaric-policies-against-migrants-and-their-children/5643004

  Verschrikkelijk land en.....ongelofelijk onbetrouwbaar (zoals nu weer blijkt met de deal met Iran)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op Weltschmnerz is Rob de Wijk geïnterviewd.
  De Wijk over terrorisme

  In de reacties kom ik ene Reee Monro die een aantal prima links geeft.
  O.a. een filmpje over Yiannopoulos , die volmondig toe geeft dat de joden de Media in handen hebben en dat ze de Banken in handen hebben ! Zijn eigen moeder is joods.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Milo_Yiannopoulos

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Blik,
  goed dat je dit blog publiceert, maar behalve Willem weet volgens mij niemand hoe je op dergelijk leed reageert.
  Het toont ons hoe diep leed kan gaan, en dan weten we weer dat het heel hard nodig is om alle vermijdbaar leed (oorlog o a ) met alle machtsinspanning die we kunnen opbrengen, te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Putin gaat op bezoek naar Oostenrijk en hier kun je de verschillen in berichtgeving zien:

  ad: Putin wordt vuur aan de schenen gelegd

  Msn:Putin gaat voor een sterk Europa

  Blik, mooie reportage, op gebied van gezondheidszorg loopt Rusland helemaal niet achter, integendeel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het hel;e interview is in het Duits hier te zien:

   Oostenrijks Putin interview

   Klik op 'volldig scherm'.

   Ergens op de 7e punt gaat het over de MH17.

   Verwijderen
  2. kroel is weer aan het fantaseren.
   Niks geen middenvinger van Putin naar de nabestaanden. Putin heeft dat verlies ook betreurt.
   Niks keihard bewijs dat Rusland erachter zit.
   kroel gelooft liever de fake beelden van het, door de CIA opgerichte, bellingcat dat enkel als doel heeft om Rusland, waarvoor dan ook de schuld te geven.

   Verwijderen
  3. kroel is blijkbaar krankzinnig geworden want wat hij hier allemaal raaskalt is echt voer voor een psychiater.
   Ik praat liever met geestelijk gezonde mensen dan me hier nog met dit knettergek ventje in te laten.
   Pis maar in je eigen broek, kroeltje, dan klopt het weer bij je kleutergedrag.
   Als er iemand is die de nabestaanden 'misbruikt' dan ben jij het wel.

   Verwijderen
  4. Sorry Matt,
   maar die gek van Cruel die beweert voor de honderdste keer iets dat gewoon onwaar is, en jij gaat het voor de honderdste keer tegenin.
   Ik weet dat jullie het allebei fijn vinden, maar kun je daar zelf niet een blogje voor maken? Het is heel eenvoudig.
   Dan kun je dag in dag uit over de MH17 al die zaken herhalen waar je zo veel waarde aan hecht.

   Je moet dit blog daarmee niet onleesbaar maken.

   Verwijderen
  5. Het AD en VK komen met eenzelfde verhaaltje, NOS zal ook wel volgen. Het AD artikel geeft de werkelijke reden voor de onbewezen aansprakelijkheidstelling, meer sancties. Die gasleiding mag er niet konen. Het is jammer dat mensen voor een beetje geld WO3 riskeren en dat de media daar aan meewerkt, als de troepen klaar staan en de oorlogspropaganda allesoverheersend, dan is er geen weg terug meer.

   Verwijderen
  6. Verheul, dan haal je die post toch gewoon weg, heb ik geen moeite mee.

   Verwijderen
 8. Woensdag 24 mei 2017  Nieuwe gelekte documenten bevestigen de directe verantwoordelijkheid van Kiev voor het neerschieten van de Maleisische Luchtvaartmaatschappij vlucht MH17 in Donbass op 17 juli 2014. Oekraïense top geheimofficiële documenten tonen aan dat de Veiligheidsdienst van Oekraïene (de S.B.U.) is opgedragen alle bewijzen van de Oekraïense verantwoordelijkheid te verbergen, in het bijzonder alles dat kan aantonen dat de Oekraïense luchtmacht betrokken was bij deze geheime staatsterroristische operatie.
  De documenten werden door een Oekraïense ambtenaar gelekt aan de krant Sovershenno Sekretno. Russische en Engelse vertalingen uit de originele artikelen zijn verkrijgbaar (zie onder), met de kopieën van de gelekte documenten, die schriftelijke bevelen geven aan Oekraïense topambtenaren over het verbergen van de operatie waarbij vlucht MH17 werd neergeschoten.

  Conclusies van de geopenbaarde Oekraïense S.B.U. documenten zijn als volgt:

  Het uitvoeren van speciale maatregelen om de feiten van een speciale operatie te vernietigen.

  Om op 17 juli 2014 effectieve preventieve maatregelen uit te voeren tegen getuigen van speciale operaties.

  Identificeren en vasthouden van getuigen van een civiele vliegtuig explosie.

  Om de militairen die hun officiële taken hadden uitgevoerd te hergroeperen op het grondgebied van het dorp Grabovo, Donetsk-regio.

  Als onderdeel van deze speciale operatie: vernietig alle materialen die de aanwezigheid van gevechtsvliegtuigen aantonen die op 17 juli 2014 gevechtsmissies in het gegeven gebied hebben uitgevoerd.

  De vier fotokopieën die voor het eerst deze S.B.U.-documenten aan het licht brengen, stellen ons in staat om drie voorlopige maar tegelijkertijd ernstige conclusies te trekken:

  1. De nieuwe autoriteiten in Kiev zijn verantwoordelijk voor het neerschieten van de Maleisische Luchtvaartmaatschappij Boeing 777, vlucht MH17. President Poroshenko en zijn generaals verbergen deze waarheid door nu al 4 jaar onwaarheden te verkondigen.

  2. De militaire luchtvaart van Oekraïne is betrokken bij het neerschieten van de vlucht MH17, waardoor de massamoord op bijna 300 mensen werd veroorzaakt.
  3. Om de sporen van een monsterlijke misdaad toe te dekken heeft de Oekraïense S.B.U. vanaf eind juli 2014 speciale maatregelen genomen om de feiten achter deze speciale operatie te vernietigen, inclusief de materialen die de aanwezigheid bewijzen van gevechtsvliegtuigen die gevechtsoperaties hebben uitgevoerd op 17 juli 2014.
  4. Vandaar dat de crashonderzoekers de eerste paar weken niet in het crashgebied mochten komen.
  De vier gelekte documenten zijn te lezen met volledige Engelse vertalingen: 


   De meeste documenten werden, zoals te zien aan de gaten in het papier, uit mappen gehaald en daarna gefotografeerd. De orders, versleutelde telegrammen, plannen en decreten zijn geschreven op de officiële briefpapier van “Служба Безпеки Украiни”, dat wil zeggen de beveiligingsdienst van Oekraïne (S.B.U.), evenals op gewone vellen A4. Handtekeningen, resoluties, zegels . Een explosief equivalent van een internationaal schandaal dat Poroshenko – de president van Oekraïene – en zijn generaals naar de beklaagdenbank van het tribunaal in Den Haag moet brengen als oorlogsmisdadigers.

  https://old.flb.ru/info/63097.html

  Een SU-25KM Scorpion van de Georgische luchtmacht, gemodificeerd bij ELBIT SYSTEMS in Israel, was boven de Oekraiene op 17 juli 2014.

  https://southfrontdutch.wordpress.com/2015/07/31/mh17-toch-een-su-25-betrokken/

  Zie ook:

  https://southfrontdutch.wordpress.com/2015/07/29/mh17-een-jaar-later/

  Vanwege bedreigingen kan Erik Toonen zijn werk niet meer publiceren op zijn eigen web pagina.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Huub Peters

   Dit is volgens mij geen nieuws. Vorig jaar of misschien wel eeder werd al van deze documenten gewag gemaakt.

   Verwijderen
  2. Kabinet ziet geen reden Oekraïne aansprakelijk te stellen voor MH17

   https://www.nu.nl/vliegramp-oekraine/5298989/kabinet-ziet-geen-reden-oekraine-aansprakelijk-stellen-mh17.html

   Verwijderen
  3. Klopt Dawg, maar ik wilde de reactie eens zien van Iwan en Eddy

   Verwijderen
  4. Met het vertrek van Halbe Zijlstra en de intrede van "Liegen is geen doodzonde meer voor een minister president", is ook het MH-17 onderzoek verworden tot een politiek onderzoek en heeft niets meer met onafhankelijkheid te maken en zal daardoor geen tribunaal gaan halen. Dat is ook nooit de bedoeling geweest, Rusland en Poetin beschuldigen van een misdaad, die zij nooit gepleegd kunnen hebben, was voor voldoende om het hysterische publiek op de kast te krijgen. De nabestaanden kan je het niet kwalijk nemen, die kunnen in deze geen objectief oordeel vellen, voor hen is het aanwijzen van een schuldige al voldoende om tot een gevoel van voldoening te komen. Het overige plebs van Nederland die wel in de BUK complottheorie geloven hebben niets geleerd van de geschiedenis, die slecht 17 jaar oud is.

   Verwijderen
  5. "Liegen is geen doodzonde meer voor een minister president"

   Is dit voldoende bewijs voor je? Jouw minister president sprak deze woorden op de avond van het aftreden van Halbe Zijlstra, voor de kamer en deze uitspraak omhelst alles. Daar ga je dan met je democratie, waarvan wij nu weten waar jij die kennis vandaan hebt, van onze minister president, die zegt de democratie hoog in het vaandel te hebben staan maar er alles aan doet om die democratie te ondermijnen. alleen een zwakzinnige geloofd nog dat Nederland uit een democratie bestaat. De bewijzen heb ik je gegeven maar jij besloot daar een spelletje van te maken, dus, kennelijk kan jij wel leven met een leugen van jouw minister president.

   Verwijderen
 9. Getuigenverslag van mensen die 2 aanvalsjets hebben gezien van de ramp met MH17

  https://www.youtube.com/watch?v=Ycs5YVoi5aM

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Cruelman,

  Je hebt zojuist 15 maal dezelfde mail gepost.
  Dat heeft je 7 minuten gekost.
  Ik heb ze allemaal weg gehaald in 15 seconden. ( Ik krijg er vaardigheid in).
  Het is maar dat je het weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zeggen dat men beschikt over bewijzen zijn geen bewijzen en al helemaal niet als bewijzen komen van een WC-eend club of van een slager die zijn eigen vlees keurt.

  Bewijzen zijn bewijzen die onomstotelijk en voor de volle honderd procent aantonen dat niemand er meer omheen kan en deze bewijzen komen uit een gegarandeerd onafhankelijke bron.

  In deze wereld is dat natuurlijk totaal onmogelijk geworden, doordat al jarenlang de macht, de geesteszieke overheid en politieke trekpop psycho’s zich als varkens in de drek van de leugens baden en manipuleren om het leven en glashard de hele kluit verneuken waar miljoenen mensen dagelijks getuige van kunnen zijn en ze zelfs moorden plegen uit naam van een zogenaamde koning of één of andere godheid en onder heel simpele in scene te zetten valse vlaggen de éne na de andere misdadige handeling verrichten….Het is nog nooit zo erg geweest als heden ten dage, zo erg zelfs dat het lijkt over niets anders meer te kunnen gaan dan over alleen maar over de gif en kanker die ze zelfs zijn en constant als een soort van waterboarding verspreiden in de wereld en hun gif en kanker implementeren in de koppen en lijven van de burgers….

  Ze hebben allen onmetelijk veel bloed aan hun handen door te moorden als beesten of daarvoor opdracht toe verlenen aan moordenaars in pakken en oorlogstenue. En daarbij een spoor van ellende trekken die ongelooflijke is.

  Het is het onophoudelijk misdadig, nazi, maffia interveniëren in landen waar de Bilderberg leden hun macht over denken te mogen uitoefenen, maar werkelijke totaal niets hebben te zoeken. Het zijn criminele en misdadige handelingen die ze verrichten, het zijn wettelijke gezien, en daar zijn wel meer dan voldoende bewijzen voor dat ze het zijn, maffia gangsters die achter slot en grendel horen te zitten. En feitelijk zou dat te mooi zijn voor ze en zou een stap verder gaan beter zijn en ze dat geven wat ze anderen hebben aangedaan.

  En dat is wat ze hebben gedaan en nog dagelijks doen, namelijk de eigen bevolking met geweld te verachten en uit te roeien. Dat zijn nazi praktijken, dat zijn misdaden tegen de menselijkheid.
  En van al deze mensen moet men “geloven” en maar voetstoots aannemen dat ze bewijzen hebben die aantonen dat niet zij maar de Russen schuldig zijn?

  Hoe lijp en ziek moeten die lui wel niet zijn dat ze geloven dat het weldenkende en intelligentere deel van de bevolking dat nog gelooft? De overheid en politiek zijn van de ratten besnuffeld. En mogen van mij worden afgemaakt door een enge, langlopende ziekte, voor ze nog verder grote schade kunnen aanrichten.

  Om te beginnen zou men zich eens met de echte schuldvraag moeten bezighouden waarom daar over oorlogsgebied gevlogen moest worden. En voor wat er valt te begrijpen is dat het vliegtuig naar precies dat gebied moest uitwijken, en zelfs lager en langzamer moest vliegen. Voor dit gebied stonden alle seinen op rood en bij rood vlieg je door en dan ook nog zo?…Alleen daarvoor had men al bestraft moeten worden en de schuld toegekend moet krijgen, los van de ramp die daaruit is voortgekomen.

  “Een mens die zijn eigen denkwerk niet doet,
  is een slaaf.
  Maar vooral een verrader naar zichzelf toe.
  En naar zijn medemens“

  Robert G. Ingersoll

  (Amerikaans jurist, politicus en burgeroorlogsveteraan )
  (1833-1899)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy, we zullen het maar even niet hebben over de Online bedreiging aan het adres van een van de bloggers.

   Verwijderen
 13. Baudet, samen met Wilders zorgen er voor dat er geen eenheid is in de Nederlandse regering m.b.t MH17 omdat de meerderheid Rusland, vóór dat een rechter een schuld heeft uitgesproken, bij voorbaat zonder voldoende bewijzen TOCH de schuld bij Rusland willen leggen.
  NOS journaal 20u.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat we het daar van moeten hebben maar het is beter dan niets. Wie weet wat voor subtiele woordtrucjes er in de tekst zitten om dit goed te praten, het principe onschuldig totdat het tegendeel voor de rechter bewezen is, is daarintegen zeer duidelijk. Kuddos voor FvD en de Wilders beweging.

   Verwijderen
 14. 30 comments verwijderd in 20 seconden.
  Het gaat steeds beter !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De 'onafhankelijke' SOHR: tot op de cent nauwkeurig gesponsord door het VK. En meer

  http://medialens.org/index.php/alerts/alert-archive/2018/872-the-syrian-observatory-funded-by-the-foreign-office.html

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb goed nieuws voor Cruelman: Je bestaat!
  Geloof me nou maar: Je bestaat echt !
  Hoe ik dat weet?
  Vanwege al die comments die je nu al jaren hier schrijft. Altijd hetzelfde. Dat wel natuurlijk. Maar toch: je hebt sporen nagelaten... al is het soms maar voor enkele minuten geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Onpartijdigheid van JIT is bij voorbaat gecompromitteerd door de deelname eraan door UA, een land dat eigenlijk de status van medeverdachte zou moeten hebben en er op gebrand is Rusland de schuld in de schoenen te schuiven. Deelname van UA is wellicht onvermijdelijk omdat het JIT is aangewezen op de medewerking van dat land om tot resultaten, maar als een veiligheidsdienst als de SBU de hofleverancier

  https://www.youtube.com/watch?v=2BtBEV_rAd0&feature=youtu.be&t=3992

  wordt van het JIT moet het ergste gevreesd worden voor de onderzoeksresultaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Allen gefeliciteerd met de dag der Russische taal, wij zijn tenslotte allemaal Russische spionnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wie heeft er VÓÓR het Oekraïne referendum gestemd?

  Dan heb ik een leuke verrassing voor je...

  Ukrainian officials claim it was President Poroshenko, who ordered to shoot down Flight MH17

  http://www.pravdareport.com/news/world/ussr/ukraine/06-06-2018/141048-poroshenko_mh_17-0/

  ...en ben je medeplichtig aan de moord op 298 onschuldige mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. John Derbyshire heeft een aardig artikel op UNZ, over de Mulatto maffia. ( Rootman zal dit minder waarderen..)

  Dat zijn mensen die maar een heel klein beetje zwart bloed hebben, maar wel voor 100% gebruik maken van hun 'onschendbaarheid' als minderheid. En van de positieve discriminatie waar ze recht op hadden.
  Roseanne Barr ( die ik als joods klasseerde, maar dat iw mogelijk een vergissing) heeft iets onaardigs gezegd over één mulatte, en is nu ontslagen door haar baas: een andere mulatte.

  Mulatten Maffia in de VS

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is typisch iets Amerikaans, gevolg van het cultuurmarxisme. In andere culturen doet men niet zo moeilijk en ziet men ze gewoon als een ´mix´.

   Het schijnt dat een ´latte mix´ statistisch de meeste voorkeur heeft. Ik zelf val op veel donkerder, maar wat is uiterlijk? Mijn vriendin is latte, maar haar karakter en maten compenseren alles!

   Verwijderen
  2. http://theduran.com/miss-america-no-longer-a-beauty-pageant-does-away-with-swimsuit-and-evening-gown-section-video/

   He, he. Good luck.

   Verwijderen
 22. Lezen jullie de blog van Stan van Houcke (nog) wel eens?
  Hij is onbruikbaar geworden, wat mij betreft.

  Toch een goed artikel:
  Jeremy Leggett: AI+ mini drones maken wereld-dictatuur mogelijk

  Combineer dit met de eeuwenoude ambitie van de Usual Suspects om precies zo'n wereld-dictatuur te bemachtigen èn hun capaciteiten om dit te doen (dus: motief en middelen), en het schrikbeeld is compleet.

  Om het helemaal zeker te weten:
  Giraldi: De drijvende krachten achter de Rusland -haat

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoe kun je energie uit molens en zon opslaan?
  Door zeer zware gewichten in mijnschachten te hangen en ze op te takelen als je energie over hebt, en neer te laten als je tekort komt.
  Voordelen: je kan heel snel reageren.
  Het is zeer duurzaam
  Het is goedkoop.

  gravitatie en electriciteit: Gravi-tricity

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is gewoon het priciepe van die grote hangklokken met gewichten aan een ketting: in plaats van de klok op te winden trok je het gewicht omhoog met de hand. De zwaartekracht zorgde voor de aandrijving. In plaats van een uurwerk drijf je nu een generator aan.

   Verwijderen
  2. Een negatief is: hoe verkopen 'we' (lees Shell, Esso, etc) dan al die olie en kolen en gas?

   Ik denk dat als je dit systeem toelaat en het wordt massaal toepasbaar tot in bv je eigen achtertuin, het verboden wordt. En daarom zie ik niet snel dat iemand hierin gaat investeren, ofschoon het een goed is (of lijkt, de details van hoe dit werkt begrijp ik niet goed)

   Voor zonnepanelen, die ook bijna gratis energie kunnen opwekken, hebben de energieleveranciers dit opgelost door de burger te verplichten hun extra zonneenergie af te staan aan de fabrikant. En van wat ze zelf opwekken, moeten ze ook een bedrag betalen aan de leverancier.

   Ter analogie: waarom denk je dat in de meeste landen wietteelt (en wiet roken) verboden is, terwijl tabak roken wel mag?

   Antwoord: omdat iedereen wiet zelf kan kweken en roken, terwijl je een bedrijf nodig hebt om van tabak een sigaret te maken.

   Je zou ook van alle bomen in parken en straten fruitbomen kunnen maken, waarbij ieder gratis zijn fruit kan plukken. Maar dat wordt niet gedaan, want daarmee omzeil je de detailhandel die dan een inkomstenbron ziet verdampen.

   Dit klinkt allemaal erg cynisch. En dat is het dan ook...

   Verwijderen
  3. ' En van wat ze zelf opwekken, moeten ze ook een bedrag betalen aan de leverancier.'

   Ik ben nog meer gerhersenspoeld dan ik dacht: de leverancier is de burger met het zonnepaneel op zijn dak, en niet Eneco etc, aan wie je als leverancier van energie geld moet betalen.

   Hoe onrechtvaardig wil je het hebben?

   Verwijderen
 24. Ray McGovern ( oud CIA topman, sprak elke dag met Reagan destijds)
  vertelt over hun bewijs dat Rusland niet in brak bij de Democraten, en over Assange en Vault7: alle technieken die de USA gebruikt.

  O.a.: een auto overnemen op afstandsbediening en die te pletter rijden, zoals bij Michael hastings gebeurde.

  Ray McGovern, 15 min.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het is niet slechts vanwege milieuoverwegingen beter tegenwoordig om de fiets of brommer, of een oude dieselbus te gebruiken. En een stand-alone XP of W7 legacy computer in de werkruimte, naast een connected linux machientje, slechts voor graphics, office en internet.

  Geen wasmachine, energiemeter, klopboor of bewakingssysteem dat ´connected´ is.

  Ikzelf doe daar echter nauwelijks aan : van mij mogen ze eindeloos naar mijn plafondventilator kunnen kijken en me enkele malen per dag in mijn blote kont (zomer) voorbij zien lopen....

  BeantwoordenVerwijderen
 26. De VS een failliet MIC dat wanhopig op zoek is naar een vijand:

  http://www.newsweek.com/trump-administration-urges-nato-allies-prepare-war-russia-reports-reveal-959809

  Uitbreiding militaire operaties in Oost-Europa

  https://www.geotrendlines.nl/uitbreiding-militaire-operaties-oost-europa/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. One World Governance and the Council on Foreign Relations.“We Shall have World Government… by Conquest or Consent.”

   The CFR's PR Video

   https://www.globalresearch.ca/one-world-governance-and-the-council-on-foreign-relations-we-shall-have-world-government-by-conquest-or-consent/5541363

   Gevolgd door een fictieve $100.000 vraag:

   Als dit de wensen zijn van de CFR, hoe willen zij dit realiseren zonder agressie of staat het antwoord al in de headline?

   Verwijderen
  2. Wie gebruikt de CFR om die "One World Governance" te verwezenlijken als het niet bij "Consent" gaat? Dan gebruikt hij daar de VS/NAVO voor. Dus, wie is hier de agressor?

   Verwijderen
  3. Jouw globalistenvriendjes willen wel een "One World Governance", zij hebben er zelfs een promofilmpje van gemaakt. Dus, niet zo dom uit je nek zitten lullen, jij bepaalt niet wat de CFR wil, daar ben je iets te klein voor.

   Verwijderen
  4. De CFR is een machtige denktank van´the swamp´, maar ook niet meer dan dat. Het is prima om hun duistere motieven en connecties te herkennen, maar ondanks dat deze typen dat zelf vaak denken, hoeven we hen niet meer macht toe te kennen dan dat ze zelf hebben.

   hun globalistische agebda ontmoet steeds meer weerstand.

   Verwijderen
 27. Russiagate, talloze malen pretendeerden NYT en WAPO, en in hun spoor de Europese overtypers, dat Mueller op het punt stond met doorslaggevend bewijs van collusie van Trump met de Russen te komen. Iedere strohalm werd aangegrepen, maar Mueller lijkt volkomen op een dood spoor te zijn aangeland en wat zich vooral lijkt op te stapelen is het bewijs tegen elementen van de deep state die getracht hebben een democratisch gekozen president pootje te haken.

  http://theduran.com/fbi-trap-to-destroy-trump-begins-with-missing-maltese-professor-and-tucker-carlson-is-knows-it-video/

  Dezelfde doodse stilte na een opgeklopte hysterie zien we rond de zaak met de Skripals en de gifgashoax in Douma. Alleen de aanslag op MH 17 kan eindeloos worden uitgemolken. Arme nabestaaden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Russiagate & Spygate – Amerikaanse media beginnen te berichten

   "Het geeft lang geduurd, maar Amerikaanse media beginnen nu te berichten over Russiagate op een manier die verder gaat dan slechts opmerkingen en schimpscheuten over de tweets van Trump over die zaak. En Spygate staat op losbarsten.

   De Amerikaanse media kunnen nu dan ook weinig anders meer. Na meer uitstel dan verwacht wordt het Horowitz-rapport nu binnen enkele dagen gepubliceerd; uiterlijk maandag als de bronnen kloppen. En de eerste conclusies die zijn uitgelekt zijn uitermate nieuwswaardig. Zoals ABC (een van de grote networks) op haar site schrijft:

   The Justice Department’s internal watchdog has concluded that James Comey defied authority at times during his tenure as FBI director, according to sources familiar with a draft report on the matter."

   verder lezen op:

   http://verenoflood.nu/russiagate-spygate-amerikaanse-media-beginnen-te-berichten/

   Verwijderen
 28. Eric Clapton, deel 2, op NOS 2.
  Deel 1 was heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Blik, weet je zeker dat jouw hoofd niet geraakt is?
  Je plaatst een artikel uit 2018, met alle daarbij behorende reacties.
  Alle gezondheid toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen