maandag 18 januari 2016

Nobelprijs bommen voelen beter

Als Obama vertelt dat het opheffen van de sancties tegen Iran is te danken aan de diplomatie van de VS dan is het NOS-journaal van Marcel Gelauff er als de kippen bij om daar zijn bulletin mee te openen, zoals gisteren het geval was.

Het is een typisch WC-eend bericht van het niveau: "Opkanppen geweldsslachtoffer te danken aan vredelievende gedrag dader die al een tijdje niet meer geslagen heeft". De voor de VS door het slijk gaande geheel onafhankelijke Marcel Gelauff plaatst het slaafs en gedwee in zijn NATO NOS-journaal.

Inmiddels heeft de VS, het enige land dat ooit kernwapens op een ander land gegooid heeft, alweer nieuwe sancties tegen Iran afgekondigd in verband met een Iraanse test met een raket waar een kernkop op kan. De arrogantie van de VS kan nauwelijks duidelijker in beeld gebracht worden. Het land dat het ene land na het andere ongevraagd binnenvalt, in chaos dompelt en met een lading terroristen achterlaat, neemt Iran de maat dat sinds mensenheugenis geen land iets aangedaan heeft, maar begrijpelijkerwijs (kijk maar eens op een kaart) zich wel wil kunnen verdedigen.

En dan hebben we het nog niet eens over de ontelbare bommen die Obama stimuleert en faciliteert zoals die van het Oekraïense schrikbewind op de bevolking van Donbass.

Artikel tot stand gekomen met dank aan Joop (cartoon).

66 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is zou graag de aandacht willen vestigen op de comment sectie van dit artikel, lees vooral de comments van Abe!

  https://consortiumnews.com/2016/01/15/mh-17s-unnecessary-mystery/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   En anders lees je onderstaand artikel, daar heb je wel een stel goed werkende hersens voor nodig die goed kunnen denken maar ik betwijfel ten zeerste of jij daarover beschikt.

   http://www.whathappenedtoflightmh17.com/chairwoman-dutch-parliament-committee-dsb-will-not-answer-any-more-questions-on-mh17/

   Verwijderen
  2. O en lees ook even het comment van Basic Dimension!

   Verwijderen
  3. Dit is echt een uitstekend artikel. En voor de twijfelaars: de reputatie van deze site is uitstekend!

   En verrassing! De Volkskrant publiceert een artikel van Oleg Stortsjevoj (de NL representatie van zijn naam ziet er erg lelijk uit) Wat veel erger is is dat door die idiote spelling een Google search zeer moeilijk en vervelend wordt). Afko´s vertalen en een eigengereide spelling van internationale namen is een effectieve methode om onze bevolking digitaal te isoleren van internationale bronnen.

   Voor namen in een ander schrift zouden de spellingmakers zich geen vrijheden moeten mogen veroorloven: het knijpt ons taalgebied af van de vaart der volken!

   Олег Stortsjevoj ( google translate) geeft slechts 777 zoekresultaten.

   De internationale vertaling van zijn naam is: Oleg Storchevoy: dit uit de zoekopdracht: [russian aviation director oleg].

   een zoekopdracht met zijn meer internationale benaming: Oleg Storchevoy geeft in Google translate Олег Сторчевой: dat geeft 47.300, voor mij onleesbare, hits. Dwze linguistische truc betekent een afknijpen van IT info tot slechts ruim 1.6 %!!!   Verwijderen
  4. @LGK,

   "Als u het zo'n goede website vindt zonder daar onderbouwing voor te geven kunt u net zo goed de Donald Duck lezen"

   Hoezo, ben jij zelf niet in staat om te interpreteren?

   Verwijderen
  5. @LGK,

   "Moet Parry vaker doen, bronnen aanhalen die fake verhaaltjes vertellen"

   Toevallig vertelt Parry geen fake verhaaltjes, daar heeft de DSB wel voor gezorgd door geen antwoorden meer te verstrekken over MH-17 die buiten het definitieve rapport vallen en die rechtstreeks wijzen naar Oekraïense betrokkenheid.
   Anders hoeft artikel 57 namelijk niet in werking te treden.

   De DSB heeft zichzelf verraden.

   LOL

   Verwijderen
 3. Trump werd weer gedemoniseerd bij de NOS. Niet normaal. Ik begin zowat te denken dat de man echt onafhankelijk is. Ik geloof dat de EU commissie heeft bepaald dat de man ALLEEN maar negatief in het nieuws mag komen.
  Ja, geen moslim vluchtelingen naar Amerika. Lijkt me logisch. Hij wil geen jihad strijders Amerika binnen laten. Hij wil geen gasten binnen laten die met zijn zevenen een maagd bewerken en alles bij haar kapot maken zoals we eerder in een video zagen. Denk maar aan al die aanrandingszaken in denemarken, zweden, finland en duitsland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. >> Denk maar aan al die aanrandingszaken in denemarken, zweden, finland en duitsland.<<
   Meestal is het een goed methode om te onderzoeken wie er voordeel heeft bij het misdrijf om er achter te komen wie de daders of initiators zijn. Als je dat toepast op “al die aanrandingszaken”, kom je vanzelf uit bij Wilders, c.q. de CIA, wiens parasitaire bestaan valt of staat bij chaos. Hoe vreselijk deze misdaden tegen vrouwen ook zijn, zaak is niet je kop te verliezen door met je buik te gaan denken.

   Verwijderen
  2. Wat ik wilde zeggen is dat het logisch is dat Trump niet instemt met het toelaten van vluchtelingen.
   Het is in het belang van de globalisten om de vluchtelingen toe te laten in Europan. Einde natiestaat, welkom nieuwe wereld orde. Wilders bepaalt niks. In het ergste geval is hij een klein harlekijntje voor de corporatistische centrale bankiers oligarchen.

   Verwijderen
  3. Verder reageer ik helemaal niet met mijn onderbuik. Ik observeer wat er gebeurt. Let maar op volgend jaar, massieve aanslagen in Europese steden. Er zitten enkele duizenden jihad strijders tussen de vluchtelingen. Plus wat er nog geronseld gaat worden het komende jaar.

   Verwijderen
  4. Kroel,
   Ik denk juist op langere termijn. En ik zou de vluchtelingen met open armen ontvangen als ze na 2 jaar of zo weer weg zouden gaan. Dat gebeurt niet. De vluchtelingen worden met bussen in Hongarije en Kroatië opgehaald. Jullie zijn pionnen in ons grotere politieke spel. Het is een globalistische agenda -net zoals het bombarderen van Libië dat was- en die agenda is in het belang van wat oligarchen die een bepaalde wereld orde nastreven en niet in het welzijn van de Nederlandse c.q Europese burgers.

   Verwijderen
  5. Je jaagt mensen onnodig angst aan...wat als veiligheidsdiensten wel goed opletten en die gekken er tussenuit plukken??

   Dat gebeurt dus niet. Je ziet dat de politiek en de politie de negatieve zaken in de doofpot stopt. Je hebt Parijs gezien. Ik zie een trend, jij misschien niet. Ik hoop dat jij gelijk hebt.

   Verwijderen
  6. @oligarch19 januari 2016 10:55
   Werkelijk beangstigend is het dat men met zoiets als "alleen moslimmannen hebben een fallus onder hun hersenpan" zoveel aandacht kan trekken dat men er de echt machinaties mee kan versluieren.

   Verwijderen
  7. @Feng,
   Die mannen komen uit oorlogsgebieden waar chaos en wetteloosheid de norm is. Vrouwen zijn daar op grote schaal misbruikt. Mensen zijn daar voor de lol doodgeschoten en levend ravijnen in gegooid. Mensen zijn verplicht om naar onthoofdingen te kijken. etc etc. Jij en ik veranderen ook als we in zo'n omgeving leven cq hebben geleefd. Net als zo'n vrouw die door zeven man is genomen. Die is voor de rest van haar leven veranderd. We moeten hier niet lichtzinnig over denken.

   Verwijderen
  8. @ oligarch19 januari 2016 11:38
   Ja de lijst is verschrikkelijk en lang, maar de bedoeling hiervan is enkel om jouw aandacht te fixeren zodat je niet verder meer zoekt naar de réden van deze orkestraties.

   Verwijderen
  9. @ Oligarch,
   1. Ik meen dat Trump (ik mag hem wel) zei dat àlle moslims de toegang tot de VS zou worden ontzegd. Dat gaat echt te ver natuurlijk.
   2. Trump heeft heel warme banden met de joden en met Israel, dus wat dat betreft vertrouw ik hem niet helemaal.
   Àls hij gekozen wordt, zal ie worden gebruikt.
   3. Op Zaplog heb ik enkele dagen lang verdedigd dat 'Keulen' mogelijk een hoax is, omdat er totaal geen bewijzen zijn: er zijn geen video's. Verklaringen kan iedereen afleggen.
   (Denk aan Colin Powell, aan Nayirha etc etc.)
   Niemand van mijn tegenstanders kwam ooit met een goede video. Da's opmerkelijk in deze moderne tijd. http://zaplog.nl/zaplog/article/waar_zijn_de_videos_uit_keulen

   4. Als je iets wil zeggen èn rechtvaardig wil zijn, dan moet je altijd de veroorzakers beschuldigen. Nooit de mensen die in de chain-of-violence een schakeltje zijn. Als jij soldaat wordt, maanden op trekt met een maatje en die wordt aan flarden geschoten, dan ga jij je ook als beest gedragen. Is het dan terecht om jòu daar voor te beschuldigen (ook) of beter om de lieden aan te vallen die de oorlog waar je in terecht kwam, hebben veroorzaakt zonder dat die oorlog nodig was voor eigen overleven?
   Dat die vluchtelingen hierheen komen is niet hun eigen idee. Anderen hebben dat zo geregeld. Val a.u.b die Anderen aan.
   Blijf niet zeuren over aanranders. Nu spreek je ineens over verkrachtingen. Waar? Op de Oktober Feste: elk jaar 200 verkrachtingen. Was dat ooit groot nieuws?

   Als je wil weten wie de aanstichters zijn: Petersen en Sabri hebben een heel helder verhaal geschreven (45 pagina's.)
   Ik heb de 7 delen achter elkaar geplaatst: http://xevolutie.blogspot.nl/2016/01/513-syria-best-analysis-so-far.html

   5. De hartelijke groeten aan Chang Sanfeng. Lang niets van je gehoord!

   Verwijderen
  10. @Feng,
   Je zegt de aanranding/verkrachting/beroving zaken zijn georkestreerd.

   Ik zit met wat vragen.
   Wat is de reden van de orkestraties, welk doel dienen zij ?
   Wie organiseren de orkestraties, heb je namen ?
   Waarom hielden de politie en de autoriteiten de aanranding/verkrachting/beroving zaken zo lang in de doofpot.

   Verwijderen
  11. @Jan,
   Dit is het laatste wat ik er over zeg.

   Door het binnenhalen van deze vluchtelingen/gelukszoekers, halen we ons enorm veel ellende binnen. Ik weet dat ze ook slachtoffer zijn. Sinds het begin van het omverwerpen van de regimes in 2011 ben ik voorstander van opvang in de regio. Er mogen wat mij betreft best enkele miljarden belasting geld daar naar toe om dat te organiseren. Ik vind het geen goed plan om ze binnen te halen, hoe zielig ze ook zijn. Dat vind ik vanaf het begin. Dus....dan ben ik maar politiek niet correct.

   Verwijderen
  12. Verkeerde stellingname, Oligarch.
   Je moet tegen de Amerikanen zeggen dat ze moeten ophouden om het Midden Oosten kapot te maken.
   Je moet geen tijd verliezen met hier op deze blog over geld en 'de beurs' te schrijven: allemaal van ondergeschikt belang als de Zionisten bezig zijn om de wereld te veroveren.
   Al die beurs-bewegingen zijn trouwens óók door hen veroorzaakt. De namen zijn bekend: Greenspan, Rubin en Summers hebben zich met hand en tand verzet tegen de regulering van de derivaten die destijds werd voorgesteld door de CFTC baas Brooksley Born. Ze wisten het zover te krijgen dat mevrouw Born ontslagen werd !
   Het zijn deze mensen die nu succesvol onze wereld aan het vernietigen zijn, zoals ze eerder het leven van de boeren in het Pools-Litouwse rijk tot een hel maakten en ook in Soviet Rusland zorgden voor een schrikbewind waar ca 60 miljoen mensen door stierven.
   En Oligarch is boos over mensen wiens land is vernietigd en die beschuldigd worden van massa-aanrandingen (geen beelden helaas!)
   Hoe ver kun je er naast zitten, Oligarch ?

   Over de Arendars: http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2009/05/26/holocaust-holodomor-origins-of-anti-semi?page=1 http://tiny.cc/alet4

   Verwijderen
  13. Hier alles over de vrouw die de Grote Crisis had willen voorkomen (en hàd voorkomen), maar werd verhinderd door de lieden die nu ook de vluchtelingen naar ons sturen: dezelfde kliek: http://www.businessinsider.com/the-warning-brooksley-borns-battle-with-alan-greenspan-robert-rubin-and-larry-summers-2009-10?IR=T

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. @Jan,
   Ik ben zeker boos op de aanranders en ik heb het niet over de Amerikanen zoals jij (bedoel je joe sixpack?). Ik heb het over de corporatistische zionistische centrale bankiers maffia die regeert volgens het model van Cecil Rhodes en die uit zijn op zoveel mogelijk macht en invloed in de wereld. (het zijn geen Amerikanen, het zijn transnationalisten die de wereld als hun domein zien.
   Ik ben verder tegen de komst van de vluchtelingen/gelukszoekers. Dit is een invasie. Dit dient de agenda van de heren die ik heb genoemd. Ik ben hier omdat ik niet in de orwelliaanse wereld van deze personen wil leven en daarom ben ik tegen alles wat hun agenda is. Is hun agenda om vluchtelingen naar Europa te sturen, dan ben ik er tegen. Is het hun bedoeling om Oekraïne te verankeren in Europa, dan ben ik er tegen. Is het hun bedoeling om een handelsverdrag tussen Europa en Amerika te sluiten dan ben ik er tegen.

   Jij zit er zeker warmpjes bij met een goed pensioen Jan ?. Ik zit er ook niet slecht bij, maar er zijn miljoenen mensen in Nederland die zitten er niet goed bij. En dat in een tijd dat de recessie er aan komt. Weet je hoeveel mensen er inclusief de gezinshereniging naar Nederland/Europa komen ?. Totaal onverantwoord om de huidige stroom toe te staan. Het is maar makkelijk om voor toestroom van vluchtelingen te zijn. Denk je dat ik het makkelijk vind om er tegen te zijn ?. Natuurlijk heb ik het er moeilijk mee. Het is jammer voor die mensen. Ik zelf zou ook niet vluchten, maar ik zou dienen in het leger van Assad.
   Onder andere dit bedoel ik met de orwelliaanse nachtmerrie van de globalisten. De wereld redden vanuit een mondain Zwitsers bergdorp.
   http://www.nrc.nl/next/2016/01/19/de-wereld-redden-vanuit-de-zwitserse-bergen-1581514
   Dit zijn juist de gasten die er voor zorgen dat de middenklasse een uitstervend ras is en dat de natiestaat met al zijn instituties verdwijnt. Jan, vind je het erg dat ik nog wat wil behouden van wat we de afgelopen 50 jaar hebben opgebouwd. ? Of moeten we maar overal aan meewerken?
   De grenzen moeten wat mij betreft snel dicht en het kaf moet van koren gescheiden worden. Ik hoop dat ik duidelijk ben geweest en ik schrijf hier over de beurs en al het andere wat me bezig houdt. Dit is het laatste wat ik gezegd heb over migranten. Succes met de migranten.!

   Verwijderen
  16. @oligarch,

   Maak je niet druk om Jan want ook Jan ziet het verkeerd. Het gaat erom hoe je de Europeaan boos krijgt en dat doe je niet d.m.v. nep aanrandingen dan wel nep verkrachtingen. Er zijn inmiddels ruim 700 aanklachten bij de politie in Keulen binnen en je kan mij niet wijsmaken dat dat allemaal nep verklaringen zijn. Maar ja, Jan voelt zich een beetje schuldig dat hij in zijn eentje de neo-cons niet tegen heeft weten te houden voor hun plannetje om de hele wereld te gaan beheersen.

   Daarnaast is er nog een mogelijkheid om de waanzin in het Midden-Oosten te stoppen. Amerikaanse jongeren moeten stoppen zich aan te melden bij het leger zodat het Amerikaanse leger vleugellam raakt. Maar ook dat is weer moeilijk omdat een hele hoop Amerikaanse jongeren werkloos zijn. Wie kent niet de beelden van Michael Moore's Fahrenheit 9/11?

   Verwijderen
  17. @ Oli

   Eens. Het heeft geen zin om Europa culturele zelfmoord te laten plegen, zeker niet als er alle reden is om aan te nemen dat dat nu net de bedoeling is van die invasie van migranten. 'Diversiteit' is één van die mooie buzzwoorden van de culturele marxisten die meestal precies het omgekeerde bedoelen van wat ze pretenderen. Diversiteit staat voor een aanval op de eigenheid en identiteit van volkeren (en dus juist een verlies aan diversiteit).

   Verwijderen
  18. Ik begrijp dat U allen met mij eens bent wie de ware daders op de achtergrond zijn.
   Ik blijf van mening: om de vluchtelingen weer naar hun eigen land te krijgen, en dus voor ons het probleem op te lossen, is het niet zinvol om met de rest mee boos te worden op die vluchtelingen (De bewijzen zijn te dun:700 aangiften, maar niet één overtuigende filmpje. Dit is Timishoara revisisted.) maar alleen zinvol om boos te zijn op Amerika en de Zionisten die de moslimlanden - de een na de ander- vernietigen, en zo die mensen op de vlucht jagen.

   Verwijderen
  19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  20. "Ik blijf van mening: om de vluchtelingen weer naar hun eigen land te krijgen"

   Ja, daarom openen wij hier in Nederland "tijdelijke opvang" voor 10 jaar. Of je moet van mening zijn dat men in Den Haag echt niet weet waar zij mee bezig zijn en niet weten hoe deze crisis te stoppen? Maar af je nu Washington, Londen, Berlijn, Parijs, Brussel of Den Haag neemt. voorop staat één ding en dat is de verwijdering van Bashar al-Assad en daarmee de fascistisch/zionistische neo-con agenda van het Project of the New American Century.

   Verwijderen
  21. @ Jan V

   Je moet het één doen en het ander niet laten.

   Verwijderen
  22. @oligarch19 januari 2016 17:28
   ________________________________________________
   Wat is de reden van de orkestraties, welk doel dienen zij ?

   Om de speelruimte van de critici te fragmenteren -zoals je dat ook op dit blog kunt waarnemen, om zodoende vrij baan te maken voor (bv) het Militair Industrieel Complex (MIC), de Multi-Nationals en de het Bankwezen dat keurig aan het handje loopt van die Multi Nationals.
   Dit bankwezen gebruikt zijn macht om de nieuwsvergaring monddood te maken simpel omdat elke vorm van informatie (krant, tv, radio, film, internet) bestaat bij de gratie van geleend geld. Hierdoor weet Jan met de pet (niet jij Jan :-))wat er aan de hand is en uiteindelijk in ons -het geïnformeerde deel, of een idioot, of een gevaarlijke gek zien die gecorrigeerd moet worden als de tijd rijp is -Zie Heesch als een provinciaal oefeningetje daarin.
   Dit volkstribunaal maalt er niet om, dat in een gezonde democratie de interactie tussen tegenstellingen het fundament is van een harmonieuze samenleving waarin iedereen in gelijke mate de kans krijgt zijn talent(en) te ontplooien.

   ________________________________________________
   Wie organiseren de orkestraties?

   De MIC, de Multi Nationals (Unilever, General Electric, Monsanto, Microsoft, Apple, etc) en het Internationaal Bankwezen, in een hypnotiserend dansje met elkaar, waarbij de een de centjes uitleent, de ander er voor zolang het duurt daar zijn productiemiddelen neerplant en de laatste, als dat niet meer rendabel is (lees de welvaart de proleten te mondig heeft gemaakt) de failliete boedel voor een habbekrats opkoopt -óók hele landen
   ________________________________________________
   Heb je namen?

   Het Amerikaanse Congres, de EU en onze eigen Volksvertegenwoordiging (waarbij Wim Kok de eer te beurt valt als eerste zijn pensioentje veilig te stellen door óók voor Nederland het eind van de geschiedenis af te kondigen). Ik hanteer hier wat algemene termen om het overzicht niet te verliezen. Maar als je wat dieper wilt, kun je zelf al googelend op de volgende namen, elke persoon of organisatie vinden die dit complot tegen de 99% als prioriteit in hun agenda hebben staan en geen middel schuwen om dat doel te bereiken: Chris Hedges, Wagenknecht, Prof. Michael Chossudovsky, Stephen Lendman, Tony Judt, P.C. Roberts, Andre Vltchek, Karel van Wolferen, Alastair Crook, Glenn Greenwald, Thierry Meyssan en voor wie geen Engels leest is er natuuuurlijk onze Nationale held Stan van Houcke -die als extraatje alles ook nog eens in een diep internationaal historisch perspectief plaatst, naast Irma Schiffers en nog enkelen die ik even niet kan vinden. Daarna is het niet moeilijk meer om de puntjes met elkaar te verbinden om de namen van de ware Jacob te ontmaskeren.

   ________________________________________________
   Waarom hielden de politie en de autoriteiten de aanranding/verkrachting/beroving zaken zo lang in de doofpot?

   Omdat ze slaven zijn van de hierboven beschreven bloedzuigers.

   Verwijderen
  23. @Feng,
   Bedankt voor je uitgebreide antwoorden. Mijn vragen spitsen zich eigenlijk toe op de ongeregeldheden in Keulen. Ik dacht dat je dacht dat die georkestreerd waren.

   Verwijderen
  24. oligarch19 januari 2016 21:54
   Ja wel zeker. Tactisch is het over de hoofden van de slachtoffers heen tegen ons -jou en mij- gericht, met een dolgedraaide massa als wapen. Of dacht je dat dat nog even op zich laat wachten? Er wordt "Massa" gesmeed middels het Gesundes Volksempfinden.

   Verwijderen
  25. @Feng,
   Ik heb de rellen in keulen beschouwd als die in Rotterdam in 1999 toen feijenoord kampioen werd. Een clubje hooligans hadden besloten om de juweliers zaken in het centrum te plunderen tijdens het feestje. Dagen van te voren hoorde ik al geruchten. maffia maffia en kick.

   De hangende en verveelde jongeren van Keulen wilde wel wat sensatie op oude jaars nacht. Ze hebben elkaar gecontact via de sociale media. Ik denk dat er verder geen NGO achter zit die dit heeft "georkestreerd of heeft geïniteerd". Kan het fout hebben natuurlijk.

   Cologne Muslim sex assaults were planned, Muslims traveled from France and Belgium to join them
   http://www.jihadwatch.org/2016/01/cologne-muslim-sex-assaults-were-planned-muslims-traveled-from-france-and-belgium-to-join-them
   Ik denk dat de geplande aanslagen en onrusten nog even op zich laten wachten.

   Verwijderen
 4. Blik echt, ik reageer netjes en beschaafd, en geen enkel vloek of scheldwoord. En nog haal je het weg....dan laat je echt zien een blog vol rancune te voeren. Discussies mogen niet meer, vrijheid van meningsuiting is hier verboden, alleen wat Blik wil mag, voor de rest is het de wet van Blik of wegwezen. Kortom je laat zien totaal niks met vrijheid te hebben, en al die vrijheid voor jezelf te bewaren maar niet te delen met anderen. Kortom Wilders 2!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A world divided: Elites descend on Swiss Alps amid rising inequality

  Just 62 people, 53 of them men, own as much wealth as the poorest half of the entire world population and the richest 1 percent own more than the other 99 percent put together, anti-poverty charity Oxfam said on Monday.
  http://www.reuters.com/article/us-davos-meeting-divisions-idUSKCN0UW007
  Ik zeg al tijden dat de middenklasse een uitstervend ras is. Het clubje zal verworden tot een paar procent van de bevolking. Laten we nog meer macht aan de too big to fail / jail oligarchen geven. Lang leve de TTIP. Daar mag de leidende media in Europa alleen positief over spreken aldus de EU commissie eurocraten. EU = (nu nog fluwelen) dictatuur.

  Het is juist de middenklasse die weigert uit haar comfort zone te stappen en tot inzicht te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WTF. Gewapende Oekrainers bedreigen GeenPeil

  "Dear Dutchmen. Don't you dare go against Ukraine. It will end very bad for you. We will bring chaos, not only in your brain but in your very homes. You will see to regret this. We will find you everywhere. In the movies, at work, in your bedroom, public transport. We have our guys in the Netherlands and they are ready to obey any order." Waarop een vlagverbranding (lol) van een Nederlands dundoek (of is het een Prinsenvlag? Of een Luxemburgse vlag?) het filmpje afsluit.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/vrienden_van_verhofstadt_maken_wraakvideo_tegen_geenpeil.html

  LOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @Matt,

   Wat bedoel je met "koekjestrommel"?

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Ik krijg helemaal geen melding van cookies als ik de link open.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Ach, trappen jullie weer in de Russische propaganda

   Even ref en Azov in kwaad daglicht stellen
   Wie zou dat nou willen doen?

   En als je even nadenkt..

   Dus een ultra rechtse groep wilt een verdrag met EU???
   Die willen met niemand een verdrag

   Verwijderen
  6. @Joop, komt waarschijnlijk omdat je de cookies al geaccepteerd hebt in het verleden.
   Toen Matt het had over "koekjestrommel" dacht ik aan cookies.
   Ik weet het verder ook niet.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. "Ach, in het land der blinden is eenoog koning"

   Dat klopt, LGK, daarom ben jij ook maar een onderdaan.

   Verwijderen
 7. "Wie zou dat nou willen doen?"

  Tja, wie zou de Nederlanders tegen willen houden om tegen het associatieverdrag met Oekraïne tekenen?

  Poetin natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Arsenicum Yatsenjoek door VS gezocht voor corruptie

  Tja, was er niet zoiets van $3 miljard aan IMF geld verdwenen en naar een buitenlandse bank gesluisd?

  http://sputniknews.com/politics/20160119/1033386396/yatsenyuk-corruption-guerilla-marketing-campaign.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja joop, daar zit Poetin achter. Ik weet het zeker. Hehehehe

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   Ja, laat die Poetin maar schuiven dat is een slim kereltje. Voor ieder complot gebruikt hij iemands anders naam.

   LOL

   Verwijderen
 9. Iemand behoefte aan de live uitzending van Michael Rivero's
  What Really Happened?

  http://whatreallyhappened.com/#axzz3xj5KCRqJ

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blik, de Volkskrant bericht nu over de kritiek die de Russen op het MH17 rapport hebben middels een opinie stuk

  'MH17-rapport is niet objectief' Door: Oleg Stortsjevoj, plaatsvervangend hoofd van de Russische Luchtvaartautoriteit

  http://www.volkskrant.nl/opinie/-mh17-rapport-is-niet-objectief~a4226806/
  Mooi.
  Nu nog een reactie van het o.v.v en de politiek dat ze aan de slag gaan met de kritiek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   "Almaz heeft locatie lanceer plek aangeduid
   Aanzienlijk kleiner dan wat NL zei"

   Mooi, maar waarom heeft Nederland het gebied van de lanceerlocatie dan vergroot?

   "En voor het Russische volk verdraaide Ammaz die weer
   Kwam de buk ineens uit andere plek"

   Jij bent jezelf behoorlijk aan het belachelijk maken hier!

   "Een leugen van Lavrov"

   Lavrov liegt niey, jij liegt en je stopt maar niet met liegen!

   "Hallo, Almaz is zelfs verzocht 2x langs te komen en OVV heeft hun info bestudeerd"

   Hallo, ben je wakker? STAAT HET OOK IN HET RAPPORT?

   "De leugens gaan maar door uit Kremlin"

   De leugens van @LGK gaan maar door en dat alleen omdat hij zijn nederlaag niet wil erkennen.

   Je bent verraden door je eigen DSB, @LGK, alle vragen omtrent Oekraïense betrokkenheid bij MH-17 valt nu onder staatsveiligheid. Houdt op jezelf zo te vernederen @LGK, ook al doe je dat anoniem!

   Verwijderen
  2. "Rapport van OVV is duidelijk, Kremlin heeft rapport ook van te voren ingezien, en Kremlin kon hun feebback geven, hebben ze gedaan en dat staat ook allemaal in OVV rapport"

   Blijkbaar niet, anders hadden de russen nu die kritiek niet.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
 11. @ Oli, dank voor dit Volkskrant stuk:

  1. Apart dat Stotsjevoi blijkbaar een opiniestuk instuurt naar de Volkskrant, maar prima dat hij het doet.
  2. Prima dat Volkskrant het plaatst.
  3. Wel duidelijk dat Volkskrant blijkbaar dit ingezonden stuk nodig had om er aandacht aan te besteden, terwijl dit verhaal al dagenlang bekend was, en Blik toch wel weer zijn reputatie waarmaakt als leider op het gebied van het Rusland nieuws, omdat wij het wel direct en al dagen geleden gebracht hadden. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Joop, lager dan Anrdré kan je niet gaan. LOL

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @LPG,
   Bellingcat (NATO) meent te weten dat 20 Russen verdacht zijn. Die heeft blijkbaar geen twijfel of het een Oekraïense buk was.
   Ik begrijp alleen niet waarom 20 professionele Russen een lijnvlucht op 10 km hoogte uit de lucht wilden schieten. Oekraïense toestellen vliegen in de donbass (nog) niet op die hoogte.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. Ik zou van de Russen wel willen weten hoe zij denken dat MH17 naar beneden is gekomen, als het niet door een BUK is, hoe dan wel.
  Alhoewel het niet hun taak is om dat te onderzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @LGK

  "Kremlin onderschrijft ook dat het een buk was, maar probeert nog steeds de schuld op UA te steken"

  Alweer? Nog nooit horen beweren door een Russische regeringsfunctionasris.

  Je heb die brief van Stotsjevoi aan Joustra kennelijk nog niet gelezen. Maakt ie gehakt van eindverslag OVV.

  http://www.favt.ru/novosti-novosti/?id=2311

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ' het was een buk, gelanceerd vanuit UA gebied (bleek ook nog eens sepa gebied"

   Hebben ze nooit gezegd. Ze stelden dat als het een luchtdoelraket was dan was hun simulatie het meest waarschijnlijke scenario.


   "Hiermee onderschrijft Kremlin de conclusie van Almaz"

   Niet dus, jij schrijft de Russische regering een mening toe.

   Verwijderen
 14. @ Jan Verheul en Olicharch: Door een technische reden (?) kan ik niet rechtstreeks antwoorden in de draad.

  Van huis uit ben ik een echte multiculturalist en mijn zus is een gematigde bekeerde moslima. Spontaan heb ik dus veel sympathie voor de vluchtelingen, ook als een deel grotendeels economisch is. Ik heb zelf immers ook 8 jaar illegaal in de VS gewoond.

  Als nogal linkse realist stel ik echter ernstige vragen bij de huidige toeloop. 10 jaar geleden hadden de west Europese landen dit vrijwel moeiteloos kunnen absorberen, sindsdien is zowat alle rek echter wegbezuinigd. Daarmee zijn nu vluchtelingen onmiddellijk concurrenten op de woning- en arbeidsmarkt, of anders een nieuwe onderklasse (in het neoliberale model dwingt de aanwezigheid van 2e rangs burgers tot kadaverdiscipline op de werkvloer, voor jou 10 anderen.

  Omdat de rek eruit is is een breed verzet van de bevolking onvermijdelijk: de 2 PC hoofdstromen (feminisme en multiculturalisme) sluiten elkaar na Keulen kort en leiden grotendeels de aandacht af van diepere oorzaken. Een gevaarlijke fascistische en ochlocratische tendens aan beide kanten wordt dan vrijwel onvermijdelijk.

  Waarvan ik kan noemen:

  -de invasies ,lentes en gekleurde revoluties via / door de VS neocons
  -de avonturen van rogue alliantiepartners, zoals de golfstaten, Israel, Turkije.
  -de betrokkenheid van onafhankelijke oppositie´partners´ zoals Hezbollah, Iran, Rusland en China

  Direkt zie ik een grote rol door Erdogan, maar vrijwel zeker bevat de vluchtelingen stroom agenten en sleepers van zeer uiteenlopende pluimage: IS, AQ, grijze wolven, CIA, mossad, mafia, neonazis, etc. etc.

  Korybko beschrijft hoe een zeer covert gesteunde kleine groep agent provocateurs zeer ernstige ongeregeldheden en politieke omwentelingen, zoals zelfs een coup kunnen veroorzaken. Hier worden bestaande grieven en zwakheden in het systeem opgezocht, er gaan dus jaren van voorbereiding aan vooraf, door CIA, Soros, NED etc.

  Verder lijkt dit het jaar van rogue states, clubjes en fracties te worden: in de VS spreken verschillende onderdelen van de regering elkaar tegen, en het lijkt dat op veel plaatsen in de wereld fracties hun eigen gang gaan. De interne samenhang lijkt op veel plaatsen ernstig verzwakt.

  Omdat veel van die rogue fracties waarschijnlijk stakeholders zijn is het misschien niet mogelijk om één lijn te ontdekken achter het vluchtelingenprobleem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Een gevaarlijke fascistische en ochlocratische tendens aan beide kanten wordt dan vrijwel onvermijdelijk.]

   Sorry, onduidelijk. Ik bedoel aan de kant van het populistisch verzet en bij de vluchtelingen.

   Verwijderen