zaterdag 16 januari 2016

Koenders moet voor tribunaal gesleept worden.

Vandaag was op Teletekst te lezen dat onze nationale Minister van Buitenlandse Zaken, de heer BERT KOENDERS, de President van Syrië Assad, graag naar Den Haag wil halen om hem zich te laten verantwoorden voor "het bloed dat hij aan zijn handen zou hebben".

Er is een enorme propaganda-campagne bezig om Assad als enige verantwoordelijk te houden voor het geweld en de doden in Syrie. We hebben, macaber genoeg, dankzij het neergeschoten Russische gevechtsvliegtuig kennis gemaakt met de gematigde terroristen die Koenders steunt. Het zijn terroristen die op gematigde wijze, met gematigd aan hen verschafte wapens, op gematigde wijze een hulpeloos bungelende Russische piloot op gematigde wijze doorzeven. Omdat daarna met een gematigd vreugdedansje gematigd te vieren. Nadat daarvoor een NATO vliegtuig van NATO-maatje Turkije op gematigde wijze, nadat het via de VS alle informatie had gekregen over de vlucht van het vliegtuig, het Russische toestel op gematigde wijze via een gematigde hinderlaag uit de lucht hadden geschoten boven Syrie. Met gematigde steun van Koenders.

Reiskosten besparen

Dat zijn de gematigde maatjes van Koenders die op gematigde wijze Syrie in gematigde chaos proberen te schieten. Als het Koenders werkelijk te doen is om mensen met bloed aan de handen verantwoording te laten afleggen, dan hebben we goed nieuws voor hem: hij kan namelijk op reiskosten besparen en gewoon in de spiegel kijken en naar zijn collega's binnen de Nederlandse regering, die met politieke en militaire steun aan invasies in Irak Libie meer bloed aan de handen hebben dan Khadaffi, Sadam Hoesein en Assad bij elkaar.

Twee miljoen doden

BERT KOENDERS zet met zijn opmerkingen niet alleen de wereld op zijn kop. Hij gedraagt zich wederom als een slaafse USA-zugehorige pion. Want naast Koenders en zijn eigen regering zouden het natuurlijk vooral Amerikanen moeten zijn die naar Den Haag gedeporteerd zouden moeten worden. Maar zelfs 2 miljoen slachtoffers als gevolg van het regime in Washington zijn niet voldoende om Koenders op dat idee te laten komen.

Demoniseren steeds geforceerder

Het demoniseren van Assad verloopt trouwens steeds moeilijker daar de doorzichtige propagandatrucjes, dankzij het internet steeds sneller bekend worden. Zoals ook het doorzichtige verhaal dat Madaya enkel en alleen de schuld van Assad zou zijn werd al snel ontkracht. De foto's van uitgemergelde kinderen bleken niet uit Madaya te komen, en de gematigde terroristen blijken zelf een slaatje te slaan en rijst te verkopen voor woekerprijzen. Assad staat de hulpconvoyen niet in de weg, dus misschien is er wel wat meer aan de hand met de gematigde terroristen dan met "de wrede Assad".

Zelfs kaas niet meer heilig

De Westerse staatsmedia zakken steeds dieper weg en de leugens en verzinsels worden steeds grotesker. 2016 Kan nog mooie pareltjes opleveren. Het begin is er. Zo werd zelfs kaasdiefstal in Nederland, zonder enig bewijs Europa-wijd Russen in de schoenen geschoven. De wanhoop in de ogen van Marcel Gelauff van het NATO-staatsjournaal en zijn mediapartners in Duitsland kan nauwelijks mooier weergegeven worden dan met dit dolle kaasverhaal.

Koenders hier op compromiterend archiefbeeld met terreurmaatje Petro Poroshenko die verantwoordelijk is voor duizende burgerdoden en met tanks en clusterbommen de bevolking van Donbass terroriseert en dood maakt; en ook Odessa heeft laten gebeuren. Koenders schudt deze man hartelijk de hand. Wellicht dat Koenders zich voor het tribunaal in Den Haag maar eens zou moeten verantwoorden voor al zijn steun aan terreurregimes en gematigde terroristen; in plaats van Assad waar Koenders op wijst -waarschijnlijk om zo de focus van zichzelf af te houden-. Het zou ook reiskosten schelen. We weten dat de AIVD hier meeleest. Aangezien Koenders zelf het initiatief niet zal nemen om voor het Haagse tribunaal te verschijnen, kan wellicht de AIVD de mogelijkheden eens bekijken om hem in die richting bewogen te krijgen

74 opmerkingen:

 1. Op joop.nl trapt in elk geval vrijwel niemand er in:

  http://www.joop.nl/nieuws/66709

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL. geen enkele positieve reactie voor Koenders LOL.

   Verwijderen
  2. @Ukraineatwar (LPG)

   Ik loop hier slechts enkele dagen mee, dus past me bescheidenheid, maar u bent een onvervalste troll.

   Verwijderen
  3. @ Rootman

   "Wat is er onwaar aan wat hetgene ukraine plaatst op zijn blog?"

   Precies dezelfde filosofie als van Bellingcrap:

   "Ik plaats BS en dan is dat waar als jij dat niet kan weerleggen.

   Verwijderen
  4. "Een leugen is al driemaal rond de aarde gelopen, eer de waarheid zijn schoenen aantrekt."

   Een voorbeeldje (meer niet) dat laat zien hoe makkelijk het is te liegen op het internet en hoeveel moeite en/of specifieke deskundigheid vervolgens vereist is om die leugens dan te ontzenuwen. Over 'afgeluisterde'telefoongesprekken:

   https://www.youtube.com/watch?v=T34AB6CImTE

   Verwijderen
 2. Wanneer komen bv Bill Clinton, Bush jr, Obama, Cameron, Sarkozy en Hillary naar den haag om terecht te staan voor hun oorlogsmisdaden.

  Oh ik begrijp het al. Alleen de leiders die de nieuwe wereld orde frustreren moeten naar den haag komen. Internationale gerechtshof is een globalistische instelling opgericht door de globalisten en dus voor en door de globalisten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Achterbakse toneelspeler met een teveel aan ambitie en een gebrek aan ethiek. Ik zie 'm nog z'n teleurstelling en verontwaardiging veinzen toen de Russen hun zeer terechte veto uitspraken over het VN-tribunaal mbt MH17.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik begrijp het al. Alleen de leiders die de nieuwe wereld orde frustreren moeten naar den haag komen. Internationale gerechtshof is een globalistische instelling opgericht door de globalisten en dus voor en door de globalisten

   Verwijderen
 4. Alleen en alleen de mensen van Syrië beslissen over het lot van Assad. Poetin begrijpt dat. Ook al Poetin een oligarch, hij is 100x meer een democraat dan die achterbakse clown Koenders die meer lijkt op een dictator met zijn ondemocratische ideetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na het incident met Keulen is de grote vluchtelingen PR machine weer in werking gezet. De staatszender meldde in het 8 uur journaal dat de vluchtelingen bloemen uitdelen aan Duitse voorbijgangers. Hoe komen die vluchtelingen aan bloemen ?. Die zijn natuurlijk door de Duitse belasting betaler betaald en mogen nu door de vluchtelingen uitgedeeld worden.

  RTL meldt
  'Syriërs redden mij op het plein in Keulen'
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/syriers-redden-mij-op-het-plein-keulen
  Tsa kan waar zijn, maar.....het past in het plaatje van de vluchtelingen PR machine die we al sinds de zomer meemaken. Keulen gooide kortstondig zand in de machine.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oli, het is niet alleen de Duitse belastingbetaler die moet dokken, maar straks wij allemaal door de extra belasting op brandstoffen die de EU wil doorvoeren om de vluchtelingen onkosten te dekken.
   Ik hoop dat hier nog veel tegen geprotesteerd gaat worden want dit is te gek voor woorden.

   Verwijderen
  2. Nog even een reactie hierop: bij 'de zevende dag', Belgisch duidingsprogramma, werd duidelijk gesteld dat die belasting,(idee van Schaube) in België NIET zal doorgaan.

   Verwijderen
 6. Hoeveel onzin kun je in 1 collumn neerpennen, en de Volkskrant drukt het gewillig af. Alles voor de associatie met failliet Oekraine.
  http://www.volkskrant.nl/opinie/verdrag-met-oekraine-is-in-ons-nationaal-belang~a4223349/?utm_source=twitter&utm_content=free&utm_medium=social&hash=4a66ba36c3a3181e921fd3f6dbefc7147d4f41bc&utm_campaign=shared%20content

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Doordat die globalisten zoals Timmermans (waarschijnlijk opgehitst door Soros) maar loopt te pushen voor meer immigratie en vluchtelingen gaat de hele hele europese project naar zijn grootje.

  Austria Suspends Schengen, Imposes Border Control Amid Refugee Crisis
  Read more: http://sputniknews.com/europe/20160116/1033258254/austria-schengen-refugees-border-control.html#ixzz3xRipnqf9

  Ze zijn echt radeloos de globalisten. Als een duivel zit Timmermans die polen maar te pushen over hun media. Ik heb zelf met polen gewerkt. Als je ze vrijlaat zijn ze top, ga je ze de les lezen, dan gaan ze de zaak frustreren. Hahahaha die brave Timmermans. Let op mijn woorden in Polen bereikt hij precies het omgekeerde van wat hij wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OK,let's talk business. Om de handel met UA (een land met een economie ter grootte van Noordholland)te intensiveren, ruineren we onze economische relaties met de Russsiche Federatie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ oli

   't Is weer het oude verhaal met de EU. De inlijving van UA bij de EU is veel meer een beslissing op politieke dan economische gronden. Bedoeld om UA uit de Russische invloedssfeer los te weken en zo Europa en Rusland tegen elkaar op te zetten.

   Livestro e.a. (want daar sloeg mijn comment op)strooien hun publiek daarom zand in de ogen met teksten als:

   "Dit verdrag is namelijk wel degelijk ook een handelsverdrag. Sterker nog, het is zelfs voorál een handelsverdrag. Van de honderden pagina's aan tekst en annexen die het verdrag telt, gaat maar liefst 90 procent over handel en economische samenwerking. Je moet je ogen wel heel ver dichtgeknepen hebben om 90 procent van de tekst over het hoofd te zien."

   http://www.volkskrant.nl/opinie/verdrag-met-oekraine-is-in-ons-nationaal-belang~a4223349/?utm_source=twitter&utm_content=free&utm_medium=social&hash=4a66ba36c3a3181e921fd3f6dbefc7147d4f41bc&utm_campaign=shared%20content

   Verwijderen
  2. De Pro Oekraïne PR gaat ook maar door. Vanaf nu iedere dag pro Oekraïne artikelen in de krant.

   Verwijderen
  3. Referendum Oekraïne is recept voor teleurstelling
   http://www.volkskrant.nl/opinie/referendum-oekraine-is-recept-voor-teleurstelling~a4225282/
   Vandaag nog een artikel. Dat gaat vanaf nu af aan iedere dag. Nederlanders die niet weten dat de pers geheel in handen is van een stel oligarchen gaan waarschijnlijk weer vallen voor de propaganda. Zouden ze zich hiervan bewust zijn, dan zouden ze juist tegen stemmen

   Verwijderen
  4. Het is een stappen plan. Eerst inderdaad wat versoepeling in de handel, en toerisme zonder visumplicht, daarna moet UA zich aanpassen aan de wetten van de EU en voldoende geld lenen van de centrale bank. Dan moeten grote delen van de infrastructuur verkocht worden aan het bedrijfsleven (om die schulden terug te kunnen betalen)en dan kan er gepraat worden voor lidmaatschap bij de Eu met daaraan vastgekoppeld lidmaatschap van de Nato, en dat is het uiteindelijke doel.
   Misschien heb ik het hier en daar fout in de volgorde, maar globaal gezien denk ik dat ik er niet ver naast zit.

   Verwijderen
 9. Al die Volkskrant specialisten die hoog opgeven over ons economische voordeel als we gaan associëren met Oekropia. .... Waar waren die om met dezelfde argumenten de labiele sancties tegen Rusland te veroordelen?

  Ohh wat laat de Volksverlakkerskrant zich weer kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Iran to Boost Oil Output by 1 Mln Barrels Per Day

  Read more: http://sputniknews.com/world/20160117/1033261560/iran-to-boost-oil-output-by-1mln-bpd.html#ixzz3xS6vRVvw

  Nog meer olie op de markt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed zo, ik betaal nu € 0,95 voor 1 liter diesel.
   Mag voor mijn part nog verder zakken. Heb jaren lang veel betaald aan die dikke rolls royces van de oliecheiks

   Verwijderen
  2. Duitsland wil volgens mij een benzine taks om de vluchtelingen (die de Europese natiestaten, zoals we die kennen, kapot moeten maken) te kunnen financieren. Nederland is binnen een paar jaar niks anders dan een falende staat (libië 2.0) als we de globalisten hun gang laten gaan. Er zal en moet een nieuwe wereld orde ontstaan. Midden klasse is verworden tot een heel klein clubje. Het is te hopen dat er krachten loskomen in de maatschappij die de plannen van deze lieden verijdelen.

   Verwijderen
 11. The Islamic State (ISIS) Goes to South East Asia, US-Saudi Plague Reaches Indonesia?

  ISIS attacks conveniently mesh with Washington's growing frustration with Jakarta and its expanding ties with China.
  http://www.globalresearch.ca/the-islamic-state-isis-goes-to-south-east-asia-us-saudi-plague-reaches-indonesia/5501798

  Overal waar de wallstreet bankiers chaos willen, daar droppen ze IS. Wij halen ook de IS strijders binnen in Europa. Let maar op wat er volgend jaar gaat gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   Jij bent een huilende baby, LGK! Net zo huilend als het exceptional leger op de wereld!

   US Sailors 'Were Crying' When Captured by Iranian Troops – IRGC Commander

   Read more: http://sputniknews.com/middleeast/20160117/1033262581/us-sailors-cried.html#ixzz3xSMuWZIm

   Verwijderen
 12. @LGK,

  Arseniy Yatsenyuk afgezet door de CIA, gewoon omdat de CIA geen invloed heeft in Oekraïne, hé LGK?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.globalresearch.ca/obama-appointed-ukraine-prime-minister-yatsenyuk-seems-to-have-been-ousted/5501724

   Tja, en Global Research is een complotsite, dat weten wij inmiddels allemaal, hé LGK!

   Verwijderen
 13. Het volgende artikel in de Volkskrant:

  http://www.volkskrant.nl/opinie/referendum-oekraine-is-recept-voor-teleurstelling~a4225282/

  Motto: stemmen heeft heen zin, want het wordt toch wel beslist...

  Daarover is weinig twijfel (het verdrag zal een paar cosmetische wijzigingen krijgen en er dan toch doorgedrukt worden).

  Wat belangrijk is is de reaktie van Juncker, dat dit de EU zou kunnen opbreken== als het referendum genegeerd wordt verdwijnt, ook buiten ons land, zowat al het resterende vertrouwen in het democratisch gehalte van de EU.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Te denken dat Nederlandse kiezers met een referendum hierin een beslissende stem hebben is een illusie en een recept voor teleurstelling',zegt Sebastiaan Princen, hoogleraar Bestuur en Beleid in de Europese Unie.

   Een beter argument om tegen het associatieverdrag te stemmen kon dit wetenschappelijke glijmiddel niet geven.

   Verwijderen
 14. Dat opfokken door Koenders is om de kamertemperatuur IQuutjes tegen ons op te zetten. Want iemand zal toch spontaan orde op zaken moeten stellen: Gesundes Volksempfinden heeft als wapen niets aan kracht verloren.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vreemd dat je hier niet anoniem kunt publiceren.
  Na een niet welgezinde publicatie zit je nu in de wachtkamer van de NSA voor het geval het ze uitkomt de kamertemperatuurtjes op je dak te sturen. Bij de Saker kan ik anoniem publiceren. Dat zou hier toch ook moeten kunnen. O.k. de redactie krijgt het iets drukker met Trollen vangen, maar reacties met inhoud secureren zich dan niet vanzelf door het risico gebrandmerkt te worden door onze Amerikaanse Partners.
  Kortom, deze verplichte aanmelding; dit middel hier om vrije informatie te genereren is heel provinciaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Feng, in de anonimiteit is jouw stem niet veel waard, ook al heb je het over vrije meningsuiting.
   Juist mensen die voor zichzelf opkomen worden eerder gehoord.
   Daarnaast ben ik niet bang voor een NSA of welke organisatie dan ook als ik mijn mening ergens over geef.
   Wat Blik hier wel doet is beledigende, provocerende en totaal niet ter zake doende reacties verwijderen, en hier sta ik achter.

   Verwijderen
  2. >>Dawg16 januari 2016 22:50
   (...) hoe makkelijk het is te liegen op het internet en hoeveel moeite en/of specifieke deskundigheid vervolgens vereist is om die leugens dan te ontzenuwen (...)<<

   Dat is precies waarom het niet uitmaakt of je anoniem met een goede visie in beeld komt of dat doet met naam en toenaam om het de parasiterende ruggenzitters (NSA) gemakkelijk te maken.

   Verwijderen
  3. Iedereen die ooit reageert zit in het systeem, anoniem of niet (met naam en toenaam). Anoniem is waarschijnlijk zelfs meteen een niveau hoger, proxy of encryptie waarschijnlijk 2 en 3.

   Wat in de huidige post-moderne cultuur misschien wel het meest ontbreekt is moed. Spioneren op eigen burgers is door de wet van Moore eenvoudigweg een realiteit geworden. Data mining, een begrip en techniek uit 1990 heeft zich vanaf toen ook volgens deze wet kunnen ontwikkelen.

   Volgens mij slechts gevaarlijk voor jonge mensen. Er zal een punt komen dat het internet als open bron verdwijnt. Dan maar terug naar de kofferbakmarkt, met USB sticks etc.

   Oude PC niet weggooien! zelfs een 20 jaar oud beestje kan off-line nuttig zijn voor het typen van stukjes.

   Izelf heb een 15 jaar oude XP off-line boven staan. Maar ik gebruik hem eigenlijk nooit. Wat kan mij het schelen! Zonder internet is het ding best wel snel!

   Verwijderen
  4. @ Feng

   Misschien naïef van me, maar kan er niet mee zitten welke afluisteraar dan ook volgt wat ik hier naar voren brengt. 'k Zou hier ook eigenlijk liever onder mijn eigen naam reageren, maar met die trollen die alles hier ongezien als racistisch, fascistisch etc labelen begin ik daar niet aan.

   Verwijderen
 16. Ik hoop dat mw Merkel ooit nog eens verantwoording moet afleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik krijg de onbedwingbare neiging een varkenspoot in de reet van deze jongeling te drukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Veelzeggend is dat de VS in de besloten VN veiligheidsraad aan Rusland verzoekt of de VS boven Syrië mogen vliegen en acties uitvoeren.
  Wat nog meer zegt is dat Rusland 6 metaal toevoegingen benodigd in de defensie industrie niet exporteert naar VS/EU.
  Wat nog veel meer zegt dat de VS marine angstvallig uit de buurt blijft van de Russische marine ( Donalt Cook black see)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Onthoofden is een betere straf, en dan bedoel ik het kopje tussen de navel en de knieën.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Rapport vliegramp Faro tot 2073 in de ijskast!

  http://binnenland.eenvandaag.nl/index.php/tv-items/64469/_martinair_ramptoestel_faro_onder_druk_goedgekeurd_

  Jahahahahaha, en dan is het rapport over MH-17 hartstikke eerlijk!

  Neehehehehehehehe!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Over tribunalen gesproken:

  "Im Streit über die Flüchtlingspolitik hat CSU-Chef Horst Seehofer Bundeskanzlerin Angela Merkel ein neues Ultimatum gesetzt. "In den nächsten 14 Tagen werden wir die Bundesregierung schriftlich auffordern, an den Grenzen wieder rechtlich geordnete Verhältnisse herzustellen", sagte der bayerische Ministerpräsident dem SPIEGEL. "Wenn sie das nicht tut, wird der Staatsregierung gar nichts anderes übrig bleiben, als vor dem Bundesverfassungsgericht zu klagen."

  (Lesen Sie hier die ganze Geschichte im neuen SPIEGEL.)

  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/horst-seehofer-stellt-angela-merkel-neues-ultimatum-a-1072243.html

  BeantwoordenVerwijderen
 22. American intelligence agencies are to conduct a major investigation into how the Kremlin is infiltrating political parties in Europe, it can be revealed.
  James Clapper, the US Director of National Intelligence, has been instructed by the US Congress to conduct a major review into Russian clandestine funding of European parties over the last decade.

  The review reflects mounting concerns in Washington over Moscow’s determination to exploit European disunity in order to undermine Nato, block US missile defence programmes and revoke the punitive economic sanctions regime imposed after the annexation of Crimea.
  The US move came as senior British government officials told The Telegraph of growing fears that “a new cold war” was now unfolding in Europe, with Russian meddling taking on a breadth, range and depth far greater than previously thought.
  “It really is a new Cold War out there,” the source said, “Right across the EU we are seeing alarming evidence of Russian efforts to unpick the fabric of European unity on a whole range of vital strategic issues.”

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/12103602/America-to-investigate-Russian-meddling-in-EU.html

  Onze Amerikaanse overlords beginnen zich ernstig zorgen te maken over de sjachrijnige stemming die het beleid van hun mandarijnen bij de EU onder de bevolking veroorzaakt.

  Zeg Blikski, wat schuift Poetin eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prachtig commentaar van Geen Stijl op de nieuwste agitprop uit de VS:

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/homeland_koude_oorlog_20_schul.html#comments

   Verwijderen
  2. Je bent voor ons of je bent voor Poetin.

   Hebben we geloof ik wel eens eerder gehoord. De onzin retoriek is weer terug.

   Verwijderen
  3. @ olicharkov

   Alsof de EU Poetin nodig heeft om zichzelf gehaat te maken bij de bevolking.

   Verwijderen
  4. @Dawgkovski
   De leiders van de EU gebruiken Poetin schaamteloos om hun foute politiek door te drukken.

   Niet normaal, hij krijgt van alles de schuld. LOL zelfs van het vluchtelingen probleem, dat door de NATO, UN, EU, CIA en de zionistische proxies is veroorzaakt.
   Nu moet Oekistan bij de EU, want anders wint Poetin.

   Verwijderen
  5. @Dawkovski,
   Vandaag is de eerste pot kaviaar en een fles wodka bezorgt. :-) Ondertekend met Spasibo, Vladimir Putin

   Verwijderen
  6. Wat moeten Jan Roospoetin, Bart Nijmanov, Thierry Baudetsky dan wel niet gekregen hebben.

   Verwijderen
  7. OLigarchski schreef:
   @Dawgkovski
   De leiders van de EU gebruiken Poetin schaamteloos om hun foute politiek door te drukken.

   Niet normaal, hij krijgt van alles de schuld. LOL zelfs van het vluchtelingen probleem, dat door de NATO, UN, EU, CIA en de zionistische proxies is veroorzaakt.
   Nu moet Oekistan bij de EU, want anders wint Poetin.

   Exact! De rethoriek is van een niveau, kleuterklas achterdtandsniveau...

   Verwijderen
  8. Toen ie zelf een nieuwe had gekocht:

   https://www.youtube.com/watch?v=92Wf-kWXfrs

   kreeg ik die ouwe van 'm:

   https://www.youtube.com/watch?v=_2kWEQDFyf0

   Verwijderen
 23. Italian Investment Guru Says No Time Like the Present to Invest in Russia
  http://sputniknews.com/russia/20160117/1033279754/italian-investment-advice-russia.html#ixzz3xW168hNE

  "There are five main reasons: a stable political situation, social stability, low public debt, low taxation and low real estate prices. Furthermore, the fast-growing regions of Siberia offer tremendous opportunities, due to the lack of entrepreneurial activity there."

  zie je dat LPG. Komt allemaal door Poetin.

  Suck it.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   Kijk, LGK, voor de zoveelste keer, The Moskow Times is een westers georiënteerde propagandakrant die heel graag de situatie in Rusland negatief wil afbeelden om die van het westen te verbloemen.

   Russia's Economy: In Good Shape despite Recession caused by World Economic Crisis

   An outstanding analysis of the state of the Russian economy, written by Jon Hellevig who has analysed it more closely and knows it better than anyone else.

   "The real picture across the West, USA, Canada, Australia, Japan, the EU, is bleak with falling industrial production, failing exports, massive budget deficits, scaring trends in poverty and huge chronic unemployment, which the governments try to hide in official statistics by removing jobless people from the statistics. The only real innovation in the West during the last decade has been the innovation of the perpetual debt binge – only alas, it will not be perpetual."

   http://russia-insider.com/en/business/russias-economy-good-shape-ride-out-world-economic-crisis/ri12245


   Verwijderen
  2. Ja, LGK, aan de ene kant bombardeert Poetin Syrische burgers en aan de andere kant redt hij jou van Monsanto en zijn GMO producten!

   Wat klopt er niet aan je link, @LGK?

   Verwijderen
 24. Onze chauffeur in St.Petersnurg, herinneren jullie je hem nog? had het ook over dit moment, nu, januari, toeslaan op de onroerend goed markt in StPetersburg; 8 miljoen roebel is nog geen ton in euros

  http://spb.cian.ru/cat.php?deal_type=sale&engine_version=2&foot_min=25&metro%5B0%5D=175&metro%5B1%5D=176&metro%5B2%5D=177&metro%5B3%5D=178&metro%5B4%5D=198&metro%5B5%5D=199&metro%5B6%5D=207&metro%5B7%5D=221&offer_type=flat&only_foot=2

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ Cruel: Er is volgens mij niks mis mee om hen volgens hun eigen wetten te behandelen. Mits hun schuld echt vaststaat.

  Wat mij betreft mag de vader en moeder, en uiteraard het slachtoffer, de strafeis doen!

  Ik heb nog geen fatsoenlijke discussie met u gehad: ipv beweringen, wat suggereert u als oplossing die het recht doet prevaleren?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Net als gisteren vandaag weer een slachting van burgers door ISIS
  ISIS commits massacre in Syria, kills over 280 people
  http://www.abplive.in/world-news/is-commits-massacre-in-syria-kills-over-280-people-275946

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe meer chaos, hoe liever het het regime in Washington is.

   Verwijderen
  2. Ik hoop dat de boodschap duidelijk is, @LGK?

   "...it is better to be an enemy of the Americans than their friend. If you are their enemy, they might try to buy you; but if you are their friend they will definitely sell you."

   Verwijderen
  3. Ja, LGK, aan de ene kant bombardeert Poetin Syrische burgers en aan de andere kant redt hij jou van Monsanto en zijn GMO producten!

   Wat klopt er niet aan je link, @LGK?

   Verwijderen
 27. In Japan koopt de centrale bank blijkbaar bedrijfsobligaties op. Negatieve rentes
  Corporate Bond Rates Go Negative in Japan; No End to Central Bank Madness
  http://globaleconomicanalysis.blogspot.com/2016/01/corporate-bond-rates-go-negative-in.html#kGppRRS4UsIYVFty.99

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Lage olieprijzen; aardolie special op Boublog. Heb nog geen tijd gehad om zelf kennis te nemen, maar artikelen en repo's zien er interessant uit:

  http://www.boublog.nl/2016/01/14/peak-oil-en-de-dalende-olieprijzen/#more-23005

  BeantwoordenVerwijderen

 29. Ik vermoed dat Koenders boos is vanwege de barrel-bombs.
  Het is verboden om onnauwkeurige wapens te gebruiken, waardoor er onnodig burgers sterven.

  Maar dat wordt uitgedrukt in een 'ratio', een getal.

  De burger-slachtoffers die je maakt in vergelijk met het aantal soldaten dat je doodt.

  In Irak vielen er 4 dode burgers voor elke dode soldaat.

  Maar als Assad 4 burgers heeft gedood, dan heeft hij 16 soldaten gedood.

  Dis de ratio inj Irak: 4:1. En in Syrië: 1:4.

  Assad is dus 16 maal zo voorzichtig als de Amerikanen.

  Om over de drones maar niet te spreken: 27 dode burgers voor elke dode soldaat. Ofwel: 27:1.

  Het is wel duidelijk wie er naar Den Haag moeten.


  https://en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Syrian_Civil_War


  De cijfers zijn van het Observatory of Human Rights, iemand die je onmogelijk van pro-Assad symp-athien kan beschuldigen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Civilian_casualty_ratio
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan V

   Ben in de vorige draad ook op dit punt ingegaan. Er wordt vaak een voorstelling van zaken gegeven alsof in Syrië een soort turkey shoot van Assad's troepen op de burgerij gaande is. De realiteit is dat het leger van Assad zelf zware verliezen heeft geleden in de strijd; bijna 70.000 manschappen schijnen inmiddels te zijn gesneuveld. Dat is bijna de helft meer dan het aantal Amerikaanse soldaten dat in Vietnam omkwam waarbij de oorlog in Syrië nog steeds gaande is.

   Verwijderen
  2. Heldere verhalen Jan en Dawg, dank.

   Verwijderen
  3. Koenders is boos dat Assad er nog zit. Zo kan er geen chaos ontstaan in Syrië en geen voedingsbodem voor terrorisme. Zolang Assad er zit kan het land niet gebalkaniseerd worden. Hij gebruikt barrelbommen om Assad naar Den Haag te krijgen.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen

 30. De ARD klapt uit de school en zegt dat de Europese Commissie heeft opgedragen aan haar lidstaten om bij hun Media er op aan te dringen dat uitsluitend positieve zaken over TTIP in het nieuws te brengen.

  De nadelen van TTIP zullen we dus niet op onze tv horen.

  Voorbeelden van die nadelen:
  De standaarden voor voedselveiligheid zullen dalen tot het niveau zoals in Amerika. ( Hormoonvlees, toegestaan. Gen-tech mais toegestaan.)

  Zouden we toch weigeren om die zaken bij ons toe te laten, dan moet de Nederlandse belastingbetaler de schade voor de Amerikaanse bedrijven vergoeden !

  Dat is al in Canada gebeurd: Omdat Canada ook een gelijkaardig contract met de VS heeft, maar weigerde om in bepaalde gebieden fracking toe te staan, moet de Canadese belastingbetaler nu een schadevergoeding betalen aan de Amerikaanse bedrijven !

  Dat is toch echt de omgekeerde wereld, lijkt me.

  Hier de video van de ARD, met nederlandse ondertiteling van Willem Zweers:

  https://www.youtube.com/watch?v=bIXPTCD8zgo

  BeantwoordenVerwijderen