maandag 1 april 2024

Israel bombardeert Iraanse diplomatieke missie; NOS bericht over chocolade...

Er is geen beginnen meer aan. De terreurdaden van Israel/VS (gesteund door EU/NATO) zijn van een hoeveelheid, een gruwelijkheid en een barbariteit, dat wij het niet meer per keer kunnen verslaan. We pakken er soms één uit.

Maar wat de staats NOS doet, is het vakkundig downplayen en propaganda per omissie. Zo ook vandaag. Het israelische zionisten regime bombardeert een hele diplomatieke missie (was het een consulaat of ambassade? Of het consulaat naast de ambassade? Maar wat maakt het uit?) van Iran weg in de Syrische hoofdstad Damascus, met vele doden en verminkten. Als dat al geen nieuws meer is, wat dan nog wel? De zionisten keken, en zagen dat het goed zat bij het NOS 8-uur journaal...

Het NOS journaal besteedt hier geen tijd aan. daarentegen had ons zieltogende staatsjournaal wel tijd voor een item over de prijs van chocolade. En de prijs van tabak... De NPO dient geheel gedefund te worden en de 1 miljard euro per jaar dient terug gegeven te worden aan het Nederlandse volk dat dient te stoppen met het betalen voor haar eigen infantilisering. Dan hebben we het nog niet eens over de 7 gedode hulpverleners, en de dagelijks tientallen burgers die het schurkenregime doodt.

7 opmerkingen:

 1. "Kabinet noemt geen namen in zaak rond Russische desinformatie."

  https://nos.nl/artikel/2515099-kabinet-noemt-geen-namen-in-zaak-rond-russische-desinformatie

  En nog kan de Staatsomroep het liegen niet laten want een eerlijker kop was geweest:

  "Tsjechische veiligheidsdiensten hebben helemaal geen namen genoemd van Nederlandse politici die door de Russen betaald zouden
  zijn"

  De heisa over Wilders en Baudet blijkt dus een complete nothingburger te zijn geweest.

  citaat uit bovengenoemde artikel:

  "De Tsjechische krant Denik N schreef, op basis van gesprekken met inlichtingenbronnen, dat politici ook betaald zijn. Bijdragen zouden onder meer bedoeld zijn voor hun campagnes. Onder anderen politici uit Duitsland, Frankrijk, Polen, België, Hongarije en Nederland zouden zijn benaderd, en sommigen van hen gefinancierd.

  De autoriteiten in Tsjechië hebben dat niet bevestigd en ook geen namen genoemd. "Ingaan op namen die in de berichtgeving circuleren naar aanleiding van de Tsjechische verklaring is in strijd met de taak die de inlichtingendienst door de wetgever is opgedragen en dient de nationale veiligheid niet", schrijft De Jonge."

  Er komen Europese verkiezingen aan. De zittende macht begint 'm klaarblijkelijk te knijpen en is wanhopig op zoek naar een externe vijand die de schuld van het eigen falen in de schoenen geschoven kan worden. En dus zien we hoe de onsmakelijke hap van de Russische desinformatie maar weer eens wordt opgewarmd.  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fracties in het Europees Parlement
  De leden van het Europees Parlement zijn lid van een fractie. Zij verenigen zich niet naar nationaliteit, maar naar politieke voorkeur. Er zijn momenteel 7 fracties in het Europees Parlement.
  Er zijn 23 leden nodig om een fractie te vormen en in een fractie moet minimaal een vierde van de lidstaten vertegenwoordigd zijn. De leden mogen slechts tot één fractie behoren.
  Sommige leden zijn van geen enkele fractie lid en in dat geval maken zij deel uit van de niet-ingeschrevenen.
  https://www.europarl.europa.eu/about-parliament/nl/organisation-and-rules/organisation/political-groups
  Bij de verkiezing van 6-9 juni 2024 stijgt het aantal zetels in het Europees Parlement naar 720. Nederland wordt dan vertegenwoordigd door 31 leden.
  Succes met stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iraanse Brigadegeneraals Mohammad Reza Zahedi en zijn plaatsvervanger Mohammad Hadi Haji uitgeschakeld.
  Is niet erg. Dat waren jodenhaters.
  Maar dat niet alleen.
  De Iraanse Revolutionaire Garde maakt zich ook schuldig aan het hardhandig neerknuppelen/arresteren van studenten en vrouwen in opstand tegen het huidige Iraanse regime.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. https://www.youtube.com/watch?v=niTwvtokYf0

  BeantwoordenVerwijderen
 5. niemand nog gekeken... Eddy kom op 3,25 uur en je weet hoe het in elkaar zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Col. Douglas Macgregor: Israel Is Desperate. (clip 32 min.)

  Dough Macgregor geeft in deze uitzending van 'Judging Freedom' o.a. een reactie op het Israelische bombardement van het Iraanse consulaat in Damascus. Macgregor's interpretatie is niet optimistisch; Netanyahu kan politiek niet overleven als het hem niet lukt het geweld in Gaza te laten escaleren naar een oorlog tussen Israel en Iran. Door zo'n oorlog zouden de VS zich gedwongen voelen mee te vechten aan de kant van Israel. Het bombardement van het Iraanse consulaat moet worden gezien als een provocatie in die richting. De politieke leiding van Iran en andere Israel omringende landen is zich maar al te goed bewust van de aard van de Israelische provocaties en stelt zich terughoudend op, maar in al deze landen, met name in Turkije, groeit de druk vanuit de bevolking om op te treden tegen Israel.

  https://www.youtube.com/watch?v=PbQHSAkopyU&t=604s

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OT

  Mag je je twijfels hebben of zelfs uiten over nut, noodzaak of veiligheid van kindervaccinaties. Misschien wel, maar zodra je dat in de Tweede kamer doet blijkt dat de marges waarbinnen het debat gevoerd kunnen worden ongelofelijk smal zijn geworden.

  Van Meijeren (FVD) doet het weer! Heftige CLASH met kartel over kindervaccinaties (clip 28 min.)
  https://www.youtube.com/watch?v=5bm4Zc6uchA

  Van Meijeren wordt tijdens en debat over kindervaccinaties geinterrumpeerd door een hele stoet van kamerleden. Allemaal
  melden ze vol overtuiging dat Van Meijeren onzin, desinformatie of leugens verspreidt, maar waarom dat zo zijn kunnen ze dan weer niet vertellen. De een na de ander. 't Is een fascinerende en tegelijkertijd weerzinwekkende vertoning waarbij de inmiddels overbekende hoog opgespeelde verontwaardiging, naast shaming en framing in de plaats komen van een rationele uitwisseling van argumenten.

  BeantwoordenVerwijderen