donderdag 2 mei 2024

Niet vergeten: De slachtpartij van Odessa 2 Mei 2014

42 Mensen, geweldloze mensen, werden 2 Mei 2014 op barbaarse wijze opgejaagd, doodgeknuppeld en afgeslacht. In het hart van Odessa. Ongestraft. Op klaarlichte dag. Gedekt door het nieuwe regime in Kiev. Dat op haar beurt weer volledig gedekt werd door de "democratische"EU, NATO en de VS.

De pogrom kreeg in Nederland minimale aandacht; eigenlijk nagenoeg geen. Het was voor ons de definitieve aanleiding ons blog te beginnen. We konden zoveel hypocrisie, zoveel wegkijken, niet meer aanzien. 

Wellicht de gruwelijkste slachtpartij, in ieder geval tot dan toe, van de 21ste eeuw in Europa. Het begon op klaarlichte dag en kon doorgaan tot in de avond, de slachtpartij van Odessa 2 Mei 2014.

BRON.

3 opmerkingen:

 1. Niets aan de hand gewoon doorlopen en negeren, straks Rutte bij de NAVO en we gaan volledig naar de kolere.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrees niet, het laffe westen onder de druk van de NAVO zal niets maar dan ook niets ondernemen, slaafs blijven volgen. En die paar tientallen doden, dat hoort er bij.

  Dat paar tientallen doden, dat hoort er bij.


  не поднимитесь, трусливый запад под давлением НАТО ничего не сделает, будет и дальше рабски следовать. И эти несколько десятков смертей являются частью этого.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. BLIK, er is een korte documentaire gemaakt over 'Odessa'.

  https://www.youtube.com/watch?v=ue26DxCLERY

  You Tube zoekterm: Burnt alive in Odessa: Truth seeker.

  Op 12:18 zie je hoe iemand die uit het raam sprong, word doodgeknuppeld als een zeehond.

  BeantwoordenVerwijderen