zaterdag 2 december 2023

Israel Terreur Vakkundig uit Nieuws Gehouden

Israel is sinds gisterenmorgen weer bezig waar het het beste in is: terreur veroorzaken; in haar buurlanden. Maar vooral ook, hoe cynisch, in het gebied waar ze zelf mensen gevangen houden. Gaza. Die zij opdragen van noord naar zuid en weer terug te gaan, en ondertussen gewoon in noord en zuid hun raktten, hun straaljagers, hun bommen, dood en verderf te laten zaaien.

Maar in de Hollandse media? Paar honderd dode Palestijnse burgers sinds gisteren toen het staakt het vuren afliep? Is geen item voor zieltogende Telegraaf. De niet-aflatende bloeddorst van Bibi the Butcher? Geen item voor niet serieus te nemen AD. Maar weet je wat erg is? de Russische politie, die is een bar in StPetersburg in geggaan. Er is niemand dood geschoten, er is niemand gewond geraakt, maar het is wel heel erg!!! Het ging om een gaybar. En een getuige vertelt dat de muziek werd stopgezet. Foei foei foei, die Putin toch!

Commentaar Blik op NOS-journaal

We leven in bijzondere tijden. Een tijd waarin het genocidiëren van een dikke 2 miljoen burgers, Christenen, Moslims, in Gaza geen enkel probleem is. Sterker, Rutte en Yesilgöz zorgen ervoor dat de genocide F16's soepeltjes in de lucht blijven en hun moord- en vernietigingsaanslagen kunnen voortzetten. Waarom krijgt Gaza geen Patriots van Nederland?

Kritiek op de terreurstaat en slachter Bibi is in de Nederlandse gecontroleerde media afwezig. En je weet wie jou en de media controleren... degene die niet bekritiseerd mag worden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten