donderdag 18 februari 2021

"Mevrouw Merkel, laat U injecteren!"

 IMPFSTOFF-SKEPSIS

Lassen Sie sich impfen, Kanzlerin!Duitsland heeft NU een voorbeeld nodig.De grap is dat Bild nu de druk op Merkel aan het leggen is "to put her money where her mouth is". Oftewel, dat ze nu eens gaat doen wat ze het gepeupel ook aanraadt: die dikke spuit in haar lijf zetten. Maar het lijkt, aan de kop te zien, dat Merkel hem een beetje knijpt. Dat ze duikt. En de Duitsers, vaak toch goedgelovig, ja, zelfs de Duitsers vertrouwen de prik van Bill niet. Met name Astra Zenica zien ze niet zitten.
Maar dezelfde vraag kunnen we natuurlijk ook in Nederland stellen. Mark, zet die spuit nou eens een keer! Het zou zo goed zijn om de scepsis weg te halen! En wacht eens even, we hebben ook nog Maxima en Willem Alexander. Wanneer laten die in het 8-uur journaal de spuit zetten, om de scepsis weg te halen?


15 opmerkingen:

 1. VO-raad vraagt om één dag fysieke les per week, 'meer lijkt er niet in te zitten'

  'De koepel van scholen in het voortgezet onderwijs wil dat leerlingen vanaf 1 maart weer minstens één keer in de week in de klas kunnen zitten. De raad hoopt dat scholen met onder meer sneltesten en gehuurde ruimtes toch hun leerlingen kunnen ontvangen, zo bevestigt een woordvoerder berichtgeving in het AD.

  "Zolang scholen te maken hebben met de regel van anderhalve meter afstand, hebben ze een probleem met de beschikbare ruimte", zegt de woordvoerder. Vanwege die eisen aan schoolruimte en de ontwikkelingen in de virusverspreiding verwacht hij dinsdag op een nieuwe persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge zeker niet veel meer versoepelingen van de coronaregels voor scholen. En dus kunnen leerlingen mogelijk net als voor de zomervakantie gemiddeld een dag per week naar school en volgen ze op andere dagen thuisonderwijs.'

  meer lezen:

  https://nos.nl/artikel/2369222-vo-raad-vraagt-om-een-dag-fysieke-les-per-week-meer-lijkt-er-niet-in-te-zitten.html

  VO-raad moet opgeheven worden. Nutteloos onderdeel van de baantjescarrousel voor uitgerangeerde politici en als zodanig lakei van de zittende macht in Nederland. Geeft nu alvast even een voorzetje en wxcuus aan Rutte om het voortgezet onderwijs langer in een semi-lockdownachtige sitatie te houden. Heeft niks met de volksgezondheid te maken en nog minder met de belangen van de schoolgaande jeugd waar de VO raad zicht achter verschuilt.

  Les 'bijvoorbeeld in theaters, bioscopen of hotels'.

  Knettergek, onpraktisch en ongetwijfeld geldverspillend voorstel, bedacht door nutteloze bureaucraten. Middelbare scholen moeten weer open en in maart.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Zulke 'leraren' hoeft niemand meer. Ik roep het al jaren, het onderwijs is gekaapt.
   Wat een teloorgang...

   Verwijderen
 2. Kabinet krijgt steun van Kamer voor spoedwet avondklok

  https://nos.nl/artikel/2369256-kabinet-krijgt-steun-van-kamer-voor-spoedwet-avondklok.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leger van de USA staat ook niet te trappelen, om te worden gefeksineerd. 2/3 weigert het domweg. En als je het weigert? One commander said vaccines aren’t mandatory yet, but will likely become mandatory as soon as possible. Zo doen we dat. En daarbij te bedenken, dat het killervirus 30-jarigen voor 99,8% ongemoeid laat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dark winter in Amerika.

   Stroomstoringen heb ik al als belangrijke optie genoemd voor de externe schok(ken) die we over ons heen krijgen in de toekomst.
   97% slaapt
   1% van de 3% laat het regime weten dat ze de huidige situatie niet pikken.
   Regime is niet onder de indruk.

   Verwijderen
 4. Daarom moesten/moeten de gas en kolencentrales dicht.
  Bill, Jeff en Jack moeten in controle zijn om de schapen energie te geven. Het kleine clubje moet alles in handen krijgen.

  Here’s why Bill Gates, Jeff Bezos, Jack Ma and other investors are pouring billions into clean-tech ventures
  https://www.cnbc.com/2019/03/28/gates-bezos-and-other-investors-are-pouring-billions-into-clean-tech.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, als je de regeringsleiders op tv een inenting ziet nemen. Wie zegt dat dan de rotzooi in hun wordt gespoten en als er echt iets bij die puppets wordt ingespoten wie zegt dan dat ze de gentherapie krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad zij krijgen dan gewoon water ingespoten,zij zijn niet gek,maar dwingen ons wel linksom of rechtsom om een experimenteel vaccin(gentherapie) te nemen! Ab Mexicaanse griep osterhaus zei gentherapie? Ligt er aan hoe je dat bekijkt! De arrogante kwast!

   Verwijderen
  2. Reporter vroeg waarschijnlijk niet door op wat hij bedoelde "het is maar hoe je het bekijkt" Ab whisky fles Osterhaus is heilig. Net als Jaap Aap van Dissel en Cruella. Clowns krijgen een paar lousy miljoen op hun bankrekening gestort. Genieten kunnen ze er niet van. Ze worden als eerste, direct na de reset, tegen de muur gezet.

   Verwijderen
 6. Watch: Biden Adviser Struggles To Explain Similar COVID Numbers In CA, FL Despite Opposite Approaches
  https://www.zerohedge.com/covid-19/watch-biden-adviser-struggles-explain-similar-covid-numbers-ca-fl-despite-opposite

  Wat we al weten van Zweden en Wit Rusland. Lockdowns werken niet. Ja ze werken licht averechts.
  2 staten die een ander beleid voeren, hebben min of meer dezelfde hoeveelheid nieuwe "besmettingen".

  Bij ons in Nederland zien we ook niks vreemds tov de normale situatie.
  1e golf = zelfde hoeveelheid doden als de griep
  2e golf = zelfde hoeveelheid doden als de griep, kinkhoest en andere longziektes
  3 golf = de griep golf + andere longziektes die ieder jaar in februari en maart heersen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Net als met de griepprik zien we dat vaccinatie geen afdoende middel is tegen een/het virus en de gentherapie is al helemaal geen afdoende middel tegen een/het virus. Gentherapie = griepprik + extra doden.

   Verwijderen
  2. Gentherapie = griepprik + extra doden + rijk maken van oligarchie + armer maken van de rest van de mensen.

   Verwijderen
 7. De Nederlandse grondwet wordt met voeten getreden voor invoering pandemiewet.

  Sven Hullleman in gesprek met juriste Genet

  Nu maar hopen dat de Eerste Kamer nog iets in de pap te brokken heeft, zo niet is Nederland per definitie verworden tot een, onder dictatoriaal regime vallende, politiestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De nederlandse pers -of wat daar nu nog voor doorgaat- zou deze pagina nog maar eens een keertje moeten lezen. De onzin die tegenwoordig wordt uitgebraakt, voldoet totaal niet aan de richtlijnen, die hierin worden vermeld.

  BeantwoordenVerwijderen