zondag 26 mei 2024

De Vredeskaravaan zondag in Eindhoven! Met Thierry Baudet en Ralf Dekker


Nooit vergeten hoe ons regime de vreedzame vrouw in eindhoven met een waterkanon een schedelbasisfractuur bezorgde.

Thierry Baudet, met weer één van zijn beste speeches ooit. 

Er zijn 6 juni 2 opties: Niet stemmen, of FvD (Ralf Dekker) stemmen. Wij neigen naar het laatste.

Gisteren waren we zelf aanwezig in Beverwijk waar we getuige waren van het incident met de man met het kind op de arm die met een met een stokje verlengde paraplu aankwam waarop een blaadje hing met iets van FvD loves Putin. Het incident stelde niet veel voor. Maar in het kader van het vrijspreken gisteren van de paraplumepper uit Gent was het wel nieuwswaardig. Als het een kartelpoliticus betroffen had, was het groot nieuws geweest. Nu negeren de gecontroleerde media het als de pest.


Ga luisteren naar Baudet vanuit Eindhoven vandaag. Over de geopolitieke visie van de VS/VK om Duitsland en Rusland uit elkaar te spelen. Dat is wat gaande is, en waar wij niks voor kopen. Geen belang om ons te laten meetrekken in deze tegenstelling.

En we moeten ons ook niet laten uitelkaar spelen tussen Moslims en Christenen, iets wat vanuit Israël gepusht wordt. Aldus een moedige Baudet in Eindhoven vandaag.

1 opmerking:

  1. Jan Verheul May 27, 2024 at 12:15 AM
    Goed nieuws: BLIK heeft ineens de geest gekregen en is weer flink aan het bloggen geslagen. Duurt al een aantal weken en is soms echt de moeite waard !
    14 blogs heeft ie al deze maand !

    https://blikopnosjournaal.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen