dinsdag 2 februari 2021

Nederland Kiest Massaal voor Sluiten Mediapark, en Horeca Open

Nederland Kiest Massaal voor Sluiten Staatsmediapark Hilversum, en Horeca Open.

Uit een best wel representatieve steekproef is gebleken dat 95% van de Nederlanders graag het Mediapark te Hilversum ziet sluiten, en de poorten van de horeca weer open ziet gaan. Dit is een mokerslag voor de NOS en de NPO die gisteren en vandaag nog hoog van de toren bliezen dat ze -volgens een gekocht onderzoek van Motivaction (u betaalt, wij draaien)- zo enorm vertrouwd en gewaaardeerd zouden worden door de Nederlanders.

Nou, niet dus. Ons onderzoek is niet gekocht; gewoon een representatieve steekproef, waar niet betaald voor is. En wij hebben de tweet nog speciaal getagged naar bewoners van het Mediapark, zodat ook zij in de gelegenheid waren mee te doen. Nou, het heeft ze weinig geholpen!

Nederland ziet veel meer virus op die vierkante kilometer in Hilversum, dan de hele Nederlandse horeca bij elkaar. In een democratisch land, zouden aan zulke uitkomsten consequenties verbonden worden. Wij doen het ook allemaal kostenloos. In tegenstelling tot de gekochte sjoernalisten op het staatsmediapark.

Gesprek

2 opmerkingen:

 1. Russische maffia praktijken allemaal onder toezicht van het kremlin en Putin
  https://panamapapers.sueddeutsche.de/articles/56fec05fa1bb8d3c3495adf8/

  Kritiek op het kremlin en hun smerige oplichterij bende aan het licht brengen kosten Russische politici's en Russische journalisten hun kop.
  een en al censuur in het zo 'mooie' Rusland van Blik.
  Hier jankt Blik als er censuur is in het het westen, maar gaat het om censuur in Rusland en het monddood maken aldaar, zie je Blik zwijgend wegkruipen in een hoekje.
  Het enige wat hem dan nog rest te doen is ook kritiek vanuit het westen over deze kremlin praktijken op zijn blog te weren door ook te censureren.
  Censureren waar hij zelf beweert tegenstander van te zijn.
  Wat een afgang dan voor jou Blik.

  Dit staat los van hoe wij elkaar wel kunnen vinden als het gaat om het wereldwijde corona circus.
  NOS mag van mij blijven, maar horeca moet wat mij betreft gewoon open en had om te beginnen nooit en te nimmer gesloten mogen worden. Net als alle winkels.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Opvallend is de naam Arkady Rotenberg wat in de panama papers voor komt.
  Goed onthouden: Arkady Rotenberg (een klein stulpje van hem is nogal in de picture)
  Valt niet in goede aarde bij veel Russen. Zo'n enorme grote kloof tussen arm en rijk doet het nooit goed bij eerlijke mensen.
  Maar goed, dit fenomeen kennen we inmiddels wel wereldwijd.
  Dan hoef je alleen al maar te kijken naar een voetballer als Messi en een vakkenvuller bij Albert Heyn.

  BeantwoordenVerwijderen