dinsdag 5 januari 2016

Pakt het NOS-journaal zijn laatste strohalm?

Het is alweer een dikke maand geleden, namelijk 25 november, dat Joris Voorhoeve bij Standpunt.nl de discussie startte over wie schuldig is aan de eindeloze stroom vluchtelingen.

De discussie eindigde bijna even snel als dat hij begon, want na die uitzending hebben wij geen politicus meer gehoord die net zo stellig als Voorhoeve naar schuldigen heeft gewezen.

Het gesprek gaat over Syrië, en Joris -we kennen hem nog van het fotorolletje- Voorhoeve stelt op 2:04:15:

"Wat Rusland doet, is bepaald niet behulpzaam. Het aantal vluchtelingen is toegenomen."

Blik komt daarna ook aan het woord in de uitzending en heeft zijn bedenkingen bij Voorhoeve's beschuldigingen aan het Russische adres. De stelling was trouwens dat er onvoorwaardelijk achter Turkije gestaan moest worden na hun laffe daad tegen het Russische SU-vliegtuig. Een overduidelijke 85% was het oneens. Chapeau voor de Radio-1 luisteraars.

Je kunt het met Joris Voorhoeve eens zijn of niet, hij is wel één van de weinigen die durft te spreken over de schuldigen aan de vluchtelingenstroom. Het wordt tijd dat deze discussie in navolging van Voorhoeve, volwassen gevoerd gaat worden in Nederland.

No-go area

Punt is, dat los van deze korte "schermutseling", de schuldvraag van de vluchtelingen crisis in Nederland no-go area lijkt te zijn. Hebben we de vluchtelingenstroom zoals oud Defensie minister Voorhoeve wil doen geloven, aan de Russen te danken, terwijl die pas weken daar bezig zijn? Of zouden de Amerikanen en hun "allies" die het ene land na het andere binnenvallen en vernietigen, wellicht enige schuld hebben?

Wordt Jinek beter???

Wij moedigen Jinek aan, die ons gisteren met zowaar een echte discussie over Iran en Saoedie Arabie positief verraste, maar ook Jurgen van de Berg en Ghislaine Plag van de Ochtend en alle andere actualiteitenprogramma's, om deze discussie op te pakken. Een ander punt waar wij info over willen is de resultaten van de Hollandse bommen op Irak.

Golf oorlog veel smeriger dan gemeld door NOS-journaal

Blik kwam niet zo lang geleden een man tegen met veel verstand van nucleaire zaken. Hij was kort na de Golfoorlog ook zelf ter plekke in Irak geweest (begin jaren '90). Hij vertelde dat het een ramp was wat het westen daar achter gelaten had. Het was zogenaamd, volgense de westerse staatsmedia destijds, een "schone oorlog", met enkel "precisie wapens". Een miljoen doden was het officiële cijfer maar de piek van het aantal doden, met name ook kinderen, lag nog jaren later waardoor het er eerder twee miljoen zijn geweest. De hele infrastructuur van het land was vakkundig in puin gelegd. De Amerikanen gebruikten nucleair besmette projectielen die eigenlijk voor de Russen bedoeld waren maar toen maar op de Irakezen afgeschoten werden. Als Rutte ons nu dus weer doet geloven dat de Hollandse bommen heel precies zijn en "weinig schade aanrichten" zoals hij gezegd heeft, dan is het de functie van de journalistiek om dit te onderzoeken. Reportages te maken in Irak. Van onze bommen!

Hoe lang blijft Rob Trip nog lekker makkelijk zitten bij een nieuws-show die de mensen niet eens normaal over Odessa vertelt?

IJzel, ijzel, ijzel, en het gaat maar door, nog meer ijzel...

Het NOS journaal verzaakt compleet in die rol. Het opent liever 10 minuten lang met een weer-gerelateerd item als de ijzel in Groningen. In een normaal land zou zo'n item niet eens aan bod komen, of hoogstens ergens op het einde, maar Marcel Gelauff opent er mee en gaat er maar mee door.

Faillieter dan V&D

Het NOS-journaal is nu met hun 60-jarige jubileum bezig met een charme offensief, maar onder de leiding van Marcel Gelauff is het programma nog faillieter als Dolcis, V&D en Manfield samen. Als de mensen zouden moeten betalen voor het NOS-journaal zoals je voor je schoenen bij Manfield moet betalen, zou het programma geen cent opbrengen en zouden al die technici en medewerkers verlost worden uit hun "instituut". Prima dat er nu, onder druk van de alternatieve media, aandacht is voor "Keulen", hoewel laat. Hoe zou het voelen om Gelauff te heten en niemand in Nederland weet van Odessa 2 mei, waar niet mensen zijn aangerand, bestolen of verkracht, maar waar 47 onschuldige mensen 1 voor 1 zijn neergeknuppeld. Middenin Europa. Destijds gebracht op plek 4 of 5 in het nieuws en nauwelijks serieus op teruggekomen. Niemand in Nederland, ik sprak laatst zelfs met een Oekraïense in Nederland die er niet van wist, is hierover adequaat geinformeerd.

NATO- NOS-journaal

En dat is precies het probleem van het NOS-journaal. Op het moment dat de feiten een beetje ongemakkelijk uitvallen voor de VS, of de NAVO, dan hebben we het er niet over. Dan maken we gewoon een mooie reportage over de ijzel, met mooie graphics, en leuke interviews. Het mag wat kosten! Want technisch en qua verpakking is het natuurlijk top wat de NOS laat zien. Daar is vriend en vijand het over eens. Maar daar gaat het dus niet om! Liever wat minder gelikt! Maar van binnen zit het niet goed. Da's het probleem. Gelukkig dat sommige nieuwsprogramma's wel steeds beter beginnen te worden. Misschien pakt ook het NOS-journaal zijn laatste strohalm. En als de ommezwaai niet van de leiding komt, wellicht dat de medewerkers zich dan gaan roeren.

