zaterdag 25 mei 2024

Klassenjustitie Benelux een feit; aanslagpleger Baudet gaat vrijuit

Volkert van de Graaf de moordenaar van Pim Fortuyn. En waarschijnlijk ook van milieu-ambtenaar Chris van de Werken, kreeg een belachelijk lage straf van het systeem, maar zijn moorden kwamen datzelfde systeem ook goed uit. 

Hetzelfde is nu het geval met de levensgevaarlijke aanvallen op Baudet van zowel de -notabene Oekraïense- paraplumepper, en de levensgevaarlijke bierflesmepper. De Oekraïener komt weg met een foei-gesprek. Een afront voor iedereen met een greintje rechtsgevoel.

Blik op Nosjournaal
Hoe zou de rechtspraak en media-aandacht gegaan zijn, als de vreedzame Fakkelman voor het huis van Thierry Baudet en Davide had gestaan, en Kaag met een paraplu mishandeld was en Ollongren een bierfles kapotgeslagen op haar hoofd had gekregen? #KlassenJustitie
Max van de(n?) Berg, die nog nooit een vlieg kwaad heeft gedaan en dat ook nooit van plan is geweest, die meer voor Nederland en mensen in nood wereldwijd (met name nu de Palestijnen) doet dan het hele demissionaire kabinet samen, kreeg voor zijn staan met een fakkel bij het huis van Kaag 6 maanden opsluiting, want "Kaag voelde zich heel erg bedreigd", de aanstelster. De Oekraïner die politiek gemotiveerd iemand daadwerkelijk levensgevaarlijk mishandelt gaat vrijuit en de gecontroleerde media negeren het grotendeels.

Zelfde verhaal als met mijn aanvaller. Dit is hoe het regime te werk gaat, via media haatzaaien, stochastisch terrorisme zoals ze het zelf noemen en dan de idioot die zich laat opruiien met fluwelen handschoenen aanpakken. Geen veroordeling, maar een waarschuwing. Dit was een politieke moordaanslag, vergelijk dit met de onschuldige fakkel van Max bij de voordeur van Kaag, 6 maanden brommen? pure opruiing tegen echte oppositie

Dat de rechtszaak hiermee wordt vermeden is logisch, de inlichtingendiensten willen niet de kans lopen dat de useful idiot gaat zingen voor de rechter. Zelfde reden als bij mijn aanvaller. Het is bekend dat dit soort lieden makkelijk te rekruteren zijn. De timing , hoeveelheid geweld en gerichtheid maken het onwaarschijnlijk dat er geen sturing van buiten af is geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten