vrijdag 29 januari 2016

Witte Huis noemt Putin "Corrupt"

Hoogeplaatste medewerkers van Obama en het Witte Huis in Washington hebben Putin en de hoogste gelederen van de Russische macht corrupt genoemd. Het is een nieuwe stap in de enorme agressieve acties van de Amerikanen diplomatie versus de Russen. De Russische Minister van Buitenlandse Zaken Lavrov heeft daarop vandaag met John Kerry gebeld en zijn ongenoegen kenbaar gemaakt over de bedachte en schaamteloze beschuldigingen.Zeer agressieve demoniserings-campagne VS tegen leiding Rusland

De nieuwe beschuldigingen volgen in een reeks van agressieve Westerse agressieve diplomatie en propaganda om de hoogste Russische macht zo zwart mogelijk te maken. We zetten een aantal recente zaken op een rijtje:

* Het Russische passagiersvliegtuig van Egypte op weg naar Putin's geboortegrond, St.Petersburg stort neer. Het Westerse en Amerikaanse meedeleven is van de koelste soort. Het geeft te denken wie er achter de aanslag zat.

* De Russische SU wordt door NAVO lid Turkije boven Syrie uit de lucht geschoten. Meedeleven met de Russen is er nu helemaal niet meer. Sterker, alle schaamte wordt aan de kant gezet, en onder het juk van de Amerikanen zegt het door de Amerikanen gedomineerde deel van de wereld openlijk steun toe aan de Turken.

* De Engelsen hebben een oude zaak naar boven gehaald, de Litvinenko zaak. Na een duister Brits onderzoek, gehouden achter de coulissen, met gebruik van anonieme getuigen wordt geconcludeerd dat Putin er mogelijk/waarschijnlijk achter zit. Niet alleen wordt Putin als mogelijke moordenaar weggezet, de media, het NOS-journaal van Marcel Gelauff slingert direct ook beschuldigingen van pedofilie de ether in over Putin.

* En dan vandaag dus de beschuldigingen van corruptie.

Een ongekende agressieve Amerikaanse demoniserings-campagne tegen de hoogste macht van Rusland is gaande. De vraag is wie deze, ongetwijfeld zeer goed geplande acties, gaat keren. "Journalisten" als Marcel Gelauff en Thijs van de Brink waarschijnlijk niet. Die lopen momenteel voorop in het collaboreren en in onderdanigheid aan hun bazen aan de andere kant van de plas.

27 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of gewoon een eigen computer thuis 24 uur aan laten staan, met Hyawatha webserver en een versie van PPLOG ( perl powered blog ): https://code.google.com/archive/p/pplog/

   Ik geloof dat bijna alle officiele versies van Puppy linux dit al standaard hebben voor geinstaleerd.

   En dan aan het slimme neefje vragen om t helemaal op punt te zetten

   Dus dan kan je inderdaad fuckin' Cruelman deleten, inclusief zn ip, en m anders vinden op specifiek Cruelman eigen taalgebruik.

   Verwijderen
  2. Show processen zijn van alle landen, in ons landje bijvoorbeeld Baybassin (die ballen had te klokkenluiden tegen Turkse regering als heroine handelaar ) Gevlucht naar NL en veroodeelt voor levenslang , een deal tussen NL en dictator Erdogan , Baybassin levenslang en Turken houden mondje dicht over Demminks pedo uitspattingen in Turkije. Of het showproces rond CHiphol. De politieke moord op Fortuin , wordt wakker en kijk om je heen in Bananenrepubliek Nepdemocratie Nederland, waaein steun aan Oek belangrijker is dan onderste steen MH17, het uitblijven van bewijs van radarbeelden waar Kerry over bralde na MH17 als hard bewijs. Het is zo overtuigend bewijs dat wij (Kerry( het niet tonen classified , commissie stiekem.......hahaha, ook Putin zal zijn commissies hebben maar nogmaals dat is hetzelfde in de meeste landen ter wereld

   Verwijderen
 2. Blijft RTL Nieuws zwijgen over frustratie MH17-rechtszaak Nederlandse nabestaande?
  http://degrijzeduif.blogspot.nl/2016/01/blijft-rtl-nieuws-zwijgen-over.html
  MH17-nabestaande Denise Kenke, dochter van Willem Grootscholten, is in November bij het EHRM (Europees Hof voor de Rechten van de Mens) een rechtszaak tegen de Oekraïense staat begonnen omdat Oekraïne gefaald heeft haar luchtruim voor burgerluchtvaart te beschermen. De zaak die ze voert staat volledig los van de schuldvraag, wat dus geen vertragende factor kan zijn. Toch gaat het niet de juiste kant op met dit proces en het recente label "geheim" moet alle alarmbellen laten rinkelen.

  Rechtzaak tegen Oekraïne ook al weer geheim.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, gewoon even een Berichtje van Reuters,

  http://www.reuters.com/article/russia-capitalism-sibur-idUSKBN0UD0YO

  Poetins Schoonzoon doet het niet slecht met zijn aandeel in een Bedrijf...
  (2% rente betalen over $ 1.7 Miljard, of, zodra de US rente boven 1% komt, dat + 1%, wat op dat moment de Hoogste is...)

  Ik kan zo snel het origineel over de Corruptie niet terugvinden, maar het stond op Reuters, voor de "bevestiging" van het WH, en de Lafrov reactie.

  ( $20 - 40 Miljard privé vermogen komt ergens vandaan, dat kun je niet opbouwen met $110.000 die Putain volgens de regels zou ontvangen... )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat heeft de zionistische corporatistische centrale bankiers oligarchie ?. Poetin is maar een kleine boef.

   Verwijderen
  2. Poetin erfde een zo goed als failliet Rusland
   http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/03/poetins-strijd-tegen-de-rothschilds/

   Arrested oil tycoon passed shares to banker
   http://www.washingtontimes.com/news/2003/nov/2/20031102-111400-3720r/

   oh nu weten we wie er achter de Yeltsin oligarchen zaten

   Verwijderen
  3. Reuters is van de zionistische corporatistische centrale bankiers oligarchie.

   Verwijderen
  4. Dat Putin de oorlog heeft verklaart aan de Rothschilds en Soros is de achterliggende gedachten van deze club om oorlog uit te lokken, NAVO schieten een RU jet uit de lucht, Putin hapt niet, dus moeten er verhalen komen zoals in NOS Journaal met heel veel vermoedelijk/waarschijnlijk verpakte propaganda

   Verwijderen
 4. Overigens BON, je wist wel heel snel de, je "niet zo welgevallige" berichten, je doet, de Redacteur(s) die je aanvalt, na zonder hard bewijs tegen die Personen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Roekal: reuters is geen neutrale partij in deze. Ze nemen bv ook nog steeds berichtjes van het SOHR en Bellincat over. Veel nieuws uit Rusland laten ze liggen: heeft u bv. al een samenvatting of degelijke analyse van de 3 uur durende Q & A van Lavrov gelezen? Heeft u al een who-is van de onderhandelingspartijen wat betreft Syrië gezien?

  Iedereen loopt nu weg met het berichtje dat Putin corrupt zou zijn: Onlangs was het volgens Gessen en Dawisha nog 180, nu weer 40 miljard.

  Zelf ga ik niks ontkennen of verdedigen maar wacht in elk geval een onderbouwde tegenreactie af. Voorlopig zijn de Oekraine en de VS nog vele malen corrupter.

  Langzamerhand ligt er een grote maar zeer wiebele stapel slordige dossiers, zoals de gifgasaanvallen door Assad,het MH17 report, dit corruptieverhaal, de soldatenmoeders, de combines in Donbass, het ´mogelijke´ daderschap van Putin wat betreft nemtsov en Litvinjenko, binnenkort ongetwijfeld weer aangevuld door de meest duieuze bronnen zoals het SOHR en bellingcat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Voorlopig zijn de Oekraïne en de VS nog vele malen corrupter."

   Zo, Jij durft... waar staat de US of A op het nieuwste lijstje, en waar staat Poetin land????

   Lafrov mag dan wel boos doen, maar hoe zit het met zijn eigen Financiën? Als hij "eerlijk" wil zijn verteld hij dat ook...

   Verwijderen
  2. De VS is zeer corrupt voor select gezelschap van corporatistische centrale bankiers oligarchen. Dat werd pijnlijk duidelijk toen Jon Gorzine 1,5 miljard stal van 26.000 hardwerkende burgers hun privé account. Jon Gorzine (ex goldman sachs) werd nooit berecht. De 1,5 miljard was verdampt. Was niet meer te traceren. Hoezo niet corrupt'.
   http://fortune.com/2013/11/15/how-mf-globals-missing-1-5-billion-was-lost-and-found/

   Verwijderen
  3. Behoor je tot de kliek van corporatistische (centrale) wallstreet oligarchen, dan sta je boven de wet.

   Hillary en haar relatie tot wallstreet. Ze heeft allemaal onrechtmatige zaken gedaan en ipv dat ze achter de tralies beland is ze een presidentskandidate.
   Hillary Clinton's Wall Street Ties
   http://www.investopedia.com/articles/investing/030415/hillary-clintons-wall-street-ties.asp

   Verwijderen
  4. Rothschild familie bezit biljoenen. Niet een lousy paar miljard zoals Poetin

   Verwijderen
  5. [Rothschild familie bezit biljoenen. Niet een lousy paar miljard zoals Poetin]

   Maar dat maar ettelijke honderdduizenden (honderden triljoenen).

   Rothschild is geen mens dus ook geen jood. Dit soort figuren heeft geen enkele loyaliteit aan afkomst, religie of nationaliteit, uitsluitend en alleen aan zichzelf.

   Het is een feit dat veel neocons, olicharchen, bankiers en lobbyisten/ mediafiguren joods zijn.

   Maar tov de gewone joodse mensen, zelfs diegenen die verblind zijn door haat en ideologie, zijn dit net als bij ons de 0.00001 %.

   In middeleeuwse termen zou men dit kliekje terecht duivelaanbidders kunnen noemen; in onze termen, als we in een dichterlijke bui zijn, is het beter te zeggen dat ze afstand hebben genomen van elke vorm van menselijkheid.

   Dan is die aluhoedjes term ´lizzard people´ in overdrachtelijke zin nog waar ook. Soros lijkt ook in fysiek opzicht op het punt te komen dat zijn huid afvalt om zijn schubben en exoskelet te tonen.

   Verwijderen
  6. @ Cruelman: inderdaad: ik sta meer dan ooit achter uw nominatie voor huistroll van het jaar!

   [Het is leuke fantasie, sci-fi, maar het mist bestaansgrond met feiten en bewijzen. Zoals gewoonlijk....]

   Bedankt voor het compliment!

   Mijn 2e en 4e alinea zijn feitelijk: zo op te zoeken, niet betwist, en dus min of meer bewezen.

   De rest zijn mijn dichterlijke bespiegelingen, onder het genot van ´Gladiator´ biertjes. Een vrolijke analyse zonder leugens, met tal van metaforen. Sinds wanneer moeten allegorieën bewezen worden?

   Verwijderen
 6. Turkije (onze bondgenoot) melkt de unie uit. Nadat we betaald hebben blijven de migranten komen. Willen ze weer geld. Europese verarmd zoals de zionistische corporatistische centrale bankiers oligarchie wil.

  Turkey Wants Additional $2Bln From EU for Migrant Crisis Management

  Read more: http://sputniknews.com/world/20160130/1033965667/turkey-additional-funding-eu-migrant-crisis.html#ixzz3yjmbgW9b

  Het niet goed beveiligen van de militaire satellieten is de cq een achilleshiel van de amerikaanse strijdkrachten
  http://sputniknews.com/military/20160130/1033971479/us-space-satellites.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Roekal: Lijstjes en indexen zijn leuk, maar je moet wel kijken wat ze wel en niet meenemen: Washington is 1 en Brussel 2 wat betreft het aantal lobbyisten ter wereld.

   Beide steden kennen een ´draaideurmechanisme´ waarbij politici in de top van multinationals komen en andersom:

   http://www.volkskrant.nl/politiek/kwart-oud-politici-wordt-lobbyist~a4234963/

   In de VS is er de bailout van de banken en het ongestraft laten van de bankiers. Scheringa en Madoff waren kleine zondebokjes, die zich niet aan de code hielden.

   Daarnaast de extreme verspillingen zoals de JSF en Fyra. De praktijken van Shell etc in de 3e wereld, het Amerikaanse gaslek.

   Verwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik stem op cruelman als huistroll met een maximum van 10 posts per dag... LPG kan naar zijn Азов blogje.

   Verwijderen
 8. In een meer serieuze toon; hier is een samenvatting van de belangrijke Q&A sessie met minister Lavrov:

  http://russia-insider.com/en/politics/russias-had-enough-no-more-business-usual-us-eu/ri12548

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Rootman,
   is alles OK met de heer Bob Schmitz? Een wederzijdse kennis zullen we maar zeggen.
   Ik ontmoette U destijds ook bij Joop.nl en had bewondering voor uw dossierkennis.

   Verwijderen
  2. Dank u! Mijn Google account levert soms de ene, soms de andere naam als pseudoniem. De dossierkennis komt van onze onafhankelijke media: ik ben gewoon begonnen met RT en Fobal research. Een aantal bronnen bezoek ik niet meer, zoals whatreallyhappened en antiwar. Sommige zijn erbij gekomen zoals de Saker, Syncretic studies, Kathehon en Semper Tyrannis. Maar ik blijf ook de Volkskrant, Joop en de Guardian volgen. Willy van Damme is belangrijk, en hier ontmoet ik ook oude vrienden.

   Verwijderen
  3. En soms: niet geheel onafhankelijke bronnen van onafhankelijke landen.

   Verwijderen
 9. Browder is een neefje van de lieden die de 2008 crisis bewust hebben veroorzaakt. Die crisis heeft 50 miljoen mensen extra doen overlijden. Deze familie is zo onvoorstelbaar boosaardig dat dit het voorstellingsvermogen absoluut te boven gaat.
  Maar hé, ze controleren de media , dus hoe moet Jan met de Pet hier ooit achter komen?

  En ze controleren google.
  Vandaag merkte ik dat een bepaalde link niet meer wil werken:
  http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815
  Bij mij werkt de link dus niet meer. Maar als ik naar de Globalresearch.ca site ga en daar zoek op : "Yinon Plan" dan komt het juiste artikel te voorschijn, met nog steeds exact dezelfde URL.

  Is het mogelijk dat URL's onvindbaar worden gemaakt door een bepaalde censuur, ergens ? ( Ik zie nu dat het niet met google te maken heeft, want het is een gewone link.)

  BeantwoordenVerwijderen