Herman van de Zandt zag het, bekeek het en bedankte voor de nieuwsafdeling van de NOS en stapte over naar "Met het mes op tafel" en de sportafdeling. Blijft nog steeds wennen hem bij de sport te zien. Respect voor zijn overstap.

Ook Sacha de Boer had genoeg van het NOS-journaal en verkoos op tijd de fotografie.

Update en correctie 6 januari 2016 9:27 uur

Eerder bevatte dit artikel kritische kanttekeningen bij het item over Keulen en Kysia Hekster. Wij meldden toen abusievelijk dat het NOS-journaal geen melding maakte van het Noord-Afrikaanse/Arabische uiterlijk van de daders. Dat meldden ze wel degelijk. Derhalve een storende fout onzerzijds waarvoor excuses. Correctie met dank aan LGK.

95 opmerkingen:

 1. Het NOS journaal gaat over 5 jaar met pensioen. Dan kijkt niemand meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "maar waar 47 onschuldige mensen 1 voor 1 zijn neergeknuppeld."

  Maar extreem rechts en in opdracht van Putin rotzooi trapte vergeet blik maar even

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen leugens verkondigen LGK. De Odessa slachtoffers zijn ten prooi gevallen aan extreem Oekraiens nationalistisch geweld dat de authoriteiten toelieten te gebeuren, waar de brandweer pas na ongeveer een uur uitrukte, en waar de daders nooit gepakt zijn en de Westerse media wijzelijk nooit serieus in is ingedoken.

   Verwijderen
  2. bewijzen, bewijzen, bewijzen.

   Alles is al bewezen en jij roeptoetert maar weer wat.

   Verwijderen
  3. Ik ben eens met Cruel
   De opzet was om onrust te creeren in Odessa
   Zoals er ook onrust gecreert is in de Donbas

   Echter helaas zijn hier veel doden bij gevallen en is de opzet niet geslaagd
   Maar ze zijn niet doodgeknuppeld, meeste kwamen door de brand om het leven
   Tevens is er ook te zien op de video beelden dat iemand van binnenuit een moletov cocktail naar buiten wilde gooien maar het glas niet brak en terug ketste

   Verwijderen
  4. We noteren hier dus 2 Odessa-ontkenners. Terwijl de beelden niets aan duidelijkheid te wensen over laten.

   Verwijderen
 3. Wat bedoel je precues met fascistische en racistische teksten cruelman? Ik zie ze namelijk niet. Of het moet zijn dat jij daar een wel erg ruime definitie van hanteert.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Unknown

   Zie je wat ik bedoel.

   Verwijderen
  2. @ Unknown

   Begrijp je. Zo gaat het altijd. Je gaat geen voorbeelden horen. Alleen gedraai.

   Verwijderen
  3. Nee, Dombomannetje gaat het niet herhalen. Niet omdat hij niet wil, maar omdat hij het niet kan. Het enige wat Dombomannetje kan is zichzelf tegenspreken en feiten uit zijn grote duim zuigen, daarom wil hij het niet herhalen!

   Voorbeelden:

   - Volgens Dombomannetje zijn er tientallen getuigen die een BUK hebben gezien, terwijl het onderzoeksteam moeite heeft om getuigen te vinden;

   - Volgens Dombomannetje is de moodaanslag op Nigel Farage géén moordaanslag omdat men dat op NUJIJ zegt, terwijl de Franse politie heeft bevestigd dat het om "Foul Play" ging.

   Dit zijn even twee voorbeelden van de hersenspinsels, verzinsels. leugens en duimzuigerij van Dombomannetje1974, die er geen enkele moeite mee heeft daar ongegeneerd mee door te gaan. Elke letter wat uit dit persoon zijn vingers komt dient op een goudschaaltje gewogen te worden.

   Verwijderen
  4. 1. Foul Play is een aanslag

   2. Die tientallen getuigen van jou heb je uit je duim gezogen, anders hoefde het onderzoeksteam niet naar getuigen te zoeken.

   En dingen van JOU aannemen dat doe ik niet want dat zijn aannames, geen feiten en waarbij je nu dus toegeeft dat jij gebruik maakt van aannames en geen feiten. Wat weer terug te vinden is in je niet onderbouwde schrijfsels.

   Daarnaast kan ik vaststellen dat ik jou met deze ontmaskeringen van tegenspraak, verzinsels, leugens, hersenspinsels en duimzuigerij, voortkomend uit jouw eigen woorden, van voldoende antwoorden heb voorzien.

   Verwijderen
  5. Joop toch, dat je Dawg een Dombomannetje durft te noemen. Je lieve vriendje nog wel?? En je gaat je eigen post onderuithalen. Gaat alles nog wel goed met je???

   Verwijderen
 4. Poolse minister: ‘Timmermans is niet gekozen, en dus geen legitieme gesprekspartner’
  http://www.politalk.nl/2016/01/06/poolse-minister-timmermans-is-niet-gekozen-en-dus-geen-legitieme-gesprekspartner/

  Hij heeft gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Europese solidariteit farce net als EU bestuur Timmerfrans heeft Obama geïnspireerd huilie huilie
   En Ivams grammefoon plaatjes zijn grijs gedraaid, kan phsygisch zijn.......

   Verwijderen
 5. Stuck in Corruption: Kiev Government 'Unlikely to Survive This Year'

  Read more: http://sputniknews.com/europe/20160106/1032750744/ukraine-corruption.html#ixzz3wTPJFYp7

  Doeg Porky Doeg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat Duitsland aan de rand van een burgeroorlog?

  https://propagandaschau.wordpress.com/2016/01/05/silvester-2015-in-deutschen-medien-erfundener-terror-in-muenchen-verschwiegener-terror-in-koeln/#more-18598

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Angela Merkel zwijgt als het graf!

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/01/06/voellig-abgehoben-angela-merkel-lebt-in-einer-anderen-welt/

   Voormalige minister van Binnenlandse Zaken, Hans-Peter Friedrich, noemt de Duitse media een "Zwijgkartel"!

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/01/06/koelner-gewalt-ex-innenminister-wirft-medien-ein-schweigekartell-vor/

   Verwijderen
  2. Zijn er al you tube filmpjes van de aanrandingen van de vrouwen op de stations van Keulen, stuttgard etc. Vreemd dat ik nog geen beelden heb gezien. Iedereen heeft tegenwoordig toch een camera bij zich. Vreemd ook dat de politie het allemaal heeft laten gebeuren en dat er helemaal geen bewijs is van de aanrandingen. Vreemd ook dat zo'n grote groep (noord Afrikaanse) mannen bij elkaar is bij het station en dat de politie niks kan vinden op sociale media over de organisatie hiervan of dat de politie is geïnformeerd door een betrokkene die op de hoogte was van wat zou gebeuren. Te meer omdat het in meerdere steden is gebeurd.
   Ik heb dus nog wat openstaande vragen.

   Verwijderen
  3. @Dawg,
   Je hebt gelijk met de late reactie van de MSM. De voorvallen deden zich voor met oud en nieuw en de MSM kwam er 3 a 4 dagen later mee, toen ze het niet langer konden negeren.

   Verwijderen
  4. @ oli

   De politie kwam pas op 4 januari met een persconferentie waar de schaal waarop de aanrandingen hadden plaatsgevonden aan het licht kwam. Kakelmans 1974 liegt dus weer eens glashard als hij stelt dat MSM allang en 'volop'in het nieuws hadden gebracht. Hebben we het nog maar niet over de vraag waarom de plietsie zo laat met die persco kwam.

   Verwijderen
  5. Ik deel de vragen van oli 17:04

   Verwijderen
 7. Nee maar, 6 dagen na dato koppen Volksrant, AD, Telegraaf en zelf de Trouw met chocaladeletters op de voorpagina over de aanrandingen op het stationsplein. Al die tijd zong het nieuws al rond in de alternatieve media en op de Twitter, maar nu de zaak niet meer onder de pet te houden is durft men zomaar geschokt te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het schijnt dat de aangerande vrouwen bij Merkel een Boerka kunnen komen ophalen.

   Verwijderen
  2. Inmiddels breidt het aantal steden zich uit waar aanrandingen en berovingen hebben plaatsgevonden evenals het aantal aangiften, 196 op dit moment!

   Keulen, Hamburg, Stuttgart, Frankfurt en Bielefeld.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Nee, de Duitse media hebben het de eerste dagen verzwegen, totdat het niet anders meer kon en er mee naar buiten moesten treden.

   Wederom verdraaiing van de feiten. Dombomannetje kan niets anders dan liegen in zijn eigen straatje, het verdraaien van feiten in zijn eigen straatje en het dom zitten lullen in zijn eigen straatje. Het is een in in zichzelf gekeerd mannetje, die het liefst uitgetekend wordt met een bierfles aan zijn mond. Er komt alleen maar dronkenmanstaal uit.

   Verwijderen
  5. Goed zo Dawg, eindelijk zeg je Joop eens de waarheid over zijn veel te lange schoolverleden!! Ghehehe!!

   Verwijderen
 8. Russia Deploys Anti Aircraft Missiles to Syria: US Bombing Fades; British Bombing Stops

  "The sum total of British military involvement in Syria amounts to three strike missions, all carried out within five days of the grant of parliamentary approval.

  ......

  It seems no more than 19 bombs have been dropped in total - fewer than a Russian TU22M carries on a single strike.

  .......

  An article in the Daily Telegraph (attached below) exposes the extent of the fiasco, and confirms that there have been no British bombing raids on Syria since 6th December 2015.

  ........
  The article confirms that between 1st and 22nd December 2015 the US coalition carried out just 148 airstrikes in Syria.

  That compares with the 164 combat sorties the Russians carried out during just one three day period in December (between 25th and 28th December 2015) and the more than 5,200 combat sorties the Russians have carried out since their bombing campaign in Syria began on 30th September 2015."

  In het bombarderen van IS troepen heeft de US coalitie geen trek (precies datgene wat men van stond af aan de Russen in de schoenen trachtte te schuiven) en het bombarderen van de aanhang van Assad gaat niet lukken vanwege de sterke luchtafweer boven Noord Syrie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. linkje:

   http://russia-insider.com/en/military/russia-deploys-anti-aircraft-missiles-syria-us-bombing-fades-british-bombing-stops/ri12068

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. dat jij ooken wordt saai , andere plaat graag, Iwan russische achtergrond ofzo

   Verwijderen
 9. In Ukraine Europe Betrays Its Founding Myth

  If it ever was true that EU rested on anti-Nazism after the war in Ukraine this may no longer be claimed.

  http://russia-insider.com/en/politics/ukraine-europe-betrays-its-founding-myth/ri12071

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ARD/ZDF zwijgen vier dagen lang en geven nu de politie de schuld.

  https://propagandaschau.wordpress.com/2016/01/06/silvester-uebergriffe-ard-und-zdf-zeigen-mit-den-fingern-auf-koelner-polizei/#more-18626

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties


  1. Joana
   sagte:

   6. Januar 2016 um 18:00

   Warum hat bis jetzt noch niemand Frau Reker gefragt, warum Sie im Oktober 2015 nicht eine armlänge Abstand zu Frank S. gehalten hat. Dann hätte es kein Attentat gegeben!

   Verwijderen
  2. Even downplayen, het is allemaal niet zo erg!

   "Als ze dat hadden gewild, hadden ze veel meer vrouwen kunnen verkrachten."

   Rita Stefess-enn, criminologe

   http://nos.nl/artikel/2079000-keulse-aanrandingen-passen-in-trend.html

   Verwijderen
  3. 'Politie weet het: aanranders Keulen waren criminele asielzoekers'

   http://nos.nl/artikel/2078992-politie-weet-het-aanranders-keulen-waren-criminele-asielzoekers.html

   Het duo Kakelmans en L(ie)GK(a) moet maar heel rap naar het politiebureau om aangifte te gaan tegen de NOS, want als dit geen racisme, fascisme, nazisme en nog meer ergs is dan weet ik het niet meer. Rennen boys.

   Verwijderen
  4. Rond 21:00 á 22:00 uur begon de rotzooi al met een steekpartij.

   New years eve 2015, Immigrant riots in Cologne Germany - An eyewitness account

   https://www.youtube.com/watch?v=W9TOdMzOH1U

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Hahahahaha!

   Verwijderen

  6. "Er heerst een groot taboe om te praten over de criminele asiel zoekers die in afwachting van hun verblijfsvergunning alles wat los en vast zit stelen"

   Waarom een taboe. Gewoon oppakken en op het vliegtuig zetten. Als je niet weet waar je ze moet droppen, zet je ze maar neer in centraal Afrika. Dan kunnen vandaar uit naar huis.

   Het is jammer maar het zal blijken waar te zijn. Onder de groep vluchtelingen die via Turkije naar Europa zijn gegaan zitten vele ISIS strijders. Het is heel belangrijk die er uit te pikken en te behandelen met speciaal toezicht dan wel terug te sturen naar land van herkomst.

   Verwijderen
  7. @oligarch,

   En als dat nu helemaal niet de bedoeling is, maar de bedoeling om Europa te destabiliseren, wat dan?

   Maar zijn wij nu op een punt gekomen waar wij apathisch toekijken hoe onze vrouwen onzedig worden betast?

   Verwijderen
  8. Joop, dat niet alleen. We zullen ook apathisch accepteren dat onze "vrije" samenleving onvrij wordt, zodat onze dochters niet onzedig betast worden. Alles om ons veilig te laten voelen.

   Verwijderen
  9. @oligarch,

   Ik kan mij moeilijk voorstellen dat dit zonder gevolgen blijft.

   Verwijderen
  10. Wat doen we er aan ?. Kunnen we met 200.000 man naar het malieveld gaan om te protesteren tegen verdere immigratie ?.

   Verwijderen
  11. Dat kan, het haalt alleen niets uit. Nee, destabilisatie gaat gepaard met chaos en geweld, waarna er (een Nieuwe) orde wordt geschapen. Ordo ab chao, die destabilisatie bedoel ik.

   Verwijderen
  12. Juist Joop , kijk naar Frankrijk die zijn nu met noodwet een Politiestaat geworden waar je rechteloos opgepakt kan worden, weer een democratie verkracht......voor onze "veiligheid"

   Verwijderen
  13. @Alain Kahn,

   Precies! Gerard Bouman zei niet voor niets dat er hier in Nederland ook aanslag gaat plaatsvinden. Je kan er op wachten maar de AIVD/MIVD weten van niets hoor.

   Verwijderen
 11. Paul Joseph Watson zegt het recht voor z'n raap!

  The Rape of Europe

  https://www.youtube.com/watch?v=KUPuMs3E_k0

  BeantwoordenVerwijderen
 12. http://russia-insider.com/en/politics/mayor-cologne-suggests-code-conduct-german-women-after-200-are-attacked-gangs-arab-men

  getuigenverslag:

  http://russia-insider.com/en/politics/mayor-cologne-suggests-code-conduct-german-women-after-200-are-attacked-gangs-arab-men

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. New years eve 2015, Immigrant riots in Cologne Germany - An eyewitness account
   https://www.youtube.com/watch?v=W9TOdMzOH1U

   In het artikel van Russia insider de hotel medewerker die alles heeft meegemaakt. Politie heeft dit nog nog niet eerder meegemaakt en hij ook niet. Dit is echt, dit is geen propaganda van PEGIDA. Vele mensen werd hun kop van hun hoofd geschopt toen ze al op de grond lagen. Mensen die smeekten of ze het hotel in mochten omdat ze zo bang waren. De cellen zaten overvol en dus moesten ze gevangenen vrijlaten om plaats te maken. Toen gingen die vrijgelaten gevangen keihard "fuck the police" roepen en spugen naar de politie.

   Verwijderen
  2. Die Henriette Reker-burgemeester van Keulen-kan rekenen op een mooi baantje in de toekomst. Mogelijk zelfs een uitnodiging voor de komende Bilderberg ontmoeting.

   PRO-REFUGEE MAYOR DEFENDS MIGRANTS AFTER MASS SEXUAL ASSAULT OF GERMAN WOMEN
   Official claims rape crisis has nothing to do with refugee program
   http://www.infowars.com/pro-refugee-mayor-defends-migrants-after-mass-sexual-assault-of-german-women/

   Verwijderen
 13. Coalitie van het middeleeuwse regime KSA heeft nu een revalidatie centrum voor blinden in Sanaa Yemen gebombardeerd
  Saudi-Led Coalition Bombs Yemeni Center for the Blind
  http://sputniknews.com/middleeast/20160107/1032773207/saudi-bombs-center-for-blind.html#ixzz3wVLjLNzc

  BeantwoordenVerwijderen
 14. IS verliest of gaat verliezen de olie uitkomsten uit Syrië en in iets mindere mate in Irak. Nu staan ze aan de poort bij de grootste olie terminal van Libië

  Islamic State clash with guards near Libya’s Es Sider oil port
  https://citizentv.co.ke/news/islamic-state-clash-with-guards-near-libyas-es-sider-oil-port-110859/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mylène de la Haye: "Demmink, iedereen weet dat dat gewoon een vette pedofiel is"
   http://degrijzeduif.blogspot.nl/2015/12/mylene-de-la-haye-demmink-iedereen-weet.html

   Verwijderen
 15. Video: Even Funerals Are a Giant Financial Scam in America
  http://truthstreammedia.com/2015/12/23/video-even-funerals-are-a-giant-financial-scam-in-america/

  Waarschijnlijk ook in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Waarschijnlijk ook in Nederland."

   Yarden!!!

   Verwijderen
 16. Keulen Wie de problemen met criminaliteit en migranten benoemt, is gelijk een nazi, klagen critici in Duitsland. Volgens politicoloog Klaus Schroeder hebben ze een punt. Duitse media denken dat ze de bevolking moeten opvoeden en brengen daarom bepaald nieuws niet, zegt hij. „Maar juist als je zwijgt, speel je de populisten in de kaart.”
  http://www.nrc.nl/handelsblad/2016/01/06/moffelt-duitsland-geweld-door-migranten-weg-1577607

  Staat zelfs in de NRC die zelf trouwens een paar ton boter op zijn hoofd heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hebben we de hoofdredacteur van het NATO ehhh NOS "nieuws" ook niet horen zeggen dat ze bepaalde dingen niet vertellen.

   Verwijderen
 17. Heeft iemand al bewijzen voor de gebeurtenissen in Keulen gezien?

  Ik heb alleen een hotel-medewerker een verhaal zien vertellen. Oligarch gaf de link al eerder: https://www.youtube.com/watch?v=W9TOdMzOH1U
  Dan zijn er beelden bij CNN van 'doodsbange meisje' dat slechts gedeeltelijk in beeld wil. Haar verhaal is veel minder ernstig.

  Maar ik kan die informatie niet rijmen met de twee videofilms die ik op yoputube heb gezien van Manfred O.
  https://www.youtube.com/watch?v=mCUDTTMzHjE

  Hij filmde in totaal 20 minuten, op datzelfde plein. Ik zie grotendeels Turkse of Marokkaanse jongemannen die gebiologeerd naar eenvoudige vuurpijlen kijken. En alles filmen. Ik zie vele tientalle telefoons die aan het filmen zijn. Ze zijn heel keurig en rustig,en vermaken zich prima met dit saaie vuurwerk.
  In de 20 minuten durende verslag zien ik welgeteld 6 meisjes van de leeftijd tussen 20 tot 40 jaar.
  Het gaat er zo te zien heel rustig aan toe.
  Nu weet ik niet hoe laat deze film is gemaakt, natuurlijk.
  Maar liepen er dan 's nachts plotseling volop vrouwen rond daar?
  En waar zijn al die telefoons gebleven: kon niemand één minuutje filmen van al die gruwelijkheden? Van het schieten op de Dom? Van de dronken figuren?
  De film van Manfred O. duurt 20 minuten en hij laat een saaie Nieuwjaarsnacht zien. Maar als je de commentaren leest dan zie je hoe overspannen vele Duitsers zijn.
  Ik houd het goed voor mogelijk dat we hier een zaak hebben die even waar is als het Timishoara Massacre en het Tienanmin Plein massacre: It never happened!
  Ik houd me aanbevolen voor beelden die íets ( een flintertje maar! ) aan geweld laten zien. Ik denk dat het er in Twello en Grollo heel wat ruiger aan toe gaat. Om over dat plaatsje Veem of Veen maar niet te spreken.
  http://xevolutie.blogspot.nl/2016/01/509-north-african-men-assault-women-at.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus wat wil je zeggen jan??

   - het is maar een hoax?
   Maar er zijn wel 116 aangiften

   - feit is wel dat politie het plein voor 00.00 had 'schoongeveegd' en feit is ook dat het voor het station is waar je dus veel beweging heb van mensen (van en naar trein)

   "It never happened! "
   Dus dan is het hele gebeuren dat de MSM het niet oppakte toch geen onzin, want er gebeurde niks

   Blijft over die 116 aangiften
   Fake?
   Of wel waar, en waarom zouden die vrouwen dan wel aangifte doen?

   Verwijderen
  2. Ik zeg niks meer of minder dan wat ik zeg, LGK.
   Het staat er allemaal uitgeschreven.En als je meer wil weten, dan kijk je even op de blog.

   Waarom die vrouwen aangifte doen?
   Omdat de Duitsers ten einde raad zijn met die enorme toevloed van vreemdelingen in de laatste 30 jaar. Ik begrijp dat en voel met ze mee. Ik ben ook niet blij met de massa immigratie, en heb dat in 1991 ook gezegd. ( Drie koloms kop in regionaal dagblad). Maar je werd met pek en veren overladen.
   Ik heb nooit de Islam als schuldige gezien.
   Elke massa-immigratie is bedreigend voor elke autochtone bewoner.

   Die vrouwen zijn misschien even tegen een man opgelopen, of de man bleef even te lang staan, expres, en lokte het contact uit. Of hij deed het actief, dus echt naar de borsten grijpen. Allemaal niet zo verwonderlijk tijdens karnaval of op nieuwjaarsnacht.

   Wat ik vraag, en niet snap: waar zijn de video's ?
   Dat is alles.

   Verder: Kijk eens 's nachts naar de tv bij ons. Alle kanalen vol half naakte vrouwen die zich wulps draaien en smeken om hen te bellen. Hoe wil je dan dat deze mensen over onze vrouwen en onze zeden denken?
   En wat denk je van groeps-psychologie? In groepen krijg je de meest onwaarschijnlijke effecten: mensen die gezamenlijk toekijken hoe iemand langzaam verdrinkt. Of inderdaad: groeps verkrachtingen of aanrandingen.
   Tenslotte: Na 15 jaar beschuldigen en vernederen en moslimlanden vernietigen kan ik me wel voorstellen dat een moslim-jongeman op nieuwjaarsnacht even iets terug doet. Ik kan er helemaal in komen.

   Maar in feite is al het bovenstaande onbelangrijk. De vraag is: wat gebeurt hier? Zijn dit de stepping stones die 'nodig zijn' om het volk rijp te maken voor een rechtse dictatuur ?
   Is dat wat er achter zit?
   En dat geraffineerde bericht dat de Media en de politie het dagenlang geheim wilden houden, dat dient uiteraard om de gewone man nog woedender te maken.

   Maar ik hoor graag van anderen wat ze er van denken.

   Verwijderen
  3. We staan op onze achterste benen om "de rellen in Keulen", waar we welgeteld nog 0 filmpje gezien hebben, behalve wat rondvliegende pijltjes.

   Over Odessa waar het internet vol ligt met gruwelijke beelden, heeft men het nooit gehad, terwijl de beelden daar WEL boekdelen spreken.

   Vreemd.

   Verwijderen
  4. Blik, klopt. De odessa slachting is vele malen erger.!

   Maar ook in deze zaak duurde het 4 dagen voordat de MSM pers ermee kwam. Er zijn bepaalde zaken (zoals de directeur van de staats televisie heeft gezegd)die men de bevolking liever niet wil laten zien.

   Tsja Odessa is ver weg. De immigranten in Europa zijn heel dichtbij. De west Europese burger ziet zijn maatschappij snel veranderen en niet ten goede.

   Verwijderen
  5. Inderdaad, ik heb (nog) geen beelden gezien van grijpgrage Arabieren en/of Noord-Afrikanen, wel het afschieten van vuurpijlen ricting het publiek (wat weer als provocatie gezien kan worden). Waarom dan 4 dagen mediastilte terwijl er op 1-1-2016 al over bericht was, waarom gebeurde precies hetzelfde in meerdere steden?

   Neem van mij maar aan dat die gebeurtenissen echt gebeurd zijn en dat er een agenda achter zit. Het eerste wat bij mij opkomt is, chaos creëren t.b.v. een hoger doel. Dat hogere doel is bij de neo-cons bekend, nu hier nog!

   Verwijderen
  6. Mag ik hieruit opmaken dat de aandacht van Keulen moet worden afgewend?

   https://www.kpnvandaag.nl/w3/nieuws-tonenop/hele-kamer-trekt-aan-de-bel-over-honger-syrie.htm#/

   Verwijderen
  7. Joop heel simpel. Ze willen de natie staat en de middenklasse vernietigen. Ze willen falende staten / chaos en oligarchie. Dit alles voor wereld dominantie

   Verwijderen
  8. @oligarch,

   Kom op, zo moeilijk is het niet. Jij bent toch ook op de hoogte van de economische situatie in de VS?
   Wat volgde er op de crash van 1929? En wat gaat er volgen op de crash van 2008?

   http://russia-insider.com/en/politics/us-elite-wants-destroy-russia-any-price/ri12084

   Verwijderen
  9. Oudejaarsavond om 22:45 uur waren er al meisjes/vrouwen die huilend bij politieagenten stonden om hun verhaal te doen.

   Die Polizei sei machtlos gewesen, die Bürger zu schützen, sagte ein anderer Beamter: „Ich habe junge Frauen weinend neben mir gehabt, die keinen Slip mehr trugen, nachdem die Meute sie ausgespuckt hatte.

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/01/07/polizei-berichte-aus-koeln-es-war-viel-schlimmer-als-bisher-bekannt/

   Verwijderen
  10. Het tweede wat nu bij mij opkomt is, de BND!

   Verwijderen
  11. Of de CIA, is één pot nat!

   Verwijderen
  12. Jan V

   "Tenslotte: Na 15 jaar beschuldigen en vernederen en moslimlanden vernietigen kan ik me wel voorstellen dat een moslim-jongeman op nieuwjaarsnacht even iets terug doet. Ik kan er helemaal in komen."

   Je hoort graag wat anderen er van denken?

   Dat kan. Ik vind dit echt een heel zieke gedachtegang. Meisjes met een hoofdoekje ook maar op enige lastig vallen omdat (bijvoorbeeld) christenen elders in de wereld worden vermoord; het zou niet in m'n hoofd opkomen. Maar als moslimmannen 'even iets terugdoen' is dat heel begrijpelijk. Zieke manier om een statement te maken meneer Verheul.

   Verwijderen
  13. Vrij reizen door de EU heeft zijn voordelen en voor anderen nadelen. Maar hoe je als 14-jarige Syrische asielzoeker uit Nederland in Weil am Rhein terechtkomt dat vraagt niemand zich af!

   Asielzoeker (14) vast voor verkrachting

   WEIL AM RHEIN (ANP) - Een veertienjarige Syrische asielzoeker uit Nederland is opgepakt voor een groepsverkrachting in Duitsland. Tijdens de jaarwisseling zou hij betrokken zijn geweest bij het misbruiken van twee meisjes van vijftien en veertien. Ook drie andere asielzoekers uit Syrië zijn opgepakt.

   https://www.kpnvandaag.nl/w3/nieuws-tonenop/asielzoeker-14-vast-voor-verkrachting-.htm#/

   Verwijderen
  14. O ja?

   Volgens de politie is er geen verband met de massale verkrachtingen en aanrandingen die tijdens de jaarwisseling gebeurden in Keulen en andere Duitse steden.

   Verwijderen
  15. Uw analogie klopt niet, Dawg.
   Als Christen-jongeren in een moslimland steevast zouden worden vernederd, geen baan kunnen krijgen en uitgekotst zouden worden door de hypocriete en onwetende moslim-massa, èn als elke avond op de moslim tv de moslim-vrouwen hun blote borsten staan te strelen en vragen of je hen alsjeblieft belt, dàn zou ik er wel begrip voor kunnen opbrengen als die Christen-jongens in een halfdronken bui en met de ongeremdheid die bij een groep hoort de vrouwen zouden aanraken op imtieme plekken.
   Dat gebeurt ook door volledig nuchtere mannen op allerlei plaatsen, zoals drukke metro's.
   U doet nu trouwens net alsof ik het goed keur. Dat doe ik niet. Maar ik kan er wel inkomen dat die mannen één uurtje op het jaar even niet het slachtoffer willen zijn. Dat er even wat frustratie uit moet.

   Maar laat ons wachten op de beelden. Àls het gebeurd is, dan mòeten die er zijn.
   Ik verwacht wel dat er onbehoorlijke zaken zijn gebeurd. Dat gebeurt heel vaak in dit soort omstandigheden, overal ter wereld. Maar de vraag is of het zo massaal was als beweerd wordt. De publiciteit er over is in elk geval zeer massaal. Daarom denk ik dat er mogelijk een andere agenda wordt uitgevoerd.
   ( Vergelijk de ophef over de MH17 met de ophef over het Russische passagiers vliegtuig. Bij de MH17 hadden de Westerse Machten een agenda.)

   Verwijderen
  16. "Maar laat ons wachten op de beelden."

   Laten we daar dan maar de aandacht op richten, want (inderdaad) de massale aandacht voor Keulen in de MSM kan van alles betekenen, evenals de relatieve radiostilte in de eerste dagen na Oudejaarsnacht.

   Verwijderen
  17. "U doet nu trouwens net alsof ik het goed keur. Dat doe ik niet. Maar ik kan er wel inkomen dat die mannen één uurtje op het jaar even niet het slachtoffer willen zijn. Dat er even wat frustratie uit moet."

   Met deze uitspraak wek je inderdaad de suggestie dat je het goedkeurt, ja! Alsof het in de kruis grijpen van jonge vrouwen en meisjes het enige middel is om van hun frustraties af te komen? Zij waren nota bene oud en nieuw aan het vieren en vuurwerk af aan het afsteken, was dat geen ontspanning genoeg om van hun frustraties af te komen?

   Het is mij overigens al eerder opgevallen dat jij graag het boetekleed aantrekt als het om misdaden van de VS/NAVO gaat. Moet je niet doen, je moet afstand van de VS/NAVO nemen, zij plegen die oorlogsmisdaden niet uit onze naam noch uit de naam van de democratie en ik hoop dat ik je niet hoef uit te leggen wie het dan wel zijn!

   Verwijderen
  18. Ik heb nog eens naar die twee filmpjes gekeken, en zie nu plotseling dat ze rond half 8 's avonds zijn opgenomen.
   Dat betekent dat ze slechts de sfeer weergeven aan de vooravond. Je ziet wel dat het er dan nog heel goedmoedig aan toe gaat. En ja, af en toe gaat een vuurpijl een beetje gevaarlijk het publiek in. Keur ik ook niet goed, maar kan ik wel inkomen: dat maakt het nog een beetje spannend.( Hoewel het meestal uit klunzigheid gebeurt, denk ik: zie min. 4.57 )

   Het wachten blijft op bewijzen: video's van camera's in het hotel. Video's van ongerechtigheden die in het station zouden hebben plaatsgevonden.
   En altijd blijft: afwegen tegen soortgelijke zaken elders, waar géén vluchtelingen zijn, maar gewoon hollandse jongens. ( https://www.youtube.com/watch?v=uQts0e9c1NI )

   Verwijderen
  19. Hier een verslag met beelden van Die Welt (een schandaalblad, zover ik weet): http://www.welt.de/politik/deutschland/article150729450/Das-Protokoll-zur-Koelner-Chaos-Nacht-zum-Nachlesen.html

   Ik kocht vandaag Bild, en daarin lees je precies dezelfde citaten van dezelfde agent.
   Die agent vindt het allemaal vreselijk. Hij moet eens naar het dorpje Veen op stage, of naar Haren (bij Groningen), dan wordt deze diender uit de wereldstad Keulen even bij de tijd gezet wat betreft 'gedrag van hooligan-achtige groepen'.

   En dan die meisjes die verontwaardigd zijn dat ze door enkele mannen zijn gekust en soms zelfs aan de borsten beroerd... Tjonge tjonge. Als we daar àltijd wereldnieuws van zouden maken ( zoals hier duidelijk gebeurt), dan verkocht iedereen zijn tv. (Nee nee, ik keur het niet goed!)

   Het aantal getuigen met straffe verhalen is dus tot nu toe: TWEE. Een agent en een hotelbediende.
   Aantal video-bewijzen op dit moment: NUL.
   Vermoedelijk aantal telefoon-camera's ter plekke: 2000.

   Verwijderen
  20. Hier nog een filmpje.Eerst een weergave van het programma Brisant, dat misschien als een der eersten melding maakte.
   Verder bezorgde politie-agenten.
   https://www.youtube.com/watch?v=2g_8CLxv--c

   Enkele vrouwen getuigen: een ca 38 jarige vrouw zegt dat ze zich onveilig voelde met al die mannen om zich heen.
   Dan de 17 jarige Linda, die ook op CNN haar zegje doet en slechts onherkenbaar in beeld wil, zegt dat ze is betast, en ook dat er iets van haar is gestolen.

   Ook Brisant heeft geen beelden. Ze gebruiken de beelden van Manfred O. Maar die worden snel en soms vervaagd gemonteerd, zodat het lijkt alsof het er wild aan toe gaat.
   U ziet ook de knullig afgestoken vuurpijltje ( van minuut 4,57 uit de originele film), maar nu sneller gemonteerd en de voice over zegt dat het er agressief aan toe ging.

   Als je het mij vraagt: hier wordt de info vervalst.
   Op de originele film( Teil 1) op minuut 4,57 zie je duidelijk dat die jongens heel rustig zijn en geconcentreerd met hun vuurpijltje bezig. Uit onnozelheid laat hij de pijl dalen, en die vliegt verderop bijna tegen enkele jongens aan. Eentje spring verschrikt opzij. Volgens mij is iedereen blij met wat opwinding.
   Maar als je de voice over van Brisant mag geloven is er al een heftige stemming. De zelfde vuurpijl zie je dan afgaan: op minuut 4,34, op de film van Brisant. Hij zegt ookk nog dat het dan half 12 is, maar we weten dat het half 8 is.

   Kortom: grote stemmingmakerij !

   Verwijderen
 18. Enorme fittie op internet en twitter. Fransisco van Joel mengt zich in het "Keulen" debat en haalt, op een beetje vreemde manier, uit naar Wierd Duk. Wierd is woest.
  http://www.joop.nl/opinies/65893

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Boris Berezovsky, the exiled Russian tycoon, has been found dead at his home in Surrey, news agencies reported on Saturday.

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/01/putins-purge.html

  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/boris-berezovsky-inquest-open-verdict-3293735

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp het even niet goed, Joop.
   Berezovsky is al een paar jaar dood. Ik snap ook niet wat Stan van Houcke met dit bericht wil zeggen.
   NB: dit is geen aanval. Dit is een vraag : wat zie ik over het hoofd.

   Verwijderen
 20. Uitstekend artikel op beurs.com

  http://beurs.com/2016/01/07/niet-in-onze-media-rusland-snelt-bevriezende-oekrainers-te-hulp/87690

  Klopt inderdaad dat de Russen een stad in oekraine dicht bij de Krim van gas voorzien hebben vanuit de Krim. En klopt dat dit de westerse media -natuurlijk- niet haalt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rusland had de Krim nooit in mogen nemen, dat is een oorlogsdaad pur sang!!

   Verwijderen
  2. En de VS hadden nooit Irak en Libië mogen bombarderen, dat was een oorlogsmisdaad, pur sang!

   Verwijderen
  3. Enige verschil dat bij "de inname" van de Krim 0 druppels bloed gevloeid hebben, en bij de "inname" van Irak en Libië miljoenen het leven gelaten hebben, maar volgens Hillary, "it was worth it"

   Verwijderen
  4. Had heeeeeel misschien ook wel iets te maken met het gegeven dat aansluiting bij de Russische Federatie ook overwegend de wil was van de bevolking van de Krim. Iets waar die bevolking sinds het uiteenvallen van de Soviet Unie al meerdere malen langs politieke weg een poging toe had ondernomen.

   Verwijderen
  5. Heeft Hillary gezegd "It was worth it ?"
   Ik weet dat Albright zei dat die 500.000 dode kinderen als gevolg van de ( op leugens gebaseerde) sancties, wel nodig waren: zie de homepage
   http://www.informationclearinghouse.info/
   en dan in de linker marge, tweede video.

   Verwijderen
  6. @1974

   De Krim is altijd Russisch geweest. Slechts door een administratieve herindeling onder Chroesjtsjov in een tijd dat allemaal niet uit leek te maken bij UA gevoegd. Sinds de ineenstorting van de SOviet Unie heeft de bevolking van Krim altijd onafhankelijkheid van UA nagestreefd. Ze hadden niet voor niets een aparte status. De aansluiting bij de Russische Federatie is niet voor niets zonder bloedvergieten verlopen. Zonder die Russische soldaten had de Ukraine de verkiezingen gedwarsboomd. Niemand heeft met de loop van een Kalasjnikov tegen z'n hoofd gestemd.

   Dat de Russische regering het allemaal prima vond laat zich raden, maar 't is uiteindelijk de NAVO die gegokt en verloren heeft. En nu zijn de druiven ongelofelijk zuur. Mooi man.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Ja voor jou, jij wil eigenhandig de geschiedenis herschrijven die totaal niet gegaan is zoals jij hebt gezegd....maar ook dat weet ik al sinds ik je ken, je doet alles maar dan ook alles om je fascistische en racistische agenda erdoor te jagen en de angst te laten regeren. Maakt niet uit of je er voor moet liegen, bedriegen, geschiedenis herschrijven, het maakt je niet uit...je zou er nog voor moorden ook nog denk ik??

   Verwijderen
  9. Er is niks gewist. Je argumenten staan er nog steeds: racist, facist, professioneel hater, vals mannetje, etc.,etc.

   Verwijderen
 21. Nieuwe democratische Poolse mediawet moet ook in Nederland komen!

  "In Polen is per onmiddellijke ingang nu een nieuwe mediawet van kracht. Met deze wet wordt het mogelijk dat hoofdredacties bij de publieke omroep ontslagen en benoemd kunnen worden door de regering."

  Moet er ook een dergelijke wet in Nederland komen. Joost Niemöller vindt van wel.

  http://joostniemoller.nl/2016/01/nieuwe-democratische-poolse-mediawet-moet-ook-in-nederland-komen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Tegen wie ben je aan het bazelen Dawg?? Tegen jezelf, of tegen hersenschimmen???

   Verwijderen