vrijdag 29 december 2023

"Het kwaad van Israel gaat voorstellingsvermogen te boven", Roger Waters

"Het kwaad van Israel gaat voorstellingsvermogen te boven", Roger Waters

"Er zijn geen woorden voor wat Israël aan het doen is"


Wat een baas, Roger Waters. Knap interview.

42 opmerkingen:

 1. In het interview vertelt Roger Waters dat hij k ooit een goede tip van zijn moeder kreeg. Je moet veel lezen Roger om tot waarheid te komen over de geschiedenis van "Palestina".

  Maar deze Roger leest niet verder terug dan wat er in de koran staat en hoe men Allah vereerd en Mohammed. Hier is de hele islam op gebaseerd.

  Waarom willen mensen het volgende niet lezen en eens goed begrijpen?

  Er is weinig bewijs dat de "Al-Aqsa-moskee" zich daadwerkelijk in Jeruzalem bevindt, en er is een groot aantal moslims die geloven dat "de verste moskee" een verwijzing is naar een moskee in de hemel, niet op aarde; vanwege het feit dat de huidige Al-Aqsa-moskee niet bestond tijdens het leven van de profeet Mohammed, waardoor het voor hem onmogelijk was om deze te bezoeken. Boodschappers van zowel het jodendom als het christendom waren eeuwen voor de profeet Mohammed in Jeruzalem aangekomen om hun geschriften te prediken. Daarom kan het niet historisch accuraat zijn om te zeggen dat Mohammed de islam voor hen naar Jeruzalem bracht. Tot de migratie van Mohammed naar Medina in 622 CE en de officiële vestiging van de islam daarin, was de islam een minderheidsreligie in vergelijking met de twee gevestigde religies van het jodendom en het christendom.


  Waarom wordt genegeerd dat er feiten zijn dat moslims van jongs af aan geïndoctrineerd worden in de naam van hun Allah om joden te vermoorden?
  Die hele Hamas sekte maakt zich daar namelijk schuldig aan.
  Uit artikel 7 handvest hamas: Hamas heeft ernaar verlangd Allah's belofte ten uitvoer te leggen, hoeveel tijd dat ook kost. Mohammed ... zei: "De dag des oordeels zal niet komen, totdat de joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen zeggen: 'O moslims, o Abdullah, achter mij zit een jood, kom hier en dood hem'."


  Roger zal bij het volgende ook wel z'n kop in het zand steken.
  Qur'an biedt inspiratie om Joden uit te roeien
  https://www.jesussaves.nl/quran-biedt-inspiratie-tot-doden


  Als de Islam zegt we zijn niet tegen joden maar tegen zionisme dan is dit om niet op te vallen met hun jodenhaat.
  Zionisme betekent het streven naar een onafhankelijke Joodse staat. Het woord is afgeleid van Zion, de naam van een heuvel bij de stad Jeruzalem.(Mount Sion)

  Hoe mooi is deze bijbel citaat en levendig van toepassing heden in het nu.
  In Sion leg ik een steen neer waarover men struikelt, een rotsblok waaraan men zich stoot.
  Maar wie in Hem gelooft, komt niet bedrogen uit.

  Het is duidelijk genoeg dat mensen zoals Roger en Blik niet in Hem geloven.
  Blik zal nog wel vaker gaan struikelen over die steen. Ben niets anders dan gewend van hem hahaha.
  Alles verloopt volgens kalender en wil van God/Jahweh.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben geen jood en geen moslim, maar begrijp wel de wet van karma. Dus van mij mogen ze het uitzoeken en de consquenties aanvaarden. Sterkte aan de onschuldige slachtoffers! Rotsen, hoekstenen en rotsblokken lijken me niet zo heel relevant in ons deltalandje. En het is beter om niet in geloven te geloven: Gij geleuft dat??? Happy 2024.

   Het gedonder van het Netanyahu regime zorgt er wel voor dat de VS in deze episode meer invloed verliest dan anders in 20 jaar het geval zou zijn. Dat is het pluspuntje.

   Verwijderen
  2. Amerika blijft Israel steunen kabouter.
   Jouw anti Amerikaanse houding zet 0,0 zoden aan de dijk.

   Verwijderen
 2. Eeuwenoude teksten uit religieuze sprookjesboeken. Altijd handig als er weer eens een moordpartij goedgepraat moet worden

  Eddy zal je nooit vertellen dat Hamas een creatie van de Israelische staat is. Zie bijvoorbeeld:

  https://www.japantimes.co.jp/commentary/2023/11/21/world/israel-failed-policy/

  Een creatuur dat het voorwendsel moest worden om moordpartijen van de IDF in Gaza te te rechtvaardigen .

  Heb ik niet bedacht. Zei voormalig hoofd van de militaire inlichtingdienst van Israel Amos Yadlin tegen Richard Jones de toenmalige Amerikaanse ambassadeur in Israel:

  citaat uit de Jeruzalem Post van 21-12-2010:
  "Amos Yadlin, said in the summer of 2007 that Israel would be “happy” if Hamas took over the Gaza Strip, and if that happened Iran’s influence over Gaza would be insignificant.

  The cable, dated June 13, 2007, summarized a meeting between Yadlin and Richard Jones, the US ambassador to Israel at the time. Hamas violently took over Gaza several days later.
  In the cable, Yadlin is quoted as contradicting the consensus in the Israeli government by stating that “Israel would be happy if Hamas took over Gaza because the IDF could then deal with Gaza as a hostile state.”

  verder lezen
  https://www.jpost.com/defense/yadlin-israel-would-be-happy-if-hamas-takes-over-gaza

  Wie nu ziet hoe Israel huishoudt onder de bevolking van Gaza moet toch op z'n minst een beetje naief zijn om te denken dat de aanval van Hamas op 7/10 als een verrassing kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Dawg, het kwam niet als een verrassing.
   Ik kijk veel bij De Nieuwe Wereld.
   De tijdstippen hieronder refereren naar het punt in die lange uitzending.
   Scherp op 2:56
   https://youtu.be/eICZ2wAzZEA?t=10562


   2:56 tot 2:58 De heren zijn het er over eens dat Hamas gruwelijk heeft huisgehouden en dat dit een valkuil moest zijn voor Israel en dat hun geliefde volk, het eeuwige slachtoffer, 'er in is getuind'.
   En nu de feiten. (Hou U vast.)
   1. Israel wist al een jaar lang dat deze Hamas aanval zou komen. ( Bron 1 Mossad, bron 2 Egypte.)
   2. Israel heeft de Hamas aanval bewust gefaciliteerd: 3 van de 4 grens-brigades weg gehaald. Camera's uit gezet. Pas na 5 uur gereageerd, etc.
   3. De meeste doden zijn gevallen door het IDF. ( Hun Hannibal richtlijn zegt: als er gijzelaars zijn genomen dan mag je die samen met Hamas liquideren, want anders moeten we Palestijnse gevangenen vrij laten)
   Dus: 216 Israelische burgers werden door het IDF gedood. ( Bron: Ha'aretz)
   En van de 624 Israeli strijders die op 7 oktober sneuvelden was een deel ook door eigen vuur gedood.
   4. Israel heeft direct geroepen dat er 1400 burgers waren gedood.
   5. Israel heeft onmiddellijk Gruwel-Propaganda verspreid: 40 onthoofde babies, babies die waren gebraden, babies aan waslijnen, babies die uit de moederschoot waren gesneden, vrouwen die groeps-verkracht werden.
   Atrocity-Propaganda is een Modus Operandi (een vaste werkwijze) van Israel: pleeg een gruweldaad ( bloed +puin+ babies) en zeg meteen dat jouw opponent het deed. 99% van de bevolking zal dat voor altijd blijven geloven en voor eeuwig jouw vijand als Satan blijven beschouwen. Dat valt niet meer te veranderen: Atrocity-Propaganda. Niet vergeten. ( Eerdere voorbeelden: 9/11, MH17)

   Nu weten we zeker dat er van al die verhalen NIETS waar is. Maar dat komt nauwelijks in de media.

   4. Hamas heeft in totaal 119 ongewapende Israeli gedood en 50 gewapende Israeli, waarvan één kleuter per ongeluk door een schotwond stierf.

   5. Als vergelding voor de 169 burgers die Hamas doodde ( gewfaciliteerd door Netanyahu !) zijn er nu dus ruim 20.000 burgers gedood! Waaronder 6000 kleine kinderen die met een hoofd of een been onder het puin langzaam liggen te sterven.

   Nogmaals: 2:56 tot 2:58 De heren zijn het er over eens dat Hamas gruwelijk heeft huisgehouden en dat dit als een valkuil voor Israel is bedacht en dat het eeuwige slachtoffer 'er in is getuind'.

   De heren zouden wat mij betreft een flinke straf moeten krijgen ! Want:
   Zò dom bent U niet dat U niet weet wat ik wel weet!

   Malcolm X:
   The media’s the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and the guilty innnocent, and that’s power. Because they control the minds of the masses.

   Verwijderen
  2. Kijk Dawg, diezelfde Yadlin:
   Yadlin, voormalig hoofd van de defensie-inlichtingendienst van het land schetst strategische doelen en uitdagingen in de Gaza-oorlog.
   Het doel van Israël is om 'Hamastan te vernietigen'
   https://www.ekathimerini.com/opinion/interviews/1224817/israels-goal-is-to-destroy-hamastan/

   Wat we op 7 oktober hadden, was een trilaterale mislukking. Het was een mislukking van de inlichtingendienst; een operationele mislukking en het was een leiderschapsmislukking of een politieke mislukking. Alle drie kwamen ze op de slechtst mogelijke manier op één lijn die leidde tot de catastrofe en de inlichtingenramp van 7 oktober. We zullen moeten onderzoeken wat de mislukking was, een deel ervan is al bekend, wat betekent dat het verkeerde paradigma is dat Hamas niet bereid is om naar een nieuwe oorlog te gaan. We dachten dat Hamas veel gaf om de burgers van Gaza, om hun welzijn en hun levensstandaard. En Hamas wil het Qatarese geld en wil dat de arbeiders uit Gaza in Israël worden tewerkgesteld, terwijl ze zich bovendien niet hebben aangesloten bij de twee confrontatierondes met de Islamitische Jihad. Daarom was het algemene paradigma in het inlichtingen- en politieke echelon dat ze geen oorlog wilden voeren en elk signaal verwees naar een oefening die ze aan het drillen waren, een scenario dat ze nooit zouden uitvoeren. De vraag of er signalen in alle ruis zaten die de parameter konden veranderen, moet nog worden onderzocht.
   Nu het Israëlische leger oprukt naar Gaza, wat zijn de strategische doelstellingen van de operatie?

   Er zijn twee hoofddoelstellingen die de regering van Israël de IDF heeft opgedragen. Ten eerste, om Hamas militair te vernietigen en een einde te maken aan Hamas als de heersende kracht in Gaza. Dus gaan we het land genaamd "Hamastan" vernietigen, dat aan onze grens ligt. Dit is het belangrijkste doel, en op hetzelfde niveau is het doel om de 240 Israëli's en anderen terug te brengen die op 7 oktober uit het grondgebied van Israël werden ontvoerd. Hamas kan niet worden vernietigd als een idee, als een religieus geloof of als een jihadistische ideologie. Maar Israël zal geen aandacht meer schenken aan de bedoelingen van Hamas. We zullen ervoor zorgen dat het leger en de bestuurlijke capaciteiten van Hamas er niet zullen zijn. Dit is het doel van de oorlog.
   Door het noordelijke deel van Gaza af te snijden, lijkt Israël van plan een bufferzone te creëren. Zal Israël in Gaza blijven?
   Israël heeft geen zin om Gaza te bezetten en nog eens 2 miljoen Palestijnen onder zijn controle te hebben.

   Verwijderen
  3. En wat jij schetst dat de bijbel maar een sprookjesboek is.
   Dan heb je het toch finaal mis en maakt jouw een volslagen mislukkeling.

   Verwijderen
  4. [Kijk Dawg, diezelfde Yadlin]

   Ja, en?

   Verwijderen
  5. Laat jij jezelf maar lekker in je kont naaien door jodenhatende moslims, Dawg.
   Ga lekker met dat achterlijke volk mee demonstreren met palestijnse vlaggen.
   Je bent zowiezo te achterlijk om te zien en te begrijpen dat islam niet deugt.
   De welvaart waar jij nu van profiteerd is niet ontstaan uit moslim gedachtes.
   Maar ook daar ben jij te achterlijk voor om het te zien laat staan toe te geven.

   Verwijderen
  6. Zo ken ik je weer Eddy. Gore praatjes en schelden. En van alles er bij slepen om de Israelische slachtpartij op de burgerbevolking van Gaza goed te praten.

   Verwijderen
  7. Is het antwoord van Israel na tientallen jaren lang te zijn getreiterd en met raketten te zijn aangevallen door moslims.
   Focus jij eerst maar op jouw vriendje Putin die raketten afvuurt op Ukrainse burgergebouwen waardoor onschuldige Ukrainse burgers afgeslacht worden.
   Dat ik jouw achterlijk noem is niet echt schelden.
   De waarheid moet gewoon gezegd worden.
   Je bent gewoon ene achterlijke Dawg!

   Verwijderen
  8. Dawg is te achterlijk om te lezen,begrijpen en te zien dat heel veel moslims zijn geindoctrineerd met jihad.
   Ze zijn er gewoon op uit om de islam op te dringen.
   Joden en christenen die niet buigen voor islam mogen uitgemoord worden volgens hun profeten.
   In palestina tref je daarom haast ook geen joden en christenen aan.
   Zou je er wel een jood of christen aantreffen, dan betekent dit dat hij/zij een overloper is en er geen moeite mee heeft om in de reet genaaid te worden door de islam.
   Gelukkig zijn er ook moslims die zichzelf weten te bevrijden van die islam jihad indoctrinatie en zichzelf laten omdopen tot christen.


   https://luk.staff.ugm.ac.id/kmi/off/XIslam/USA/flyer3.html

   Verwijderen
  9. Als dat jouw kijk op de islam is zou je als geen ander moeten begrijpen welk smerig spel de Israelische inlichtingendienst o.l.v. Yadlin heeft gespeeld door Hamas in het zadel te helpen:

   “Israel would be happy if Hamas took over Gaza because the IDF could then deal with Gaza as a hostile state.”

   https://www.jpost.com/defense/yadlin-israel-would-be-happy-if-hamas-takes-over-gaza

   Dit is het punt dat ik maak. Probeer dat eerst maar eens onder ogen te zien in plaats van woorden als achterlijk te gebruiken

   Verwijderen
  10. Je zwamt uit jouw nek Dawg, met jouw "Yadlin heeft gespeeld door Hamas in het zadel te helpen".
   Het waren toch andere mensen wat Hamas in het zadel hebben gewerkt.
   Weet je dat zelfs jouw goede vriendin Mvr Kaag haar steentje heeft bijgedragen aan financiering Hamas van ons Nederlands belastinggeld?
   Je bent en blijft gewoon een achterlijke Dawg!

   Verwijderen
  11. “Israel would be happy if Hamas took over Gaza because the IDF could then deal with Gaza as a hostile state.”

   https://www.jpost.com/defense/yadlin-israel-would-be-happy-if-hamas-takes-over-gaza

   Eddy, je weet nu zelfs beter wat Yadlin gezegd en gedaan heeft dan Yadlin zelf. Je moet wel , want Israel laat op op dit moment zien waarom ze zo'n vijandige staat als buur willen hebben.

   Verwijderen
  12. Het is helemaal niet interessant wat Yadlin wel of niet gezegd heeft Dawg.
   Hoe heeft Hamas aan de macht kunnen komen en hoe was het mogelijk dat deze terroristische cel zo zwaar bewapend is geraakt met raketten die een bereik hadden tot ver op israelisch grondgebied?
   Wat jij schrijft is dat Yadlin heeft gespeeld Hamas in het zadel te helpen.
   Je bent nog achterlijker dan achterlijk met jouw beredenering.
   Als Iran geen wapens had geleverd via smokkelroutes naar de Gaza en als hamas niet de centen had ontvangen om wapens te kopen was er geen conflict ontstaan tussen Israel en Gaza zoals nu.
   Dan had hamas geen "paard", laat staan een zadel hoe jij redeneerd.
   Hamas heeft misbruik gemaakt van ontwikkelingshulp uit buitenland om zichzelf te bewapenen om zo proberen joden van Israelisch grondgebied te verjagen.
   From the river to the sea was het toch hè?
   Je kunt oprotten Dawg, joden laten zich niet vervolgen door een stel kut jodenhatende moslims.
   Gaza met z'n hele kut hamas bende heeft al het onheil op hunzelf afgeroepen.
   En zo is het en niet anders!

   Verwijderen
  13. [en als hamas niet de centen had ontvangen om wapens te kopen was er geen conflict ontstaan tussen Israel en Gaza zoals nu.}

   Dus waarom heeft Israel Hamas dan decennia lang van poen voorzien?

   For years, Netanyahu propped up Hamas. Now it’s blown up in our faces
   https://www.timesofisrael.com/for-years-netanyahu-propped-up-hamas-now-its-blown-up-in-our-faces/

   How Israel helped prop up Hamas for decades
   https://www.analystnews.org/posts/how-israel-helped-prop-up-hamas-for-decades

   ‘Buying Quiet’: Inside the Israeli Plan That Propped Up Hamas
   https://www.nytimes.com/2023/12/10/world/middleeast/israel-qatar-money-prop-up-hamas.html

   Qatar sent millions to Gaza for years – with Israel’s backing. Here’s what we know about the controversial deal
   https://edition.cnn.com/2023/12/11/middleeast/qatar-hamas-funds-israel-backing-intl/index.html

   enz, enz,....

   Omdat Israel klaarblijkelijk de sugardaddy van Hamas wilde zijn.

   Maar jij komt niet verder dan schuimbekken, schelden, valse frames en gebakken lucht, wanneer iemand op dit min of meer publieke geheim wijst. Zegt veel over wat jouw comments waard zijn; helemaal niks.

   Verwijderen
  14. Gaza had leukere en betere dingen kunnen doen met dat geld wat Israel heeft gestoken in Gaza hulp.
   In die zinnen kun je zeggen dat Israel zich hiermee in zijn eigen vingers heeft gesneden.
   Teveel vertrouwen dat het allemaal wel goed zou komen in de Gaza.
   Ook Qatar had wel vertrouwen. Qatar is ook islamitisch hè?
   Maar wat doet hamas nadat het de fatah de rug heeft toe gekeerd? Hamas deed niks nada noppes met al dat geld om de eigen bevolking voorspoed te brengen.
   Integendeel.............het vulde zich hiermee hun eigen zakken en deed zaken met het jodenhaat regime van Iran.
   Om zo klaar te zijn om oorlog te voeren tegen Israel.
   Met de palestijnse fatah regering was er wel vrede mogelijk met Israel en de fatah erkende Israel wel als souvereine staat.
   Mijn waarheid zegt duizend maal meer dan al die foute interpretingen van jouw.
   Egaal van welke sites jij ze plukt.
   En dat zegt alles hoe jij meedoet in het ophitsen tegen joden en tegen Israel.
   Gelukkig sta jij dan ook aan de verliezende kant.
   Israel zal nooit over zich heen laten walsen.
   Al knal je hier duizenden zinnen neer!
   Jouw comments zijn dus dan ook echt 0,0 waard.
   Dag Dawg, tot je een ons weegt.
   Ik kan jouw dom gedoe hier alleen maar iedere keer weglachen en degene die schuimbekt ben jij omdat jouw terroristen vriendjes aan het verliezen zijn!

   Verwijderen
 3. Iemand zei ooit: De Talmoed is één lange poging om God voor de gek te houden, te bedriegen.

  Als God in de Torah zegt: "Op de sabbath mag de gelovige zijn huis niet verlaten" dan bedenken zijn onderdanen een list: We spannen een lange draad rondom het joodse ghetto en beschouwen alles binnen die draad als 'ons huis'.

  Zo kunnen ze op de sabbath toch 'de stad in'.

  ---------------

  Jongens moeten naar de joodse school, de yeshiva, waar heel veel tijd wordt besteed aan het bestuderen van de Talmoed en het bedenken van 'uitvluchten', het interpreteren van een tekst zodat men een zwart kledingstuk toch weet te verkopen aan iemand die een wit kledingstuk zoekt.

  In feite is het een opleiding tot wat we nu kennen als een spin-doctor.

  ----------------

  Op twitter kwam ik een getuigenis tegen van een man die uitlegt dat zijn vader hem heeft geleerd om Talmoedisch te denken.

  Ik citeer een deel van de video , en zal het ook vertalen:

  “I was raised in a very Talmudic environment, we played a game called ‘just hear me out’, where my brother and I would be assigned an argument that we would have to make, like: “human beings should eat grass not beef’ or ‘the most fertile tree is in the winter’ like something insane and we would have to come up with an argument to try and convince someone that that is the truth.

  So I am raised that way, like I understand that.

  [ ….] I warn people: it makes you insane.

  [….] My dad is very Talmudic.

  Whatever he can argue , whatever he can get away with is the truth.

  The truth does not exist outside of his own will.

  "Ik ben opgegroeid in een zeer Talmoedische omgeving, we speelden een spel dat 'luister naar me' heette, waarbij mijn broer en ik een argument kregen toegewezen dat we moesten verdedigen, zoals: "de mens moet gras eten en geen rundvlees" of "in de winter hangt het meeste fruit aan de bomen", zoiets krankzinnigs, en dan moesten we met een argument komen om iemand ervan te overtuigen dat dat de waarheid is.

  Zo ben ik dus opgevoed, dat begrijp ik dus wel.

  [....] Ik waarschuw mensen: je wordt er gek van.

  [....] Mijn vader is erg Talmoedisch. Alles wat hij kan beargumenteren, alles waar hij mee weg kan komen is de waarheid. De waarheid bestaat niet buiten zijn wil om.

  -------------------

  We weten dat in de 'evolutionaire tijd' de helft van de kinderen stierf door armoede. Het joodse geloof schrijft voor dat een rijk man zijn dochter ten huwelijk geeft aan een briljante yeshiva student.

  Kinderen en kleinkinderen van rijke mensen sterven niet zo vaak door armoede.

  Langzaam zal de populatie een steeds hoger IQ krijgen en een hogere capaciteit om leugens voor waar aan te nemen.

  En om rijk te worden moet je een hoge praktische intelligentie hebben.

  Op deze manier selecteerde het joodse volk zichzelf tot een hoog-IQ-volk met als specialiteit: verdraaien van de werkelijkheid. (spinnen)

  En die 'spin' een ander wijsmaken.

  De tweede specialiteit die hieruit voortkomt, is dat men goed in staat is om in bedrieglijke zaken te geloven: Een draad om het ghetto maakt het hele ghetto tot één huis... !

  Ze gaan dus zelf ook heel erg in die spin geloven.

  NB: mensen die niet in de spin geloven, in het zelfbedrog, verlaten de groep.

  Dus de genetische aanleg om te geloven in leugens wordt steeds sterker in de groep, omdat mensen zonder oogkleppen de groep verlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vervolg:
   Kinderen in Israel leren elke dag dat zij goed zijn en de Palestijnen slecht.

   Ze komen nooit in contact met Palestijnen.

   Ze worden angstig gemaakt voor de hele wereld.

   Een wereld die bestaat uit slechte mensen die allemaal het liefst de joden zouden uitmoorden.

   Een wereld die bestaat uit wezens die geen echte mensen zijn, maar tussen mens en paard in staan.

   -------

   Nurit Peled vertelt er alles over: >> Israeli professor and author Nurit Peled Elhanan blasts the Israeli education system as racist. <<
   ---------------------------------
   Yaov Shamir filmt een schoolklas die in Polen in Auschwitz op bezoek is: Minuut 18:50
   https://www.youtube.com/watch?v=CTAjc1OSrmY
   Zoekterm: Defamation yaov shamir films

   ------------
   En dit is het gevolg: totale en grenzeloze haat.

   De wil om genocide te plegen.

   Video zoekterm: >> What is wrong with Israeli's <<

   Verwijderen
  2. Ik ben minder alarmistisch, maar evolutie werkt niet slechts door selectie. Bij mensen zeker ook door emulatie. Wie was het eerste volk van de ijzertijd? Waarschijnlijk de Hettieten, alhoewel het best in een andere stam uitgevonden kan zijn. Waar zijn ze nu?
   Anderen hebben het effectiever overgenomen, totdat de Engelsen een stapje verder gingen via de industriële revolutie. Veel Britten denken nog steeds dat ze de wereldheersers zijn, maar in werkelijkheid is het een landje in verval.

   Als men de talmud zo hoog inschat moet men het lezen en een paar betrekkingen (uitverkoren volk, etc.)aanpassen.Wie weet hebben wat Amerikaanse vrijmetselaars dat gedaan en samen met een geoorloofde elite...
   Ik heb zelf niet zo'n behoefte aan macht en denk dat er wel betere en vooral leukere tradities zijn. Maar mochten ze een supergeheim kookboek hebben, dan kan het geen probleem zijn het te hacken en te interprweteren voor het nut van iedereen. Niet mijn taak, maar er is vast wel iemand...

   Verwijderen
 4. Caitlin Johnstone geeft een mooi voorbeeld van de brutaliteit waar we tegenwoordig mee te maken hebben. 'Projectie' is daar maar een klein deel van. ( Vertaald)

  Israël-supporter: [Loopt naar een man in een restaurant, pakt zijn broodje, begint het op te eten].

  Man: Hey!

  Israël-aanhanger: Wat?

  Man: Dat is mijn broodje!

  Israël-aanhanger [eet nog steeds]: Sandwich? Welke sandwich?

  Man: Daar! Je bent het nu aan het eten!

  Israël supporter: Nee, dat doe ik niet.

  Oh mijn God! Je staat recht voor me mijn broodje op te eten! Ik kan het je met mijn eigen ogen zien doen!

  Israël supporter [die zijn broodje opeet]: Nope. Nooit gebeurd.

  Je bent me nog een broodje schuldig, lul! Je hebt van me gestolen!

  Israël supporter: Dus je zegt dat Joden stelen? Dat is een antisemitische onzin!

  Wat? Ik wist niet eens welk geloof je had! Ik ben gewoon boos dat je mijn broodje stal en het voor mijn neus opat!

  Israël supporter: Dat is nooit gebeurd. Of als het wel gebeurd is, was ik het niet. Of als ik het was, moest ik het doen omdat een andere jongen iets deed waardoor ik geen keus had, dus moet je hem de schuld geven.

  Kerel: Gah!!

  Israël-supporter: Nu ik erover nadenk begin ik te vermoeden dat JIJ misschien wel mijn boterham hebt opgegeten.

  Hoe kan dit gebeuren? Dit is belachelijk!

  Israël-aanhanger: Weer dat Jodenhaten!

  Waarom blijf je in godsnaam over Joden kletsen? Dit heeft niets met Joden te maken! Dit gaat over jou persoonlijk en over wat je net deed!

  Israël-aanhanger: Oké Hitler. [Steelt bestek op tafel, gaat weg].

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Garland Nixon staat steeds hoger in mijn aanzien. Waar analisten als Mercouris en Danny Haiphong soms nogal langdradig kunnen zijn (Mercouris altijd op 1.25 x snelheid afspelen),val je bij Garland af en toe van je stoel af zoveel humor. Uiterst intelligent en een wat andere invalshoek. En zo'n 2x /week:

  https://www.youtube.com/watch?v=5PSWGcmrzFA

  Deze keer bespreekt hij de logistieke en economische consequenties vqan het neocon beleid in de Rode zee...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Afgelopen zaterdag overleed John Pilger. Global Research schreef een memoriam over deze uitzonderlijke journalist en documentairemaker :

  https://www.globalresearch.ca/a-giant-of-journalism-has-left-us-john-pilger-dead-at-84/5844854

  BeantwoordenVerwijderen
 7. https://youtu.be/huqQZ3ib7kc


  @johanvermeulen4081
  0 seconden geleden
  Zijn er juristen die mee lezen? Kunnen we Osinga aanklagen? Ik stel 100.000 euro beschikbaar.
  Deze man vertelt alleen leugens. En die leugens gaan onze toekomst vernietigen.
  Mail mij: jhmavermeulen@gmail.com
  ( Ik heb geen tijd voor verdere correspondentie. Alleen serieuze en capabele juristen die aan de slag willen zijn welkom. Oorlog-histen moet toch strafbaar zijn, neem ik aan? )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. YT: Honderden drones en raketten op Oekraïne: 'Poetin pocht, maar er schuilt dreiging'

   Verwijderen
  2. "Ik stel 100.000 euro beschikbaar".
   pipo de clown, boer Hugo Jansen heeft helemaal geen 100.000 euries, Dus wat lult die toch weer onzin uit z'n Israel haatnek.
   Zijn leugens ontwrichten Nederland. Om te beginnen zijn naam is niet Jan Verheul en ook niet Johan Vermeulen. Hij liegt dat het barst!
   Dat is strafbaar!
   Rusland bestookt Kiev met lange afstands raketten.
   Ik dacht dat het Putinski alleen om de Donbass ging.
   Dream on!
   Heel Rusland wordt bestookt met door het kremlin gecontroleerde propaganda. Alles anti westers.
   Laat die kremlin clown Putin eens 1 NATO land bombarderen en lange afstands raketten zullen snel operatief opgesteld staan in een NATO land dicht bij de Russische grens.
   Raketten die gemakkelijk Moskou of een andere mega stad in Rusland kunnen treffen en ook zullen treffen.
   Als Rusland maar 1 taal begrijpt.........oorlog..........kan hij die krijgen.
   De kinderplaagjes die Ukraine uitdeelt aan Rusland vallen dan daarbij in het niets!

   Verwijderen
 8. Deze man....... Saleh (Salah) Al-Arouri...... een hamas kopstuk, is geschiedenis. In Beiroet hebben ze hem vermoord.
  Mooi man!
  https://www.investigativeproject.org/documents/misc/810.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 9. VS en Frankrijk waarschuwen Hezbollah voor het nemen van 'verkeerde beslissing'
  https://english.aawsat.com/arab-world/4600546-us-france-warn-hezbollah-making-wrong-decision

  Eens afwachten of Hezbollah de ultieme prijs wil betalen door zich nog meer aan te sluiten bij Hamas en door Israel zwaarder te bombarderen.
  Die ultieme prijs is......om te beginnen heel de stad Beiroet in puin net als Gaza city. En als die klap dan niet hard genoeg blijkt te zijn........raketten op heel Libanon waar Hezbollah kampen zijn.
  Hezbollah mag dan wel goed uitgerust zijn met door Iran gesponsorde raketten, maar Israel beschikt ook over gigantisch veel raketten en hebben heel goede raket afweer systemen.
  Ook burgers in Israel zijn duizend maal beter beschermd dan Libanon met burger bunkers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hezbollah is onderdeel van de ''Axis of Resistance''. Maar ze zijn ook Libanees, en nemen dus ook verantwoordelijkheid voor niet Shia landgenoten (christenen, druzen, sunni, seculier, etc.).
   Tot nu toe doen ze slechts aan een fixeeroperatie: settlers weg uit N-israel en een fors deel van de IDF van Gaza weghouden.

   In Beiroet zit slechts een kleine minderheid Hezbollah.

   Momenteel wordt de economie van Israel doodgebloed door de Houtis en Hezbollah, en verliest de VS elke dag aanzien en invloed in de wereld. Burgerbunkers zijn leuk, maar die burgers kunnen niet naar hun werk; zo werkt dat.
   De VS spekt hen uiteraard bij; laat ze maar: dat geld gaat niet naar de nazis in Kiev.

   Verwijderen
  2. Broodje aap van kabouter Rootman met zijn "economie van Israel doodgebloed"
   De Israëlische economie heeft sterke fundamenten.
   Bij de Bank of Israel zijn voor nu voorlopig renteverlagingen aangekondigd.
   De schuldquote, een van de belangrijkste indicatoren voor de veerkracht van de economie, was teruggelopen tot ongeveer 60 procent, het verwachte tekort op de begroting was laag, het werkloosheidspercentage was laag en de groeivoorspellingen waren bemoedigend, zeker vanuit een internationaal perspectief.
   https://www.israelnieuws.nl/post/opmerkingen-van-de-gouverneur-van-de-bank-of-israel-bij-de-renteverlaging

   Verwijderen
  3. Fabian Hinz, een raketexpert en onderzoeker bij het International Institute for Strategic Studies, zei dat de USV's een belangrijk onderdeel zijn van het maritieme arsenaal van de Houthi's en werden gebruikt tijdens eerdere gevechten tegen de Saoedische coalitietroepen die tussenbeide kwamen in de oorlog in Jemen. Ze zijn regelmatig gebruikt als zelfmoorddroneboten die bij een botsing ontploffen.
   De meeste USV's van de Houthi's worden waarschijnlijk geassembleerd in Jemen, maar zijn vaak uitgerust met componenten die in Iran zijn gemaakt, zoals geautomatiseerde geleidingssystemen, zei Hinz.
   https://apnews.com/article/houthis-drone-ships-navy-missile-79aca676da82a61ce4a8151951727973

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Jemen, officieel de Republiek Jemen, is een republiek in het westen van Midden Oosten.

   Het land ligt in het zuidwesten van het Arabisch Schiereiland en grenst in het noorden aan Saoedi-Arabië en in het oosten aan Oman. Ten westen van Jemen ligt de Rode Zee en ten zuiden ervan ligt de Golf van Aden. Het land behoort tot de Arabische Liga.

   Religie
   De islam is staatsgodsdienst en de meeste Jemenieten zijn moslim. De sharia vormt de bron van alle officiële wetgeving. Jemen kent geen godsdienstvrijheid. Jemenitische staatsburgers mogen zich niet bekeren tot een andere godsdienst dan de islam. Bekeerlingen riskeren de doodstraf. Van de moslims hangt 53% de soennitische islam aan en 47% de sjiitische islam.
   https://www.globaltalk.nl/landen/jemen/

   Jemen is echt zo'n land waar islamlovers Dawg,Rootman,Jan Verheul en Blik zich thuis zouden voelen.
   Alles beter daar dan in Nederland hè?

   Verwijderen
 10. Ik ben een Temu fan: ze hebben echt leuke spullen , goed, goedkoop en snel geleverd. Tom Lassing is geen fan. We hadden een leuke discussie. Helaas begint hij mijn stukjes weg te halen. Hij kan niet tegen kritiek, maar tolereert wel aanvullende visies.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Chinese app voor nutteloze spullen.
   https://www.360magazine.nl/agenda/de-chinese-app-voor-nutteloze-spullen/

   Verwijderen
  2. Geloof maar een oppervlakkig tijdschriftje, toktok. Ik heb behoorlijk wat uitstekend gereedschap aangeschaft; veel ervan hier voor het 10-voudige of niet verkrijgbaar. Geen kinderachtig spul, en van goed materiaal. Dingen voor mijn optische hobby, die ik nooit zou kopen bij Edmund Optics, voor een 100 voudige prijs. Leuke decoratie dingen, ook voor cadeautjes. Wat dingen voor mijn dochter die science teacher is om haar lessen leuker te maken.

   Verwijderen
  3. Veel plezier dan met jouw Chinese rommel, puntmuts

   Verwijderen
  4. Elke dag! Maar deze dagen werk ik aan mijn zaagmachine. Hij was voor steen gebruikt, maar ik ga hem voor metaal ombouwen. Met een E 6.- regelkastje van Temu voor het toerental, anders wordt het zaagblad veel te heet. Wie weet heb het ding ooit zelfs nodig!
   (hij gaat in de opslag als hij af is en is voor de werkplaats als ik groter woon-- nee niet in Rusland 🥶🥶🥶🥶🌲❄⛄)

   Verwijderen
 11. De Peregrine sonde gaat niet naar de maan! (niet letterlijk, wel figuurlijk 🤣🌛) De brandstofaanvoer naar de correctieraketmotortjes bleef in de open stand steken, en nu lekt alle brandstof weg.
  Er was een hoop rommel aan boord, zoals wat as van VS presidenten, wat memorabilia en een heuse bitcoin. Er waren wat indianenstammen die waarschuwden om het niet te doen vanwege hele slechte consequenties. Hun Shamanen blijken succes te hebben gehad om dit te voorkomen (of het was toeval)

  BeantwoordenVerwijderen