maandag 29 april 2024

Volgens NOS staan Oekraïners te trappelen om naar 't front te gaan...

Tsja, volgens het lachwekkende NOS-staats-journaal, als we de "reportage" van gisteren mogen geloven, te trappelen om naar het front te gaan.

We zagen gisteren wat ouderen, die volgens de NOS van Zelenskiy niet "mochten" vechten in het reguliere leger. Maar omdat ze zo graag willen, richtten ze hun eigen eenheid op, en doen ze op die manier, in samenspraak met het "echte" leger, mee.

Het is een nogal selectieve voorstelling van zaken, zoals we van het verloederende journaal ook niet anders gewend zijn. 

De (andere) realiteit is, dat Oekraïense mannen, en inmiddels ook vrouwen, er alles aan doen om uit handen van de mobilisatie-politie te blijven, zoals DEZE Beelden haarfijn aantonen, waarbij een man gedwongen een busje in geforceerd wordt. Hij heeft geluk; wat omstanders komen kijken in solidariteit met de man, en het lukt hem zich uit de tentakels van Rutte's/Zelenskiy's troepen te ontworstelen.


Het zou gaan om Odessa en de aanvallers zouden symbolen van de Duitse Nazi's op hun kleding dragen. BRON.

30/04/24. Relevant.

“De militaire commissarissen van Odessa probeerden een man in een auto te duwen terwijl hij hartverscheurend schreeuwde dat zijn kind met rust gelaten werd. Op het uniform van een van de TCC-medewerkers is het wapen van nazi-Duitsland zichtbaar.

Eerder heeft Kiev de Raad van Europa op de hoogte gebracht van een gedeeltelijke afwijking van de naleving van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, om zoveel mogelijk weerloze mensen naar het front te brengen.”

➡Een opmerking van het kanaal “Two Majors”.

“We konden de man niet naar voren slepen.

Hieruit concluderen we dat als uw familielid midden op de dag door mensen in uniform in een auto wordt geduwd, de meisjes moeten schreeuwen en de mannen moeten wegduwen.

Maar het meest interessante in deze video is dat de Oekraïense TCC-officieren (militaire commissarissen) bang leken te worden en excuses begonnen te verzinnen.

Ze zijn bang."


1 opmerking:

  1. https://www.frontnieuws.com/niemand-is-bereid-zich-bij-het-oekraiense-leger-aan-te-sluiten-soldaat/

    BeantwoordenVerwijderen