vrijdag 5 februari 2021

Verbazing over meebuigen Ondernemers

Bever Buitensport-Baas zojuist 5-2-2021 12:35 op BNR:

"Click en collect is financiƫel een druppel op de gloeiende plaat, maar het is een eerste mogelijkheid weer in contact te zijn met de klant. Een mooie start. Hopelijk gaat het gauw naar winkelen op afspraak."

HOPELIJK WINKELEN OP AFSPRAAK? (Terwijl men bij AH de deur platloopt (zonder problemen, zonder doden, prima verder; voor alle duidelijkheid, Blik pleit niet voor het inperken van AH, integendeel, maar Blik pleit voor hetzelfde level-playing field voor Bever en iedereen!).

Het valt op hoe zwak ondernemers in de media optreden en hoe ze volledig onderworpen de regime-maatregelen tot zich nemen, en nauwelijks een fundamenteel tegengeluid laten horen. En dit is dan notabene Bever, een sportwinkel.

Waarom zegt deze Bever sportman niet:

"We moeten stoppen met deze onzin. En de winkels moeten open. Mensen moeten zelf beslissen wat ze doen. Dat laat je niet over aan een ex-onderwijzer en een ex-personeelsmedewerker die je per decreet dwingen. Als het bij AH kan, als het in Minsk kan, waar hebben we het dan over?"

En dan nog dit....

Russische arrestanten, zonder veters in de schoenen, duwen hun eigen arrestantenbus? Only in Russia! Binnengekomen via een tweet van Derk Sauer.
1 opmerking: