maandag 25 januari 2016

Fotograferen Drone Prostest: 6 Maanden Gevangenis

Als er in Rusland terroristen of vandalen veroordeeld worden, kraait de gelijkgeschakelde Westerse MSM moord en brand. Als echter in het Heimatland van de geopolitieke massamoord een vredesactivist als Megan Rice de gevangenis in moet omdat ze het dronemoordprogramma een slecht programma vindt, dan heerst er meestal een oorverdovende stilte. En zo is het ook in het geval van Mary Anne Grady Flores. Ze fotografeert vreedzaam protest tegen de moord-drones. En niet de moordenaars, maar zij verdwijnt in het schavot. Born in the USA!Protest bij de Amerikaanse moordbasis in Ramstein, gewoon bij ons om de hoek. Blik zat ongeveer een jaar geleden aan de bar in Houston met een Amerikaan te praten die vertelde dat de kinderen in Jemen afschuw hadden gekregen van onbewolkt weer. Dat zijn namelijk de dagen dat de Amerikaanse drones opstijgen en hun bommen afgooien bij de uitvoer van het Amerikaanse moordprogramma.

Ondanks dat de gelijkgeschakelde media dit geen nieuws vinden zijn er toch nog zelfstandigdenkende mensen die dit niet normaal vinden en hiertegen protesteren. Als er dan iemand is als Mary Anne die enkel foto's neemt en dan 6 maanden het gevang in moet, zwijgen de Ochtenden, Nieuwsuur, Marcel Gelauff en Jinek, gelijkgeschakeld als ze zijn, natuurlijk in alle toonaarden.

87 opmerkingen:


 1. "The US Air Force base in Ramstein is a central and indispensible element in Barack Obama's controversial use of drones in the war against terror.
  .....
  The graphics show that Ramstein is involved in virtually every Air Force drone attack. Even if the pilots are sitting at Air Force bases in Nevada, Arizona or Missouri, and even if the targets are located on the Horn of Africa or the Arab Peninsula, USAFE headquarters at Ramstein is almost always involved
  ......
  "Ramstein carries the signal to tell the drone what to do," says a US intelligence source, who is knowledgable about the US government's drone program. He declined to be identified because of fears of retribution. "Without Ramstein, drones could not function, at least not as they do now."

  snipjes uit:

  http://www.spiegel.de/international/germany/ramstein-base-in-germany-a-key-center-in-us-drone-war-a-1029279.html


  Ramstein, bij onze buren in Duitsland. Zeventig jaar na het einde van WOII wordt het wel weer een beetje tijd dat de Duitsers zich emanciperen tot een souvereine staat in plaats van semi-bezet gebied.

  Holger Strom over de onderworpenheid van Duitsland aan de USA.

  https://www.youtube.com/watch?v=UQ5qnceakQk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prachtig dat woord, "de onderworpenheid", en dat is exact wat het is. Alleen waar we Duitsland schrijven, bedoelen we Nederland natuurlijk niet minder. Helaas. Of zie jij, Dawg nog verschil in gradaties in de onderworpenheid, cq. zugehörigkeit, van Duitsland en Nederland?

   Verwijderen
  2. @Blik

   Ja, ik denk wel dat de Duitsers zwaarder onder de knoet zitten. Holger Strom doet daar in die clip vanaf 1.30 min. letterlijk een boekje over open.

   De Duitsers waren na WO II de paria's van Europa.
   't Was voor de overwinnaars dus niet zo moeilijk ze letterlijk de wet voor te schrijven, al was het maar met het excuus van denazificatie. Dat lag in Nederland, als bevrijd land, toch een beetje anders. Misschien is de transatlantische onderdanigheid van Nederland meer zelf gekozen. Als ik me niet vergis is de Bilderbergclub een Nederlands initiatief. dat zal ook wel z'n redenen hebben.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met false flag 9/11 in hand hebben VS/Bush verklaart dat je òf voor bent of terrorist bent. Obama heeft tandje bijgezet met drones en vermoord veel onschuldigen wereldwijd of mensen verdwijnen in FEMA kampen.Zonder enige vorm van proces, wie is er de as van het kwaad ?

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matt, dit is een apart artikel waard!

   Een ander zeer belangrijk artikel over de Saoedi CIA en Pentagon bemoeienis in de NYT: Naast de zeer interessante inhoud moet het feit dat deze krant dit publiceert (officieuze woordvoerder van het state dept en witte huis) ook een belangrijke betekenis hebben:

   http://www.nytimes.com/2016/01/24/world/middleeast/us-relies-heavily-on-saudi-money-to-support-syrian-rebels.html

   Verwijderen
 4. "Grootste bank Noorwegen wil geen contant geld meer

  DNB, de grootste bank van Noorwegen, wil contant geld snel uitfaseren. De bank volgt daarmee het voorbeeld van Nordea, de tweede grootste bank van Noorwegen die sinds vorig jaar bankbiljetten en munten heeft verbannen uit haar bankkantoren."

  Economische
  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/valutacrisis/grootste-bank-noorwegen-wil-geen-contant-geld-meer/

  Hele foute ontwikkeling. Past helaas wel in de surveillance- cultuur waarin onze maatschappij zich ontwikkeld. Alle transacties kunnen voortaan gemonitord worden door een staat en een financiele sector die dat vertrouwen niet waard zijn. Lastposten kunnen eenvoudig 'afgeschakeld'worden van het betalingscircuit.

  Economische risico's zijn er ook. Voor de rekeninghouder wel te verstaan. Door het uitbannen van contant geld wordt het veel te gemakkelijk om:

  - het bezit van geld te belasten
  - spaarders negatieve rentevoeten op te dringen
  - bezitters van (spaar)geld via bail-ins op te laten draaien
  voor de verliezen van banken

  Afschaffen van contant geld wordt de rekeninghouder verplicht de bank te financieren tegen een rentetarief dat in geen enkele verhouding staat met de risico's die de rekeninghouder met die financiering loopt.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @Matt

   'k Weet het zo net nog niet Matt. De kikker zal wel weer langzaam gekookt worden. Bijvoorbeeld door eerst de maximale bedragen tot waar je met cash mag betalen stapsgewijs te verlagen en hetzelfde te doen met de bedragen die je per keer kunt opnemen.

   België te klein? Laten we het hopen.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @ Matt

   "Dit soort vrijheden wordt hier niet zonder slag of stoot afgestaan."

   Vrees dat de goedgelovige massa slechts even boos zal zijn en zich daarna zal schikken. Hoop dat ik dat mis heb.

   Verwijderen
 5. 20 Dead, 200 Hospitalized After Reports US Lab "Leaks" Deadly Virus In Ukraine
  http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/20-dead-200-hospitalized-after-reports-us-lab-leaks-deadly-virus-ukraine
  Wat doet een amerikaans laboratorium in Kharkov ?. Een laboratorium waar men onderzoek doet naar californian flu. Daar is geen geneesmiddel tegen. Het laboratorium is een amerikaanse leger basis even buiten Kharkov.
  Langs de grens met Rusland zijn de amerikanen blijkbaar bezig met biowapens. Ik weet dat in Georgië ook zo'n lab staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heropening Commissie Oosting

  'Het heeft alle schijn van een doofpot'

  http://nos.nl/artikel/2082804-het-heeft-alle-schijn-van-een-doofpot.html

  Tja, je bent als VVD niet voor niets op de eerste plaats geëindigd als de minst integere politieke partij!

  Tijd voor een nieuw integriteitscongres?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Turkey to Build 165 Prisons - Reports
  http://sputniknews.com/middleeast/20160125/1033695503/turkey-builds-prisons.html
  Dictator Erdogan heeft nog wel wat gevangenissen nodig voor al die journalisten en twitteraars die hij de mond moet snoeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoekactie naar 'bonnetje' Teevendeal in 2014 bewust stilgelegd
  http://nos.nl/artikel/2082795-zoekactie-naar-bonnetje-teevendeal-in-2014-bewust-stilgelegd.html
  Wordt het niet tijd dat die klootviool opstapt ? Met bijna zekerheid Nee, PVDA krijgt de volgende verkiezingen toch geen stemmen, dus laten ze het kabinet niet vallen. Bovendien zit er bij de PVDA bilderberger Samson aan het roer.
  Dat rapport over George Maat had hij helemaal zwart gemaakt (letterlijk). George Maat een in en in integere man werd door deze onbetrouwbare bullebak finguurlijk zwart gemaakt.(in het huidige politiek correcte klimaat weet ik niet of ik de uitdrukking zwart maken nog wel kan gebruiken :-). Bonk bonk, ik hoor de gedachte politie al op mijn deur bonken.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik salueer voor die ICT'ers die het naar buiten hebben gebracht. Maar waarom nu ?. Een jaar nadat ze werden tegengehouden.

   Mooie foto trouwens van die 2 boeven van der Steur en Dijkhoff. Beiden met de mondhoeken naar beneden. :-)

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   Kan je ongeveer inschatten wat er hier speelt?

   Volgens mij zit het zo.

   Bij de deal met Cees H. is er iets aan de 'strijkstok' blijven hangen waar bepaalde figuren bij justitie bij zijn betrokken. Nu blijkt dat er €50.000 is uitgetrokken om ICT-ers in te huren die dat bonnetje boven tafel moesten krijgen maar dat bleken gewoon ambtenaren te zijn.

   Vraag;

   Waar is die €50.000 gebleven?

   Verwijderen
  3. Geen idee Joop. Kan best dat wat heren van het ministerie hun zakken hebben gevuld. Cees H kan ook wel wat geld terug gestort hebben op bv een zwitserse rekening van Teeven en Opstelten.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @Matt,
   we raken er aangewend om alles in de doofpot te stoppen. MH17 moet ook het liefst in de doofpot.

   Verwijderen
  6. @Matt,

   "Leuke politiekers hebben jullie :)"

   Hoezo, is Guy Verhofstadt ook een Hollander?

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. @Matt,

   En Marc Dutroux dan, ben je die alweer vergeten?

   Verwijderen
  11. kroel aan het hossen. Of aan het hijsen. (kopstootjes)
   http://www.wayn.com/photos/8528754/8510115?

   Carnaval komt er aan!

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. @Matt,

   "Dutroux was geen politieker, hij werd er van verdacht banden te hebben met bepaalde connecties in Nederland i.v.m kindermisbruik."

   Nee, hij was geen politieker maar hij had wel connecties met Tindemans en het koninklijk huis, dus Belgische procureurs en magistraten zijn ook niet helemaal vrij van vieze handen.

   "Wie zit er bij jullie vast?"

   Robert M., een zelfde figuur als Dutroux en Savile! Het leveren van kleine kindertjes aan hooggeplaatsten en vaak mochten zij er zelf ook eentje houden.

   Verwijderen
 9. Helga Salemon die aan Poetin Bashen doet om wat bij te klussen voor haar zieltogende bedrijfje Most, zegt dat Poetin het land nooit heeft gemoderniseerd en dat het land daarom in de crisis zit. Nu is het te laat om te moderniseren, nu moet hij op de blaren zitten.

  Er is was ook een pief die twitterde hoeveel hij moest betalen voor een bloemkool in Moskou.

  Hier de shit waar Canada/de canadezen in zit(ten). Is dit land ook niet gemoderniseerd Helga ?
  Are Canadians Really this Loonie? YES Canadian Dollar and Economy in BIG Trouble
  https://www.youtube.com/watch?v=37myLiM99JQ
  Alle grondstof producerende landen hebben het moeilijk. En Rusland komt van veel en veel verder dan Canada.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ik maak me ook helemaal geen zorgen om de Russen. Ze weten precies hoe ze de crisis moeten handelen.
   Ik maak me meer zorgen om Nederland en Europa. De laatste echte crisis was 70 jaar geleden. Hoe gaan wij het handelen ?
   Poetin heeft zijn bevolking gewaarschuwd. Mark Rutte niet.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @Matt,

   Ja, als je niet binnen de rode lijn blijft ben je het haasje. Zo mag je in Den Haag geen stap richting het Binnenhof zetten of je wordt gearresteerd. Dat heet, het niet verstoren van de werkzaamheden van politici. Dat mag alleen de politie als zij demonstreren voor een betere salariëring.

   Verwijderen
  5. Een paar jaar geleden werd er zelfs een SP politica, Sharon Gesthuizen, gearresteerd omdat zij één teen over de rode lijn, richting het Binnenhof, had gezet.

   Verwijderen
  6. @oli

   Dit soort berichtjes op basis van een artikel uit de Moskou Times:

   'Aanpassen of vernietigd worden: Rusland op een tweesprong"

   http://beurs.com/2016/01/25/aanpassen-of-vernietigd-worden-rusland-op-een-tweesprong/92390

   Met dit soort teksten:

   "Rusland wil dus zo snel mogelijk geld in kas krijgen. Het budgettair tekort van 37.5 miljard dollar bedraagt zo’n 25%. Dat is voor Rusland een groot probleem om aan te knopen met de wereldeconomie."

   De werkelijkheid is dat de Russen dit jaar een krimp van het bbp met minder dan 4% verwachten. Niet niks, maar bijvoorbeeld heel wat minder dan veel landen in 2008 meemaakten. Daarbij komt dast de Russen veel minder in de schulden zitten dan veel Westerse landen en juist een hoge schuldenlast maakt landen ontzettend kwetsbaar bij een lage groei.

   Naar verwachting zal het Russische overheidstekort dit jaar op 3% van het bbp uitkomen. Vergelijk dat maar eens met de bijna 10% die de regering Obama een aantal jaren aanhield.

   De door de dalende roebel gestegen invoerprijzen hebben ze genomen met een inflatie van 15%, maar daar lijkt het bij te blijven. Veel Schadefreude en politieke agenda's achter de berichtgeving over de Russische economie, maar in feite reageren de Russen tekstboek op de gevolgen van de lage olieprijzen en de boycot.

   Verwijderen
  7. @Dawg,
   Rusland doet zo'n beetje alles goed gezien de uitdagende economische omstandigheden en de crisis komt niet eens in de buurt van de situatie van 1998. Ook de oorlog in Syrië. Geen dure grote invasie, gewoon dag in dag uit de infrastructuur van de terroristen vernietigen met 50 a 70 vluchten per dag.

   Verwijderen
 10. The senior Senator from Kentucky is scheming, along with Sen. Lindsey Graham, to bypass normal Senate procedure to fast-track legislation to grant the president the authority to wage unlimited war for as long as he or his successors may wish.
  http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2016/january/24/congress-is-writing-the-president-a-blank-check-for-war/

  Wetgeving is in de maak om de president een dictator te maken die het congres overbodig maakt in de beslissing om oorlog te voeren. Toevallig komt het net nu de VS troepen naar Syrië stuurt en de vredes onderhandelingen over Syrië gaan beginnen. De VS willen de oorlog in Syrië rekken om de russen uit te putten en/of ze willen een gunstige deal in het Syrië vredes proces. Een gunstige deal is een spoedig vertrek van Assad en Koerdische autonomie of een Koerdische staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Welkom in de USSA.

  Flint Residents Could See Children Taken For Not Paying Toxic Water Bills
  http://sputniknews.com/us/20160125/1033694615/flint-child-endangerment-lead.html#ixzz3yInrTiTr
  Als je wordt afgesloten voor je water omdat je niet betaald kunnen je kinderen van je worden afgepakt. Ook mag je je huis niet verkopen omdat je huis besmet water bevat, terwijl je er niks aan kan doen.
  LOL LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En in Nederland zijn er 1 miljoen mensen die aan een depressie lijden!

   Verwijderen
  2. Nog wat meer fluoride in het water zou ik zeggen. Een kleine 20% van de werkzame stof van prozac is fluoride.

   Verwijderen
  3. China Warns "Social Stability Threatened" As 400,000 Steel Workers Are About To Lose Their Jobs
   http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/china-warns-social-stability-threatened-400000-steel-workers-are-about-lose-their-jo
   Van dit soort verhaaltjes wordt je ook niet blij. Heeft u nog een anti depressiva pilletje dokter.

   Verwijderen
 13. As Europe receives more than two million “refugees” from the countries with high terror activity (Sudan, Syria, Libya, Iraq), the migrant crisis is gripping Europe, amid outbreak of violence by migrants towards Europeans. All this has overshadowed the processes in Ukraine. Meantime, very important developments that are indirectly connected with the so-called “European revolt of Islamists” are observed here. The point is that militants of Daesh-ISIL, Jabhat al-Nusra, Hizb-ut Tahrir have emerged and are even being legitimized in Ukraine.
  https://en.eadaily.com/news/2016/01/18/islamic-committee-in-henichesk-ukraine-turning-into-geopolitical-testing-area

  Met dat land hebben we een associatie verdrag. Dat land haalt (op grote schaal ?) jihad strijders binnen. De staatszender zal het u niet vertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ivan Katchanovski, Ph.D en de universiteit van Ottawa hebben een wetenschappelijke studie gedaan naar de Maidan beschietingen in Februari 2014. De conclusie is dat de slachting een valse vlag was die rationeel was geplanned en die bedoeld was om de regering te laten vallen en om de macht over te nemen.
  http://www.voltairenet.org/article189953.html

  http://www.voltairenet.org/IMG/pdf/The_Snipers_Massacre_on_the_Maidan_in_Uk-7.pdf

  Misschien zou Timmermans dit moeten lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Het gaat erom dat de universiteit van Ottowa er achter komt dat Maidan een valse vlag was. Een degelijk rapport van 79 bladzijden.
   De trollen hier op de website gaan er met argumenten geen gaten in schieten verwacht ik

   Verwijderen
 16. Possible Reset of Russian-American Relations
  "The relations between the two countries cooled down long before the crisis in Ukraine, there is no resent, period," said the Minister. "It happened after the so-called Magnitsky Act, which replaced Jackson-Vanik restrictions, aimed at containment of Russia, which has never stopped."
  http://sputniknews.com/russia/20160126/1033705275/lavrov-press-conference-diplomacy.html#ixzz3yLZls3yr
  Volgens Lavrov is de relatie tussen de VS en Rusland slecht sinds december 2012.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, rond die tijd sloeg het gedrag van het Westen om als een blad aan de boom.

   En de staats-media floten het nieuwe liedje driftig mee. De corruptie van de msm kan niet moooier in beeld gebracht worden dan via de enorme propaganda oorlog die plots opkwam, bijna als vanuit het niets.

   Plotseling warten het de homo's....

   Verwijderen
 17. McCain Claims US Army ‘Woefully Behind’ on Modernization
  http://sputniknews.com/us/20160121/1033506931/mccain-us-army-modernization.html#ixzz3yLdfHdXI

  LOL ze geven per jaar 2x zoveel uit aan defensie als de rest van de wereld bij elkaar en nog zijn ze niet modern. Hoe gaan ze modern worden en oorlog voeren als de wereld de dollar niet meer wil accepteren als internationale munt ?. Ze hebben hun industrie geëxporteerd. Het beste wat ze produceren zijn briefjes papier met de naam dollar erop.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nederland gaat toch mee bombarderen.... Mijn weggecensureerde reaktie op Joop.nl:

  ´En daar draait de PvdA geheel voorspelbaar weer! Want er helemaal geen sprake van een meer duidelijke strategie.

  Het streven naar het vertrek van Assad is geheel illegaal volgens het internationaal recht: dat moeten de Syriërs beslissen.

  Wat heel gevaarlijk is is dat de 2 coalities nu recht tegenover elkaar komen te staan: Biden heeft net de PKK op een lijn met IS gezet tijdens zijn bezoek aan Turkije en heeft gedreigd met militaire maatregelen als de onderhandelingen niet volgens VS dictaat verlopen:

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/biden-turkije-en-vs-klaar-voor-militaire-oplossing-syrie~a4231059/

  http://news.yahoo.com/biden-says-pkk-terror-group-plain-simple-130758983.html

  De VS is bezig een vliegbasis in het noordoostpuntje aan te leggen en Rusland waarschijnlijk eveneens ( Rmeilan vs Qamishli) Erdogan zegt een Russische basis niet te ´tolereren´.

  Het moge duidelijk zijn dat Koenders weer eens onder druk van het grote baasje heeft gehandeld, want de Russische interventie heeft een omslagpunt bereikt:

  http://turcopolier.typepad.com/sic_semper_tyrannis/2016/01/syria-sitrep-rebel-defences-crumbling-in-latakia-province.html

  En dus juist nu het neocon plan geen enkele kans meer maakt gaat Nederland zich in het achterhoedegevecht inrommelen:

  Hebben we eigenlijk ooit beelden of verslagen (sitreps) gehad wat de Nederlandse inzet tegen IS in Irak aan resultaten heeft geboekt?´

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een bagger website die joop.nl. Het blijkt dat Joop.nl van de VARA is. Overeind gehouden door belastinggeld dus.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Joop.nl
   Dat Blik na 1,5 jaar nu de laatste tijd wat trollen verwijdert kan ik wel begrijpen, alhoewel ik daar alleen een voorstander van ben als het een ruzieblog wordt waardoor waardevolle info verloren gaat in het gebekvecht.

   Verwijderen
  2. Nederland gooide tot nu toe 1100 bommen op IS in Irak
   http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/nederland-gooide-tot-nu-toe-1100-bommen-op-irak
   Geen enkele terreinwinst op IS door Nederlandse bommen.

   Verwijderen
  3. @ Olicharch: Joop.nl is zeer wisselend van kwaliteit, het gaat vaak over SJW gezeur. Het nieuwe formaat heeft het ook niet echt verbeterd. Toch is het ook een site waar stukjes meestal ruim 1000X gelezen worden , en waar vaak WEL discussie mogelijk is: Hoeveel redelijk bezochte sites kent Nederland waar je toch wel vaak met meer dan 140 woorden kan reageren?

   Iedereen heeft eigen achtergronden en invalshoeken. Waar het voor mij om gaat is om op de voor mij toegankelijke terreinen alle leugens en propaganda te weerleggen. En af en toe met waardevolle bronnen en info te komen.

   Verwijderen
  4. Het is natuurlijk wel weer héél toevallig dat deze goedkeuring komt als a.s. vrijdag de vredesbesprekingen beginnen, die de fascistische neo-cons helemaal niet willen en er alles aan zullen doen deze te laten mislukken. En hoe had Nederland gedacht I.S. in Syrië te bombarderen? Met toestemming van Bashar al-Assad of gaan zij gewoon tegen het internationale recht in met het risico door een S-300/400 neergehaald te worden? Het volkenrechtmandaat waar de 'wetenschapper' LGK met zo vol lof over sprak is flinterdun en geen zak waard.

   Verwijderen
  5. Goed stuk Rootman, en mooi dat je het hier alsnog plaatst.

   Ongelogfelijk dat WE hier aan mee gaan doen. Nooit enige info of beelden gezien van onze "resultaten" in Irak. 0. Los van het feit dat het gewoon illegaal is om Syrie te gaan bombarderen.

   Hoe zou de PvdA het vinden als Syrie een deel van nederland gaat bombarderen?

   Verwijderen
  6. Exact Joop. Ze konden niet even wachten hoe de onderhandelingen verlopen.

   En de MSM met tijs vd Brink, die voeren geen discussie of we dat wel moeten doen, neeeeeeee, die laten Jack de Vries aan het woord die vindt dat de PvdA zou laat instemde. Daarover dient gediscussieerd te worden in dit land. Of de PvdA wel of niet op tijd instemde.....

   Verwijderen
  7. @Rootman. Ik kijk nooit op Joop.nl. Ik ken de site alleen van naam. Het kan verder best een prima site zijn. Ik bedoel met een baggersite het feit dat ze jouw commentaar weghaalden. Jouw commentaar patste natuurlijk niet in de lijn van de PvdA en daarmee met die van de Vara. Deze site is wat Micha Kat de semi alternatieve media noemt.
   @Joop,
   Natuurlijk komt dit besluit nav de vredes besprekingen over Syrië. De VS wil een zo'n groot mogelijke coalitie om zodoende zoveel mogelijk uit de onderhandelingen te halen. Zoveel mogelijk= dat Bashar zo snel mogelijk moet oprotten en Koerdische autonomie. Dat de éénheid van Syrië zo snel mogelijk verleden tijd is en dat de chaos weer zo snel mogelijk kan plaatsvinden.

   Verwijderen
  8. Deze site is wat Micha Kat de semi alternatieve media noemt = Deze site is wat Micha Kat de semi MSM media noemt

   Verwijderen
  9. Ook weer zo toevallig! Wie in het leger heeft gediend weet precies waarom er oefeningen worden gehouden, niet om de samenwerking te verbeteren maar omdat er een dreiging is.

   Ten regiments of Russia’s Strategic Missile Force placed on highest alert

   More:
   http://tass.ru/en/defense/852158

   Verwijderen
  10. @oligarch,

   Hier wat meer info over de biowapen fabriek in Tblisi, Georgië.

   http://www.veteranstoday.com/2016/01/26/2013-russia-cites-tbilsis-bio-warfare-lab-as-direct-threat/

   Verwijderen
  11. By the way, varkensgriep in Rusland?

   Verwijderen
  12. @Joop
   Ja. Met doden In Oekr en Rusland.

   Verwijderen
  13. @Joop, lijkt erop dat de varkensgriep in 2014 in Rusland voorkwam
   http://www.veearts.nl/2014/rusland-41-000-varkens-geruimd-om-afrikaanse-varkenspest/
   Volgens Onishchenko is dit virus in georgië ontwikkeld om de russische economie te schaden.

   Verwijderen
  14. Oeps, al meer dan 250.000 varkens geruimd sinds 2014. Virus nu aktief in oost europa. Ik kan niet opmaken of Rusland er nog last van heeft

   Verwijderen
  15. Hoe orwelliaans is de naam van het Amerikaans militaire biolab. Met de nadruk op Public Health.

   "Richard G. Lugar Center for Public Health Research (CPHR)"

   Verwijderen
  16. In de 80 doden in Oekr. Ook tientallen in Rusland. Een Doema lid beschuldigt de VS.

   Russian lawmaker blames the United States for the flu epidemic in Russia .. https://t.co/KXTofCERU5

   Verwijderen
  17. Het is normaal dat er in het najaar en winter griep heerst en dat er mensen aan sterven. Het is denk ik nog te vroeg om te spreken van een biologische oorlog tegen Rusland.

   Verwijderen
  18. Griep is ongeschikt als biowapen omdat het niet in de hand te houden is. Bovendien muteert het te snel. Een vaccinatie is daarom nogal inefficient, kijk maar naar de griepprik.

   Ook het zikavirus lijkt veel te besmettelijk. het is enorm tragisch dat dit net in latijns Amerika, het continent van de hoop moet uitbreken.

   Te hopen is dat vrouwen na een keer dit gehad te hebben immuun worden, alhoewel er aanwijzingen zijn dat de microcephalie door een cross auto-immuniteit ontstaat (zoals rheumatische koorts na roodvonk)..

   Omdat mijn vriendin een latina is raakt me dit zeer.

   Verwijderen
 20. SHAYKH MISKEEN CONFIRMED LIBERATED! SYRIAN ARMY CONTINUES TO BATTER OBAMA’S TERRORISTS
  http://syrianperspective.com/2016/01/shaykh-miskeen-confirmed-liberated-syrian-army-continues-to-batter-obamas-terrorists.html#eK2UlEjDADBo4oVT.99

  Het Syrische leger heeft een (belangrijke) stad veroverd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je IS wilt bestrijden moet je het Syrische leger steunen.

   Verwijderen
 21. Vandaag op het nos journaal. In Nederland speciale politieagenten met mitrailleurs op straat.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. mooi artikel over de oorzaak van de vluchtelingen probleem en hoe het opgelost moet worden
  GERMANS BEWARE! SYRIAN REFUGEES SHOULD BE RETURNED TO SYRIA IN AREAS CONTROLLED BY LEGITIMATE GOVERNMENT
  http://syrianperspective.com/2016/01/germans-beware-syrian-refugees-should-be-returned-to-syria-in-areas-controlled-by-legitimate-government.html#BbgKZrTEsWjEzhaF.99

  Modern Duitsland staat op het spel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ‘Solution needed immediately’: Bavarian allies threaten Merkel with lawsuit over migrants’ policy
   https://www.rt.com/news/330240-germany-refugee-crisis-bavaria/

   Merkel moet wat mij betreft gewoon contact opnemen met Assad en die een paar miljard geven en de vluchtelingen terug sturen.

   Verwijderen
 23. Israeli defense minister says ISIS funded with ‘Turkish money’
  https://www.rt.com/news/330204-israel-turkey-isis-oil/
  De enige vrienden die Turkije nog heeft zijn de golfstaten en KSA. Als zelfs de minister van defensie van Israël zegt dat Turkije IS ondersteunt. Wanneer kan Erdogan naar Den Haag komen ?. Hij is nl een grote terrorist.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. First case of Zika virus detected in Arkansas
  https://www.rt.com/usa/330228-zika-virus-arkansas-first/

  Zika virus nu in Amerika.

  Virus is nu in 20 landen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Nog een zwakheid in het vliegtuig
  Fresh F-35 Fumbles: New Weaknesses in Most Expensive US Weapons Program
  http://sputniknews.com/us/20160127/1033758553/f-35-fighter-jet.html#ixzz3yOfh3BsQ
  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Soros moet geen oorlog voeren tegen de chinese munt aldus een Chinese krant
  China warns George Soros: Don’t go to ‘war’ against our currency
  https://www.rt.com/news/330252-china-warns-soros-currency-war/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Dat denken we ook al jaren over Kissinger, Brzezinski, Cheney en Rothschild.

   Ondertussen zetten ze wel de wereld in brand

   Verwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Declassified Memo Proves the Pentagon had ZERO Evidence of WMDs in Iraq

   http://www.activistpost.com/2016/01/declassified-memo-proves-the-pentagon-had-zero-evidence-of-wmds-in-iraq.html

   Verwijderen