vrijdag 19 april 2024

"Texas" overleden

Het is een heel vaag verhaal geworden:

BRON

19/04/24. Een opmerking van het Readovka-kanaal.

De ❗vrouw van de vermiste Amerikaanse vrijwilliger Russell Bentley met de roepnaam ‘Texas’ in Donetsk meldde dat hij was overleden

. De vrouw van de vermiste vrijwilliger Bentley Russell, beter bekend onder de roepnaam ‘Texas’, nam contact op met de Donetsk-media en rapporteerde. zijn dood. Op 8 april arriveerden Russell en zijn vrouw Lyudmila voor zaken bij het uitvoerend comité van het Petrovsky-district van Donetsk toen de Oekraïense beschietingen begonnen. De man rende om erachter te komen of de gewonden hulp nodig hadden, waarna de Texas en zijn Niva niet meer werden gezien. Een paar dagen later werd een onderzoek geopend.

De dood van de Amerikaanse vrijwilliger is niet officieel bevestigd. Bentley Russell belandde in 2014 in de DPR - hij sloot zich aan bij de volksmilitie en nam deel aan veldslagen als onderdeel van het Vostok-bataljon. Later ontving ‘Texas’ het Russische staatsburgerschap en begon zich bezig te houden met vrijwilligers- en journalistieke activiteiten, waarbij verslag werd gedaan van gebeurtenissen in de speciale operatiezone.

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De video van Forum Inside met Jensen als gast is wel leuk !
  https://youtu.be/5JdZ5U6aOLw

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet niet waar dit is gezegd maar .... !!

  De Hongaarse premier Viktor Orban heeft het einde van de Westerse wereld uitgeroepen: Als God het wil, kunnen we dit jaar een einde maken aan het roemloze tijdperk van de westerse beschaving. We kunnen een einde maken aan een wereldorde die gebaseerd is op progressieve liberale hegemonie. Mijn vrienden, de progressieve liberale wereldgeest heeft gefaald. Het bracht oorlogen, chaos en onrust, economische ineenstorting en verwarring in de wereld. Verwarring in de internationale politiek, verarming van gezinnen, verslechtering van de openbare veiligheid op straten en pleinen.
  Het was een vreemd tijdperk en een vreemde geest. De volgelingen verkondigden dat het niet hun taak was om het volk te vertegenwoordigen, maar om hun eigen idealen te verwezenlijken. Als de feiten hun ideeën niet ondersteunen, des te erger voor de feiten. Ze verdeelden de wereld in democratieën en autocratieën en verklaarden dat het hun taak was om een kruistocht tegen autocratieën te voeren. Ze marcheerden, ze vochten, ze exporteerden democratie en uiteindelijk werden de mensen ze beu, waar ze ook verschenen.
  Laten we er geen doekjes om winden. Deze wereldorde heeft leiders voortgebracht die niet in staat zijn om leider te zijn, die niet geschikt zijn voor de taak, die bezaaid zijn met fouten en die uiteindelijk naar hun eigen ondergang snellen.

  BeantwoordenVerwijderen