vrijdag 31 mei 2024

Russische Beer steeds verder in het nauw; Atoomoorlog steeds dichterbij

Thierry Baudet en FvD waarschuwen dat "onze" jongens weldra naar het front in Oekraïne gaan. Kan zijn, maar wij denken dat voor die tijd er al een rakettenregen deze kant op komt. Ons baren de Russische raketten deze kant op meer zorgen, dan onze jongens die kant op.

"Onze" wapens mogen nu ook Russen in Rusland dood maken. Er zal een moment komen dat de Russen gaan antwoorden en Russische wapens ons gaan dood maken in Nederland. Stoltenberg doet dat af als "bluf". Misschien is dat vandaag nog "bluf". Maar er komt een moment (en dat kan al zeer zeer binnenkort) dat de Beer geen andere keus meer heeft. Dan zeggen wij: "Gefeliciteerd Rutte en cs en alle stemmertjes op de kartel- en gecontroleerde oppositiepartijen". Ook felicitaties aan alle supporters van de Ere- en Eerste divisie. Nooit een hand uitgestoken, 0 steun aan de Palestijnen, 0 kritiek op ons regime, niet toen de stadions gesloten werden onder het mom van de griep, niet nu ze ons in oorlog hebben gebracht met Rusland.

31/05/24. Een opmerking van het WarGonzo-kanaal.

“Hoe Rusland kan reageren op NAVO-escalatie

Moskou zal het sturen van F-16-vliegtuigen naar Oekraïne opvatten als een doelbewust signaal van de NAVO op nucleair gebied”, zei minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov.
Dit soort gevechtsvliegtuigen worden al vele jaren gebruikt als onderdeel van de gezamenlijke nucleaire missies van het bondgenootschap. De F-16 kan kernwapens vervoeren.

De Russische tegenstanders blijven voortdurend de kracht van ons land op de proef stellen. Na de Oekraïense aanval op het radarstation Voronezh-DM, een nucleaire veiligheidsfaciliteit, begon de zogenaamde ‘parade van toestemmingen’ van westerse landen voor het gebruik van hun langeafstandswapens over het grondgebied van de ‘oude’ regio’s. van Rusland.

De situatie wordt aanzienlijk verergerd door de overdracht van meer dan honderd gevechtsvliegtuigen naar Oekraïne. Hun aanwezigheid op het slagveld zal de acties van ons leger aanzienlijk bemoeilijken. Niet alleen Oekraïense drones, maar ook veel destructievere NAVO-munitie kan over de ‘oude’ regio’s vliegen.

De komende zomer wordt in alle opzichten heet. De vijand bestudeert zorgvuldig de reactie van de Russische leiders en verhoogt geleidelijk de inzet van het oorlogsspel. Het Westen kan Rusland niet laten winnen. Onze overwinning in Oekraïne zal het einde betekenen van de mondiale hegemonie van het Westen en zijn volledige onvermogen om de planeet verder in zijn richting te laten draaien.

Daarom zullen onze geopolitieke tegenstanders zich door niets laten tegenhouden. De toekomst van Oekraïne en zijn inwoners doet er voor hen niet toe; dit is niet langer een land, maar een NAVO-strafbataljon. Naarmate ze aan de fronten worden verslagen, zal het “strafbataljon” steeds meer destructieve wapens krijgen, tot en met massavernietigingswapens.

Hoogstwaarschijnlijk kan alleen een nucleair ultimatum, zoals dat naar voren werd gebracht tijdens de Cubaanse rakettencrisis, hen tegenhouden. Ze zullen het nog steeds niet anders begrijpen.”

Boodschap van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken. 

"Over de domheid (vrij vertaald) van de Nederlandse politici. Het zij genoteerd dat de Minister van Buitenlandse Zaken van Nederland, Kiev toestemming gegeven heeft Westerse wapens te gebruiken voor het uitvoeren van "atak" op Russisch territorium."

"Wij zien vergelijkbare opmerkingen als onverantwoordelijk. Daarenboven, vormen zij een bedrijging voor de veiligheid in Europa."

"Zulks is geen zeldzaamheid voor de uitgaande regering van Nederland. Met de gevolgen zal de opvolgende regering te dealen hebben."

Een vrouw bij de bijeenkomst van FvD in Terneuzen brengt te berde dat Putin het gehad heeft over kleine landjes met een grote bevolkingsdichtheid en een grote mond (of woorden van vergelijkbare strekking), etcetera. Wij hebben dergelijks ook vernomen. Afscheidskadootje van Rutte....


2 opmerkingen:

 1. Meer nog dan uit de EU, moeten we "sofort" uit de NATO; ook Orban denkt daarover na:

  https://21stcenturywire.com/2024/05/30/orban-nato-is-now-preparing-for-war-with-russia/

  We zijn echt in de aap gelogeerd dadelijk als het echt -exponentieel- escaleert. Daar is de Corona-crisis niks bij. Dan heb je wel meer nodig dan een mondmasker van de Kruidvat....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Frontnieuws neemt onderstaand bericht van het Griekse Pronews over:

  "Nederlandse, Spaanse en Tsjechische NAVO-militairen zijn in Lviv gedood door Kh-47M2 Kinzhal raketten!

  De Russische luchtmacht heeft met Kinzhal supersonische raketten een ondergronds commandocentrum van de Oekraïense luchtmacht in Yavoriv getroffen, waar tientallen Westerse NAVO militairen verbleven, bericht Pronews. Instructeurs uit voornamelijk Nederland, maar ook Tsjechische en Spaanse experts, verbleven in het gebied van de bunker om Oekraïens personeel te trainen en stierven een gruwelijke dood!

  Yavoriv ligt in het westen van Oekraïne in de regio Lviv en op 15 km van de grens met Polen.

  Zoals gemeld, zonder officiële bevestiging van Oekraïense kant, werden Europese en Amerikaanse experts, waaronder piloten en ingenieurs, gedood bij de aanval.

  Volgens Russische functionarissen vielen er bij de aanval 179 doden en 201 zwaargewonden.

  verder lezen:

  https://www.frontnieuws.com/nederlandse-spaanse-en-tsjechische-navo-militairen-zijn-gedood-door-kh-47m2-kinzhal-raketten-in-lviv/

  Yavoriv werd in 2022 al eerder getroffen, maar daarna gerestaureerd. Nog nergens bevestiging van dit nieuws kunnen vinden.

  BeantwoordenVerwijderen